www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 25, 06:07:18

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921222 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1993 1994 1995 1996 1997 [1998] 1999 2000 2001 2002 2003 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28076425 alkalommal)
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #61902 Dátum: 2009 Március 27, 16:35:36 »

A fő gond az hogy nem iszok sört.

Evil
Az nekem is nagy gond,máamikor nem iszok sört! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #61901 Dátum: 2009 Március 27, 15:26:08 »

Nekem "csak" vesehomokom volt eddig, de azt a fájdalmat senkinek nem kívánom....
Azóta tudom, ha jön és orvos van a közelben, már előre mondom a receptet: 2 Algopyrin + 2 No Spa vénásan beadva... Undecided Wink
Igen, a sör, az nagyon sokat segít, ha gond van... 2 üveggel le kell küldeni egymásután, és esetleg kicsit, sarkon ugrálni lépcsőn, lefelé 2-3 szintet...
Ezek általában segítenek... Wink

A fő gond az hogy nem iszok sört.

Evil

Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #61900 Dátum: 2009 Március 27, 14:53:40 »

"Csak olyan gyorsan száguldj, amilyen gyorsan a mentő menne érted.."
Nem elérhető dzsanni

« Hozzászólás #61899 Dátum: 2009 Március 27, 14:47:25 »

főleg úgy, hogy a mentőállomás szirénázva lehet olyan 5 (de semmiképpen nem 10) percre  Embarrassed

hjaa 
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #61898 Dátum: 2009 Március 27, 14:43:06 »

Meg szvsz mivel a sör dehidratál , sokkal könnyebben jön a következő utána, azaz 4-5 litert úgy tudsz meginni pár óra alatt , hogy jól is esik Grin

"Tegnap óta valahogy másképpen látom a ment(h)ősők helyzetét"
Ezt a mondatot kicsit megcáfolnám a saját sztorimmal , a multheti kisbalesetem után a fejemből több helyen ömlött a vér , a mély sebek miatt elállíthatatlanul és a mentősök 40 perc ( ! ! ) múlva értek ki a helyszínre, utána nagyon rendesek és segítőkészek voltak az kétségtelen, csak egy komolyabb gonddal ennyi időt nem igazán szeretnék várni...
főleg úgy, hogy a mentőállomás szirénázva lehet olyan 5 (de semmiképpen nem 10) percre  Embarrassed
Nem elérhető dzsanni

« Hozzászólás #61897 Dátum: 2009 Március 27, 14:18:12 »

Meg szvsz mivel a sör dehidratál , sokkal könnyebben jön a következő utána, azaz 4-5 litert úgy tudsz meginni pár óra alatt , hogy jól is esik Grin

"Tegnap óta valahogy másképpen látom a ment(h)ősők helyzetét"
Ezt a mondatot kicsit megcáfolnám a saját sztorimmal , a multheti kisbalesetem után a fejemből több helyen ömlött a vér , a mély sebek miatt elállíthatatlanul és a mentősök 40 perc ( ! ! ) múlva értek ki a helyszínre, utána nagyon rendesek és segítőkészek voltak az kétségtelen, csak egy komolyabb gonddal ennyi időt nem igazán szeretnék várni...
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #61896 Dátum: 2009 Március 27, 13:41:04 »

Tegnap kicsit másképpen alakult a napom, mint terveztem...

reggel 4x nekifutottam pisálásnak-de nem sikerült, mondom magamban h szép vége lesz ennek ha útközben ér el, mert bazira feszített a hhólyagom..
M7en olyan erős hasgörcsök jöttek rám h majd meg pusztultam, mondtam magamnak csak bp-ig beérve bírjam ki valahogy..
Petőfi hídnál buszról leszáll...majd összeestem annyira fájt-feszített hasam, annyi lélekjelenlétem még volt h felhívtam OMSZ-t,
5.p belül villogó-szirénázó mentőautó... kocsiba beszáll, infúzió+fájd. csill beköt, irány a János Kórház... mentőstiszt egy félig jogvégzett kollega volt (2,5é végzett Pázmányon-mire rájött h nem neki való a jogi szakma- eldumáltunk erről-arról, de közben arra gondoltam magamban h ma belém vágják a szikét :S (vakbélre gyanakodtam-de hála nem az volt... megindult egy vesekő és az okozott akkora görcsöt) ultrahang  +prosztata vizsg..  nemsokára egy 2-3mm es követ kell megszülnöm, kaptam gyógyszert- du hazaengedtek!
Tegnap óta valahogy másképpen látom a ment(h)ősők helyzetét !

Nekem "csak" vesehomokom volt eddig, de azt a fájdalmat senkinek nem kívánom....
Azóta tudom, ha jön és orvos van a közelben, már előre mondom a receptet: 2 Algopyrin + 2 No Spa vénásan beadva... Undecided Wink
Igen, a sör, az nagyon sokat segít, ha gond van... 2 üveggel le kell küldeni egymásután, és esetleg kicsit, sarkon ugrálni lépcsőn, lefelé 2-3 szintet...
Ezek általában segítenek... Wink

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető BigBen

« Hozzászólás #61895 Dátum: 2009 Március 27, 13:30:10 »

Sziasztok!

Miért van az,hogy a mobile.de-n csak akkor jelenik meg a hirdetésem,ha angolra változtatom a nyelvet?A német 'részen' hogy tudom láthatóvá tenni?Már újraregeltem és feltettem németül is,de akkor is csak az angol nyelvnél mutatta (a német nyelvű hirdetést Huh ),és már a tököm tele,hogy Angliából zaklatnak...Át kell vmit állítani,v.mi a franc?Már végignéztem mindent...
Tudna vki segíteni?Köszi előre is!
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #61894 Dátum: 2009 Március 27, 12:45:33 »

Eddig is megvolt a napi 1-2L folyadék... ezután is meglesz, most már TUTIRA

mások is mondták ezt a  fogyasztást.... miben más vagy inkább jobb a normál folyadéknál???
/tudom mi a sör és a sima víz közötti különbség.../ tehát a kérdés az h miért pont SÖR???

Pityubának biztos soha életében nem lesz veseköve-annyi  iszik /a hatékony megelőzés példaképe szememben/
A sörben olyan anyagok vannak (meg a teában is) amitől hamarabb kell csövelned mint sima vizenyőtől. Azaz gyorsítja a vesédet. Nálem ez fokozottan szokott jelentkezni, pl egy üveg kőbányait ha iszok még nem értem az aljára 4-5 perc alatt már struccozok a budi után a kocsmában.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #61893 Dátum: 2009 Március 27, 12:38:13 »

Bakker, ha ezt tudom... utóbbi 1-2hónapban álltam rá a Bakony kefírre... napi 1-2-3 biztos megvolt...
lehet ettől is Huh

figyi, ezt az orvossal beszéld meg, ő ért hozzá.
szerintem amúgy igen, lehet. legalábbis ezekre szokták felhívni a figyelmet.
mondjuk 1-2 hónap alatt nem valószínű a felhalmozódás, az inkább évek alatt megy - bár ki tudja.
sajnos orvostan hallgató bogarasaink már nem látogatják a fórumot Sad

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #61892 Dátum: 2009 Március 27, 12:36:51 »

ennyi minimum folyadékbevitel ajánlott felnőtt embereknek is (persze nem mindegy h valaki 10-50 vagy 120kg)!

http://www.google.hu/search?hl=hu&ei=YLrMSfb8D4OP-Abhy_DUBw&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=ajánlott+folyadékbevitel+felnőtt&spell=1

egyik találat sem orvosi oldal, de 2-3 liter alatt egyik sem ír.
szobahőmérsékleten, szélárnyékban.
de Te tudod Smiley

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #61891 Dátum: 2009 Március 27, 12:35:49 »

kálcium. általában a kövesek rosszul bontják le, vagy nem maradéktalanul, az áll össze röggé. aki hajlamos rá, annak oda kell figyelni a tej/termékek mennyiségére.
semmi különös, csak nem lehet nyakra-főre azt enni, meg ilyesmi. szóval nem diéta, csak odafigyelés.
Bakker, ha ezt tudom... utóbbi 1-2hónapban álltam rá a Bakony kefírre... napi 1-2-3 biztos megvolt...
lehet ettől is Huh
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #61890 Dátum: 2009 Március 27, 12:33:22 »

bazz, annyit a csecsemőknek kell... !
ennyi minimum folyadékbevitel ajánlott felnőtt embereknek is (persze nem mindegy h valaki 10-50 vagy 120kg)!

Már értem- arra gondolsz h felnőttnek sokkal több kell  Tongue!
« Utoljára szerkesztve: 2009 Március 27, 12:38:28 írta VWooDoO »
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #61889 Dátum: 2009 Március 27, 12:31:38 »

mi van ezzel a tejjel meg termékeivel?

kálcium. általában a kövesek rosszul bontják le, vagy nem maradéktalanul, az áll össze röggé. aki hajlamos rá, annak oda kell figyelni a tej/termékek mennyiségére.
semmi különös, csak nem lehet nyakra-főre azt enni, meg ilyesmi. szóval nem diéta, csak odafigyelés.

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #61888 Dátum: 2009 Március 27, 12:27:10 »

gyakorolsz, mi?! biztos van itt olyan rózsaszín, aki szívesen segít!! Cheesy Cheesy Cheesy

komolyra fordítva meg jobbulást! figyelj oda a tejtermékekre, meg ilyesmi, majd a dokik elmondják, de érdemes betartani! jah, és 4-5 liter folyadék naponta...

bátyám pár éve elájult nálam, én vittem be mentő helyett a kórházba... neki kijött, szóval fel a fejjel!
mi van ezzel a tejjel meg termékeivel?
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #61887 Dátum: 2009 Március 27, 12:26:09 »

bazz, annyit a csecsemőknek kell... !

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #61886 Dátum: 2009 Március 27, 12:25:47 »

...  +prosztata vizsg..  nemsokára egy 2-3mm es követ kell megszülnöm...

gyakorolsz, mi?! biztos van itt olyan rózsaszín, aki szívesen segít!! Cheesy Cheesy Cheesy

komolyra fordítva meg jobbulást! figyelj oda a tejtermékekre, meg ilyesmi, majd a dokik elmondják, de érdemes betartani! jah, és 4-5 liter folyadék naponta...

bátyám pár éve elájult nálam, én vittem be mentő helyett a kórházba... neki kijött, szóval fel a fejjel!

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #61885 Dátum: 2009 Március 27, 12:23:05 »

mások is mondták ezt a  fogyasztást.... miben más vagy inkább jobb a normál folyadéknál???
/tudom mi a sör és a sima víz közötti különbség.../ tehát a kérdés az h miért pont SÖR???

Pityubának biztos soha életében nem lesz veseköve-annyi  iszik /a hatékony megelőzés példaképe szememben/
« Utoljára szerkesztve: 2009 Március 27, 12:29:51 írta VWooDoO »
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #61884 Dátum: 2009 Március 27, 12:14:24 »

reggel 4x nekifutottam pisálásnak-de nem sikerült, mondom magamban h szép vége lesz ennek ha útközben ér el, mert bazira feszített a hhólyagom..
M7en olyan erős hasgörcsök jöttek rám h majd meg pusztultam, mondtam magamnak csak bp-ig beérve bírjam ki valahogy..
Petőfi hídnál buszról leszáll...majd összeestem annyira fájt-feszített hasam, annyi lélekjelenlétem még volt h felhívtam OMSZ-t,
5.p belül villogó-szirénázó mentőautó... kocsiba beszáll, infúzió+fájd. csill beköt, irány a János Kórház... mentőstiszt egy félig jogvégzett kollega volt (2,5é végzett Pázmányon-mire rájött h nem neki való a jogi szakma- eldumáltunk erről-arról, de közben arra gondoltam magamban h ma belém vágják a szikét :S (vakbélre gyanakodtam-de hála nem az volt... megindult egy vesekő és az okozott akkora görcsöt) ultrahang  +prosztata vizsg..  nemsokára egy 2-3mm es követ kell megszülnöm, kaptam gyógyszert- du hazaengedtek!
látszik, hogy a jogot csinálod! "reggel 4x nekifutottam pisálásnak-de nem sikerült" mondatból egyből lehet vágni a vesekövet! vakbél nem csinál ilyet

Amúgy pedig igyál sok sört, az segít! Jobbulást!
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #61883 Dátum: 2009 Március 27, 12:14:18 »

Sad Smiley
igyál sok folyadékot (ne alkoholt  Grin)
egyik ismerősömnek egy ausztriai sítábor alatt volt ilyen, és két nap alatt ki is jött, aztán még síelt két napot Smiley
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #61882 Dátum: 2009 Március 27, 12:12:27 »

5.p belül villogó-szirénázó mentőautó... kocsiba beszáll, infúzió+fájd. csill beköt, irány a János Kórház... mentőstiszt egy félig jogvégzett kollega volt (2,5é végzett Pázmányon-mire rájött h nem neki való a jogi szakma- eldumáltunk erről-arról, de közben arra gondoltam magamban h ma belém vágják a szikét :S (vakbélre gyanakodtam-de hála nem az volt... megindult egy vesekő és az okozott akkora görcsöt) ultrahang  +prosztata vizsg..  nemsokára egy 2-3mm es követ kell megszülnöm, kaptam gyógyszert- du hazaengedtek!
Nem semmi... Több söröt kéne inni és akkor gyorsulna a veséd.

Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #61881 Dátum: 2009 Március 27, 12:10:03 »

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #61880 Dátum: 2009 Március 27, 12:07:15 »

mert kamu zöldkártyád van, azért!! :-PP
csak mert eddig külön vittem mindig az fvm-be Vépre, most meg a műszakival együtt csinálták Sárváron. Lips Sealed Roll Eyes

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #61879 Dátum: 2009 Március 27, 11:56:54 »

a legutolsót miért nem írja ki?

mert kamu zöldkártyád van, azért!! :-PP

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #61878 Dátum: 2009 Március 27, 11:36:45 »

nekem kiírta!
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #61877 Dátum: 2009 Március 27, 10:45:33 »

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #61876 Dátum: 2009 Március 27, 10:45:22 »

szerintem elég, ha azt tudod, hogy mekkora a géped (elárulom: 680 g-os kenyérhez való).

Akcio lefujva!
Megtaláltama gép kezelési utasitását,mert volt hozzá!
Mindenkinek kösz a segitséget! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #61875 Dátum: 2009 Március 27, 09:50:51 »

En kocsijaim nincsenek benne, asszonyka kocsija meg benne van, de az eddigi zoldkartyakra mind azt hozta ki, hogy 'sikertelen', pedig sikerult. :-)
akkor ráb@sztál!  Evil Evil Evil Evil
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #61874 Dátum: 2009 Március 27, 09:40:05 »

zöldkártya adatbázis
En kocsijaim nincsenek benne, asszonyka kocsija meg benne van, de az eddigi zoldkartyakra mind azt hozta ki, hogy 'sikertelen', pedig sikerult. :-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #61873 Dátum: 2009 Március 27, 09:27:29 »

zöldkártya adatbázis

http://www.rkf.hu/hulladek/publikus.jsp
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #61872 Dátum: 2009 Március 26, 18:42:37 »

akkor már ne szökj, az szinte kéjutazás lesz a maihoz képest Smiley
A mai nem volt szar, nem is kellett fúrnia, csak belenyomta a tömést azt annyi. Báre lőtte belefújt kompresszorral, na az azért szar volt.

Nem elérhető aates

« Hozzászólás #61871 Dátum: 2009 Március 26, 18:38:58 »

Megjöttem a fogorvostól.... Egyenlőre próbatömést tett bele, a szökés a keddi napra tolódott akkor kell visszamennem.

akkor már ne szökj, az szinte kéjutazás lesz a maihoz képest Smiley

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #61870 Dátum: 2009 Március 26, 18:37:38 »

Megjöttem a fogorvostól.... Egyenlőre próbatömést tett bele, a szökés a keddi napra tolódott akkor kell visszamennem.

Nem elérhető aates

« Hozzászólás #61869 Dátum: 2009 Március 26, 18:36:41 »

Beirtam a googliba a tipustAFK No BM2,és kidobott vagy 20 német nyelvüt.
A linkek mellett ott van a forditás magyarra,de ha arra kattintok,ismeretlen URL-t jelez,és nem fordit.
A gép kezelési utasitását keresem(melyik gomb,mit csinál)hogy kell beállitani,programozni?
Receptjeim vannak.
Xoyox,Neked is köszönöm eddigi fáradozásod!

szerintem elég, ha azt tudod, hogy mekkora a géped (elárulom: 680 g-os kenyérhez való).

aztán nézelődj mondjuk itt: http://margit2.extra.hu/gepikenyer.htm

vagy itt: http://www.nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=15103&p=2

Smiley

Farkas Attila Balázs
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #61868 Dátum: 2009 Március 26, 16:44:19 »

A linkek mellett ott van a forditás magyarra,de ha arra kattintok,ismeretlen URL-t jelez,és nem fordit.
A gép kezelési utasitását keresem(melyik gomb,mit csinál)hogy kell beállitani,programozni?
Receptjeim vannak.
csak ezt találtam:
franciául meg németül van
http://hu.diplodocs.com/marka-hasznalati-utmutato-utasitas/AFK

esetleg kérdezd meg ezen a címen, ő is ezt kereste, hátha megvan azóta:
http://forum.index.hu/Article/jumpTree?a=79443842&t=1001728
« Utoljára szerkesztve: 2009 Március 26, 16:46:19 írta Typ117 »
xoyox
« Hozzászólás #61867 Dátum: 2009 Március 26, 16:37:11 »

recepteket bemasolod scenneles utan a fordito gepbe es gyaaaaa ! = ugyanaz es nem kell keresgetni !
ember !
ez a megoldas !
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #61866 Dátum: 2009 Március 26, 16:19:00 »

akkor most már van? én nem találtam. a németet ha találtad hol van?
Receptjeim vannak.

Tóth Zoltán
xoyox
« Hozzászólás #61865 Dátum: 2009 Március 26, 16:06:15 »

Köszi,addig eljutottam én is,de mind németül jött elö.
Rányomtam a forditora,de minden linknél ismeretlen URL-t irt és nem forditott!
Ezért kerestem itt segitséget.!
forditast ugy kell, hogy bal egerrel beszinezed kopierozod a kert Linket es jobbal bemasolod a fordito gep be hogy az egesz oldalt forditsa. Vagy ha akaraod csak az oldalt forditja.
Persze csak ha van magyar forditasra.lehetöseg . . . . . . . vilagos !

ha semmire nem jutsz egyszar ha talalkozunk leviszem az en gepemröl szolot --mind ugyanazt tudja --es lediktalom ott helyböl leforditom, de itt ne kivand, hogy minden kenyer typusra gepeljek orakhosszat Smiley)

en kedvencem a mazsolas fahejas kalacs !
« Utoljára szerkesztve: 2009 Március 26, 16:09:35 írta xoyox »
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #61864 Dátum: 2009 Március 26, 15:49:06 »

akkor most már van? én nem találtam. a németet ha találtad hol van?
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #61863 Dátum: 2009 Március 26, 15:41:24 »

http://www.google.com/search?q=brotbackmaschine+AFK.No.BM2.&rls=com.microsoft:*:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7SKPB
kidobott eccerre 62 valsztasi lehetöseget
Googlenak van fordito gepe Smiley
ha vegzek tovabb kereshetek de az drage lesz ! egy meleg friss sütes !

Tóth Zoltán
Oldalak: 1 ... 1993 1994 1995 1996 1997 [1998] 1999 2000 2001 2002 2003 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: