www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 22, 00:17:10

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921219 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1757 1758 1759 1760 1761 [1762] 1763 1764 1765 1766 1767 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27983190 alkalommal)
Nem elérhető Tekivagy

« Hozzászólás #71341 Dátum: 2009 November 20, 21:23:53 »

Én is teljesen korrektnek tartom Smiley

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #71340 Dátum: 2009 November 20, 21:22:09 »

mindenki tanácsát megjegyeztem Smiley
Elhiszm amit ír...Smiley mindenki...
csak szarsz rá  Grin Grin Grin Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
xXxpittaxXx
« Hozzászólás #71339 Dátum: 2009 November 20, 21:19:23 »

VWpitta, Leon jotanacsait fogadd meg, mer' o kifejezetten az a pasi, akinek hiaba mondunk barmit barmirol, mindenkeppen a maga feje utan megy es csodalkozik, hogy 15x tobbszor kell felcsatolnia a szopoalarcot, mint masnak ... :-) (raadasul hatszor annyi penzert) Tehat o mar csak tudja! :-)

mindenki tanácsát megjegyeztem Smiley
Elhiszm amit ír...Smiley mindenki...
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #71338 Dátum: 2009 November 20, 21:09:11 »

VWpitta, Leon jotanacsait fogadd meg, mer' o kifejezetten az a pasi, akinek hiaba mondunk barmit barmirol, mindenkeppen a maga feje utan megy es csodalkozik, hogy 15x tobbszor kell felcsatolnia a szopoalarcot, mint masnak ... :-) (raadasul hatszor annyi penzert) Tehat o mar csak tudja! :-)
Evil

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #71337 Dátum: 2009 November 20, 21:08:07 »

Nyugi öcskös, én is hasonlóképp kezdtem 5 éve, és már tartok valahol.
Persze a szopólétrát végig fogod járni az fix, azt nem úszod meg.

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Kicsi Nelly

20/916-72-61

« Hozzászólás #71336 Dátum: 2009 November 20, 21:04:06 »

Megtörtént a "beköltöző show"!
Lupo kivonódott a forgalomból, 412 szívműtétre vár, Golf a válság áldozata (egyenlőre), Triumph atomjaira szedése következik.

[a csatolmányt egy admin törölte]
« Utoljára szerkesztve: 2009 November 20, 21:06:08 írta Kicsi Nelly »
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #71335 Dátum: 2009 November 20, 20:20:54 »

Szóval gondolkodtam és arra a jutottam, hogy egy pár feltétel betartása mellet vagyok hajlandó az általatok gazdát cserélt cuccokkal foglakozni:

1. A vevő, illetve akinek a tulajdonát fogja képezni a cucc, felhív telefonon és megbeszéli velem azt, 8.00-18.00 óra között!
2. Pénzforgalom lebonyolítást mindenki oldja meg olyan úton, ahogy tudja, utalás posta stb. ...azt nem vállalom.
3. Csak max. 40x20x25 cm méretű cuccot veszek át tárolásra (mondjuk egy nagyobb cipősdoboznyit).
4. 1 hétig őrzöm a cuccot, utána napi 100 Ft tárolási díjat köteles fizetni a nálam hagyott cuccért a vevő/új tulaj, amit jótékonysági célra fordítok (tököli fórumos tali alap)

Mivel úgy érzem, hogy ezek elfogadható feltételek, így a jövőben csak ezek betartása mellett hozzátok-vigyétek a cuccokat.
Kb. 4 éve segítek ezzel nektek, de sajnos most muszáj volt egy mini szabályzatot hozni, hogy tisztán lásson mindenki és ne legyenek jó és rossz szájízek a lebonyolítással kapcsolatban.
Köszönöm a megértésetek.

korrekt!!
egyetértek mindenben és támogatom!! (a túlméretes cuccokért javaslom a felár felszámítását)

ja, és nagyon köszönöm az eddigi közreműködést!!  Cheesy
1303LS
« Hozzászólás #71334 Dátum: 2009 November 20, 20:20:38 »

mindjárt jönnek a bogarat naponta használók, akik rád cáfolnak.... Evil
Például én?  Cheesy
Na jó nem. Nekem a napi szintű autózás hál'Isten nagyon evés, azt letudom a bogárral, vagy kismotorral.
Golfom (vagy egy 120-as skodán) én is elgondolkodtam, mert a lányom nemsokára vezet és nem akarom, hogy a bogárral kezdjen. Akkor meg már azzal nyomom télen.  Cheesy Parkolóban én is a kevéssé veszélyest keresem, pakolással nem igazán van bajom, gyerekülés is van benne, sokat meg nem fogyaszt. Városban hidegen 2-3km-ert lenyomva egyszerre fogyasztást nézni nem kell.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #71333 Dátum: 2009 November 20, 20:18:12 »

Szóval gondolkodtam és arra a jutottam, hogy egy pár feltétel betartása mellet vagyok hajlandó az általatok gazdát cserélt cuccokkal foglakozni:

1. A vevő, illetve akinek a tulajdonát fogja képezni a cucc, felhív telefonon és megbeszéli velem azt, 8.00-18.00 óra között!
2. Pénzforgalom lebonyolítást mindenki oldja meg olyan úton, ahogy tudja, utalás posta stb. ...azt nem vállalom.
3. Csak max. 40x20x25 cm méretű cuccot veszek át tárolásra (mondjuk egy nagyobb cipősdoboznyit).
4. 1 hétig őrzöm a cuccot, utána napi 100 Ft tárolási díjat köteles fizetni a nálam hagyott cuccért a vevő/új tulaj, amit jótékonysági célra fordítok (tököli fórumos tali alap)

Mivel úgy érzem, hogy ezek elfogadható feltételek, így a jövőben csak ezek betartása mellett hozzátok-vigyétek a cuccokat.
Kb. 4 éve segítek ezzel nektek, de sajnos most muszáj volt egy mini szabályzatot hozni, hogy tisztán lásson mindenki és ne legyenek jó és rossz szájízek a lebonyolítással kapcsolatban.
Köszönöm a megértésetek.

Teljesen korrektnek és elfogadhatónak tartom a feltételeket!
Mivel idönként én is igénybe szoktam venni ezt a szolgáltatást,csak támogatni tudom,elfogadásra javaslom,s legyen ezután a forum iratlan szabályai szerint köbe vésett törvény! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #71332 Dátum: 2009 November 20, 20:12:53 »

Köszönöm a megértésetek.

Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #71331 Dátum: 2009 November 20, 17:54:00 »

nem is tom hova írjam,itt a festőboltos srácnak van renault 5,sok sok alkatrésszel ill plusz autoval,meg 1 ford v 4 v mi.ha vkit érdekel.

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #71330 Dátum: 2009 November 20, 15:26:04 »

A szabadságod felével Te a másik felével a munkáltatod rendelkezik.
azt tudom, de azon már túl vagyok.
Papíron sehol sem engedélyezett az átvitel.

Azonban kis kapuk itt is vannak miszerint aláírod hogy kivetted aztán a jövő évben veszed ki ténylegesen, vagy zsebből megváltják mintha kivetted volna...(helyzetfüggő).

Én mindenkivel kivetetem ebben az évben mert sosincs vége ha még jövő áprilisban is a 2009-es ből vesznek ki.
(Egyik munkatársunknak így van még 15 napja; Ő már nem jön sokat)
Ugyanakkor szerintem is butaság hogy ki kell venni. De a szabály az szabály.

én a törvényi részre voltam kíváncsi, a többi itt is megy  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #71329 Dátum: 2009 November 20, 15:00:35 »

eléggé szeretem, eléggé kitartok mellette, és ha hozzámkerül, már akkor is elkezdjük javítgatni, amit lehet kicserélünk újra, amit nem azt megjavítjuk stb...Smiley
Azt kívánom hogy maradjon meg a lendület mind önerő s mind kedv tekintetében. 

xXxpittaxXx
« Hozzászólás #71328 Dátum: 2009 November 20, 14:41:24 »

Nem kell ránk hallgatni.Nem az örömödet szerettem volna elrontani. Emlékszem milyen volt mikkor én hoztam haza az enyémet.Szvsz használd amig megy illetve ki nem esel belöle aztán ráérsz felujitani ill Otézni.Közben kiderülnek a gyerekbetegségek ,elválik tudtok együtt élni,tudod e tankolni,szereted -e elégé hogy tudd öreg és ennek megfelelően nyügös.És az is hogy van elég tehetség a pénztárcádban.

eléggé szeretem, eléggé kitartok mellette, és ha hozzámkerül, már akkor is elkezdjük javítgatni, amit lehet kicserélünk újra, amit nem azt megjavítjuk stb...Smiley
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #71327 Dátum: 2009 November 20, 14:27:38 »

az idei összes szabit ki kell venni ebben az évben, vagy átvihető valamennyi jövőre is?

Papíron sehol sem engedélyezett az átvitel.

Azonban kis kapuk itt is vannak miszerint aláírod hogy kivetted aztán a jövő évben veszed ki ténylegesen, vagy zsebből megváltják mintha kivetted volna...(helyzetfüggő).

Én mindenkivel kivetetem ebben az évben mert sosincs vége ha még jövő áprilisban is a 2009-es ből vesznek ki.
(Egyik munkatársunknak így van még 15 napja; Ő már nem jön sokat)
Ugyanakkor szerintem is butaság hogy ki kell venni. De a szabály az szabály.

« Hozzászólás #71326 Dátum: 2009 November 20, 14:06:10 »

Huh
A szabadságod felével Te a másik felével a munkáltatod rendelkezik.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #71325 Dátum: 2009 November 20, 13:59:01 »

Kérdés hogy nem irogatja szét. Roll Eyes Roll Eyes
Huh

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...

« Hozzászólás #71324 Dátum: 2009 November 20, 13:57:27 »

na addig álljak féllábon  Grin akkor a decembert nagyjából otthon töltöm  Cool
Kérdés hogy nem irogatja szét. Roll Eyes Roll Eyes

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #71323 Dátum: 2009 November 20, 13:55:27 »

Elvileg nem viheted át ki kell fizetnie az alkamazodnak.
na addig álljak féllábon  Grin akkor a decembert nagyjából otthon töltöm  Cool

« Hozzászólás #71322 Dátum: 2009 November 20, 13:50:46 »

az idei összes szabit ki kell venni ebben az évben, vagy átvihető valamennyi jövőre is?
Elvileg nem viheted át ki kell fizetnie az alkamazodnak.

« Hozzászólás #71321 Dátum: 2009 November 20, 13:49:43 »

Üdv!
Nem kevés pénz, de az autó nekem nagy öröm, lebeszélhetetlen, most elhiszem amit írtok róla, de nem fogadom tanácsként el...mindig ilyen vagyok, és majd 5év múlva lehet aztmondom hallgatni kellett vna rátok, de nem fogom mondani...Smiley

Nem kell ránk hallgatni.Nem az örömödet szerettem volna elrontani. Emlékszem milyen volt mikkor én hoztam haza az enyémet.Szvsz használd amig megy illetve ki nem esel belöle aztán ráérsz felujitani ill Otézni.Közben kiderülnek a gyerekbetegségek ,elválik tudtok együtt élni,tudod e tankolni,szereted -e elégé hogy tudd öreg és ennek megfelelően nyügös.És az is hogy van elég tehetség a pénztárcádban.

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #71320 Dátum: 2009 November 20, 13:48:32 »

nálunk úgy van, hogy a megkezdett szabi az átcsúszhat (bár én írásban kérvényezni akarom, hogy átvihessek egy pár napot későbbre)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #71319 Dátum: 2009 November 20, 13:42:24 »

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #71318 Dátum: 2009 November 20, 13:04:47 »

Vettél vóna egy jó Fox-ot!  Evil Evil Evil Evil Gondolom láttad a hsz-okat a megfelelő topicban. Grin
nem rémlik. a harmada topikot olvasom csak

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #71317 Dátum: 2009 November 20, 12:58:38 »

Grin Grin ;Dmost én is nézegettem a golfokat, van is jónak tűnő nemdrágán, de se hely, se lóvé ilyen mókára Sad

Vettél vóna egy jó Fox-ot!  Evil Evil Evil Evil Gondolom láttad a hsz-okat a megfelelő topicban. Grin
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #71316 Dátum: 2009 November 20, 12:40:57 »

nana, ne reménykedj, nem helyetted, hanem melletted Tongue
Grin Grin Grin

Én tavasszal döntöttem ugy hogy nemhasználom napiszintan a T1-est és a T2-est, énis vettem egy Golf 2-est és azt hajtom mindennap Undecided

most én is nézegettem a golfokat, van is jónak tűnő nemdrágán, de se hely, se lóvé ilyen mókára Sad

Nem elérhető aates

« Hozzászólás #71315 Dátum: 2009 November 20, 12:38:41 »

Jesssz! Végre van valaki akit helyettem lehet csesztetni  Grin

nana, ne reménykedj, nem helyetted, hanem melletted Tongue

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető SUHANOROZSDA

www.vwborze.hu

« Hozzászólás #71314 Dátum: 2009 November 20, 12:35:26 »

A napi rutint t2vel abszolváltam eddig, de ott benne volt, hogy télen 3 pulcsi + kabát és belülről kaparom a jeget Smiley. Egy darabig buli de nálam idén jött el az a pont, hogy 4 év és 40 000km napi használat és szinte semmi ráköltés után, eldöntöttem nem ölöm meg az 1971es autót hanem megcsinálom, és keresek neki száraz helyet. Megvettem a Golfot és azért igaz hogy 21 éves de azért nagyon más komfortot nyújt. (Amíg ment, de remélem hamarosan jó lesz újra)

Én tavasszal döntöttem ugy hogy nemhasználom napiszintan a T1-est és a T2-est, énis vettem egy Golf 2-est és azt hajtom mindennap Undecided

1957 VW 1200
1964 VW TYP 3 Limo                    
1958 VW T1 Panel
1962 VW T1 Deluxe
1965 VW T1 Pritsche                        1977 MZ 250/1         
1967 VW T2/a Doka Ex Tűzóltó         1960 PANNONIA TLF
1975 VW Brasilia                               1963 Oldalkocsis PANNONIA
Sompi
« Hozzászólás #71313 Dátum: 2009 November 20, 12:14:45 »

Üdv!
Nem kevés pénz, de az autó nekem nagy öröm, lebeszélhetetlen, most elhiszem amit írtok róla, de nem fogadom tanácsként el...mindig ilyen vagyok, és majd 5év múlva lehet aztmondom hallgatni kellett vna rátok, de nem fogom mondani...Smiley

...erre a helyzetre mondta Stunt mester, hogy : "Majd az élet neked is befűzi az oktatófilmet."

Grin Grin Grin

..és ezzel nincs is semmi baj!  Grin
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #71312 Dátum: 2009 November 20, 12:09:56 »

A napi rutint 3as golffal abszolválom.És egy pillanatig nem kérdés miért. Lips Sealed
A napi rutint t2vel abszolváltam eddig, de ott benne volt, hogy télen 3 pulcsi + kabát és belülről kaparom a jeget Smiley. Egy darabig buli de nálam idén jött el az a pont, hogy 4 év és 40 000km napi használat és szinte semmi ráköltés után, eldöntöttem nem ölöm meg az 1971es autót hanem megcsinálom, és keresek neki száraz helyet. Megvettem a Golfot és azért igaz hogy 21 éves de azért nagyon más komfortot nyújt. (Amíg ment, de remélem hamarosan jó lesz újra)
xXxpittaxXx
« Hozzászólás #71311 Dátum: 2009 November 20, 12:07:31 »

Gondoltam hogy nem szólok bele, de mégis.1300as meg 1303as között kb alkatrészárakban minimum1.5 a szorzó és nem a 1303az olcsobb.Én nem oly rég jutottam túl egy felujitáson hidd el nem egyszerű kifizetni még normális fizetésből sem.Amibe te vágsz bele alsó hangon 1 -1.5 mihály és akkor nincs extra nagy szopás illetve nincsenek extra ötleteid.Az én autom is kb ilyen volt ránézésre aztán 950en lett a felhasznált karoszéria javitóelem tömités stb.250ért kasznizták 200ért fényezték.

Üdv!

« Hozzászólás #71310 Dátum: 2009 November 20, 11:22:57 »

A napi rutint 3as golffal abszolválom.És egy pillanatig nem kérdés miért. Lips Sealed

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #71309 Dátum: 2009 November 20, 11:18:10 »

Ha az a cél hogy guruljon akkor maximálisan egyett értek.A bogár kicsi drága mai értelemben nem jó autó.Szar bele pakolni,ha felujitod nem mered akárhol hagyni a parkolokban leghátulra állsz hogy ne karcolják meg, sokat eszik,ha gyereked van nem nagyon tudod a gyerekülést belepaszirozni stb.Szeretni kell és együtt kell tudni élni a hibáival .Vagy hobbyként kell kezelni ahol nem számitanak a hátrányai.

« Hozzászólás #71308 Dátum: 2009 November 20, 11:11:54 »

Ha az a cél hogy guruljon akkor maximálisan egyett értek.A bogár kicsi drága mai értelemben nem jó autó.Szar bele pakolni,ha felujitod nem mered akárhol hagyni a parkolokban leghátulra állsz hogy ne karcolják meg, sokat eszik,ha gyereked van nem nagyon tudod a gyerekülést belepaszirozni stb.Szeretni kell és együtt kell tudni élni a hibáival .Vagy hobbyként kell kezelni ahol nem számitanak a hátrányai.

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #71307 Dátum: 2009 November 20, 11:02:22 »

Én 400ért vettem amit ő ingyen kapott.Ha ez a vágya, tegye.Lebeszélni engem sem lehetett volna .Cserében most hogy nagyobb a rálátásom már biztos sok mindent máshogy csinálnék.Viszont elmondhatom hogy amiről én álmodtam azt igazán megkapom a bogaramtól.Ez egy hobby, ha számolgatni kell hogy kaja vagy esetleg doblemez akkor nincs értelme.OT meg egy faszság szvsz.

« Hozzászólás #71306 Dátum: 2009 November 20, 10:56:39 »

Én 400ért vettem amit ő ingyen kapott.Ha ez a vágya, tegye.Lebeszélni engem sem lehetett volna .Cserében most hogy nagyobb a rálátásom már biztos sok mindent máshogy csinálnék.Viszont elmondhatom hogy amiről én álmodtam azt igazán megkapom a bogaramtól.Ez egy hobby, ha számolgatni kell hogy kaja vagy esetleg doblemez akkor nincs értelme.OT meg egy faszság szvsz.

Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #71305 Dátum: 2009 November 20, 10:53:08 »

Én beadattam, főleg a gyerekek miatt, akik körülöttem vannak és semmit sem érzek.
Feleségem is megkapta, neki sincs semmi baja.

Nyilván hosszútávon, stb. nem tudhatjuk. Én sem vagyok amúgy gyógyszerpárti, de van orvos a családban, ő is ezt javasolta, én meg nem akartam ellenkezni.
Én is a gyerekek miatt gondolkodom el rajta, és ha a tanári kar többi tagja beoltatja magát, valószínűleg én is be fogom. És a gyógyszerész barátom is beadatta magának.... Huh

Mégis túl sok az ellentmondás, meg most már nagyon fidesz-mszp kérdést csinálnak belőle....

Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #71304 Dátum: 2009 November 20, 10:45:14 »

Bedobnék egy témát, mert itt még nem olvastam róla... Cheesy
Szóval új-influlenza oltást beadatta már magának valaki és hogy érzi magát azóta?

Én pont tegnap kaptam meg. Mindkettőt. Ölelgettem magam a dokinál mint egy idióta.A H1N1 egyáltalán nem fáj jobb kéz, de a másik mocskosul bal kéz)

Jó válasz arra hogy jó vagy nem, tuti nincsen mert mi van ha jön a járvány s kapkodva szaladgál majd mindenki oltásért és nem csak az amúgy is betegek hullanak mint a legyek hanem mindenki kivétel nélkül Cry, s mi van ha nem lesz semmi és mindenki kacag rajtunk hülyéken akik megkaptuk s amúgy is egészségesen próbáljuk élni unalmas életünket kisebb megfázásokkal tarkítva(jelen esetben ez van).

A microschip-pes balhé pedig külön tetszik főleg akkor amikor olyan kis fecskendővel adták be amilyet még sose nem láttam. Persze ha benne volt a legnagyobb gratuláció mindenkinek aki észrevétlenül belepakolta a homogén fehér löttybe de legalább Obama bácsiék tudják hol vagyok majd amikor még magam sem tudom néha. Roll Eyes

Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #71303 Dátum: 2009 November 20, 10:32:37 »

Gondoltam hogy nem szólok bele, de mégis.1300as meg 1303as között kb alkatrészárakban
de ha fel lesz világositva hogy merre hány méter ez dolog akkor csak ráébred hogy nem olyan egyszerű dolog ez...........szerintem..... Tongue
az szép és jó jó hogy van célja....viszont ehhez böven kell lenni zsének is mert különben hosszúéletű lesz a felújitás az tuti..... Cool
sok sikert!!

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #71302 Dátum: 2009 November 20, 10:26:40 »

Gondoltam hogy nem szólok bele, de mégis.1300as meg 1303as között kb alkatrészárakban minimum1.5 a szorzó és nem a 1303az olcsobb.Én nem oly rég jutottam túl egy felujitáson hidd el nem egyszerű kifizetni még normális fizetésből sem.Amibe te vágsz bele alsó hangon 1 -1.5 mihály és akkor nincs extra nagy szopás illetve nincsenek extra ötleteid.Az én autom is kb ilyen volt ránézésre aztán 950en lett a felhasznált karoszéria javitóelem tömités stb.250ért kasznizták 200ért fényezték.
Oldalak: 1 ... 1757 1758 1759 1760 1761 [1762] 1763 1764 1765 1766 1767 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: