www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 22:09:22

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 119 120 121 122 123 [124] 125 126 127 128 129 ... 547
Nyomtatás
Szerző Téma: Buszos topic !  (Megtekintve 5277376 alkalommal)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #16941 Dátum: 2011 Március 13, 08:17:15 »

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Bulliman

« Hozzászólás #16940 Dátum: 2011 Március 13, 08:16:25 »

http://www.sunsetclassics.com/1974-vw-westfalia-bus/images/1974-vw-westy-camper-bus.jpg

olyan mint ez pont
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #16939 Dátum: 2011 Március 13, 08:13:17 »

nincsenek kepeim, de ha lennenek sem tudom, hogyan kell ide berakni, a fiam tegnap megcsinalta nekem az azonositot, es mutatott par dolgot, de nem vagyok nagy zseni a szamitogephez
nem tudom mikor jon legkozelebb de ha itt lesz akkor keresek a neten hasonlo kocsirol kepet vagy megkerem, hogy fenykepezze le telefonnal, ha a telefonos kepek is jok
a szine zold mint a kis kepemen

Bman
kép tényleg sgítene,próbálj csináltatni alakivel.valamint ey ár sem ártana  Wink
s ha már itt tartunk: http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/transporter/volkswagen_transporter-4507281

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető Bulliman

« Hozzászólás #16938 Dátum: 2011 Március 13, 08:12:43 »

ok megvan
probalom a kepet is mindjart
Nem elérhető Bulliman

« Hozzászólás #16937 Dátum: 2011 Március 13, 08:12:23 »

első lépésnek nem is volt rossz  Grin

a   után írd
ok megvan
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #16936 Dátum: 2011 Március 13, 08:11:41 »

na ez most miert ilyen ?
első lépésnek nem is volt rossz  Grin

a [/quote]  után írd

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető Bulliman

« Hozzászólás #16935 Dátum: 2011 Március 13, 08:10:40 »

na ez most miert ilyen ?
Nem elérhető Bulliman

« Hozzászólás #16934 Dátum: 2011 Március 13, 08:10:17 »

ha úgy írsz legközelebb hogy az én hozzászólásom jobb fölső sarkában található idézés gombra nyomsz akkor aki olvassa a párbeszédünk az tudni fogja, hogy melyik hozzászólásra válaszoltál  Wink
képet pedig úgy tudsz legegyszerűbben belinkelni, ha amikor megnyitod az új üzenet ablakát és beilleszted a kép linkjét, azt kijelölöd és a kis vigyorgó fejek fölötti sorban a balról második kis képet ábrázoló gombot megnyomod

remélem érthető voltam  Wink

ok akkor igy fogok valaszolni 
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #16933 Dátum: 2011 Március 13, 08:09:05 »

nincsenek kepeim, de ha lennenek sem tudom, hogyan kell ide berakni, a fiam tegnap megcsinalta nekem az azonositot, es mutatott par dolgot, de nem vagyok nagy zseni a szamitogephez
nem tudom mikor jon legkozelebb de ha itt lesz akkor keresek a neten hasonlo kocsirol kepet vagy megkerem, hogy fenykepezze le telefonnal, ha a telefonos kepek is jok

Bman
ha úgy írsz legközelebb hogy az én hozzászólásom jobb fölső sarkában található idézés gombra nyomsz akkor aki olvassa a párbeszédünk az tudni fogja, hogy melyik hozzászólásra válaszoltál  Wink
képet pedig úgy tudsz legegyszerűbben belinkelni, ha amikor megnyitod az új üzenet ablakát és beilleszted a kép linkjét, azt kijelölöd és a kis vigyorgó fejek fölötti sorban a balról második kis képet ábrázoló gombot megnyomod

remélem érthető voltam  Wink

Nem elérhető Bulliman

« Hozzászólás #16932 Dátum: 2011 Március 13, 08:03:12 »

Bman
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #16931 Dátum: 2011 Március 13, 07:59:16 »

üdv a fedélzeten !

képeid esetleg vannak az autóról ?
segít ha beraksz párat  Wink

BB

Nem elérhető Bulliman

« Hozzászólás #16930 Dátum: 2011 Március 13, 07:54:53 »

Ahogy igertem kicsit bovebben a buszomrol
1978-as 1,6-os gyari westfaliakb 20 eve atfenyeztek de szarul, kb 15 eve az aljat teljesen kilakatoltak, azutan az elozo tulaj akitol vettem 7 evig nem hasznalta, a rendszamot leadta es egy futott garazsban allt az auto, amiota nalam van en csak aprilistol szeptemberig hasznaltam, evente korulbelul 1000-3000 km-t, mielott megvettem az elozo tulaj a komplett fekrendszert lecserelte (tarcsak,dobok,munkahengerek,fofekhenger,csovek minden ez akkor 120-ba volt neki) , 4db c-s 7mm profilmelysegu korulbelul 30.000.-km-t futott 6 eves gumik vannak rajta, a butorzat azthiszem berlin elrendezesu, elolrol hatra atjaros,jobb elso ules mogott, hutoszekreny,mosogato, bal vezetoules mogott szekreny, lehajthato tuzhely, hatul 3 ulohely, agya alakithato, hatul bal oldalon szekreny kombinalva egy felso szekrennyel a potkerek helyen, a potkerek elol, mint minden rendes westy-n , az elhuzos ajtoban lamellas, szunyoghalos ablak, gazrol mukodo allofutes van benne, de azt soga nem hasznaltam, le is van kotve a gaz, de bent van mindene, gondolom tomitesek atnezese utan uzembe helyezheto
Az auto tokeletes muszaki es uzembiztonsagi allapotban van, minden varia nelkul szakszervizben muszakivizsgazott, muszaki van meg rajta az ev vegeig
Futomuben,kormanymuben, valto kornyeken semmi nem log, nem lotyog, nem olajos, csak a zsirzasi pontok amit minden evben alaposan zsirzok, azok zsirosak
A berendezes eredeti, az auto a nevemen van, mindene befizetve, teljesen uzemkesz, nem kell mindenfele procedura az atirasahoz vizsgahoz stb..

Hibak: a motor fotengely hossz iranyban log, a szerelo azt mondja, hogy a lendkerek felol hezagolhato, de szerintem mar nem, igeny szerint masik motor megoldhato, de az eredeti sajnos ilyen
Nincs meg az eredeti ket elso ules, nem bele valo de szep allapotu fekete bor hatasu ulesek vannak helyette
A szelvedo es a tobi ablak alja rohadasnak indult, reszben javitva, de gondoltam nem ganyolom , hanem majd kilakatoltatom, szaraz helyen all most is, szoval nem rohad tovabb
A felnyithato ponyva csunyan javitott, nem volt kedvem 400USD kicserelni

Aki eppen westfaliat vagy barmilyen hazi lakoautot epit, vagy tervez epiteni es van egy jo t2a-ja ami korbeablakos uleses, annak erdemes elgondolkodnia rajta, hogy nekiall kolteni vagy inkabb cserel velem egy keszre .
Amit szeretnek : ervenyes magyar okmanyokkal es muszakivizsgaval rendelkezo t2-a busz,  esztetikaja mindegy de muszakilag legyen hasonlo allapotban az enyemhez.
Az auto nem elado ! csak csere erdekel ertekegyeztetessel

Bman
1303LS
« Hozzászólás #16929 Dátum: 2011 Március 12, 21:43:23 »

ez pedig a "táblája"
ez meg az oldala a cégnek,nagyon sokféle elősátrat gyártanak és baromi jókat!!
http://www.herzog-camping24.de/

Nagyon szuper.
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #16928 Dátum: 2011 Március 12, 21:36:20 »

ez pedig a "táblája"
ez meg az oldala a cégnek,nagyon sokféle elősátrat gyártanak és baromi jókat!!
http://www.herzog-camping24.de/

[a csatolmányt egy admin törölte]

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #16927 Dátum: 2011 Március 12, 21:34:12 »

Ez pont buszhoz való?
Én is keresek ilyesmit picike lakókocsis behúzóval.
nemtudom,hogy T2-höz való-e,ami biztos,hogy minden passzol!!
az esőcsatornára kapcsolódik,és még a tolóajtónak a helye is megvan,hogy ki tudd nyitni,mintha ehez gyártották volna!!
itt most nincs rendesen kifeszítve de látszik,hogy direkt megvan még az ajtónak a helye is!!

Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #16926 Dátum: 2011 Március 12, 21:26:25 »

Kezfogas Kezfogas Kezfogas
amit eddig nem mondtam:
KÖSZÖNJÜK TOMA!!

1303LS
« Hozzászólás #16925 Dátum: 2011 Március 12, 21:14:52 »

Ma kapott a buszom egy ilyent!!
már most imádom!!
nagyon ááálat!!
és nagyon profi!!
 Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
 Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Ez pont buszhoz való?
Én is keresek ilyesmit picike lakókocsis behúzóval.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #16924 Dátum: 2011 Március 12, 20:29:31 »

sziasztok !

t2b westimet t2a körbeablakos buszra cserelnem ertekegyeztetessel, a buszom nem elado csak csere lehetseges, kolcsonos szerelem eseten !
a t2a allapota mindegy, de csak ervenyes forgalmival nevrol erdekel !
elnezest a kurtafurcsa bemutatkozas nelkuli hozzaszolasomhoz, reggel megprobalok illendoen bemutatkozni

Bman
Üdv a csapatban!
Várjuk a részleteket.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Toma

« Hozzászólás #16923 Dátum: 2011 Március 12, 20:28:30 »

már most imádom!!
nagyon ááálat!!
és nagyon profi!!
Nem elérhető Bulliman

« Hozzászólás #16922 Dátum: 2011 Március 12, 20:25:31 »

sziasztok !

t2b westimet t2a körbeablakos buszra cserelnem ertekegyeztetessel, a buszom nem elado csak csere lehetseges, kolcsonos szerelem eseten !
a t2a allapota mindegy, de csak ervenyes forgalmival nevrol erdekel !
elnezest a kurtafurcsa bemutatkozas nelkuli hozzaszolasomhoz, reggel megprobalok illendoen bemutatkozni

Bman
Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #16921 Dátum: 2011 Március 12, 20:15:39 »

Mondjuk Lacházán? Grin
például ott is Wink
ha ottalvós lesz,akkor szerintem most először buszal megyek,remélem!!
 Wink

Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #16920 Dátum: 2011 Március 12, 20:10:56 »

majd remélem jókat bulizunk alatta!!
 Cheesy
Mondjuk Lacházán? Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #16919 Dátum: 2011 Március 12, 20:02:16 »

nagyon állat! Wink
tök jó!
grat Cool
majd remélem jókat bulizunk alatta!!
 Cheesy

Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #16918 Dátum: 2011 Március 12, 19:08:05 »

már most imádom!!
nagyon ááálat!!
és nagyon profi!!
tök jó!
grat Cool

Nem elérhető Póli

« Hozzászólás #16917 Dátum: 2011 Március 12, 18:56:51 »

már most imádom!!
nagyon ááálat!!
és nagyon profi!!

nagyon állat! Wink

VW 1200 (1979),       T2 (1978)

http://www.bmvwbk.eoldal.hu/  - Békés Megyei Bogár Klub
Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #16916 Dátum: 2011 Március 12, 15:45:25 »

már most imádom!!
nagyon ááálat!!
és nagyon profi!!

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #16915 Dátum: 2011 Március 11, 14:24:10 »

fcuk  Undecided  http://www.youtube.com/watch?v=YhC3d2p0C6M&feature=player_embedded

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #16914 Dátum: 2011 Március 11, 12:52:40 »

nem G60 felni van rajta?
Ha meg nem szólok, akkor az a baj. Pedig lehetne nagy vétel.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #16913 Dátum: 2011 Március 10, 21:28:48 »

nem G60 felni van rajta?

Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #16912 Dátum: 2011 Március 10, 21:24:32 »

Ezt találtam, de nem hiszem el!
nem G60 felni van rajta?
« Utoljára szerkesztve: 2011 Március 10, 22:41:23 írta Protheus »
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #16911 Dátum: 2011 Március 10, 21:24:00 »

facepalm

Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #16910 Dátum: 2011 Március 10, 21:15:11 »

Ezt találtam, de nem hiszem el!

Egy elképesztő VW busz hirdetés :

Eladom Westfalia kivitelű mobil újságosbódémat: A motorjában 12000 km van. Nem felújított, hanem gyári új! Egy öreg Transzporterbuzi 18-adik autója volt, aki németországban rakatta bele a gyári új motort, mert azt mondta, hogy itthon senki nem ért ezekhez a motorokhoz. mondjuk igaza is volt : Bejárta velük szó szerint az egész világot, amiről két könyvet is írt. Aki nem hiszi elolvashatja, adom a buszhoz. Ennyit a hivatalos részről, jöjjön az én sajátos meglátásom az autóról !

FIGYELEM! Aki esetleg komolyan meg szeretné venni, az ne olvasson tovább, mert innentől kezdve megpróbálok a konstrukció hátrányaira koncentrálni: ) Mivel nem vagyok kupec, kihagynám a női tulaj, nemdohányzó, garázsban tartott és ehhez hasonló parasztvakító szövegeket. Ha hiányzik, menj ki a Nagykőrösi útra. És ha már ott jársz, visszafele nézd meg a Gubacsi úton a lányokat is: )Természetesen ezzel, ugyanis 4 személyre van benne fekvőhely. Az efféle kultúrszórakozás magas színvonalát emeli még az Ebensprcher állófűtés. márha megcsinálod, mert nem működik. A félreértések elkerülése végett ez NEM HIBA!

Ez a Volkswagen kivételes parasztbarát filozófiájának megfelelően direkt van így: Hans Regenkurt (há persze, ha ilyen autókkal próbált csajozni) valahogy így fogalmazta meg a VW Bauerfreunde politikáját: Van minden, de semmi sem működik ! A Bauermodellenpalette gazdag felteszereltsége azért található meg autóinkban, hogy a kedves bauer (lsd: bajor hegyibüdösbunkóparaszt), aki a népet képviseli, testközelből érezhesse, mi az, ami neki jár, de nem jut.

Vevőink autóinkban átélhetik az igazi német rusztikus tervezés összes idegesítő és logikátlan megoldását páratlan spártai életérzéssel párosulva, kezdve a tökéletes megbízhatatlanságra tervezett elektromos rendszertől (Robert Fosch) a kivételesen gazdaságtalan üzemeltetésre tervezett 1938-as konstrukciójú VW boxermotor továbbrontott változatán keresztül a legigénytelenebb anyagokat felvonultató gusztustalan belső térig. Aki igazán perverz, ilyet vesz !

És ha mindez még nem lenne elég, ajánlom figyelmébe a panelházakat megszégyenítő légellenállást! A Ruff Porschék tökeit szorongató szédületes 100km/órás utazósebességnél nyugodtan elküldheted az anyósodat ordítva a jó édes. rva anyjába, mert még te sem fogod hallani: )És emellett nem kell kihajolnod az autóból, ha vezetés közben egy kis friss levegőre vágysz, mert hála a különös igénytelenséggel kidolgozott tömítéseknek, felhúzott ablaknál is a pofádba vág a szél. Ezért köpködni nem ajánlatos bent, mert a hátsó sorban ülő utasok arcába csaphat a zűdász. Viszont nem kell lehúzni az ablakot, ha rágyújtasz : Fingani is lehet nyugodtan.

Belül van egy lehajtható asztal. Elvileg felhajtahtó is, de ez csak különleges ünnepnapokon sikerül. Minden egyes ilyen alkalom ajándék, mint 60 felett az erekció: Ezt ellensúlyozva az előző tulaj valamilyen okból kifolyólag lilára festette a műszerfalat. Biztos UTE rajongó volt.

Én tavaly azért vettem, mert 6 személyes és Asszony+3 gyerek mellé beférjen még anyósom is. Most azért adom el, mert ha ezzel megyünk, nem mondhatom már neki, hogy Mama, nem fér már be ! Meg 12 VW bogár után volt egy olyen becsípődésem, hogy ez a 112 lovas vízhűtéses hengerenkénti injektoros boxermotor a világ legjobb motorja. Bárcsak ilyennel gyártották volna a bogarakat ! Aztán miután vettem egy modern autót (20 éves BMW), rájöttem, hogy 20 évig saját bogarasságom tartott a tudatlanság eme elvetemült sötétségében, és felszabadultam, mint Isaura..

Akinek ez túl nagy, vagy túl sokat eszik, vagy csak túl megbízható, de perverz és szeretne még nagyobbat szopni, hívja fel a Prolidentet, vagy tekintse meg a család másik gyöngyszemét, a Foschtalitschka Edition Golf 1-emet! Jó szórakozást! Ui: Ez a hirdetés azért lett ilyen, hogy a sok rossz kupecszöveg között legyen egy színfolt és jókedvvel nézegetsd tovább a hirdetéseket! Szép Napot :

http://racing-bazar.hu/hasznaltauto/transporter_volkswagen_porsche_golf_bmw/volkswagen_transporter_t3_ujsagosbode
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #16909 Dátum: 2011 Március 10, 19:21:56 »

Esetleg erre tudja valaki a választ?
szinte az összes gyári katalógusom megvan, t2A és T2B is ,de egyikben sem találtam erről képet
emlékeim szerint mielőtt IQ busza kulabá lett volna, színre volt fújva ott is (t2a buszról beszélünk)
a motortér éa a kárpit alatti részek t2a éa B esetén is szürke alapozottak, de ez sem egységes, mert a kastenekben volt amikor színre volt fújva , a tűzoltó, mentős stb modellekben pedig fehér volt

Nem elérhető Kacsa

« Hozzászólás #16908 Dátum: 2011 Március 10, 18:38:42 »

Meg tudná valaki mondani, hogy a T2a-nál a benzinbetöltő nyílásnál milyen színre vannak fújva a dolgok gyárilag? Kasztni alsó színére? Köszönöm.

Esetleg erre tudja valaki a választ?

T2a - T1
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #16907 Dátum: 2011 Március 08, 10:51:16 »

tehát nem a legolcsóbb megoldást keresem....
http://www.alvazvedelem.com/index.html
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #16906 Dátum: 2011 Március 07, 20:58:18 »

javasoljatok nekem VW színkódot a T2re előttem van egy csomó színkártya...tető fehér, alul piros
alpinweiß - tornado rot?
http://www.type2.com/m-codes/t2colors.html

Nem elérhető KISFÜLÖP

"A lég hűtsön mindenkit!" /#veteránportyázók/

« Hozzászólás #16905 Dátum: 2011 Március 07, 20:57:00 »

SzeVWasztok!
Keresek T2/a tolóajtó kilincset reális áron!
Link:http://www2.cip1.com/PhotoGallery.asp?ProductCode=VWC-211-843-703-H
Üdv:KISFÜLÖP

ÜdVW:KISFÜLÖP
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #16904 Dátum: 2011 Március 07, 20:06:34 »

buszom alját szeretném letakarítani,majd spray segítségével az alvázvédelmet rendbehozni-kijavítani

milyet használjak?

van-e pl. visszaoldás kockázata a dolognak?(mármint az épp,fennmaradó alvázvédőt nem szeretném visszabontani)

na hogy az milyen volt? Roll Eyes
sima kilós cucc szórópisztolyal fújva

fontos lenne a minőség-tartósság, kb 20%-a javítandó,1-2 flakkon kell,tehát nem a legolcsóbb megoldást keresem.....  
Nem elérhető Sagaris

« Hozzászólás #16903 Dátum: 2011 Március 07, 20:00:43 »

Nagyon tele van a léghűtéses net ezzel a busszal.

Ez meg csak az élénkpirossága miatt.

Nagyon tetszetős összeállítás.
« Utoljára szerkesztve: 2011 Március 07, 20:02:31 írta Sagaris »

1961 VW1200 DeLuxe

http://www.vulture.hu
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #16902 Dátum: 2011 Március 07, 19:55:56 »

Lassan jön a fujkodás?Ez szerintem a legizgalmasabb rész.Utána már kezd látszani mi is lesz.
Hét végén vagy jövő hét elején lesz fújás - kicsit elgurult a gyógyszer az alját is színre akarom fújni, azt még elő kell készíteni ehhez a mókához.  Kasztni le van fújva szürke szórógittel (olyasmi mint G3 Cabriód) és be van ködölve feketével, ill. amit találtak hibát azokat javították ma.
Oldalak: 1 ... 119 120 121 122 123 [124] 125 126 127 128 129 ... 547
Nyomtatás

Ugrás: