www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 21, 22:24:57

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921219 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 533 534 535 536 537 [538] 539 540 541 542 543 ... 547
Nyomtatás
Szerző Téma: Buszos topic !  (Megtekintve 5297785 alkalommal)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #381 Dátum: 2008 Május 24, 14:00:33 »

Csütörtökön telefonoztam a lakatos embernek,vajh' miújság a T1 lakatolással.Asszonykája veszi fel,majd síri hangon elmondja,az embere agyérgörcsöt kapott,kórházban van.Mondom,akkor lakatolni azt nem fog ugye?Szerinte nem,mondjuk szerintem sem...
Telefon letesz,szídom a balsorsot(mely régen tép),keressünk szakembert,aki majd hozza rám a víg esztendőt.Vagy 15 hivás után Ates kinálja a megoldást.(utólag is ).
Pénteken hajnalban indul a nap,de a trélert már elvitték előlem,nehogy jól érezzem magam.Odaérek a műhelyhez,a háziak épp távoznának a kórházba,de a buszt még kitolhatom az udvarból.Minden megvan végre egy jó hir,aztán egy másik,Cdrw kolléga eljön velem Tinnyére.Felrángatom a féknélküli gépet a futóra,10%-os lejtőn egyedül de túlélem én is meg a többi autós is.Az Árpád hidnál éktelen dudálás,még idejében észlelem,igen,az én ajtóm nyilt ki és a babakocsis kismama bokszolókat megszégyenitő reflexekkel hajol ki abból a pofonból amit a lengedező ajtótól kaphatott volna...
Rövid intermezzó,falkában támadó lincseléskész nyugdijasok és egyéb járókelők emlegetik anyám vélt szakmáját,majd távozom.Felveszem Tibit,együtt tovább egész a vörösvári Emil cukrászdáig,majd Tinnyéig.
Pausz úr fogad,megnyerő modorban nyilatkozik a gépről,miszerint a fényezéstől búcsúzzak el(első sokk),majd tesz egy ajánlatot a teljes lakatolásra(ettől lemegyek padlóra).
Nézegetjük a munkáit,hát tényleg hihetetlen miket csinál,rövid gondolkodás után otthagyom az autót,innentől elkezdhetek koplalni,még jó,hogy van miből...
Búcsúzoul megkérem Ervint,ne váljon,ne költözzön,ne legyen beteg,és föleg eszébe se jusson meghalni még kész nincs az autó,biztosit róla,hogy nem áll szándékában egyik sem,megnyugodva eljövünk.
Hazafelé még be az Emilhez egy fagyira,majd útközben telefon hátha tudunk Cdrwnek T1est nézni,de nem.
A következő "jelenet" egy hónap múlva,akkor kezdi bontani a kocsit a mester.

Aates buszát megcsinálta tisztességesen amennyire én tudom
együtt hoztuk el tőle és rendben lévőnek tűnt
azóta hogy mik derültek ki nemtudom de nyilván csak jó különben nem ajánlotta volna neked a palit

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #380 Dátum: 2008 Május 24, 13:57:07 »

Üdvw Buszos Kollégák!

Megkaptam a buszomra a KPM engedélyt, 5 üléses lakógk-ról 8 üléses személygk-ra engedélyezik az átalakítást.
DE!Fel kell szerelni az üléseket biztonsági övekkel!
A középső üléssorról van szó.Az öv csatlakozási pontjai megvannak az oszlopokban, meg a padlóban,csak övem nincs.
Akivel beszéltem eddig, azt mondta, még olyan embert sem látott, aki látott volna már T2b-ben ilyet...
Öv nélkül viszont nem vizsgáztathatom le.
Ebben tudna valaki segíteni?Az is jó lenne, ha csak kölcsön tudna valaki adni a vizsgára...

Kérem, ha tud valaki adni, jelezze!
Köszönöm
Csaszi
0670-708-9684

a vizsgára kérj kölcsön egy t3-ból egy garnitúra űlést
majdnem pont bele lehet hekkelni kisidőre

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

PéZsé
« Hozzászólás #379 Dátum: 2008 Május 24, 13:43:30 »

Csütörtökön telefonoztam a lakatos embernek,vajh' miújság a T1 lakatolással.Asszonykája veszi fel,majd síri hangon elmondja,az embere agyérgörcsöt kapott,kórházban van.Mondom,akkor lakatolni azt nem fog ugye?Szerinte nem,mondjuk szerintem sem...
Telefon letesz,szídom a balsorsot(mely régen tép),keressünk szakembert,aki majd hozza rám a víg esztendőt.Vagy 15 hivás után Ates kinálja a megoldást.(utólag is ).
Pénteken hajnalban indul a nap,de a trélert már elvitték előlem,nehogy jól érezzem magam.Odaérek a műhelyhez,a háziak épp távoznának a kórházba,de a buszt még kitolhatom az udvarból.Minden megvan végre egy jó hir,aztán egy másik,Cdrw kolléga eljön velem Tinnyére.Felrángatom a féknélküli gépet a futóra,10%-os lejtőn egyedül de túlélem én is meg a többi autós is.Az Árpád hidnál éktelen dudálás,még idejében észlelem,igen,az én ajtóm nyilt ki és a babakocsis kismama bokszolókat megszégyenitő reflexekkel hajol ki abból a pofonból amit a lengedező ajtótól kaphatott volna...
Rövid intermezzó,falkában támadó lincseléskész nyugdijasok és egyéb járókelők emlegetik anyám vélt szakmáját,majd távozom.Felveszem Tibit,együtt tovább egész a vörösvári Emil cukrászdáig,majd Tinnyéig.
Pausz úr fogad,megnyerő modorban nyilatkozik a gépről,miszerint a fényezéstől búcsúzzak el(első sokk),majd tesz egy ajánlatot a teljes lakatolásra(ettől lemegyek padlóra).
Nézegetjük a munkáit,hát tényleg hihetetlen miket csinál,rövid gondolkodás után otthagyom az autót,innentől elkezdhetek koplalni,még jó,hogy van miből...
Búcsúzoul megkérem Ervint,ne váljon,ne költözzön,ne legyen beteg,és föleg eszébe se jusson meghalni még kész nincs az autó,biztosit róla,hogy nem áll szándékában egyik sem,megnyugodva eljövünk.
Hazafelé még be az Emilhez egy fagyira,majd útközben telefon hátha tudunk Cdrwnek T1est nézni,de nem.
A következő "jelenet" egy hónap múlva,akkor kezdi bontani a kocsit a mester.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #378 Dátum: 2008 Május 24, 12:20:18 »

Üdvw Buszos Kollégák!

Én ugy oldottam meg az enyémbe,hogy egy komplett T3-as üléssort toltam bele.
A gyári T2 ülést az elözö(zöccséges,vagy kömüves) tulaj kitépte,oszt annyi.
Abban az idöben csak a T3-as üléssor volt beszerezhetö,azon meg gyárilag rajta vannak az övek.

Tóth Zoltán
Nem elérhető b_sanyi

Ex-Mex...

« Hozzászólás #377 Dátum: 2008 Május 24, 11:57:28 »

Üdvw Buszos Kollégák!

Megkaptam a buszomra a KPM engedélyt, 5 üléses lakógk-ról 8 üléses személygk-ra engedélyezik az átalakítást.
A középső üléssorról van szó.Az öv csatlakozási pontjai megvannak az oszlopokban, meg a padlóban,csak övem nincs.
Akivel beszéltem eddig, azt mondta, még olyan embert sem látott, aki látott volna már T2b-ben ilyet...
Ebben tudna valaki segíteni?Az is jó lenne, ha csak kölcsön tudna valaki adni a vizsgára...

Köszönöm
Csaszi
0670-708-9684
Szolnokon készült mostanában egy T1 Samba. Dániába viszik, ott is kötelező (hiába veterán) minden üléshez biztonsági öv. Ebbe az autóba fekete, 2 pontos öveket raktak, aminek krómozott, WOB logó csatja van. Stilusos, jól néz ki nagyon.
SZVSZ hivd fel a bogaras boltokat, mit tudnak javasolni, vagy nézz szét bontókban, régebbi tipusokból hátha találsz valami használhatót.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #376 Dátum: 2008 Május 24, 10:10:02 »

holnapi napra keresnék oldalüveg elhúzhatóra cserélés ügyében hozzáértőket szmbzni
egyedül nem merek nekiállni bár láttam már ilyet
szval olyan jelentkezését várnám aki már csinálta is és ismeri a buktatóit stb

Nem elérhető Csaszi

« Hozzászólás #375 Dátum: 2008 Május 24, 07:22:04 »

Üdvw Buszos Kollégák!

Köszönöm
Csaszi
0670-708-9684

VW 1600 TL - under construction
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #374 Dátum: 2008 Május 23, 21:57:59 »

az nemtom Grin

A többi drága  Tongue http://bookline.hu/control/newsimplesearch

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #373 Dátum: 2008 Május 23, 21:53:07 »

mi? Cheesy
az nemtom Grin

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #372 Dátum: 2008 Május 23, 21:44:41 »

<beszúrt kép törölve>
ez gyilkos

mi? Cheesy

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #371 Dátum: 2008 Május 23, 21:33:59 »

ez gyilkos

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #370 Dátum: 2008 Május 23, 20:41:29 »

ez most drága vagy olcsó jó tudom itt az olcsó a két sör de ez szerintem korrekt azaz meg kell venni és kész Evil

http://bookline.hu/control/producthome?id=378651&type=200

[a csatolmányt egy admin törölte]
« Utoljára szerkesztve: 2008 Május 23, 21:04:31 írta Spike »

Nem elérhető zoka

« Hozzászólás #369 Dátum: 2008 Május 20, 22:43:50 »

Üdv!
Valaki használt már a buszához klokkerholm javitóelemeket?Mi a vélemény?Én nekiállltam a buszomnak, de nem kicsi szivás van vele, a hátsó sárvédö pl rövidebb volt mint a helye, az oldalboritás is teljesen másképp volt hajtva mint a gyári.Szóval ugy kellett össze legózni.Ha valakinek van tapasztalata és megosztaná velem nagyon örülnék!
Kössz!:Atesz
nekem 8éve raktunk fel ilyen javitóelemeket akkor kb stimmeltek azóta összetört és szétrohadt az a buszom ... ha nem cserélték ki a préssszerszámot azóta lehet már kopásból eredö méretdifi.

06208005898
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #368 Dátum: 2008 Május 20, 19:25:35 »

Üdv!
Valaki használt már a buszához klokkerholm javitóelemeket?Mi a vélemény?Én nekiállltam a buszomnak, de nem kicsi szivás van vele, a hátsó sárvédö pl rövidebb volt mint a helye, az oldalboritás is teljesen másképp volt hajtva mint a gyári.Szóval ugy kellett össze legózni.Ha valakinek van tapasztalata és megosztaná velem nagyon örülnék!
nyomd ki sziloval,meg cigisdobozzal  Wink
fel ne vedd csak cseszegetlek  Wink
mikor gyorsulunk???

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető lacabug

« Hozzászólás #367 Dátum: 2008 Május 20, 15:14:46 »

Üdv!
buszom még 1enlőre nincsen,igy ezt nem tudom,de golf 1et többet,bogarat,öreg passatot csináltam már ilyen elemekből,és nekem passzoltak.lehet,h a buszokét picit elszabták volna?
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #366 Dátum: 2008 Május 20, 14:31:11 »

Üdv!
nekem a hátsó sárvédőim azok. Volt vele azért legó... nekem ha simán teszem majdnem 3 centivel hosszabb lett volna az ív...

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető atesbus

« Hozzászólás #365 Dátum: 2008 Május 20, 09:46:30 »

Üdv!
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #364 Dátum: 2008 Május 20, 08:26:04 »

az enyémre is rakhatnál lécci........ Wink Cry

ÓÓÓÓ?.....Aranyapám,raknám én gazdagon.....

Tóth Zoltán
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #363 Dátum: 2008 Május 20, 08:14:15 »

Tököli szórólap elhelyezve az ablaktörlö lapát alatt!!
az enyémre is rakhatnál lécci........ Wink Cry

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #362 Dátum: 2008 Május 20, 07:05:00 »

nemtom komam...  Embarrassed
gondolom a zokával találkozni fogsz a buszod ügyében
ő nincs messze tőlem úgyhogy összehozhatunk valamit ha úgyadódik

Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #361 Dátum: 2008 Május 20, 06:59:58 »

és hol futunk össze poharazni öcsi ?
nemtom komam...  Embarrassed

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #360 Dátum: 2008 Május 19, 22:24:50 »

7500 utalva.
  és hol futunk össze poharazni öcsi ?

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #359 Dátum: 2008 Május 19, 22:23:13 »

ööö? melyik talpban? a generátor vagy a karbi talpban? kicsit bonyolultabb ez a csere projekt mint hittem. elméletben az ac se mind1... bár néztem képeket és elfér az is ami nem ilyen döntött...
más:
<beszúrt kép törölve>
ilyen gyári westy orrpotkeréktartója van vkinek? mert akkor van rá 2 söröm ha megadja a méreteit. Nem kell komplett jegyzőkönyv, meg műszaki rajz, de előny  Evil
  nem pont ilyen az enyém de a is gyári ha az jó akkor hétvégén ha sokat basztatsz lemérem

Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #358 Dátum: 2008 Május 19, 21:02:59 »

cim nincs kérem privátba!számlaszámom ?
7500 utalva.

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #357 Dátum: 2008 Május 19, 20:53:52 »

nem nem Smiley  szerdan megyek haza kicsit jo lenne azalatt megkapnam.penzt utalom jo?cimem megvan?
cim nincs kérem privátba!számlaszámom ?

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #356 Dátum: 2008 Május 19, 20:47:56 »

ok megy potsával, de nem anglia? Wink
nem nem Smiley  szerdan megyek haza kicsit jo lenne azalatt megkapnam.penzt utalom jo?cimem megvan?

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #355 Dátum: 2008 Május 19, 20:45:52 »

postakoltseg tee.7500?  Cool
ok megy potsával, de nem anglia? Wink

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #354 Dátum: 2008 Május 19, 20:39:20 »

8000!pk???? törtlénelem sok ritka drab sok kép
postakoltseg tee.7500?  Cool

Nem elérhető zizzo

NeoHippi

« Hozzászólás #353 Dátum: 2008 Május 19, 20:38:19 »

szal vkinek generátor + talp elfekvőben ócsóé?  Roll Eyes

A rock n roll, a sebesség megszállottja vagy!
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #352 Dátum: 2008 Május 19, 20:37:55 »

8000!pk???? törtlénelem sok ritka drab sok kép

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #351 Dátum: 2008 Május 19, 20:36:52 »

busz 50éve könyv 8000.-
<beszúrt kép törölve>
uuuu mik vannak ebben?sok kep?okossag?nemet?kuldod?pk benne van ugyi?hetert  Evil

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #350 Dátum: 2008 Május 19, 20:34:50 »

busz 50éve könyv 8000.-

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető zizzo

NeoHippi

« Hozzászólás #349 Dátum: 2008 Május 19, 20:12:06 »

a titok a talpban van

ööö? melyik talpban? a generátor vagy a karbi talpban? kicsit bonyolultabb ez a csere projekt mint hittem. elméletben az ac se mind1... bár néztem képeket és elfér az is ami nem ilyen döntött...
más:

ilyen gyári westy orrpotkeréktartója van vkinek? mert akkor van rá 2 söröm ha megadja a méreteit. Nem kell komplett jegyzőkönyv, meg műszaki rajz, de előny  Evil

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #348 Dátum: 2008 Május 19, 20:04:54 »

igen lehet

vagy esetleg kireszelni a generátorból, vagy kicsit elhajlítani a szívócsövet? Roll Eyes
  a titok a talpban van

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #347 Dátum: 2008 Május 19, 19:52:46 »

Hátulrol is.(amugy ma reggel Szigethalmon találtam)

Tóth Zoltán
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #346 Dátum: 2008 Május 19, 19:51:45 »

Tököli szórólap elhelyezve az ablaktörlö lapát alatt!!

Tóth Zoltán
Nem elérhető zizzo

NeoHippi

« Hozzászólás #345 Dátum: 2008 Május 19, 17:46:36 »

aha

erről jut eszembe: ahol gyárilag generátoros ott hogy fér el??

ez engem is nagyon érdekelne... képeket kéne nézegetni mocikról Cheesy

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #344 Dátum: 2008 Május 19, 17:44:37 »

Így érti, én meg nem egészen, mert nincs elöttem a karbi Cheesy "Carburetor with modified accelerator pump linkage"
<beszúrt kép törölve>
aha

erről jut eszembe: ahol gyárilag generátoros ott hogy fér el??
Nem elérhető zizzo

NeoHippi

« Hozzászólás #343 Dátum: 2008 Május 19, 17:39:03 »

Smiley
öö.. melyiket kell elforgatni?

Így érti, én meg nem egészen, mert nincs elöttem a karbi Cheesy "Carburetor with modified accelerator pump linkage"

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #342 Dátum: 2008 Május 19, 17:34:16 »

asszem megtaláltam Cheesy
http://type2.com/library/electrip/gaswap.htm
elforgatni is elég, de az ACt cserélni kell... gondolom a talpat is.
Smiley
öö.. melyiket kell elforgatni?
Oldalak: 1 ... 533 534 535 536 537 [538] 539 540 541 542 543 ... 547
Nyomtatás

Ugrás: