www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 November 06, 21:42:02

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921356 Hozzaszólás 218 Témában írta 1615 Felhasználó
Legújabb tag: August
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2720 2721 2722 2723 2724 [2725] 2726 2727 2728 2729 2730 ... 3547
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 30835145 alkalommal)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32881 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:53:04 »

lehet, hogy nem közlekedési, de kreszbnől gondolom mind ki van képezve és a rend fenntartása a feladata tudtommal. járőrkocsiban ül, szolgálatban van, akkor gondolom ugyanúgy meg kell állnia, ha épp kiraboltak valakit, mintha lelőtték volna, stb.

szerintem egy rablás meg egy gyilkosság kicsit más kategória, mint egy járdánparkolás, no nem? ;-)))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #32880 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:49:36 »

na csakhogy vitatkozzak, attól, hogy rendőr, még nem biztos, hogy közlekedési, és lehet, hogy épp sokkal komolyabb bűnügyben megy a-ból b-be, az nem fog leállni szarakodni egy zebrán parkoló taxival

szóval ne a rendőröket baszogassuk, ha nem muszáj, hanem a rendőrséget
lehet, hogy nem közlekedési, de kreszbnől gondolom mind ki van képezve és a rend fenntartása a feladata tudtommal. járőrkocsiban ül, szolgálatban van, akkor gondolom ugyanúgy meg kell állnia, ha épp kiraboltak valakit, mintha lelőtték volna, stb.

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32879 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:46:49 »

jaj, nemrég mentünk párommal vlaahova, főút, oldalról rendőr jön, az előttem lévő amúgy benyalásképp satufékkel elengedte én meg kurvaanyáztam mit kell itt baszakodni, ott áll a zsaru mellett a zebrán a taxis, nem szól rá semmit. asszony mondta, hogy a túloldalon lló polgárőrök a kibaszott zsaruk mondatom után csúnyán néztek. de ezzel a taxissal kellett volna kezdeni, aki nem áll be az üres mellékutcába, hanem a zebrán parkol, stbstb

na csakhogy vitatkozzak, attól, hogy rendőr, még nem biztos, hogy közlekedési, és lehet, hogy épp sokkal komolyabb bűnügyben megy a-ból b-be, az nem fog leállni szarakodni egy zebrán parkoló taxival

szóval ne a rendőröket baszogassuk, ha nem muszáj, hanem a rendőrséget
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #32878 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:43:03 »

persze, a rendőrségnek tényleg szelektálnia kéne, ebben nincs vita

az autópályán megállítás viszont veszélyes dolog tud lenni, nem biztos, hogy annyit megér
jaj, nemrég mentünk párommal vlaahova, főút, oldalról rendőr jön, az előttem lévő amúgy benyalásképp satufékkel elengedte én meg kurvaanyáztam mit kell itt baszakodni, ott áll a zsaru mellett a zebrán a taxis, nem szól rá semmit. asszony mondta, hogy a túloldalon lló polgárőrök a kibaszott zsaruk mondatom után csúnyán néztek. de ezzel a taxissal kellett volna kezdeni, aki nem áll be az üres mellékutcába, hanem a zebrán parkol, stbstb

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32877 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:41:02 »

itt lép életbe, hogy helyben kell elkapni. de miért csak a gyorshajtás? a tilosban megálló bombát vevő mercis a belvárosban mehet? meg a többi ilyen? a gyorshajtás veszélyes, ez  tény, az ilyen szabálytlanságok meg adott esetben csinálnak egy 5kmes dugót...a mentőben meg meghal a paciens

persze, a rendőrségnek tényleg szelektálnia kéne, ebben nincs vita

az autópályán megállítás viszont veszélyes dolog tud lenni, nem biztos, hogy annyit megér
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32876 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:38:52 »

Nem kell adogatni semmit, töltögetni sem, nem lehet válsztani, ki vezetett, fizessen a tulaj, aztán számoltassa el a családját, ki volt a hunyó, ennyi.

az lenne a legjobb, csak megbukna az alkotmánybíróságnál...

(egyébként létezik még a felvettem egy stoppost - rosszullettem - megkértem, hogy ő vezessen tovább - a nevét sajnos nem tudom verzió is...)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #32875 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:38:30 »

persze, hogy csíkos kéne neki, de nem megy, mert most ki tudja magát dumálni a családtagos szöveggel. most talán történik valami, ami miatt mégsem tudja magát kidumálni, legalább a következő esetnél...
itt lép életbe, hogy helyben kell elkapni. de miért csak a gyorshajtás? a tilosban megálló bombát vevő mercis a belvárosban mehet? meg a többi ilyen? a gyorshajtás veszélyes, ez  tény, az ilyen szabálytlanságok meg adott esetben csinálnak egy 5kmes dugót...a mentőben meg meghal a paciens

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32874 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:35:45 »

ez így van, de az ilyennek nem papírt kell adni amit töltöget, hanem csíkos pizsamát elsőre, vagy jogsit elvenni a következőnél csíkos pizsama. gondolom a menetlevél hiánya 10 rugó csekken, 15 zsebbe(nem feltételezem, hogy az összes rendőr ilyen, én ilyennel találkoztam), vagy hasonló. azt is gondolom, hogy aki a8-assal megy gyorsan ezt valahogy kibírja

persze, hogy csíkos kéne neki, de nem megy, mert most ki tudja magát dumálni a családtagos szöveggel. most talán történik valami, ami miatt mégsem tudja magát kidumálni, legalább a következő esetnél...

szimpla ellenőrzésnél meg tényleg el lehet intézni zsebbefizetéssel a menetlevélhiányt, de egy újabb fényképes trafipaxnál már tuti bukta van, ha vezette a menetlevelet, azért, ha nem vezette, azért (de ezt már írtam, ugye)
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #32873 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:34:16 »

ez így van, de az ilyennek nem papírt kell adni amit töltöget, hanem csíkos pizsamát elsőre, vagy jogsit elvenni a következőnél csíkos pizsama. gondolom a menetlevél hiánya 10 rugó csekken, 15 zsebbe(nem feltételezem, hogy az összes rendőr ilyen, én ilyennel találkoztam), vagy hasonló. azt is gondolom, hogy aki a8-assal megy gyorsan ezt valahogy kibírja
Nem kell adogatni semmit, töltögetni sem, nem lehet válsztani, ki vezetett, fizessen a tulaj, aztán számoltassa el a családját, ki volt a hunyó, ennyi.

Bácsi Győző
1303LS
« Hozzászólás #32872 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:31:19 »

legalább ott lassítanak
Aha, de 3 méterrel utána már padlógáz.
Meg ahol nem mondják ott is, mert ott már nincs foto.
Asszem már van valami honlap is ahol jó sok trafipaksz fent van és lehet útvonalat tervezni.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #32871 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:30:56 »

az autópályán a kamerák asszem 160-ra vannak beállítva.

na aki 130 helyett 160 felett megy, lefényképezik, és nem viszi el a balhét (pár 10 rongy szokott lenni), hanem még megjátssza ezt a családtagom vezetett verziót is, az nem egy "egyszer véletlenül kicsit gyorsabban mentem, de amúgy törvénytisztelő vagyok ám" fajta.

amúgy meg senkit nem érdekel ám ebben a verzióban, hogy a delikvensnek mennyire van kedve meg hajlandósága menetlevelet vezetni, no meg amikor halálos karambolt okoz, akkor sem fogják tőle megkérdezni, hogy van-e kedve börtönbe menni

1303LS
« Hozzászólás #32870 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:30:41 »

Te akkor is "vigyázol" ott ahol hallottad!
Ja, de CSAK OTT.
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #32869 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:30:29 »

Ennek van egy másik vetülete is.
Besugja a rádio,hogy itt-és ott Trafiznak.Te éppen arra mész és vigyázol,mert hallottad,közben élesben egész máshol mérnek a kollégák,de Te akkor is "vigyázol" ott ahol hallottad!
Mifelénk az a baj, hogy olyan helyeken mérnek, ahol teljesen mindegy, mennyivel mész...

Bácsi Győző
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #32868 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:29:00 »

Mert "demokrácia" van, ahol bemondja a rádió, hogy hol kell vigyázni.
legalább ott lassítanak

Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #32867 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:28:27 »

Hát ez még egy oltári baromság.
Pár éve mikor kezdtek rászokni a rádiók, azt hittem, hogy majd jól seggberúgják őket ezértpár napon belül.
Még én is tévedhetek.  Undecided
Pedig seggberúghatnák. Én is azt a verziót támogatnám, hogy forgalomban, videóval rögzítve, elkapva, rögtönítélve...

Bácsi Győző
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #32866 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:27:40 »

Pár éve mikor kezdtek rászokni a rádiók, azt hittem, hogy majd jól seggberúgják őket ezértpár napon belül.
Ennek van egy másik vetülete is.
Besugja a rádio,hogy itt-és ott Trafiznak.Te éppen arra mész és vigyázol,mert hallottad,közben élesben egész máshol mérnek a kollégák,de Te akkor is "vigyázol" ott ahol hallottad!

Tóth Zoltán
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #32865 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:23:53 »

most kb. az ország összes trafiját levitték a balatonhoz...

egy 5 ajtós ezüst dévut nyaltam be de lehet hogy nem mert ha 80as tábla volt akkor jó vagyok de ha 50-60 akkor benyaltam
a szokásos új módi kamera bent a hátsóűlésről takk

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
1303LS
« Hozzászólás #32864 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:22:24 »

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32863 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:21:47 »

ma a balatonpartot jártam . mentem rajta 300km-t 9db trafi volt csak fenyves és akali között ESKÜSZÖM
sajna egyet asszem be is szoptam

most kb. az ország összes trafiját levitték a balatonhoz...
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #32862 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:20:11 »

Szerintem meg pont egy átlagember lesz az aki egy életre megtanulja, ha teszemazt pár hónapig töltögetnie kell.
Viszont abban egyetértünk, hogy a szemléletet kellene megváltoztatni és az lenne a jó ha elsősorban azért vezetnének lassabban az emberek mert az veszélyes/rosssz/akármi és nem azért mert félnek a büntetéstől.
Viszont ettől fényévekre vagyunk.

Bácsi Győző
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #32861 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:19:50 »

ja és hozzáteszem aki ismer tudja hogy nem járok gyorsan

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

1303LS
« Hozzászólás #32860 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:18:41 »

ez is jogos. pár éve még tele volt a város motoros rendőrökkel, akik az ilyeneket szedegették kifele. idén egy motoros rendőrt se láttam...
Ez igaz, hova lettek? 
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #32859 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:18:35 »

ma a balatonpartot jártam . mentem rajta 300km-t 9db trafi volt csak fenyves és akali között ESKÜSZÖM
sajna egyet asszem be is szoptam

1303LS
« Hozzászólás #32858 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:17:52 »

nem az elejét felejtettem el, de vegyünk egy átlagembert átlag gondokkal, rohang egész nap, fejét sem tudja merre áll, 30 éve vezet, egyszer túl gyorsan megy, lekapcoslják, tökömet rá, hogy soha nem fogja vezetni azt a szart, van elég baja. és nem azért, mert törvényt akar szegni, hanem nincs benne ilyesmi a köztudatban mikor céges verdát vezettem pár napig csak a kulcs leadásakor ugrott be, hogy nem ártott volna menetlevelezni
Szerintem meg pont egy átlagember lesz az aki egy életre megtanulja, ha teszemazt pár hónapig töltögetnie kell.
Viszont abban egyetértünk, hogy a szemléletet kellene megváltoztatni és az lenne a jó ha elsősorban azért vezetnének lassabban az emberek mert az veszélyes/rosssz/akármi és nem azért mert félnek a büntetéstől.
Viszont ettől fényévekre vagyunk.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32857 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:17:15 »

Alapvetően helyes.
Amit helytelenítek, de ez messzire vezet: a drága jó egyenruhába bújtatott faszkalapok egyedüli elképzelése a "rendcsinálásra" a gyorshajtás álnév alatt történő autósszopatás (nem feltétlenül autópályára gondolok). Mindeközben a hétköznapokban történő apróbb-nagyobb kellemtlenségeket is okozó drága intoleráns és egyben szabálytalan autóstársaknak mindent szabad, amit nem szégyellnek: büntisatuzgatás, rámtapadás, haladó sávban parkolás, zöldterületen parkolás, autópályán belsősávban 110 -el haladás, villamossíneken előrejutás, kamionokkal kétsávos autópályán "előzés" ürügyén balesetveszély fenntartás, autópályán kis sebességkülönbséggel "előzés" megkezdése... sorolhatnám. Ja, hogy az nem olyan egyszerű pénzkasza? Bocs, ez lenne a dolguk, mi fizetjük őket (mármint mi, akik nem állami szférában dolgozunk, ugye).

ez is jogos. pár éve még tele volt a város motoros rendőrökkel, akik az ilyeneket szedegették kifele. idén egy motoros rendőrt se láttam...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32856 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:15:50 »

Szerintem első körön jó, bár nekem más ötletem is lenne.

Először is nem fényképezgetni kellene hanem megfogni ott akkor a gyorshajtók amikor hajt és olyan büntetéssel súlytani ami visszatartó lehet. Persze ez rengeteg pénzbe kerülne szóval nem igazán manapság fog megvalósulni.

azért van olyan is, csak nem a pályán (mert ott az ilyesmi több kárt okozna)

de sokszor lehet látni trafi után, hogy szedik ki a delikvenseket a sorból
1303LS
« Hozzászólás #32855 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:15:00 »

Alapvetően helyes.
Amit helytelenítek, de ez messzire vezet: a drága jó egyenruhába bújtatott faszkalapok egyedüli elképzelése a "rendcsinálásra" a gyorshajtás álnév alatt történő autósszopatás (nem feltétlenül autópályára gondolok). Mindeközben a hétköznapokban történő apróbb-nagyobb kellemtlenségeket is okozó drága intoleráns és egyben szabálytalan autóstársaknak mindent szabad, amit nem szégyellnek: büntisatuzgatás, rámtapadás, haladó sávban parkolás, zöldterületen parkolás, autópályán belsősávban 110 -el haladás, villamossíneken előrejutás, kamionokkal kétsávos autópályán "előzés" ürügyén balesetveszély fenntartás, autópályán kis sebességkülönbséggel "előzés" megkezdése... sorolhatnám. Ja, hogy az nem olyan egyszerű pénzkasza? Bocs, ez lenne a dolguk, mi fizetjük őket (mármint mi, akik nem állami szférában dolgozunk, ugye).
Ahogy mondod lenne meló bőven.  Undecided
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #32854 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:13:25 »

nem az elejét felejtettem el, de vegyünk egy átlagembert átlag gondokkal, rohang egész nap, fejét sem tudja merre áll, 30 éve vezet, egyszer túl gyorsan megy, lekapcoslják, tökömet rá, hogy soha nem fogja vezetni azt a szart, van elég baja. és nem azért, mert törvényt akar szegni, hanem nincs benne ilyesmi a köztudatban mikor céges verdát vezettem pár napig csak a kulcs leadásakor ugrott be, hogy nem ártott volna menetlevelezni
Nem kell vezetnie, ha vállalja a balhét...

Bácsi Győző
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #32853 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:13:12 »

na aki 130 helyett 160 felett megy, lefényképezik, és nem viszi el a balhét (pár 10 rongy szokott lenni), hanem még megjátssza ezt a családtagom vezetett verziót is, az nem egy "egyszer véletlenül kicsit gyorsabban mentem, de amúgy törvénytisztelő vagyok ám" fajta.

amúgy meg senkit nem érdekel ám ebben a verzióban, hogy a delikvensnek mennyire van kedve meg hajlandósága menetlevelet vezetni, no meg amikor halálos karambolt okoz, akkor sem fogják tőle megkérdezni, hogy van-e kedve börtönbe menni

Alapvetően helyes.

VW Beetle - the original since 1938
1303LS
« Hozzászólás #32852 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:11:30 »

Szerintem első körön jó, bár nekem más ötletem is lenne.

Először is nem fényképezgetni kellene hanem megfogni ott akkor a gyorshajtók amikor hajt és olyan büntetéssel súlytani ami visszatartó lehet. Persze ez rengeteg pénzbe kerülne szóval nem igazán manapság fog megvalósulni.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #32851 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:08:50 »

Nálam is készül az "optikai tuning":
<beszúrt kép törölve>

gratula ez szép

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32850 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:03:58 »

Pedig a Transzporter,vonohorog,Tahográf Bermuda háromszög nagyon fogós kérdés! Grin
Csodálkozom is,hogy pont "csak" ez a bajod!!
Azé gondoljál bele komolyan,mit lehet a vonohorogra akasztani,amiröl lóf@szt se tud a tahométer? Grin

mittomén, egyszer volt egy tgk t3-asom, vonóhoroggal. menetlevelet még csak írogattam, de amikor a rendőr a vonóhoroggal kezdett el baszogatni (forgalmiba be volt jegyezve), akkor azért nem örültem. ja, és az elektromos csatlakozó akkor már le volt szerelve.
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32849 Dátum: 2007 Augusztus 27, 20:01:30 »

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #32848 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:56:21 »

asse rossz ötlet.

(cserébe azt a faszságot végre el lehetne felejteni, hogy egy tgk-nak vizsgáztatott transporterbe is kell tahógáf, de csak ha van rajta vonóhorog...)
Pedig a Transzporter,vonohorog,Tahográf Bermuda háromszög nagyon fogós kérdés! Grin
Csodálkozom is,hogy pont "csak" ez a bajod!!
Azé gondoljál bele komolyan,mit lehet a vonohorogra akasztani,amiröl lóf@szt se tud a tahométer? Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #32847 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:52:31 »

elfelejtetted az elejét.

mentél kilónyolcvannal a faluban, lefotóztak, de kibújtál a családtagos dumával.
úgyhogy eddig akár mindennap is mehettél abban a faluban kilónyolcvannal, ha ez bejön, akkor nem mehetsz. vagyis mehetsz, de ha lefotóznak, nem bújsz ki alóla, vagy jön a menetlevelesdni. nem vezeted? akkor meg azért kapnak el.

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32846 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:51:19 »

Azért én még berakatnék egy Tachográfot is a vasba,ha már lúd legyen gömbölyü! Grin

asse rossz ötlet.

(cserébe azt a faszságot végre el lehetne felejteni, hogy egy tgk-nak vizsgáztatott transporterbe is kell tahógáf, de csak ha van rajta vonóhorog...)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #32845 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:49:47 »

franc tudja. amilyen szemétdomb van a kocsimban és az elejétől nem nevelték belém, meg soxor a telefonom sem tudom merre van ez lenne az utolsó, amit vezetnék. ezt valahogy az elejétől kéne bevezetni

elfelejtetted az elejét.

mentél kilónyolcvannal a faluban, lefotóztak, de kibújtál a családtagos dumával.
úgyhogy eddig akár mindennap is mehettél abban a faluban kilónyolcvannal, ha ez bejön, akkor nem mehetsz. vagyis mehetsz, de ha lefotóznak, nem bújsz ki alóla, vagy jön a menetlevelesdni. nem vezeted? akkor meg azért kapnak el.
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #32844 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:47:52 »

"Az autóst ezután amiatt is felelősségre lehet vonni, ha nem vezeti naprakészen a menetlevelet,"

családtagokat meg nem lehet beírni, mert a vezető neve kell a menetlevélre, nem az autóban utazók névsora.

nem rossz ez.
Azért én még berakatnék egy Tachográfot is a vasba,ha már lúd legyen gömbölyü! Grin

Tóth Zoltán
Elérhető stonemen

« Hozzászólás #32843 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:40:15 »

nem adnak lóvét és nem várok semmit. Különben is tök menő, hogy van egy KG-m.
Ez arra való, hogy esetleg egyszerűsödjön a procedúra. ha már én sokat szoptam, másnak hátha nem kell. Ennyi.

és?
visszaadnak 2 hetet meg a lóvé felét vagy mi?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #32842 Dátum: 2007 Augusztus 27, 19:37:35 »

"Az autóst ezután amiatt is felelősségre lehet vonni, ha nem vezeti naprakészen a menetlevelet,"

megint gyosan megy, lefényképezik, aztán kijön a kérdés, hogy na ki vezetett. ha nem volt beírva az az út, akkor megbasszák a menetlevél nemvezetése miatt, ha be volt írva, akkor megbasszák azt, aki vezetőnek be volt írva.

családtagokat meg nem lehet beírni, mert a vezető neve kell a menetlevélre, nem az autóban utazók névsora.

nem rossz ez.
franc tudja. amilyen szemétdomb van a kocsimban és az elejétől nem nevelték belém, meg soxor a telefonom sem tudom merre van ez lenne az utolsó, amit vezetnék. ezt valahogy az elejétől kéne bevezetni

Oldalak: 1 ... 2720 2721 2722 2723 2724 [2725] 2726 2727 2728 2729 2730 ... 3547
Nyomtatás

Ugrás: