www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 01:42:24

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Szerinted hol legyen a 2008-as Rajzás?  (Szavazás lezárva: 2008 Január 28, 15:24:59)
Bevásárlóközpont - 13 (15.9%)
Kincsem Park - 39 (47.6%)
Közlekedési Park - 22 (26.8%)
Porsche Buda - 8 (9.8%)
Összes szavazó: 70

Oldalak: 1 ... 46 47 48 49 50 [51] 52 53
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2008  (Megtekintve 555773 alkalommal)
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #114 Dátum: 2008 Január 13, 20:12:52 »

Már nagyon vártam a pillanatot...
A Rajzást szerintem kár az OT expoval egy időpontra tenni, mert:
Az OT expon a legolcsóbb kocsi a Jávor ex bogara volt.
Az MBK bogarainak tulnyomó többségére jellemző az un. megélhetési bogaras jelző, nem a feull felújitott restaurált autó.
Ha nem lesz ingyenesen elérhető, vagy olcsóbb mint alaphelyzetben akkor nem tudom mekkora részvételi arány várható.
Odáig vonulni lehet, de parkolni ott a tavalyi eseményből kiindulva nehéz.
Valamint ezzel már eleve bebiztositod azt, hogy délután 1-2-3 óra körül vége a rajzásnak. Ugyanis a vidékieknek el kell indulni haza és ha megnézi az OT expot, akkor a rajzást hagyja ott.
Tehát szerintem az OT expobol a Rajzás nem profitál. Az OT expo igen, mert generál egy "vásárlóréteget" az MBK.

Cruise:
Biztosan kijelenthető, hogy a Kerepesi úton lesz az elmúlt években kialakitott kapcsolatnak köszönhetően. Meg lusta is vagyok újat keresni, mint másokis
Szóval ott lesz, esetleg onnét kiindulva este gurulhat egyet a társaság itiner alapján. De én lehet inkább sört innék, mert utálok vezetni Pesten. Budán is.
Szóval ott. 17-től.
Bugs & Burgers #3
Nem elérhető vwakos

« Hozzászólás #113 Dátum: 2008 Január 13, 19:19:43 »

ptt is lehetne Grin
dunaparton!
Jóóó ötlet! Nekem olyanyóc hol lesz egyébként. Az elős rajzásomra elmegyek ha győrbe szervezik is!!

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #112 Dátum: 2008 Január 13, 18:29:06 »

Jól beszélsz! A kincsem parkban nincs semmi. Sátrak kellenek,BÜFÉ kocsik,Hot dog árus, Ital árus,    új dolog és figyeljetek, bizonyos számú embertszám felett mentőautó! Aki ezekben tud segíteni az a szervezők munkáját segíti.
Ezeket azé az MBK szokja intézni,mindentalálkozo(rajzás)alkalmával.
Ha a segitséget komolyan gondoljuk,akkor elöször a Szepivel kell egyeztetni.
Az is lehet,hogy másképp gondolja,beszélni kell rola!

Tóth Zoltán
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #111 Dátum: 2008 Január 13, 18:27:17 »

Én má nem is beszélek(csak irok)! Grin
Ugy tünik,hogy Ti lesztek a közeliek,de azé érdemes lenne 2 sarokkal elöbb Forumos találkozni,oszt jol bezudulni a helyszinre!! Cheesy

Jóóó ötlet! Nekem olyanyóc hol lesz egyébként. Az elős rajzásomra elmegyek ha győrbe szervezik is!!
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #110 Dátum: 2008 Január 13, 18:25:19 »

Én meg azon agyalok,hogy itt van ezen a forumon rengeteg értékes,tettrekész,ötletekben gazdag arc!
Itt összegyült egy olyan csapat,aki ha akar csodákat tud tenni!
Találjunk ki valamit,amit MI tudunk hozzátenni a Rajzáshoz,ezzel is segitve az MBK munkáját,és nem utolso sorban a Rajzást is emlékezetessé tennénk a résztvevök számára.
Ez lehetne egy olyan program,ami bármelyik helyszinen kivitelezhetö,lehetne valami bemutató,verseny,vagy ilyesmi.
Azzal hogy szavazunk a helyszinröl,csak a véleményünket mondjuk el,de nem mi hozzuk a döntést.abban viszont tudunk közremüködni,ha akarunk,hogy az idei évadnyito találkozo emlékezetes,jó buli legyen.!
El tudok képzelni pl egy olyat,hogy a Forumosok egységesen érkezzenek a Rajzásra,és a jo hagyományokat követve valami fergeteges bevonulást progukálunk az összegyült autokkal,a bolondozás szellemében.
Ilyen irányban használnám ezt a topikot,fenntartva az aktuális hireknek,elfogadva és támogatva a kiválasztásra kerülö helyszint.
Jól beszélsz! A kincsem parkban nincs semmi. Sátrak kellenek,BÜFÉ kocsik,Hot dog árus, Ital árus,    új dolog és figyeljetek, bizonyos számú embertszám felett mentőautó! Aki ezekben tud segíteni az a szervezők munkáját segíti.
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #109 Dátum: 2008 Január 13, 18:25:02 »

vaga vazze: ne beszéljünk eccerre!!  Grin

Én má nem is beszélek(csak irok)! Grin
Ugy tünik,hogy Ti lesztek a közeliek,de azé érdemes lenne 2 sarokkal elöbb Forumos találkozni,oszt jol bezudulni a helyszinre!! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #108 Dátum: 2008 Január 13, 18:21:09 »

vaga vazze: ne beszéljünk eccerre!!  Grin
(amúgy nemigen kivitelezhető, hogy a bogárhátúsok egyszerre érkezzenek, mert mi az ország minden végéből jövünk. jobb, ha a közeliek foglalják a helyet, mint eddig.)
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #107 Dátum: 2008 Január 13, 18:18:56 »

szerintem meg tök felesleges évről-évre eljátszani ezt a "hol legyen a rajzás" című népszínművet.

ott lesz, ahol a klub meg tudja és akarja rendezni. mi meg mindannyian szépen elmegyünk oda és jól érezzük magunkat.

kár előre és utólag fikázni, ötletelni, közvéleménykutatni és szavazni...
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #106 Dátum: 2008 Január 13, 18:17:29 »

Én meg azon agyalok,hogy itt van ezen a forumon rengeteg értékes,tettrekész,ötletekben gazdag arc!
Itt összegyült egy olyan csapat,aki ha akar csodákat tud tenni!
Találjunk ki valamit,amit MI tudunk hozzátenni a Rajzáshoz,ezzel is segitve az MBK munkáját,és nem utolso sorban a Rajzást is emlékezetessé tennénk a résztvevök számára.
Ez lehetne egy olyan program,ami bármelyik helyszinen kivitelezhetö,lehetne valami bemutató,verseny,vagy ilyesmi.
Azzal hogy szavazunk a helyszinröl,csak a véleményünket mondjuk el,de nem mi hozzuk a döntést.abban viszont tudunk közremüködni,ha akarunk,hogy az idei évadnyito találkozo emlékezetes,jó buli legyen.!
El tudok képzelni pl egy olyat,hogy a Forumosok egységesen érkezzenek a Rajzásra,és a jo hagyományokat követve valami fergeteges bevonulást progukálunk az összegyült autokkal,a bolondozás szellemében.
Ilyen irányban használnám ezt a topikot,fenntartva az aktuális hireknek,elfogadva és támogatva a kiválasztásra kerülö helyszint.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #105 Dátum: 2008 Január 13, 18:08:25 »

én jártam ki jopárszor a kincsem pakba lovira!!  Grin  Grin
én szeretem azt a helyet!!

meg a lovit is  Roll Eyes  Tongue

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #104 Dátum: 2008 Január 13, 17:57:20 »

Minden évben előlről kezdődik ez a téma, ráadásul ugyanaz a forgatókönyv.
...
Ennek ellenére sokakkal együtt érdekel hogy mi lesz, hol lesz, pozitívan állok hozzá, és éljen a rajzás, éljenek a bogarasok...
meglepő, de csatlakozom

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #103 Dátum: 2008 Január 13, 17:53:43 »

szerintem ez fordítva működik...
így van... decemberi közgyűlésen Szepest már vmi konkrét ötletekkel vártuk rajzást illetően... Szegény...nem tudom hányan segítenek neki ebben aktívan,de akárhogy is alakul a végén, mindig lesz akinek nem fog tettszeni vmi és rajta
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #102 Dátum: 2008 Január 13, 17:49:36 »

Aircult-é jobb, a visszaolvasás meg hasznos dolog...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #101 Dátum: 2008 Január 13, 17:49:05 »

Nekem vannak ötleteim Ha a vezetőség megkeres szivesen megosztom velük.
szerintem ez fordítva működik...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #100 Dátum: 2008 Január 13, 17:48:09 »

kicsit konkrétabban lehetne?
vidéki sutyó vagyok és nem érteni nagyvárosi tájszólást!  Grin

http://www.utvonalterv.hu/#aTop
IV. Berda József utca 15

Tőlem csak 1,5km Grin!
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #99 Dátum: 2008 Január 13, 17:47:46 »

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=hu&geocode=&time=&date=&ttype=&q=budapest,berda&sll=37.0625,-95.677068&sspn=35.410182,81.738281&ie=UTF8&ll=47.556314,19.084969&spn=0.014742,0.039911&z=15&iwloc=addr&om=1

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #98 Dátum: 2008 Január 13, 17:43:48 »

Ujpest

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #97 Dátum: 2008 Január 13, 17:42:21 »

A Közlekedési park merre van?

Ujpest

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #96 Dátum: 2008 Január 13, 17:40:22 »

A Közlekedési park merre van?

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #95 Dátum: 2008 Január 13, 17:36:48 »

az gyékényesinek már megvan az időpontja!  Wink
Illetve egyéb találkozókat tekintve, tudtok már valamilyen programnaptárról? Mert a mi klubunk is szeretne két találkozót szervezni!

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #94 Dátum: 2008 Január 13, 17:31:38 »

Itt meg a sponzoráció szól közbe...., de ha kinéznek a "nagy" veteránosok akkor jövőre már biztos nem csatlakozunk....

hat en pedig nem fogok menni a 96os bogarammal a veteran expora....vicces lenne

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #93 Dátum: 2008 Január 13, 17:30:11 »

hm..
Itt meg a sponzoráció szól közbe...., de ha kinéznek a "nagy" veteránosok akkor jövőre már biztos nem csatlakozunk....

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #92 Dátum: 2008 Január 13, 17:28:04 »

mert mindenképpen szeretnénk csatlakozni az OT expóhoz ....

hm..

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #91 Dátum: 2008 Január 13, 17:26:07 »

Egyetértek! Az már elvetett dolog dolog ezek szerint h "vmi nemes cél érdekében bejelentett" felvonulást(tűntetést) ilyenkor kötelező rendőri kísérettel vegyünk igénybe..? Vagy ez még függ,h mit lépnek yardok tavalyiból kiindulva...

Ezek szerint,már a vidéki tali ötlete is teljesen ki van lőve...csak Bp,legalább már az időpont fix!
Demonstráció - Éljenek a bogarasok!

Vidék talán azért van kilőve, mert mindenképpen szeretnénk csatlakozni az OT expóhoz az meg egy vidéki talinál (asszem Törökbálint jött szóba) azért igen nagy túra lenne....

Nem elérhető FradiDaniVW1970

« Hozzászólás #90 Dátum: 2008 Január 13, 17:24:15 »

.
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #89 Dátum: 2008 Január 13, 17:22:19 »

A felvonulás a közgyűlésen elhangzottak alapján sokminden függvénye lesz! Egyrészt (leginkább) hogy a rendőrsék miként viszonyul a dolgokhoz.... Nem hiszem hogy bárki szívesen áldozna milliókat erre! És ha nem akkor marad az itiner és a kresz betartása, szerintem ezzel sincsen semmi baj hiszen 10-15 fős csapatokban lehet haladni ilyenkor is! legalább lesz ideje a bámészkodónak a nevetőizmait pihentetnie és nem kell fél órán keresztül befeszítve lennie! Grin

Egyetértek! Az már elvetett dolog dolog ezek szerint h "vmi nemes cél érdekében bejelentett" felvonulást(tűntetést) ilyenkor kötelező rendőri kísérettel vegyünk igénybe..? Vagy ez még függ,h mit lépnek yardok tavalyiból kiindulva...

Ezek szerint,már a vidéki tali ötlete is teljesen ki van lőve...csak Bp,legalább már az időpont fix!
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #88 Dátum: 2008 Január 13, 17:21:14 »

Na ehhez mit szóltok!  Kincsempark bogártali.  Ha esik az eső akkor annyi a talinak, és ott a lehetőség az oldtimer expóra. Senki nem akar bőrig ázni szerintem.  Délután meg vége a talinak ez jó idő esetén 16-17 óra kőrnyéke. utánna irány a vasúttőrténeti park.
Na én lezártnak tekintem a témát. Szerintem ez a leg jobb ötlet (25 év bogártapasztalat),de nem én vagyok a szervező és nem én döntök. Ez az én javaslatom, mert szerintem ez valósítható meg a leg könnyebben. Én a három helyszin közűl ezt támogatom leginkább. (kincsempark).
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #87 Dátum: 2008 Január 13, 17:11:18 »

mikor lesz pontosan a rajzás?

LEHET RAJTA CSÁMCSOGNI...

Sok infó van benne....

Hello!

Az ajánlatkérés stádiumában vagyunk.
Három lehetséges helyszín adott:
1. PoBu Prielle Kornélia utca márkakereskedés+Hauszmann utca
2. Közlekedési Park MAK Berda J.u utca
3. Kincsem Park
A Cruise Night-re pedig kettő:
1. McDonalds Kerepesi
2. Burger King Új Buda Center
Időpont: 2008.04.12. szombat
A rendezvény része lesz az Oldtimer Expo-ra látogatás a délutáni órákban. (Vasúttörténeti Park)
Mindenképpen lesz vonulás:
1. Itiner alapján adott útvonalon
2. Valamilyen feladatokkal tűzdelve
3. Demonstrációként (Éljenek a Bogarasok!)
Mindenképpen lesznek a szokásos versenyek:
1. szépség
2. Leg/v/ügyességi
Mindenképpen jó infrastruktúrájú helyen lesz: WC / Büfé /
MBK tagoknak ingyenes lesz.
Mindenki másnak, de csak VW-vel: 2000.- Ft/jármű.

Amint az ajánlatok beérkeznek, tartunk egy kis előzetes megbeszélést, ezt jelezni fogom.
Azt gondoltam, hogy ezt meg tudjuk ejteni decemberben, de nem lett volna miről beszélni, nem kaptunk választ a partnerektől (betegség, szabadság miatt, vagy pl. a PoHu részéről nem tudom miért nem.)
A Kincsem Park jött legutoljára, itt jó a fogadókészség.
Az ügyességi versenyek a helyszíntől is függenek. Pl. a Kincsem Parkban lehetne időmérős körverseny is.
A Közlekedési Parkban pedig van rántópados pálya. (olyan mint a Hungaroringen volt)

Kb. ennyi.

Amint van miről döntenünk illetve megvitatnunk, jelentkezem.
Nyüstölöm a partnerek kontakt embereit, igyekszem minél előbb állásfoglalásra bírni őket!

Köszi az érdeklődést!

Üdv.:

Szepes Gábor
elnök
Magyarországi Bogarasok Klubja

Nem elérhető Sztankó Zoltán

« Hozzászólás #86 Dátum: 2008 Január 13, 17:09:17 »

mikor lesz pontosan a rajzás?

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #85 Dátum: 2008 Január 13, 17:06:16 »

Sőt én 10 személyről tudok akik a felvonulásra nem jönnek, mert kuplunggyílkolás az egész. Féltik a kocsiukat a sok felelőtlenűl előzgetőktől. Sorolhatnám. Ha nem egységes a vonulás az kész katasztrófa. PL: kispolski suzuki és mercik vannak köztünk. Még egy fotót se lehet csinálni miattuk.
A felvonulás a közgyűlésen elhangzottak alapján sokminden függvénye lesz! Egyrészt (leginkább) hogy a rendőrsék miként viszonyul a dolgokhoz.... Nem hiszem hogy bárki szívesen áldozna milliókat erre! És ha nem akkor marad az itiner és a kresz betartása, szerintem ezzel sincsen semmi baj hiszen 10-15 fős csapatokban lehet haladni ilyenkor is! legalább lesz ideje a bámészkodónak a nevetőizmait pihentetnie és nem kell fél órán keresztül befeszítve lennie! Grin

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #84 Dátum: 2008 Január 13, 17:00:30 »

Azért az sokat elmond az elmúlt évekbeli rajzásokról, hogy sok olyan van aki már azt tervezgeti hová megy a Rajzás után...  Undecided
Sőt én 10 személyről tudok akik a felvonulásra nem jönnek, mert kuplunggyílkolás az egész. Féltik a kocsiukat a sok felelőtlenűl előzgetőktől. Sorolhatnám. Ha nem egységes a vonulás az kész katasztrófa. PL: kispolski suzuki és mercik vannak köztünk. Még egy fotót se lehet csinálni miattuk.
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #83 Dátum: 2008 Január 13, 16:55:10 »

Azért az sokat elmond az elmúlt évekbeli rajzásokról, hogy sok olyan van aki már azt tervezgeti hová megy a Rajzás után...  Undecided
Rajzás után mindenki oda megy ahova akar/szeretne.... eddig is így volt nem??
Nem elérhető lovászimi

« Hozzászólás #82 Dátum: 2008 Január 13, 16:54:52 »

Minden évben előlről kezdődik ez a téma, ráadásul ugyanaz a forgatókönyv.
Először nagy lendülettel megnyílik a topic, mindenki lelkes.
Aztán jönnek az egyéni ötletek, sokszor figyelmen kívűl hagyva minden realitást, persze vannak életszerűek is, de azokat hamar leoltják, fél órán belül három oldallal lejjebb csúsznak a fingfűrészeléstől...
Előtérbe kerülnek politikai és vallási nézetek az ellentétek miatt...
A csúcs az lesz, amikor itt esküdözik majd mindenki hogy ebben az évben ő biztos nem megy, mert szar lesz...
Van rá egy huszasom Cool

Szóval én személy szerint (szólva pár jó barátom nevében is, akik rendszeresen olvassák a fórumot, de szinte soha nem írnak be) várom az értelmes híreket a rajzással kapcsolatban, és készülünk rá, mert ott majd találkozhatunk a többi fejlövéses hobbifauvés emberkével, és autóikkal.
Ha valami nem tetszene, egyéni szoc problémaként kezelem, nem veszem el a kedvét társaimnak, maximum otthon maradnék, ennyi.
A rajzás azoknak szól akik elmennek, és jól akarják érezni magukat.
Ez egy jó évadnyitó buli cruise night-al, nem értem mi kell még?

Tavaly is elszomorított amikor heteken keresztül csak az faszkodást lehetett itt olvasni, én szégyeltem magam a kialakult helyzetért.
Tisztelettel kérem az itteni aktív arcokat, ne felejtsék, hogy nagy érdeklődés kiséri a fórumos hozzászolásokat(belföldön és külföldön egyaránt), ezért felelősséggel, ennek tudatában rántson kardot mindenki!
Ne vegyük el mások kedvét a bogarazástól, a rajzástól, idén még nem rontottunk el semmit, méltósággal tessék hozzáállni a dolgokhoz.

Saját részről nem érzem tisztemnek beleavatkozni a témába, egyrészről mert még a közgyűlésre sem toltam oda képem, másrészről meg ostobaságnak tartom más áldozatos munkáját kritizálni. 
Ennek ellenére sokakkal együtt érdekel hogy mi lesz, hol lesz, pozitívan állok hozzá, és éljen a rajzás, éljenek a bogarasok...
Nem elérhető FradiDaniVW1970

« Hozzászólás #81 Dátum: 2008 Január 13, 16:51:41 »

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #80 Dátum: 2008 Január 13, 16:45:06 »

Na ehhez mit szóltok!  Kincsempark bogártali.  Ha esik az eső akkor annyi a talinak, és ott a lehetőség az oldtimer expóra. Senki nem akar bőrig ázni szerintem.  Délután meg vége a talinak ez jó idő esetén 16-17 óra kőrnyéke. utánna irány a vasúttőrténeti park.

szerintem qrva szar..Nem vagyok kivancsi sem az oldtimer expora sem pedig a vasuttorteneti parkra.En a RAJZAS napjan a RAJZASRA vagyok kivancsi
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 13, 16:47:22 írta Aircult »

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #79 Dátum: 2008 Január 13, 16:44:07 »

meg az elmúlt éveket figyelembe véve ha valaki délután átmegy az OT expora semmi lényegesről nem marad le ami rajzást érinti
Erröl van szó!
Rajzás általában 16 orakor szokott véget érni.
Tavaly se mentem vissza utána a porkebudához,de a vasuttörténeti parkba biztos átgurulnék,pláne ugy hogy30-40-50,akárhány bogarassal mégegyet konvojozhatnék!! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #78 Dátum: 2008 Január 13, 16:43:41 »

meg az elmúlt éveket figyelembe véve ha valaki délután átmegy az OT expora semmi lényegesről nem marad le ami rajzást érinti
nekem pl lenyeges volt 2 (elmult Grin) eve a Rajzas delutanja is,mikor a Ringen gyorsult pl a Silverfish vagy amikor korbeautoztam a bogarammal a Ringen..
Tudom,iden nem ott lesz,de ki tudja,lehet lenyeges lesz iden is (remelem) a Rajzas delutanja...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #77 Dátum: 2008 Január 13, 16:41:24 »

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #76 Dátum: 2008 Január 13, 16:36:59 »

Annyi találkozó van, hogy ez lehetetlen.

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #75 Dátum: 2008 Január 13, 16:35:49 »

II. Oldtimer Expo, 2008. április 11-13.

a rajzas meg ugytunik 12-en..szoval aki akar, at tud menni,ez mondjuk nem tudom mennyire jo a Rajzasnak,de a lehetoseg megvan...

na akkor ezekszerint körvonalazódik az időpont, az OT expot meg kár kihagyni, szerintem ha valaki vidékről felmegy érdemes átmenni, maga a vasúttörténeti park is egy nagy élmény + még ehhez jön hogy idén mégnagyobb területen  lesznek a veterán autók
Oldalak: 1 ... 46 47 48 49 50 [51] 52 53
Nyomtatás

Ugrás: