www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 20:15:56

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2894 2895 2896 2897 2898 [2899] 2900 2901 2902 2903 2904 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27948460 alkalommal)
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #25861 Dátum: 2007 Március 24, 19:10:48 »

Gyógyulj meg minél előbb!
Nem elérhető kiccsabi

« Hozzászólás #25860 Dátum: 2007 Március 24, 18:35:55 »

húvazze! ez az egész taljánországban történt? aszittem, hogy a magyari velence előtt.
így még durvább. tudtál beszélgetni a helyi eüsökkel? az ottani jard (carabinieri vagy miafene) hogy állt a dologhoz? hogyan sikerült hazajönni autó nélkül?

a carabineri vagy mifene a csendőr, ezen kivül van policia multicipiale, ami megyei rendőr meg policia stradale, ami a kobratizenegy. a tüzoltók között volt englisspeaking. a mentősök beszéltek angolt is meg spanyolt is. a rendőr elvette a jogositványomat és utlevelemet, majd mikor már talpraállítottak a korházban, bejöttek azok a rendőrök, akik helyszineltek, nagyon tündérek voltak, elmondták mi történt, ők hozták be a baleseti kárbejelentőket, amit lepecsételtek, megbeszéltük mi történt, leirtam az eseményeket magyarul!, visszaadták a papirjaimat, majd gyors felépülést kivántak...
egy buszos barátom meg franciaországban sielt, őt hivtam fel, hogy hozzon haza, mire kiengedtek a korházból, ő is odaért értem.
de a cég is odarendelt egy teherautót, hogy az is haza tud hozni, de inkább maradtam a passatos megoldásnál...

Azt mondom, mindegy hogy mit vezetsz, csak DDT-043 legyen a rendszáma, vagy fizessenek érte annál többet, minél messzebb készült Németországtól Wink
Nem elérhető Noo

« Hozzászólás #25859 Dátum: 2007 Március 24, 17:34:46 »

Lehet! Én is csak úgy hallottam.
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #25858 Dátum: 2007 Március 24, 17:14:44 »

Én úgy tudom, hogy ez a depós dolog úgy indult, hogy mikor a fehér ovált fényképezték, akkor a fotós szólt hogy gyorsan szedjék össze a   kaposvári bogarakat. Szép lassan mejelenik majd mindegyik. Ha jól emlékszem 6 vagy 8 kocsit fotóztak.

A Gölöncsér Attilla szervezte meg az egészet,és egyidőben egyszerre tizenkét bogarat fotóztak le Kaposváron.

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #25857 Dátum: 2007 Március 24, 17:02:48 »

még a kocc előtt, szerdán csavartam az A4esen milánóba, és megelőztem egy buszt...

húvazze! ez az egész taljánországban történt? aszittem, hogy a magyari velence előtt.
így még durvább. tudtál beszélgetni a helyi eüsökkel? az ottani jard (carabinieri vagy miafene) hogy állt a dologhoz? hogyan sikerült hazajönni autó nélkül?
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #25856 Dátum: 2007 Március 24, 16:59:47 »

Cool

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #25855 Dátum: 2007 Március 24, 15:07:38 »

szerintem nem gáz az a bogi... miért csak azok az autók kerüljenek be amit 45millió forint ráfordítással állítottak helyre ?
igazán nem gond, ha napi használatu autók is vannak a depóban, és nem csak  a "garázs díszei"

téged sem baszogat senki, hogy az összetört hátsó sárvédődet, te kalapáltad ki és kenyted le ecsettel... (pedig 50ezerből meg is lett volna  Evil )
inkább azt gondolják, hogy húúúdefaszagyerek, milyen ügyesen tud kókányolni Wink
meg kell becsülni a hétköznapi igavonó bogarakat is 

az a 65ös 2003ban Orfűn még nagyon szép volt de 100 000 km-t tett bele azóta...enyémben 30 000körül van mióta kész lett de akármit csinálsz óvod félted is előjön valami retek mint sajna nekem is Sad mert lehet anno megcsinálnak valamit de többi még egészségesnek látszik és eltelig 5-6év ...arról nem is beszélve hogy ha valamit elnagyol lakatos

igaz a szigszalag már akkor fenn volt
« Utoljára szerkesztve: 2007 Március 24, 15:17:43 írta vw1966 »
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #25854 Dátum: 2007 Március 24, 15:00:54 »

A mostani 65ös "százezredes" viszont nagyon alulmúlja a depo eddigi munkásságát is.

szerintem nem gáz az a bogi... miért csak azok az autók kerüljenek be amit 45millió forint ráfordítással állítottak helyre ?
igazán nem gond, ha napi használatu autók is vannak a depóban, és nem csak  a "garázs díszei"

téged sem baszogat senki, hogy az összetört hátsó sárvédődet, te kalapáltad ki és kenyted le ecsettel... (pedig 50ezerből meg is lett volna  Evil )
inkább azt gondolják, hogy húúúdefaszagyerek, milyen ügyesen tud kókányolni Wink
meg kell becsülni a hétköznapi igavonó bogarakat is 

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető Noo

« Hozzászólás #25853 Dátum: 2007 Március 24, 14:28:14 »

MÁS: ...

Én úgy tudom, hogy ez a depós dolog úgy indult, hogy mikor a fehér ovált fényképezték, akkor a fotós szólt hogy gyorsan szedjék össze a   kaposvári bogarakat. Szép lassan mejelenik majd mindegyik. Ha jól emlékszem 6 vagy 8 kocsit fotóztak.

Nem elérhető WildDaemon

« Hozzászólás #25852 Dátum: 2007 Március 24, 14:12:37 »

ááááá bazzz egyből 7 rtg fotó, hasi ultrahang, neurológia, teljes labor, tapogatás satöbbi... olyan kivizsgálás volt, hogy csak na Cheesy itthon a vizitdíj több ezer lett volna Cheesy Cheesy Cheesy csak a fejem basztam oda (azóta sem tudom hova) meg az oldalamba nőtt bele a kormány mintája...

csóri master 5 hónapos volt, 43xxx km-el... és azért nagyon jó munkaló volt... 3 órával korábban vettem bele 13 euróért izzót Sad és szegény kettétört Sad

A Masterral nekem a futómü ami nem tetszik egyébként nem rossz tényleg!
Szerencse, hogy nem lett komolyabb bajod!
Nem értettem a képen mit keres a kormány az oldaladban.... mármint a nyoma!
Nem elérhető kiccsabi

« Hozzászólás #25851 Dátum: 2007 Március 24, 13:37:13 »

Ez igen kemény lehetett wazze! de szerencsére egyben vagy! Belső sérülésed nincs?

ááááá bazzz egyből 7 rtg fotó, hasi ultrahang, neurológia, teljes labor, tapogatás satöbbi... olyan kivizsgálás volt, hogy csak na Cheesy itthon a vizitdíj több ezer lett volna Cheesy Cheesy Cheesy csak a fejem basztam oda (azóta sem tudom hova) meg az oldalamba nőtt bele a kormány mintája...

csóri master 5 hónapos volt, 43xxx km-el... és azért nagyon jó munkaló volt... 3 órával korábban vettem bele 13 euróért izzót Sad és szegény kettétört Sad

Azt mondom, mindegy hogy mit vezetsz, csak DDT-043 legyen a rendszáma, vagy fizessenek érte annál többet, minél messzebb készült Németországtól Wink
Nem elérhető WildDaemon

« Hozzászólás #25850 Dátum: 2007 Március 24, 13:33:44 »

még a kocc előtt, szerdán csavartam az A4esen milánóba, és megelőztem egy buszt...
fehér-rózsaszín patent állapotú T2b pritsce lengyel, még fekete!! rendszámmal. két fiatal srác ült benne, és felettébb élvezték az utazást, ahogy az látszott...
baromi jó érzés volt!

Partizán árokbatekerős történetére: sajna velencénél szalagkorlát van az árok helyén, és mindennapos, hogy nagy fékezéssel megáll ott a sor... a velencei teherforgalom ilyen... megmondom őszintén, fékeztem, megálltam, lenyultam az anyos ülés elé valamiért, (nem emlékszem pontosan.) a csatt meg minden előjel nélkül jött, reccsent, aztán nagyon gyorsultunk, aztán reccsent megint és sötét lett... a köetkező kép, hogy célzok az orrvérzéssel, hogy ne folyassam össze a kárpitot. a légzsák csak akkor tünt fel, mikor kezdtem keresni, mi füstöl...

sajna az olaszoknál nincs igazán vasúti teherszállítás, és hihetetlen aktiv az iparuk, illetve nagy behajózó állam is, így aztán sehol nem látott mértékű teherautó forgalmuk van...
városi elkerülőkön gyakorlat, hogy 3 sávból a belső kettő 80 km/h ás limitű, és minden teherautó ki van onnét tiltva. a külső sáv a teherautóké, 50es limittel...
ezért be is tud dugulni rendesen, meg ugye a szélső sávon megy keresztül az összes le és felhajtó forgalom, ezért nagyon észnél kell ott lenni.

CB-n dumáltam egy magyar kamionossal, egy piros buggyja van (nem fórumos) épp arról, hogy majd ha addig nem is, de a rajzáson találkozunk...
megelőztem, integettünk, aztán 2 mondat még a fúrumról, aztán csatt...
láttam ahogy elment mellettem... szerintem azóta sem tudja, hogy túléltem e...

Ez igen kemény lehetett wazze! de szerencsére egyben vagy! Belső sérülésed nincs?
Nem elérhető kiccsabi

« Hozzászólás #25849 Dátum: 2007 Március 24, 13:22:04 »

Igen, a depo most már kezd mindent alulmúlni.
Annyi szép autó épül kicsi országunkban, miért nem azok vannak benne?
Igenis menjenek ki a rajzásra, válasszanak ki autókat, tegyenek rá cetlit vagy keressék meg a tulajt. Ez a majd csak bbesik valaki az újságba dolog kezd nagyon nagy gáz lenni.
A barna perec viszont nekem tetszik. Nem csinálnék ilyet, de tisztelem a munkát/igényességet, ami benne van.

fehér-rózsaszín patent állapotú T2b pritsce lengyel, még fekete!! rendszámmal. két fiatal srác ült benne, és felettébb élvezték az utazást, ahogy az látszott...
baromi jó érzés volt!

Partizán árokbatekerős történetére: sajna velencénél szalagkorlát van az árok helyén, és mindennapos, hogy nagy fékezéssel megáll ott a sor... a velencei teherforgalom ilyen... megmondom őszintén, fékeztem, megálltam, lenyultam az anyos ülés elé valamiért, (nem emlékszem pontosan.) a csatt meg minden előjel nélkül jött, reccsent, aztán nagyon gyorsultunk, aztán reccsent megint és sötét lett... a köetkező kép, hogy célzok az orrvérzéssel, hogy ne folyassam össze a kárpitot. a légzsák csak akkor tünt fel, mikor kezdtem keresni, mi füstöl...

sajna az olaszoknál nincs igazán vasúti teherszállítás, és hihetetlen aktiv az iparuk, illetve nagy behajózó állam is, így aztán sehol nem látott mértékű teherautó forgalmuk van...
városi elkerülőkön gyakorlat, hogy 3 sávból a belső kettő 80 km/h ás limitű, és minden teherautó ki van onnét tiltva. a külső sáv a teherautóké, 50es limittel...
ezért be is tud dugulni rendesen, meg ugye a szélső sávon megy keresztül az összes le és felhajtó forgalom, ezért nagyon észnél kell ott lenni.

CB-n dumáltam egy magyar kamionossal, egy piros buggyja van (nem fórumos) épp arról, hogy majd ha addig nem is, de a rajzáson találkozunk...
megelőztem, integettünk, aztán 2 mondat még a fúrumról, aztán csatt...
láttam ahogy elment mellettem... szerintem azóta sem tudja, hogy túléltem e...

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #25848 Dátum: 2007 Március 24, 13:08:14 »

Igen, a depo most már kezd mindent alulmúlni.
Annyi szép autó épül kicsi országunkban, miért nem azok vannak benne?
Igenis menjenek ki a rajzásra, válasszanak ki autókat, tegyenek rá cetlit vagy keressék meg a tulajt. Ez a majd csak bbesik valaki az újságba dolog kezd nagyon nagy gáz lenni.
A barna perec viszont nekem tetszik. Nem csinálnék ilyet, de tisztelem a munkát/igényességet, ami benne van.
Nem elérhető SiD

« Hozzászólás #25847 Dátum: 2007 Március 24, 10:30:11 »

hasonló gondolatok fogalmazódtak meg bennem, amikor tegnap átpörgettem az újságot.

1963 VW1200 DeLuxe
Nem elérhető bitus76

06 30 460 2831

« Hozzászólás #25846 Dátum: 2007 Március 24, 09:52:49 »

Gyógyulj meg kiscsabi mihamarabb, aztán    a rajzáson.

VW 1200.1963.
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #25845 Dátum: 2007 Március 24, 09:48:36 »

MÁS:
A DEPO-t lehet, hogy már tárgyaltátok. Nekem igazándiból ezzel a kaposvár fanatizmussal kezd telelenni a hócipőm. A múltkor beadnak egy közepes vágott kabriót, amit persze két nap múlva már hírdettek is.
A mostani 65ös "százezredes" viszont nagyon alulmúlja a depo eddigi munkásságát is. Nem hittem volna, hogy ennyire gyenge autónak is teret adnak, sőt még magasztalják is. Mi a bajom? Az autóról tenyérnyi darabokban hullik a gitt, kívülről látványos rohadások, közepes, az eredetivel köszönőviszonyban sem lévő kárpitozás. A szigszalaggal felfogatott rebdszám meg besenyőpsitásan szólva "mindennek a teteje".
Ennél a gépnél legalább 100 autó van az országban, amelyik jobban rászolgált arra, hogy bemutassák.
A magam részéről kezdem unni a kaposvári antikos-ékszerész bogaras vonalat, akik sezlonyért sparhertért kapnak maguknak oválokat...

Ja, és nem mellesleg én is eredendően kaposvári volnák...Smiley Talán ezért is zavar, hogy földim, amikor fotózzák az autóját még arra sem képes, hogy elugrjon a tecsóba és vegyen egy rendszámtáblatartót...

Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #25844 Dátum: 2007 Március 24, 09:37:54 »

azt hiszem elhasználtam a 9 életemből megint egyet...
sajnos a roncsról nem tudok képet küldeni, mert arról nem készült még kép, de aki kitalálja, milyen gyártmány volt, annak egy gratula! Wink

Vááá!
Ez nem kicdsit fájhatott, de a lényeg, hogy megvagy.
Én egyszer Nyíregyháza és Polgár között álltam meg nagy nehezen egy sorban, de gyorsan be is hajtottam a bogáral az ároka és kikerültem a két koccant barmot. Az M3ason jártam, amikor mondták hírekben, hogy jött egy ukrán kamionos és ledarárálta 100al az egész sort, ott halott is volt. Áldottam is a sorsot, hogy bogárral és nem valami mással mentem, amivel az ember nem hajt bele az árokba...

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #25843 Dátum: 2007 Március 24, 06:20:59 »

Kiccsabi, Baz, nem piskóta.
Mihamarabbi gyógyulást. Bár elég fickósan nézel a fotón... :-)
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #25842 Dátum: 2007 Március 24, 01:39:07 »

Á vöröscsillag.
Majd figyeld meg.

Evil

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #25841 Dátum: 2007 Március 24, 00:57:11 »

Dávid csillagom.

Evil
inkább pentagram...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #25840 Dátum: 2007 Március 24, 00:29:08 »

Csabi gyógyulj hamar! Belső sérülés nincs?
Mit keres a Master kormánya az oldaladban? ezt nem tudom megfejtni!
Én ezután a masternak nem tolom csak 150-ig Smiley

Nem is megy annyit.

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #25839 Dátum: 2007 Március 24, 00:28:35 »

sajnos a roncsról nem tudok képet küldeni, mert arról nem készült még kép, de aki kitalálja, milyen gyártmány volt, annak egy gratula! Wink

Gratulálok!
Huzzon bele a gyógyulásba.

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #25838 Dátum: 2007 Március 23, 23:27:10 »

Dávid csillagom.

Evil

Nem elérhető gegob

« Hozzászólás #25837 Dátum: 2007 Március 23, 22:05:13 »

Szia

Gyógyulj meg mihamarabb!!  Wink
Gyomának már 110%-osan kell nekivágni!!   Grin
PéZsé
« Hozzászólás #25836 Dátum: 2007 Március 23, 22:01:48 »

pézsé lánya látott már így?  Evil

Látta,volt"jaj a Csabika" meg "szegényke"... Cry

Jobbulást Barátom,a telefonban még nem gondoltam volna,hogy ennyire komoly,gyógyulj meg.
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #25835 Dátum: 2007 Március 23, 21:53:34 »

mielőbbi gyógyulást!Nagyon szerencsés vagy!

Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #25834 Dátum: 2007 Március 23, 21:31:05 »

velencénél megállt a sor, én is megáltam, aztán hátulról jött egy 40 tonnás szerelvény, megtolt bele ez előttem álló kamionba, meg azt is az az előtt állóba.
a renault mastert gyakorlatilag 0ztam, eltört ez alváz a fülke és a felépitmény között, a felépitmény rácsuszott a fülkére, a tüzoltók vágtak ki, aztán mikor a mentős be akarta szurni az infuziót, akkor elájultam... korház, varrás röntgen ultrahang, igazségügyi laborteszt, nagyon rendes segitőkész rendőrök... egy barátom meg haza is hozott még aznap éjjel
hu vazze ez nem lehetett semmi..... Cry

jobbulást kivánunk a kiscsaládommal együtt....

gyógyulj meg ...és ha tudsz gyere be

üdvw

Holló
« Hozzászólás #25833 Dátum: 2007 Március 23, 21:20:25 »

ő állt
Nem elérhető WildDaemon

« Hozzászólás #25832 Dátum: 2007 Március 23, 21:17:11 »

Holló
« Hozzászólás #25831 Dátum: 2007 Március 23, 21:07:11 »

hát ez kemény, csoki
akkor nem menjek most a felnikért?  Grin
a horzsolásokat kend be tintával és van ingyen tetkód  Grin

jobbulást, gyógyulj mihamarabb
pézsé lánya látott már így?  Evil
Nem elérhető Chabeetle

« Hozzászólás #25830 Dátum: 2007 Március 23, 20:22:39 »

köszönöm!

nem tudom még az orrom sorsát. sajnos tul sokat dolgoztam orrfülgigászaton, hogy tudjam mivel jár egy orrkorrekció...
meg csinálták volna kint is, de nem mertem belevágni...
ha nagyon csunya marad, akkor persze megcsináltatom...
mindenesetre a funcióját ellátja.... Wink

jobbulást!!  Smiley
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #25829 Dátum: 2007 Március 23, 19:43:10 »

köszönöm!

nem tudom még az orrom sorsát. sajnos tul sokat dolgoztam orrfülgigászaton, hogy tudjam mivel jár egy orrkorrekció...

jobbulást 

szemedet nem műtik?  tiszta piros a pupillád  Cool Shocked Wink

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #25828 Dátum: 2007 Március 23, 19:18:20 »

köszönöm!

most elképzeltem a sajátom hogy nézne ki egy ütéstől..hárommal több kanyar fér bele Smiley

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #25827 Dátum: 2007 Március 23, 19:17:57 »

fogadjunk, hogy az istráng nem volt bekötve.

mi ebből a tanulság?
ha megáll a sor, kerüld ki a gecibe...

legközelebb járjál vw-vel, hogy az nyomódjon az oldaladba, azzal még feszíthetnél is :-)))

gyógyujj meg hamarba'  Kiss

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető kiccsabi

« Hozzászólás #25826 Dátum: 2007 Március 23, 19:17:22 »

jobbulást csabi!

az orrod így marad?  Wink

köszönöm!

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #25825 Dátum: 2007 Március 23, 19:17:09 »

max az orrom lesz a szokotnál is görbébb Tongue

dobjunk össze a kiccsabi orrára egy kisebb összeget, hogy helyrerakják.  Grin Grin

(ha esetleg megmarad némi feles lé, íkú heftijét is megreformálnánk egy kicsit   Wink )
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #25824 Dátum: 2007 Március 23, 19:16:00 »

Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

azon vagyok Cheesy

szép busszal, vigyorogva Cheesy Cheesy Cheesy

max az orrom lesz a szokotnál is görbébb Tongue
Apám!! Ahogy olvastam,levert a viz!
Télleg egy életed lehet hogy ugrott,de megint ujjászülettél!
Igy kiszállni egy satubol az se semmi!
Rohamos gyogyulást,jo egészséget kivánok!
Az orroddal meg ne törödj,nem az a testrész jellemzi az igazi férfit!! Grin

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #25823 Dátum: 2007 Március 23, 19:10:48 »

velencénél megállt a sor
Apám, ez nagyon durva.
Nagyon nagy mákod van, jobbulást. 
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #25822 Dátum: 2007 Március 23, 19:10:30 »

jobbulást csabi!

az orrod így marad?  Wink

Oldalak: 1 ... 2894 2895 2896 2897 2898 [2899] 2900 2901 2902 2903 2904 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: