www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 14, 20:32:50

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921214 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: [1] 2 3
Nyomtatás
Szerző Téma: Segítsetek mert nyit a boltom jan. 15én kedden 9kor  (Megtekintve 24705 alkalommal)
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #88 Dátum: 2008 Január 26, 22:06:38 »

okés!
ha bogárral jössz megoldjuk a helyszinen,azért szólj majd előtte nehogy épp külső munkán dolgozzon Zoli!
persze, előre megbeszéljük majd Smiley
Rulezka
« Hozzászólás #87 Dátum: 2008 Január 26, 21:53:45 »

ok, a vizsgák után ha lesz időm, majd járok arra.
a kesztyűtartóból könnyű kiszedni a zárat és a motorházfedélből is. mondjuk a zárbetétet még nem próbáltam kiszedni belőle, de csak nem lehet nehéz Smiley
okés!
ha bogárral jössz megoldjuk a helyszinen,azért szólj majd előtte nehogy épp külső munkán dolgozzon Zoli!
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #86 Dátum: 2008 Január 26, 18:35:53 »

szia
kollegám (Zoli) szerintem minden zárat áttud fésülni. szóval ha kiszedhető mind2 zár, vag ylegalább az amit át szeretnél állítani akkor hozd el, ha ne is 5p alatt,de megoldja!
ok, a vizsgák után ha lesz időm, majd járok arra.
a kesztyűtartóból könnyű kiszedni a zárat és a motorházfedélből is. mondjuk a zárbetétet még nem próbáltam kiszedni belőle, de csak nem lehet nehéz Smiley
Rulezka
« Hozzászólás #85 Dátum: 2008 Január 26, 18:34:31 »

Nekem van kulcsom,meg nyers is.A Misinél 1600 Ft körül van 1 db nyerskulcs,és van több féle is!Csak nem tudom mikor járok arra felétek!
szia!
köszi,de 1600 ft egy nyers kulcsért elég soknak tűnik, én 39 ft-ért veszem a legolcsóbb kulcsot(nem autó kulcsot) és a legdrágább se volt eddig 600ft-nál több! keresek olyan profilut mint a bogáré!
Rulezka
« Hozzászólás #84 Dátum: 2008 Január 26, 18:32:45 »

kesztyűtartó zárját esetleg hozzá tudjátok igazítani egy kulcshoz? Wink
pont erről volt szó egy másik topikban, és eszembejutott hogy az nekem is jó lenne..
szia
kollegám (Zoli) szerintem minden zárat áttud fésülni. szóval ha kiszedhető mind2 zár, vag ylegalább az amit át szeretnél állítani akkor hozd el, ha ne is 5p alatt,de megoldja!
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #83 Dátum: 2008 Január 25, 22:43:01 »

A Misinél 1600 Ft körül van 1 db nyerskulcs

?????
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #82 Dátum: 2008 Január 25, 22:40:06 »

jah emberek! lehet elfelejtettem mondani, hogy bogárhátusoknak nálunk minden olcsóbb!
abes már járt nálunk,neki is olcsóbb volt a farmerfelhajtás  Wink
és bár lehet minket támogatni,de leginkább azzal tudtok, ha hoztok nekünk munkát! előre is köszi mindenkinek!
bogárhoz kulcspofilunk még nincs, a titkos profilt még a nagyker sem árulta el,de lesz! esetleg ha van valakinek egy fölösleges (népszerű) bogárkulcsa,amt elkérhetnék 1-2 napra hogy a nagykerből szerezzek olyat,azt megköszönném! cserébe tudnánk esetleg valami szolgáltatást adni! pl: kulcsmásolás, zippzár csere vagy valamit..
Nekem van kulcsom,meg nyers is.A Misinél 1600 Ft körül van 1 db nyerskulcs,és van több féle is!Csak nem tudom mikor járok arra felétek!

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #81 Dátum: 2008 Január 25, 20:58:57 »

jah emberek! lehet elfelejtettem mondani, hogy bogárhátusoknak nálunk minden olcsóbb!
és bár lehet minket támogatni,de leginkább azzal tudtok, ha hoztok nekünk munkát! előre is köszi mindenkinek!
bogárhoz kulcspofilunk még nincs, a titkos profilt még a nagyker sem árulta el,de lesz! esetleg ha van valakinek egy fölösleges (népszerű) bogárkulcsa,amt elkérhetnék 1-2 napra hogy a nagykerből szerezzek olyat,azt megköszönném! cserébe tudnánk esetleg valami szolgáltatást adni! pl: kulcsmásolás, zippzár csere vagy valamit..
kesztyűtartó zárját esetleg hozzá tudjátok igazítani egy kulcshoz? Wink
pont erről volt szó egy másik topikban, és eszembejutott hogy az nekem is jó lenne..
Rulezka
« Hozzászólás #80 Dátum: 2008 Január 25, 19:57:59 »

Rulezka
« Hozzászólás #79 Dátum: 2008 Január 25, 10:35:03 »

nemá, hogy nem tudsz lerakni egy kispap vizsgát... Cheesy
én sem értem mi baja Pityubácsinak a sörrel, ha kocsival van! a rend őreinek a puderes f...a meg talán annyira nem is fájdalmas, nem? Evil
ennyit nem merni bevállalni Grin
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #78 Dátum: 2008 Január 25, 09:41:08 »

egyszer majd csak járok arra, de úgyis autóval leszek, úgyhogy sör ugrott.

nemá, hogy nem tudsz lerakni egy kispap vizsgát... Cheesy

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #77 Dátum: 2008 Január 24, 21:38:18 »

nah végre  Grin

csak hogy örüljél :-)

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Rulezka
« Hozzászólás #76 Dátum: 2008 Január 24, 21:30:56 »

buzi!! :-PP
nah végre  Grin
Rulezka
« Hozzászólás #75 Dátum: 2008 Január 24, 21:30:33 »

Ahoy!
Nos milyenek a napok?Remélem nem unatkoztok!!
szia
dehogy! mint látható napközben csak ritkán van időm ide felugrani, szóval kezd beindulni! meló van elég jól, ha nem is egész nap,de bogárhátúsok is hoznak ám melót nekünk!  Grin
ja és az újsághirdetések még meg sem jelentek. mi lesz azután? asszem dözsölés Grin
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #74 Dátum: 2008 Január 24, 21:24:38 »

mi van???? Huh
azt hittem, hogy Pityubácsi fog arra járni!! ez valami puhány hasonmás hozzászólása lehet csak Grin

buzi!! :-PP

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #73 Dátum: 2008 Január 24, 20:26:42 »

Ahoy!
Nos milyenek a napok?Remélem nem unatkoztok!!

Rulezka
« Hozzászólás #72 Dátum: 2008 Január 24, 20:07:11 »

mi van???? Huh
azt hittem, hogy Pityubácsi fog arra járni!! ez valami puhány hasonmás hozzászólása lehet csak Grin
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #71 Dátum: 2008 Január 24, 14:14:09 »

Shocked Shocked Huh Huh Wink Grin

Zérótolerancia.... na! Szerintem még nem lett absztinens.... Evil Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #70 Dátum: 2008 Január 24, 13:17:31 »

autóval leszek, úgyhogy sör ugrott.

Shocked Shocked Huh Huh Wink Grin
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #69 Dátum: 2008 Január 24, 13:01:37 »

szia Bácsi!
maradt a számom! saját előfizetéses,szóval örök!  Grin
mikor jössz be, hütőbe megromlik a söröd! Evil na de tényleg! a végén még megisszuk!
hoz6sz melót is! cipőt, csizmát javítani! de meló nélkül is adunk söröcskét! Grin

flex 'em all!
Rulezka
« Hozzászólás #68 Dátum: 2008 Január 24, 12:16:57 »

Igény esetén kiszállási díj nélkül vállalunk villany- és vízszerelést,--->Kiszállási díj nélkül vállalunk villany- és vízszerelést,

Szerintem...
köszi
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #67 Dátum: 2008 Január 24, 11:41:44 »

Igény esetén kiszállási díj nélkül vállalunk villany- és vízszerelést,--->Kiszállási díj nélkül vállalunk villany- és vízszerelést,

Szerintem...

Rulezka
« Hozzászólás #66 Dátum: 2008 Január 24, 11:24:33 »

erisszed rá a word hejesírás ellenőrzőjét.
telefonszámod maradt vagy az céges volt?
szia Bácsi!
maradt a számom! saját előfizetéses,szóval örök!  Grin
mikor jössz be, hütőbe megromlik a söröd! Evil na de tényleg! a végén még megisszuk!
hoz6sz melót is! cipőt, csizmát javítani! de meló nélkül is adunk söröcskét! Grin
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #65 Dátum: 2008 Január 22, 22:23:50 »

köszi!
én még találtam még1 hibát Smiley asszem a történetnél!
mindjárt javítom azt is

erisszed rá a word hejesírás ellenőrzőjét.
telefonszámod maradt vagy az céges volt?

flex 'em all!
Rulezka
« Hozzászólás #64 Dátum: 2008 Január 22, 21:29:14 »

így hirtelen: a szerviz meg az irtás is rövid i ;-)
köszi!
én még találtam még1 hibát Smiley asszem a történetnél!
mindjárt javítom azt is
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #63 Dátum: 2008 Január 22, 21:13:50 »

ma ráértem d.e és így elkészült a boltunk honlapja! Végre  Grin
www.ezermesterfiai.hu
ha tetszik írjátok meg, ha nem azt is!
lesz még rajta más tartalom is,de kezdésnek egyenlőre ez lesz!

így hirtelen: a szerviz meg az irtás is rövid i ;-)
Rulezka
« Hozzászólás #62 Dátum: 2008 Január 22, 21:10:27 »

ma ráértem d.e és így elkészült a boltunk honlapja! Végre  Grin
www.ezermesterfiai.hu
ha tetszik írjátok meg, ha nem azt is!
lesz még rajta más tartalom is,de kezdésnek egyenlőre ez lesz!
Rulezka
« Hozzászólás #61 Dátum: 2008 Január 16, 23:20:33 »

Csak pozitívan!!
Így kell ezt csinálni!
igyexünk, na meg ma se kevés megrendelés jött, majd jönnek érte és fizet a kedves ügyfél,egyből pénz jön a házhoz, na meg bevállalunk mindent, bedolgozó van mindenre  Grin na meg jobb a sok kicsike profit mint a néha 1 nagy! szerintem  Grin mivel így megkedvelnek szépen minket, tudják hogy olcsók vagyunk és aztán már csőstül küldik az ismerőst, a szomszédokat.. mondjuk sok apróságot is kérnek, van ami csak pár perc meló,azért nem kérhetünk ezreket,de mi mindent megjavítunk,amit csak tudunk  Wink érzem, hogy ez be fog jönni!
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #60 Dátum: 2008 Január 16, 22:34:51 »

köszi!
reméljük
a mai nap is elég izgi volt,sőt jött már komoly megrendelő is, szóval lesz pénz zsákszámra  Grin persze az a biztos ami már bejött (3000ft majdnem)  Grin de ha egyszer beindulunk! és úgy tűnik befogunk,lévén mert olcsók vagyunk és amit tudunk azonnal megcsinálunk,szóval konkurencia nem tud lenyomni, na meg még nincs is!  Grin

Csak pozitívan!!
Így kell ezt csinálni!

Rulezka
« Hozzászólás #59 Dátum: 2008 Január 16, 22:00:14 »

Gratulálok,ez egy jó kezdés,ha arra járok tuti meglátogatlak titeket
köszi!
reméljük
a mai nap is elég izgi volt,sőt jött már komoly megrendelő is, szóval lesz pénz zsákszámra  Grin persze az a biztos ami már bejött (3000ft majdnem)  Grin de ha egyszer beindulunk! és úgy tűnik befogunk,lévén mert olcsók vagyunk és amit tudunk azonnal megcsinálunk,szóval konkurencia nem tud lenyomni, na meg még nincs is!  Grin
Nem elérhető PBéci

Az élet túl rövid,hogy unalmas autókat vezessünk

« Hozzászólás #58 Dátum: 2008 Január 16, 08:31:50 »

Ma nyitottunk!

Gratulálok,ez egy jó kezdés,ha arra járok tuti meglátogatlak titeket

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Rulezka
« Hozzászólás #57 Dátum: 2008 Január 15, 23:03:32 »

Tuti jó érzés!De én azért tudom,hogy csak a kemény munka miatt nem jut az ember eszébe!Jó,most a kemény munka alatt nem feltétlenül szénlapátolásra gondoltam.De biztos érted!
naná, mondjuk az elmúlt hetek alatt többet voltam a boltba melózni mint itthon, tudod lépcsőkészítés, festés, villanyreszelés, tábla kitalálása hogyan legyen, takarítás, vakolás, ajtó szigetelés, mert araktárba volt vagy 10 fok! csempézés, pvczés, glettelés stb stb.. szóval sok idő és energia után lett a majdnem hogy szerkezetkész boltból egy kb kulcsrakész üzlethelység!
Ha ilyen állapotba kaptuk volna akkor kb 30al több lenne havonta a díja! az tuti!
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #56 Dátum: 2008 Január 15, 22:50:26 »

bosszantunk mindekit, hiszen végig mosolygunk, élvezzük hogy nincs főnök (mert az én vagyok) és örülünk hogy már kemény 2e ft-ot hozott a bolt!  Grin és ebben az avicc hogy nem vicc, tiszta szívből örülünk, hogy már az első nap jöttek vevők, sőt tegnap is jött már 1! de ugyanaz már ma is jött újabb munkával! ha úgy vesszük ő az első törzsvásárlónk, hiszen a hivatalos 1. napunkon ő már másodszorra jött hozzánk, hisz a nulladik napon vásárolt először nálunk!

szóval türelem és boldogság kb ez a szlogenünk!

És mesés érzés hogy nincs felettem senki, nem dirigálnak, magunk urai lettünk, hisz vállalkozni mertünk.

eddig rímel? Grin
Már lassan arra sem emlékszem hogy 3 hete még volt főnököm!

Tuti jó érzés!De én azért tudom,hogy csak a kemény munka miatt nem jut az ember eszébe!Jó,most a kemény munka alatt nem feltétlenül szénlapátolásra gondoltam.De biztos érted!

Rulezka
« Hozzászólás #55 Dátum: 2008 Január 15, 22:32:49 »

Gratula!

Erre mondják:Ha egy üzlet beindul!!
bosszantunk mindekit, hiszen végig mosolygunk, élvezzük hogy nincs főnök (mert az én vagyok) és örülünk hogy már kemény 2e ft-ot hozott a bolt!  Grin és ebben az avicc hogy nem vicc, tiszta szívből örülünk, hogy már az első nap jöttek vevők, sőt tegnap is jött már 1! de ugyanaz már ma is jött újabb munkával! ha úgy vesszük ő az első törzsvásárlónk, hiszen a hivatalos 1. napunkon ő már másodszorra jött hozzánk, hisz a nulladik napon vásárolt először nálunk!

szóval türelem és boldogság kb ez a szlogenünk!

És mesés érzés hogy nincs felettem senki, nem dirigálnak, magunk urai lettünk, hisz vállalkozni mertünk.

eddig rímel? Grin
Már lassan arra sem emlékszem hogy 3 hete még volt főnököm!
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 15, 22:34:52 írta Rulezka »
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #54 Dátum: 2008 Január 15, 22:28:27 »

Ma nyitottunk!

Nem volt rossz, úgy látszik használt hogy szétszórtunk legalább 3-5e db szórólapot a közvetlen közeli lakótelepen!

Majd még írok, hogy mizu  Grin
ja fénykép nem sok készült,pedig ma volt rajtam egy ajándékba kapott poló:
ÉN VAGYOK A FŐNÖK! Evil

Gratula!

Erre mondják:Ha egy üzlet beindul!!

Rulezka
« Hozzászólás #53 Dátum: 2008 Január 15, 22:27:37 »

Gratula, további sok munkát és sok kuncsaftot Nektek................. Wink Grin
köszi
igyexünk!
bár még pár bogárhátúst várunk,mert amit megígértek azt tessék betartani (nem a középső új betartására gondolok)  Grin
még maradt süti a holnap "megkésve" érkezőknek is!! Grin

Pityubácsi, ha pedig jössz akkor van innivaló, hidegen!  Evil nem üdcsi  Wink
Nem elérhető angel06

« Hozzászólás #52 Dátum: 2008 Január 15, 22:11:05 »

Ma nyitottunk!
reggel már 9 előtt készen vártam a vevőket, kollegámmal és szüleimmel (süti/üdcsi adaggal feltöltve a pult)

Gratula, további sok munkát és sok kuncsaftot Nektek................. Wink Grin

Nem biztos, hogy a pozitív hozzáállásod minden problémát megold,
de elég embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen kipróbálni!
Rulezka
« Hozzászólás #51 Dátum: 2008 Január 15, 21:19:13 »

Ma nyitottunk!
reggel már 9 előtt készen vártam a vevőket, kollegámmal és szüleimmel (süti/üdcsi adaggal feltöltve a pult)
Az első érkezők bogárhátú.hu különítmény volt! Szép, jó sztorizgatás, sütimajszolás, és első harci feladat,adott típusú kulcskeresés, majd jövendő kulcsmásoláshoz..
Tesóm is érkezett - zippzár csere indulással,amiből végül csak zippzárjavítás lett, 5 perc alatt kész is lett!!
Nem sokkal később érkezett az ingyen teára volt osztálytársam is Smiley
Majd jöttek háztartási gép javítással is, sajnos a gép menthetetlen volt, jó lesz alkatrészforrásnak, amúgy márkaszervíz se tudta javítani, sajnos mi sem (alkatrészt kellett volna esztergálni,ami egy 4e ft-os termékhez megkérdőjelezhető, hogy megéri-e, lévén hogy mi nem tudunk esztergálni, na meg a vevő kérte volna-e hogy mondjuk az esztergályos+profit áron megcsináljuk) ??
Majd újabb férfi érkezik, kabát teljes zippzár csere,mert folyton szétjön, na ez is egy olcsó mulatság lett,mivel a huzókocsi javítása után és 281 ft kifizetése után vidáman távozott,mondjuk amézes sütiből azért 2x majszolt magába,mert nagyon tetszett neki, fog még jönni, mondta hogy régi párja sütött mindig ilyne fincsi sütit, legközelebbi találkozásra sütimajszolást már nem igértem neki, így is jönni fog Smiley
Maj dismét bogárhátús érkezés, egy kedves ismerős érkezett alkatrészért (vatera) tehát nem üzleti profil miatt, na de arról i sesett szó, zárakról, bogarakról,motorokról Smiley
Majd még jött valaki, na akkor épp nem voltam én a boltba (valami radiátorral kapcsolatos alkatrészt kerestek)
Jött egy csizmáskandur néni, zsír új csizmáját kicsit csinosítsuk,mert neki úgy jobban tetszene.. dolgozunk rajta (a ... a csizmán)
majd jött egy idős úr, vállalunk-e otthon javítást? neki jó öreg ki tudja milyne csaptelepet kellene cserélni,persze megyünk házhoz, na jó akkor elmegy megvenni az újat amit rakjunk fel neki, ja és még lenne pár apró villanyszerelési munkja is,azokat majd behozza a boltba!
Később jött egy idős néni komplett árjegyzéket adtunk neki, nagyon érdekelte a késélezés,ollóélezés, talpalás, sarkalás stb... Jönni fog, igérte!
Majd még a bolt előtt volt aki megkérdezte a csikkjét jó-e hogyha a bejárat előtti ideiglenes csikktartóba dobja, mert nem szeretne nekünk ide szemetelni! dicséretes Smiley
Illetve még volt egy hölgy aki utcán kérdezte mit is javítunk és hogy jöhet-e nyitva vagyunk-e már stb...
Na kb ennyi a mai nap!

Nem volt rossz, úgy látszik használt hogy szétszórtunk legalább 3-5e db szórólapot a közvetlen közeli lakótelepen!

Majd még írok, hogy mizu  Grin
ja fénykép nem sok készült,pedig ma volt rajtam egy ajándékba kapott poló:
ÉN VAGYOK A FŐNÖK! Evil
Rulezka
« Hozzászólás #50 Dátum: 2008 Január 15, 18:04:33 »

Csak ennyi  Huh Még képeket.... És a beszámoló.... Huh Még, még.......
később este megírom
hali
Nem elérhető angel06

« Hozzászólás #49 Dátum: 2008 Január 15, 17:43:43 »

Csak ennyi  Huh Még képeket.... És a beszámoló.... Huh Még, még.......

Nem biztos, hogy a pozitív hozzáállásod minden problémát megold,
de elég embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen kipróbálni!
Oldalak: [1] 2 3
Nyomtatás

Ugrás: