www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 22, 17:55:29

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921220 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2833 2834 2835 2836 2837 [2838] 2839 2840 2841 2842 2843 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28004956 alkalommal)
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #28301 Dátum: 2007 Május 17, 17:39:08 »

Na és az a ződ bogaras aki a Tatabányait nyerte?

azt építette a megyó...

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #28300 Dátum: 2007 Május 17, 17:31:49 »

Szerintem meg annyi autó lesz a gyorsuláson, hogy nem lesz elég az idő! Roll Eyes
na persze...
de nem nitrós karmann meg egyéb osztrák dragok... (ha jönnek)
rajtuk kívül mindenkinek fog tecceni az tuti  Grin
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #28299 Dátum: 2007 Május 17, 17:29:53 »

Szerintem meg annyi autó lesz a gyorsuláson, hogy nem lesz elég az idő! Roll Eyes

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #28298 Dátum: 2007 Május 17, 17:15:19 »

Szerintem nagy gáz lesz, ha idehívtok pár külföldi gyorsulós gépet, de itt meg nem lesz semmi ellenfele...
Lesz nagy anyázás...

őket kérdeztétek már=>

Schlosser Zoli (callook)?
Már bennt van neki a dupla weber, és azt mondja,
hogy jobban megy mint a progival, amivel ugye a doxát lenyomta gyomán!!
 Grin Grin Grin

Na és az a ződ bogaras aki a Tatabányait nyerte?
Süni
« Hozzászólás #28297 Dátum: 2007 Május 17, 17:08:52 »

hogy sdi nem turbos sima szivó dizel csak hengerenkénti(nagyvonalakba)
tdi  Turbo Diesel Injection

Turbo Direct Injection  Wink
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #28296 Dátum: 2007 Május 17, 16:53:38 »

melyik volt az?

kicsit nagyobb darab kopasz csavo, a sarvedoje ki van szelesitve a bogarnak, olyan lila de megis egy csomo szinuen csillog...
van egy kis kutyaja is.
« Utoljára szerkesztve: 2007 Május 17, 17:11:42 írta aaggoottaa »

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #28295 Dátum: 2007 Május 17, 16:52:27 »

a Bajnok. nem hiszem, hogy gyorsulni van kedve, inkább a városi versenyt favorizálná szegény, de újabban olyan nincs.

Huh Huh

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #28294 Dátum: 2007 Május 17, 16:28:00 »

melyik volt az?

a Bajnok. nem hiszem, hogy gyorsulni van kedve, inkább a városi versenyt favorizálná szegény, de újabban olyan nincs.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #28293 Dátum: 2007 Május 17, 16:27:41 »

Valaki tudja, hogy az ujabb vw-motoroknál mmi a különbség az SDI és a TDI között?
hogy sdi nem turbos sima szivó dizel csak hengerenkénti(nagyvonalakba)
tdi  Turbo Diesel Injection

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető korben

Korben Dallas

« Hozzászólás #28292 Dátum: 2007 Május 17, 16:26:21 »

Valaki tudja, hogy az ujabb vw-motoroknál mmi a különbség az SDI és a TDI között?

Fényes bogarak hullanak, a doktor szedi össze mind, Hozzányúlni nem szabad, nyilvántartja szám szerint
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #28291 Dátum: 2007 Május 17, 16:22:21 »

es a terkebogrol az az auto ami a FAP-on a legszinesebb lett???...
melyik volt az?

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #28290 Dátum: 2007 Május 17, 16:20:31 »

doxa talán vagy stunt

es a terkebogrol az az auto ami a FAP-on a legszinesebb lett???...

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #28289 Dátum: 2007 Május 17, 16:19:09 »

bár ö neki si most lett nagyon hosszú váltója
doxa talán vagy stunt

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #28288 Dátum: 2007 Május 17, 16:18:40 »

enyim bejáratos különben hanem lenne kapna! Grin
narancs elite clubos bogi szerintem megy majd 1,6 tuning
bár ö neki si most lett nagyon hosszú váltója

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #28287 Dátum: 2007 Május 17, 16:12:39 »

TÖKÖLI FELHÍVÁS!!
Kedves Mindenki!

Úgy állunk tököl tuning gyorsulás ügyileg, hogy jön polski, skoda,
trabant, fityó. Bogár viszont olyan, amit nem vág oda egy 850es fiat
mocis kispolák nincs fixre...Sad
1. A meggyesi 1.9ese annyira el lett nyújtva váltóügyileg, hgy
öreganyám járókerettel legyorsulná...Smiley
2. A Szeki kübele rohammunkában készül (le a kalappal!), de
korántsem biztos, hogy kint lesz.
3. A Hofferék gépe összeomlott, esélytelen az indulása
4. A szepi gépe, ami Ézsaiás úrnál van, szintén behalt váltóval áll.

Elő kellene kaparni vmi magyar bogarat, ami legalább minimális eséllyel
tutira kiáll legalább az abarth fiattal szemben...

p
enyim bejáratos különben hanem lenne kapna! Grin
narancs elite clubos bogi szerintem megy majd 1,6 tuning

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető aptom

« Hozzászólás #28286 Dátum: 2007 Május 17, 15:59:42 »

Need help!

Az utolso hozzaszolas ideje szerint rendeztetem a forummal a topicokat, de a buszok es bogarak csaladja nevu topic szinte mindig elore kerul vmiert, pedig regebbi, mint az utanakovetkezoek ... Miert? En klittyentettem vhova huje helyre, vagy ez vmi bug? Mutatom:

(szerintem nem bug, hanem ez kiemelt topic s ezért kerül előre mindig, lásd: topic neve melletti ikon)

'81 Hecho en México
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #28285 Dátum: 2007 Május 17, 15:40:18 »

Need help!

Az utolso hozzaszolas ideje szerint rendeztetem a forummal a topicokat, de a buszok es bogarak csaladja nevu topic szinte mindig elore kerul vmiert, pedig regebbi, mint az utanakovetkezoek ... Miert? En klittyentettem vhova huje helyre, vagy ez vmi bug? Mutatom:

[melléklet törölve az admin által]

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #28284 Dátum: 2007 Május 17, 15:17:52 »

kispolszikakat, fiátokat, simán lenyomok az ezerketessel Wink
nem kell ahoz tuninggép, hogy a trabit odaverje  Cool

Süni
« Hozzászólás #28283 Dátum: 2007 Május 17, 15:17:34 »

Akkor nem tudom milyen köbcenti az biztos, hogy v6;) Wink
A kiírásba azt hiszem úgy szerpelt hogy csak érvényes műszakival rendelkezők indulhatnak......

Egyébként priviben nyomhatsz róla infót, lehet érdekelne....
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #28282 Dátum: 2007 Május 17, 15:12:50 »

Mé ?? Vizsga is kell a futamra ? (Mellesleg 2.5-ös V6 motor csak a Mondeoban van. Előtte 2.0, 2.3, 2.4, 2.6, 2.8, és 2.9 van  Wink )
Akkor nem tudom milyen köbcenti az biztos, hogy v6;) Wink
A kiírásba azt hiszem úgy szerpelt hogy csak érvényes műszakival rendelkezők indulhatnak......

Süni
« Hozzászólás #28281 Dátum: 2007 Május 17, 15:08:52 »

Én tudok egy bogart... egy pár éve áll de talán beindulna + ki kéne fizetni érte egy pár százat... mondjuk nincs rajta fényezés, de ki van lakatolva (lakatosnál áll) meg szerintem műszaki sem, de biztos nem lenne párja.... egy 2500-s v6-s Ford granada motor van a hátuljában meg 200 kiló ellensúly beton formájában a csomagtartójában, hogy mégis lehessen vele forgalomba közlekedni..... Grin Grin
Tehát ha van valakinek egy kis fölös kp-ja és gyorsulgatni szeretne az szóljon... ja meg egy extra tuti gyors fényező vizsgáztató és szervizelő sem árt ha van valamelyik zsebében, főleg ha indulni akar a futamon.... Grin

Mé ?? Vizsga is kell a futamra ? (Mellesleg 2.5-ös V6 motor csak a Mondeoban van. Előtte 2.0, 2.3, 2.4, 2.6, 2.8, és 2.9 van  Wink )
Süni
« Hozzászólás #28280 Dátum: 2007 Május 17, 15:07:16 »

TÖKÖLI FELHÍVÁS!!
Kedves Mindenki!

p

Maresz ? Stunt ?

Nem Qzma az , aki mindenkit legyorsul ?  Grin
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #28279 Dátum: 2007 Május 17, 15:03:54 »

inkább nemis mondok semmit
Én tudok egy bogart... egy pár éve áll de talán beindulna + ki kéne fizetni érte egy pár százat... mondjuk nincs rajta fényezés, de ki van lakatolva (lakatosnál áll) meg szerintem műszaki sem, de biztos nem lenne párja.... egy 2500-s v6-s Ford granada motor van a hátuljában meg 200 kiló ellensúly beton formájában a csomagtartójában, hogy mégis lehessen vele forgalomba közlekedni..... Grin Grin
Tehát ha van valakinek egy kis fölös kp-ja és gyorsulgatni szeretne az szóljon... ja meg egy extra tuti gyors fényező vizsgáztató és szervizelő sem árt ha van valamelyik zsebében, főleg ha indulni akar a futamon.... Grin

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #28278 Dátum: 2007 Május 17, 14:42:16 »

TÖKÖLI FELHÍVÁS!!
Kedves Mindenki!

p
inkább nemis mondok semmit

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető partizán

« Hozzászólás #28277 Dátum: 2007 Május 17, 14:21:49 »

TÖKÖLI FELHÍVÁS!!
Kedves Mindenki!

p

Nem elérhető Petyó

1962

« Hozzászólás #28276 Dátum: 2007 Május 17, 14:20:36 »

De, elveszi, a rendszamot ...
Na ez így mindjárt kerekebb, és logika sincs benne!  Grin

Petyó
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #28275 Dátum: 2007 Május 17, 13:54:45 »

El nem vehetik a rendszámot mert a tiéd, kifizetted.

De, elveszi, a rendszamot nem fizetted ki, max a legyartatasanak koltsegeit Wink Csak abban az esetben a tied a rendszam, ha egyedi rendszamod van, es ezert kifizettel RENGETEG manit Smiley De ebben az esetben ugytom nem veszik el a rendszamot, csak feljelentenek szabalyserteser' es nem kozlekedhetsz az autoval ervenyes zoldkartya nelkul. Hatul a matrica csak egy jelzeserteku szmotyi, h messzirol is laccon, h vajon ervenyes-e a zoldkartyad.

Idézet
Max. lekaparhatja a matricákat róla de azzal meg minek koszolja össze a kezét amikor a színéből és állásából látszik, hogy mikor járt le. Szóval csak a büntetés/feljelentés marad és persze onnan trélerrel vagy útvonalengedéllyel lehet csak továbbhaladni.

Lekaparja mindenkeppen, az enyemrol is lekapartak (a muszakis matrinyat Wink), persze egyszeruen fogott vmi fem szart (penzt talan?) es jo melyen a femig lekaparta az egeszet!  Cry

Apammal esett meg, h neki egy hete lejart a zoldkartyaja, mikor megallitottak. Rendorbacsi orult nagyon, ment hatra kaparni azonnal, apam meg raorditott, h "micsinal ember! tunjon onnan de rogton, az a rendszam az enyem, maga ahhoz hozza nem nyul!!" Es tenyleg, 4+2-es egyedi rendszama van, a rendor fenthagyta a matricat Wink Viszont mondta nekik apam, h engedjek el, megy es most megcsinaltatja a zoldkartyat. Nem. Kerdezte, h ha 10 perccel kesobb jon, akkor is itt lettek volna a rendorok? Mondtak, h nem... Wink Feljelentettek, volt 1 honap huzavona a hivatallal, de persze a kozuti ellenorzes utan 20 perccel mar volt zoldkartyaja. 32 penzbe fajt neki osszesen.

Idézet
A forgalmit miért veszi el? Azzal sem tud semmit sem csinálni, anélkül viszont semmit sem lehet elintézni, se ZKt se műszakit.

Nah igen... Sztem lejart zoldkartya eseten nem veszi el a forgalmit (de majd az okosok, meg akik jartak igy kijavitanak), lejart muszakival viszont el kell vennie. Az allitolag az egyik legsulyosabb szabalysertes az utakon, nincs kecmec (persze-persze, kiveve a zsebpenzre hajto rendorpajtasokat). A rendor azt mondta, h most, mivel lejart muszakival kaptak el KPM szigoritott vizsgat kell majd tennie az autonak, minimum 100.000HUF. Mondtam, h ok, akkor inkabb itthagyom a kocsit az ut szelen, annyit nem fogok tudni kifizetni ... Mondta ok, akkor meg azer' is megbuntet! Smiley Nekem elvettek a forgalmit, csak a zoldkartyam maradt meg (Cheesy), lekapartak a matrinyat, majd felvettek az adataimat a feljelenteshez, es irtak egy kis "utvonalengedelyt", amivel a kozuti ellenorzes helye es a telephely kozott lehet kozlekedni adott napon (magyarul: hazaviheted a kocsidat), en persze aznap meg rengeteget kozlekedtem vele, hiszen akarhol kapnak el "az en utam erre vezet haza" es kesz.
Aztan jott a papir a teruletileg illetekes onkormanyzattol, h a kocsit a forgalombol kivonjak, adjam le a rendszamokat. Aztan gyorsan lemuszakiztattam es az adatlappal egyutt (sima vizsgahelyen, ahol raadasul szeretik a bogarakat Wink) elmentem az okmanyirodaba, ahol ne bevontak a rendszamot, hanem adtak ra egy matrinyat es kiallitottak egy masik forgalmit. Az egesz osszesen (muszakival egyutt) sztem kb 27kHUFba fajt, 5000 volt a feljelentesbol szarmazo buntetesi tetel amit illetekbelyeggel kellett leroni.

De ez a rendszam van/nincs, forgalmi van/nincs problema nekem is elojott, mikor megjott az okmanyirodatol a rendszam bevonasarol a vegzes. Azt mondtak ugyanis, hogy adjam le a rendszamot (kb azonnal, adtak vmi kis hataridot), majd ha levizsgaztattam az autot, akkor X forint elleneben kapok uj forgalmit. Megkerdeztem toluk: a forgalmit a rendor elvette (ott volt naluk mar, az okmanyirodaban), a rendszamot most ok kerik el, akkor h viszem az autot vizsgaztatni? A valasz: utvonalengedellyel! Mondom ez idaig vilagos, de tudtommal az utvonalengedelyt a rendszamra adjak. A valasz: igen. Mondom: akkor? Valasz: Mi akkor? Mondom: szamomra ez itt ellentmondas, ok elkerik most a rendszamot is, de nem gond, kerjek utvonalengedelyt, ami a kocsin levo rendszammal egyutt ervenyes, tehat igazabol utvonalengedelyt sem kaphatok (mivel nincs rendszam nincs), tehat vizsgazni sem mehet az auto soha, semerre. A valasz: jah telleg... Akkor nem tudjuk. Mondom: nah de megis?!?! Valasz: nem tudjuk.

Hat kosz. Ugyh fogtam es kivettem a no kezebol a rendszamot amit mar odaadtam neki (lesett is nagyot) es mondtam, h koszi, akkor ezt most meg nem adom le, van a leadasra meg 4 napom, azalatt megcsinalom a muszakit es utana jovok a forgalmiert. Mondta, h ezt nem lehet, mer' mar leadtam. Mondom nem, nem adtam le, itt van a kezemben ... Cheesy Ugyh 4 nap mulva volt muszakim, forgalmim.

A fo gond ebben csak az volt, h akkor meg apam neven volt az auto (aszittem igy jobb nekem, nem tudtam a kedvezmenyes biztositasrol, evi 40et fizettem apam szuperbonuszaval 4 reszletben, csoro egyetemistakent ez eleg sok sztem), igy minden egyes okmanyirodai latogatasra 200 km-t kellett utaznom oda-vissza. Sad

Buzi, aki fékez! :-)))
RNIE
« Hozzászólás #28274 Dátum: 2007 Május 17, 13:47:00 »

Hopssz... RNIE törölte a hozzászólását...  Roll Eyes
Töröltem más topikból is,mert már elegem van abból hogy bárkinek is bizonygassak akármit is.Nem veheti-le akkor nem.Igazad van
Nem elérhető Petyó

1962

« Hozzászólás #28273 Dátum: 2007 Május 17, 13:21:34 »

Simán leveheti a kocsiról

És hova teszi? Leadja munka után? Lejárt rendszám nem lehet autón? Nekem évek óta így állnak a kocsijaim lejárt papirokkal.
Nem félreérteni nem kötözködöm csak keresem a logikát.  Wink

Hopssz... RNIE törölte a hozzászólását...  Roll Eyes

Petyó
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #28272 Dátum: 2007 Május 17, 13:15:02 »

mondjuk nem vagyok rendőr, meg nemtudom ilyenkor mi a teendő, de sztem nem ez volt a hivatalos út, gecizett, úgyse mer visszaszólni alapon...
jaja szerintem is,ráadásul a teljes storihoz hozzátartozik,hogy rá egy fél orára rendör ismeröstöl elökeritettük a mobilszámát a csávonak,és mondtuk oldjuk már meg,stb...mondta ok 40 forint van e nállunk?mondtuk van,ok jöjjön vissza oda ahol megállitott,aztmondta hivjuk 10 perc mulva,hivjuk,asztmondja,mégse...tuti beszart,hogy most lebukik,a kis..... nahh mindegy.....rajta kivül megoldottuk ,egy jégerbe fájt  Wink

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető Petyó

1962

« Hozzászólás #28271 Dátum: 2007 Május 17, 13:08:42 »

nekem, mikor lejárt a műszaki, meg zk, akkor mondták, hogy elveszik a rendszámot, forgalmit. ha csak az egyik, akkor bírság (10k), mehet..egyből zk-zni. 20ért zsebbe továbbengedtek, de rednesek...

El nem vehetik a rendszámot mert a tiéd, kifizetted. Max. lekaparhatja a matricákat róla de azzal meg minek koszolja össze a kezét amikor a színéből és állásából látszik, hogy mikor járt le. Szóval csak a büntetés/feljelentés marad és persze onnan trélerrel vagy útvonalengedéllyel lehet csak továbbhaladni.
A forgalmit miért veszi el? Azzal sem tud semmit sem csinálni, anélkül viszont semmit sem lehet elintézni, se ZKt se műszakit.

Persze, hogy ez a való életben hogy van nem tudom még nem kerültem ilyen helyzetbe csak elgondolkodtam.

Petyó
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #28270 Dátum: 2007 Május 17, 13:06:45 »

cimborámnak a golfon lejárt a zöldkártya,rendör kiszurta,megálitotta,és a helyszinen,egyböl letépte a forgalmibol az autora vonatkozo részt..... Shocked  Shocked  Shocked aztánn mondta,hogy köszöni szépen,majd értesitjük!!.......

mondjuk nem vagyok rendőr, meg nemtudom ilyenkor mi a teendő, de sztem nem ez volt a hivatalos út, gecizett, úgyse mer visszaszólni alapon...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #28269 Dátum: 2007 Május 17, 13:02:18 »

nekem, mikor lejárt a műszaki, meg zk, akkor mondták, hogy elveszik a rendszámot, forgalmit. ha csak az egyik, akkor bírság (10k), mehet..egyből zk-zni. 20ért zsebbe továbbengedtek, de rednesek...
cimborámnak a golfon lejárt a zöldkártya,rendör kiszurta,megálitotta,és a helyszinen,egyböl letépte a forgalmibol az autora vonatkozo részt..... Shocked  Shocked  Shocked aztánn mondta,hogy köszöni szépen,majd értesitjük!!.......

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #28268 Dátum: 2007 Május 17, 11:56:54 »

Nagybáttyám úgy járt, hogy a határőr (magyar) vette észre, hogy lejárt a zöldkártya, nem engedte át szlovákiába, és még jól fel is jelentette, forgalmit nem vette el....

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #28267 Dátum: 2007 Május 17, 11:55:21 »

ahoj, van egy kis problémám: váltóm - amikor elindulok tök jól működik, minden sebességet simán vesz, de ha megyek vele ez folymatosan romlik, ha megyek pl 30-40 km-t utána már nem is tudom rükfercbe rakni...ez mi lehet? mert olyan mintha a hő hatására szarakodna
Olaj van benne elég?

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető domievez

...a bankár is ember...na jó emberszabású

« Hozzászólás #28266 Dátum: 2007 Május 17, 11:52:06 »

ahoj, van egy kis problémám: váltóm - amikor elindulok tök jól működik, minden sebességet simán vesz, de ha megyek vele ez folymatosan romlik, ha megyek pl 30-40 km-t utána már nem is tudom rükfercbe rakni...ez mi lehet? mert olyan mintha a hő hatására szarakodna

Úgy élj, ha lepereg előtted életed filmje ne tudd eldönteni, hogy pornót vagy akciófilmet nézel. Cheesy
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #28265 Dátum: 2007 Május 17, 11:30:43 »

forgalmit nem veszik el. ha a műszaki is lejárt, akkor igen. 10rugó a bírság ilyenkor
Nagybáttyám úgy járt, hogy a határőr (magyar) vette észre, hogy lejárt a zöldkártya, nem engedte át szlovákiába, és még jól fel is jelentette, forgalmit nem vette el....

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #28264 Dátum: 2007 Május 17, 10:40:23 »

1. elveszik a forgalmit
2. 10-20ft bünti
3. szigorú új zöldkártya (kpm?)

vagy megúszod egy dorgálással
forgalmit nem veszik el. ha a műszaki is lejárt, akkor igen. 10rugó a bírság ilyenkor

Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #28263 Dátum: 2007 Május 17, 10:37:56 »

Ma reggel döbbentem rá, hogy lejárt a busz zöldkártyája ápr 25-én.
Milyen büntetésre éehet számítani, ha elkapnak??????????????

1. elveszik a forgalmit
2. 10-20ft bünti
3. szigorú új zöldkártya (kpm?)

vagy megúszod egy dorgálással

Nem elérhető OR

Cliffs of Dover and the Orange Machinedragon

« Hozzászólás #28262 Dátum: 2007 Május 17, 10:06:54 »

Ma reggel döbbentem rá, hogy lejárt a busz zöldkártyája ápr 25-én.
Milyen büntetésre éehet számítani, ha elkapnak??????????????

Az se hülye, aki ritkán ír.
Oldalak: 1 ... 2833 2834 2835 2836 2837 [2838] 2839 2840 2841 2842 2843 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: