www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 03:03:06

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Szerinted hol legyen a 2008-as Rajzás?  (Szavazás lezárva: 2008 Január 28, 15:24:59)
Bevásárlóközpont - 13 (15.9%)
Kincsem Park - 39 (47.6%)
Közlekedési Park - 22 (26.8%)
Porsche Buda - 8 (9.8%)
Összes szavazó: 70

Oldalak: 1 ... 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2008  (Megtekintve 555910 alkalommal)
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #154 Dátum: 2008 Január 13, 21:37:52 »

Idáig is volt hol aludia annak, aki tartott rá igényt, és közel is volt a helyszínhez.
Nem egy luxusszálló, de egy éjszakára kiváló.
Gondolom idén is lesz rá lehetőség.
erről meg még én nem hallottam... bővebben??
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #153 Dátum: 2008 Január 13, 21:36:29 »

na,akkor hol legyen a Rajzas?
ez nem most-ma este fog eldőlni,nyugodtan alhatsz Te is...

Meg ottpálinkaivos,hálozsákkeresös,majdnemmegfagyós is lenne!! Grin
kihagytad...
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #152 Dátum: 2008 Január 13, 21:36:01 »

Idáig is volt hol aludia annak, aki tartott rá igényt, és közel is volt a helyszínhez.
Nem egy luxusszálló, de egy éjszakára kiváló.
Gondolom idén is lesz rá lehetőség.

Jó is lenne, mert akkor ha felmennék a Cruise Night-ra, és lenne hol aludnom...

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #151 Dátum: 2008 Január 13, 21:35:24 »

Dunapart? Evil Evil Evil

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #150 Dátum: 2008 Január 13, 21:34:54 »

áprilisban nincs már olyan hideg. egy hálózacsi elég.

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #149 Dátum: 2008 Január 13, 21:34:21 »

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #148 Dátum: 2008 Január 13, 21:33:38 »

ésakkor ez ottszalonnasütős-ottisalvós akció lenne? mert akkor érdekelne, és akkor lehetne inni is, ha nem kell menni onnan sehová. Roll Eyes  Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #147 Dátum: 2008 Január 13, 21:32:04 »

Azok a Parkolók amik a Duna felé néznek már az erdőgazdálkodás gondozásába tartoznak és sorompóval vannak lezárva és oda se tudnának egy páran feljönni akkora kátyúk vannak!!  Undecided
De ha gondoljátok akkor utánajárok a dolognak hátha kaphatunk engedélyt......
nem engedély,hanem hidegvágó kell oda meg a bicepszem Grin

SZTEM AMÚGY MARHAJÓ 5LET, kár h nem teljesen tőlem származik... Felvonulás előtt lehetne még kicsit pletyizni...

Leon-Te ha meg gyorsulni akarsz... rajzás előtti este ott a hajógyári sziget- szokásos grillparty helyszín autósoknak!
Vagy majd privben szerzünk helyet,páran úgyis bennevagyunk az éjszakai autós életbe...
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #146 Dátum: 2008 Január 13, 21:30:42 »

Ja de addig nem is nézek utána semminek, amig mindenki fogadalmat nem tesz hogy csak a cruizolás után jön ki tábortüzezni, nehogy a pesti létszám csökkenjen...
ésakkor ez ottszalonnasütős-ottisalvós akció lenne? mert akkor érdekelne, és akkor lehetne inni is, ha nem kell menni onnan sehová. Roll Eyes  Grin

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #145 Dátum: 2008 Január 13, 21:29:47 »

egyébként a visegrádi panoráma út mellett van két kurva jó és tök nagy parkoló
ott simán el tudna lenni 20-30 autó probléma nélkül (emlékeim szerint) és mivel semmi sincs a közelben nem hiszem, hogy bárki problémázna egy ott éjszakázás miatt

Jó is lenne, mert akkor ha felmennék a Cruise Night-ra, és lenne hol aludnom...

Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #144 Dátum: 2008 Január 13, 21:28:08 »

Azok a Parkolók amik a Duna felé néznek már az erdőgazdálkodás gondozásába tartoznak és sorompóval vannak lezárva és oda se tudnának egy páran feljönni akkora kátyúk vannak!!  Undecided
Ja de addig nem is nézek utána semminek, amig mindenki fogadalmat nem tesz hogy csak a cruizolás után jön ki tábortüzezni, nehogy a pesti létszám csökkenjen...

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #143 Dátum: 2008 Január 13, 21:25:45 »

ott simán el tudna lenni 20-30 autó probléma nélkül (emlékeim szerint) és mivel semmi sincs a közelben nem hiszem, hogy bárki problémázna egy ott éjszakázás miatt
Azok a Parkolók amik a Duna felé néznek már az erdőgazdálkodás gondozásába tartoznak és sorompóval vannak lezárva és oda se tudnának egy páran feljönni akkora kátyúk vannak!!  Undecided

Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #142 Dátum: 2008 Január 13, 21:25:08 »

azért bogarasoknál szokás szerint rajzás előtti este hozzátartozik még a motor-váltó ki-be szerelés ,kocsi bütykölés h rajzásra elinduljon....
 olajos-piszkos smile miért nincs még?!!Szval az
Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #141 Dátum: 2008 Január 13, 21:20:49 »

Najó akkor program: (vicc)
-Napközben pályázás (mindenki hozzon magával pót gumit, és új kasztnielemeket  Grin)
-Késő délután Krúz nájtozás, röhögés egymáson, hogy amortizálta le gépét napközben  Evil
-Este Dunapartra lemenés, szájat tátás a vízre, illetve mekis kajától kiürült gyomrok újratöltése
Másnap:
-reggel felkelni nemakarás, rajzásra 10 órára kiérés, álmos fejek, sétálgatás, válveregetés
-délután kimerre lát: haza, expó

És örvendezés a fórumon, hogy mindenki hazaért!  Wink
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #140 Dátum: 2008 Január 13, 21:20:41 »

Nekem ez a dunakanyaros 5let q_ra bejön ! este rendezhetnénk Duna fölötti átugrató verseny is olyan KITT-módjára (na jó uccsó csak vicc vót)

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #139 Dátum: 2008 Január 13, 21:11:50 »

Igen, mindenki a vásárlóerőt nézi. Meg a Bogarak miatt hátha többen kijönnek. Ha meg esik, dagasszák a sarat. A qzma be se tudna hajtani, de az ikrek sem... .-)
A krúz meg legyen olyan, amilyennek megszoktuk. Vagy akinek van kedve, krúzoljunk fel a dunakanyarba a folyópartra, süssünk szalonnát, aludjunk ott, aztán reggel Rajzás. Csak még hideg van.

Nekem ez a dunakanyaros 5let q_ra bejön ! este rendezhetnénk Duna fölötti átugrató verseny is olyan KITT-módjára (na jó uccsó csak vicc vót)
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #138 Dátum: 2008 Január 13, 21:09:16 »

Grin Grin Wink
addig lehet meglesz a duplakarbid is-és akko aztán má igazán senki sem állíthat meg téged !
hé pssssszt!  Grin
úgy néz ki elkelt a weberem  Cheesy
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #137 Dátum: 2008 Január 13, 21:08:37 »

Nekem ez a folyópartos dolog is tetszik... Verőcén van nagy Beach le lehet állni autókkal (persze Qzmának nem biztos hogy "fennakadás" nélkül sikerülne Wink), de jó bulit lehetne rendezni, dunahideg sör, békonalaszabadtűz.... Persze szigorúan a kerepesi uti Mc-i után!!
lassan lesz a rajzás előtt egy találkozó, ahonnan beugrunk a rajzásra levezetésképp  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #136 Dátum: 2008 Január 13, 21:07:09 »

ááá dehogy  Grin
most nincs is időm szervezkedni februárig, de fene tudja... lehet bepróbálom majd később (még rajzás előtt)  Grin
Grin Grin Wink
addig lehet meglesz a duplakarbid is-és akko aztán má igazán senki sem állíthat meg téged !
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #135 Dátum: 2008 Január 13, 21:06:00 »

Jekatyerina Mihajlovna
így hívták az osztályfőnökömet általánosban Smiley

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #134 Dátum: 2008 Január 13, 21:05:12 »

Leon-csak vigyázz ne kapkodd el ezt a hírtelen készülődést már most... nehogy véletlenül úgy járj mint Bugmaster tavaly előtti rajzásra igyekezvén.... vissza kellett fordulni-a technika  Evil közbeszólt, bár tudom Te az  Evil -el is lepaktálsz-ha bogárversenyzésről van szó, nem?!
ááá dehogy  Grin
most nincs is időm szervezkedni februárig, de fene tudja... lehet bepróbálom majd később (még rajzás előtt)  Grin
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #133 Dátum: 2008 Január 13, 21:04:00 »

Igen, mindenki a vásárlóerőt nézi. Meg a Bogarak miatt hátha többen kijönnek. Ha meg esik, dagasszák a sarat. A qzma be se tudna hajtani, de az ikrek sem... .-)
A krúz meg legyen olyan, amilyennek megszoktuk. Vagy akinek van kedve, krúzoljunk fel a dunakanyarba a folyópartra, süssünk szalonnát, aludjunk ott, aztán reggel Rajzás. Csak még hideg van.

Nekem ez a folyópartos dolog is tetszik... Verőcén van nagy Beach le lehet állni autókkal (persze Qzmának nem biztos hogy "fennakadás" nélkül sikerülne Wink), de jó bulit lehetne rendezni, dunahideg sör, békonalaszabadtűz.... Persze szigorúan a kerepesi uti Mc-i után!!

Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #132 Dátum: 2008 Január 13, 21:02:05 »

na akkor rajzás után,valamikor jóidőben szervezhetnénk egy ilyet!
hohóó!
Vagy rajzás előtti vagy utáni nap???
Nah?
Inkább előtti, krúznájt napján napközben  Cheesy
? persze ha van olyankor....
Leon-csak vigyázz ne kapkodd el ezt a hírtelen készülődést már most... nehogy véletlenül úgy járj mint Bugmaster tavaly előtti rajzásra igyekezvén.... vissza kellett fordulni-a technika  Evil közbeszólt, bár tudom Te az  Evil -el is lepaktálsz-ha bogárversenyzésről van szó, nem?!
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #131 Dátum: 2008 Január 13, 20:57:40 »

szerintem meg tök felesleges évről-évre eljátszani ezt a "hol legyen a rajzás" című népszínművet.

ott lesz, ahol a klub meg tudja és akarja rendezni. mi meg mindannyian szépen elmegyünk oda és jól érezzük magunkat.

kár előre és utólag fikázni, ötletelni, közvéleménykutatni és szavazni...
Az én közgyűléses tapasztalatom alapján igen is számít az MBK a tagjainak ötletére, voksára!
A Szepi meg is mondta hogy olyan rajzást szeretne ahol mindenki jól érzi magát (persze mindig lesz akinek nem tetszik) és ebbe benne van az hogy megvitassuk hol bonyolitsuk le a rendezvényt! Mert ez egy Klub, mindenkinek van szavazati joga és senkinek sincs több joga mint a másiknak....

Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #130 Dátum: 2008 Január 13, 20:57:11 »

Euroringen főnök váltás van, nem néz ki jól a helyzet, ennyit lehet tudni, ez a legfrisebb:

A versenypálya új honlapja a közeljövőben készül, addig a versenypályával kapcsolatos hiteles információkat egyedül Ekatyerina Szpiridonova adhat.

Tel: +36 30 455 0818
Mail: ekaterina01@vipmail.hu
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #129 Dátum: 2008 Január 13, 20:55:30 »

Én tavaly voltam először Rajzáson, és az idén leszek először saját kocsival.
Tavaly is azért mentem, hogy ismerkedjek, és nézelődjek.
Szerintem az az a találkozó, amikor az emberek az autók miatt mennek ki.
Mert a többinél (én Gyomán voltam, meg kinéztem Hortobágyra) inkább a társaság miatt mennek az emberek.
Szerintem a Rajzásnak kellene lennie annak a találkozónak, amikor mindenki ott van, mindenki megmutatja az autóját, és mindenki felvonul.
Én a tavaly nagyon jól éreztem magam, és idén se sajnálnám azt a 10-15000 forintot a felutazásra.
Az meg hogy hol lesz, az tök mind1.
Elférjünk, áttekninthető legyen és kész.

Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #128 Dátum: 2008 Január 13, 20:52:55 »

euroringre....oda kimennék énis szivesen valami szervezettebb formában,egy csoportal...meg közel is van...
na akkor rajzás után,valamikor jóidőben szervezhetnénk egy ilyet!
hohóó!
Vagy rajzás előtti vagy utáni nap???
Nah?
Inkább előtti, krúznájt napján napközben  Cheesy
? persze ha van olyankor....
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #127 Dátum: 2008 Január 13, 20:50:15 »

Az Euroringen meg a Kakucsringen állandóan "nyílt nap" nap van. Egyszer kinézhetnénk oda csapatosan pályázni.
euroringre....oda kimennék énis szivesen valami szervezettebb formában,egy csoportal...meg közel is van...

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #126 Dátum: 2008 Január 13, 20:47:53 »

Az Euroringen meg a Kakucsringen állandóan "nyílt nap" nap van. Egyszer kinézhetnénk oda csapatosan pályázni.
okésokés, bennevagyok!
Az új Yokohamákkal wáááááá  Cool
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #125 Dátum: 2008 Január 13, 20:30:33 »

Nem mernek félni. :-)

menő   Grin Grin Grin Grin Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #124 Dátum: 2008 Január 13, 20:29:36 »

Nem mernek félni. :-)

jókor szólsz  Grin Grin Grin
(decsúúúnya vagy  gyerekek nem félnek tőled?)
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #123 Dátum: 2008 Január 13, 20:27:25 »

Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #122 Dátum: 2008 Január 13, 20:23:05 »

Lesz, ne aggódj! :-)
Joci, a Hungaroringen vannak nyílt hétvégék, leteszed az x forintot és mehetsz y kört. vagy benevezel a dakarra és összebarátkozol a palikkal. OFF vége.

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #121 Dátum: 2008 Január 13, 20:20:53 »

Lesz, ne aggódj! :-)
Joci, a Hungaroringen vannak nyílt hétvégék, leteszed az x forintot és mehetsz y kört. vagy benevezel a dakarra és összebarátkozol a palikkal. OFF vége.

OK, csak a cruise előtt legyen valami konkrét...
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #120 Dátum: 2008 Január 13, 20:19:28 »

Jocika!
Ne kezdjük a faszolást előről. Nem ott lesz idén, még aludni kell hozzá legalább 800-at.
jojo  Wink kezdem számolni   Grin
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #119 Dátum: 2008 Január 13, 20:19:24 »

OK, csak a cruise előtt legyen valami konkrét...
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #118 Dátum: 2008 Január 13, 20:18:54 »

Amúgy meg annyira tökmind1 hol lesz nem?
Parkoló lesz, mindenki ott lesz, találkozunk, dumálunk, elvagyunk, mutogatjuk a télen eszközölt átalakításokat egymásnak, ennyi!
Mint mindig! Nem rossz az! Csak vágyódik kicsi szivem a ring aszfaltjára vissza  Roll Eyes
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #117 Dátum: 2008 Január 13, 20:17:29 »

Már nagyon vártam a pillanatot...
A Rajzást szerintem kár az OT expoval egy időpontra tenni, mert:
Az OT expon a legolcsóbb kocsi a Jávor ex bogara volt.
Az MBK bogarainak tulnyomó többségére jellemző az un. megélhetési bogaras jelző, nem a feull felújitott restaurált autó.
Ha nem lesz ingyenesen elérhető, vagy olcsóbb mint alaphelyzetben akkor nem tudom mekkora részvételi arány várható.
Odáig vonulni lehet, de parkolni ott a tavalyi eseményből kiindulva nehéz.
Valamint ezzel már eleve bebiztositod azt, hogy délután 1-2-3 óra körül vége a rajzásnak. Ugyanis a vidékieknek el kell indulni haza és ha megnézi az OT expot, akkor a rajzást hagyja ott.
Tehát szerintem az OT expobol a Rajzás nem profitál. Az OT expo igen, mert generál egy "vásárlóréteget" az MBK.

Cruise:
Biztosan kijelenthető, hogy a Kerepesi úton lesz az elmúlt években kialakitott kapcsolatnak köszönhetően. Meg lusta is vagyok újat keresni, mint másokis
Szóval ott lesz, esetleg onnét kiindulva este gurulhat egyet a társaság itiner alapján. De én lehet inkább sört innék, mert utálok vezetni Pesten. Budán is.
Szóval ott. 17-től.
Bugs & Burgers #3
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #116 Dátum: 2008 Január 13, 20:16:33 »

Najóvanmán...
Legyen a Hungaroringen és puktum!!  Grin
Én hajlandó lennék fizetni belépőt mégakkor is ha klubbtag vagyok, és ezzel a legtöbben ígylennének sztem!
Jocika!
Ne kezdjük a faszolást előről. Nem ott lesz idén, még aludni kell hozzá legalább 800-at.
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #115 Dátum: 2008 Január 13, 20:14:06 »

Najóvanmán...
Legyen a Hungaroringen és puktum!!  Grin
Én hajlandó lennék fizetni belépőt mégakkor is ha klubbtag vagyok, és ezzel a legtöbben ígylennének sztem!
Oldalak: 1 ... 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53
Nyomtatás

Ugrás: