www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 15:28:25

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 [2] 3
Nyomtatás
Szerző Téma: Segítsetek mert nyit a boltom jan. 15én kedden 9kor  (Megtekintve 24771 alkalommal)
Rulezka
« Hozzászólás #48 Dátum: 2008 Január 15, 17:04:28 »

köszi!  Grin

2 kép a VÉGRE ELKÉSZÜLT táblákról, nem sok de vmi látszik a képen, röptébe fotóztam Wink

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #47 Dátum: 2008 Január 15, 16:37:46 »

Aki tud vigyen eredeti bogár kulcsot, hogy képbe kerüljön Rulezka. A mézes süti finom volt.  Cheesy
Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #46 Dátum: 2008 Január 15, 11:17:07 »

Bakker lecsúsztam 9-kor akartam írni, de vevők csak jönnek nemhagyták!
Jó lesz az, csak lelkesen mint eddig! Cheesy Cheesy Grin
Az a kulcs meg nem fasz márkájú??? Huh Huh Mindig azt hittem! Grin Grin Grin

G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Rulezka
« Hozzászólás #45 Dátum: 2008 Január 15, 11:00:05 »

kollégáimnak ízlett a süti, köszönik!  Cheesy
ennek örülök! FAB kulcsok lesznek nekik
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #44 Dátum: 2008 Január 15, 10:57:45 »

szia
köszi a képet, jó lett Smiley
megnyitottunk
volt már vevő is
a táblák ma du remélem fent lesznek végre Grin

kollégáimnak ízlett a süti, köszönik!  Cheesy
Rulezka
« Hozzászólás #43 Dátum: 2008 Január 15, 10:30:43 »

az üzlet!!

<beszúrt kép törölve>
szia
köszi a képet, jó lett Smiley
megnyitottunk
volt már vevő is
a táblák ma du remélem fent lesznek végre  Grin

« Hozzászólás #42 Dátum: 2008 Január 15, 10:18:19 »

az üzlet!!

« Hozzászólás #41 Dátum: 2008 Január 15, 08:36:08 »

kollégáim lassan indulnak a megnyitóra!!  Cheesy
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #40 Dátum: 2008 Január 15, 08:17:16 »

köszi
igyexem!

Sok sikert kívánok az bolthoz!

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Rulezka
« Hozzászólás #39 Dátum: 2008 Január 15, 07:37:20 »

talán csak olyat szerezz, ami a legelterjedtebb, de nézz utána mit tudsz még szerezni, ha valakinek kell
szerintem Smiley

köszi
igyexem!
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #38 Dátum: 2008 Január 15, 00:51:05 »

UPSZ
VOLT EGY PÁRFÉLE!
nah majd beszerzem őket!
talán csak olyat szerezz, ami a legelterjedtebb, de nézz utána mit tudsz még szerezni, ha valakinek kell
szerintem Smiley
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #37 Dátum: 2008 Január 15, 00:40:24 »

UPSZ
VOLT EGY PÁRFÉLE!
nah majd beszerzem őket!
Mára sok szerencsét, és jó nyitást! Nameg nagy tömeget!!

SZURKOLOK!

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Rulezka
« Hozzászólás #36 Dátum: 2008 Január 15, 00:33:19 »

UPSZ
VOLT EGY PÁRFÉLE!
nah majd beszerzem őket!
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #35 Dátum: 2008 Január 14, 23:20:09 »

holnap belöjjük hogy a Bogárhátúhoz milyen profilú kulcs kell és akkor a 7en már lesz olyan nyerskulcsunk (5-10db) és akkor jöhettek!
hétfőtől tutira de majd ide megírom!
több fajta volt Wink
http://www.wolfsburgwest.com/wolfsburg_new/door_components/door_keys.cfm
Rulezka
« Hozzászólás #34 Dátum: 2008 Január 14, 23:13:20 »

Szuper!Ötlet volt csak!Én a Misinél vettem a nyerskulcsot,de az árát most ne kérdezzétek.Én már biztos fogok menni egy ilyen másolásért!!!Ha aktuális ,gondolom úgyis szólsz itt majd.
holnap belöjjük hogy a Bogárhátúhoz milyen profilú kulcs kell és akkor a 7en már lesz olyan nyerskulcsunk (5-10db) és akkor jöhettek!
hétfőtől tutira de majd ide megírom!
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #33 Dátum: 2008 Január 14, 23:08:36 »

szia
mindenképpen!
és persze ha bogárhátús vagy akkor kicsit olcsóbban is vállaljuk!
még mondjuk holnapra nem lesz autókulcsom,azokat mé gnem vettünk,de ha megírjátok,lerajzoljátok a bogárhoz milyn eprofilu, mintájú, kódnevű kulcs való,akkor igyexem olcsó és profi bogárkulcsmásolóként is helytállni!
tehát holnap még nem lesz autókulcsunk,mert abból nagyon széles a váalszték,de a 7en ezeket is beszerezzük!
És akkor jöhettek emiatt is zargatni
Szuper!Ötlet volt csak!Én a Misinél vettem a nyerskulcsot,de az árát most ne kérdezzétek.Én már biztos fogok menni egy ilyen másolásért!!!Ha aktuális ,gondolom úgyis szólsz itt majd.

Rulezka
« Hozzászólás #32 Dátum: 2008 Január 14, 23:03:25 »

Szia!A legjobbakat a nyitáshoz!
Másolhatnál pl. bogarakhoz kulcsot,mert ahol én eddig csináltattam,ott sosem lett elsőre jó!
szia
mindenképpen!
és persze ha bogárhátús vagy akkor kicsit olcsóbban is vállaljuk!
még mondjuk holnapra nem lesz autókulcsom,azokat mé gnem vettünk,de ha megírjátok,lerajzoljátok a bogárhoz milyn eprofilu, mintájú, kódnevű kulcs való,akkor igyexem olcsó és profi bogárkulcsmásolóként is helytállni!
tehát holnap még nem lesz autókulcsunk,mert abból nagyon széles a váalszték,de a 7en ezeket is beszerezzük!
És akkor jöhettek emiatt is zargatni
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #31 Dátum: 2008 Január 14, 22:56:34 »

köszi
de ennek ellenére ingyen süti, ingyen üdcsi és ingyen tea a beugró bogárhátúsoknak lesz holnap! tehát tessék jönni!

Ha meg már ott jársz és kulcsmásolás,

Szia!A legjobbakat a nyitáshoz!
Másolhatnál pl. bogarakhoz kulcsot,mert ahol én eddig csináltattam,ott sosem lett elsőre jó!

Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #30 Dátum: 2008 Január 14, 22:52:05 »

naná meg a résztvevőket,akik eljönnek, így láthatjátok majd egymást képeken Grin, nem csak a népautós szilveszteren hanem nálam a boltba járva is Smiley na meg itt

4-6ig zhzom nem fogok tudni menni..pedig reszeltem rá!  jó röffenést nektek és sok sikert a bolthoz Azn

http://sleepair.blogspot.hu

Typ3 Variant ‘72
Rulezka
« Hozzászólás #29 Dátum: 2008 Január 14, 22:47:41 »

meg fotozhatod is a napot is,meg a boltot is  Wink
naná meg a résztvevőket,akik eljönnek, így láthatjátok majd egymást képeken Grin, nem csak a népautós szilveszteren hanem nálam a boltba járva is Smiley na meg itt
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #28 Dátum: 2008 Január 14, 22:41:59 »

meg fotozhatod is a napot is,meg a boltot is  Wink

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Rulezka
« Hozzászólás #27 Dátum: 2008 Január 14, 22:38:45 »

Szivesen mennék......., dehát a távolság Undecided
Ha azonban egyszer arrajárok....... észben tartom. Wink  Holnap meg várjuk a beszámolót kiváncsian milyen volt az ELSŐ NAP!!???
Mégegyszer egy nagy kalappal......  Grin
köszi szépen! este megírom!
és mindenkinek előre köszi aki arrajár és beugrik, nem csak az ingyen sütiért, hanem hogy lelkesít élőben is  Grin
ma már jött arra egy bogaras (a neve titok) épp a már említett ponyvareklámunk készült,de a rendes tábla is meglesz holnap d.u tehát utána már könnyen és jól látható lesz a bolt!
 Wink bármikor lehet felénk járni
holnap este beszámolót írok! mindenképpen!
Nem elérhető angel06

« Hozzászólás #26 Dátum: 2008 Január 14, 22:21:48 »

köszi
de ennek ellenére ingyen süti, ingyen üdcsi és ingyen tea a beugró bogárhátúsoknak lesz holnap! tehát tessék jönni!

Ha meg már ott jársz és kulcsmásolás, cipő javítás, zipzár, öv és zárjavítás is kérhető tőlünk!
vagy farmer és nadrág/szoknya felhajtás, zipzár javítás és csere stb
Vagy pc szervízelés, adatmentés, vírusírtás, nyomtatás!

Szivesen mennék......., dehát a távolság Undecided
Ha azonban egyszer arrajárok....... észben tartom. Wink  Holnap meg várjuk a beszámolót kiváncsian milyen volt az ELSŐ NAP!!???
Mégegyszer egy nagy kalappal......  Grin

Nem biztos, hogy a pozitív hozzáállásod minden problémát megold,
de elég embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen kipróbálni!
Rulezka
« Hozzászólás #25 Dátum: 2008 Január 14, 22:15:21 »

Semmi sem zökkenőmentes........Fel a fejjel,  és sok sikert a holnapi naphoz, és az elkövetkezőkben is......
köszi

Ha meg már ott jársz és kulcsmásolás, cipő javítás, zipzár, öv és zárjavítás is kérhető tőlünk!
vagy farmer és nadrág/szoknya felhajtás, zipzár javítás és csere stb
Vagy pc szervízelés, adatmentés, vírusírtás, nyomtatás!
Nem elérhető angel06

« Hozzászólás #24 Dátum: 2008 Január 14, 22:08:45 »

jól jártunk 
holnap nyit a bolt, ma d.u készült volna el az összes hirdetőtáblára az összes felirat!
DE NEM KÉSZÜLT EL!MIVEL A CÉG LUSTA VOLT! CSAK holnap d.u! tehát aki jön az "alkalmi ponyva reklámtábláról" talál majd meg minket! Nagyon szép 

Semmi sem zökkenőmentes........Fel a fejjel,  és sok sikert a holnapi naphoz, és az elkövetkezőkben is......

Nem biztos, hogy a pozitív hozzáállásod minden problémát megold,
de elég embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen kipróbálni!
Rulezka
« Hozzászólás #23 Dátum: 2008 Január 14, 22:03:03 »

jól jártunk 
holnap nyit a bolt, ma d.u készült volna el az összes hirdetőtáblára az összes felirat!
DE NEM KÉSZÜLT EL!MIVEL A CÉG LUSTA VOLT! CSAK holnap d.u! tehát aki jön az "alkalmi ponyva reklámtábláról" talál majd meg minket! Nagyon szép 
Rulezka
« Hozzászólás #22 Dátum: 2008 Január 10, 22:40:45 »

tecik amiket irtál rola
köszi örülök ha tetszik!
ha kulcsmásolás, cipő és bördíszmű/táska javítás, vagy éppen övjavítás, kulcs vagy zárszervíz, vagy akár otthon víz, villanyszerelés vag yháztartásigép szervíz, vag yépp boyszolgálat (szállítás) vagy informatikával kapcsolatos dologra van szükséged gyere be hozzánk,de ha csak ráérsz és beszélgetnél velem személyesen és épp óbudán jársz,akkor is várunk!
vagy ha egy haverodat lepnél meg r4 polóval, na az is lesz nálunk, mint r4 klubelnöknek, napközben napi 9 órában ezzel is kell foglalkoznom! na mindennap ingyen süti és üdcsi nem lesz,de szép szó, türelmes, beszélgetős időnk az lesz,max közben épp vírustirtok, kulcsot másolok, vagy épp amit a vevők kérnek azt csinálom Smiley (ha jól emlékszem te szerelsz renault-kat?, max mi meg kérdezünk az r4 szereléséről)  Evil ha már épp arrafelé jársz, 3.kerület Huszti út 1, a Bogdáni és a Huszti sarkán, már van 1 reklámtáblánk,de 7végére talán a többin is nagy betüvel látható lesz, hogy ezermesterfiai.hu, a honlapunk 17.e után lesz már végre élő!
Nem elérhető Melák

Tel:06-30-921-91-36

« Hozzászólás #21 Dátum: 2008 Január 10, 22:24:19 »

végre egy igéret  Grin

tecik amiket irtál rola

Farkas Andris

Ja ,du siehst es gut....das ist nicht mehr 45PS
Rulezka
« Hozzászólás #20 Dátum: 2008 Január 10, 22:20:14 »

ugyérze sürü vendége leszek a boltodnak
végre egy igéret  Grin
Nem elérhető Melák

Tel:06-30-921-91-36

« Hozzászólás #19 Dátum: 2008 Január 10, 22:14:53 »

köszi
kedves amit írsz, én is emellett teszem le a voksomat, igyexünk maj dminden megrendelőt maximálisan és amint tudjuk teljesíteni,sőt szeretnénk ha mindenki újra jönne, új munkával, szóval nyomulunk majd ahogy csak bírunk, tudom hogy az első pár évben se éjjelem se nappalom se 7végén nem lesz a meló melett, ma is szórólapoztunk, beszereztünk ezernyi gépet, holnap hirdetés, még boltba pakolászás, mindent helyére rakás stb.. szóval most sincs másképp, időm 150%ában a bolton dolgozunk, éjjel-nappal és ez a jó, van cél, és igyexünk elérni!
pénzünk, millióink nincsenek,ezért szerény költségvetésű,de tisztességes, becsületes munkát a kezéből kiadó vállalkozást igyexünk csinálni Grin
köszi a szép és biztató szavakat!

Ha majd nagyon leégünk anyagilag,akkor az ingyen piára, kajára, sütire jövő bogaras emberkékhez fogunk menni napi/heti rendszerességgel reggeliért, ebédért és csekkre pénzért  Evil viccet félre köszi mindenkitől a támogatást, szóban, szándékban stb.. elég izgi ez a nyitás dolog!

ugyérze sürü vendége leszek a boltodnak

Farkas Andris

Ja ,du siehst es gut....das ist nicht mehr 45PS
Rulezka
« Hozzászólás #18 Dátum: 2008 Január 10, 22:10:47 »

Amikor indult a vállalkozásom, az első lépések nagyon nagy kockázattal mentek, szinte minden megtakarított pénzemet elvitte.
Aztán az első éven rengeteg munkával már túl voltam és a következő évben már egy szerény hasznot is hozott.
De így visszagondolva az volt a legjobb, amikor az ügyfelek már ajánlottak az ismerőseiknek is, így volt úgy, hogy - szó szerint - nem bírtam a melót.
Szóval, nagyon sok sikert és kitartást kívnánok főleg az első időkben.
Ha megfogadsz egy tanácsot:
- nekem az volt az alapelvem, hogy addíg kell ütni a vasat, amíg meleg, azaz amikor jönnek a megrendelések, akkor nyomni kell a satupadot éjjel-nappal
- kicsivel alacsonyabb árrássel dolgoztam, mint a konkurencia
- ami munkát kiadtam a kezemből, azért garanciát vállaltam mindig
Szóval, bár nem tudok ott lenni a megnyitáson, azért maximálisan támogatlak én is!
 Smiley
köszi
kedves amit írsz, én is emellett teszem le a voksomat, igyexünk maj dminden megrendelőt maximálisan és amint tudjuk teljesíteni,sőt szeretnénk ha mindenki újra jönne, új munkával, szóval nyomulunk majd ahogy csak bírunk, tudom hogy az első pár évben se éjjelem se nappalom se 7végén nem lesz a meló melett, ma is szórólapoztunk, beszereztünk ezernyi gépet, holnap hirdetés, még boltba pakolászás, mindent helyére rakás stb.. szóval most sincs másképp, időm 150%ában a bolton dolgozunk, éjjel-nappal és ez a jó, van cél, és igyexünk elérni!
pénzünk, millióink nincsenek,ezért szerény költségvetésű,de tisztességes, becsületes munkát a kezéből kiadó vállalkozást igyexünk csinálni Grin
köszi a szép és biztató szavakat!

Ha majd nagyon leégünk anyagilag,akkor az ingyen piára, kajára, sütire jövő bogaras emberkékhez fogunk menni napi/heti rendszerességgel reggeliért, ebédért és csekkre pénzért  Evil viccet félre köszi mindenkitől a támogatást, szóban, szándékban stb.. elég izgi ez a nyitás dolog!
matchbox
« Hozzászólás #17 Dátum: 2008 Január 10, 19:41:07 »

Amikor indult a vállalkozásom, az első lépések nagyon nagy kockázattal mentek, szinte minden megtakarított pénzemet elvitte.
Aztán az első éven rengeteg munkával már túl voltam és a következő évben már egy szerény hasznot is hozott.
De így visszagondolva az volt a legjobb, amikor az ügyfelek már ajánlottak az ismerőseiknek is, így volt úgy, hogy - szó szerint - nem bírtam a melót.
Szóval, nagyon sok sikert és kitartást kívnánok főleg az első időkben.
Ha megfogadsz egy tanácsot:
- nekem az volt az alapelvem, hogy addíg kell ütni a vasat, amíg meleg, azaz amikor jönnek a megrendelések, akkor nyomni kell a satupadot éjjel-nappal
- kicsivel alacsonyabb árrássel dolgoztam, mint a konkurencia
- ami munkát kiadtam a kezemből, azért garanciát vállaltam mindig
Szóval, bár nem tudok ott lenni a megnyitáson, azért maximálisan támogatlak én is!
 Smiley
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #16 Dátum: 2008 Január 10, 19:21:06 »

Szóltam itt a soron a srácoknak (kokkerók), montam, hogy lesz ingyen kaja-pia, 40-45-en készülnek menni. Hegessz le mindent. :-)

« Hozzászólás #15 Dátum: 2008 Január 10, 09:32:22 »

a nevemben két kollégám is ott lesz, egyikük regisztrált tag a fórumon  Cheesy
Rulezka
« Hozzászólás #14 Dátum: 2008 Január 10, 09:29:53 »

Egyébként nagyon sok sikert kívánok!!
Mi február 1.én lesz 8éve, hogy megnyitottunk. Az bizti, hogy az eleje érdekes/izgi! Smiley Smiley Smiley

G.
ez most fura, én 8 éve azon a febr. 1jén helyezkedtem el az előző melóhelyemen és ott dolgoztam most dec 31ig  Grin szóval ugyanaz a napunk volt izgi anno  Grin
Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #13 Dátum: 2008 Január 10, 08:38:32 »

Egyébként nagyon sok sikert kívánok!!
Mi február 1.én lesz 8éve, hogy megnyitottunk. Az bizti, hogy az eleje érdekes/izgi! Smiley Smiley Smiley

G.

Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #12 Dátum: 2008 Január 10, 08:36:23 »

....tudom mien érzés  Wink  Wink

dehogy tudod! Smiley Smiley

G.

Rulezka
« Hozzászólás #11 Dátum: 2008 Január 10, 08:06:38 »

köszi!
kedvesek soraitok!
igen elég izgi, nem is azért hogy bejön-e a vállalkozás,hanem azért mert ez az első igazi, saját vállalkozásom Grin
szóval nagyon izgi

Pityubácsi!
ha azon múlik 1 üveg sört (csak Neked) berakok a hütőbe, és ha 1x felénk jársz, akár 1 hét múlva is, akkor koccintunk a boltra Grin
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #10 Dátum: 2008 Január 09, 22:12:53 »

hello

énis nemrég nyitottam üzletet!!!november.....

mondanám,hogy esetleg tudok tanácsokat a papirmunkában,hogy mit hogyan,de gondolom azon már akkor tulvagy!!

szóóval baromi jo érzés elsö nap átforditani a zárva táblát nyitvára!!   Grin  Grin  Grin  Grin  Grin  végre!!!meg izgalmas!!!joérzés!!

nemtudok ottlenni,mert a boltomban dekkolok  Grin  Grin  Grinénis 9-töl 6 ig....

de lélekben veled vagyok....tudom mien érzés  Wink  Wink

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #9 Dátum: 2008 Január 09, 22:11:48 »

szia
a kávé nem tuti,mert azzal nem élünk,de ha azon múlik lesz!
süti és üdcsi +tea tuti! gyertek! aki nem jön 9re,jöhet később is  Grin akkor viszont nem kap kávét  Evil
18óráig nyitva leszünk aznap is  Grin

sör nemlesz?
akor nem megyek. :-))

egyébként dolgozom, így sajnos....

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Oldalak: 1 [2] 3
Nyomtatás

Ugrás: