www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 17, 18:00:36

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2183 2184 2185 2186 2187 [2188] 2189 2190 2191 2192 2193 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27862169 alkalommal)
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #54301 Dátum: 2008 Október 17, 21:32:08 »

Erről jut eszembe:
A paintba a multkor nem tudtam szöveget beírni. az ikonra nem akart rákattintódni az egér.
Ez mitől lehet?
micsidiri? ilyenről még nem hallottam  Huh De maga a gomb aktív volt? Tehát nem volt szürke stb?

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #54300 Dátum: 2008 Október 17, 21:32:01 »

Erről jut eszembe:
A paintba a multkor nem tudtam szöveget beírni. az ikonra nem akart rákattintódni az egér.
Ez mitől lehet?
szvsz painthiba lehet

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #54299 Dátum: 2008 Október 17, 21:31:55 »

Partizán??? IQ? SAtöbbi?
Inkább maresz (őt már nagyjából tudom dekódolni), néha xoyox, meg van még egyét ember, akinek az ékezetes betűk helyett mindenféle érdekes karakterek mutatkoznak
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #54298 Dátum: 2008 Október 17, 21:31:28 »

SAtöbbi?
rá nem emlékszem.. biztos nem volt itt sokat   Evil
Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #54297 Dátum: 2008 Október 17, 21:29:32 »

de pl az RNIE-istáknak nagy segítség lenne, művészi egójuk kimutatásához pl.
Erről jut eszembe:
Ez mitől lehet?
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #54296 Dátum: 2008 Október 17, 21:27:57 »

Majd hogyha nem akarjuk elolvasni a másik írását.  Lips Sealed
Zárójeles kérdés: Melák? Qzma? BogaraZO? és sok régi fórumos? (Jó nem a pókhálósak Grin, hanem akik rég jártak errefele.)
Partizán??? IQ? SAtöbbi?

Nem elérhető szódásbácsi

« Hozzászólás #54295 Dátum: 2008 Október 17, 21:27:28 »

egyébként mikortól lehet majd a fórumba is kézzel írni? Nem lenne rossz... Roll Eyes Grin
Így sem mindig olvasható egy-két ember írása, nemhogy még majd ha kézzel ír...
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #54294 Dátum: 2008 Október 17, 21:26:52 »

de pl az RNIE-istáknak nagy segítség lenne, művészi egójuk kimutatásához pl.

Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #54293 Dátum: 2008 Október 17, 21:24:44 »

egyébként mikortól lehet majd a fórumba is kézzel írni? Nem lenne rossz... Roll Eyes Grin

Zárójeles kérdés: Melák? Qzma? BogaraZO? és sok régi fórumos? (Jó nem a pókhálósak Grin, hanem akik rég jártak errefele.)
« Utoljára szerkesztve: 2008 Október 17, 21:27:21 írta tazoli »
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #54292 Dátum: 2008 Október 17, 21:24:19 »

ehhez csak annyit tudok segíteni, hogy egyszer ott voltam, mikor Szabó Miki egy bogárba éppen betett a légszűrőre egy ilyesmi melegítőcsövet. DE az a cső a másik oldalon volt és nagyobb volt az átmérője (mint a másik két harmonikacső). Szóval ő csak átvezette a lemezen lefelé, és mondta hogy nagyon fontos alul a fém csövet előre a hengerek felé fordítani, meghajtani, hogy a meleg levegőt a légáramlás bele is vigye. (lehet hogy gyárilag volt ott valami ilyen beforduló csonk, de a harmónikacsővel ő ugyanazt a funkciót elérte)
Köszi! Wink
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #54291 Dátum: 2008 Október 17, 21:23:48 »

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #54290 Dátum: 2008 Október 17, 21:06:04 »

dehogy csk akkor engedi
simán telepitheted
én is használtam

Nekem nem. nem engedi letölteni.
Már töltöm is.

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #54289 Dátum: 2008 Október 17, 21:05:33 »

De komolyan. VAlami journal v mi szoftver kér, amit a picipuha csak akkor enged, ha origi a winfos. Most mondjam azt hogy nemegészen...  Huh
dehogy csk akkor engedi
simán telepitheted
én is használtam
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #54288 Dátum: 2008 Október 17, 21:02:13 »

igyál egy vagy több söröt
De komolyan. VAlami journal v mi szoftver kér, amit a picipuha csak akkor enged, ha origi a winfos. Most mondjam azt hogy nemegészen...  Huh

Nem elérhető gas

« Hozzászólás #54287 Dátum: 2008 Október 17, 21:00:40 »

Más: olyan gondom van, hogy lett digitális táblám, és szeretnék emesenen kézzel írni., de ha rákattanok alul arra a fülre, akkor azt írja, hogy nem támogatja ez a verzsön. Most mitévő legyek? messenger 2008-as verzsön.
igyál egy vagy több söröt

VW Bogár 1300 '71,Transporter1.6D '83
https://photos.app.goo.gl/WsANqntrkSdn7c6f6
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #54286 Dátum: 2008 Október 17, 20:57:56 »

Más: olyan gondom van, hogy lett digitális táblám, és szeretnék emesenen kézzel írni., de ha rákattanok alul arra a fülre, akkor azt írja, hogy nem támogatja ez a verzsön. Most mitévő legyek? messenger 2008-as verzsön.

Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #54285 Dátum: 2008 Október 17, 20:54:28 »

A dologhoz hozzátartozik (nagyon sok minden mellett), hogy az anyai dédnagyanyám 150 cm volt, apró szakállal, ronda barna bőrrel és pipázott.
De ki nem szarja le?
Azt gondolom, hogy a 4 évvel ezelőtti történetért egyzser elnézést kértem, de megteszem újra.
A legutolsó üzlettel kapcsolatban pedig elmondtam telefonba a lényeget, ha ezt nem sikerült megérteni akkor nem tudok mit tenni.
Ezért nem hiszen, hogy újra elnézést kellene kérnem.

Más:
Mivel nem ismerem zs-t sem és tazolit sem, nem minősitem őket. Sok olyan ember van a fórumon akinek hányok a stilusától, de nem tulajdonitok jelentőséget neki. Viszont ismeretlenül egy NŐ-t igy kiosztani gáz. Lehet nekem is nagyon szarul esne az adott szituáció, de miromán hegyi parasztok nem igy rendezzük a dolgainkat.
Lehet egyeseket ugynolyan senkiházinak tartanak ott ahol van, mint ő másokat.

Pacsi!  Roll Eyes És üdvözlöm a hegyieket! Gáz nemgáz. Ez van. Visszavonni már nem tudom. És ráadásul kitartok felháborodásom jogossága mellett. Formájában lehet kevésbé. De már ez fel van fújva mint a Jackass-es pádre fején a felfújt gumma.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #54284 Dátum: 2008 Október 17, 20:47:33 »

A dologhoz hozzátartozik (nagyon sok minden mellett), hogy az anyai dédnagyanyám 150 cm volt, apró szakállal, ronda barna bőrrel és pipázott.
De ki nem szarja le?
Azt gondolom, hogy a 4 évvel ezelőtti történetért egyzser elnézést kértem, de megteszem újra.
A legutolsó üzlettel kapcsolatban pedig elmondtam telefonba a lényeget, ha ezt nem sikerült megérteni akkor nem tudok mit tenni.
Ezért nem hiszen, hogy újra elnézést kellene kérnem.

Más:
Mivel nem ismerem zs-t sem és tazolit sem, nem minősitem őket. Sok olyan ember van a fórumon akinek hányok a stilusától, de nem tulajdonitok jelentőséget neki. Viszont ismeretlenül egy NŐ-t igy kiosztani gáz. Lehet nekem is nagyon szarul esne az adott szituáció, de miromán hegyi parasztok nem igy rendezzük a dolgainkat.
Lehet egyeseket ugynolyan senkiházinak tartanak ott ahol van, mint ő másokat.
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #54283 Dátum: 2008 Október 17, 20:47:30 »

?????????????????????? Roll Eyes
ehhez csak annyit tudok segíteni, hogy egyszer ott voltam, mikor Szabó Miki egy bogárba éppen betett a légszűrőre egy ilyesmi melegítőcsövet. DE az a cső a másik oldalon volt és nagyobb volt az átmérője (mint a másik két harmonikacső). Szóval ő csak átvezette a lemezen lefelé, és mondta hogy nagyon fontos alul a fém csövet előre a hengerek felé fordítani, meghajtani, hogy a meleg levegőt a légáramlás bele is vigye. (lehet hogy gyárilag volt ott valami ilyen beforduló csonk, de a harmónikacsővel ő ugyanazt a funkciót elérte)
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #54282 Dátum: 2008 Október 17, 20:46:57 »

Anyámat!

Na ne kímélj!  Grin
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #54281 Dátum: 2008 Október 17, 20:44:36 »

a devla rágja ki a szívedet drága gyönyörűszép testvérem  Grin Grin Grin
Korrekt! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #54280 Dátum: 2008 Október 17, 20:42:54 »

Anyámat!
a devla rágja ki a szívedet drága gyönyörűszép testvérem  Grin Grin Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #54279 Dátum: 2008 Október 17, 20:39:08 »

Anyámat!
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #54278 Dátum: 2008 Október 17, 20:07:41 »

nnnnna csak a történeti hűség kedvéért:

még az internet hőskorszakában, bőven a múlt században csináltam egy weblapot, ahol többek közt volt egy olyan funkció is, hogy a kedves bogaras kollégák az általuk ismert és megtapasztalt szerelőkről (nem, nem klubelnökökről) leírhatták a rövid véleményüket.
le is írták, volt, akit dícsértek, volt, akit szidtak, és volt, akiről vegyesen nyilatkoztak (a fent említett illető esetében pl. ez történt).
az én véleményem pedig kizárólag a szabómikiről és a megyóról volt ott (dícsértem őket). a szóban forgó illetőről értelemszerűen egy karaktert sem írtam, hiszen sosem volt vele semmi dolgom, mint szerelővel.

aztán egyszercsak kaptam egy idézést, hogy rágalmazás és becsületsértés miatt jelenjek má meg a bíróságon.
aholis a feljelentő személy kimondottan kérte az én példás megbüntetésemet.
miután az illetékes bírónő elküldött minket a náthás picsába, hogy ne baszogassuk már őt ilyen faszságokkal (nem szó szerint így mondta, de ez volt a lényege), a szóban forgó illetővel beszéltem még vagy egy órát. ma már, sok év távlatából tudom, hogy nem csak a bíróságosdi bohóckodás, de az az egy óra is tökfelesleges időtöltés volt.

(ha nem lettem volna teljesen érthető: a történet értelme kb. annyi volt, mitha az én itteni dumáim miatt valaki beperelné a pityubácsit meg a stonement)

Grin Grin Grin
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #54277 Dátum: 2008 Október 17, 20:00:43 »

Hali.
Valaki meg tudná mondani,hogy a levegőszűrőről lemenő vékony gégecső(előmelegítő),ahol átmegy a lemezen,ott van valami tömítés,gumigyűrű,csatlakozócsonk vagy valami?

A gégecső a lemez alatt is tovább folytatódik,vagy oda kell valami toldás vagy összekötő?

Köszönöm!! Wink Cheesy Grin
?????????????????????? Roll Eyes

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #54276 Dátum: 2008 Október 17, 19:51:15 »

gondolom AZS említette a Szepes nevet

nnnnna csak a történeti hűség kedvéért:

még az internet hőskorszakában, bőven a múlt században csináltam egy weblapot, ahol többek közt volt egy olyan funkció is, hogy a kedves bogaras kollégák az általuk ismert és megtapasztalt szerelőkről (nem, nem klubelnökökről) leírhatták a rövid véleményüket.
le is írták, volt, akit dícsértek, volt, akit szidtak, és volt, akiről vegyesen nyilatkoztak (a fent említett illető esetében pl. ez történt).
az én véleményem pedig kizárólag a szabómikiről és a megyóról volt ott (dícsértem őket). a szóban forgó illetőről értelemszerűen egy karaktert sem írtam, hiszen sosem volt vele semmi dolgom, mint szerelővel.

aztán egyszercsak kaptam egy idézést, hogy rágalmazás és becsületsértés miatt jelenjek má meg a bíróságon.
aholis a feljelentő személy kimondottan kérte az én példás megbüntetésemet.
miután az illetékes bírónő elküldött minket a náthás picsába, hogy ne baszogassuk már őt ilyen faszságokkal (nem szó szerint így mondta, de ez volt a lényege), a szóban forgó illetővel beszéltem még vagy egy órát. ma már, sok év távlatából tudom, hogy nem csak a bíróságosdi bohóckodás, de az az egy óra is tökfelesleges időtöltés volt.

(ha nem lettem volna teljesen érthető: a történet értelme kb. annyi volt, mitha az én itteni dumáim miatt valaki beperelné a pityubácsit meg a stonement)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #54275 Dátum: 2008 Október 17, 19:44:47 »

Erröl irjál még pár szót!
Komplett zenekar a tábortüz mellett,erösitök nélkül,vagy valami más???
jövőhéten szombaton reggel 8 börsi obi parkolóból indul egy T3 kirándulás ahova nagy nagy szeretettel várnak bennünket is
és ott lesz a t3 zeneker oszlopa is akivel le lehet zsírozni mindent
én lehet hogy elmegyek velük nagyvázsonyba aznap kirándulni
szval majd puhatolózom

RNIE
« Hozzászólás #54274 Dátum: 2008 Október 17, 19:40:30 »

én hónaljjal tudok purcogni Cool
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #54273 Dátum: 2008 Október 17, 19:39:56 »

Lenne itt egy FELHIVÁS! Grin
Tegnap volt egy elökészitö megbeszélés a következö tököli találkozóval kapcsolatban.
Ott merült fel az ötlet,hogy mozgositsuk a zenélni tudó bogarasokat,és hozzunk össze egy anplugged bogár bandát,tábortüz mellett,esti bulizós jeligére.
Két alapkövetelmény lenne:
-a páciens birjon valamilyen hangszeren büvészkedni!
-a   -"-     legyen ott a tököli találkozón,és maradjon is éjszakára,jó hangulatot csinálni!
Ha érez magában valaki indittatást,itt lehet jelentkezni,mondjuk név és hangszer megjelölésse! Cheesy

Pl.
1. Vagabond  gitár(akusztikus)
2. brez trombita ( Mivel az nem volt feltétel, hogy rendelkezni is kell a hangszerrel így bátran beirtam magam, de irhattam volna harsonát, szárnykürtöt vagy akár tubát is ugy amblokk rézfúvósok... Smiley )
3.Woodoo Orgona

itt lehet folytatni.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #54272 Dátum: 2008 Október 17, 19:37:33 »

menj fel az oldalára a KAWÁNAK és jelkezz be és kérdezz
tavaly is készültek de elcsúsztak egy banánhéjon azért nem lett belőle semmi

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #54271 Dátum: 2008 Október 17, 19:35:32 »

Fésű selyempapírral játszik? Smiley
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #54270 Dátum: 2008 Október 17, 19:34:25 »

3.T3masok  komplett zenekarral komplett műsorral (www.t3tuning.hu)

itt lehet folytatni.

Tóth Zoltán
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #54269 Dátum: 2008 Október 17, 19:31:58 »

Lenne itt egy FELHIVÁS!
Tegnap volt egy elökészitö megbeszélés a következö tököli találkozóval kapcsolatban.
Ott merült fel az ötlet,hogy mozgositsuk a zenélni tudó bogarasokat,és hozzunk össze egy anplugged bogár bandát,tábortüz mellett,esti bulizós jeligére.
-a   -"-     legyen ott a tököli találkozón,és maradjon is éjszakára,jó hangulatot csinálni!
Ha érez magában valaki indittatást,itt lehet jelentkezni,mondjuk név és hangszer megjelölésse!

Pl.
2. brez trombita ( Mivel az nem volt feltétel, hogy rendelkezni is kell a hangszerrel így bátran beirtam magam, de irhattam volna harsonát, szárnykürtöt vagy akár tubát is ugy amblokk rézfúvósok...  )
3.T3masok  komplett zenekarral komplett műsorral (www.t3tuning.hu)

itt lehet folytatni.

Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #54268 Dátum: 2008 Október 17, 19:28:44 »

Ha érez magában valaki indittatást,itt lehet jelentkezni,mondjuk név és hangszer megjelölésse! Cheesy

Pl.
2. brez trombita ( Mivel az nem volt feltétel, hogy rendelkezni is kell a hangszerrel így bátran beirtam magam, de irhattam volna harsonát, szárnykürtöt vagy akár tubát is ugy amblokk rézfúvósok... Smiley )
3.

itt lehet folytatni.

Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #54267 Dátum: 2008 Október 17, 19:07:04 »

WOODOO BARÁTUNK HÍRES DIVATDIKTÁTOR Tudtad Woodoo?

<a href="http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-1305958191409866412" target="_blank">http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-1305958191409866412</a>
Butust kérdeztélte butus! Én ne tudnám? Alapvetően pedig unom a névlopókat. Evil Evil Evil

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #54266 Dátum: 2008 Október 17, 19:00:12 »

Nyilvános rágalmazás. Az AZS-t is simán beperelte a Szepes sokkal kisebb dolog miatt. Mivel ez egy nyilvános forum, igy minden beirás is nyilvánosnak számit. Gondolkozni kéne. Hidd el simán perelheti.

gondolom AZS említette a Szepes nevet, zoli viszont sehol nem használt vezetéknevet ha jó emlékszem, meg  semmiylen egyéb személyes adatot
de nem is fírtassuk, nincs értelme
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #54265 Dátum: 2008 Október 17, 18:58:38 »

Pl.
2.
3.

itt lehet folytatni.
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #54264 Dátum: 2008 Október 17, 18:50:41 »

Van valakinél telepítve ETOS?
Rá kéne nézni egy cikkszámra.
Nálam van, küldd privátban!

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #54263 Dátum: 2008 Október 17, 18:41:36 »

Van valakinél telepítve ETOS?
Rá kéne nézni egy cikkszámra.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető tati

Ízirájder 0630 9850919 ÖRÖM AZ ERŐ ÁLTAL

« Hozzászólás #54262 Dátum: 2008 Október 17, 18:06:21 »

Milyen legyen az új kétszázasunk?

http://forint.hu/engine.aspx?page=szavazas
   szerintem lófaszt kéne rárajzolni úgy is annyit ér mire elkészülnek úgy is csak 1 százast fog érni akkó meg minek

Oldalak: 1 ... 2183 2184 2185 2186 2187 [2188] 2189 2190 2191 2192 2193 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: