www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 01:49:51

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Szerinted hol legyen a 2008-as Rajzás?  (Szavazás lezárva: 2008 Január 28, 15:24:59)
Bevásárlóközpont - 13 (15.9%)
Kincsem Park - 39 (47.6%)
Közlekedési Park - 22 (26.8%)
Porsche Buda - 8 (9.8%)
Összes szavazó: 70

Oldalak: 1 ... 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2008  (Megtekintve 555795 alkalommal)
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #234 Dátum: 2008 Január 14, 22:11:19 »

Akkor a jelentkező:
- Sztónmen
- FradiDani
-Slavia919
-vwoodoo
- Dogi+Doginé, ha igaz. viszek grillt  Grin

Tavaly a buyway úgy jött képbe, hgoy a Ringesek megőrültek, és kurcvasok pénzt akartak kérni.

" hülyék mondják meg mi legyen, a tisztesség száműzött idegen..."
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #233 Dátum: 2008 Január 14, 22:09:27 »

tutálibe-málibe
A buy way-be! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #232 Dátum: 2008 Január 14, 22:02:00 »

A buy way-nél is jó volt látni azt a sok hömpölygő családot akik direkt a Rajzás miatt vándoroltak ki a világ végére Csepelről, meg a XI. kerületből.
Le se szarja az átlagember, hogy ilyen van. Aki arra jár az örül nek, de direkt ezért nem fognak kijönni sehova!

Lári-fári ingyom-bingyom.

tutálibe-málibe
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #231 Dátum: 2008 Január 14, 21:55:49 »

A buy way-nél is jó volt látni azt a sok hömpölygő családot akik direkt a Rajzás miatt vándoroltak ki a világ végére Csepelről, meg a XI. kerületből.
Le se szarja az átlagember, hogy ilyen van. Aki arra jár az örül nek, de direkt ezért nem fognak kijönni sehova!

Lári-fári ingyom-bingyom.

A témát lezártnak tekinteném részemről,de megjegyezném,hogy a kincsemparkban nem lesznek bámészkodók,mint egy bevásárló központnál. Azt lehet mondani arra még a madár sem jár.Mi leszünk ott bogarasok és akiket érdekel. Majdnem,hogy zártkörű a találkozó.  Azért ezt úgy érzem el kell mondanom. Persze így is jól lehet érezni magunkat. Sok vetélkedővel szinesebbé lehet tenni a műsort. Meg lehetne hívni PL: mini klub , Renault klub, ( Közös szlalomverseny.)  Tökölön is jó volt látni más márkatársakat.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #230 Dátum: 2008 Január 14, 21:55:09 »

???
és vége
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #229 Dátum: 2008 Január 14, 21:52:16 »

pont
???

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #228 Dátum: 2008 Január 14, 21:48:03 »

A témát lezártnak tekinteném részemről,de megjegyezném,hogy a kincsemparkban nem lesznek bámészkodók,mint egy bevásárló központnál. Azt lehet mondani arra még a madár sem jár.Mi leszünk ott bogarasok és akiket érdekel. Majdnem,hogy zártkörű a találkozó.  Azért ezt úgy érzem el kell mondanom. Persze így is jól lehet érezni magunkat. Sok vetélkedővel szinesebbé lehet tenni a műsort. Meg lehetne hívni PL: mini klub , Renault klub, ( Közös szlalomverseny.)  Tökölön is jó volt látni más márkatársakat.

ettől lesz marhajó a tököli party mert ezt mind megkapod
ja és ettől is lesz más mint a többi
ja meg a gyorsulási partytól (márakit érdekel)

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #227 Dátum: 2008 Január 14, 21:40:46 »

Persze megértem, sőtt nekem is tetszenek más kultikus járművek, de én nem vegyülnék az MBK Bogaras Rajzáson amikor alig egy hónapra rá követi egy igazi népautós buli és oda aztán mindenki befér... Persze lehetne partnerkedni más országos klubbal és akkor egy ösznépi vetárános "rajzást" csinálni és akkor talán még a hungaroring is beférne a költségvetésbe!
De mégegyszer mondom én az Igazi rajzást meghagynám a bogarasok kiváltságának!! Elég furcsa lenne látni egy mini-t látni "rajzani", hisz ő olyant nem is tud.... Evil
pont
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #226 Dátum: 2008 Január 14, 21:32:51 »

Én a VELOREXEKET kimondottan élveztem,még bele is szorúltam az egyikbe! Grin
Persze megértem, sőtt nekem is tetszenek más kultikus járművek, de én nem vegyülnék az MBK Bogaras Rajzáson amikor alig egy hónapra rá követi egy igazi népautós buli és oda aztán mindenki befér... Persze lehetne partnerkedni más országos klubbal és akkor egy ösznépi vetárános "rajzást" csinálni és akkor talán még a hungaroring is beférne a költségvetésbe!
De mégegyszer mondom én az Igazi rajzást meghagynám a bogarasok kiváltságának!! Elég furcsa lenne látni egy mini-t látni "rajzani", hisz ő olyant nem is tud.... Evil

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #225 Dátum: 2008 Január 14, 21:24:36 »

Szerintem maradjunk csak márkán belül, ha már van mini meg trabant az már nem rajzás.... és végülis a ringen is csak magunk bogarasok voltunk meg az a pár vizes akik gyorsulgatni akarnak....
Én a VELOREXEKET kimondottan élveztem,még bele is szorúltam az egyikbe! Grin
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #224 Dátum: 2008 Január 14, 21:20:20 »

Szerintem maradjunk csak márkán belül, ha már van mini meg trabant az már nem rajzás.... és végülis a ringen is csak magunk bogarasok voltunk meg az a pár vizes akik gyorsulgatni akarnak....

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #223 Dátum: 2008 Január 14, 21:13:26 »

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #222 Dátum: 2008 Január 14, 20:50:39 »

5 misi..hm...
egyebkent meg nem akartam,hogy most a Ringen legyen.azt irtam,hogy kivancsi leszek,hogy a 2011es rajzas ott lesz-e...
Hát nagyon bízzunk benne.... azért 5 évente megérdemeljük!! Evil Evil

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #221 Dátum: 2008 Január 14, 20:36:52 »

Persze meg lehet rendezni minden évben a rajzást ott is, de sokan húznák a szájukat, meg felmondanák a klubtagságot amikor kijönne a 15000.- csekk, mert a ringes rajzás olyan 5 misiben van, ezért maradtunk a jubileumi alkalmaknál....
5 misi..hm...
egyebkent meg nem akartam,hogy most a Ringen legyen.azt irtam,hogy kivancsi leszek,hogy a 2011es rajzas ott lesz-e...

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #220 Dátum: 2008 Január 14, 20:34:46 »

na erre kivancsi leszek,hogy 2011ben,a 20. jubileumi Rajzas a Ringen lesz-e...
az se ma lesz Shocked Grin
Persze meg lehet rendezni minden évben a rajzást ott is, de sokan húznák a szájukat, meg felmondanák a klubtagságot amikor kijönne a 15000.- csekk, mert a ringes rajzás olyan 5 misiben van, ezért maradtunk a jubileumi alkalmaknál....

Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #219 Dátum: 2008 Január 14, 13:24:46 »

Nem leszel akkor esetleg külföldön Grin??! Ne csinálj programot akkorra...
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #218 Dátum: 2008 Január 14, 13:18:08 »

ezért abban maradtunk, hogy a mogyoródi kanyarokat meghagyjuk a jubileumi alkalmaknak, amikor az előző években fennmarad tartalékokból rendezhetünk ott bulit!!

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #217 Dátum: 2008 Január 14, 12:47:41 »

Akkor a jelentkező:
- Sztónmen
- FradiDani
-Slavia919
-
 Cool
Crúz és Rajzás közti bogaras Night Partyt ha lesz-érdekel!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #216 Dátum: 2008 Január 14, 12:47:08 »

OTexpo,mert van belole penz...a Rajzason megjeleno kb 10 auto illene oda az OT Expora,a tobbi nem oda illik,mert nincs olyan allapotba,at van alaktva, stb stbAkkor meg minek osszeboronalni a 2 rendezvenyt??Nem lehet mindig csak a penzbol kiindulni...
hát szerintem maga az oldtimer mozgalom sem igazán ismeri el a bogarakat, hiába régi gép egy perec mondjuk.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #215 Dátum: 2008 Január 14, 12:45:55 »

Azt nem értem, hogy miért kell egyből a fejünket a homokba dugni. Késelnek a blahán? Kit érdekel, úgyis leszarja a rendőrség. Emelik az adókat, a pofánkba hazudnak? Kit érdekel, azt csinálnak, amit akarnak. Nem vagyok strucc, legalább a véleményemet elmondom, akkor is, ha azok szarnak rá, akiknek nem kéne.
ezt a hátamra tetováltatom 

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #214 Dátum: 2008 Január 14, 10:29:49 »

Jo otlet! Te bemesz az euroringre, mi kintmaradunk, nekiallunk tuzet rakni, sutunk szalonnat es bogracsos kajat es mire egyszer korbeersz a palyan kesz a vacsi, johetsz kajalni!  Wink Grin
Wink
tudom nem itt van a célközösség.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #213 Dátum: 2008 Január 14, 10:25:57 »

Most viccen kívül csinálnék egy kis igényfelmérést, hogy hány embernek lenne kedve egy kis pályázásra az Euroringen a Krúz nájt előtt!
Vélemények?
Jo otlet! Te bemesz az euroringre, mi kintmaradunk, nekiallunk tuzet rakni, sutunk szalonnat es bogracsos kajat es mire egyszer korbeersz a palyan kesz a vacsi, johetsz kajalni!  Wink Grin

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #212 Dátum: 2008 Január 14, 10:23:56 »

A krúz lesz a tájékozódási befutója, ne szervezzünk egymásra.
Tehát inkább támogatnák valamit, aminek 2 körül vége van, mert a tájékozódási rajtja 4-5 között lenne.

és ha a tájékozódásinak egy gyorsasági szakasza lenne a pályázás? Evil Evil Evil
Najó ez csak a hülyeség része.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #211 Dátum: 2008 Január 14, 10:12:42 »

Az mekkora lenne  Grin
Pályázás utánna tájékozódási utánna Krúz nájt, utánna Duna part, másnap rajzás utánna expó  Shocked

najó nem eröltetem, csak kérdeztem,amúgy midentől függetlenül barátokkal-ismerősökkel is lehet csak menni, nemkell szervezkedni...
engem ezért ne fújoljon senki,nem akartam rosszat!
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #210 Dátum: 2008 Január 14, 10:06:44 »

Tehát inkább támogatnák valamit, aminek 2 körül vége van, mert a tájékozódási rajtja 4-5 között lenne.

tájékozódási??????????
jaaa ezt nemis tudtam bocs bocs
valahogy elkerülte figyelmem
de ha van igéynrá,tök mindegy mikor van, lehet tájékozódási előtt is (minden előtt)
lehetne akkor 12-13 vagy tök mind1
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #209 Dátum: 2008 Január 14, 10:04:47 »

Grin Grin Grin Grin
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #208 Dátum: 2008 Január 14, 10:01:22 »

nem is te lennél ha most nem írtál volna ilyet.... pfff

Grin Grin Grin Grin

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #207 Dátum: 2008 Január 14, 10:00:30 »

Irjunk listat ki nem menne:
Aircult
nem is te lennél ha most nem írtál volna ilyet.... pfff
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #206 Dátum: 2008 Január 14, 09:59:43 »

Most viccen kívül csinálnék egy kis igényfelmérést, hogy hány embernek lenne kedve egy kis pályázásra az Euroringen a Krúz nájt előtt!
Tudom nem pont ez az érintett réteg, de vannak itt is szerintem, akik bennelennének nem?
Én február után még utánnaérdeklődök részletesen, aztán ha pozitívak az észrevételek, igények, stb akkor sztem beszélnék is a céggel,  és utánna elnökünkkel, hogy bele is lehetne venni a programba, tehát úgy mint ahogy a Krúz nájt egy plakáton van hírdetve a rajzással.
Így ha megejelenik a Depóban, akkor szerintem összejönne elég ember, főleg ha vizeseket is invitálnánk.
Végülis szinte semmi szervezés nem kell, a pályán ha nincs rendezvény, önállóan is lehet körözgetni.
A tavalyi árak autókra: 1 óra 7 e ft (sztem 1óra bőven elég). Nincs semmi egyéb költség.
Sajna úgytudom nincs semmi köridőmérő, de ez is megoldható szerintem!
Ha elnökünk is rábólintana, akkor lehetne írni egy egyszerűbb kis szerződést, hogy arra az órára csak bogarasok (esetleg +vizesek).

Ha a krúz este 7 kor kezdődik, akkor ez lehetne 4-5 vagy 5-6 között, és oda is érnénk a krúzra nyugisan.

Vélemények?

Roll Eyes
                                <beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>

Irjunk listat ki nem menne:
Aircult

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #205 Dátum: 2008 Január 14, 09:57:24 »

Tudom nem pont ez az érintett réteg, de vannak itt is szerintem, akik bennelennének nem?
Én február után még utánnaérdeklődök részletesen, aztán ha pozitívak az észrevételek, igények, stb akkor sztem beszélnék is a céggel,  és utánna elnökünkkel, hogy bele is lehetne venni a programba, tehát úgy mint ahogy a Krúz nájt egy plakáton van hírdetve a rajzással.
Így ha megejelenik a Depóban, akkor szerintem összejönne elég ember, főleg ha vizeseket is invitálnánk.
Végülis szinte semmi szervezés nem kell, a pályán ha nincs rendezvény, önállóan is lehet körözgetni.
A tavalyi árak autókra: 1 óra 7 e ft (sztem 1óra bőven elég). Nincs semmi egyéb költség.
Sajna úgytudom nincs semmi köridőmérő, de ez is megoldható szerintem!
Ha elnökünk is rábólintana, akkor lehetne írni egy egyszerűbb kis szerződést, hogy arra az órára csak bogarasok (esetleg +vizesek).

Ha a krúz este 7 kor kezdődik, akkor ez lehetne 4-5 vagy 5-6 között, és oda is érnénk a krúzra nyugisan.

Vélemények?

Roll Eyes

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #204 Dátum: 2008 Január 14, 09:52:48 »

Ja, az igaz. Azt csak azért írtam, hogy lehet mást is csinálni, krúz után, vidékieknek, kalandvágyóknak. De ezt szerintem le is zárhatjuk itt, majd márciusban listázgatunk.

Én a dunakanyar, szalonna sütésre írtam.
 A Rajzás helyszín az tök más téma.   

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #203 Dátum: 2008 Január 14, 09:47:30 »

Na most ebben nincsen igazatok.
Egy ekkora rendezvényt HÓNAPOKKAL ELŐBB kell leszervezni. Mint láttátok, most fordul célegyenesbe a helyszín véglegesítése. Tehát ha erről márciusban beszélgetnénk, akkor lenne szájtépés, hisz akkor már - remélhetőleg - aláírt szerződés lesz a kiválasztott helyszínnel.

de itt a dunakanyaros megmozdulásról volt csak szó.

Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #202 Dátum: 2008 Január 14, 09:47:20 »

Én a dunakanyar, szalonna sütésre írtam.
 A Rajzás helyszín az tök más téma.   

Egy ekkora rendezvényt HÓNAPOKKAL ELŐBB kell leszervezni. Mint láttátok, most fordul célegyenesbe a helyszín véglegesítése. Tehát ha erről márciusban beszélgetnénk, akkor lenne szájtépés, hisz akkor már - remélhetőleg - aláírt szerződés lesz a kiválasztott helyszínnel.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #201 Dátum: 2008 Január 14, 09:37:05 »

ebben igazad van, addig még bárkinek bármi összejöhet, a lista elkallódik, változik a program mittomén.Márciusban kéne megejteni.
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #200 Dátum: 2008 Január 14, 09:34:13 »

Ennek az összeirkálásnak annyira nincs értelme ennyivel előtte!

Egyébként meg örülök neki, hogy az MBK észlelte azt az igényt, hogy nem „tesco” parkolóban legyen a rajzás.
A helyszínekről meg nem tudok mit mondani.

ebben igazad van, addig még bárkinek bármi összejöhet, a lista elkallódik, változik a program mittomén.Márciusban kéne megejteni.

Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #199 Dátum: 2008 Január 14, 09:22:00 »

Ennek az összeirkálásnak annyira nincs értelme ennyivel előtte!

Egyébként meg örülök neki, hogy az MBK észlelte azt az igényt, hogy nem „tesco” parkolóban legyen a rajzás.
A helyszínekről meg nem tudok mit mondani.

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #198 Dátum: 2008 Január 14, 09:09:15 »

Akkor a jelentkező:

- Sztónmen
- FradiDani
-slavia919
-
-
 Cool

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #197 Dátum: 2008 Január 14, 08:59:06 »

Ezért tudsz köré szervezni csak a dolognak. Krúz, tájékozódási, mittomén. De szerintem ezek előre visznek, mozdítanak, nem süppedünk bele a karosszékbe.

OTexpo,mert van belole penz...a Rajzason megjeleno kb 10 auto illene oda az OT Expora,a tobbi nem oda illik,mert nincs olyan allapotba,at van alaktva, stb stbAkkor meg minek osszeboronalni a 2 rendezvenyt??Nem lehet mindig csak a penzbol kiindulni...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #196 Dátum: 2008 Január 14, 08:37:44 »

Ezért tudsz köré szervezni csak a dolognak. Krúz, tájékozódási, mittomén. De szerintem ezek előre visznek, mozdítanak, nem süppedünk bele a karosszékbe.

Értenm, persze. De ő nem fog, vagy nem akar megfelelni sokaknak. Egyszerűbb tenni valami olyat ami gyorsan kész, adott lehetőségekkel.
Próbálkozhatunk segítséget nyújtani,de nem mindig sikerül.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #195 Dátum: 2008 Január 14, 08:26:49 »

Robi, azt értsd meg, hogy az a baj, hogy jelenleg 1 (azaz egy) embert érdekel(het), hogy hol lesz, és az a klubelnök! Ez senkinek nem jó! Attól függetlenül, hogy sokan boldogan elmennek bárhova, sokan meg akkor is köpködnének, ha a kossuth téren lenne a parkolóban, mazsorettekkel, ingyen kaja-piával, körben a téren gyorsulással, pályaversennyel.

Értenm, persze. De ő nem fog, vagy nem akar megfelelni sokaknak. Egyszerűbb tenni valami olyat ami gyorsan kész, adott lehetőségekkel.
Próbálkozhatunk segítséget nyújtani,de nem mindig sikerül.
Oldalak: 1 ... 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53
Nyomtatás

Ugrás: