www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 04:08:45

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Szerinted hol legyen a 2008-as Rajzás?  (Szavazás lezárva: 2008 Január 28, 15:24:59)
Bevásárlóközpont - 13 (15.9%)
Kincsem Park - 39 (47.6%)
Közlekedési Park - 22 (26.8%)
Porsche Buda - 8 (9.8%)
Összes szavazó: 70

Oldalak: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 ... 53
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2008  (Megtekintve 556330 alkalommal)
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #834 Dátum: 2008 április 06, 15:41:39 »

Nagyon nehéz témakörben vitázunk.
Rajzás-MBK-Szepes tengelyen mozgunk érintve a VW Depót is.
Brez felszólalásához csak annyit, hogy a legtöb esetben hobbisták vagyunk-vagytok. Mindenki tudja, hogy a hobbira áldozni kell. A 6 és 10 000 Ft közötti különség (a szaros biztositást leszámitva) nyújt valamit, nem? Egy magyar nyelvű, magyar újságot, olyan autókkal amilyenek itthon születnek.
A külföldieket ne vegyük ide, mert jelenleg csak magunkat minősitjuk. Ingyenes belépés egyes találkozókra. És már ott vagyunk, hogy eltünt a 4 000 ft differencia. Ha nem tetszik az újság akkor add a szomszéd kiskölyöknek és te leszel a példaképe, vagy lemossa a kocsidat érte egyszer egy hónapban. Vagy töröld ki vele a segged, de egy ilyen újságra szüksége van a magyar VW-s hobbista társaságnak. Nem a bogarhatu.hu csapatának, mert ez a csapat csak szűk keresztmetszet. A 4 000 t pedig jelenleg 13 liter benzin amit egy hosszabb hétvégén eláget egy rosszabb beállitású rovar.
A Rajzásra kiváncsi vagyok, de véleményem szerint egy évnyitó találkozót nem lehet hivatalosan 8-tól 14 óráig hirdetni, hogy utánna lehet menni, meg oda. Nagyon sokan leszarják az OT Expot, drága, rongyrázós, nem a bogarakról szól.
Én szivem szerint fizetőssé tenném a rajzást midnekinek, tagoknak is.(tudom az anyámat) De inkább fizessenek 5 000 Ft-ot autónként, mindegy, hogy 1 vagy 4 fő, de azért kapjanak valamit. Szolgáltatást, élményt, emléket. Nem tudom elhinni, hogy az elmúlt 10-15 évben nem lehetett volna találni valami álandó helyet ennek az eseménynek.Miért nem több napos? Lehetne ez 2 napos is hétvégén, vagy tovább tarthatna szomaton, nem 14-ig. Mi olyan nagy élvezet egy feltúrt, közlekedésre alkalmatlan városban, 20 km/h sebességgel szétégetni a kuplungot? Drága és szar rendőri felvezetéssel, vagy nélküle?!Amit most Rajzásnak fogunk hivni nem tudom mi lesz. De tényleg. Vagy nagyon be fog jönni a társaságnak, vagy csúnya bukás lesz belőle.
De valaki irta, hogy nem lenne a Szepi elyében. Nem, én sem. De ezt amit ő csinál hosszútávon nem lehet kezelni. Sok. De egy éve van rá az MBK-nak (amit sokan csak Szepivel azonositanak, de vannak tagja is az MBK-nak, akik szinte csak rinyálni tudnak,ugye?!) hogy szervezzen ey jó évnyitó találkozót. És mi történik? Januárban kapkoduk, aztán lesz ami lesz. Miért van az, hogy a gyomai találkozó az é találkozója éve? Mert nincs konkurenciája az MBK részéről? Mert állandó helyszinen és időpontan van? Miért nem tudja ezt az MBK megtenni? Mert csak szaroznak a tagjai a  6 és 10 rugó között meg itt húzáka szájukat, ahelyett, hogy egy közgyűlésen felszólalnának, hogy, hé te! Miért? Akkor igy mit várunk-vártok, mi lesz?
Jobb lesz, vagy igy marad?
Nem elérhető bruno

30/833-3067

« Hozzászólás #833 Dátum: 2008 április 06, 15:37:29 »

köszi a segítséget vettem .Lehet volt róla szó csak nincs időm olvasni sziasztok

Nem elérhető zoejazz

slooow rider.. 06-20/9704079

« Hozzászólás #832 Dátum: 2008 április 06, 15:32:04 »

hát, már kezdem sajnálni, h feldobtam a témát, de egyszerűen érdekelt.. és lehet, h havi 333.- FT- ról van szó, de egy diáknak, amikor el kell döntenie, h befizet egy tíiest, amiből 4 rongy arra megy, amire egyébként nem költene, akkor a különbséget nézi, ami akkor 4 rongy és nem 333.- FT... egyébként köszi Vaga a választ, mostmár legalább tisztán látok... Legalább Rajzás előtt ne legyen ebből összeveszés...

automata öntözőrendszerek tervezése, kivitelezése, füvesítés, parkosítás
www.kvaderkft.hu
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #831 Dátum: 2008 április 06, 15:31:46 »

Rajzás 12-én  mikor ( Óra) kezdődik hivatalosan? Írja aki tudja most .Köszi Cheesy
Délelőtti Program:

8.00 Nyitás, gyülekezés, nevezés
9.00 Megnyitó
9.05 Versenyek, vetélkedők:
-Bogár és egyéb VW-k szépségversenyek, kiállítás,
-Magyarország Legszebb Bogara
-Körverseny, időméréssel
-Bogártapogatás, és más Bogaras versenyek
13.30 Eredményhirdetés, díjkiosztás
14.00 Bogarak Kirajzása

RNIE
« Hozzászólás #830 Dátum: 2008 április 06, 15:31:33 »

Hát Leon, nem akartam elhinni a többieknek,  
pedig montuk csomószor Grin
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #829 Dátum: 2008 április 06, 15:31:18 »

Rajzás 12-én  mikor ( Óra) kezdődik hivatalosan? Írja aki tudja most .Köszi Cheesy
nyitás 8.00

Nem elérhető bruno

30/833-3067

« Hozzászólás #828 Dátum: 2008 április 06, 15:26:14 »

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #827 Dátum: 2008 április 06, 15:15:47 »

huh, jó lesz...

Jaja, de jó hogy nem vagyok MBK-s.  Grin
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #826 Dátum: 2008 április 06, 15:14:37 »

Hát Leon, nem akartam elhinni a többieknek, de te tényleg egy igazi nagy fasz vagy!
Ha nem tetszik a dolog akkor miért nem mondod fel az MBK-s tagságot és mész a faszba máshova biztosítást kötni negyed évente 23000-ért
Azt vedd észre te pöcs, hogy egy kiváltságos helyzetben vagy hogy mindössze évi 20000-ért van biztosításod a "szutykodra"...
Az én gépem is szutyok de örülök mint majom a farkának hogy ennyiből megúszom...
A depós kérdés: Megint csak nézzél körül, hogy a magyar VW társadalom ismételten csak milyen kiváltságos helyzetben van hogy van egy ilyen lapja, más márkacsoport nem büszkélkedhet ilyennel, szóval befoghatjuk a szánkat - befoghatjátok a szátokat - akár milyen is legyen a lap!
Igazából nem érdekel, hogy a Szepi mit csinál a befizetett pénzzel, de mindennek nyoma van... Ha eljöttél volna a közgyülésre akkor nem tépnéd itt a szádat, hogy ki húz le kit és hova lett a pénz ( egyébként a 2007-s költségvetést egyhangúlag elfogadta a közgyülés)! Világosan fel lett vázolva, hogy mit mire költött a klub, mennyi tartalék maradt!
Elnézést kérek a hangnemért, ha megsértettem valakit!
huh, jó lesz...
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #825 Dátum: 2008 április 06, 15:09:20 »

hát te tényleg naiv vagy!
teljesen mindegy miylen érdekből, vagy megegyezéssel....
csak a kisebtűsdologhoz tudom hasonlítani....
amit ha valahova kisbetűvel írnak fel, az mindarra megy ki, hogy jól átbasszák az embert, hogy hehe figyelmen kívül hagytad, pedig mi odaírtuk!...
Miért nem lehet odaírni, ha van olyan lehetőség? (mbk tagság)
Jah persze azért nem, mert a Depósoknak ez az érdekük, és valahogy az mbk-nak is érdekének kell hogy legyen,
mert különben nem írnák kisebtűkkel... az hogy milyen érdek... tökmind1

amúgy visszatérve a hozzászólásodhoz, nincs az az ember, aki elvállaná a Szepes helyett ezt a melót...

A másik dolog megint csak a te faszságod, ha kisbetűvel is de ott van minden világosan... Kicsit olvasni kell!!

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #824 Dátum: 2008 április 06, 15:06:55 »

amit ha valahova kisbetűvel írnak fel, az mindarra megy ki, hogy jól átbasszák az embert, hogy hehe figyelmen kívül hagytad, pedig mi odaírtuk!...
Jah persze azért nem, mert a Depósoknak ez az érdekük, és valahogy az mbk-nak is érdekének kell hogy legyen,

amúgy visszatérve a hozzászólásodhoz, nincs az az ember, aki elvállaná a Szepes helyett ezt a melót...

Hát Leon, nem akartam elhinni a többieknek, de te tényleg egy igazi nagy fasz vagy!
Ha nem tetszik a dolog akkor miért nem mondod fel az MBK-s tagságot és mész a faszba máshova biztosítást kötni negyed évente 23000-ért
Azt vedd észre te pöcs, hogy egy kiváltságos helyzetben vagy hogy mindössze évi 20000-ért van biztosításod a "szutykodra"...
Az én gépem is szutyok de örülök mint majom a farkának hogy ennyiből megúszom...
A depós kérdés: Megint csak nézzél körül, hogy a magyar VW társadalom ismételten csak milyen kiváltságos helyzetben van hogy van egy ilyen lapja, más márkacsoport nem büszkélkedhet ilyennel, szóval befoghatjuk a szánkat - befoghatjátok a szátokat - akár milyen is legyen a lap!
Igazából nem érdekel, hogy a Szepi mit csinál a befizetett pénzzel, de mindennek nyoma van... Ha eljöttél volna a közgyülésre akkor nem tépnéd itt a szádat, hogy ki húz le kit és hova lett a pénz ( egyébként a 2007-s költségvetést egyhangúlag elfogadta a közgyülés)! Világosan fel lett vázolva, hogy mit mire költött a klub, mennyi tartalék maradt!
Elnézést kérek a hangnemért, ha megsértettem valakit!

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #823 Dátum: 2008 április 06, 14:55:25 »

ja,pedig milyen jo volt...
engem is levettek vagy 600 forinttal, majd begebedtem! de ez nem a jó topik

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #822 Dátum: 2008 április 06, 14:48:07 »

a vizitdíjon is mekkora balhé volt  Roll Eyes

ja,pedig milyen jo volt...

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #821 Dátum: 2008 április 06, 14:40:41 »

most akkor lesz ottalvós szalonnasütős party péntek este? vagy csak sütögetős?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #820 Dátum: 2008 április 06, 14:37:48 »

Jól sejtem hogy a 6-10 ezer forint közötti havi 333ft-ról szól a vita Huh Roll Eyes
a vizitdíjon is mekkora balhé volt  Roll Eyes

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #819 Dátum: 2008 április 06, 13:14:34 »

Igen, sajnos. Csak az önmagukkal szemben vitában álló felek ezt nem veszik észre...

Így van. Már csak 6 nap... Grin

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #818 Dátum: 2008 április 06, 12:46:43 »

Jól sejtem hogy a 6-10 ezer forint közötti havi 333ft-ról szól a vita Huh Roll Eyes
Igen, sajnos. Csak az önmagukkal szemben vitában álló felek ezt nem veszik észre...
Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #817 Dátum: 2008 április 06, 12:21:10 »

Mi lesz Leon, jösz velünk?
Még mindig nem biztos!
Pénteke déltől lesz még egy kolloidika laborom, és az kb 2 órás!
De ha összecuccolok, akkor sztem megoldható, hogy 14:00-kor a főépülettől induljunk.
De a mitfahrer még kérdéses, és tőle is függhet.
Szólok előtte időben!
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #816 Dátum: 2008 április 06, 11:11:54 »

Egyetertek. Sajnos ugy lett kitalalva, hogy aki igazan bogaras, talalkozokra jar, stb, annak ne erje meg lemondani a depot ... :-(

Igy nemes egyszeruseggel amikor megjon felteszem a polcra a tobbi koze.  Roll Eyes

RNIE
« Hozzászólás #815 Dátum: 2008 április 06, 10:38:39 »

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #814 Dátum: 2008 április 06, 10:37:28 »

Én bogarasnak érzem magam. De csak azért nem fogok megvenni egy magazint, hogy életben maradjon.
Egyetertek. Sajnos ugy lett kitalalva, hogy aki igazan bogaras, talalkozokra jar, stb, annak ne erje meg lemondani a depot ... :-(

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #813 Dátum: 2008 április 06, 08:26:06 »

Én bogarasnak érzem magam. De csak azért nem fogok megvenni egy magazint, hogy életben maradjon. Megtenném, de ahhoz el kellene érni egy bizonyos tartalmi szintet, és nem leírni nyilvánvaló hülyeségeket, amit ráadásul még azon az oldalon fényképpel megcáfolnak.
Ez tök olyan, mint a magyar narancs, kicsit sárga kicsit savanyú, de a mienk.

Az egesznek az "ertelme" az, hogy aki bogaras az igenis vegyen depot, jojjon talalkozokra, blablabla. Pedig a depo nekem sem kellene, de gondolom a deposbacsi "elmagyarazta" Szepinek, hogy ez nek[unk|ik] miert is nagyon jo ... ;-)

De tessek, kigugliztam a regi szepes.hu-rol:

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #812 Dátum: 2008 április 06, 06:54:53 »

Jól látod a dolgot:
-Van a pártolo tagság
-Van a Depo nélküli teljes tagság.
-És van a Depos elöfizetéses full tagság.
De nem am! :-)
Nincs depo nelkuli teljes tagsag. Hozzateszem: sajnos. A 6000 forintos "partolo tagsag" arra valo, hogy klubtag lehessen Pista bacsi is, akinek van egy 152 eves ladaja es arra akar KKGF-et kotni es ehhez az MBK tagja akar lenni. Akkor csak partolja a klubot, a klub kap penzt, de Pista bacsi nem jar talalkozokra, szarik a farmra, neki csak a biztositas kell. Tehat: nincs depo nelkuli teljes tagsag. En sem igy tudtam, ezert iden depo nelkuli csekket kertem Szepitol, majd a kozgyulesen felhomalyositott, hogy akkor nincsenek ingyen talalkozok sem, mert ez nem teljes tagsag, ezert a masik, 10kHUFos csekket fizettem be. De ezt ma' leirtam egyszer, tobbet nem fogom...

Az egesznek az "ertelme" az, hogy aki bogaras az igenis vegyen depot, jojjon talalkozokra, blablabla. Pedig a depo nekem sem kellene, de gondolom a deposbacsi "elmagyarazta" Szepinek, hogy ez nek[unk|ik] miert is nagyon jo ... ;-)

De tessek, kigugliztam a regi szepes.hu-rol:
Idézet
MBK TAGDÍJ* 10.000.- ft (VW levegős típusok)
MBK PÁRTOLÓ TAGDÍJ 6.000.- ft. (Nem levegős VW típusok,egyéb típusok)
KÜLSŐS TAGDÍJ 1.000.- ft. (Más egyesületben – külsős - tagok)
(*Az MBK tagdíj 1 év VW DEPO Magazin előfizetést, és a rendezvényeinkre ingyenes belépést is tartalmaz)

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #811 Dátum: 2008 április 06, 06:31:29 »

Miert, a kocsijat meg odaadta a vasgyujto kissracoknak? ;-)

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #810 Dátum: 2008 április 06, 00:19:53 »

Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #809 Dátum: 2008 április 06, 00:06:19 »

Ha már vitázunk akkor az én elméletem:
10000 -Teljes tagdíj Depoval (MBK klubtag vagy)
6000 - Pártoló tag: akkor van ha a KKGFnél nem tudsz igazolást csekket mutatni hogy klub tag vagy máshol így beirnak az MBK-hoz hogy köthess biztosítást (MBK klubtag vagy)
1000 - Amolyan eljárási adminisztrációs díj: Te fel tudod mutatni a csekked, hogy a mucsakincsói bogárklub tagja vagy és azért fizetsz egy ezrest hogy évente adminisztrálnak és kiküldi neked az MBK a csekket és az igazolást (nem vagy MBK klubtag)
ááá...
valaki írja már be az egyik depóból hogy mi az igazság, mert ez egyre távolibb...
sajna nincs itt egy sem, multkor jött egy kissrác, hogy papírt gyűjt     Grin Grin Grin
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #808 Dátum: 2008 április 06, 00:01:13 »

És hogy képzeled el a dolgot OT expo jegyet szed és utána osztozik a Szepessel??? - ez olyan fura lenne, ha igy gondolod akkor gyere el év végén a  közgyűlésre és javasold az elnök leváltását...
Vagy a jegybevételek egy részét átutalják az MBK számlájára??? - ennek meg mi értelme lenne, befizetsz utána meg gyakorlatilag visszakapod??

És még egyszer mondom, saját fülemmel hallottam ha nem hiszitek várjátok meg Protit majd ő is megmondja(de már egyszer le is irta), hiszen ő kérdezte: Csak a full teljes depós tagsághoz jár az MBK-s rendezvényekre való ingyenes belépés!!

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #807 Dátum: 2008 április 05, 21:56:48 »

Úgy van ahogy a Vaga mondta.
6000Ft+4000Ft a depós tagság
6000Ft a tagság
1000Ft a pártoló tagság, ezért csak a biztosításos lehetőség és eljárás jár.

A félreértés ott lesz, hogy Proti a 6000Ft-os tagságot szólítja "pártoló" néven, de a pártoló az az 1000Ft-os ahhoz tényleg nem jár belépő.
Ha már vitázunk akkor az én elméletem:
10000 -Teljes tagdíj Depoval (MBK klubtag vagy)
6000 - Pártoló tag: akkor van ha a KKGFnél nem tudsz igazolást csekket mutatni hogy klub tag vagy máshol így beirnak az MBK-hoz hogy köthess biztosítást (MBK klubtag vagy)
1000 - Amolyan eljárási adminisztrációs díj: Te fel tudod mutatni a csekked, hogy a mucsakincsói bogárklub tagja vagy és azért fizetsz egy ezrest hogy évente adminisztrálnak és kiküldi neked az MBK a csekket és az igazolást (nem vagy MBK klubtag)

Nem elérhető Oldi

« Hozzászólás #806 Dátum: 2008 április 05, 21:44:09 »

Hali!

Mivelhogy az enyém a garantáltan leglassabb bogár a mezőnyből, nincs kicsukva, ha minden jól megy, ott leszünk valamikor 5 felé a Kunigunda u-ban aztán majd +lássuk...:-))) Grin Grin

Mindenhova odaérek, csak idő kérdése...
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #805 Dátum: 2008 április 05, 21:35:00 »

De ha 10k-t nezek talan akkor se

Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #804 Dátum: 2008 április 05, 21:33:49 »

Igy pontos.

Csak egy megjegyzés:azért a + 4000ft-ért féláron kapja mindenki a Depot,ami olyan amilyen,de mégiscsak az egyetlen bogarakkal is foglalkozo lap,kluboldallal,egyéb hasznos infokkal.

Lenyeg a lenyeg hogy ezert a 4K ert en tuti nem mehetnek be annyi talalkozora amennyire bemegyek evente s meg a Depot sem kapnam meg. A masik meg az hogy ez az egesz igy egyben miert nem az en kis fejembol pattant ki anno he? De engem nem zavar en is gondolkodom valamin...

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #803 Dátum: 2008 április 05, 21:00:10 »

6000Ft a tagság

A félreértés ott lesz, hogy Proti a 6000Ft-os tagságot szólítja "pártoló" néven, de a pártoló az az 1000Ft-os ahhoz tényleg nem jár belépő.
Igy pontos.

Csak egy megjegyzés:azért a + 4000ft-ért féláron kapja mindenki a Depot,ami olyan amilyen,de mégiscsak az egyetlen bogarakkal is foglalkozo lap,kluboldallal,egyéb hasznos infokkal.

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #802 Dátum: 2008 április 05, 20:54:41 »

6000Ft a tagság

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #801 Dátum: 2008 április 05, 20:51:11 »

klubbb, én nyertem

Grin

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #800 Dátum: 2008 április 05, 20:50:58 »

Tudomásom szerint veteránklubbok kaptak standot, hogy bemutatkozzanak. A mi egyesületünk a GyAMC (Győri Atomobil és Motor Club) is kinn lesz jópár motorral és a klubb elnökünk Opel Rekordjával + egy korban hozzá illő lakókocsival az NSU klubb melleti stand lesz a mienk.

klubb Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #799 Dátum: 2008 április 05, 20:50:47 »

Tudomásom szerint veteránklubbok kaptak standot, hogy bemutatkozzanak. A mi egyesületünk a GyAMC (Győri Atomobil és Motor Club) is kinn lesz jópár motorral és a klubb elnökünk Opel Rekordjával + egy korban hozzá illő lakókocsival az NSU klubb melleti stand lesz a mienk.

klubbb, én nyertem
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #798 Dátum: 2008 április 05, 20:49:26 »

2 000 000 Ft a bérlés az OT expón. 80 000 Ft annyi hely,hogy 2 kocsi elfér. Inkább cégek szervizek képviseltetik magukat. Lehet,hogy a bogár klub is kiállít 2 kocsit,de ennek ára van. Akinek van pénze az kap helyet. Restaurátoroknak megéri. Azért írtam le,hogy képben legyetek egy kicsit.

Tudomásom szerint veteránklubok kaptak standot, hogy bemutatkozzanak. A mi egyesületünk a GyAMC (Győri Atomobil és Motor Club) is kinn lesz jópár motorral és a klubb elnökünk Opel Rekordjával + egy korban hozzá illő lakókocsival az NSU klubb melletti stand lesz a mienk.
« Utoljára szerkesztve: 2008 április 05, 21:12:39 írta vw1966 »
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #797 Dátum: 2008 április 05, 20:28:35 »

És hogy képzeled el a dolgot OT expo jegyet szed és utána osztozik a Szepessel??? - ez olyan fura lenne, ha igy gondolod akkor gyere el év végén a  közgyűlésre és javasold az elnök leváltását...
Vagy a jegybevételek egy részét átutalják az MBK számlájára??? - ennek meg mi értelme lenne, befizetsz utána meg gyakorlatilag visszakapod??

És még egyszer mondom, saját fülemmel hallottam ha nem hiszitek várjátok meg Protit majd ő is megmondja(de már egyszer le is irta), hiszen ő kérdezte: Csak a full teljes depós tagsághoz jár az MBK-s rendezvényekre való ingyenes belépés!!
2 000 000 Ft a bérlés az OT expón. 80 000 Ft annyi hely,hogy 2 kocsi elfér. Inkább cégek szervizek képviseltetik magukat. Lehet,hogy a bogár klub is kiállít 2 kocsit,de ennek ára van. Akinek van pénze az kap helyet. Restaurátoroknak megéri. Azért írtam le,hogy képben legyetek egy kicsit.
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #796 Dátum: 2008 április 05, 20:22:04 »

en is ugy tudom(regen tuti ugy volt),hogy aki Depo nelkuli tag,az a talalkozokon belepot fizet

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #795 Dátum: 2008 április 05, 19:38:47 »

óóóna... akármi... ne legyél már ennyire naiv...

Oldalak: 1 ... 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 ... 53
Nyomtatás

Ugrás: