www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 04:06:51

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Szerinted hol legyen a 2008-as Rajzás?  (Szavazás lezárva: 2008 Január 28, 15:24:59)
Bevásárlóközpont - 13 (15.9%)
Kincsem Park - 39 (47.6%)
Közlekedési Park - 22 (26.8%)
Porsche Buda - 8 (9.8%)
Összes szavazó: 70

Oldalak: 1 ... 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 ... 53
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2008  (Megtekintve 556295 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1434 Dátum: 2008 április 14, 09:42:56 »

én is ugyanezt kérném de nekem megér 2 sört a telszáma  Grin
csak én nem láttam őket? rohadt napszemüveg  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Kisvakond

« Hozzászólás #1433 Dátum: 2008 április 14, 09:40:28 »

Előrebocsájtom,hogy nem gyerekjáték egy ilyet megszervezni ,de ez a helyszín szvsz az utóbbi évek legalja.Nem bogaras emberek még véletlenül sem találnak be,a futamok látótávolságon kívűl zajlanak,nincs koncepció, se évjárat ,se típus ,se stílus szerint,ki mikor jön,oda állítják.GSA-val beszéltük,hogy teljesen átalakult a bogaras társadalom. Embarrassed

Jó lenne már végre a felvonulást is megszervezni értelmesen igazi felvonuláshoz méltóan... az egésznek kezd elmenni a fillingje.
Az, hogy 3-4 bogi+buszból álló konvolyok alakulnak ki max mert széthullik a csapat folyamatosan.......
Most mi akadálya volt a redőri biztosításnak?
Másik meg a Porsche Budánál szintén szétoszlott a társaág nagyrésze.. programok egyre kevesebbek... hát nem tudom.. nekem egyre kevésbé tetszenek a rajzások.... összetartás is alig... mivan a körtgombot leragasztották a legtöbb autóban? Most haverom kék '66-osával voltunk mert az autóm ugye még mindig nincs kész de addig nyomta a körtöt amig meg nem adta magát de alig egy két visszaduda és annyi... mivan velünk emberek kezdünk kiégni ????
És akkor most utáljatok! 

Egyetértek mindkettőtökkel. Meg nem csak a büfé volt drága. De ne hagyjuk magunkat. Én jövőre is megyek, és akkor is fogok dudálni. És éljen a fórum! Majd mi megmutatjuk nekik.
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #1432 Dátum: 2008 április 14, 09:17:48 »

További szépségdíjasok:
<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
A háttérben a boginak is szép színe van, hasonlatos a karmannhoz, igaz egy kicsit feltűnő!

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #1431 Dátum: 2008 április 14, 09:04:54 »

SEGÍTSETEK MÁR LÉGYSZI
NEM ISMERI VALAMELYIKÖTÖK A KÉP BAL OLDALÁN (világos farmerben) LÁTHATÓ NŐNEMŰ EGYEDET???! (nagyon fontos lenne vele beszélnem, minden infót ami közelebbjuttat hozzá  jutalmazok, tel.szám duplán számít Wink!)
<beszúrt kép törölve>

én is ugyanezt kérném de nekem megér 2 sört a telszáma  Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #1430 Dátum: 2008 április 14, 08:57:50 »

Mert jobb és kész.  Evil
Viszont nagyon faszul komonikálták le a dolgot.
Azt kellet volna mondaniuk, hogy itt ez a díj, és kapsz egy másikat majd amin első helyezés van.
Ezt én se értettem, miért jobb a 71-es Bogár, mint a 69-es? Ilyen indokkal nem lehetne valakit második helyre tenni! Ez kb. olyan, mintha azt mondták volna, azért te lettél a második, mert a tied sárga, a másik meg nem, úgyhogy a másik nyert! Undecided
Elég fura!

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #1429 Dátum: 2008 április 14, 08:37:41 »

holtversenyben nyertünk a körversenyen Wink (bár csak a második díj jutott nekünk)

Ezt én se értettem, miért jobb a 71-es Bogár, mint a 69-es? Ilyen indokkal nem lehetne valakit második helyre tenni! Ez kb. olyan, mintha azt mondták volna, azért te lettél a második, mert a tied sárga, a másik meg nem, úgyhogy a másik nyert! Undecided
Elég fura!

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
1303LS
« Hozzászólás #1428 Dátum: 2008 április 14, 08:33:47 »

Még szépségdíjas:

Na ezek így mind meg is érdemelték.
Karmannál a színválasztás nekem kicsit furcsa, de az is szép kocsi.
Az, hogy leghangosabb, legalacsonyabb, legmagasabb, legmittudoménmilyen nem volt az nekem kicsit sem hiányzott.
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #1427 Dátum: 2008 április 14, 08:26:25 »

Szerintem nem volt rossz a rajzás, a vonulást leszámítva, mert azt a Hősök tere után már meguntam, és addig is volt, hogy össze-vissza kóvályogtam a forgalomban, aztán sajnos páran engem követtek, akinek fogalma se volt, hogy merre kell menni, csak pont előttem váltott pirosra a lámpa. Smiley
Aztán Budára már át se mentem, mert megnéztem haver új albiját, és kicsit beebédeltünk, ami után kellett egyet szundítani. Wink
Porsche Budán volt még valami érdemleges?
Az 1/100-as verseny nagyon tetszett, meg jó volt végigvonulni a parkon, kár, hogy messze esett a többiektől, és szerintem a kutya se nézte, hogy mi ott keringünk a pályán. Azok, akik ott voltak biztos élvezték! A végén a 2 gyors kör se volt rossz!
Azért megnézném az eredményemet, mert én nem láttam a második kijelzőn!
Mivel szerencsére elég korán odaértünk, és tom@sznak hála el sem tévedtünk, nem keveredtünk bele a nagy dugóba.
Tazolinak köszönöm a CD-t!
Rengeteg szép autó volt, nekem a legjobban egy matt sötétzöld díszlécek nélküli kisablakos tetszett! Shocked
Egyébként tényleg nem láttam semmit a tévében a taliról, csak a kacsákról, és minikről, talán azért, mert a Porsche Buda hirdetései sok helyen megjelentek, és azt hitték ott van végig a találkozó?
Valaki járt délelőtt arra felé, voltak ott bogarak akkor?
« Utoljára szerkesztve: 2008 április 14, 08:38:28 írta Normogo »

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető Birinyi

« Hozzászólás #1426 Dátum: 2008 április 14, 08:11:41 »

Még szépségdíjas:

[a csatolmányt egy admin törölte]

Mecedes Sprinter 212CDI
Honda Shadow 50 1998
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #1425 Dátum: 2008 április 14, 08:08:13 »

Tavaly a Tbányi talin adta pont át a Szepes egy olyan 303-asnak a mittudoménmilyen díjat (4db gumi) amin abból amit leírtál pont semmi nem volt meg.
Gyári fényezése volt teljesen eredeti, nem csicsázott, nem újrafényeztetett, nem méregdrága extrás kocsi volt, hanem csak egy szép eredeti példány. Megérdemelte.

Sorry! Az én voltam....
Az egyik szponzorunk ajánlotta fel a legeredetibbnek...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Birinyi

« Hozzászólás #1424 Dátum: 2008 április 14, 08:08:01 »

További szépségdíjasok:

Mecedes Sprinter 212CDI
Honda Shadow 50 1998
1303LS
« Hozzászólás #1423 Dátum: 2008 április 14, 08:03:15 »

Attól még foglalkoznak egy autóval,hogy nem friss félmiliós fényezés van rajta,ami lehet hogy két hónap múlva leesik.Vagy nem vesznek meg rá egy korabeli műanyagdarabot 60 pénzért.Én így gondoltam amit írtam.Igenis kellene jutalmazni azokat is akik a saját szerényebb költségvetéssel építgetik a gépet.Az OT-s és az egyébb fullra kinyalt vasakat egymással kellene versenyeztetni.Egy 5-6 éves fény soha nem lesz olyan mint egy zsír új.Viszont már megylátszik rajta,hogy mi van alatta.
  Egyre kevesebb a mindennapos használatban lévő bogár,van olyan hét,hogy egy darabot sem látok szembejönni.Ezeket is külön lehetne kezelni a többiektől.

Üdv.
Tavaly a Tbányi talin adta pont át a Szepes egy olyan 303-asnak a mittudoménmilyen díjat (4db gumi) amin abból amit leírtál pont semmi nem volt meg.
Gyári fényezése volt teljesen eredeti, nem csicsázott, nem újrafényeztetett, nem méregdrága extrás kocsi volt, hanem csak egy szép eredeti példány. Megérdemelte.
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #1422 Dátum: 2008 április 14, 07:53:34 »

Attól még foglalkoznak egy autóval,hogy nem friss félmiliós fényezés van rajta,ami lehet hogy két hónap múlva leesik.Vagy nem vesznek meg rá egy korabeli műanyagdarabot 60 pénzért.Én így gondoltam amit írtam.Igenis kellene jutalmazni azokat is akik a saját szerényebb költségvetéssel építgetik a gépet.Az OT-s és az egyébb fullra kinyalt vasakat egymással kellene versenyeztetni.Egy 5-6 éves fény soha nem lesz olyan mint egy zsír új.Viszont már megylátszik rajta,hogy mi van alatta.
  Egyre kevesebb a mindennapos használatban lévő bogár,van olyan hét,hogy egy darabot sem látok szembejönni.Ezeket is külön lehetne kezelni a többiektől.

Üdv.

A hozzászólásod első felét nem értem.
Az meg, hogy a „külsősök” távol maradnak, a legjobb dolog ami egy találkozón történhet. Csak két történet.
Az autómat valami állat, (nem tudok rá jobb szót), végiglocsolta valami ragacsos üdítővel.
A kavicsos parkolóban a kisgyerek bőszen rugdosa a kavicsot anyuka mellet, száll a por, a kavicsok kopognak az autón, anyuka nem szól rá.
Gondold el, mennyi ilyen vagy durvább eset(amit most nem ragoznék)  lenne ha még „külsősök” is jönnének.
Más helyeken amikor a „külsősöket” ilyen autók közelébe engednek, akkor el vannak választva mint az állatkertben.
Évjáratonként való beállás jó ötlet is lehet, de elég nehéz kivitelezni előleges szervezés nélkül. 
A díjazáshoz meg csak annyit, hogy igenis azok az autók legyenek díjazva amikkel láthatóan foglalkoznak. Kategóriák esetén kevés az esély arra, hogy pl. kettő vagy több busz nyerjen díjat.
Főleg ha ott van a Lovász Imi vagy a Birinyi Gábor busza.  Evil

Nem elérhető Birinyi

« Hozzászólás #1421 Dátum: 2008 április 14, 07:45:42 »

Szépségdíjasok:

Sajnos rendszámról nem sok autót ismerek! Aki tudja esetleg egészítse ki!

Mecedes Sprinter 212CDI
Honda Shadow 50 1998
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #1420 Dátum: 2008 április 14, 07:01:18 »

holtversenyben nyertünk a körversenyen Wink (bár csak a második díj jutott nekünk)

Utólag is gartula!! Jók voltatok!!

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #1419 Dátum: 2008 április 14, 06:50:24 »

egy másik apróság: jövünk kifelé a rajzásról és az albertirsain araszolunk a buszsávban. mellénk ér valami terepjáró (jellemző a méretére: egymagasságban ültünk velük a buszban) és a nyitott ablakon keresztül átkérdeznek:
mi van bogarasok, most van a találkozótok?
válasz:
szerinted????    Grin Grin Grin
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #1418 Dátum: 2008 április 14, 06:41:06 »

csak nagyon halkan mondom: még ma reggel is volt filmmel illusztrált tudósítás és interjú a kacsásokkal meg a minisekkel. mutogatták őket a közl.múzeumnál, meg vonulás közben az andrássyn. oldtájmer kiállítás volt az apropó.

az egy szóval sem hangzott el, hogy 1-2 bogár is mozgott a városban...

hát erről beszéltem a rajzás előtt Ágotának, nyuszómuszók, vissza lehet keresni.

Én is láttam a tudósítást... vártam is, hátha említenek bennünket, de hiába...

1303LS
« Hozzászólás #1417 Dátum: 2008 április 14, 06:36:13 »

Porke budánál valaki nem fényképezett le véletlenül egy Basset Hund-ot??

Ott nem, de a kertben van 4db ha gondolod.  Cheesy
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #1416 Dátum: 2008 április 14, 06:32:13 »

csak nagyon halkan mondom: még ma reggel is volt filmmel illusztrált tudósítás és interjú a kacsásokkal meg a minisekkel. mutogatták őket a közl.múzeumnál, meg vonulás közben az andrássyn. oldtájmer kiállítás volt az apropó.

az egy szóval sem hangzott el, hogy 1-2 bogár is mozgott a városban...

hát erről beszéltem a rajzás előtt Ágotának, nyuszómuszók, vissza lehet keresni.
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #1415 Dátum: 2008 április 14, 01:19:51 »

osztom...
Szorzom... Grin

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Süsü

« Hozzászólás #1414 Dátum: 2008 április 14, 00:49:43 »

Ők voltak, akik 1300 feliratot festettek a hátukra?

Aham

GNX-967
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #1413 Dátum: 2008 április 14, 00:39:07 »

Tavaly egy Clio-val voltak amit némi szigetelőszalaggal csicsáztak fel és feltűnően jó kedvük volt. Akár csak idén.

Ők voltak, akik 1300 feliratot festettek a hátukra?

« Utoljára szerkesztve: 2008 április 14, 00:48:37 írta Binci »

Nem elérhető Süsü

« Hozzászólás #1412 Dátum: 2008 április 14, 00:35:28 »

Mázlista..
osztom...

GNX-967
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #1411 Dátum: 2008 április 14, 00:34:16 »

Az enyém kellően bogaras szerintem Smiley
Mázlista..
Nem elérhető Süsü

« Hozzászólás #1410 Dátum: 2008 április 14, 00:33:59 »

Akkor jöttek be, amikor mi.
Már akkor isvidámak voltak.
Kiabáltak lefele a trélerről.
Tavaly egy Clio-val voltak amit némi szigetelőszalaggal csicsáztak fel és feltűnően jó kedvük volt. Akár csak idén.

GNX-967
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #1409 Dátum: 2008 április 14, 00:29:25 »

ugyanazokról a csajokról beszélünk???
nekem pont ilyen nő kell Grin, előző barinő nem kultiválta megfelelőképpen a bogaras hobbymat (sem)!
Az viszont kemény lenne, ha ráadásul (innen)fórumos csajok közül lennének...

Nem, ezek nem csajok voltak, hanem pár srác a tréleres bogival.

Az enyém kellően bogaras szerintem Smiley

Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #1408 Dátum: 2008 április 14, 00:26:34 »

ugyanazokról a csajokról beszélünk???
nekem pont ilyen nő kell Grin, előző barinő nem kultiválta megfelelőképpen a bogaras hobbymat (sem)!
Az viszont kemény lenne, ha ráadásul (innen)fórumos csajok közül lennének...
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #1407 Dátum: 2008 április 14, 00:25:28 »

Majd Hortobágy. Bár onnan is felszívódok szombat délután.  Vasárnap Pünkösd...

Megyünk!  Wink

Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #1406 Dátum: 2008 április 14, 00:22:33 »

Sajnálom ő Béla kolega. Csak átoperáltatta magát, de nem mindenhol sikerült a műtét.  Evil Evil Evil

És őket ismerjük: Kirajzáskor már egészen jó kedvük volt  Grin Grin Grin. Kerepesi útról ahogy lefordultunk, végig táncolt az egyik a tréler sarkán, azt hittem kerék alól fogjuk tutira kiszedni. De nem, helyette egy másik ugorott le a térlerről és ment el majdnem a kocsim oldalát lehugyozni! Nah jó nem de kb. két méterre tőlem, kb. 10 bogár előtte-mögötte, X ember, azt az meg simán csövelt. Tiszteletem neki! Nekem nem sikerült volna!  Grin
ezért nem jár  SAJNÁLOM  , ilyen FALS információknak nem dőlők be  Smiley
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #1405 Dátum: 2008 április 14, 00:21:59 »

Grin
Majd Hortobágy. Bár onnan is felszívódok szombat délután.  Vasárnap Pünkösd...

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #1404 Dátum: 2008 április 14, 00:21:19 »

Sajnálom ő Béla kolega. Csak átoperáltatta magát, de nem mindenhol sikerült a műtét.  Evil Evil Evil

És őket ismerjük: Kirajzáskor már egészen jó kedvük volt  Grin Grin Grin. Kerepesi útról ahogy lefordultunk, végig táncolt az egyik a tréler sarkán, azt hittem kerék alól fogjuk tutira kiszedni. De nem, helyette egy másik ugorott le a térlerről és ment el majdnem a kocsim oldalát lehugyozni! Nah jó nem de kb. két méterre tőlem, kb. 10 bogár előtte-mögötte, X ember, azt az meg simán csövelt. Tiszteletem neki! Nekem nem sikerült volna!  Grin

Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #1403 Dátum: 2008 április 14, 00:18:54 »

SEGÍTSETEK MÁR LÉGYSZI
NEM ISMERI VALAMELYIKÖTÖK A KÉP BAL OLDALÁN (világos farmerben) LÁTHATÓ NŐNEMŰ EGYEDET???! (nagyon fontos lenne vele beszélnem, minden infót ami közelebbjuttat hozzá  jutalmazok, tel.szám duplán számít Wink!)

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #1402 Dátum: 2008 április 14, 00:17:59 »

Az enyémről se... Grin
Nehéz is lett volna... Ott se voltam.

Grin

Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #1401 Dátum: 2008 április 14, 00:16:18 »

A mi gépeinkről senki se csinált/töltött fel képet?  Embarrassed
Az enyémről se... Grin
Nehéz is lett volna... Ott se voltam.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #1400 Dátum: 2008 április 14, 00:15:32 »

ez nem a csajozas.hu Smiley
viccelsz..., barátnőjén is vmi bogaras póló van, ilyen kell nekem! mármint nem a póló, hanem csaj! Tudod, tudunk majd együtt kézenfogva bogaras találkozókra járni...  Grin

csajozás.hu ??? miket nem tudsz Te? Neked bejött, csak akkor ajánld másnak is....
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #1399 Dátum: 2008 április 14, 00:15:24 »

SEGÍTSETEK MÁR LÉGYSZI
<beszúrt kép törölve>

Jónéni! Hajrá!

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #1398 Dátum: 2008 április 14, 00:14:27 »

A mi gépeinkről senki se csinált/töltött fel képet?  Embarrassed

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #1397 Dátum: 2008 április 14, 00:11:01 »

SEGÍTSETEK MÁR LÉGYSZI
<beszúrt kép törölve>

ez nem a csajozas.hu Smiley
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #1396 Dátum: 2008 április 14, 00:07:33 »

SEGÍTSETEK MÁR LÉGYSZI

Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #1395 Dátum: 2008 április 14, 00:03:21 »

http://kep.tar.hu/vw1966/50569024?o=0#2 pár képet csináltam én is tar.hu összekverte a sorrendet de fenn vannak
végignéztem. Nem kis dózis...huhh... de jó volt.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Oldalak: 1 ... 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 ... 53
Nyomtatás

Ugrás: