www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 16:38:27
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Közösségi Fórum
>
Lomtár
> Téma:
leslie084 bogarának megmentése!!
Oldalak: [
1
]
2
Szerző
Téma: leslie084 bogarának megmentése!! (Megtekintve 16197 alkalommal)
TBK001
Road Force One
Re: leslie084 bogarának megmentése!!
«
Hozzászólás #51 Dátum:
2008 Március 27, 12:19:14 »
Hozzászólásaimat töröltem.... hamarosan ezt is fogom, ha enm törlődik a topiccal együtt....
Nagyot csalkódtam bizonyos emberekben... neveket nem mondanék..
Így lehet egy segítőszándékot elllenségeskedéssé tenni...
THX!
Magam részéről befejeztem....
Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)
Bug's Forever! VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu
Hyundai i30 CW 2015
Bripery
www.elitevwclub.hu
«
Hozzászólás #50 Dátum:
2008 Március 27, 11:49:36 »
na akkor az ugy megoldodott,kerem a moderatrokat toroljek ezt a topikot,jelen allas szerint nem fog osszejonni ez a kiserlet,nem szeretnem itt ha ez tovabb menne,nem arrol szol,mint amiert ezt inditottam, a kuldeteset ez a kezdemenyezes nem tudja teljesiteni,ez nyilvanvalo.
koszonom azoknak,akik megis segiteni szerettek volna.
Felesleges vitak vannak itt a forumon boven,nem kene itt is ezt folytatni,ez azert komolyabb ugy annal.
Sajnos visszajara sult ez ez a maximalisan joszandekkal inditott gyujtes,ez egyre kinosabb...
Toroljetek pls
«
Utoljára szerkesztve: 2008 Március 27, 11:52:01 írta Aircult
»
www.elitevwclub.hu
1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE
Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
BlackP
«
Hozzászólás #49 Dátum:
2008 Március 27, 11:27:10 »
Idézetet írta: TBK001 - 2008 Március 27, 10:05:11
Nem lenne egyszerűbbb belátni, hogy most nem volt igazad?
de igaza volt
Idézetet írta: Bill - 2008 Március 27, 11:14:20
Na, nem akartam írni, mert csak, de mégis megteszem (biztos meg fogom bánni).
Remélem nem sértődik meg senki a mondandóm után, mert nem bántásnak szánom.
Mindenki annyit ad, amennyit nem szégyell és megengedhet magának.
NGA szavaival élve "koldulhat" bárki, ha valaki nem ad, akkor egy fillér sem fog összejönni. Szerintem a lentebb elkezdődött vitának semmi értelme. De....
Annyi azért elgondolkodtatott, hogy ez a fiú a Szeki gyerekkori barátja, akkor miért jutott el eddig (a fórumig) a dolog? Vagy Szeki (aki drága játékszereket csinál a VW-ékból, külföldre utazik tréleren szállítva azokat) vagy Aircult, aki szintén ismeri (és tudjuk milyen autója van) vagy a többi elites nem tudott összedobni 250 ezret? Nekem ez az egyetlen furcsaság az egészben.
Remélem minél hamarabb sikerül a srácnak ezt az eléggé nem irigyelhető helyzetet megoldania.
itt a lényeg
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
gsattila
«
Hozzászólás #48 Dátum:
2008 Március 27, 11:24:51 »
Nagyjából egyetértek
Gyűjteni meg mindenre lehet, hozzánk is elég gyakran becsöngetnek....
Idézetet írta: Bill - 2008 Március 27, 11:14:20
NGA szavaival élve "koldulhat" bárki, ha valaki nem ad, akkor egy fillér sem fog összejönni. Szerintem a lentebb elkezdődött vitának semmi értelme. De....
Annyi azért elgondolkodtatott, hogy ez a fiú a Szeki gyerekkori barátja, akkor miért jutott el eddig (a fórumig) a dolog? Vagy Szeki (aki drága játékszereket csinál a VW-ékból, külföldre utazik tréleren szállítva azokat) vagy Aircult, aki szintén ismeri (és tudjuk milyen autója van) vagy a többi elites nem tudott összedobni 250 ezret? Nekem ez az egyetlen furcsaság az egészben.
Remélem minél hamarabb sikerül a srácnak ezt az eléggé nem irigyelhető helyzetet megoldania.
Bill
«
Hozzászólás #47 Dátum:
2008 Március 27, 11:14:20 »
vwoodoo
«
Hozzászólás #46 Dátum:
2008 Március 27, 10:15:35 »
HÉÉÉ BOGARASOK, már egyáltalán nem arról szól ez a topic amiről kellene...
Ne egymás közti személyes csatákat vívjatok, ez nem ide való!
Pro:
ha vki megszorul és pénzre lenne szüksége gyorsba, csak a bogarához tud nyúlni-mert sokunknak az a legnagyobb kincse-értéke amit évek alatt összekuporgatott! Ilyen alapon MINDENKINEK SEGÍTENI KELLENE HA BAJBA KERÜL EGYSZER...!
NGA sztem csak arra akarta felhívni a figyelmet, h ne legyen belőle LAVINA... mert az még sok problémát fog okozni későbbiekben...
Contra:
Leslie084 lehet azóta már megoldotta a problémáját(sikerült eladni pár dolgot vagy másképp...) és feleslegesen esünk itt egymásnak
Az h ha valaki hozzájárul anyagilag, mindenkinek saját suverén döntése (vagy pénztárca) kérdése, ezért nem lehet másikat hibáztatni!
NGA.: egy ilyen oszlopos bogarasnak ezért nem kell még kireggelni fórumról!
NGA
«
Hozzászólás #45 Dátum:
2008 Március 27, 10:03:15 »
Idézetet írta: TBK001 - 2008 Március 27, 10:00:17
Ha megígérem, hogy én soha nem fogok a magam részére gyűjtetni, akkor megnyugszol?
Vagy tegyük meg még ezt páran?
Akkor nyugodtabban fogsz aludni?
Na innentől kezdve nem kell velem foglalkozni, egyenlőre kiléptem a forumról, még lementem a privi üzeneteimet, és utánna ki is regelek.
Nem megsértődtem, csak egyszerűen abból ami itt folyik bogaras társaság cimszó alatt elegem lett.
Viszlát
NGA voltam.
Bripery
www.elitevwclub.hu
«
Hozzászólás #44 Dátum:
2008 Március 27, 09:57:38 »
Idézetet írta: NGA - 2008 Március 27, 09:55:40
A Vaga pontosan tudja miről van szó. Vele megbeszéltem priviben. Itt is leirom, hogy Ő volt az aki rögtön az elején visszautasitotta a gyűjtést, csak már nem emlékeztek, de mivel az egész forum egy emberként állt mellé, mert akik forumoztak kivétel nélkül ismerték, tisztelték, és ezért volt csak hajlandó elfogadni bizonyos feltételekkel. Az az összetartás szép példája volt. Ez meg másé.
en nem ismertem elotte vagat,akarmilyen fura,pedig szerintem regebb ota forumozom az indexen vagy itt mint o,de en is segitettem,mert megertettem,hogy bajban volt.neked nem megy,ezzel nincs is gond egy csepp sem,csak nem ertem miert vered itt a szad..
www.elitevwclub.hu
2021 VW Golf GTE
Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
NGA
«
Hozzászólás #43 Dátum:
2008 Március 27, 09:55:40 »
Idézetet írta: Aircult - 2008 Március 27, 09:53:23
szegeny vagat nem kene megbantanod..
A Vaga pontosan tudja miről van szó. Vele megbeszéltem priviben. Itt is leirom, hogy Ő volt az aki rögtön az elején visszautasitotta a gyűjtést, csak már nem emlékeztek, de mivel az egész forum egy emberként állt mellé, mert akik forumoztak kivétel nélkül ismerték, tisztelték, és ezért volt csak hajlandó elfogadni bizonyos feltételekkel. Az az összetartás szép példája volt. Ez meg másé.
Bripery
www.elitevwclub.hu
«
Hozzászólás #42 Dátum:
2008 Március 27, 09:53:23 »
Idézetet írta: NGA - 2008 Március 27, 09:52:32
Én megoldottam az anyagi gondjaimat, és azonnal visszautasitottam volna a gyűjtést, ahogy bármelyik jóérzésű forumos is ezt tette volna.
szegeny vagat nem kene megbantanod..
www.elitevwclub.hu
2021 VW Golf GTE
Bripery
www.elitevwclub.hu
«
Hozzászólás #41 Dátum:
2008 Március 27, 09:52:43 »
Idézetet írta: NGA - 2008 Március 27, 09:50:28
Nem veszed észre, hogy ez közönséges koldulás? Holnaptól lesz 10 topic, ami koldulni fog?
engem nem zavar.legyen.majd eldontom,hogy hova adok penzt es hova nem.ilyen egyszeru
www.elitevwclub.hu
2021 VW Golf GTE
NGA
«
Hozzászólás #40 Dátum:
2008 Március 27, 09:52:32 »
Idézetet írta: Aircult - 2008 Március 27, 09:49:13
...
...
Inditsd magadnak gyujtest,ha ez faj,vagy kerj meg valakit,hogy inditson neked.
...
Én megoldottam az anyagi gondjaimat, és azonnal visszautasitottam volna a gyűjtést, ahogy bármelyik jóérzésű forumos is ezt tette volna.
Bripery
www.elitevwclub.hu
«
Hozzászólás #39 Dátum:
2008 Március 27, 09:52:03 »
nem akartam beleszolni,de megteszem.
teljesen igazat adok tbk-nak.
ha nem akarsz/tudsz segiteni,akkor nem segitesz.ez teljesen onkentes,nem kotelezo egycseppet sem.a tortenet amit leirtam termeszetesen igaz,az alapjan ki-ki eldonti,hogy erdemesnek tartja a segitsegre vagy nem.
Ha valaki onkentesen ad neked x,z osszeget,hadd adjon,engem nem zavar ezert nem ertem teged miert zavar ez.
az osszeget meg termeszetesen csak akkor kezdjuk el "tenylegesen" gyujteni,ha osszejon az a bizonyos osszeg,ami szukseges.
Ha nem jon ossze,akkor 10-20 ezer ft-tal tenyleg nem lesz elorebb,igy a projekt meghal.ennyi
www.elitevwclub.hu
2021 VW Golf GTE
NGA
«
Hozzászólás #38 Dátum:
2008 Március 27, 09:50:28 »
ha nem akarsz/tudsz segiteni,akkor nem segitesz.ez teljesen onkentes,nem kotelezo egycseppet sem.a tortenet amit leirtam termeszetesen igaz,az alapjan ki-ki eldonti,hogy erdemesnek tartja a segitsegre vagy nem.
Ha valaki onkentesen ad neked x,z osszeget,hadd adjon,engem nem zavar ezert nem ertem teged miert zavar ez.
Nem veszed észre, hogy ez közönséges koldulás? Holnaptól lesz 10 topic, ami koldulni fog?
Bripery
www.elitevwclub.hu
«
Hozzászólás #37 Dátum:
2008 Március 27, 09:49:13 »
Idézetet írta: NGA - 2008 Március 27, 09:43:46
Na először indulatból akartam irni. Aztán kicsit lehiggadtam.
1. leirtam, hogy megoldottam az anyagi gondjaimat
2. az hogy vásárolok a piacon, nem jelenti azt, hogy nem lehet hirtelen olyan esemény, amikor 1-2 napon bellül kell kifizetni nagyobb összeget, ennek semmi köze ahhoz, hogy esetleg a piacon vásárolok valamit. Ezzel az erővel még boltba se mehetek bevásárolni, mert nem lesz pénzem albérletre.
3. Nem azt irtam, hogy azért regelt be, hogy kolduljon. Azt irtam, hogy 4 hónapja beregelt, beirt 20 hozzászólást, és utánna meg elkezdenek gyűjteni neki, mert a Szeki gyermekkori barátja, aki véres veritékes munkával gyüjtögette össze a pénzt a bogarára (a többi bogaras úgy nyerte lottón a bogarát, pl vw1966 is ezekalapján, nem is dolgozott meg a bogaráért)
4. Nem arról van szó, hogy akarok-e adományozni, vagy nem. Hanem arról, hogy ebből itt rendszer fog lenni, mivel ez már a negyedik gyüjtögetés bogarasnak, amiből ketten azonnal visszautasitották a gyüjtögetést, mert átérezték, hogy ez a forum nem erről szól.
www.elitevwclub.hu
2021 VW Golf GTE
Bripery
www.elitevwclub.hu
«
Hozzászólás #36 Dátum:
2008 Március 27, 09:45:59 »
1. Maxi: 1500huf
2. bushi: 1500 Ft
3. Zoli:1000 Ft
4. stone 2000 Ft
5. TBK001 1500 Ft
6._NagyG 2000 Ft
7. Strano 1000 Ft
8. Vagabond 2000Ft
9. Aircult 5000 Ft
www.elitevwclub.hu
2021 VW Golf GTE
NGA
«
Hozzászólás #35 Dátum:
2008 Március 27, 09:43:46 »
Idézetet írta: TBK001 - 2008 Március 27, 09:33:11
Utálni nem utállak, de nagy ..... vagy, az tény!
Szerinted azért regelt be ide?
Honnan tudod? Biztos forrásból? Tőle, magától? Ha meg nem, akkor nem kéne szót fecsérelni rá!
B+meg, ha nem akarsz vele foglalkozni, nem akarsz adományozni, akkor kerüld el, messzire ezt a topicit, de osszad az észt, eszetlenül, ha kérhetném!
Nem mellesleg, nem az érintett indította a topicot, tehát nem érterm, miért rajta töltöd ki a mérgedet!
Mindenkinek szuverén joga, hogy beszáll ebbe, vagy sem! Neked is! De nem értem, miért kell ezen itt fikázódni, meg beszólni a másiknak!
Én sem szólok bele a Te dolgaidba, hogy ha anyagi problémák zavarnak, akkor ne járd a piacot és ne vásárolgass mindenféle régi cuccot és majd akkor lesz pénzed albérletre, megélhetésre! Nem teszem, mert Rád tartozik, de akkor ne emlegessed ezt másnak!
Na, most akkor lehet engem is utálni!
Na először indulatból akartam irni. Aztán kicsit lehiggadtam.
1. leirtam, hogy megoldottam az anyagi gondjaimat
2. az hogy vásárolok a piacon, nem jelenti azt, hogy nem lehet hirtelen olyan esemény, amikor 1-2 napon bellül kell kifizetni nagyobb összeget, ennek semmi köze ahhoz, hogy esetleg a piacon vásárolok valamit. Ezzel az erővel még boltba se mehetek bevásárolni, mert nem lesz pénzem albérletre.
3. Nem azt irtam, hogy azért regelt be, hogy kolduljon. Azt irtam, hogy 4 hónapja beregelt, beirt 20 hozzászólást, és utánna meg elkezdenek gyűjteni neki, mert a Szeki gyermekkori barátja, aki véres veritékes munkával gyüjtögette össze a pénzt a bogarára (a többi bogaras úgy nyerte lottón a bogarát, pl vw1966 is ezekalapján, nem is dolgozott meg a bogaráért)
4. Nem arról van szó, hogy akarok-e adományozni, vagy nem. Hanem arról, hogy ebből itt rendszer fog lenni, mivel ez már a negyedik gyüjtögetés bogarasnak, amiből ketten azonnal visszautasitották a gyüjtögetést, mert átérezték, hogy ez a forum nem erről szól.
NGA
«
Hozzászólás #34 Dátum:
2008 Március 27, 09:37:49 »
Idézetet írta: RNIE - 2008 Március 27, 09:33:56
Gyűjthetünk 100-nak is ha nem adok,nem?
És az nem megalázó annak ki számára koldulnak, hogy kap 30e Ft-ot? Ezzel ki van segitve?
bushi
-=BUS(H)MAN=-
«
Hozzászólás #33 Dátum:
2008 Március 27, 09:37:05 »
OFFOLOM magam ebből a topicból, majd szóljatok mi lett a vége. A véleméynem alant ennyi.
Bushi
VW Transporter T1 (1965)
VW Lupo 1.2 TDi Triptronic (2000)
http://www.facebook.com/istvan.busak
http://hu.linkedin.com/in/istvanbusak
http://foursquare.com/bushiur
http://twitter.com/bushiur
RNIE
«
Hozzászólás #32 Dátum:
2008 Március 27, 09:34:59 »
Idézetet írta: TBK001 - 2008 Március 27, 09:33:11
Mindenkinek szuverén joga, hogy beszáll ebbe, vagy sem!
kb.
RNIE
«
Hozzászólás #31 Dátum:
2008 Március 27, 09:33:56 »
Idézetet írta: NGA - 2008 Március 27, 09:32:40
Baszki az egészet nem érted. Itt nem arról van szó, hogy ne segitsünk másokon, de ezzel elindul egy lavina. Holnap már 10 embernek fogunk gyüjtögetni? És mi alapján döntjük el azt, hogy ki érdemes rá?
Gyűjthetünk 100-nak is ha nem adok,nem?
NGA
«
Hozzászólás #30 Dátum:
2008 Március 27, 09:32:40 »
Idézetet írta: RNIE - 2008 Március 27, 09:30:04
Basszus ne legyen ebből is véleményharc topik,aki akar az adjon aki meg nem az nem.A listából úgy is látszik hogy ki viseli szívén a dolgot.SZVSZ
Baszki az egészet nem érted. Itt nem arról van szó, hogy ne segitsünk másokon, de ezzel elindul egy lavina. Holnap már 10 embernek fogunk gyüjtögetni? És mi alapján döntjük el azt, hogy ki érdemes rá?
RNIE
«
Hozzászólás #29 Dátum:
2008 Március 27, 09:30:04 »
Basszus ne legyen ebből is véleményharc topik,aki akar az adjon aki meg nem az nem.A listából úgy is látszik hogy ki viseli szívén a dolgot.SZVSZ
BlackP
«
Hozzászólás #28 Dátum:
2008 Március 27, 09:28:25 »
Idézetet írta: bushi - 2008 Március 27, 09:23:16
az illetékes valszeg nem is tud róla mert még egyszer sem írt be ide.
ez itt a lényeg, nem csak ide, máshova sem. ha jó állapotú motorja van, annak megvásárlásával hozzájárulnék a gondjai megoldásához, de bakker mindenki nézzen magába, hogy 20 forintot adna egy kéregetőnek az utcán, itt meg ezreket egy ugyancsak idegennek, akinek van lehetősége pénzhez jutni, csak fájó.
arról nem beszélve, hogy mondjuk ismerjük a srácot, sajnáljuk a srácot, nem elég, hogy gyűjteni kezdünk de csak 20-30ezer jön össze. ha eddig nem lett volna padlón, majd ez odaküldi, bár nem lesz meglepő.
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
NGA
«
Hozzászólás #27 Dátum:
2008 Március 27, 09:27:45 »
Idézetet írta: bushi - 2008 Március 27, 09:23:16
Nem is az utálatról szól szerintem a dolog, de méginkább nem a sokszor emlegetett 22 hsz-ről.
Én szivesen segítek ha úgy látom jó dolgot támogatok, a pénzt nem szórom, nekem sincs otthon pénzfám , éha ez egy rendszeres dolog lenne a fórumon énis elgondolkodnék rajta. Ez nekem egyedi esetnek tünik, és egyenlőre úgy folyik az egész hogy az illetékes valszeg nem is tud róla mert még egyszer sem írt be ide. Énsem szedem le magam a listáról mert ennyivel szivesen segítek, de örülnék hogy ha a támogatott is megjelenne, és véleményt nyilvánítana. Természetesen sok dolgban egyetértek NGA-val ettől függetlenül, nem gondolom hogy ez ennyire súlyosan nem idevaló dolog lenne. A bajt az okozná ha ebből rendszer lenne, aminek van valamennyi valós veszélye természetesen.
Miért lenne egyedi eset? Vagáé egyedi eset volt. De utánna láncszerűen indult el a gyüjtsünk valakinek. Az emlitett két embert még jobban tisztelem azért, mert azonnal megállitotta ezt a nyilvános koldulást. És azt is leirtam, hogy Vaga esete teljesen kivétel volt.
Tehát kérdem én, ha most nyit mondjuk valaki egy uj topicot, hogy segitsünk a gyerekkoti barátján, mert súlyos kétoldali kapucnis anorákban szenved, és lebontják emiatt a házát, ha nem adja el a bogarát, amire a pénz gyüjtögette miközben ugandában egy szénbányában robotolt, akkor ott is azonnal elkezdtek adakozni? Ki és mi alapján dönti el, hogy ki érdemesebb jobban az adományra? Pont ezzel indult el a rendszeresség, csak sokan mennek mint a birka a többiek után. (elnézést ha megsértettem valakit)
bushi
-=BUS(H)MAN=-
«
Hozzászólás #26 Dátum:
2008 Március 27, 09:23:16 »
Nem is az utálatról szól szerintem a dolog, de méginkább nem a sokszor emlegetett 22 hsz-ről.
Én szivesen segítek ha úgy látom jó dolgot támogatok, a pénzt nem szórom, nekem sincs otthon pénzfám , éha ez egy rendszeres dolog lenne a fórumon énis elgondolkodnék rajta. Ez nekem egyedi esetnek tünik, és egyenlőre úgy folyik az egész hogy az illetékes valszeg nem is tud róla mert még egyszer sem írt be ide. Énsem szedem le magam a listáról mert ennyivel szivesen segítek, de örülnék hogy ha a támogatott is megjelenne, és véleményt nyilvánítana. Természetesen sok dolgban egyetértek NGA-val ettől függetlenül, nem gondolom hogy ez ennyire súlyosan nem idevaló dolog lenne. A bajt az okozná ha ebből rendszer lenne, aminek van valamennyi valós veszélye természetesen.
Idézetet írta: _NagyG - 2008 Március 27, 09:15:23
Én nem utállak a véleményedért, sőt! De nem húzom le magam a listáról! Igaz, én sem kérnék segítséget így asszem, meg nem is vagyok oszlopos tag sem! Erkultot meg hiányolom nagyon a sorból!:)
G.
VW Transporter T1 (1965)
VW Lupo 1.2 TDi Triptronic (2000)
http://www.facebook.com/istvan.busak
http://hu.linkedin.com/in/istvanbusak
http://foursquare.com/bushiur
http://twitter.com/bushiur
_NagyG
«
Hozzászólás #25 Dátum:
2008 Március 27, 09:15:23 »
Idézetet írta: NGA - 2008 Március 27, 09:07:58
Szerintem meg igenis olvasott. EPE is elég nagy bajban volt, neki a motorja ment szét, és visszautasitotta a gyűjtést, KDF-001-is mivel mindaketten érezték, hogy ez a forum nem erről szól. Más volt Vaga esete, mert Ő akkor egy oszlopos tag volt, akit mindenki ismert szinte a forumon, közkedvelt figura volt, szinesitette a bogaras életünket, szivesen segitettünk rajt. De most akkor beregisztrál ide valaki, majd 4 hónap mulva kiböki, hogy családi okok miatt el kell adni a bogarát, erre elkezdünk gyüjteni neki? Komolyan felháborit, hogy ez megy itt. Most kurva geci leszek, de adja el a fiu a porsche felnijét, a laptopját (amit hirdet) meg az 1,6-os motort a kocsiból, rakja vissza az 1,2-est, akkor megmarad a bogara is és megmentette a családját. Baszki nekem is elő kell keritenem 2 hét alatt 240.000 Ft-ot, (ez komoly, nem poénkodok) mivel szintén családi probléma van, de nem fogom ideirni, mert csakis rámtartozik, de akkor most nekem is elkezdetek gyüjteni? (Fel is raktam, hogy eladom a Golfot, de levettem, mert ez azért nem akkora összeg, hogy ne lehessen felvenni hitelt rá, esetleg valami családtagtól kölcsönkérni, és apránként visszaadni - max nem a providenttől veszem fel)
Szóval szép dolog a szolidaritás, meg a segitőkészség, de az ilyen adománygyüjtést bogarak megmentésére be kellene fejezni. Mivel ez nem kölcsönként funkcionál, mivel amit adakoztunk Vaga-nak, azt sem kölcsönként tettük. De az, hogy ismeri innen 10 ember ezt az illetőt, az már akkor ok arra, hogy adakozzunk? Baszki sok bogaras volt, aki beirta ide, hogy el kell adni a bogarát, mivel kell a pénz, akkor miért nem adakoztatok? Most Aircult előjön egy ilyen megahtó dumával, akkor mindenki azonnal elkezd pénzt dobálni? Most azt mondjátok, hogy 1-2e Ft nem nagy pénz. De akkor ez rendszer lesz? Most mindenkinek megmentjük az autóját?
OK, mondjátok, de itt a lakásáról van szó. Baszki van aki mint én is aki 38 nm-es albérletben lakik 10 éve, és nem tud (nem mer) felvenni hitelt lakásvásárlásra. Mi lesz, ha kiraknak az albérletből egyszer? Elkezdtek gyújteni nekem lakásra?
Megértem, hogy sok embernek van családi, anyagi problémája, de ez a forum a bogarazásról szól. És a segitésről. Alkatrészben, szaktudásban, munkában stb. Nem pedig arról, hogy pénzadományokat gyüjtünk valaki ismeretlennek, akinek volt 22 beirása eddig.
Na most lehet utálni, mert milyen szemét köcsög vagyok.
Én nem utállak a véleményedért, sőt! De nem húzom le magam a listáról! Igaz, én sem kérnék segítséget így asszem, meg nem is vagyok oszlopos tag sem! Erkultot meg hiányolom nagyon a sorból!:)
G.
https://www.facebook.com/milleniumflakon
alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
NGA
«
Hozzászólás #24 Dátum:
2008 Március 27, 09:07:58 »
Idézetet írta: TBK001 - 2008 Március 27, 07:03:28
Gábor! Szerintem megint nem olvastál, mielőtt nekiálltál pötyögtetni a billentyűzeten....
Szerintem meg igenis olvasott. EPE is elég nagy bajban volt, neki a motorja ment szét, és visszautasitotta a gyűjtést, KDF-001-is mivel mindaketten érezték, hogy ez a forum nem erről szól. Más volt Vaga esete, mert Ő akkor egy oszlopos tag volt, akit mindenki ismert szinte a forumon, közkedvelt figura volt, szinesitette a bogaras életünket, szivesen segitettünk rajt. De most akkor beregisztrál ide valaki, majd 4 hónap mulva kiböki, hogy családi okok miatt el kell adni a bogarát, erre elkezdünk gyüjteni neki? Komolyan felháborit, hogy ez megy itt. Most kurva geci leszek, de adja el a fiu a porsche felnijét, a laptopját (amit hirdet) meg az 1,6-os motort a kocsiból, rakja vissza az 1,2-est, akkor megmarad a bogara is és megmentette a családját. Baszki nekem is elő kell keritenem 2 hét alatt 240.000 Ft-ot, (ez komoly, nem poénkodok) mivel szintén családi probléma van, de nem fogom ideirni, mert csakis rámtartozik, de akkor most nekem is elkezdetek gyüjteni? (Fel is raktam, hogy eladom a Golfot, de levettem, mert ez azért nem akkora összeg, hogy ne lehessen felvenni hitelt rá, esetleg valami családtagtól kölcsönkérni, és apránként visszaadni - max nem a providenttől veszem fel)
Szóval szép dolog a szolidaritás, meg a segitőkészség, de az ilyen adománygyüjtést bogarak megmentésére be kellene fejezni. Mivel ez nem kölcsönként funkcionál, mivel amit adakoztunk Vaga-nak, azt sem kölcsönként tettük. De az, hogy ismeri innen 10 ember ezt az illetőt, az már akkor ok arra, hogy adakozzunk? Baszki sok bogaras volt, aki beirta ide, hogy el kell adni a bogarát, mivel kell a pénz, akkor miért nem adakoztatok? Most Aircult előjön egy ilyen megahtó dumával, akkor mindenki azonnal elkezd pénzt dobálni? Most azt mondjátok, hogy 1-2e Ft nem nagy pénz. De akkor ez rendszer lesz? Most mindenkinek megmentjük az autóját?
OK, mondjátok, de itt a lakásáról van szó. Baszki van aki mint én is aki 38 nm-es albérletben lakik 10 éve, és nem tud (nem mer) felvenni hitelt lakásvásárlásra. Mi lesz, ha kiraknak az albérletből egyszer? Elkezdtek gyújteni nekem lakásra?
Megértem, hogy sok embernek van családi, anyagi problémája, de ez a forum a bogarazásról szól. És a segitésről. Alkatrészben, szaktudásban, munkában stb. Nem pedig arról, hogy pénzadományokat gyüjtünk valaki ismeretlennek, akinek volt 22 beirása eddig.
Na most lehet utálni, mert milyen szemét köcsög vagyok.
KIZS
«
Hozzászólás #23 Dátum:
2008 Március 27, 07:45:58 »
akkor visszarakom
A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
AZS
«
Hozzászólás #22 Dátum:
2008 Március 26, 22:09:42 »
Idézetet írta: Vagabond - 2008 Március 26, 20:26:27
Nem szeretnék állást foglalni,de volna pár gondolatom a témához.
-"Akkor" elhatároztam,és megfogadtam,hogy erömhöz mérten segitek MINDEN bajba jutott bogarasnak.
-Nem kéne bezárni a topikot,döntse el a közösség,hogy életképes-e?
-Volt már itt a forumon hasonlo történet,és nem jött az Apeh,és nem lettünk többen hirtelen.
-Akik eddig felajánlották a segitségüket,azok megfontolták,önszántukbol nyujtanak segitséget,ezt nem kéne figyelmen kivül hagyni.
-Fentieket figyelembe véve feliratkozom én is a listára,aztán döntsön a kollektiv okosság.
hmmmmmmmm
a topik eredeti témájáról is van saját véleményem, de nem írom le, mert csak.
viszont kurvára nem értek egyet azzal, hogy az első "nem tetsző" véleményre az a reakció, hogy akkor hagyjuk a faszba az egészet, és töröljük a topikot.
legyen ez csak egy élő topik, történjen vele, ami történik (no meg mindenki szálljon magába, és döntse el, hogy hogy áll nozzá, és miért úgy. és ehhez hozzátartozik, hogy az ilyen, meg az olyan hozzáállás is férjen el ebben a topikban, mármint ebben is...)
Vagabond
A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298
«
Hozzászólás #21 Dátum:
2008 Március 26, 20:27:23 »
4. stone 2000 Ft
5. TBK001 1500 Ft
6._NagyG 2000 Ft
7. Strano 1000 Ft
8. Vagabond 2000Ft
Tóth Zoltán
Vagabond
A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298
«
Hozzászólás #20 Dátum:
2008 Március 26, 20:26:27 »
Nem szeretnék állást foglalni,de volna pár gondolatom a témához.
-"Akkor" elhatároztam,és megfogadtam,hogy erömhöz mérten segitek MINDEN bajba jutott bogarasnak.
-Nem kéne bezárni a topikot,döntse el a közösség,hogy életképes-e?
-Volt már itt a forumon hasonlo történet,és nem jött az Apeh,és nem lettünk többen hirtelen.
-Akik eddig felajánlották a segitségüket,azok megfontolták,önszántukbol nyujtanak segitséget,ezt nem kéne figyelmen kivül hagyni.
-Fentieket figyelembe véve feliratkozom én is a listára,aztán döntsön a kollektiv okosság.
Tóth Zoltán
KIZS
«
Hozzászólás #19 Dátum:
2008 Március 26, 19:30:32 »
beraktam ide, KIZS
A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Bripery
www.elitevwclub.hu
«
Hozzászólás #18 Dátum:
2008 Március 26, 18:47:05 »
ok,csak egy joszandekkal vezerelt otlet volt,azt hittem mukodni fog,tevedtem.
sorry
storno az egesz
kerek valaki illetekest,toroljek a topikot.
koszonom
www.elitevwclub.hu
2021 VW Golf GTE
vw1966
«
Hozzászólás #17 Dátum:
2008 Március 26, 18:44:53 »
Szerintem ha valakinek van munkahelye (családban biztos akad) akkor azt a 250ezer FT-ot meg tudja szerezni személyi kölcsön, munkáltatói kölcsön formájában. Ha erre nincs módja akkor még mindig kérhet a közeli barátaitól, nekem is van olyan régi barátom akinek bármikor adnék kölcsön ennyit. De úgy vélem vadidegenektől pénzt kéregetni elég érdekes dolog. Szerintem nagyon sok embernek vannak gondjai a fórumosok közül csak nem hangoztatják, és nekik van igazuk mert ezek olyan dolgok amik egy családot vagy egy szűk baráti kört érintenek nem pedig az egész világot a neten.
vwoodoo
«
Hozzászólás #16 Dátum:
2008 Március 26, 16:11:43 »
én nem akarok senkinek semmi rosszat, de ez még sok igazságtalanságot fog szülni... Ha ennek híre megy, h milyen adakozás(pénzosztás) folyik itt fórumon... ránkszáll az APEH, meg többen fognak regisztálni...
Jaa, meg a főkitaláló is hozzájárulhatna-osztozhatna kicsit a "gond-ban"... mondjuk 4.fuchs kupak árával, az már majdnem 10% a teljes összegnek
Strano
Mana mou Ellas
«
Hozzászólás #15 Dátum:
2008 Március 26, 15:59:18 »
Idézetet írta: NGA - 2008 Március 26, 15:52:48
Na lehet köpködni akkor.
Szerintem nem fog köpködni senki. Mindenki másképp vélekedik, de szerintem ez nem baj.
Ha te szólsz Istenhez, az imádság. Ha ő szól hozzád, az skizofrénia...
NGA
«
Hozzászólás #14 Dátum:
2008 Március 26, 15:52:48 »
Eredetileg nem akartam hozzászólni, de most mégis megteszem.
Ne haragudjatok, de én nem fogok adni. És megindoklom hogy miért. Nem a 2e Ft-on mulik. Amikor a Vagának gyüjtöttünk, jószivvel adtam. Mert a forum oszlopos tagja. De azért adjunk egy vadidegennek, eki 4 hónapja forumos, és volt 22 beirása, mert a Szeki gyerekkori barátja? Persze mondjátok, hogy ez a forum a segitésről szól. Igen segitsük egymást, ha mondjuk valakinek kell egy alkatrész, esetleg el kell vontatni a bogarát, mert elromlott, vagy segiteni kell javitani. De az, hogy elkezdünk gyüjteni valakinek, akit alig pár ember ismer, mert a családjában probléma támadt, és a bank lehet hogy felmondja a hitelt? Biztos sokan utálni fognak, de ez igy számomra visszataszitó. Mint ahogy az volt más számára is, akinek tönkrement a motorja, vagy elvesztette az állását, és azonnal visszautasitotta az ilyen gyüjtögetést. Nekem is van problémám, de megoldom magam. Ez megalázó arra nézve is, aki elfogadja.
Na lehet köpködni akkor.
Strano
Mana mou Ellas
«
Hozzászólás #13 Dátum:
2008 Március 26, 15:43:59 »
4. stone 2000 Ft
5. TBK001 1500 Ft
6._NagyG 2000 Ft
7. Strano 1000 Ft
Ha te szólsz Istenhez, az imádság. Ha ő szól hozzád, az skizofrénia...
_NagyG
«
Hozzászólás #12 Dátum:
2008 Március 26, 15:41:18 »
4. stone 2000 Ft
5. TBK001 1500 Ft
6._NagyG 2000 Ft
https://www.facebook.com/milleniumflakon