www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 09:08:35

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Szerinted hol legyen a 2008-as Rajzás?  (Szavazás lezárva: 2008 Január 28, 15:24:59)
Bevásárlóközpont - 13 (15.9%)
Kincsem Park - 39 (47.6%)
Közlekedési Park - 22 (26.8%)
Porsche Buda - 8 (9.8%)
Összes szavazó: 70

Oldalak: 1 ... 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 ... 53
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2008  (Megtekintve 556945 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #354 Dátum: 2008 Január 20, 23:17:11 »

Továbbá ismét csak a Szepi levelét tolmácsolnám felétek egy pár kéréssel:

És azt is közzé kellene tenni, hogy ki milyen feladatot tud vállalni a helyszínen?
Parkoltatás
Beléptetés
Kordon építés, terepmunka
Szállítás
Őrködés (pl. előző estétől ha kell)
Matricázás
Tájékozódási pont állás, a vonulásnál
Forgalomirányítás
Vetélkedőnél segítés, kellékesként
Ügyességi pálya építésnél segítség
Ügyességi versenynél segítség, pl. időmérés
Esemény dokumentáció: fotózással, video forgatással
Esemény dokumentáció: jegyzeteléssel: nyertesen neve, címe stb.
Szavazólapok osztása, ösztönzés a szavazásra
Műsorvezetés
Színpad kölcsönzése: platós vagy DoKa Transporterrel
Tereprendezés buli után
Köszi, szg

Tehát aki aktívan szeretne részt venni a találkozó szervezésében és erre lehetősége és kedve van, akkor a klubbelnökünk a fent említett feladatkörök ellátására keres önkéntes jelentkezőket! Ha megtaláltad a hozzád legközelebb álló feladatot amit szeretnél ellátni akkor jelentkezz az MBK e-mail címén!
érdekes fordulat, adott a lehetőség, hogy mi is jobbá tegyük a talit. én vállalno fogok vlaami feladatot, ahogy a ring után megígértem

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #353 Dátum: 2008 Január 20, 23:15:15 »

jó helynek látszik, simán elférnek keresztben az autók. de csak akkor jövünk ha akkor is eljön az a rózsaszín ruhás nő ott középen  Evil

Sajnos nincs nalam nagyito hogy megnezzem de annyit tutira tudok hogy az a ruha mar nem olyan szep perwoll hianyaban viszont a holgy kb 25 a 40000-hez ott lenne Smiley  Mar csak fel kellene ismerned . Naaa ? Cheesy

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #352 Dátum: 2008 Január 20, 23:09:21 »

A Rajzás legyen Budapesten.
Csak kellene egy tényleg jó hely, hogy ne legyen minden évben ez a "vita".
BNV terület az felejtős?

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Melák

Tel:06-30-921-91-36

« Hozzászólás #351 Dátum: 2008 Január 20, 23:02:55 »

Mieert?
Lagalabb egyszer neketek is ugy kene menni rajzasa hogy kiteszitek a labatokat pestrol
Legyen debrecen

nem nem  Grin

Farkas Andris

Ja ,du siehst es gut....das ist nicht mehr 45PS
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #350 Dátum: 2008 Január 20, 22:56:02 »

bebaszna, ha szegeden lenne mondjuk a rajzás.
lenne vagy 30 résztvevő.
Mieert?
Lagalabb egyszer neketek is ugy kene menni rajzasa hogy kiteszitek a labatokat pestrol
Legyen debrecen

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #349 Dátum: 2008 Január 20, 22:55:13 »

En hiaba elek itt Vacon nem szeretnem hogy itt legyen. 2 oka van :

Az elso az hogy en mindig elkesek s tuti hogy innen is sikerulne aminel nagyobb blama nincsen Smiley
A masodik meg az hogy en nagyon szeretek menni talalkozora mert az olyan jo s lehet en vagyok a hulye de talan a legjobb az egeszben amikor megyek oda azon kivul hogy ott van az ember 3 napot. Bar igaz nem kell hazajonni mert az meg tok gaz.  szoval nemtom.

Ui.: Akinel van keznel nagyito az nyugott szivvel skubizza csak a kepem mert ez a foteren keszult amirol szo volt s valoban elegge szep hely. Smiley
S Brezo szerintem a piros pajtsok nagy nagy vezere is belemenne aki a teeee nagy nagy baratod Cheesy Tongue
jó helynek látszik, simán elférnek keresztben az autók. de csak akkor jövünk ha akkor is eljön az a rózsaszín ruhás nő ott középen  Evil
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #348 Dátum: 2008 Január 20, 22:53:12 »

Vác nem rosz hely (nem azért hogy hazabeszéljek) és most a főtérátalakítás után lenne hely bőven az autóknak is...... egyedüli agasztó dolog, hogy a környező falvaknak még mindik központi helynek számít egy szombati nagybevásárlásnak, és igy hétvégente elég nagy a forgalom a belvárosban, hátmég ha 400 őrült bogaras ( Evil) jelenne meg a főtéren és közelében.... hát szerintem megbénulna a város.... Undecided

Viszont ha megbenulna a varos ezegyszer tenyleg tudnam hogy Telleg engem szidnak Cheesy

Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #347 Dátum: 2008 Január 20, 22:50:55 »

Akkor majd jövőre vagy azután... vagy amikor akarjátok!  Evil

En hiaba elek itt Vacon nem szeretnem hogy itt legyen. 2 oka van :

Az elso az hogy en mindig elkesek s tuti hogy innen is sikerulne aminel nagyobb blama nincsen Smiley
A masodik meg az hogy en nagyon szeretek menni talalkozora mert az olyan jo s lehet en vagyok a hulye de talan a legjobb az egeszben amikor megyek oda azon kivul hogy ott van az ember 3 napot. Bar igaz nem kell hazajonni mert az meg tok gaz.  szoval nemtom.

Ui.: Akinel van keznel nagyito az nyugott szivvel skubizza csak a kepem mert ez a foteren keszult amirol szo volt s valoban elegge szep hely. Smiley
S Brezo szerintem a piros pajtsok nagy nagy vezere is belemenne aki a teeee nagy nagy baratod Cheesy Tongue

Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #346 Dátum: 2008 Január 20, 22:05:28 »

Bp. is megbénul..ott legalább még talán örülnének nekünk mint Eseménynek  Roll Eyes
Akkor majd jövőre vagy azután... vagy amikor akarjátok!  Evil

Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #345 Dátum: 2008 Január 20, 21:57:53 »

Vác nem rosz hely (nem azért hogy hazabeszéljek) és most a főtérátalakítás után lenne hely bőven az autóknak is...... egyedüli agasztó dolog, hogy a környező falvaknak még mindik központi helynek számít egy szombati nagybevásárlásnak, és igy hétvégente elég nagy a forgalom a belvárosban, hátmég ha 400 őrült bogaras ( Evil) jelenne meg a főtéren és közelében.... hát szerintem megbénulna a város.... Undecided

Bp. is megbénul..ott legalább még talán örülnének nekünk mint Eseménynek  Roll Eyes

http://sleepair.blogspot.hu

Typ3 Variant ‘72
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #344 Dátum: 2008 Január 20, 21:55:34 »

jaja, de egy vác, vagy hatvan vagy budaörs, érd, omszki tó, szentendre mittomén beleférne..ezeket csak úgy a távra írom egyik helyen sem tudok semmit ami megfelelő lenne  Grin

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #343 Dátum: 2008 Január 20, 21:51:26 »

omszki tónál lehet hekket zabálni, az jó :-)
A Keletinél meg a Baross sörözőben finom a gulyás de hogy jön ez ide? Cool OFF vége.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #342 Dátum: 2008 Január 20, 21:50:42 »

meg wake-boardozni amit a bátrabbak egy megfordított bogár csomitetőn adhatnának elő  Grin Cool

Typ3 Variant ‘72
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #341 Dátum: 2008 Január 20, 21:45:42 »

jaja, de egy vác, vagy hatvan vagy budaörs, érd, omszki tó, szentendre mittomén beleférne..ezeket csak úgy a távra írom egyik helyen sem tudok semmit ami megfelelő lenne  Grin

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #340 Dátum: 2008 Január 20, 21:36:59 »

lenne vagy 30 résztvevő.

Typ3 Variant ‘72
Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #339 Dátum: 2008 Január 20, 21:36:00 »

Szia Zoli!

én nem magamra gondoltam Tongue

nem negatívan akartam írni, csak modnom hogy jogos, mert egyrészt a tiéd se dzsipp másrészt tényleg sokan szopnak a pesti utakon 

Typ3 Variant ‘72
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #338 Dátum: 2008 Január 20, 21:32:37 »

Én úgy emlékszem, hogy elhangzott Debrecen és Szeged is és mondta is a Szepi, hogy abszolút nem ragaszkodik Pesthez, Pest közeléhez......

lenne vagy 30 résztvevő.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #337 Dátum: 2008 Január 20, 21:26:37 »

Továbbá ismét csak a Szepi levelét tolmácsolnám felétek egy pár kéréssel:

És azt is közzé kellene tenni, hogy ki milyen feladatot tud vállalni a helyszínen?
Parkoltatás
Beléptetés
Kordon építés, terepmunka
Szállítás
Őrködés (pl. előző estétől ha kell)
Matricázás
Tájékozódási pont állás, a vonulásnál
Forgalomirányítás
Vetélkedőnél segítés, kellékesként
Ügyességi pálya építésnél segítség
Ügyességi versenynél segítség, pl. időmérés
Esemény dokumentáció: fotózással, video forgatással
Esemény dokumentáció: jegyzeteléssel: nyertesen neve, címe stb.
Szavazólapok osztása, ösztönzés a szavazásra
Műsorvezetés
Színpad kölcsönzése: platós vagy DoKa Transporterrel
Tereprendezés buli után
Köszi, szg

Tehát aki aktívan szeretne részt venni a találkozó szervezésében és erre lehetősége és kedve van, akkor a klubbelnökünk a fent említett feladatkörök ellátására keres önkéntes jelentkezőket! Ha megtaláltad a hozzád legközelebb álló feladatot amit szeretnél ellátni akkor jelentkezz az MBK e-mail címén!

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #336 Dátum: 2008 Január 20, 21:21:12 »

arra én sem. amik elhangzottak, pesthez viszonylag közeliek voltak. meg ugye a ringes rajzás után volt elég nagy balhé NGA meg Szepi közt és gondoom ezért sem vonzódik pécshez, tökmindegy mi változott azóta
Én úgy emlékszem, hogy elhangzott Debrecen és Szeged is és mondta is a Szepi, hogy abszolút nem ragaszkodik Pesthez, Pest közeléhez......
De úgy gondolom, hogy már talán késő új helyszín után nézni idénre...., azon a három helyszínen kellene agyalni amiket említett a levélben, hogy miként tudnánk a mi arculatunkhoz megfelelőnek alakítani mind a helyszínt, mind magát a rendezvényt!

Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #335 Dátum: 2008 Január 20, 18:28:13 »

Legyen Pusztavacson, az az ország közepe.
az nekem jolenne,itt van egy köpésre,földuton mehetnék rendszámnélküli bontoszökevénnyel  Wink
de szerintem nagyon putri!!!sajnos!!

NAHH OTT AZTÁNN TÉNYLEG NINCS SEMMI!!

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #334 Dátum: 2008 Január 20, 18:27:41 »

Azért kell oda menni. Nyugi van lehet találkozni.

Jaja! Ott van hely bőven, nem is lenne rossz!
Az autópályától a parkig meg mindenki érezheti magát Pestön, mert olyan szar az út! Smiley Grin

G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #333 Dátum: 2008 Január 20, 16:25:23 »

én voltam arra tavalyelőtt és nagyon kihalt volt nyáron is  Sad
Azért kell oda menni. Nyugi van lehet találkozni.
Nem elérhető Chabeetle

« Hozzászólás #332 Dátum: 2008 Január 20, 16:10:53 »

Akár, de akkor már lehetne kora nyáron Ópusztaszeren.

én voltam arra tavalyelőtt és nagyon kihalt volt nyáron is  Sad
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #331 Dátum: 2008 Január 20, 16:03:22 »

Akár, de akkor már lehetne kora nyáron Ópusztaszeren.
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #330 Dátum: 2008 Január 20, 15:33:19 »

Csak ott lennénk már  Grin

Nem elérhető b_sanyi

Ex-Mex...

« Hozzászólás #329 Dátum: 2008 Január 20, 14:24:50 »

sztem , ha fölvetünk neki, vmi nem pesti helyszínt mindeképp ország közepében gondolkodjunk. mert 1 napos program fontos, hogy ne csak 4 oras kocsiuttal lehessen elérni, sztem
Nem elérhető gegob

« Hozzászólás #328 Dátum: 2008 Január 20, 13:47:43 »

arra én sem. amik elhangzottak, pesthez viszonylag közeliek voltak. meg ugye a ringes rajzás után volt elég nagy balhé NGA meg Szepi közt és gondoom ezért sem vonzódik pécshez, tökmindegy mi változott azóta

sztem , ha fölvetünk neki, vmi nem pesti helyszínt mindeképp ország közepében gondolkodjunk. mert 1 napos program fontos, hogy ne csak 4 oras kocsiuttal lehessen elérni, sztem
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #327 Dátum: 2008 Január 20, 12:57:28 »

nem látok sok esélyt egy pécsi rajzásra.  Undecided

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #326 Dátum: 2008 Január 20, 10:58:17 »

nem látok sok esélyt egy pécsi rajzásra.  Undecided
quote author=BlackP link=topic=187.msg264162#msg264162 date=1200822788]
Pedig a Szepinek nincs ellenére egy nem pesti rajzás!

én meg ugyen pesti vagyok, de ugyanúgy, ahogy más találkozókra is lejárok, rajzásra is elmennék akárhova.

én sem tudom hol van
Idézet

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #325 Dátum: 2008 Január 20, 10:53:08 »

Én tudok nem budapesti helyet, ami szerintem tök jó lenne, de ott biztos nem lesz rajzás.  Roll Eyes
és nem a ringre vagy hasonlóra gondoltam.
Pedig a Szepinek nincs ellenére egy nem pesti rajzás!

én meg ugyen pesti vagyok, de ugyanúgy, ahogy más találkozókra is lejárok, rajzásra is elmennék akárhova.

a lenyeg h olyan hely kellene h lehessen versenyeket szervezni, Donat azt mondja közlekedesi park ilyen, de a megközelitest is meg kellene nezni:D mert nekem szemelyszerint fingom nincs h hol van és sztem enm vagyok egyedul:D
én sem tudom hol van

Nem elérhető Balage

« Hozzászólás #324 Dátum: 2008 Január 20, 07:33:28 »

Én tudok nem budapesti helyet, ami szerintem tök jó lenne, de ott biztos nem lesz rajzás.  Roll Eyes
és nem a ringre vagy hasonlóra gondoltam.
hűdekulcsmondat volt! és ezt hiányoltam a közgyűlésen is, nem szájhúzás kell, hanem egy konkrét terv. esetleg előtte felhívni a helyet, hogy lenne e lehetőség elvben, vagy valami hasonló. szóval hajrá mindenki a legjobb rajzásért!

1971     VW 1300 GT-L
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #323 Dátum: 2008 Január 20, 04:44:36 »

#17. Rajzás 2008

Budapest, 2008. január 19

2008 április 12.-én kerül megrendezésre a Tavaszi Rajzás 2008. Az idei program délutáni órákban bekapcsolódik az Oltimer Expo rendezvénybe is. A Rajzás előestéjén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Cruise Night. Hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

szepes.hu

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető gegob

« Hozzászólás #322 Dátum: 2008 Január 20, 00:13:29 »

én ott nem voltam, épp motoros vizsgáztam, az volt az első rajzás, amit kihagytam mióta megvan a Bogi..viszont ez volt úgy tűnik az egyetlen, aminél jó idő volt azóta..és a legtöbbet fikázott is Smiley

a lenyeg h olyan hely kellene h lehessen versenyeket szervezni, Donat azt mondja közlekedesi park ilyen, de a megközelitest is meg kellene nezni:D mert nekem szemelyszerint fingom nincs h hol van és sztem enm vagyok egyedul:D
Sompi
« Hozzászólás #321 Dátum: 2008 Január 20, 00:12:46 »

Szia Zoli!

szia!
Ugyan nem vagyok Zoli, és én sem feltétlenül rád gondoltam (mivel nem ismerlek.)  Grin ...de azért értjük egymást...  Grin

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #320 Dátum: 2008 Január 20, 00:06:02 »

a bájvéj nem lett volan rossz, csak irdatlan meleg volt, pesze ez inkabb pozitivum, mint negatívum:D de ugy megszurt a nap h porke budnal csak szedelegtem Cool bájvéjbe negatívum, az h vhogy majdnem fejbekapott egy fél turbina, ill a bnőm, butigrol butikra ráncigált:D na jo erős tulzas 1dbban voltunk de engem az is sokkolt Evil

én ott nem voltam, épp motoros vizsgáztam, az volt az első rajzás, amit kihagytam mióta megvan a Bogi..viszont ez volt úgy tűnik az egyetlen, aminél jó idő volt azóta..és a legtöbbet fikázott is Smiley

Nem elérhető gegob

« Hozzászólás #319 Dátum: 2008 Január 20, 00:03:12 »

a bájvéj nem lett volan rossz, csak irdatlan meleg volt, pesze ez inkabb pozitivum, mint negatívum:D de ugy megszurt a nap h porke budnal csak szedelegtem Cool bájvéjbe negatívum, az h vhogy majdnem fejbekapott egy fél turbina, ill a bnőm, butigrol butikra ráncigált:D na jo erős tulzas 1dbban voltunk de engem az is sokkolt Evil

illetve porke budahoz, nem akrtak bengedni, közöltek, hogy alljak le ide az utca mellé mert bent már no parkoló, de mondtam h ne bassza már meg h kintre kell állni faszom, nem offal jöttem, bementem és kb 3 at találta, és meg az is aki utannajött annak is volt  :ocsak ennyi
Nem elérhető gegob

« Hozzászólás #318 Dátum: 2008 Január 20, 00:00:38 »

az árpád hídon a belső sávban van egy akkora huppanó, hogy még a busszal is megérzem..immár két éve biztosan! és ez csak egy apróság volt...na mindegy, nem offolok Smiley

Nem elérhető Bugris

« Hozzászólás #317 Dátum: 2008 Január 19, 23:59:33 »

..szerintem nem csak 1-2 nek. botrányos ez a város én nap mint nap autózom benne... bár ne kéne. Undecided

Szia Zoli!

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #316 Dátum: 2008 Január 19, 23:57:38 »

..szerintem nem csak 1-2 nek. botrányos ez a város én nap mint nap autózom benne... bár ne kéne. Undecided
az árpád hídon a belső sávban van egy akkora huppanó, hogy még a busszal is megérzem..immár két éve biztosan! és ez csak egy apróság volt...na mindegy, nem offolok Smiley

Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #315 Dátum: 2008 Január 19, 23:56:28 »

Konkrét elképzelésem nincs, csak 1-2 bogarasnak nehéz a pesti utakon közlekedni

1, téged is látni itt?  Cheesy
2, nekünk se öröm pesten bogarazni...nemcsak te kínlódsz  Undecided pl. maresz már az M3-on szikrázik megállás nélkül  Grin

Typ3 Variant ‘72
Oldalak: 1 ... 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 ... 53
Nyomtatás

Ugrás: