www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 06:51:35

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 2 3 [4] 5
Nyomtatás
Szerző Téma: Kávézó: nők mindenről  (Megtekintve 47437 alkalommal)
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #52 Dátum: 2007 Szeptember 20, 17:43:39 »

Szeretnék a kutyatartás témához hozzászólni, de előre leszögezném, hogy senkit nem akarok megbántani, a saját véleményemet mondom el, amivel nyilván többen nem fognak egyetérteni.
Szüleimnek is van kutyája (németjuhász), amikor ott laktam akkor is volt, én magam is nagyon szeretem a kutyákat, de a kutya kertbe való. A lakásban tartás, a napi 2-3 sétával is kínzás neki, egyszerűen a szoba nem az élettere, még egy ölebnek sem, hiába kicsi, nem oda való. Aki a kutyát szereti, az nem tartja lakásban, akinek pedig nincs lehetősége máshol tartani, az nem tart kutyát, tisztán kutyaszeretetből. Én is tartanék alligátort, de nincs vizesárkom, nyilván a kádban nem tartom.
Én a magam részéről nagyon helytelenítem itt Bp-en is a lakótelepen kutyatartókat, hihetetlen számomra, hogy nem látjákbe, a kutyaszeretetük mennnyire ellenkező előjellel érvényesül.
Egyebeket (szomszédok, járdán kutyaszar, büdös, autó kerék lehugyozva, stb.) már nem is említek, mert ez szinte közhely.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
nagytimus
« Hozzászólás #51 Dátum: 2007 Szeptember 20, 17:43:01 »

Jaja. Pár naponta illik megsétáltatni őket is, egy nagy mozgásigényű kutyának nem elég a kertben (pláne kenelben) rohangálás. Ha jól kifáradt, nem fog annyit ugatni. Meg szeretni sem árt... Dehát más kutyájával nehéz ezeket megtenni. Pébá, marad a füldugó.  Sad Most gonosz leszek: öreg kutyák?... Roll Eyes

DE gonosz vagy..... Grin
Nem elérhető Hajni

« Hozzászólás #50 Dátum: 2007 Szeptember 20, 17:39:33 »

OK nélkül nem ugat. Lehet nem foglalkoznak vele.

Jaja. Pár naponta illik megsétáltatni őket is, egy nagy mozgásigényű kutyának nem elég a kertben (pláne kenelben) rohangálás. Ha jól kifáradt, nem fog annyit ugatni. Meg szeretni sem árt... Dehát más kutyájával nehéz ezeket megtenni. Pébá, marad a füldugó.  Sad Most gonosz leszek: öreg kutyák?... Roll Eyes
Nem elérhető Hajni

« Hozzászólás #49 Dátum: 2007 Szeptember 20, 17:35:40 »

A terrierekről azt hallottam hogy kaparósak, a vizslának nagy a mozgás igénye. Szerintem egy tacskó jó választás. Nekem is felmerült egy drótszőrű tacsi lehetősége. Nagyon aranyosak.
Kakitakarításon szerencsére túl vagyunk. Viszont amikor dolgozunk d.u-ig nem megy pisi nélkül.

Mit szólsz ehhez, westie. 40e fT egy kiskutya. Sad

A tacskó is abszolút kertgyilkos, kotorékeb, elás minden finom falatot a későbbi ínséges időkre. Anyuéknak is van 1, szegény már nagyon öreg, de míg fiatal volt, nagy csibész volt:-) Kifejlesztett egy sündisznókinyírási módot: ha gödröt kapart az összegömbölyödött sündisznó mellett, akkor bele tudta görgetni a kis szúróst és így már hozzáfért a puhusabb részekhez is (Biztos azér ért az erdei állatokhoz, mert az erdőben találtuk 2 tesójával együtt). Hej anyukám hányszor dzsalt az utcán a rekettyés felé kezében lapáttal, azon a megmentett sündisznóval, hálóingben-köntösben-papucsban az éjszaka közepén.  Grin Merthogy a sündisznóvadászat nem csendes foglalatosság, és anyu nem bírta tovább a vircsaftot :-)
A welsh terrier az olyasmi mint a foxterrier, csak barnásrajzosgöndörkés szőre van, álló- a végein lefittyenő fülekkel. Egy Poirot-filmben szerettem bele, "A kutya se látta". De egy szembeszomszédbácsinak is van 1 ilyen kutyusa. Szegénynek balesete volt és az egyik lábát amputálni kellett :-( De 3lábúan is nagyon virgonc:-) van egy rozsdaszínű szálkásszűrű tacsi haverja, azzal szoktak reggelente hancúrozni az utcán :-)
nagytimus
« Hozzászólás #48 Dátum: 2007 Szeptember 20, 17:29:22 »

szomszéd ugatós kutyáit hogyan lehetne egyszerűen kinyírni?
kertből nem engedik ki, így nem tudom kitekerni a nyakukat.

"a kutya azért van, hogy ugasson" válaszokért ölök!!

OK nélkül nem ugat. Lehet nem foglalkoznak vele.
nagytimus
« Hozzászólás #47 Dátum: 2007 Szeptember 20, 17:28:44 »

De bogár találkozókra járok szívesen,mert a gazdám enged vezetni,és azt nagyon szeretem. Grin

MI is viszük Lily-t szombaton a Hortobágyra.
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #46 Dátum: 2007 Szeptember 20, 17:23:27 »

De bogár találkozókra járok szívesen,mert a gazdám enged vezetni,és azt nagyon szeretem. Grin

[melléklet törölve az admin által]
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #45 Dátum: 2007 Szeptember 20, 17:20:24 »

szomszéd ugatós kutyáit hogyan lehetne egyszerűen kinyírni?
kertből nem engedik ki, így nem tudom kitekerni a nyakukat.

"a kutya azért van, hogy ugasson" válaszokért ölök!!

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
nagytimus
« Hozzászólás #44 Dátum: 2007 Szeptember 20, 17:19:05 »

Sziasztok! Én meg a negyenik emeleten lakom egy kosárban.

Nekünk is pont ilyen kosarunk van, és kb. ennyire van tele játékkal. Smiley
 De természetesen a kanapé neki mégis kényelmesebb.
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #43 Dátum: 2007 Szeptember 20, 17:16:53 »

Sziasztok! Én meg a negyenik emeleten lakom egy kosárban.

nagytimus
« Hozzászólás #42 Dátum: 2007 Szeptember 20, 17:10:44 »

Dió lánynemű magyar vizsla, van még 6 tesója is, abból 1 pasi. Eszter? Két legyet egy csapásra... Roll Eyes  Grin

Szeretnénk mi is kertesbe költözni, de egy pár évig még biztosan nem kerül rá sor... Én welsh terriert szeretnék, és/vagy magyar vizslát, és/vagy tacskót. De elég lenne az egyik is:-)
Azé biztos vannak élmények a szobatisztaságra neveléssel, én nem vállanám be. 1x volt hozzá szerencsém, az bőven elég is volt. Utáltam reggel még csipásan az éjjel képződött kutyaszart feltakarítani. Attól függetlenül jó fej lehet nagyon :-)
Én egy welsh terriert szeretnék, meg magyar vizslát, meg tacskót. De elég lenne az egyik is:-)

A terrierekről azt hallottam hogy kaparósak, a vizslának nagy a mozgás igénye. Szerintem egy tacskó jó választás. Nekem is felmerült egy drótszőrű tacsi lehetősége. Nagyon aranyosak.
Kakitakarításon szerencsére túl vagyunk. Viszont amikor dolgozunk d.u-ig nem megy pisi nélkül.

Mit szólsz ehhez, westie. 40e fT egy kiskutya. Sad

Nem elérhető Hajni

« Hozzászólás #41 Dátum: 2007 Szeptember 20, 17:04:18 »

Milyen fajta Dió?

Lily nekünk is panelban él. Kicsi max 30 cm, még megy a szobatisztaságra nevelés. Kemény, sok türelm kell hozzá. Jövőre kertesbe költözünk/ remélem/, így ezért is mertük megvenni. Nehéz felvállalni lakásban, gyerek mellett meg főleg.

Dió lánynemű magyar vizsla, van még 6 tesója is, abból 1 pasi. Eszter? Két legyet egy csapásra... Roll Eyes  Grin

Szeretnénk mi is kertesbe költözni, de egy pár évig még biztosan nem kerül rá sor... Én welsh terriert szeretnék, és/vagy magyar vizslát, és/vagy tacskót. De elég lenne az egyik is:-)
Azé biztos vannak élmények a szobatisztaságra neveléssel, én nem vállanám be. 1x volt hozzá szerencsém, az bőven elég is volt. Utáltam reggel még csipásan az éjjel képződött kutyaszart feltakarítani. Attól függetlenül jó fej lehet nagyon :-)
Én egy welsh terriert szeretnék, meg magyar vizslát, meg tacskót. De elég lenne az egyik is:-)
nagytimus
« Hozzászólás #40 Dátum: 2007 Szeptember 20, 16:49:49 »

Jelenleg nekem sincsen, de amint lesz hova tennem, azonnal beszerzek egy kis csaholóst. Smiley

Pasira vagy kutyára gondolsz? Cheesy

Azt mondják a kutyák megbízhatóbak és hűségesebbek, de ki cserélné le a pasiát egy kutyára.
Nem elérhető Eszter

« Hozzászólás #39 Dátum: 2007 Szeptember 20, 16:45:56 »

Milyen fajta Dió?

Lily nekünk is panelban él. Kicsi max 30 cm, még megy a szobatisztaságra nevelés. Kemény, sok türelm kell hozzá. Jövőre kertesbe költözünk/ remélem/, így ezért is mertük megvenni. Nehéz felvállalni lakásban, gyerek mellett meg főleg.
Jelenleg nekem sincsen, de amint lesz hova tennem, azonnal beszerzek egy kis csaholóst. Smiley
nagytimus
« Hozzászólás #38 Dátum: 2007 Szeptember 20, 16:44:24 »

Nekünk sajna semilyen, panelbe nem hozunk. Pedig lehetne, Dió tesói közül  Cry
Dió Sompiék kutyusa, jövő hétvégén fog hozzájuk költözni, már alig várja a kis gazdija :-) (elnézést az idegen "tollak" miatt Roll Eyes )

Milyen fajta Dió?

Nem elérhető Hajni

« Hozzászólás #37 Dátum: 2007 Szeptember 20, 16:38:39 »

Gondoltam bemutattom Lilyt, törpe schnauzer 4 hónapos. Makacs, önfejű, csak kemény irányítással kezelhető. Nektek milyen kutyátok van?

Nekünk sajna semilyen, panelbe nem hozunk. Pedig lehetne, Dió tesói közül  Cry
Dió Sompiék kutyusa, jövő hétvégén fog hozzájuk költözni, már alig várja a kis gazdija :-) (elnézést az idegen "tollak" miatt Roll Eyes )

nagytimus
« Hozzászólás #36 Dátum: 2007 Szeptember 20, 16:33:46 »

még 24 órája se nyílt a kávézó, minden lány ide se talált,addig mi fiúk tartottuk a frontot,nehogy bezárjon

Lehet csak a női oldaladat hagyod érvényesülni. Evil
Nem elérhető Eszter

« Hozzászólás #35 Dátum: 2007 Szeptember 20, 15:38:57 »

donez
Köszönöm.  Wink
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #34 Dátum: 2007 Szeptember 20, 15:38:10 »

Ezt a mondatot kéretik áttenni az aranyköpéses topikba. Smiley
donez

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Rulezka
« Hozzászólás #33 Dátum: 2007 Szeptember 20, 15:32:15 »

úgy, hogy az az alcím, hogy nők mindenről. nézzük meg mennyi női hozzászólás volt eddig Tongue
még 24 órája se nyílt a kávézó, minden lány ide se talált,addig mi fiúk tartottuk a frontot,nehogy bezárjon
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #32 Dátum: 2007 Szeptember 20, 15:29:48 »

egy kávézót hogy lehet offolni?   Roll Eyes
úgy, hogy az az alcím, hogy nők mindenről. nézzük meg mennyi női hozzászólás volt eddig Tongue

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Rulezka
« Hozzászólás #31 Dátum: 2007 Szeptember 20, 15:28:34 »

sok értelme lesz mégegy szarráoffolt topiknak, bravo. és most kicsit sem a topikot védem  Grin
egy kávézót hogy lehet offolni?   Roll Eyes
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #30 Dátum: 2007 Szeptember 20, 15:26:09 »

sok értelme lesz mégegy szarráoffolt topiknak, bravo. és most kicsit sem a topikot védem  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Rulezka
« Hozzászólás #29 Dátum: 2007 Szeptember 20, 15:23:41 »

Nálam már senki sem rúghat labdába.

nincs labdád? vinnék  Grin Evil
Nem elérhető Eszter

« Hozzászólás #28 Dátum: 2007 Szeptember 20, 15:20:20 »

Amikor még én is 145 centi voltam nekem sem volt pocakom!  Evil
Ezt a mondatot kéretik áttenni az aranyköpéses topikba. Smiley
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #27 Dátum: 2007 Szeptember 20, 14:53:09 »

Soha nem mondd: soha.   Wink

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #26 Dátum: 2007 Szeptember 20, 14:40:09 »

úúútálom a focit.

flex 'em all!
nagytimus
« Hozzászólás #25 Dátum: 2007 Szeptember 20, 14:24:04 »

Rulezka
« Hozzászólás #24 Dátum: 2007 Szeptember 20, 14:22:56 »

Ezt ne vegye mindenki magára. Csak vannak olyan dolgok amelyek fontosabbak.
köszi, pl: a pénz?  Grin tehát kockás hassal nálad labdába se rúghatnék? (még jó hogy nincs) Grin
nagytimus
« Hozzászólás #23 Dátum: 2007 Szeptember 20, 14:12:43 »

ne általánosítsunk, e! 

Akkor úgy nézzel ki mint a fotókon? Tongue
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #22 Dátum: 2007 Szeptember 20, 14:11:36 »

ne általánosítsunk, e! 

Amikor még én is 145 centi voltam nekem sem volt pocakom!  Evil

Stuntmanus

VW 1302 S

nagytimus
« Hozzászólás #21 Dátum: 2007 Szeptember 20, 14:10:47 »

Ezt ne vegye mindenki magára. Csak vannak olyan dolgok amelyek fontosabbak.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #20 Dátum: 2007 Szeptember 20, 14:10:08 »

Mindannyiunk nevében köszönöm!  Wink

ne általánosítsunk, e! 

flex 'em all!
Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #19 Dátum: 2007 Szeptember 20, 14:06:12 »

Jobban szeretem kissé megereszkedett hasú 30-as pocakosokat.

Mindannyiunk nevében köszönöm!  Wink

Stuntmanus

VW 1302 S

nagytimus
« Hozzászólás #18 Dátum: 2007 Szeptember 20, 13:59:50 »

Nos kezdetnek néhány "jó pasi". Mondjuk személy szerint túl nyálasak. Jobban szeretem kissé megereszkedett hasú 30-as pocakosokat.

Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #17 Dátum: 2007 Szeptember 20, 13:48:37 »

Rendben, megpróbálhatjuk. Anno, még a régi fórumon, asszem pont miattam létrehoztak egy 'Chat' című topikot, hogy ne offoljam szét a többit, de hamar a feledés homályába merült....

mindjárt szólok anyának is hogy indult a traccs parti Wink Grin

csak most dologozik ezerrel és nem nagyon ér rá, de hátha.....

Nem elérhető Eszter

« Hozzászólás #16 Dátum: 2007 Szeptember 20, 13:25:39 »

Gyakorlatilag a srácok"NŐK" topicja ellen jött létre ez a téma. Szerintem a pasikat nehéz lenne kicikizni a "szóljatok ide"-n.
Rendben, megpróbálhatjuk. Anno, még a régi fórumon, asszem pont miattam létrehoztak egy 'Chat' című topikot, hogy ne offoljam szét a többit, de hamar a feledés homályába merült....
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #15 Dátum: 2007 Szeptember 20, 13:11:17 »

Kölykök 1-2 év múlva. Előpjegyzést felveszek. Grin

ezt olyan 5-15 év körül szokták honorálni a bíróságon. 

flex 'em all!
nagytimus
« Hozzászólás #14 Dátum: 2007 Szeptember 20, 13:09:59 »

a kutya kell

Kölykök 1-2 év múlva. Előpjegyzést felveszek. Grin
nagytimus
« Hozzászólás #13 Dátum: 2007 Szeptember 20, 13:09:06 »

Örülök, hogy egyre többen vagyunk nők itt a fórumon.  Cheesy
De cseverészni miért nem elég a szóljatok ide topik?

Gyakorlatilag a srácok"NŐK" topicja ellen jött létre ez a téma. Szerintem a pasikat nehéz lenne kicikizni a "szóljatok ide"-n.
Oldalak: 1 2 3 [4] 5
Nyomtatás

Ugrás: