www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 28, 13:47:55

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921226 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2719 2720 2721 2722 2723 [2724] 2725 2726 2727 2728 2729 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28164428 alkalommal)
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #32862 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:20:11 »

Szerintem meg pont egy átlagember lesz az aki egy életre megtanulja, ha teszemazt pár hónapig töltögetnie kell.
Viszont abban egyetértünk, hogy a szemléletet kellene megváltoztatni és az lenne a jó ha elsősorban azért vezetnének lassabban az emberek mert az veszélyes/rosssz/akármi és nem azért mert félnek a büntetéstől.
Viszont ettől fényévekre vagyunk.
Mert "demokrácia" van, ahol bemondja a rádió, hogy hol kell vigyázni.

Bácsi Győző
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #32861 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:19:50 »

ja és hozzáteszem aki ismer tudja hogy nem járok gyorsan

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
1303LS
« Hozzászólás #32860 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:18:41 »

ez is jogos. pár éve még tele volt a város motoros rendőrökkel, akik az ilyeneket szedegették kifele. idén egy motoros rendőrt se láttam...
Ez igaz, hova lettek? 
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #32859 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:18:35 »

ma a balatonpartot jártam . mentem rajta 300km-t 9db trafi volt csak fenyves és akali között ESKÜSZÖM
sajna egyet asszem be is szoptam

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

1303LS
« Hozzászólás #32858 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:17:52 »

nem az elejét felejtettem el, de vegyünk egy átlagembert átlag gondokkal, rohang egész nap, fejét sem tudja merre áll, 30 éve vezet, egyszer túl gyorsan megy, lekapcoslják, tökömet rá, hogy soha nem fogja vezetni azt a szart, van elég baja. és nem azért, mert törvényt akar szegni, hanem nincs benne ilyesmi a köztudatban mikor céges verdát vezettem pár napig csak a kulcs leadásakor ugrott be, hogy nem ártott volna menetlevelezni
Szerintem meg pont egy átlagember lesz az aki egy életre megtanulja, ha teszemazt pár hónapig töltögetnie kell.
Viszont abban egyetértünk, hogy a szemléletet kellene megváltoztatni és az lenne a jó ha elsősorban azért vezetnének lassabban az emberek mert az veszélyes/rosssz/akármi és nem azért mert félnek a büntetéstől.
Viszont ettől fényévekre vagyunk.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32857 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:17:15 »

Alapvetően helyes.
Amit helytelenítek, de ez messzire vezet: a drága jó egyenruhába bújtatott faszkalapok egyedüli elképzelése a "rendcsinálásra" a gyorshajtás álnév alatt történő autósszopatás (nem feltétlenül autópályára gondolok). Mindeközben a hétköznapokban történő apróbb-nagyobb kellemtlenségeket is okozó drága intoleráns és egyben szabálytalan autóstársaknak mindent szabad, amit nem szégyellnek: büntisatuzgatás, rámtapadás, haladó sávban parkolás, zöldterületen parkolás, autópályán belsősávban 110 -el haladás, villamossíneken előrejutás, kamionokkal kétsávos autópályán "előzés" ürügyén balesetveszély fenntartás, autópályán kis sebességkülönbséggel "előzés" megkezdése... sorolhatnám. Ja, hogy az nem olyan egyszerű pénzkasza? Bocs, ez lenne a dolguk, mi fizetjük őket (mármint mi, akik nem állami szférában dolgozunk, ugye).

ez is jogos. pár éve még tele volt a város motoros rendőrökkel, akik az ilyeneket szedegették kifele. idén egy motoros rendőrt se láttam...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32856 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:15:50 »

Szerintem első körön jó, bár nekem más ötletem is lenne.

Először is nem fényképezgetni kellene hanem megfogni ott akkor a gyorshajtók amikor hajt és olyan büntetéssel súlytani ami visszatartó lehet. Persze ez rengeteg pénzbe kerülne szóval nem igazán manapság fog megvalósulni.

azért van olyan is, csak nem a pályán (mert ott az ilyesmi több kárt okozna)

de sokszor lehet látni trafi után, hogy szedik ki a delikvenseket a sorból
1303LS
« Hozzászólás #32855 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:15:00 »

Alapvetően helyes.
Amit helytelenítek, de ez messzire vezet: a drága jó egyenruhába bújtatott faszkalapok egyedüli elképzelése a "rendcsinálásra" a gyorshajtás álnév alatt történő autósszopatás (nem feltétlenül autópályára gondolok). Mindeközben a hétköznapokban történő apróbb-nagyobb kellemtlenségeket is okozó drága intoleráns és egyben szabálytalan autóstársaknak mindent szabad, amit nem szégyellnek: büntisatuzgatás, rámtapadás, haladó sávban parkolás, zöldterületen parkolás, autópályán belsősávban 110 -el haladás, villamossíneken előrejutás, kamionokkal kétsávos autópályán "előzés" ürügyén balesetveszély fenntartás, autópályán kis sebességkülönbséggel "előzés" megkezdése... sorolhatnám. Ja, hogy az nem olyan egyszerű pénzkasza? Bocs, ez lenne a dolguk, mi fizetjük őket (mármint mi, akik nem állami szférában dolgozunk, ugye).
Ahogy mondod lenne meló bőven.  Undecided
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #32854 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:13:25 »

nem az elejét felejtettem el, de vegyünk egy átlagembert átlag gondokkal, rohang egész nap, fejét sem tudja merre áll, 30 éve vezet, egyszer túl gyorsan megy, lekapcoslják, tökömet rá, hogy soha nem fogja vezetni azt a szart, van elég baja. és nem azért, mert törvényt akar szegni, hanem nincs benne ilyesmi a köztudatban mikor céges verdát vezettem pár napig csak a kulcs leadásakor ugrott be, hogy nem ártott volna menetlevelezni
Nem kell vezetnie, ha vállalja a balhét...

Bácsi Győző
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #32853 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:13:12 »

az autópályán a kamerák asszem 160-ra vannak beállítva.

na aki 130 helyett 160 felett megy, lefényképezik, és nem viszi el a balhét (pár 10 rongy szokott lenni), hanem még megjátssza ezt a családtagom vezetett verziót is, az nem egy "egyszer véletlenül kicsit gyorsabban mentem, de amúgy törvénytisztelő vagyok ám" fajta.

amúgy meg senkit nem érdekel ám ebben a verzióban, hogy a delikvensnek mennyire van kedve meg hajlandósága menetlevelet vezetni, no meg amikor halálos karambolt okoz, akkor sem fogják tőle megkérdezni, hogy van-e kedve börtönbe menni

Alapvetően helyes.

VW Beetle - the original since 1938
1303LS
« Hozzászólás #32852 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:11:30 »

Szerintem első körön jó, bár nekem más ötletem is lenne.

Először is nem fényképezgetni kellene hanem megfogni ott akkor a gyorshajtók amikor hajt és olyan büntetéssel súlytani ami visszatartó lehet. Persze ez rengeteg pénzbe kerülne szóval nem igazán manapság fog megvalósulni.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #32851 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:08:50 »

Nálam is készül az "optikai tuning":
<beszúrt kép törölve>

gratula ez szép

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32850 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:03:58 »

Pedig a Transzporter,vonohorog,Tahográf Bermuda háromszög nagyon fogós kérdés! Grin
Csodálkozom is,hogy pont "csak" ez a bajod!!
Azé gondoljál bele komolyan,mit lehet a vonohorogra akasztani,amiröl lóf@szt se tud a tahométer? Grin

mittomén, egyszer volt egy tgk t3-asom, vonóhoroggal. menetlevelet még csak írogattam, de amikor a rendőr a vonóhoroggal kezdett el baszogatni (forgalmiba be volt jegyezve), akkor azért nem örültem. ja, és az elektromos csatlakozó akkor már le volt szerelve.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32849 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:01:30 »

az autópályán a kamerák asszem 160-ra vannak beállítva.

na aki 130 helyett 160 felett megy, lefényképezik, és nem viszi el a balhét (pár 10 rongy szokott lenni), hanem még megjátssza ezt a családtagom vezetett verziót is, az nem egy "egyszer véletlenül kicsit gyorsabban mentem, de amúgy törvénytisztelő vagyok ám" fajta.

amúgy meg senkit nem érdekel ám ebben a verzióban, hogy a delikvensnek mennyire van kedve meg hajlandósága menetlevelet vezetni, no meg amikor halálos karambolt okoz, akkor sem fogják tőle megkérdezni, hogy van-e kedve börtönbe menni
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #32848 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:56:21 »

asse rossz ötlet.

(cserébe azt a faszságot végre el lehetne felejteni, hogy egy tgk-nak vizsgáztatott transporterbe is kell tahógáf, de csak ha van rajta vonóhorog...)
Pedig a Transzporter,vonohorog,Tahográf Bermuda háromszög nagyon fogós kérdés! Grin
Csodálkozom is,hogy pont "csak" ez a bajod!!
Azé gondoljál bele komolyan,mit lehet a vonohorogra akasztani,amiröl lóf@szt se tud a tahométer? Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #32847 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:52:31 »

elfelejtetted az elejét.

mentél kilónyolcvannal a faluban, lefotóztak, de kibújtál a családtagos dumával.
úgyhogy eddig akár mindennap is mehettél abban a faluban kilónyolcvannal, ha ez bejön, akkor nem mehetsz. vagyis mehetsz, de ha lefotóznak, nem bújsz ki alóla, vagy jön a menetlevelesdni. nem vezeted? akkor meg azért kapnak el.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32846 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:51:19 »

Azért én még berakatnék egy Tachográfot is a vasba,ha már lúd legyen gömbölyü! Grin

asse rossz ötlet.

(cserébe azt a faszságot végre el lehetne felejteni, hogy egy tgk-nak vizsgáztatott transporterbe is kell tahógáf, de csak ha van rajta vonóhorog...)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32845 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:49:47 »

franc tudja. amilyen szemétdomb van a kocsimban és az elejétől nem nevelték belém, meg soxor a telefonom sem tudom merre van ez lenne az utolsó, amit vezetnék. ezt valahogy az elejétől kéne bevezetni

elfelejtetted az elejét.

mentél kilónyolcvannal a faluban, lefotóztak, de kibújtál a családtagos dumával.
úgyhogy eddig akár mindennap is mehettél abban a faluban kilónyolcvannal, ha ez bejön, akkor nem mehetsz. vagyis mehetsz, de ha lefotóznak, nem bújsz ki alóla, vagy jön a menetlevelesdni. nem vezeted? akkor meg azért kapnak el.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #32844 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:47:52 »

"Az autóst ezután amiatt is felelősségre lehet vonni, ha nem vezeti naprakészen a menetlevelet,"

családtagokat meg nem lehet beírni, mert a vezető neve kell a menetlevélre, nem az autóban utazók névsora.

nem rossz ez.
Azért én még berakatnék egy Tachográfot is a vasba,ha már lúd legyen gömbölyü! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #32843 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:40:15 »

nem adnak lóvét és nem várok semmit. Különben is tök menő, hogy van egy KG-m.
Ez arra való, hogy esetleg egyszerűsödjön a procedúra. ha már én sokat szoptam, másnak hátha nem kell. Ennyi.

és?
visszaadnak 2 hetet meg a lóvé felét vagy mi?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #32842 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:37:35 »

"Az autóst ezután amiatt is felelősségre lehet vonni, ha nem vezeti naprakészen a menetlevelet,"

megint gyosan megy, lefényképezik, aztán kijön a kérdés, hogy na ki vezetett. ha nem volt beírva az az út, akkor megbasszák a menetlevél nemvezetése miatt, ha be volt írva, akkor megbasszák azt, aki vezetőnek be volt írva.

családtagokat meg nem lehet beírni, mert a vezető neve kell a menetlevélre, nem az autóban utazók névsora.

nem rossz ez.
franc tudja. amilyen szemétdomb van a kocsimban és az elejétől nem nevelték belém, meg soxor a telefonom sem tudom merre van ez lenne az utolsó, amit vezetnék. ezt valahogy az elejétől kéne bevezetni

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32841 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:29:29 »

és ha nem tölti ki a menetlevelet rendesen? megveszi a rendőrt. vagy ha látja, hogy tér van, beírja a többi családtagot is, vagy magát. vagy megint gyorsan megy és megöl valakit és akkor lekapcsolják...mentalitással van baj, nem ilyen szarokat kéne kitalálni szerintem, ezt könnyű áthágni

megint gyosan megy, lefényképezik, aztán kijön a kérdés, hogy na ki vezetett. ha nem volt beírva az az út, akkor megbasszák a menetlevél nemvezetése miatt, ha be volt írva, akkor megbasszák azt, aki vezetőnek be volt írva.

nem rossz ez.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #32840 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:22:51 »

és ha nem tölti ki a menetlevelet rendesen? megveszi a rendőrt. vagy ha látja, hogy tér van, beírja a többi családtagot is, vagy magát. vagy megint gyorsan megy és megöl valakit és akkor lekapcsolják...mentalitással van baj, nem ilyen szarokat kéne kitalálni szerintem, ezt könnyű áthágni

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32839 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:20:01 »

nagyon egyetértek veletek de milyen spicliség hogy a Depo egyböl a leveleteket továbkülte a szervezönek ugyletvolna az igazi hogy megjelenik a te irásod és a következö számban lereagálja a dolgokat és válaszol

Kétszinü depo 

én nem szeretem a depósokat, de ezt nem érzem inkorrektnek. van olyan izé, hogy hallgattassék meg a másik fél is.

a b.gy. válasza meg amúgy minden normális ember számára egyértelművé teszi, hogy kinek is van igaza...
Nem elérhető edebug

« Hozzászólás #32838 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:18:01 »

nagyon egyetértek veletek de milyen spicliség hogy a Depo egyböl a leveleteket továbkülte a szervezönek ugyletvolna az igazi hogy megjelenik a te irásod és a következö számban lereagálja a dolgokat és válaszol

Kétszinü depo 
Ja végülis.
de nem az volt a célunk ezzel hogy lejárassuk a Bálint Gyurit,csak annyi hogy aki nem volt ott még az is megtudja mekkora szenny az egész.

---Andris---
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32837 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:17:26 »

elgondolkodtató

http://index.hu/politika/belfold/auto9571/
Nem elérhető Melák

Tel:06-30-921-91-36

« Hozzászólás #32836 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:03:14 »

Sziasztok Én irtam a depoba alevelet.örülök hogy nem csak mi gondoljuk igy ezt a BOGARASOK PÉNZE találkozót.Az kimaradt a depo szerkesztett változatából,hogy ez a kis gyökér B.Gy.miért nem kér tanácsot Kardos(Gyoma)Feritől???'99 óta jártunk oda többet nem megyünk.

Kétszinü depo 

Farkas Andris

Ja ,du siehst es gut....das ist nicht mehr 45PS
Nem elérhető edebug

« Hozzászólás #32835 Dátum: 2007 Augusztus 27, 18:59:18 »

Sziasztok Én irtam a depoba alevelet.örülök hogy nem csak mi gondoljuk igy ezt a BOGARASOK PÉNZE találkozót.Az kimaradt a depo szerkesztett változatából,hogy ez a kis gyökér B.Gy.miért nem kér tanácsot Kardos(Gyoma)Feritől???'99 óta jártunk oda többet nem megyünk.

---Andris---
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #32834 Dátum: 2007 Augusztus 27, 17:19:57 »

Te bemászol, én becsukom, aztán meglátjuk....    Smiley

Oda még én sem férek be. Bár tudom, hogy erős vagy. Wink

Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #32833 Dátum: 2007 Augusztus 27, 17:19:22 »

Szép lesz az, csak hajrá.  Cheesy
Innen már látszik az alagút vége és az jó.

Csomitetőn nem lesz léc, vagy nem is volt?

Ha a bowden könnyen mozgatja a zárat és könnyen be tudod csukni akkor olyan nagy vész nem lehet a nyitással sem, szerintem.

Nem volt díszléc, sparkaefer.
Le volt szedve a kilincs/zár róla, és hát ugye nem tudod ugyanúgy visszatenni. Innen többkimenetelűnek tűnik a dolog... Wink

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #32832 Dátum: 2007 Augusztus 27, 17:14:14 »

Te bemászol, én becsukom, aztán meglátjuk....    Smiley

Ja, valaki leírhatja, hogy a csomagtértető zárjának mi a beállítási menete! (Nehogy olyan jól sikerüljön, hogy majd nem nyílik ki...)
1303LS
« Hozzászólás #32831 Dátum: 2007 Augusztus 27, 17:06:03 »

Mivel nem totál felújításról van szó, hanem kapott egy küszöb és egyéb lakatolást Mareszon keresztül, majd egy külső fényezést, ezért nem olyan szintű lesz, mint itt sokaké, akik teljesen szétszedték az autót (mondjuk Szűr Gabi, vagy SiD). De amire lehetett, arra figyelek azért. Wink

!
Ja, valaki leírhatja, hogy a csomagtértető zárjának mi a beállítási menete! (Nehogy olyan jól sikerüljön, hogy majd nem nyílik ki...)
Szép lesz az, csak hajrá.  Cheesy
Innen már látszik az alagút vége és az jó.

Csomitetőn nem lesz léc, vagy nem is volt?

Ha a bowden könnyen mozgatja a zárat és könnyen be tudod csukni akkor olyan nagy vész nem lehet a nyitással sem, szerintem.
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #32830 Dátum: 2007 Augusztus 27, 16:48:52 »

Akkor jó! Megnyugodtam...
Annak idején engem is rábeszélt a Csilag Gabi, mikor átfújattam a régi Bogimat türkizzöldre... akkor kapott fehér ablak és sárvédő kédereket... Smiley

Mivel nem totál felújításról van szó, hanem kapott egy küszöb és egyéb lakatolást Mareszon keresztül, majd egy külső fényezést, ezért nem olyan szintű lesz, mint itt sokaké, akik teljesen szétszedték az autót (mondjuk Szűr Gabi, vagy SiD). De amire lehetett, arra figyelek azért. Wink

!

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #32829 Dátum: 2007 Augusztus 27, 16:43:44 »

Eredeti West Coast Metric  Smiley

Hát az enyim nem tudom, az volt-e, de jó volt, megfelelt a célnak...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #32828 Dátum: 2007 Augusztus 27, 16:43:15 »

Fehér. És puha, mint a vaj, én szabtam bele. Ne kérdezzed mennyi volt, mert nem számoltam ki, de amiket ezzel rendeltünk, azokat a stone meg GSA sem számolta ki szerintem... (kurva vámosok!) Wink
Itt jobban látszik.:
A bal első sárvédő UGY., sajnos nem szépen illeszkedik, ez az egyik olyan hiba, ami kicsit bánt. (mielőtt sasszemek megkérdik, miért áll úgy a kéder Smiley ).

Akkor jó! Megnyugodtam...
Annak idején engem is rábeszélt a Csilag Gabi, mikor átfújattam a régi Bogimat türkizzöldre... akkor kapott fehér ablak és sárvédő kédereket... Smiley

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #32827 Dátum: 2007 Augusztus 27, 16:40:18 »

Eredeti West Coast Metric  Smiley

A sárvédő kéder ugye fehér és nem ráfújtak...???
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #32826 Dátum: 2007 Augusztus 27, 16:39:23 »

Fehér. És puha, mint a vaj, én szabtam bele. Ne kérdezzed mennyi volt, mert nem számoltam ki, de amiket ezzel rendeltünk, azokat a stone meg GSA sem számolta ki szerintem... (kurva vámosok!) Wink
Itt jobban látszik.:

A bal első sárvédő UGY., sajnos nem szépen illeszkedik, ez az egyik olyan hiba, ami kicsit bánt. (mielőtt sasszemek megkérdik, miért áll úgy a kéder Smiley ).

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #32825 Dátum: 2007 Augusztus 27, 16:33:38 »

A fényezést vidéken csináltattam (viszonylag szép lett, a tartósság majd kiderül), a szét-össze meg az én dolgom, úh. még készül. Most éppen nem készül, mert én itt vagyok Pesten, az autó meg Zalában. Wink

Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #32824 Dátum: 2007 Augusztus 27, 16:27:34 »

hol és ki menyiért mikor? Grin

A fényezést vidéken csináltattam (viszonylag szép lett, a tartósság majd kiderül), a szét-össze meg az én dolgom, úh. még készül. Most éppen nem készül, mert én itt vagyok Pesten, az autó meg Zalában. Wink

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #32823 Dátum: 2007 Augusztus 27, 16:19:41 »

Nálam is készül az "optikai tuning":
<beszúrt kép törölve>
hol és ki menyiért mikor? Grin

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Oldalak: 1 ... 2719 2720 2721 2722 2723 [2724] 2725 2726 2727 2728 2729 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: