www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 04:20:10

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Szerinted hol legyen a 2008-as Rajzás?  (Szavazás lezárva: 2008 Január 28, 15:24:59)
Bevásárlóközpont - 13 (15.9%)
Kincsem Park - 39 (47.6%)
Közlekedési Park - 22 (26.8%)
Porsche Buda - 8 (9.8%)
Összes szavazó: 70

Oldalak: 1 ... 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 ... 53
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2008  (Megtekintve 556504 alkalommal)
Nem elérhető Melák

Tel:06-30-921-91-36

« Hozzászólás #874 Dátum: 2008 április 06, 20:03:20 »

srácok ha mi 20 ora után de 21ora elöt érkezünk KN ra akkor lemaradunk valamiröl????medigis tart???

Farkas Andris

Ja ,du siehst es gut....das ist nicht mehr 45PS
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #873 Dátum: 2008 április 06, 19:50:10 »

Mivel ugy tudom,hogy ez még MINDIG A RAJZÁS TOPIK,hát ide irom a mondandóm!
Számomra a rajzás még mindig azt jelenti,hogy
-indul a bogaras szezon.
-Sok haver ott lesz,akikkel jót lehet dumálni.
-sok uj arc ott lesz,akik itt már "haverok"
-sok boltolást is jelent,ami már itt le van zsirozva.
-sok régi és uj vasat fogok megcsodálni.
-sok fényképet fogok késziteni(amit aztán az év során többször is megnézek)
Éppen ezért az éppen aktuális szinhely kevésbé izgat,ha a fentiek mind megvannak.
És miért ne lennének meg?
Ennyi!
Igen jól írtad amit írtál! Még egy kiegészítés,és ezt azért írom,hogy a fiatal kezdő bogarasok is értsék. Mindig ÁPRILIS 1.én volt a felvonulás,és ettől a hagyománytól kezdünk eltérni. A bolondozásról,és baromkodásról,szólt régen a találkozó.(főtengely dobás,motorblok hajítás).A belvárosban a dudálás és felvonulás. A tavasz eljövetelét jelizik a bogarak,mert rajzanak. A kocsimon ezért van a kéz+ infúzió! Innen erednek ezek a kozmikus baromságok! Én szeretném ezt a hagyományt megőrizni,és szeretném,ha ÁPRILIS 1 nem csúszna ki 12.-re.

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető b_sanyi

Ex-Mex...

« Hozzászólás #872 Dátum: 2008 április 06, 19:45:52 »

-indul a bogaras szezon.
Éppen ezért az éppen aktuális szinhely kevésbé izgat,ha a fentiek mind megvannak.
Ennyi!
Vagabond testvérem jól beszélt, ott a pont!  Wink
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #871 Dátum: 2008 április 06, 19:38:49 »

Én nem megyek a rajzásra. Nincs mivel. Majd megnézem a konstrumát, úgyis kiállítunk, aztán beugrunk pacsizni egy fél órára.
Kétezer óta először nincs mivel mennem. Így jártam.
Krúzon ott leszünk! :-)))
Ja, és utána sütögessünk valamit, valahol!
Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #870 Dátum: 2008 április 06, 19:03:59 »

mi reggel hat óra felé találkozunk a kanizsaiakkak az M7-es autópályan a 170-eskm környékén a pihenőhelyen.Remélem, sokan lesznek akik út köuben csatlakooznak hozzánk. Balaton déli partján lakók , pl. siófoki fehérvári, érdi stb. bogarasok. Akinek van kedve az szóljon.

Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #869 Dátum: 2008 április 06, 19:00:24 »

Én bízom abban , hogy ez a Rajzás is jó lesz. Mi ott leszünk a klubbal. Remélem, hogy sok régi és új ismerőssel fogok találkozni és megismerkedni.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #868 Dátum: 2008 április 06, 18:47:24 »

Alelnökök vannak, a régiek lemondtak, az újak meg nem hiszem, hogy beállnak gályázni. Önkéntes segtőről az utóbbi néhány évben nem nagyon tudok Sad

itt is vannak alelnökök meg önkéntes segitök!
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #867 Dátum: 2008 április 06, 18:30:09 »

NA!  Valami ilyenre gondoltam Smiley

Guruljunk fel visegrádra! Patakpart, szalonnasütés! Kinek meddig kedve van.

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #866 Dátum: 2008 április 06, 18:29:36 »

Félig OFF hozzászólás: Ha jól sejtem, a rajzást a Magyarországi Bogarasok KLUB-ja szervezi, aminek gondolom az alapszabályában benne van, hogy a rendezvények szervezése bizonyos (általam személyesen nem ismert) Szepes feladata. De akkor mitől KLUB???
Mi (Régi járművek egri egyesülete) évente csak egy (3 napos) rendezvényt szervezünk, de ez a tagok feladata (kb 30 fő), az elnök gyakolatilag csak a szponzorokat hajtja fel. A rendezvény ideje alatt pedig MINDEN tagnak (és családtagjaiknak) aktívan részt kell vennie a bonyolításban (forgalomirányítás, résztvevők eligazítása, etetése, itatása, ügyességi állomások telepítése, értékelése... stb).
itt is vannak alelnökök meg önkéntes segitök!

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #865 Dátum: 2008 április 06, 18:26:33 »

Félig OFF hozzászólás: Ha jól sejtem, a rajzást a Magyarországi Bogarasok KLUB-ja szervezi, aminek gondolom az alapszabályában benne van, hogy a rendezvények szervezése bizonyos (általam személyesen nem ismert) Szepes feladata. De akkor mitől KLUB???
Mi (Régi járművek egri egyesülete) évente csak egy (3 napos) rendezvényt szervezünk, de ez a tagok feladata (kb 30 fő), az elnök gyakolatilag csak a szponzorokat hajtja fel. A rendezvény ideje alatt pedig MINDEN tagnak (és családtagjaiknak) aktívan részt kell vennie a bonyolításban (forgalomirányítás, résztvevők eligazítása, etetése, itatása, ügyességi állomások telepítése, értékelése... stb).
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #864 Dátum: 2008 április 06, 18:25:23 »

-indul a bogaras szezon.
Ennyi!

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #863 Dátum: 2008 április 06, 18:03:20 »

Mindig le tudtok lombozni.
Na jó ma nem.
Piszkos anyagiak, a szellem hol marad?  Undecided
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #862 Dátum: 2008 április 06, 17:47:47 »

nem kéne ám ekkora arccal értekezni olyasmiről, amiről fingod sincs...

na jó, rendes leszek veled, elmesélem neked, hogy az én évi kötelezőm 11 rongy, mindenféle mbk vagy más tagság nélkül, és csak azért nem évi 8 rongy, mert nagyobb a motorom (1600-os, nem 1300-as).
ééééted, nem fizetek 20 rongyot, meg negyedévente se 23-at... meg 10 rongy tagdíjat se...
Na jó én is rendes leszek... Tudom, hogy van ez a variáció is és rendi vagy hogy mégegyszer megemlíted nehogy elfelejtsem meg azok kedvéért akik nem hallottak róla és azt is tudom, hogy nem jársz MBK-s találkozóra ezért nem kell oda belépőt fizetned....
De egy kicsit elferdíted a dolgot... Itt nem csak biztosításról volt szó!
Akkor már hagy legyen egy egészenkicsi fingom hozzá!

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #861 Dátum: 2008 április 06, 17:44:51 »

ahogy mondani tetszik, a micsodámnak Tongue

hacsak annak nem ;-)))
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #860 Dátum: 2008 április 06, 17:44:22 »

a micsodádnak az 1 %-át? ;-)

ahogy mondani tetszik, a micsodámnak Tongue

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #859 Dátum: 2008 április 06, 17:42:36 »

cserébe ide még az adóm 1%-t is felajánlhatom

a micsodádnak az 1 %-át? ;-)
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #858 Dátum: 2008 április 06, 17:38:57 »

na jó, rendes leszek veled, elmesélem neked, hogy az én évi kötelezőm 11 rongy, mindenféle mbk vagy más tagság nélkül, és csak azért nem évi 8 rongy, mert nagyobb a motorom (1600-os, nem 1300-as).
ééééted, nem fizetek 20 rongyot, meg negyedévente se 23-at... meg 10 rongy tagdíjat se...

viszont ebben a tipikban ez itt off.
ahogy az is, hogy én trabantklub tag vagyok, ugyan olyan költségekkel, mint a MBK-é - cserébe ide még az adóm 1%-t is felajánlhatom. most lehet mondani, hogy lehúzós banda Cheesy Cheesy Cheesy

(jah, amúgy így sem kapnak tőlem többet, ugye)

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #857 Dátum: 2008 április 06, 17:36:13 »

Hát Leon, nem akartam elhinni a többieknek, de te tényleg egy igazi nagy fasz vagy!
Ha nem tetszik a dolog akkor miért nem mondod fel az MBK-s tagságot és mész a faszba máshova biztosítást kötni negyed évente 23000-ért
Azt vedd észre te pöcs, hogy egy kiváltságos helyzetben vagy hogy mindössze évi 20000-ért van biztosításod a "szutykodra"...

Nem elérhető aates

« Hozzászólás #856 Dátum: 2008 április 06, 17:35:50 »

első találkozónak biztos, hogy nagyon jó élmény lesz! emiatt ne aggódj!

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #855 Dátum: 2008 április 06, 17:29:14 »

már nem kell sokat aludni..
De én is várom, még igy is, hogy az előjelek nem a legjobbak. De magadnak kell eldöntened, hogy jó lesz.

Én úgy megyek, hogy jó lesz...

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #854 Dátum: 2008 április 06, 17:28:18 »

Mondjuk tavaly is emlékszek vitára.
Akkor meg én nagyon jól éreztem magam, az volt az első találkozóm.
Na majd jövő héten okosabb leszek... Smiley
már nem kell sokat aludni..
De én is várom, még igy is, hogy az előjelek nem a legjobbak. De magadnak kell eldöntened, hogy jó lesz.
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #853 Dátum: 2008 április 06, 17:23:52 »

dehogy lesz szar Wink csak sokan szeretik ha vitázhatnak

Mondjuk tavaly is emlékszek vitára.
Akkor meg én nagyon jól éreztem magam, az volt az első találkozóm.
Na majd jövő héten okosabb leszek... Smiley

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #852 Dátum: 2008 április 06, 17:22:45 »

Nekem ez az első saját kocsival, remélem nem lesz ilyen szar, mint, amilyennek indul...  Undecided
dehogy lesz szar Wink csak sokan szeretik ha vitázhatnak
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #851 Dátum: 2008 április 06, 17:22:40 »

Cruise Nightra gyere,az tuti jo lesz Wink

Arra is megyünk!  Wink

Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #850 Dátum: 2008 április 06, 17:22:14 »

Nekem ez az első saját kocsival, remélem nem lesz ilyen szar, mint, amilyennek indul...  Undecided
Csak nehogy penteken lenyuljam a kocsidat  Tongue Akkor neked tuti szar lesz.  Grin

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #849 Dátum: 2008 április 06, 17:21:40 »

Cruise Nightra gyere,az tuti jo lesz Wink

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #848 Dátum: 2008 április 06, 17:21:23 »

olyan, amilyenné tenni akarod, ha már most elkönyveled, hogy szar, akkor az lesz

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #847 Dátum: 2008 április 06, 17:19:25 »

pontosan,es a rajzas sem fog egy cseppet sem valtozni,most mondom..csak szarabb lesz evrol evre..ez van..

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #846 Dátum: 2008 április 06, 17:16:41 »

viszont az a legkomolyabb hogy ez minden rajzás előtt minden évben ugyanígy megy Grin

pontosan,es a rajzas sem fog egy cseppet sem valtozni,most mondom..csak szarabb lesz evrol evre..ez van..

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #845 Dátum: 2008 április 06, 16:52:50 »

Jólvan, ügyes voltál, leülhetsz!  Grin Grin Grin
Ugyan mar gyerekek....

RNIE
« Hozzászólás #844 Dátum: 2008 április 06, 16:13:36 »

viszont az a legkomolyabb hogy ez minden rajzás előtt minden évben ugyanígy megy Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #843 Dátum: 2008 április 06, 16:11:27 »

Nagyon nehéz témakörben vitázunk.
egyetértek, a Szepinek 1 hét múlva el kéne kezdenie a köv helyszín keresését és a közgyűlésre kész alternatívákkal előállni, tessék, ezekből lehet választani, vagy mondjatok jobbat, de az is legalább ilyen felkészült álláspont legyen.

a mostani közgyűlésen gyakorlatilag ott helyben jöttek elő az ötletek minden konkrétum nélkül

ez a kisbetűvel írom meg ilyenek szánalmas, már az előző közgyűlésen is lefutott téma volt, mindenkinek van kicsi szája/ujja, lehet kérdezni

aki meg nem tud 333 forintot kiköhögni havonta, az  mi a faszt csinál, ha kell egy új gumi vagy akksi 20ért, vagy akár csak egy ablaktörlőlapát??

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #842 Dátum: 2008 április 06, 16:01:13 »

Most tényleg összecsináltam magam...
Ha te ilyen májer vagy hogy mit számít akkor, akkor minek téped a szádat???
Egyébként súgok a "nagy pénzek" nem az MBK évi 13 milliós költségvetése... Nem a mi szaros 4000 forintunkon fog meggazdagodni aki akar ezt is észre vehetnéd mielőtt nagyot akarnál mondani!
Én is diák vagyok havi 4000 ft kapok az államtól és havi 6000-ért utazok ezt akárhogy számolom havi minusz 2000 évi 24! de nyáron az az első dolgom, hogy félreteszem azt a pénzt amiből ki fogom fizetni a klubtagságot biztosítást és a súlyadót, mert ezzel lehet már előre számolni és csak utána kezdek el sörözni......

Jólvan, ügyes voltál, leülhetsz!  Grin Grin Grin
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #841 Dátum: 2008 április 06, 15:59:56 »

Egyébként súgok a "nagy pénzek" nem az MBK évi 13 milliós költségvetése... Nem a mi szaros 4000 forintunkon fog meggazdagodni aki akar ezt is észre vehetnéd mielőtt nagyot akarnál mondani!
Én is diák vagyok havi 4000 ft kapok az államtól és havi 6000-ért utazok ezt akárhogy számolom havi minusz 2000 évi 24! de nyáron az az első dolgom, hogy félreteszem azt a pénzt amiből ki fogom fizetni a klubtagságot biztosítást és a súlyadót, mert ezzel lehet már előre számolni és csak utána kezdek el sörözni......

okos
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #840 Dátum: 2008 április 06, 15:58:21 »

Óhh dili! Na gyere ki a hóra!  Grin Most jól meglett mondva nekem  Grin Grin Grin
Szerinted mennyire érdekel itt engem, hogy ki mit mond??? cccccc
Mellesleg csöppet sem a magam érdekében beszélek... én teljes jogú tag vagyok, mert lehetek, és jó nekem.
De engedtessék meg, hogy legyen véleményem... nem nem fogok elmenni a köznyűlésre, egyre sem, megvan az oka...
Gyűljenek beszélgessenek, hozzanak döntéseket helyettem is, ez így van jól.
Én szarok rá mennyi a tagsági, úgyis kifizetem.
De az ilyen kisbetűs, meg elhallgatós dolgokat nem szeretem!
Ha van egy ekkora nagy, összetartó, baráti társaság, akkor mi a faszért kell kisbetűzni, meg nem odaírni???
Innen kezdődnek a dolgok... ahol nagy pénzek vannak, ott minden mind1.
Én személy szerint szarok rá, hogy hova lesz az a pénz, nekem így is megéri bőven...
Az elejétől kezdve, nem a magam érdekében beszéltem...

Jah és fogd vissza magad kiskalács, mert baj lesz!

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #839 Dátum: 2008 április 06, 15:57:28 »

hát, indulatokkal nehéz vitázni és egyáltalán nem is volt célom semmilyen vita... de sztem egy újság létjogosultságát jelzi az, h mennyien fizetnek érte szívesen és nem azért mert kötelező, vagy kapcsolt árú... mindegy részemről ennyi volt, tényleg nem akarok vitázni senkivel, eddig is fizettem a 10-et, csak más nevében, most váltok és elgondolkodtam.. ennyi...
Ha az indulattal rám céloztál tévedsz. Az előző két hozzászóló inkább. De a fikázók is nyugodtan a szivükre tehetik a kezüket, hogy ér annyit a különbség akt tagdij között.
egyébként lehet csinálni kluboot, mint ahogy a dunántúliak tették.
Nem elérhető zoejazz

slooow rider.. 06-20/9704079

« Hozzászólás #838 Dátum: 2008 április 06, 15:52:16 »

hát, indulatokkal nehéz vitázni és egyáltalán nem is volt célom semmilyen vita... de sztem egy újság létjogosultságát jelzi az, h mennyien fizetnek érte szívesen és nem azért mert kötelező, vagy kapcsolt árú... mindegy részemről ennyi volt, tényleg nem akarok vitázni senkivel, eddig is fizettem a 10-et, csak más nevében, most váltok és elgondolkodtam.. ennyi...

automata öntözőrendszerek tervezése, kivitelezése, füvesítés, parkosítás
www.kvaderkft.hu
RNIE
« Hozzászólás #837 Dátum: 2008 április 06, 15:51:27 »

érkeztek vérpintyek? Grin
Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #836 Dátum: 2008 április 06, 15:49:32 »

Hát Leon, nem akartam elhinni a többieknek, de te tényleg egy igazi nagy fasz vagy!
Ha nem tetszik a dolog akkor miért nem mondod fel az MBK-s tagságot és mész a faszba máshova biztosítást kötni negyed évente 23000-ért
Azt vedd észre te pöcs, hogy egy kiváltságos helyzetben vagy hogy mindössze évi 20000-ért van biztosításod a "szutykodra"...
Az én gépem is szutyok de örülök mint majom a farkának hogy ennyiből megúszom...
A depós kérdés: Megint csak nézzél körül, hogy a magyar VW társadalom ismételten csak milyen kiváltságos helyzetben van hogy van egy ilyen lapja, más márkacsoport nem büszkélkedhet ilyennel, szóval befoghatjuk a szánkat - befoghatjátok a szátokat - akár milyen is legyen a lap!
Igazából nem érdekel, hogy a Szepi mit csinál a befizetett pénzzel, de mindennek nyoma van... Ha eljöttél volna a közgyülésre akkor nem tépnéd itt a szádat, hogy ki húz le kit és hova lett a pénz ( egyébként a 2007-s költségvetést egyhangúlag elfogadta a közgyülés)! Világosan fel lett vázolva, hogy mit mire költött a klub, mennyi tartalék maradt!
Elnézést kérek a hangnemért, ha megsértettem valakit!
Óhh dili! Na gyere ki a hóra!  Grin Most jól meglett mondva nekem  Grin Grin Grin
Szerinted mennyire érdekel itt engem, hogy ki mit mond??? cccccc
Mellesleg csöppet sem a magam érdekében beszélek... én teljes jogú tag vagyok, mert lehetek, és jó nekem.
De engedtessék meg, hogy legyen véleményem... nem nem fogok elmenni a köznyűlésre, egyre sem, megvan az oka...
Gyűljenek beszélgessenek, hozzanak döntéseket helyettem is, ez így van jól.
Én szarok rá mennyi a tagsági, úgyis kifizetem.
De az ilyen kisbetűs, meg elhallgatós dolgokat nem szeretem!
Ha van egy ekkora nagy, összetartó, baráti társaság, akkor mi a faszért kell kisbetűzni, meg nem odaírni???
Innen kezdődnek a dolgok... ahol nagy pénzek vannak, ott minden mind1.
Én személy szerint szarok rá, hogy hova lesz az a pénz, nekem így is megéri bőven...
Az elejétől kezdve, nem a magam érdekében beszéltem...

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #835 Dátum: 2008 április 06, 15:43:46 »

hát, már kezdem sajnálni, h feldobtam a témát, de egyszerűen érdekelt.. és lehet, h havi 333.- FT- ról van szó, de egy diáknak, amikor el kell döntenie, h befizet egy tíiest, amiből 4 rongy arra megy, amire egyébként nem költene, akkor a különbséget nézi, ami akkor 4 rongy és nem 333.- FT... egyébként köszi Vaga a választ, mostmár legalább tisztán látok... Legalább Rajzás előtt ne legyen ebből összeveszés...
egy diáknak is lehet havi 333 Ft-ja, meg egy nagycsaládosnak is. De ha tdod, hogy jön a csekk decemberben, arra számolni kell. Én kötelezővé tenném és megszüntetném a  6 000 Ft-os verziót.
Oldalak: 1 ... 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 ... 53
Nyomtatás

Ugrás: