www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 03:56:42

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Szerinted hol legyen a 2008-as Rajzás?  (Szavazás lezárva: 2008 Január 28, 15:24:59)
Bevásárlóközpont - 13 (15.9%)
Kincsem Park - 39 (47.6%)
Közlekedési Park - 22 (26.8%)
Porsche Buda - 8 (9.8%)
Összes szavazó: 70

Oldalak: 1 ... 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 ... 53
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2008  (Megtekintve 556148 alkalommal)
Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #394 Dátum: 2008 Január 23, 02:31:50 »

Ratro!

Egy kérdésem lenne. Hogyan oldod meg áprilisban, hogy 3010 forintból visszaadj 2 forintot???  Evil

majd az enyémből....1 és 2 Ft-okban gondoltam neki odaadni mind a 3008-at  Grin Grin

http://sleepair.blogspot.hu

Typ3 Variant ‘72
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #393 Dátum: 2008 Január 23, 00:43:44 »

Cruise Night #3

A póló fehér-kék összeállításban M-es mérettől XXL-es kivitelig lesz megvásároható, március közepétől. Természetesen előzetes megrendelést elfogadunk érkezési sorrendben és akár sorszám igényt is figyelembe tudunk venni. (A 13-as és a 71-es kilőve!)
Ára (stilusosan): 3008 Ft

Ratro!

Egy kérdésem lenne. Hogyan oldod meg áprilisban, hogy 3010 forintból visszaadj 2 forintot???  Evil
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 23, 00:52:38 írta Bill »
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #392 Dátum: 2008 Január 22, 20:54:17 »

Ratro- esetleg annyit még hozzászúrhatnál előbbihez h eddig milyen számok mentek ki... megkönnyítve ezzel a választást mindenkinek! ha nem túl nagy kérés...
ennyi?
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #391 Dátum: 2008 Január 22, 17:01:06 »

Ratro- esetleg annyit még hozzászúrhatnál előbbihez h eddig milyen számok mentek ki... megkönnyítve ezzel a választást mindenkinek! ha nem túl nagy kérés...
Mire lenne szükséged?
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #390 Dátum: 2008 Január 22, 15:48:42 »

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #389 Dátum: 2008 Január 21, 22:24:11 »

Cruise Night #3

2008.04.11-én immáron harmadik alkalommal gyűlhetünk össze egy kis előesti krúzolásra Budapesten. Változatlan helyszínen, a Kerepesi út 73. alatt található McDonald's gyorsétterem parkolójában adunk randevút egymásnak és szeretett hobbinknak, a bogarazásnak. Idén is, mint eddig mindkét estén az első 100 érkező sajtburgert kap ajándékba. A délutáni órákban aki kedvet érez magában akár egy ügyességi versenyen is résztvehet, amely Budapest különböző helyeire "szólítja" a Cruise résztvevőit. A befutó természetesen a Kerepesi úton lesz. (Több információt egyelőre nem áll módomban eláruni!)
A résztvevők vándorserleggel és az alább emlitett Crise Night pólóval lesznek jutalmazva.
És a póló, ami eddig nem volt. Egy sorszámozott, limitált szériás Cruise Night baseball póló készül.
A póló fehér-kék összeállításban M-es mérettől XXL-es kivitelig lesz megvásároható, március közepétől. Természetesen előzetes megrendelést elfogadunk érkezési sorrendben és akár sorszám igényt is figyelembe tudunk venni. (A 13-as és a 71-es kilőve!)
Ára (stilusosan): 3008 Ft
Regisztráció és megrendelés leadható a cruisenight (at) ratro.hu cimen.
A részletekért keressétek a VW Depó számait, vagy a
www.bogarhatu.hu
www.flat4tc.blog.hu
www.bugparts.hu
www.vwdepo.hu
weboldalakat.

Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #388 Dátum: 2008 Január 21, 20:24:35 »

műhódról:
<beszúrt kép törölve>

hu vazzeg ez hi-tech Grin
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #387 Dátum: 2008 Január 21, 19:01:47 »

Máshová mennél?
Nincs iagazán jó ötlete a helyszínre vonatkozóan senkinek...

ezek kozul a kozlekedesi parkba mennek

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
PéZsé
« Hozzászólás #386 Dátum: 2008 Január 21, 18:22:49 »

műhódról:

Köszi,hát ott ne legyen.

Érveidet mérlegelve szavaztam a PB-ra...
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #385 Dátum: 2008 Január 21, 17:51:29 »

én is néztem ezt a képet, és ugyan erre szavaztam a rántópad miatt, de nem tudom hogy hol férnénk el itt. ha tényleg lesznek ügyességi versenyek, annak közelében nem állhatnak az autók. így a jobb alsó rész kilőve, a bal felső kanyarban lehet, de az nagyon kevésnek tűnik. nem tudom hogy van-e itt valahol ezeknek parkolójuk még? meg hogy mi az a betonplacc a zöld nyíltól balra..

Tőlem 1,5 km(talán 3 buszmegálló) ez a hely... szerdán lehet kiugrom oda és csinálok pár képet- sőt kb-ra le is mérem helyet!
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #384 Dátum: 2008 Január 21, 17:44:36 »

műhódról:

én is néztem ezt a képet, és ugyan erre szavaztam a rántópad miatt, de nem tudom hogy hol férnénk el itt. ha tényleg lesznek ügyességi versenyek, annak közelében nem állhatnak az autók. így a jobb alsó rész kilőve, a bal felső kanyarban lehet, de az nagyon kevésnek tűnik. nem tudom hogy van-e itt valahol ezeknek parkolójuk még? meg hogy mi az a betonplacc a zöld nyíltól balra..
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #383 Dátum: 2008 Január 21, 17:38:45 »

ahogy elnézem a szavazás állását a Porsche Buda elég gyengén áll. Lehet méltatlanul. Nem tudjuk, hogyan, miként és melyik utca lenne lezárva. lehet egy kiváló lehetőség lenne az a helyszin. Csak épp egy tereplátogatás után és információszerzés után győződhetünk meg rlóla. Szóval én nem zárkóznék el tőle. Lehet jó, műhelylátogatás, átvizsgálás és délután 2-3 körűl úgyis elhúz mindenki az OT Expo-ra, nem?

de tudjuk:
a Hauszmann Alajos utca lenne lezárva, szerintem a Szerémi és a Budafoki között (az kb 2-300m) meg megint a fű a Prielle és a Hauszmann között az még (2-300) plusz gondolom a PoBu belső területe, mint tavaly
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #382 Dátum: 2008 Január 21, 17:34:06 »

Én azáért szavaztam a PoBu-ra, mert ha egy pindurit is belegondolunk lehet hogy tényleg nem a legalkalmasabb hely a rajzás szervezésére, de arra mindenképpen gondolni kell hogy most már (a FAP kilépésével) az egyetlen komoly sponzori lehetősége a klubnak! Nem véletlen ment tavaly is a csapat át oda! Nem mindegy nekünk sem, Tökölnek sem, hogy azt mondja a Szepi hogy bocs fiúk 400.000 helyett csak 150-t tudok adni, mert a PoBu nem sponzorál!
Ezzel csak azt kivánom mondani hogy mindenképpen illik valamilyen ellenszolgáltatást nyújtani a támogatásért és gondolom neki az nem számít ha kiteszünk egy zászlót, neki az a jó ha embereket csalogat be a szalonjába - új üzletfeleket toboroz jelen esetben egy bogaras rajzással! És nem mellesleg ingyen biztosítja a helyszínt, ha jól gondolom és azért ez sem mindegy.....

Annyi baja van, hogy tavaly kicsi volt.
A kerítés meg mintha különrekesztené az embereket...

Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #381 Dátum: 2008 Január 21, 17:33:53 »

A közlekedési park hol van helyileg?
műhódról:

Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #380 Dátum: 2008 Január 21, 17:30:18 »

ahogy elnézem a szavazás állását a Porsche Buda elég gyengén áll. Lehet méltatlanul. Nem tudjuk, hogyan, miként és melyik utca lenne lezárva. lehet egy kiváló lehetőség lenne az a helyszin. Csak épp egy tereplátogatás után és információszerzés után győződhetünk meg rlóla. Szóval én nem zárkóznék el tőle. Lehet jó, műhelylátogatás, átvizsgálás és délután 2-3 körűl úgyis elhúz mindenki az OT Expo-ra, nem?

Én azáért szavaztam a PoBu-ra, mert ha egy pindurit is belegondolunk lehet hogy tényleg nem a legalkalmasabb hely a rajzás szervezésére, de arra mindenképpen gondolni kell hogy most már (a FAP kilépésével) az egyetlen komoly sponzori lehetősége a klubnak! Nem véletlen ment tavaly is a csapat át oda! Nem mindegy nekünk sem, Tökölnek sem, hogy azt mondja a Szepi hogy bocs fiúk 400.000 helyett csak 150-t tudok adni, mert a PoBu nem sponzorál!
Ezzel csak azt kivánom mondani hogy mindenképpen illik valamilyen ellenszolgáltatást nyújtani a támogatásért és gondolom neki az nem számít ha kiteszünk egy zászlót, neki az a jó ha embereket csalogat be a szalonjába - új üzletfeleket toboroz jelen esetben egy bogaras rajzással! És nem mellesleg ingyen biztosítja a helyszínt, ha jól gondolom és azért ez sem mindegy.....

PéZsé
« Hozzászólás #379 Dátum: 2008 Január 21, 16:13:25 »

A közlekedési park hol van helyileg?
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #378 Dátum: 2008 Január 21, 16:06:53 »

aha! Te leszel ott a stopperrel az idomeron abban a vastag bundaban, mi? ;-)
Roll Eyes ,meglátjuk..
(lehet ez a meló inkább Pityúbácsinak való )
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #377 Dátum: 2008 Január 21, 16:04:35 »

Én is kiveszem részem majd társadalmi munkából-h nektek jobb legyen ! Aki ügyességi versenyen időmérési eredményén szeretné pár mp-el javítani,  nekem szóljon!
aha! Te leszel ott a stopperrel az idomeron abban a vastag bundaban, mi? ;-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #376 Dátum: 2008 Január 21, 15:07:29 »

en biztos nem megyek utana az expora..,a buda/ba is csak max azert,mert kozel van:)
Máshová mennél?
Nincs iagazán jó ötlete a helyszínre vonatkozóan senkinek...
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #375 Dátum: 2008 Január 21, 14:49:17 »

Továbbá ismét csak a Szepi levelét tolmácsolnám felétek egy pár kéréssel:

És azt is közzé kellene tenni, hogy ki milyen feladatot tud vállalni a helyszínen?
Parkoltatás
Beléptetés
Kordon építés, terepmunka
Szállítás
Őrködés (pl. előző estétől ha kell)
Matricázás
Tájékozódási pont állás, a vonulásnál
Forgalomirányítás
Vetélkedőnél segítés, kellékesként
Ügyességi pálya építésnél segítség
Ügyességi versenynél segítség, pl. időmérés
Esemény dokumentáció: fotózással, video forgatással
Esemény dokumentáció: jegyzeteléssel: nyertesen neve, címe stb.
Szavazólapok osztása, ösztönzés a szavazásra
Műsorvezetés
Színpad kölcsönzése: platós vagy DoKa Transporterrel
Tereprendezés buli után
Köszi, szg

Tehát aki aktívan szeretne részt venni a találkozó szervezésében és erre lehetősége és kedve van, akkor a klubbelnökünk a fent említett feladatkörök ellátására keres önkéntes jelentkezőket! Ha megtaláltad a hozzád legközelebb álló feladatot amit szeretnél ellátni akkor jelentkezz az MBK e-mail címén!

Emberek, azért vegyük észre (h Szepi most bedobott minket a vízbe) ITT AZ ALKALOM h most ne csak sok szóval-tanáccsal segítsük rajzást..
Én is kiveszem részem majd társadalmi munkából-h nektek jobb legyen ! Aki ügyességi versenyen időmérési eredményén szeretné pár mp-el javítani,  nekem szóljon!
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #374 Dátum: 2008 Január 21, 14:45:13 »

en biztos nem megyek utana az expora..,a buda/ba is csak max azert,mert kozel van:)

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #373 Dátum: 2008 Január 21, 14:38:53 »

Én pl. nem szavazok, szinte soha.
ami a szavazást illeti: az is elgondolkodtató, hogy 962 tag van és ebből 70-en szavaztak, nekem legalábbis  Roll Eyes

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető FradiDaniVW1970

« Hozzászólás #372 Dátum: 2008 Január 21, 14:36:18 »

Őrködés (pl. előző estétől ha kell)

Ha megtaláltad a hozzád legközelebb álló feladatot amit szeretnél ellátni akkor jelentkezz az MBK e-mail címén!

He-he...  Grin Evil Grin
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #371 Dátum: 2008 Január 21, 14:28:01 »

ami a szavazást illeti: az is elgondolkodtató, hogy 962 tag van és ebből 70-en szavaztak, nekem legalábbis  Roll Eyes
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #370 Dátum: 2008 Január 21, 14:26:07 »

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #369 Dátum: 2008 Január 21, 14:25:46 »

tegnap este gondolkodtam azon, hogy a tecsóval mi a baj, mert ő nem támogat minket, mi nem írjuk ki sehová, nem a főbejáratnál volt a gyülekező, volt egy baszottnagy kék hátterünk, ennyi. szerintem semmi fogasztói társadalom nem volt a témába vegyítve, vagy bogarasok a teszkóért mozgalom nem indult meg..na mindegy, csak láthatóan gondolkodok
és talán még aki a tecsóba ment szét si nézett az autók közt (vagy Qrvaanyázott, hogy nincs hely)  Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #368 Dátum: 2008 Január 21, 11:09:30 »

tegnap este gondolkodtam azon, hogy a tecsóval mi a baj, mert ő nem támogat minket, mi nem írjuk ki sehová, nem a főbejáratnál volt a gyülekező, volt egy baszottnagy kék hátterünk, ennyi. szerintem semmi fogasztói társadalom nem volt a témába vegyítve, vagy bogarasok a teszkóért mozgalom nem indult meg..na mindegy, csak láthatóan gondolkodok

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető gegob

« Hozzászólás #367 Dátum: 2008 Január 21, 11:00:46 »

kincsem park az pont tökjó.
netán még lehetne a hungexpo területén is.
de mindenképpen budapesten.

a közlekedesi nem a hungexpo melett van? (videki vok csak hallottam)

...és állítolag van olyasmi rántópad, mint a ringen volt:D nekem bejönne (info: Typ117)
Nem elérhető gegob

« Hozzászólás #366 Dátum: 2008 Január 21, 10:59:55 »

De igen, csak asszem kicsit nagyobb.
Mellesleg én is a kincsem mellett szavaztam, ezt csak mint ötlet tettem be.

sztem, jobb lenne ha képeket is tennenk, föl vagy esetleg leíras, a közlekedésiről, meg a kincsemről, hogy a paraszt is tudja mit lehet ott csinalni, és akkor már nem lenne annyi negatív visszhang... Grin vagy esetleg megközelítes utak minősege stb stb Huh Grin
üdv gegob
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #365 Dátum: 2008 Január 21, 10:54:18 »

kincsem park az pont tökjó.
netán még lehetne a hungexpo területén is.
de mindenképpen budapesten.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
1303LS
« Hozzászólás #364 Dátum: 2008 Január 21, 10:05:09 »

ez ha jól látom, akkor buyway tesco kategória. vagy nem?

De igen, csak asszem kicsit nagyobb.
Mellesleg én is a kincsem mellett szavaztam, ezt csak mint ötlet tettem be.
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #363 Dátum: 2008 Január 21, 10:02:59 »

ez ha jól látom, akkor buyway tesco kategória. vagy nem?

Esetleg Vecsés.
http://www.mcferihegy.hu/index_hu.html

1550 parkolóhely.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
1303LS
« Hozzászólás #362 Dátum: 2008 Január 21, 09:55:13 »

Szerintem helyszínt találni még mindig nem késő, úgyhogy ha valakinek van érdemi ötlete, szóljin.- szepes már itthon van, azt hiszem tegnap érkezett haza, ha tényleh jó a helyszín, biztosan lehet vele beszélni.
A vidéki helyszín sem rossz ötlet szerintem, csak a hagyomány ugye...
Az a bibi a különféle helyszínekkel, hopgy rengeteg dolgot figyelembe kell venni, péládául az árusítás kérdését, ezért nem igazán működik a felvonulási tér, pl, azon kívül, hogy horror ára van, és ezért volt "könnyű" megoldani a buyway-t.
Szervezzük Tökölre, hm?  Grin
Esetleg Vecsés.
http://www.mcferihegy.hu/index_hu.html

1550 parkolóhely.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #361 Dátum: 2008 Január 21, 09:50:40 »

a rajzás az egyetlen budapesti bogaras esemény... Undecided

Most már... mer azért volt Őszi is...néhányszor... tavalyig.... Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #360 Dátum: 2008 Január 21, 09:48:54 »

a rajzás az egyetlen budapesti bogaras esemény... Undecided
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #359 Dátum: 2008 Január 21, 09:47:20 »

Szerintem helyszínt találni még mindig nem késő, úgyhogy ha valakinek van érdemi ötlete, szóljin.- szepes már itthon van, azt hiszem tegnap érkezett haza, ha tényleh jó a helyszín, biztosan lehet vele beszélni.
Az a bibi a különféle helyszínekkel, hopgy rengeteg dolgot figyelembe kell venni, péládául az árusítás kérdését, ezért nem igazán működik a felvonulási tér, pl, azon kívül, hogy horror ára van, és ezért volt "könnyű" megoldani a buyway-t.

Annak idején felvetette, hogy mi lenne, ha lehozná Tbányára a Rajzást....
Én is azt mondtam, hogy annak valahol Pesten a helye, de ellene szólt az ötletenk az is, hogy vajon hányan jönnének le egy megyeszékhelyre, azonkívül ha mégis, akkor valszeg becsődölne a város már 2-300 Bogártól is, nemhogy esetleg 4-500-tól.... már a 100-140 kocsival is elég végigmasírozni....

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető dogi

« Hozzászólás #358 Dátum: 2008 Január 21, 09:40:25 »

" hülyék mondják meg mi legyen, a tisztesség száműzött idegen..."
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #357 Dátum: 2008 Január 20, 23:32:52 »

majd Tökölön lesznek!
talán az majdnem Budapest plusz az népautós tali!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #356 Dátum: 2008 Január 20, 23:25:38 »

én debreceni vagyok, én nem lennék ellene egy debreceni rajzásnak, de a realitás talaján maradva azt be kell látni, hogy nem lennének ennyien egy vidéki rajzáson, mint ahogy azt is leszögezhetjük, hogy a rajzáson kívül nincs ennyi autó a találkozókon
majd Tökölön lesznek!

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #355 Dátum: 2008 Január 20, 23:22:17 »

Mieert?
Lagalabb egyszer neketek is ugy kene menni rajzasa hogy kiteszitek a labatokat pestrol
Legyen debrecen
én debreceni vagyok, én nem lennék ellene egy debreceni rajzásnak, de a realitás talaján maradva azt be kell látni, hogy nem lennének ennyien egy vidéki rajzáson, mint ahogy azt is leszögezhetjük, hogy a rajzáson kívül nincs ennyi autó a találkozókon
Oldalak: 1 ... 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 ... 53
Nyomtatás

Ugrás: