www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 23:48:53

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Szavazás *
Kérdés: Szerinted hol legyen a 2008-as Rajzás?  (Szavazás lezárva: 2008 Január 28, 15:24:59)
Bevásárlóközpont - 13 (15.9%)
Kincsem Park - 39 (47.6%)
Közlekedési Park - 22 (26.8%)
Porsche Buda - 8 (9.8%)
Összes szavazó: 70

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 53
Nyomtatás
Szerző Téma: Rajzás 2008  (Megtekintve 555680 alkalommal)
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #1874 Dátum: 2008 április 19, 20:49:31 »

Én akkor sem hiszem, hogy ne lehetne minden évben vagy kétévente legalább a Ringen a rajzás!
Tolja bele az összes pénzét az MBK, + szedjenekmég mindenkitől belépőt.
Ha mindenki fizetne 2000 ft belépőt (/autó), és szokás szerint minimum eljönne 500 kocsi, akkor az már 1 milla plusz.
Nem hiszem el, hogy ne lehetne megcsinálni. Osztrákok miért tudják megcsinálni? Hm??? Meg az összes többi rendezvény ami a ringen van??? Na?

Amúgy az MBK-nak nem kellene a honlapjára kitenni egy éves gazdasági költségvetést?
Sztem ezt így szokták más helyeken is, mivel ez nem titok.
Marha kiváncsi lennék, hogy mennyi pénz jön be és mennyi megy ki és mikre...

osztrákok évadnyitója is ingyenes csak Te még nem jártál egy osztrák talin se, egyébként 10E beugrot szoktak szedni más talikon de az a tapasztalat hogy vagy lekajálhatod (leihatod) nagy részét vagy amit kapsz ajándékcsomag stb kb 0ra hozza ki
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #1873 Dátum: 2008 április 19, 19:41:13 »

En pl egyaltalan nem tartom soknak a 10-est evente es meg a depo is jon.
Ha ugy nezzuk 1000huf sincs a tagsagi havonta. ha pl 1500\ho a tagsagi depoval az mar ugy korektebb lenne. es akkor lenne penz a rajzasra meg erre arra.

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1872 Dátum: 2008 április 19, 18:24:16 »

jópáran(nem Leon-ra gondolok)még a 6és 10ezer közöttit sem hajlandó kifizetni...jóhogynem mindenki ajánlott szagos borítékban kapja az áfásszámlákat..ha érdekel hol a pénzem,elmegyek közgyűlni.DE EZ SZVSZ,nem személyeskedés
én szívesen közölöm, amit tudok, de a szepes száma él, meg a mail címe is  Roll Eyes

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
RNIE
« Hozzászólás #1871 Dátum: 2008 április 19, 18:13:57 »

jópáran(nem Leon-ra gondolok)még a 6és 10ezer közöttit sem hajlandó kifizetni...jóhogynem mindenki ajánlott szagos borítékban kapja az áfásszámlákat..ha érdekel hol a pénzem,elmegyek közgyűlni.DE EZ SZVSZ,nem személyeskedés
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1870 Dátum: 2008 április 19, 18:05:04 »

nemmegyek
vessétek fel, hogy legyen minden klubbtag számára elérhető a neten (ez így szokás)!
aki volt tavaly, csak emlékszik pár adatra! ???
mennyi az annyi?
kb 11 millió emlékeim szerint a bevétel, a kiadás annyi felé oszlott, hogy nem emlékszem. klubhelység, titkárnők meg a többiek fizetése, levelek, találkozók támogatása, találkozók szervezése. majd kérek pontos adatot

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #1869 Dátum: 2008 április 19, 17:43:55 »

talán mert külföldön nem roncsnak tekintik a bogarakat?? és basszameg ha én fizetek évi 10 rongyot, elvárom, hogy az évadnyitóra ingyen menjek be. és nem akarok vizes kocsikat látni a ringen, max a felvezetőt!

amúgy van közgyűlés, ami csak pénzügyi beszámoló és nem titkos a költségvetés
nemmegyek
vessétek fel, hogy legyen minden klubbtag számára elérhető a neten (ez így szokás)!
aki volt tavaly, csak emlékszik pár adatra! ???
mennyi az annyi?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1868 Dátum: 2008 április 19, 17:15:48 »

Én akkor sem hiszem, hogy ne lehetne minden évben vagy kétévente legalább a Ringen a rajzás!
Ha mindenki fizetne 2000 ft belépőt (/autó), és szokás szerint minimum eljönne 500 kocsi, akkor az már 1 milla plusz.
Nem hiszem el, hogy ne lehetne megcsinálni. Osztrákok miért tudják megcsinálni? Hm??? Meg az összes többi rendezvény ami a ringen van??? Na?

Amúgy az MBK-nak nem kellene a honlapjára kitenni egy éves gazdasági költségvetést?
talán mert külföldön nem roncsnak tekintik a bogarakat?? és basszameg ha én fizetek évi 10 rongyot, elvárom, hogy az évadnyitóra ingyen menjek be. és nem akarok vizes kocsikat látni a ringen, max a felvezetőt!

amúgy van közgyűlés, ami csak pénzügyi beszámoló és nem titkos a költségvetés

Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #1867 Dátum: 2008 április 19, 17:11:42 »

Nekem, primitív, falusi "gumicsimmás"-nak most hirtelen a következő jutott eszembe:
Gyülekezés: annál a Tecsónál, ahol asszem 2001-ben is volt a rajzás (talán P.Sz.Lőrinc?)
Vonulás: M0-s, kuplungégetés nélkül (Hétvégén viszonylag kicsi a kamionforgalom.)
Utána szabad program a P.Budánál.
Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #1866 Dátum: 2008 április 19, 16:51:35 »

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #1865 Dátum: 2008 április 19, 16:48:24 »

szerepel benne Szepes,karateleckék és Chuck Norris? Grin
részben !de más is Grin

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #1864 Dátum: 2008 április 19, 16:47:01 »

Abbol kéne presztizskérdést csinálni,hogy minél több bogaras(buszos) számára legyen vonzzó az évadnyitó találkozó!

szerintem egy normálisan megközelíthető nagy terület pont elég vonzó, attól mer hungaroring semmivel nem nyújtott többet mint a tesco
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #1863 Dátum: 2008 április 19, 16:46:39 »

azért erröl van egy másik verzió is majd ha jösz elmesélem! Wink
Másik!nem akarok senki nevébe beszélni!de például kovács úr(aki nyertesokszor tájékozodásit)felvette nekem multkor hogy14ker polgármestere jó ismeröse és lehet elég jó árun hozzá leheten jutni a felvonulási térhez!
sorry h az ö nevébe beszélek! Smiley

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
RNIE
« Hozzászólás #1862 Dátum: 2008 április 19, 16:45:03 »

szerepel benne Szepes,karateleckék és Chuck Norris? Grin
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #1861 Dátum: 2008 április 19, 16:44:06 »

a múltkor az volt, hogy elbaszták az árajánlatot és fél áron kellett megcsinálniuk nekünk a találkozót. az akkori góré a mostani góré fejét leüvöltötte, hogy mit akadékoskodik, ő rontotta el. innen nem nehéz kitalálni

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #1860 Dátum: 2008 április 19, 16:40:26 »

igen,sztem nem kéne presztízskérdést csinálni hogy tesco vagy hungaroring
Abbol kéne presztizskérdést csinálni,hogy minél több bogaras(buszos) számára legyen vonzzó az évadnyitó találkozó!

Tóth Zoltán
RNIE
« Hozzászólás #1859 Dátum: 2008 április 19, 16:38:17 »

szerintem is de a Pesterzsébeti tesco se volt rossz, minden irányból könnyen megközelíthető szvsz
igen,sztem nem kéne presztízskérdést csinálni hogy tesco vagy hungaroring
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #1858 Dátum: 2008 április 19, 16:29:19 »

SZtem tavaly a bájvéj teljesen rendben volt.szvsz

szerintem is de a Pesterzsébeti tesco se volt rossz, minden irányból könnyen megközelíthető szvsz
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1857 Dátum: 2008 április 19, 16:27:23 »

A ring egy napos bérlettel, mindent beleszámolva (pálya használat, 10 box, alsó-felső parkoló, gold tribün) nem több mi bruttó 2,5MFt!
Ebből lejön még a szponzori támogatás illetve a nem teljes jogú klubtagok és a nem klubtagok kp. befizetése.
A klub éves bevétele kb.10Mft (ezt én gondolom így).
Most akkor lehet matekozni kicsit, hogy van e rá pénz.

ez így nem teljes, ennyi autóhoz annyi plusz szolgltatást lett volna kötlező igénybe venni, hogy a rajzás költsége kb 5 milla lett volna! ami azért már elég húzós tétel. de többször is beszéltem Szepessel és a 20 éves jubileumra is hasonló nagy találkozóval készül. aztán majd kiderül mi lesz

-szerintem Tescoval meg Buy wayel semmi gond nem volt normálisan elfértek a kocsik....a ringen mire odértem már felső helyeket a vizesek meg mercedesz stb elfoglalta, mi meg valami alsó parkolóba állhattunk

-FAP-ot nem kommentálnám mondjuk oda szerencsére nem saját kocsival mentem

-itt a Kincsem parkban minket konkrétan irányító ember parkoltatott és akkor nem engedek a murvás részre menni, megmondták abba sorba álljunk

-szerintem a jó rajzások 2004 előtt voltak, bár az is igaz azóta sokat válltozott a bogaras társadalom mások az igények

-a bogarasok egy része elmegy mert ez a "Rajzás", évadnyitó stb de évről évre kevesebben vagyunk
teszkó nekm is bejött, a háttér nekem tökmindegy. buyeaxen nem voltam sajnos, de rosszat ott is csak a két helyszín miatt hallottam.
a fapos talin is voltak stiklik, egy sorral kevesebb helyet kaptunk, mint ami a szerződésben volt és a helyszínrajzon úgy rakták egymás mellé az 500 autót, hogy volt köztük 20cm hely, mi meg ugye nem így parkolunk. szóval az azért is volt szar

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #1856 Dátum: 2008 április 19, 16:22:18 »

A ring egy napos bérlettel, mindent beleszámolva (pálya használat, 10 box, alsó-felső parkoló, gold tribün) nem több mi bruttó 2,5MFt!
Ebből lejön még a szponzori támogatás illetve a nem teljes jogú klubtagok és a nem klubtagok kp. befizetése.
A klub éves bevétele kb.10Mft (ezt én gondolom így).
Most akkor lehet matekozni kicsit, hogy van e rá pénz.

a múltkor az volt, hogy elbaszták az árajánlatot és fél áron kellett megcsinálniuk nekünk a találkozót. az akkori góré a mostani góré fejét leüvöltötte, hogy mit akadékoskodik, ő rontotta el. innen nem nehéz kitalálni

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
RNIE
« Hozzászólás #1855 Dátum: 2008 április 19, 16:20:11 »

SZtem tavaly a bájvéj teljesen rendben volt.szvsz
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #1854 Dátum: 2008 április 19, 16:12:20 »

Azért valljuk be lehetett volna parkolni, ha vannak irányító személyek akik nem engednek már be egy megtelt részre.... ott volt még az a murvás terület is és oda csak a vége felé kezdtek el parkolászni az emberek, pedig ott is lett volna bőven hely és akkor nincsen ajtórányitogatás, meg hogy úgy beparkoltak körém, hogy három autót kell odébbvinni, hogy ki tudjak menni! De az eddig leginkább parkolási szempontból tetsző találka Fürstenfeld volt! Az, hogy egy "sugárút" két oldalára parkoltatjuk az autókat ezzel olyan áttekinthetővé válik az egész! Igy jó lenne a PB is az elkerített részre állhatnának a meghívott, kiállított autók és előtte a füves területen ill. a környező utcákban lehetne két sorban a többi autó....
De ez megint olyan hogy én oda nem megyek... ez olyan "gyerekes" dolog! Lehet hogy tényleg azért mert eddig csak 3 rajzáson voltam és nem tudom milyen volt a "tuti", de valahogy nekem tök mindegy, hogy hol vagyunk akivel találkozni szeretnék azzal bárhol tudok találkozni, és a friss autókat is bárhol meg tudom nézni, legyen az Tecsko, Lovarda vagy egy autókereskedés udvara... ami eddig nem volt egyszersem a kedvemre az a kuplungégetés...

-szerintem Tescoval meg Buy wayel semmi gond nem volt normálisan elfértek a kocsik....a ringen mire odértem már felső helyeket a vizesek meg mercedesz stb elfoglalta, mi meg valami alsó parkolóba állhattunk

-FAP-ot nem kommentálnám mondjuk oda szerencsére nem saját kocsival mentem

-itt a Kincsem parkban minket konkrétan irányító ember parkoltatott és akkor nem engedek a murvás részre menni, megmondták abba sorba álljunk

-szerintem a jó rajzások 2004 előtt voltak, bár az is igaz azóta sokat válltozott a bogaras társadalom mások az igények

-a bogarasok egy része elmegy mert ez a "Rajzás", évadnyitó stb de évről évre kevesebben vagyunk
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #1853 Dátum: 2008 április 19, 15:37:03 »

Aha, így érthető.

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1852 Dátum: 2008 április 19, 15:20:45 »

A Hungaroring esélytelen?
Miért?

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #1851 Dátum: 2008 április 19, 14:21:05 »

A Hungaroring esélytelen?
Miért?

Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #1850 Dátum: 2008 április 19, 13:13:31 »

hát ha ott lesz én komolyan fontolgatni fogom hogy elmegyek -e...itt a kincsem parknál sem lehetett normálisan parkolni szvsz aki 10körül ért fel vidékről már olyan sűrűn állították a kocsikat hogy a buszom oldalába 10perc alatt kétszer nyitotta bele melletünk álló öreg papper az ajtót, ha a bogarammal csinálta volna már nem élne ....tágas nagy hely kell olyan ahol normálisan lehet parkolni szvsz....tesco buywaynél ezek normálisan megoldottak voltak, ha több utcában lenne szerintem nagyon széttagolná a rendezvényt....egy nagy területet kéne találni ami minden irányból jól megközelíthető
Azért valljuk be lehetett volna parkolni, ha vannak irányító személyek akik nem engednek már be egy megtelt részre.... ott volt még az a murvás terület is és oda csak a vége felé kezdtek el parkolászni az emberek, pedig ott is lett volna bőven hely és akkor nincsen ajtórányitogatás, meg hogy úgy beparkoltak körém, hogy három autót kell odébbvinni, hogy ki tudjak menni! De az eddig leginkább parkolási szempontból tetsző találka Fürstenfeld volt! Az, hogy egy "sugárút" két oldalára parkoltatjuk az autókat ezzel olyan áttekinthetővé válik az egész! Igy jó lenne a PB is az elkerített részre állhatnának a meghívott, kiállított autók és előtte a füves területen ill. a környező utcákban lehetne két sorban a többi autó....
De ez megint olyan hogy én oda nem megyek... ez olyan "gyerekes" dolog! Lehet hogy tényleg azért mert eddig csak 3 rajzáson voltam és nem tudom milyen volt a "tuti", de valahogy nekem tök mindegy, hogy hol vagyunk akivel találkozni szeretnék azzal bárhol tudok találkozni, és a friss autókat is bárhol meg tudom nézni, legyen az Tecsko, Lovarda vagy egy autókereskedés udvara... ami eddig nem volt egyszersem a kedvemre az a kuplungégetés...

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #1849 Dátum: 2008 április 18, 23:20:59 »

Mondtam én, hogy a PB az egyetlen olyan sponzor aki tud olyat kínálni ami nem elhanyagolható.... Ezt a környék lezárását szerintem idén is megcsinálták volna nekünk, nem lett volna a közönségtől elszeparálva és jöttek volna neki potenciális ügyfelek is....

hát ha ott lesz én komolyan fontolgatni fogom hogy elmegyek -e...itt a kincsem parknál sem lehetett normálisan parkolni szvsz aki 10körül ért fel vidékről már olyan sűrűn állították a kocsikat hogy a buszom oldalába 10perc alatt kétszer nyitotta bele melletünk álló öreg papper az ajtót, ha a bogarammal csinálta volna már nem élne ....tágas nagy hely kell olyan ahol normálisan lehet parkolni szvsz....tesco buywaynél ezek normálisan megoldottak voltak, ha több utcában lenne szerintem nagyon széttagolná a rendezvényt....egy nagy területet kéne találni ami minden irányból jól megközelíthető
Nem elérhető gas

« Hozzászólás #1848 Dátum: 2008 április 18, 22:52:33 »

Az utolsó, a 13-as nekem nem működik, jelszót kér meg stb.
bocsesz ::)javítva
http://kepeim.hu/userlapok/kepek.php3?u=24038&alkid=53839

VW Bogár 1300 '71,Transporter1.6D '83
https://photos.app.goo.gl/WsANqntrkSdn7c6f6
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #1847 Dátum: 2008 április 18, 22:37:55 »

Vaga ez jó hosszú!  1 nap kell megtanúlni. Nagyon jó!
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #1846 Dátum: 2008 április 18, 21:14:43 »

Vaga, ebből kellene élned, nem a karatéból! :-))))
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #1845 Dátum: 2008 április 18, 21:02:10 »

Betolom ide is,hátha a versikés topikot nem olvassa mindenki!! Grin

Rajzás 2008.

Elmúlt a tél,nem fázunk már,elöbujt a sok bogár.
Kincsem parkba kéne jutni,szombat reggel,jo korán.
Indultunk is,innen-onnan,közös volt az utirány.
Kis csapatok álltak össze,figyelt is a nap le ránk.

Egyik dugó,másik után,száguldozni nem lehet.
Szombat reggel közlekedni Pesten sajnos rettenet.
Közeledve a lovihoz,minden sarkon uj haver,
Csatlakozott a konvojhoz,gömbölyödött a menet.

Egyszer aztán megérkeztünk,el se mertük hinni már.
Sok forumos inregetett,ez a helyes utirány.
Oly régen várt kézfogások,csókok,puszik cuppantak.
Darus Doka foglalt helyet a forumos csapatnak.

Sorba jött a sok-sok régi bogárhátus cimbora.
Feltüntek az uj arcok is,megy a Forum nincs hiba.
Vettünk,adtunk,üzleteltünk,sztorikban se volt hiány.
Indultam a fellegekbe,felemelt egy jó komám.

Lelátorol szolt a zene,eltüntek a fellegek.
Nem áztunk meg,sütött a nap Rajzani csak igy lehet
Délben aztán fénykép készült a Forumos csapatrol.
Buszokrol,meg bogarakrol,régi öreg vasakrol.

Gyorsan repült igy az idö,hamar kellett távozni.
Kicsi lett a város nekünk,nem is tudtunk rajzani.
Megint dugó,dugó hátán,szétesett a bogársor.
Piros lámpa,egymást néztük csak a messzi távolbol.

Birkoztunk a forgalommal,lassan mászott a csapat.
De azért az alagutba betoltuk a vasakat.
Lesz még Rajzás jövöre is,csináljuk azt máshogyan.
Él a Forum,beszéljük meg,s ott leszünk majd jó sokan!

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1844 Dátum: 2008 április 18, 20:44:40 »

akármi több dijazott normális büfések!SOKAK kérésére jobb felvonulás!
a felvonulásrl olvashatsz alább. több díjazott biztos lehet, csak jelöljünk meg kategóriát és embert, akinek adunk a szavára Smiley

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #1843 Dátum: 2008 április 18, 20:09:01 »

akármi több dijazott normális büfések!SOKAK kérésére jobb felvonulás!

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1842 Dátum: 2008 április 18, 18:21:06 »

nem turkálás de ha most ugybár fizettet helyszin volt gondolom!akkor a jövöre ingyen hely fenmaradó öszegéböl lehet    valami igen szinvonalasat csinálni! Huh
mit?

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #1841 Dátum: 2008 április 18, 16:16:46 »

itt most ők ajánlották fel, hogy biztosítják a helyszínt, azért ezt ne szarjuk le! és nem mi ugrálunk nekik, elfogadjuk a felajánlást, vagy nem, rajtunk áll
nem turkálás de ha most ugybár fizettet helyszin volt gondolom!akkor a jövöre ingyen hely fenmaradó öszegéböl lehet    valami igen szinvonalasat csinálni! Huh

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #1840 Dátum: 2008 április 18, 16:12:00 »

arról egyébként van adat, hogy ponosan hány résztvevő volt idén?
Ja az előző hozzászólással nem elvettni akarom a helyszínt, csak nem tartom ideálisnak egy egynapos "ösznépi" találkozónak....
Egy Dunaújvárost még el tudok képzelni (nem vagyok tisztában az otani helyzettel), vagy most eszembe jutott esetleg Szentendre skanzen, bár nem tudom, hogy állnának ahoz, hogy letapossuk a füvet, de ott lenne elég nagy terület és még egy délutáni kirajzás is megoldható....
dujv az nagyon jo  Evil kibaszott nagy dunapart van am!pl.meg hat en is onnan  Grin

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #1839 Dátum: 2008 április 18, 15:44:26 »

kb 450

Akkor ez kevesebb, mint tavaly?
Szerintem elég komoly szám!

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #1838 Dátum: 2008 április 18, 14:54:52 »

itt most ők ajánlották fel, hogy biztosítják a helyszínt, azért ezt ne szarjuk le! és nem mi ugrálunk nekik, elfogadjuk a felajánlást, vagy nem, rajtunk áll
Mondtam én, hogy a PB az egyetlen olyan sponzor aki tud olyat kínálni ami nem elhanyagolható.... Ezt a környék lezárását szerintem idén is megcsinálták volna nekünk, nem lett volna a közönségtől elszeparálva és jöttek volna neki potenciális ügyfelek is....

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1837 Dátum: 2008 április 18, 14:53:01 »

visegrad? esztergom?
visegrád szóba került, sztem az is jó lehet, de a hajógyári sziget is, ott elférnénk, nincs dugó ha lent vagyunk, lehetne menni egy kört, vagy hasonló

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1836 Dátum: 2008 április 18, 14:52:14 »

arról egyébként van adat, hogy ponosan hány résztvevő volt idén?
kb 450

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #1835 Dátum: 2008 április 18, 14:50:37 »

Lehet véleményed, hiszen fizettél azért, hogy ott lehess!
Max. leszarják.  Evil

ez valami tévhit, a szepes nyitott volt az ötletekre, csak épp nem voltak...

vasárnapi rajzást javasoltam, ott meg a hazamenő vidékiekkel kiszúrás, de nincs kilőve végleg az ötlet

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 ... 53
Nyomtatás

Ugrás: