www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 29, 16:50:11

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921226 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2733 2734 2735 2736 2737 [2738] 2739 2740 2741 2742 2743 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28187047 alkalommal)
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #32302 Dátum: 2007 Augusztus 14, 20:51:07 »

Nincs benne spiritusz.
Pupos trabiban lett vóna.  Roll Eyes
Sőt kispóckiban is.  Cheesy
Ez igaz,de agyerek is igy gondolja?
Csak azért kérdezem,mert én is ilyen gondolattol hajtva kapartam össze a bogarat,oszt mikor kész lett,a Kisvagának meg jogsija lett , nem kellett neki!
Azota persze bulira mindig jön velem,de napi használatrol hallani sem akar(t)!

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #32301 Dátum: 2007 Augusztus 14, 20:46:52 »

mondom gófot!!
Nincs benne spiritusz.
Pupos trabiban lett vóna.  Roll Eyes
Sőt kispóckiban is.  Cheesy
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #32300 Dátum: 2007 Augusztus 14, 20:44:53 »

Kb itt tartok én is.  Cheesy

mondom gófot!!

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
1303LS
« Hozzászólás #32299 Dátum: 2007 Augusztus 14, 20:43:29 »

Nekem meg van egy tervem. Mire a gyereknek lesz jogsija, kalapálnék egy bogarat, amit olcsón vennék, aztán lassan megcsinálnám.
Kb itt tartok én is.  Cheesy
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #32298 Dátum: 2007 Augusztus 14, 20:29:39 »

Mamut története jó Smiley Jó lenne ilyenre irni a mesét. A legkevesebb pénzböl van  Cool
Pénzböl nekem is mindig a legkevesebb volt,mégis lassan 20 éve bogarazok!
Buszom,bogaram fényévekre van a gyári állapottol ecsettel van körbekenve,oszt mégis,ha bogaras buli van,vagy csak megyek valahova bármelyikkel,fülig ér az 50-akárhányéves pofám,és vigyorgok bele a világba.
Ha találkozora megyek,Kisvaga nyomja a bogárral,én meg viszem a buszom!
Soha,senki egy árva szot sem szolt a vasakra(hogy néznek ki,mi ez a festés,stb)és minden közös bogarazásnál nagyon jol érezzük magunkat!!
Ezt csak azért irtam le,hogy tudd,lehet kis pénzböl is lehet  hosszu évekig bogarazni,csak az alap követelményekre koncentrálva.(müszaki állapot,megbizhatoság) Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető gyiik

borzasztó-Bogár és Citroën

« Hozzászólás #32297 Dátum: 2007 Augusztus 14, 20:14:14 »

Mamut története jó Smiley Jó lenne ilyenre irni a mesét. A legkevesebb pénzböl van  Cool
Nem elérhető Mamut

« Hozzászólás #32296 Dátum: 2007 Augusztus 14, 20:02:59 »

Idézetet írta: gyiik link=topic=2.msg204392#msg204392 date=118710903
[quote
a) verzióban felújítódna és eladnám
- ha tisztességesen megcsinálod, nem kapod meg érte az anyagköltséget se, tehát hatalmas bukta pénzügyileg.
Idézet
b) verzióban megtartanám és lenne időm, az a fél év ténylegesen rendesen felújítani motort is + venni új dolgokat az origok helyére, ekkor a végén olyan autót kapnék amire tényleg büszke lehetek, a kérdés csak az marad, hogy vigyázok rá (ugye ekkor már nagyonis félteném minden porszemtöl)
- ha használod, akkor használódik, viszont élvezed, ha csak őrzöd, akkor olyan mint egy drágakő,  csak nehezebb eladni, és több helyet foglal, de legalább nem jó semmire. Szép a bogár, de nem nézegetni találták ki.
Szvsz. Csináld meg, hogy használni tudd, nem feltétlenül hibátlanra - persze törekedj rá ésszerű határok között - aztán had szaladjon. Élvezd, használd, aztán 3-4 év múlva nyúlj hozzá tapasztaltabban, sok pénz birtokában. Bármikor jöhet valami más - másik bogár akár - amihez jó ha van -marad-  valami a zsebedben.   
 Tipp.
Idézet

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Káma Szutra pedig megmagyarázza, hogyan...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32295 Dátum: 2007 Augusztus 14, 19:29:45 »

köpködök is itthon a kályha alá

nem neked szólt, csak a te szövegedről jutott eszembe ;-)
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #32294 Dátum: 2007 Augusztus 14, 19:26:28 »

nalátod.
ha egy bogarat vert volna le, akkor lekaparod az arcodat.
Az arcomrol a szörszakállt!
Még nem mult el a veszély!!
Minnyá vizsgázik vezetésböl a következö gyerek,és egy idelye már nagyon nézegeti a bogarat!
Szerencse hogy a buszt még nem nézte ki magának egyik sem!
Ezt ugy tudtam elérni,hogy minden kérdésre az volt a "válasz" hogy 20 litert fogyaszt! Grin
Na innen kezdve alábbhagyott az érdeklödés! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #32293 Dátum: 2007 Augusztus 14, 19:19:25 »

Gyereknek Passzátot adtunk,oszt jol le is amortizálta egy baromarcu segitségével.

nalátod.
ha egy bogarat vert volna le, akkor lekaparod az arcodat.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #32292 Dátum: 2007 Augusztus 14, 19:15:51 »

vegyetek egyes gófot.
de most komolyan.
rugdosni, gyereknek adni pont pöpec.
Gyereknek Passzátot adtunk,oszt jol le is amortizálta egy baromarcu segitségével.

Tóth Zoltán
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #32291 Dátum: 2007 Augusztus 14, 19:09:29 »

vegyetek egyes gófot.
de most komolyan.
rugdosni, gyereknek adni pont pöpec.

flex 'em all!
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #32290 Dátum: 2007 Augusztus 14, 18:38:46 »

Sokat tépődtem, hogy mi is legyen a dögömmel... Undecided
Két lehetőséget véltem felfedezni amik okosan végződhetnének (bár hajlok az egyik felé érthetö modon Evil)
Mivel elsö autóm, nem garázsban tartós lenne, hanem kis harcos rossz társaságban (BP) és ráadásul még fél évig nem használhatom, ezért

a) verzióban felújítódna és eladnám olyannak aki tud vigyázni egy rozsdamentes kasztnira megfelelöen és sérülésmentesen megőrzi. Magamnak pedig kerítenék egy véresebb torkú nyúzható barátot.

b) verzióban megtartanám és lenne időm, az a fél év ténylegesen rendesen felújítani motort is + venni új dolgokat az origok helyére, ekkor a végén olyan autót kapnék amire tényleg büszke lehetek, a kérdés csak az marad, hogy vigyázok rá (ugye ekkor már nagyonis félteném minden porszemtöl)

Ha reálisan gondolkodom, jobb lenne az elsö verzio az ótó szempontjából, ha meg arra gondolok milyen jó kasztnim is van és lehet többet ilyet nem tudnék szerezni akkor meg akarom tartani. Jópárnapja ezen megy az agyam. Tipp?
hat en nemtok okosat javasolni toki...

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #32289 Dátum: 2007 Augusztus 14, 18:36:35 »

Két lehetőséget véltem felfedezni amik okosan végződhetnének (bár hajlok az egyik felé érthetö modon Evil)
Mivel elsö autóm, nem garázsban tartós lenne, hanem kis harcos rossz társaságban (BP) és ráadásul még fél évig nem használhatom, ezért

a) verzióban felújítódna és eladnám olyannak aki tud vigyázni egy rozsdamentes kasztnira megfelelöen és sérülésmentesen megőrzi. Magamnak pedig kerítenék egy véresebb torkú nyúzható barátot.

Ha reálisan gondolkodom, jobb lenne az elsö verzio az ótó szempontjából, ha meg arra gondolok milyen jó kasztnim is van és lehet többet ilyet nem tudnék szerezni akkor meg akarom tartani. Jópárnapja ezen megy az agyam. Tipp?
Nekem meg van egy tervem. Mire a gyereknek lesz jogsija, kalapálnék egy bogarat, amit olcsón vennék, aztán lassan megcsinálnám.

Bácsi Győző
Nem elérhető gyiik

borzasztó-Bogár és Citroën

« Hozzászólás #32288 Dátum: 2007 Augusztus 14, 18:30:30 »

Holló
« Hozzászólás #32287 Dátum: 2007 Augusztus 14, 18:11:19 »

"te akkora paraszt vagy, hogy érted, mit mond a győzike" ;-)))
köpködök is itthon a kályha alá
Nem elérhető zsipi

« Hozzászólás #32286 Dátum: 2007 Augusztus 14, 17:47:26 »

Grin
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32285 Dátum: 2007 Augusztus 14, 17:41:15 »

istenem, micsoda egy pöcs
de a győzikét is néztem
jó ideges lettem tőle és nem volt ingerszegény a környezet
egy pofon az asszonynak, egy a gyereknek és milyen jó is  Grin

"te akkora paraszt vagy, hogy érted, mit mond a győzike" ;-)))
Holló
« Hozzászólás #32284 Dátum: 2007 Augusztus 14, 17:36:29 »

istenem, micsoda egy pöcs
de a győzikét is néztem
jó ideges lettem tőle és nem volt ingerszegény a környezet
egy pofon az asszonynak, egy a gyereknek és milyen jó is  Grin
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #32283 Dátum: 2007 Augusztus 14, 17:02:27 »

nem, de nem szeretem, ha felremagyaraznak valamit,

autoszerelö, kömüves, viz-szerelö, minden iparos  megmagyarazza neked, hogy az ugy van jol, hogy eppen miert is  nem müködik a sok penzert megjavitott cuccod...
magyarban minenki mindent kivaloan meg tud magyarazni

lenyeg hogy a fasz kivan,neked sose lehet igazad igaz?hat...  Grin

xoyox
« Hozzászólás #32282 Dátum: 2007 Augusztus 14, 16:58:30 »

eled a tuz?....  Evil Evil Evil
nem, de nem szeretem, ha felremagyaraznak valamit,

autoszerelö, kömüves, viz-szerelö, minden iparos  megmagyarazza neked, hogy az ugy van jol, hogy eppen miert is  nem müködik a sok penzert megjavitott cuccod...
magyarban minenki mindent kivaloan meg tud magyarazni

/ Most jut eszembe:
lehet azert nem akarja nekem eladni a Biztonsagi övet, mert azt akarja hogy meghaljak ! /hogy erre nem gondoltam  Cry Cry
« Utoljára szerkesztve: 2007 Augusztus 14, 17:01:48 írta xoyox »
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #32281 Dátum: 2007 Augusztus 14, 16:56:11 »

Ez csak vihar a biliben! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #32280 Dátum: 2007 Augusztus 14, 16:53:10 »

xoyox
« Hozzászólás #32279 Dátum: 2007 Augusztus 14, 16:48:31 »

Igen, már előtte is kérted, de még előtted kérte a Herbie. Ennyi.
Ha nyugaton ilyen okoskák vannak, akik olvasni sem tudnak, akkor inkább a balkán. De szerencsére tudom, hogy nem így van. :-)

itt csak arrol van szo, hogy kerted a sört erte, ezutan irtam : OKI-TOKI es hogy einverstanden- vagyis egyetertek,  megegyeztünk

ezutan kellett volna jelezned, hogy meggondoltad magad, es masnak adtad
OK semmi problema

nalam egy kezfogas, vagy az adott szo szamit

Komolytalan ember vagy

« Utoljára szerkesztve: 2007 Augusztus 14, 16:54:12 írta xoyox »
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #32278 Dátum: 2007 Augusztus 14, 15:30:53 »

Igen, már előtte is kérted, de még előtted kérte a Herbie. Ennyi.
Ha nyugaton ilyen okoskák vannak, akik olvasni sem tudnak, akkor inkább a balkán. De szerencsére tudom, hogy nem így van. :-)

Csak a korrektseg kedveert:

En nem erre valaszolva kertem a cuccot,hanem mar elötte, hiszen te irod is, hogy herbie es xoyox is kerte mar .
 ha elovasod a sajat szöveged rajössz

balkania
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #32277 Dátum: 2007 Augusztus 14, 15:14:32 »

nekünk a T4-nél  a német forgalmiban Caravelle volt, itthon simán beírták, hogy Transporter.
Kíváncsi leszek a Kübelnél mit találnak majd ki Grin
Volszvágen Rodeó Grin

Nem elérhető LovasB

« Hozzászólás #32276 Dátum: 2007 Augusztus 14, 14:57:39 »

Nézegetem a forgalmit.
Gyártmány: Volkswagen
Típus: Karmann GHIA.

Ez sem sikerült. A vicc, hogy ilyen hiba nincs egyik papíron sem, csak egyszer volt Carmann. Mindegy, ezt dobta a gép. :-)))))

nekünk a T4-nél  a német forgalmiban Caravelle volt, itthon simán beírták, hogy Transporter.
Kíváncsi leszek a Kübelnél mit találnak majd ki Grin

http://vwtyp181.blogspot.com/
VW Typ 181: 1974 "The Thing" ,Hecho en Mexico
VW Typ 181: 1973 & 1976 "megleszcsinálva"
VW Jetta 2 1.6TD 1989
és még sok más:-)
Nem elérhető péter

« Hozzászólás #32275 Dátum: 2007 Augusztus 14, 14:54:45 »

adsz egy telószámot, amin tudlak keresni, meg egy címet? privátban sztem .)

Ment
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #32274 Dátum: 2007 Augusztus 14, 14:51:03 »

Oké rendben 3 ra én is vissza érek remélem
adsz egy telószámot, amin tudlak keresni, meg egy címet? privátban sztem .)

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
xoyox
« Hozzászólás #32273 Dátum: 2007 Augusztus 14, 14:50:25 »

Csak a korrektség kedvéért (Te erre válaszolva kérted a cuccot, visszakereshető):

Re: Alkatrészek
« Válasz #16245 Elküldve: 2007-07-31, 20:04:17 »     

--------------------------------------------------------------------------------
Reggel küldök képet a fordulatszámméről.
Először Herbie jelentkezett az övre, majd xoyox, ha nekik nem kell, akkor a Tiéd. Középre kell a vas az alagútra.
Holló, Neked miért nem jó a silver tolóajtaja?
Csak a korrektseg kedveert:

En nem erre valaszolva kertem a cuccot,hanem mar elötte, hiszen te irod is, hogy herbie es xoyox is kerte mar .
 ha elovasod a sajat szöveged rajössz

balkania
Nem elérhető péter

« Hozzászólás #32272 Dátum: 2007 Augusztus 14, 14:47:40 »

Megvan a rendszámom. Elmondhatjuk, hogy gyakorlatilag a Gipsy - egy hónap faszkodás után - kis országunkban is hivatalosan közlekedhet. Ahogy ígértem, leírom röviden a procedúrát.
Mikor a kinti rendszámmal behozod a kocsit, amíg érvényes rá a biztosítás, közlekedhetsz vele hivatalosan hazánkban is. Van egy okosabb megoldás, ha kiváltasz egy Z-s rendszámot, kiviszed, és behozod vele a kocsit, úgy kicsit olcsóbb (bár bukod a vagyonszerzési illetéknél).
Tehát: ha megvan minden papper, elviszed az autót műszakiztatni. Ez nekem lakóhely szerint a mozaik utca (máshova nem vihetem). Mivel itt csak szeptemberre kaptam volna sorszámot, kis protekcióval sikerült hamarabb a műszakit elintézni. Minden rendben ment. Itt megkapod a műszaki adatlapot és a forgalomba helyezési határozatot. Ezután a kitöltött RAA adatlappal (persze már előzőleg voltál ott 2x és megkaptad a VPID azonosítót) beballagsz a vámhivatalba, és leadod a fénymásolatokat. 2-3 napon belül kiszabják a regadót, bemész, kapsz határozatot, elmész OTP-be, befizeted, visszamész, megkapod a regadó befizetéséről az igazolást. Innen irány az ocsmányiroda, származásellenőrzést kell kérni. Ez kb 2 hét. Ha megvan, mehet az eredetvizsga, majd megint ocsmányiroda, forgalomae helyezési kérelem kitöltése, posta, ocsmányiroda, és kézbe kapod a rendszámot. Ha nincs semmi gigszer. És persze közben megkötöd a kötelezőt, még az ocsmányiroda előtt.
Nekem nem volt sima, mert 2 órával korábban regisztrálták be az eredetvizsgát, mint hogy jogerőre emelkedett a származásellenőrzési határozat (ocsmányirodás bácsi elcseszte). Emiatt elküldött a központi ocsmányirodába, ahol 1 hónap múlva kaptam volna időpontot. Miután erősen kértem a legnagyobb főnököt, fenyegetőztem tévével és rádióval, kiderítették, hogy nem is oda kell mennem, hanem a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalába. Miután ott kiderült, hogy nekem náluk semmi keresnivalóm, hanem a kerületi okmányirodában kellett volna a fickónak intéznie mindent, visszamentem, és nagy ordítozások árán voltszíves felemelni a belügyi vonalas telefont, és megkérdezni hajnikától, hogy mizu ilyenkor. Az meg elmondta neki, hogy mi a dolga ilyenkor. Az ocsmányirodás nem kismókus, ő az osztályvezető, de nem tudja. Szóval elintézték, mostanra verték át. Ha nem ugrálok, még a központi ocsmányirodában várok sorszámra. Ennyi.
Költségek:
- KKFB: cirka 12eFt
- Műszaki: 50eFt
- Regdíj: 97.120,-Ft
- Származás ell: 8.400,-Ft
- Foralmi-törzsk: 12.000,-Ft
- Rendszám: 6.950,-Ft
- Eredetvizsga: 18.500,-Ft
Még ma elugrok zöldkártyázni. Halleluja.

Ennek a vámos részét egy órára tudtam volna leredukálni ha szólsz egy kicsit hamarabb mint inditod az egészet. Cry
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32271 Dátum: 2007 Augusztus 14, 14:33:18 »

touche
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #32270 Dátum: 2007 Augusztus 14, 14:15:27 »

Csak a korrektség kedvéért (Te erre válaszolva kérted a cuccot, visszakereshető):

Re: Alkatrészek
« Válasz #16245 Elküldve: 2007-07-31, 20:04:17 »     

--------------------------------------------------------------------------------
Reggel küldök képet a fordulatszámméről.
Először Herbie jelentkezett az övre, majd xoyox, ha nekik nem kell, akkor a Tiéd. Középre kell a vas az alagútra.
Holló, Neked miért nem jó a silver tolóajtaja?
xoyox
« Hozzászólás #32269 Dátum: 2007 Augusztus 14, 14:10:25 »

Korai, az első jelentkező elvitte (Herbie). Alkudozz vele... :-(
Valami más esetleg? :-)

alkudozik a f..szom.
elmesz a picsaba !

irtad, hogy odaadod egy lada sörert, megvalaszoltam, hogy OK einverstanden = megegyeztünk ( Igy irtam )

bazmeg erre meg eladod masnak??
Milyen egy faszi vagy te ??
A sört meg  megvettem este pedig beraktam a kocsiba mert reggel indulok a Balcsira
Kabbe !

meg meg ezt is irtam:
"
Ston,

nekem kellene az öv, / ahogy irtam / de ha veletlen valami ok miatt nem tudnek menni, add at lecci a Szekinek."
"
« Utoljára szerkesztve: 2007 Augusztus 14, 14:15:56 írta xoyox »
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #32268 Dátum: 2007 Augusztus 14, 13:07:15 »

Vagy ha kiint a rendőr, azonnal leállítom. :-))))

jó lesz már neked, veszel egy Karmann Ghia-t aztán teszel bele egy jó kis dízel mocit, alig fog fogyasztani!!  Cheesy
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #32267 Dátum: 2007 Augusztus 14, 12:52:34 »

Nézegetem a forgalmit.

Ez sem sikerült. A vicc, hogy ilyen hiba nincs egyik papíron sem, csak egyszer volt Carmann. Mindegy, ezt dobta a gép. :-)))))
jó lesz már neked, veszel egy Karmann Ghia-t aztán teszel bele egy jó kis dízel mocit, alig fog fogyasztani!!  Cheesy
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #32266 Dátum: 2007 Augusztus 14, 12:42:53 »

Nézegetem a forgalmit.

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #32265 Dátum: 2007 Augusztus 14, 12:37:57 »

Korai, az első jelentkező elvitte (Herbie). Alkudozz vele... :-(
Valami más esetleg? :-)

borzalom

ilyenkor miert nem viszed magaddal a bezbol sapkadat ??  es mondanad: az ütö itt varakozik a sarokban Smiley

Bizt övet hozd, en a lada sört mar betettem a kocsiba !

xoyox
« Hozzászólás #32264 Dátum: 2007 Augusztus 14, 11:57:14 »

Megvan a rendszámom.
borzalom

ilyenkor miert nem viszed magaddal a bezbol sapkadat ??  es mondanad: az ütö itt varakozik a sarokban Smiley

Bizt övet hozd, en a lada sört mar betettem a kocsiba !
Nem elérhető Tremor

1970

« Hozzászólás #32263 Dátum: 2007 Augusztus 14, 10:32:47 »

Elkezdtem Karman Gia naptár tervet.
Mivel még mindig nem jöttem rá hogyan csatoljak képet hiába tallózom be  Huh ezért az aláírásban lévő linken látható  Wink

UI.: Mivel elég nehéz jó Karman Gia képet szerezni szívesen veszek segítséget. Ennek a modellnek is a felniét át kellet alakítanom.

A gyomai és nyíregyházi képeim között van egy pár kép a Karmannokról. ( www.bogszi.fw.hu / Képcsarnok) Ha tudod használni őket üzenj és elküldöm eredeti méretben emailen.
« Utoljára szerkesztve: 2007 Augusztus 14, 10:37:51 írta Tremor »

NO ABS, NO AIRBAG, NO PARA!!   www.bogszi.fw.hu
Oldalak: 1 ... 2733 2734 2735 2736 2737 [2738] 2739 2740 2741 2742 2743 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: