www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 06:30:22

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: [1]
Nyomtatás
Szerző Téma: Kérlek segítsetek Bogarasok  (Megtekintve 2374 alkalommal)
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #2 Dátum: 2007 Augusztus 16, 12:56:33 »

Szia!
Köszi a bemutatkozást!
Javaslom, hogy tedd át a székhelyed a komplett autók topikba. Ott a legtöbb, neten is hirdetett autót kitárgyaltuk, ha találsz valamit, oda belinkeled, és jönnek a vélemények.
Jó fórumozást!

a topicot zároltam, majd alkalomadtán törlöm is.
köszi a megértést.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1 Dátum: 2007 Augusztus 16, 12:41:43 »

Szia!
Köszi a bemutatkozást!
Javaslom, hogy tedd át a székhelyed a komplett autók topikba. Ott a legtöbb, neten is hirdetett autót kitárgyaltuk, ha találsz valamit, oda belinkeled, és jönnek a vélemények.
Jó fórumozást!
Nem elérhető GoMeZ

nincs lehetetlen

« Dátum: 2007 Augusztus 16, 12:34:25 »

Végre találtam az életemnek határozott célt. Megszeretném venni álmaim autóját (10 éves korom óta bogárrol álmodok) és saját keresetemből (nem anyu apu tart el mint sok sok korombelit) 500 000 Ft-ot rá szánnék (tokkal vonóval átiratás stb....)! De nem tudom mit tegyek vegyek pl egy abszolult tökéletes állapotban lévőt? ----> http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1409429&command=ugras&screenwidth=1280 PL? vagy vegyek egy kicsit lenyúzottabbat ami kissebb nagyobb javításokat kíván, bár azzal az lenne a gond hogy a négyműszakos munkarend, munkásszálló(garázs hiánya), és ismeretségek nélkül komoly fejtörést okozna.... Ötleteket javaslatokat segítséget szeretnék tőletek, és idővel szeretnék beleolvadni ebbe a csodálatos népes táborba... (nagy segítség lenne ha valaki az autóvásárlásra elkisérne. természetesen a benzint én állom csak szakértelmem nulla, és elképzelésem sincs h mire kell figyelni mire nem, míg akinek a mindennapjainak a része egy Bogár első ránézésre tudja.) Ha esetleg van valami belső infótok (eladó Bogárka) akkor komolyan érdekelne....

Előre is köszönök minden hozzászólást észrevételt segítséget...
« Utoljára szerkesztve: 2007 Augusztus 16, 12:48:34 írta GoMeZ »

Hertay Péter
  Adeptusz
    GoMeZ
Oldalak: [1]
Nyomtatás

Ugrás: