www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 27, 16:53:07

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921223 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2580 2581 2582 2583 2584 [2585] 2586 2587 2588 2589 2590 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28144265 alkalommal)
Nem elérhető SixtusAngel

A zene az élet(em). 06-70-2451733

« Hozzászólás #38422 Dátum: 2007 December 14, 17:03:31 »

Kissé bővítettem a képtáramat: SixtusAngel képei.

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #38421 Dátum: 2007 December 14, 15:44:35 »

Elméletileg a tél evvel jár.

tavalyról nem emlékszem túl sok ilyesmire  Wink
Süni
« Hozzászólás #38420 Dátum: 2007 December 14, 15:41:20 »

na végre, itt is esik valami fehér szar az égből! Undecided

hogy örülök neki... 
Elméletileg a tél evvel jár.

« Hozzászólás #38419 Dátum: 2007 December 14, 15:40:04 »

na végre, itt is esik valami fehér szar az égből! Undecided

hogy örülök neki... 
Nem elérhető Noo

« Hozzászólás #38418 Dátum: 2007 December 14, 14:30:03 »

Na már csak azért érdeklődöm felőle(Piros BILL),mert kb.egy éve ott áll egyhelyben Kaposvár egyik elég forgalmas utcájának parkolójában,baromi nagy reklámfelirattal az oldalán...Tök lapos kerekek,az alja alatt már felgyülemlett az éves kosz,stb.Egyszer régen láttam az egyik oldalon róla egy fotót,amin éppen a gazdája,meg ő volt,és pont arról szólt a kép,hogy elkelt a gépállat...Szegényem nagyon szánalmasan fest Undecided
Ez merrefelé van?
Nem elérhető Nóri

1974 Sparkäfer

« Hozzászólás #38417 Dátum: 2007 December 14, 14:21:49 »

Ööööö.... khmmm....  izé.....

Hölgyem, ön nem Binci fórumtársunk "közeli hozzátartozója"?

Mert ha igen, az általam felajánlott lámpaüveg(ek) - adok-veszek --->alkatrész -  nem lesznek jók, mert azok csak üvegek a régi, nem halogénes szétszedhető változathoz, ezen a spar bogáron viszont halogénesek vannak.
Megoldás:
1. Le kell szarni a Trabant-lámpa ügyet, - a bizottság hozzáértését tükrözi, mint azt ahogyan vw1966 kolléga elmondotta, hogy bezzeg a krómos lökhárítót nem szúrták ki - jó az a lámpa, ha nem törött az üvege, vagy vakult be a foncsora, én csak akkor cserélném le, HA ILYEN KELL AZ AKKORI SPAROKRA (ha már zavar benneteket a típustisztaság...)

2. Ha nem halogénes kell, akkor komplett lámpacsere keretestől, mindenestől, tokkal-vonóval, de számoljatok rá, hogy a fényerő max. közelíteni tud a halogénhez.
de, valami olyasmi Smiley
köszi az infót a lámpával kapcsolatban!! lenne még egy kérdésem.. (bár lehet hülyeség Roll Eyes ) nekem nagyon opálosnak tűnik ez a lámpa, olyan mintha koszos lenne.. nem áttetszőben kellene lennie?
üdVW
Nóri
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #38416 Dátum: 2007 December 14, 13:53:14 »

Egy ilyen képet találtam róla.
Nekem semmit nem mond...  Embarrassed Grin

<beszúrt kép törölve>
Ez halogénes. Ezt kompletten kell cserélni, ha már akarod. De szerintem hagyd a 3.1415927csába. Világít, nem törött, jó a foöncsor, akkor okké.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #38415 Dátum: 2007 December 14, 11:57:41 »

Hol vizsgázott? Boldizsár utca?

Egerben.
Utcát nem tudok.

Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #38414 Dátum: 2007 December 14, 10:21:36 »

Bár az iztos, hogy ezek a Sparok elég érdekes típusok...

Hol vizsgázott? Boldizsár utca?

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető Noo

« Hozzászólás #38413 Dátum: 2007 December 14, 09:33:30 »

bogárfüttyös szép jó estét!+!

valaki tud nekem segíteni abban hogy ha nem teszem fel a kisdrágámra a lökés elhárítókészülékeket akkor fognak ugatni a vizsga alkalmával?
Nekem a T-alakú miatt szóltak. Azt mondták, hogy végig kell érni az autó elejét. Legalább az első legyen meg a fénykép miatt.
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #38412 Dátum: 2007 December 14, 09:13:45 »

tök gyökerek a minösitök!(már elnézést)
-FER cég gyártott lámpát üvegt bogárgoz söt még T1hez is ez ddr Smiley

másik egyik ismerösöm sparkafer jébe azért kötötek ble miért fujta le lököst,és kromokat feketére  ezért nem akartál átengedni Lips Sealed

Bár az iztos, hogy ezek a Sparok elég érdekes típusok...

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #38411 Dátum: 2007 December 14, 09:10:39 »

Egy ilyen képet találtam róla.
Nekem semmit nem mond...  Embarrassed Grin

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #38410 Dátum: 2007 December 14, 09:08:38 »

tök gyökerek a minösitök!(már elnézést)
-FER cég gyártott lámpát üvegt bogárgoz söt még T1hez is ez ddr Smiley

másik egyik ismerösöm sparkafer jébe azért kötötek ble miért fujta le lököst,és kromokat feketére  ezért nem akartál átengedni Lips Sealed

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #38409 Dátum: 2007 December 14, 09:06:23 »

Ha halogénes, akkor nem tudsz csak üveget cserélni. Márpedig az avatarban úgy láttam.
Ha nem halogénes (ami totál szétszedhető), akkor van üvegem.

Na ezt így meg nem mondom, de majd megnézem, és akkor újratárgyaljuk.  Wink

Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #38408 Dátum: 2007 December 14, 09:04:42 »

Jól gondolod... Smiley
Nem tudom mennyit fog fórumozni.
Csak tegnap, hogy meglett a minősítés mondtam neki, hogy mutatkozzon be, hogy ne legyen majd teljeen ismeretlen a találkozókon.
Elvileg csak a lámpa üvegébe kötöttek bele, a lámpatestbe szerintem nem.
Ha csak üveg, akkor abban a kérdésben tudsz segíteni?
A krómos lökhárítók miatt én is fostam, de úgy gondoltam, hogy ennyi még belefér.
A bizottság hozzáértését a legjobban az "ezt a modell a Jugoszláv piacra gyártották" kijelentés tükrözi.
Ezen jót röhögtem...
Ha halogénes, akkor nem tudsz csak üveget cserélni. Márpedig az avatarban úgy láttam.
Ha nem halogénes (ami totál szétszedhető), akkor van üvegem.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #38407 Dátum: 2007 December 14, 09:01:26 »

Mert ha igen, az általam felajánlott lámpaüveg(ek) - adok-veszek --->alkatrész -  nem lesznek jók, mert azok csak üvegek a régi, nem halogénes szétszedhető változathoz, ezen a spar bogáron viszont halogénesek vannak.
Megoldás:
1. Le kell szarni a Trabant-lámpa ügyet, - a bizottság hozzáértését tükrözi, mint azt ahogyan vw1966 kolléga elmondotta, hogy bezzeg a krómos lökhárítót nem szúrták ki - jó az a lámpa, ha nem törött az üvege, vagy vakult be a foncsora, én csak akkor cserélném le, HA ILYEN KELL AZ AKKORI SPAROKRA (ha már zavar benneteket a típustisztaság...)

2. Ha nem halogénes kell, akkor komplett lámpacsere keretestől, mindenestől, tokkal-vonóval, de számoljatok rá, hogy a fényerő max. közelíteni tud a halogénhez.

Jól gondolod... Smiley
Nem tudom mennyit fog fórumozni.
Csak tegnap, hogy meglett a minősítés mondtam neki, hogy mutatkozzon be, hogy ne legyen majd teljeen ismeretlen a találkozókon.
Elvileg csak a lámpa üvegébe kötöttek bele, a lámpatestbe szerintem nem.
Ha csak üveg, akkor abban a kérdésben tudsz segíteni?
A krómos lökhárítók miatt én is fostam, de úgy gondoltam, hogy ennyi még belefér.
A bizottság hozzáértését a legjobban az "ezt a modell a Jugoszláv piacra gyártották" kijelentés tükrözi.
Ezen jót röhögtem...

Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #38406 Dátum: 2007 December 14, 08:24:36 »

Sziasztok!
Nóri vagyok, friss bogár-tulajdonos Smiley
Eddig még nem írtam a fórumba, de most vizsgázott le a bogaram a veterán vizsgán és úgy gondoltam megosztom a tapasztaltokat.
A bogár 2007 májusában kapta meg a veterán minősítést, de a tulajdonosváltás miatt újra el kellett vinni egy elvileg nem olyan részletes veterán minősítő vizsgára. Ehhez képest nagyon részletesen átnézték... beleértve a műszaki állapotát is (futómű, fékek, stb.) Az első futómű hídjával volt gond, mert két helyen is össze volt hegesztve. A másik műszaki dolog amibe belekötöttek az az volt, hogy hiányzott a fékdobokról a gumi dugó (vagy vmi ilyesmi Smiley ) Ezenkívül az első lámpabúrákat nem találták eredetinek(azt mondták valószínű trabant-lámpa), valamint a motor erdetén vitatkoztak (valószínű azért,mert spar).Szerintük a Jugoszláviába szállított bogarakba tettek ilyen motort.
És láttam hogy beszéltetek róla hogy ez műszaki vizsga is egyben. Nem az. Csak akkor lehet veterán vizsgára vinni a kocsid, ha van rajta még legalább fél évig érvényes műszaki.

üdVW

Megoldás:

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #38405 Dátum: 2007 December 14, 07:18:05 »

Sziasztok!
Eddig még nem írtam a fórumba, de most vizsgázott le a bogaram a veterán vizsgán és úgy gondoltam megosztom a tapasztaltokat.
A bogár 2007 májusában kapta meg a veterán minősítést, de a tulajdonosváltás miatt újra el kellett vinni egy elvileg nem olyan részletes veterán minősítő vizsgára. Ehhez képest nagyon részletesen átnézték... beleértve a műszaki állapotát is (futómű, fékek, stb.) Az első futómű hídjával volt gond, mert két helyen is össze volt hegesztve. A másik műszaki dolog amibe belekötöttek az az volt, hogy hiányzott a fékdobokról a gumi dugó (vagy vmi ilyesmi Smiley ) Ezenkívül az első lámpabúrákat nem találták eredetinek(azt mondták valószínű trabant-lámpa), valamint a motor erdetén vitatkoztak (valószínű azért,mert spar).Szerintük a Jugoszláviába szállított bogarakba tettek ilyen motort.
És láttam hogy beszéltetek róla hogy ez műszaki vizsga is egyben. Nem az. Csak akkor lehet veterán vizsgára vinni a kocsid, ha van rajta még legalább fél évig érvényes műszaki.

üdVW

Szia Nóri! ÜdVW a Csapatban! 

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető FradiDaniVW1970

« Hozzászólás #38404 Dátum: 2007 December 14, 01:40:18 »

Az álmom. Egy napon születtünk. Írtam a Mikulásnak.
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1445802&command=ugras&screenwidth=1440

Ha eladnám az összes kocsit (a cégeset is beleértve :-)), akár össze is jöhetne. De ebben nem lehet aludni. :-))))

jó az izlésed...

Én már a Jézuskának is írtam, meg mondtam, a főnöknek, hogy eladnám az összes cégautót, de még nem jött össze a pénz...  Grin

Nem ez volt tavaly tökölön?
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #38403 Dátum: 2007 December 14, 00:44:18 »

hát... pedig bevallom tervben van... Roll Eyes  Smiley
üdVW

Gondoltambevágodok már  Tongue  Wink  Grin És felajánlok két szempillácsot. Szép krómok. Kocsihoz ingyé adták, én ott is akartam hagyni modnom nekem efféle ocsmányságok még a zsák aljára sem kellenek, de szívesen felajánlom neked.
Nem elérhető BigBen

« Hozzászólás #38402 Dátum: 2007 December 13, 22:57:41 »

Amúgy,ha már ennyire írkálok elújságolom,hogy ma sikeres műszaki vizsgát tettünk a "törperőssel"...Eddig nem voltam nagyon aktív itt a fórumon,de majd most,hogy a lassú feltámadás időszakán túlestünk,tuti bombázni foglak titeket a fárasztóbbnál-fárasztóbb kérdésekkel...Itt az első:ma voltam vele először hosszabb úton->minden bogarat fel akar kapni az oldalszél,és maga alá akar szippantani minden busz,meg teherautó? Huh
Nem elérhető BigBen

« Hozzászólás #38401 Dátum: 2007 December 13, 22:49:00 »

Na már csak azért érdeklődöm felőle(Piros BILL),mert kb.egy éve ott áll egyhelyben Kaposvár egyik elég forgalmas utcájának parkolójában,baromi nagy reklámfelirattal az oldalán...Tök lapos kerekek,az alja alatt már felgyülemlett az éves kosz,stb.Egyszer régen láttam az egyik oldalon róla egy fotót,amin éppen a gazdája,meg ő volt,és pont arról szólt a kép,hogy elkelt a gépállat...Szegényem nagyon szánalmasan fest Undecided
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #38400 Dátum: 2007 December 13, 22:13:19 »

üdVW
ízlések és pofonok, erről nincs értelme vitatkozni, nekem nem teccik Smiley
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #38399 Dátum: 2007 December 13, 22:00:04 »

.

[melléklet törölve az admin által]

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #38398 Dátum: 2007 December 13, 21:53:00 »

üdVW
tipikus nő Roll Eyes  Grin ne bántsátok ezért  Wink
Nem elérhető Nóri

1974 Sparkäfer

« Hozzászólás #38397 Dátum: 2007 December 13, 21:50:44 »

mindegy mit mondanak, jó ez a gép! csak szempillával ne rondítsd el!
üdVW
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #38396 Dátum: 2007 December 13, 21:47:06 »

Üdvw!
Tud valaki valamit a piros színű BILL névre hallgató Bogár előéletéről?Csak kíváncsiságból...

hajjaj ..........

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #38395 Dátum: 2007 December 13, 21:46:52 »

nem... érdekes, de arra nem mondtak semmit...
mindegy mit mondanak, jó ez a gép! csak szempillával ne rondítsd el!
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #38394 Dátum: 2007 December 13, 21:45:28 »

számold ki Tongue
tudod az arányt és a összeset Wink
gondoltam már rá én is! De sztem csak udvariasságból van felkerekítve  :1 re!
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #38393 Dátum: 2007 December 13, 21:36:37 »

Mintha esetleg TBK-n kívül mást is érdekelhet a TBK képek 2. felvonása, ami a mégis előkerült képeim által valosulhat meg.

Mindenkinek élvezetes nézelődést hozzá.
Egész (mi az hogy egész kimondottan!! Smiley ) jól mutat a gépezet... még egy pár centi a hátuljából, meg az új felnik..... Büszke vagyok rá SmileySmiley

[melléklet törölve az admin által]

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #38392 Dátum: 2007 December 13, 21:19:55 »

Hello,
egy új "bogaras csaj"!
javítod az átlagot.. 8,3:1 Grin

Meglehetne azt tudni vhonnan-vkitől,h összesen-pontosan ?regisztrált női fórumos van??

számold ki Tongue
tudod az arányt és a összeset Wink
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #38391 Dátum: 2007 December 13, 21:17:01 »

Sziasztok!

üdVW
Hello,
egy új "bogaras csaj"!
javítod az átlagot.. 8,3:1 Grin

Meglehetne azt tudni vhonnan-vkitől,h összesen-pontosan ?regisztrált női fórumos van??
Nem elérhető Nóri

1974 Sparkäfer

« Hozzászólás #38390 Dátum: 2007 December 13, 21:09:32 »

a lökhárítóért nem szóltak? ....sparokon fekete
nem... érdekes, de arra nem mondtak semmit...
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #38389 Dátum: 2007 December 13, 21:07:57 »

lehet... de én nagyon örülök neki!

a lökhárítóért nem szóltak? ....sparokon fekete
Nem elérhető Nóri

1974 Sparkäfer

« Hozzászólás #38388 Dátum: 2007 December 13, 21:05:25 »

gartula! és üdv a fedélzeten Smiley
köszönöm!
üdVW!
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #38387 Dátum: 2007 December 13, 21:03:55 »

Az álmom. Egy napon születtünk. Írtam a Mikulásnak.
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1445802&command=ugras&screenwidth=1440

Ha eladnám az összes kocsit (a cégeset is beleértve :-)), akár össze is jöhetne. De ebben nem lehet aludni. :-))))
« Utoljára szerkesztve: 2007 December 13, 21:07:16 írta stonemen »
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #38386 Dátum: 2007 December 13, 21:02:32 »

Sziasztok!

üdVW
gartula! és üdv a fedélzeten Smiley
Nem elérhető Nóri

1974 Sparkäfer

« Hozzászólás #38385 Dátum: 2007 December 13, 20:53:07 »

árban ugyanott vagy de ennyi marhaságot amit mondtak a kocsidra...szvsz semmi értéke nincsen a veteránvizsgának, mert akik fikázzák ott a kocsid azok nem is értenek hozzá
lehet... de én nagyon örülök neki!
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #38384 Dátum: 2007 December 13, 20:50:59 »

bogárfüttyös szép jó estét!+!

valaki tud nekem segíteni abban hogy ha nem teszem fel a kisdrágámra a lökés elhárítókészülékeket akkor fognak ugatni a vizsga alkalmával?
Ha hozzám hozod-akkor NO PROBLEM  , csak az a baj h én nem vizsgáztatok- hanem engem vizsgáztatnak  Cry munkajog szigorlatból és lóf_t nincs kedvem-erőm nekifeküdni....

« Hozzászólás #38383 Dátum: 2007 December 13, 20:49:23 »

Tutibiztos,hogy ugatnak!!

ugatnak??? egyenesen megqrják a kollégát ott a helyszínen!! 
Oldalak: 1 ... 2580 2581 2582 2583 2584 [2585] 2586 2587 2588 2589 2590 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: