www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 21, 22:24:46

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921219 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 535 536 537 538 539 [540] 541 542 543 544 545 ... 547
Nyomtatás
Szerző Téma: Buszos topic !  (Megtekintve 5297779 alkalommal)
Nem elérhető btom

buszvezető

« Hozzászólás #301 Dátum: 2008 Május 15, 22:43:54 »

btom! A fényszóróizzót be kéne állítani! A jobb oldali, mintha rosszul lenne betéve a helyére. Kicsit keresztbe világít (vakít). (Ha már megtetted, akkor bocsi.)

hehehe..ez tényleg így van, de még csak két napja vettem észre, mikor a párom vezette.
köszi!  Wink

Rajzás 2008:
http://www.youtube.com/watch?v=9JQryMqaOXw
VW T2b 1977 Buksi
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #300 Dátum: 2008 Május 15, 22:33:47 »

nekem 1.6 AD motor van és gyorsul 4.be ....Hortobágyra menet előzgettem kamionokat pályán és 90ről 115 re elég jól ugrott 3személy + kemping cuccok... és Hortobágy - Győr távon 8.3 literes fogyasztásom volt

szerencsés ember  Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #299 Dátum: 2008 Május 15, 22:32:56 »

BigBug!

Hogyan tudtad ezt a topicot elindítani? Mert ugye nem sokkal előtte én szerettem volna egy ilyen topicot, de nem találtam lehetőséget arra, hogy létrehozzam.
De örülök végülis, hogy beteljesült a vágyam... Cheesy

Akkor már kérdezek is buszosat:

Az normális dolog, hogy 4-esben nincs valami sok ereje a vasnak? Hacsak nem lejtőn lefelé vagyok, nem nagyon akaródzik gyorsulnia, csak marha lassan. A többi sebesség teljesen okésnak tűnik.

Más: még most, mikor meleg van, is első indításnál picit kell nyomni pár másodpercig a gázt, mert különben lefullad. Hidegebb időben ez még durvább. Lehet, hogy karburátor?

1. egy bug révén indítottam ezt a topicot .
ezt a bugot elhárították azóta az adminok tehát már nem lehetséges !

2. normális !

3. nem nem karburátor szeríntem hanem minden (minden a kabi is és a gyujtásés a stb stb.....)

a buszod 30 évesnél idősebb ! minden egyes tételen végig kell menned és ez szinte lehetetlen vagyi lehetséges csak idő és pénz kérdése

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #298 Dátum: 2008 Május 15, 22:25:36 »

BigBug!

Hogyan tudtad ezt a topicot elindítani? Mert ugye nem sokkal előtte én szerettem volna egy ilyen topicot, de nem találtam lehetőséget arra, hogy létrehozzam.

Az normális dolog, hogy 4-esben nincs valami sok ereje a vasnak? Hacsak nem lejtőn lefelé vagyok, nem nagyon akaródzik gyorsulnia, csak marha lassan. A többi sebesség teljesen okésnak tűnik.

Más: még most, mikor meleg van, is első indításnál picit kell nyomni pár másodpercig a gázt, mert különben lefullad. Hidegebb időben ez még durvább. Lehet, hogy karburátor?

nekem 1.6 AD motor van és gyorsul 4.be ....Hortobágyra menet előzgettem kamionokat pályán és 90ről 115 re elég jól ugrott 3személy + kemping cuccok... és Hortobágy - Győr távon 8.3 literes fogyasztásom volt
Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #297 Dátum: 2008 Május 15, 22:21:11 »

btom! A fényszóróizzót be kéne állítani! A jobb oldali, mintha rosszul lenne betéve a helyére. Kicsit keresztbe világít (vakít). (Ha már megtetted, akkor bocsi.)
Nem elérhető btom

buszvezető

« Hozzászólás #296 Dátum: 2008 Május 15, 22:15:51 »

BigBug!

Rajzás 2008:
http://www.youtube.com/watch?v=9JQryMqaOXw
VW T2b 1977 Buksi
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #295 Dátum: 2008 Május 15, 22:10:23 »

Asszem az egyik en voltam.
A topic cime jo, es kell is. (pont)
Csak a gyujtotopikot (az egy szinttel feljebb levot) kellene Bogaras forumok-rol Bogaras es Buszos forumokra valtoztatni.
Es persze nyitni masik buszos forumot is, hogy a tobbesszam helyenvalo legyen: peldaul lakoautozas (epites, tippek, tervek, tanacsok, stb)

erre sem volt jogosultságom
följebb pedig mégannyi sincs

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #294 Dátum: 2008 Május 15, 22:01:32 »

wow ebből tudsz szerezni nekem egy 9-10 éves gyerekre valót! köszi G
Nem elérhető GeRGelu:

« Hozzászólás #293 Dátum: 2008 Május 15, 21:59:15 »

baromira bírnám ha az a 4 emberke aki azt voksolta hogy igen de nem így
nyilatkozna végre hogy hogy ?

Asszem az egyik en voltam.
A topic cime jo, es kell is. (pont)
Csak a gyujtotopikot (az egy szinttel feljebb levot) kellene Bogaras forumok-rol Bogaras es Buszos forumokra valtoztatni.
Es persze nyitni masik buszos forumot is, hogy a tobbesszam helyenvalo legyen: peldaul lakoautozas (epites, tippek, tervek, tanacsok, stb)

Vintage Volkswagens: Always and Everywhere!
Nem elérhető PéZsé

« Hozzászólás #292 Dátum: 2008 Május 15, 20:01:16 »

Ahoj Kameradi Cheesy
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #291 Dátum: 2008 Május 15, 19:14:29 »

én igen de nem így re szavaztam , és azért mert sztem leheten más neve mint buszos topic, simán "buszok" vagy vmi, "Szóljatok ide topic", meg "alkatrészek topik" sincs, csak ennyi lenne ami nem tetszik, amúgy örülök hogy van ez a új rész és nem kell mindig a buszos dolgokról olvasnom máshol csak ha kedvem van hozzá és benézek ide
ha meg máskor kiváncsi vagy a miért -re nem csak a véleményekre akkor írd oda, vagy a szavazás után legyen egy kis üres rész ahova szabadon be lehet írni a miértet is, ha már érdekel, nem pedig elkezdeni vagdalkozni ha vki szavazott és nem írta le hogy miért úgy
a kis sivár életemet meg nem érzem érvénytelennek, de amit írtál az alapján a lábadra képzelem a tsz niket-t

nalátod eltudod te mondani ,hogy mi a véleményed  Cool

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #290 Dátum: 2008 Május 15, 19:13:57 »

ezt attól kérdezd meg, aki a szavazást kiírta, ő adott lehetőséget ilyen opcióra  Grin

mondjuk jogos:

véleményed szrínt van e létjogosultsága ennek a topicnak ?

véleményem szerínt van !
ha nem így gondolnám nem nyitottam volna véletlenül

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #289 Dátum: 2008 Május 15, 18:36:32 »

Buszos topik életképes!!!Ezt bizonyitja az eddigi 288 hottászolás.
Azért született,hogy buszosok olvassák.
Azért született,hogy koncentrálva legyenek azok az okosságok,amik a buszosokat érdekelhetik.
A szavazás meg azért született,hogy legyen egy felmérés szerüség,ami megerösiti az uj topik létjogosultságát.(egyértelmü a vélemény)
Az a pár szavazat,amely mást véleményt mutat nem lehet vita tárgy,de nem kötelezö senkinek ezt olvasnia.
Idáig nagyon tudtam értékelni,hogy szépen müködik a topik,nem harapodzott el az OFFolási láz.Legyen igy ezután is,ugy lesz jó mindenkinek.
Ennyi.

Tóth Zoltán
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #288 Dátum: 2008 Május 15, 18:14:05 »

Fölöslegesen szétoffolni ezt a topicot minek? Olyan szépen indult tartsuk már meg ezt a jó szokást...

Felkerült a kormánykapcsolóm - KÖSZI HANYI!
Jövőhéten megy a gép vizsgázni ergo TÖKÖLRE KÉSZ LESZ!!

1303LS
« Hozzászólás #287 Dátum: 2008 Május 15, 12:40:28 »

ezt attól kérdezd meg, aki a szavazást kiírta, ő adott lehetőséget ilyen opcióra  Grin

mondjuk jogos:

Áááá ezt nem is vettem észre.
De kár, hogy már ellőttem a szavazatom.  Undecided Evil
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #286 Dátum: 2008 Május 15, 09:55:42 »

Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #285 Dátum: 2008 Május 15, 09:42:28 »

vagy az a  2 aki azt voksolta hogy rosszul tettem fel a kérdést az mire is gondolt pontosan ?
de nem teszem fel a kérdést mert nyilván inkább az a fajta az a pár illető aki jobban szeret sötétségből fikázni mint elmondani a véleményét, és nyilván azt gondolja hogy ezáltal most jól odamondta mert buziszemű vagyok vagy mert nincs busza

hát közlöm nem  Roll Eyes mindössze lelkiszegénynek érzem ha most sem teszi meg és azt gondolom érvénytelen a szavazata ugyanúgy ahogy a kis sivár élete............

én igen de nem így re szavaztam , és azért mert sztem leheten más neve mint buszos topic, simán "buszok" vagy vmi, "Szóljatok ide topic", meg "alkatrészek topik" sincs, csak ennyi lenne ami nem tetszik, amúgy örülök hogy van ez a új rész és nem kell mindig a buszos dolgokról olvasnom máshol csak ha kedvem van hozzá és benézek ide
ha meg máskor kiváncsi vagy a miért -re nem csak a véleményekre akkor írd oda, vagy a szavazás után legyen egy kis üres rész ahova szabadon be lehet írni a miértet is, ha már érdekel, nem pedig elkezdeni vagdalkozni ha vki szavazott és nem írta le hogy miért úgy
a kis sivár életemet meg nem érzem érvénytelennek, de amit írtál az alapján a lábadra képzelem a tsz niket-t
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #284 Dátum: 2008 Május 15, 09:18:58 »

vagy az a  2 aki azt voksolta hogy rosszul tettem fel a kérdést az mire is gondolt pontosan ?

mondjuk jogos:

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #283 Dátum: 2008 Május 15, 07:13:12 »

És itt a képe is:
http://kepfeltoltes.hu/080514/P5140001bb_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #282 Dátum: 2008 Május 15, 07:04:11 »

Kétfajta póló van!
- egyik világoskék és kb a szív felett egy narancs T1 van ebből van bébi méret aszem 3-4 hónaposra meg 9-12 hónaposra meg azt hiszemm volt olyan amire 3-4éves gyerkőc volt írva -- 700FT
- a másik sötétkék és egy nagyobb T1 van az elején, ez jobb minőségű viszon 3as csomagban van másik két pólóval amiken valami pálmafa van nem buszos/bogaras -- 2200FT/3db

Van pizsoma is!!
- van olyan csomag hogy egy világos és egy sötétkék gyerek pizsoma (rövidgatyás) van egy csomagban 2200FT és a sötétnek felsőjén 6db T1 van különböző szögből 3-4 4-5 6-7 8-9 9-10 évesekre való méretek voltak nálunk gyk 140es volt legnagyobb de papírja szerint lenne más méret is

Mondom, ezen T2 van! Csak nem akartam fényképelni, nehogy szóljanak érte... és 900 Ft... tegnap megnéztem...

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #281 Dátum: 2008 Május 15, 01:38:59 »

ha lesz buszom,illen kormányt szeretnék. Smiley lehet itthon ilyet szerezni?
Ebayen pl.
Ugy erted, hogy fejjel lefele es rossz oldalon levo kormany kell neked? ;-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető lacabug

« Hozzászólás #280 Dátum: 2008 Május 14, 23:55:05 »

ha lesz buszom,illen kormányt szeretnék. Smiley lehet itthon ilyet szerezni?

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető lacabug

« Hozzászólás #279 Dátum: 2008 Május 14, 23:50:58 »

ijj Embarrassed

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető lacabug

« Hozzászólás #278 Dátum: 2008 Május 14, 23:37:35 »

de nem teszem fel a kérdést mert nyilván inkább az a fajta az a pár illető aki jobban szeret sötétségből fikázni mint elmondani a véleményét, és nyilván azt gondolja hogy ezáltal most jól odamondta mert buziszemű vagyok vagy mert nincs busza

hát közlöm nem  Roll Eyes mindössze lelkiszegénynek érzem ha most sem teszi meg és azt gondolom érvénytelen a szavazata ugyanúgy ahogy a kis sivár élete............
Smiley jogos.én az 54 "van" szavazók 1ike vagyok.igaz nincs buszom,de én nagyon örülök,h lett külön buszos topic!!nem akarom szitani tovább a feszkót,akinek nem tetszik ne olvassa.ennyi!nem értem miért kell ellenségeskedni,h minek ez ide...stb..meg abban 1et értek,h ha már nem kőő nekik,indolokják meg miért is nem.
régebben irtam,h kb 10 percen múlott,h legyen egy t1 -esem. Cry és 100 ezerért.mire összeszedtem a pénzt,1ből telcsiztem,h megyek a buszért,mire közölték,h épp most 1 perce vitték el.elég kicsi az esély,h legyen még 1 ilyen alkalom.de a t2 is nagyon tetszik.és tervben van,h még idén megpróbálok szerezni 1et.
azt akartam kihozni ebből,h csak ideklikk,és tudok kérdezni,okosakat olvasni,és nem kell külön esetleg órákat keresgetni vmit,vagy felhozni esetleg 20adszor ugyanazt a témát. Roll Eyes
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #277 Dátum: 2008 Május 14, 23:19:37 »

Buszosok!
A hétvégén láttam a tatabányai Tescoban gyerek méretű pólót, rajta T2-es Bussazl....
Akit érdekel ilyen, az szerintem nézzen körül a hozzá legközelebbi Tescoban! Hátha...
Kék színben volt csak, ha jól láttam, de az árát elfelejtettem megnézni...

Kétfajta póló van!
- egyik világoskék és kb a szív felett egy narancs T1 van ebből van bébi méret aszem 3-4 hónaposra meg 9-12 hónaposra meg azt hiszemm volt olyan amire 3-4éves gyerkőc volt írva -- 700FT
- a másik sötétkék és egy nagyobb T1 van az elején, ez jobb minőségű viszon 3as csomagban van másik két pólóval amiken valami pálmafa van nem buszos/bogaras -- 2200FT/3db

Van pizsoma is!!
- van olyan csomag hogy egy világos és egy sötétkék gyerek pizsoma (rövidgatyás) van egy csomagban 2200FT és a sötétnek felsőjén 6db T1 van különböző szögből 3-4 4-5 6-7 8-9 9-10 évesekre való méretek voltak nálunk gyk 140es volt legnagyobb de papírja szerint lenne más méret is
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #276 Dátum: 2008 Május 14, 23:10:04 »

aki azt nyilatkozta ,hogy nincs az legalább egyenesen a véleményét nyilatkoztatta ki  Undecided

korrekt  Lips Sealed

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #275 Dátum: 2008 Május 14, 23:08:11 »

Nem elérhető zizzo

NeoHippi

« Hozzászólás #274 Dátum: 2008 Május 13, 22:27:14 »

jaja-és a párod hogy fog cirkuszolni,hogy már megin lelaktátok a buszt a haverokkal...nem lehet megmaradni a piaszagtol benne....

Grin  venni kell egy t2est meg egy t3ast is hozzáállás kérdése melyik megy bulibusznak melyik családinak  Cool 
csak a lányok sztm ne nagyon vezessék.  Evil

A rock n roll, a sebesség megszállottja vagy!
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #273 Dátum: 2008 Május 13, 19:27:43 »

Nagyon köszönöm a kimerítő választ. Én a "jövendő beli" buszomat már nem arra szánom hogy felpakoljam rá a haverokat és elmenjünk bulizni hanem hogy a párommal elmenjünk kempingezni egyet ha jól esik, és a találkozókon is minden szinten kényelmes legyen. Ha meg majd jön a baba Ő is jól érezze magát bene, és minden meglegyen benne ami mondjuk egy kis bébi ellátásához kell (lehessen fűteni, hűteni bármit).
Ezért is nézegetem mi az az elrendezés ami ennek a legjobban megfelel. Meg ne felejtsük el hogy nekem is kényelmes kell hogy legyen és kicsinek nem vagyok mondható Smiley

jaja-és a párod hogy fog cirkuszolni,hogy már megin lelaktátok a buszt a haverokkal...nem lehet megmaradni a piaszagtol benne....

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #272 Dátum: 2008 Május 13, 15:05:29 »

Buszosok!
A hétvégén láttam a tatabányai Tescoban gyerek méretű pólót, rajta T2-es Bussazl....
Akit érdekel ilyen, az szerintem nézzen körül a hozzá legközelebbi Tescoban! Hátha...
Kék színben volt csak, ha jól láttam, de az árát elfelejtettem megnézni...

Nem elérhető OR

Cliffs of Dover and the Orange Machinedragon

« Hozzászólás #271 Dátum: 2008 Május 13, 14:53:56 »

Helló!

Valaki keresett lakóautóberendezőket. 5-6 éve érintett ez a kérdés engem is egy T2-vel kapcsolatban, és találtam is egy céget, úgy emlékszem Nógrád megyében (aztán végül is nem volt rá szükség), az árra emlékszem: 300.000 mondtak (tudom, hogy meg lehet oldani sokkal kevesebből is), de már nem emlékszem, hogy mi is lett volna ebben. Ha kell valakinek, akkor megkeresem. Rajtuk kívül is lehet azért egy- két ilyen cég még.

Még csak annyit, ha valaki ilyenen töri a fejét, akkor tényleg a legfontosabb, hogy mi is az igény (mennyien fogják használni, mekkora túrákra, mennyiszer, mennyi cuccal, kemping- vadkemping stb.), és ennek jól utánajárni interneten, régi lakóautósoknál stb. Soktényezős dolog, de megéri.
Egy kicsit szerintem a lakóautózás is olyan, mint a veteránautózás, rá kell érezni a dologra. Van akiben benne van, és elkapja a gépszíj, másnak meg lehet mesélni napokon keresztül, mégsem fogja megérteni soha, hogy micsoda jó dolog.

Üdv. OR

Az se hülye, aki ritkán ír.
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #270 Dátum: 2008 Május 13, 10:50:38 »

Nagyon köszönöm a kimerítő választ. Én a "jövendő beli" buszomat már nem arra szánom hogy felpakoljam rá a haverokat és elmenjünk bulizni hanem hogy a párommal elmenjünk kempingezni egyet ha jól esik, és a találkozókon is minden szinten kényelmes legyen. Ha meg majd jön a baba Ő is jól érezze magát bene, és minden meglegyen benne ami mondjuk egy kis bébi ellátásához kell (lehessen fűteni, hűteni bármit).
Ezért is nézegetem mi az az elrendezés ami ennek a legjobban megfelel. Meg ne felejtsük el hogy nekem is kényelmes kell hogy legyen és kicsinek nem vagyok mondható Smiley

sztem meg igen! te kis pocs  Evil

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #269 Dátum: 2008 Május 13, 09:28:53 »

Az én értelmezésemben mindegyik másra való. Ez a jó a lakóautóban, hogy mindenre van megoldás.
A tető kérdésében a kis feltolható tetők csak komfort és a szellőzés miatt vannak, fel tudsz állni öltözni, főzni, stb, és a nyitható szellőzőn távozik a főzés gőze. Nem a pacalpöri zsírja!!
A beépített főzőhelyek nem lángossütésre vannak, én használom rendszeresen, nincs szag, igaz betartom azt a szabályt, hogy ha főzök, nyitva van a tető és a szellőző.
A nagytetős Westyknek vagy devon campereknek általában van ágyuk is fennt, kivéve a 74 előtti westynak mert az csak komfortető, max gyerekággyal.
A hátulcsuklós tetőknek jó az ágymérete, másokkal ellentétben én jobban szeretek fennt aludni, persze nem fejjel befelé :-)
A hochdach-os téma (ami AZS-nak van) pedig mindenben kényelmesebb viszont a fix magasság miatt nem igazán terjedt el.
A berendezés tekintetében a hétkönapokra az oldalszekrényesek (Westfalia Berlin) jobb, nincs semmi a tolóajtó előtt, mint a Helsinki kivitelben, aludni viszont a szélesebb ágy miatt jobb a helsinkiben ahol az utasülés mögött van a hűtő, tetején a mosogatóval, és hátul oldalt nincs szekrény, csak ágy teljes szélességben.
(Jóval elterjedtebb a Berlin)
Ha viszont egymással szembefordított üléssort szeretnél, akkor neked nem kempinbusz kell, hanem caravelle.
Annak az ülései hosszú úton még kényelmesebbek is.

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #268 Dátum: 2008 Május 12, 16:46:51 »

Akár... Csak ne olyanban, amit Te sem iszol meg! :-))))

remélem ez nem célzás volt az ottakingerre
én jobbat akartam venni a soproninál azért vettem azt
ezexrínt szarabb volt  Sad

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #267 Dátum: 2008 Május 12, 16:41:04 »

Akár... Csak ne olyanban, amit Te sem iszol meg! :-))))

magyarul sörben mérhető ?
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #266 Dátum: 2008 Május 12, 16:33:27 »

Neked? Hülye kérdés...

magyarul sörben mérhető ?

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #265 Dátum: 2008 Május 12, 16:31:43 »

Neked? Hülye kérdés...

ára ?
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #264 Dátum: 2008 Május 12, 16:30:04 »

Van 4 lengéscsillapítóm, amiből 2 tuti jó (még az Öreglányba vettem).

ára ?

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #263 Dátum: 2008 Május 12, 16:23:16 »

Van 4 lengéscsillapítóm, amiből 2 tuti jó (még az Öreglányba vettem).

t2b lengéscsillapítókat vennék valamint rugókat
ha esetleg valakinek ültetés után maradtak szinte új motyói az érdekelne
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #262 Dátum: 2008 Május 12, 15:36:16 »

t2b lengéscsillapítókat vennék valamint rugókat
ha esetleg valakinek ültetés után maradtak szinte új motyói az érdekelne

Oldalak: 1 ... 535 536 537 538 539 [540] 541 542 543 544 545 ... 547
Nyomtatás

Ugrás: