www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 27, 07:38:18

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921222 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2537 2538 2539 2540 2541 [2542] 2543 2544 2545 2546 2547 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28133407 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #40142 Dátum: 2008 Január 11, 15:16:00 »

2 dolgot tényeg nem értek aztán ígérem többet nem szólok be az ősatyáknak...

1, mi baj a linkgyűjteménnyel? sztem egy topik azokat az embereket vonzza, akik érdeklődnek a benne találhatók iránt. sírtok hogy ne töltsük tele képekkel -> linkelünk..most az sem jó...akkor? nem vagyonk informatikus, utálom a számítástechnikát ahogy van -> nem is tudok és nem is akrok kibaszott weblakat csinálni ahova töltögetek mert attól hogy 5 ember megnézi a képeim nem fogok tudni róla beszélgetni velük + itt lehet felkelt emberekben érdekődést egy-két dolog

2, egy fórum miről szóljon? az azt használó emberekről és azok érdeklődési köréről sztem..a te motoros topicod kurvára jobban on mint az én bogarakkal foglalkozóm??? de tök mindegy mert én azt nem olvasom te meg ezt ne olvasd és kész.

még az is OFF ha az eleve OFF szóljatok topicba ír az ember..komolyság az van
részemről lezárva
1. mert te a google-t linkeled ide. magyarázat nélküli képek. nabumm, ott a thesamba, ha erre vágyok. amit már 1000* mondtam máshol, stílusleírás, vagy akármi, ja hát ott a SiD oldala. kösz bameg, akkor minek a topik?

2. nekem nincs motoros topikom

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #40141 Dátum: 2008 Január 11, 15:14:49 »

Akartok moderálást? Komolyan akarjátok? Legyünk feleennyien? Vagy akkor kétszerennyien leszünk? Ki tudja? Senki. Mindenki üvölti a maga igazát. Ovivankenobi.
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #40140 Dátum: 2008 Január 11, 15:14:15 »

jah, ott is nagyon hallgattál a véleményemre..végülis én tényleg nem voltam ott az első gödöllői Boga Pisti féle találkozón, ahol először jött össze az indexes csapat. vagy mi számít réginek? küldjek fotót a 2003-as pólóról? vagy kinek a szava számít?

BlackP: szerintem Te összekeversz engem vkivel?! én nem voltam ott BogaPistis talin... és csak szept.óta fórumozok itt veletek!!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #40139 Dátum: 2008 Január 11, 15:13:16 »

OFF úgy érzem ez a topic estére sok hozzászólást fog még generálni-ha mindenki elmondhatja szabadon-következmények nélkül a véleményét ON
mivel ninsc moderálás, mindenki mindenhol elmondhatja. szóval tök felesleges orrba szájba nyitogatni a topikokat, mivel mindenhol mindenről lesz szó. amúgy meg kb semmiből nem áll egy wiwes listát indítani

vwoodoo http://...
Quzma http://...
folytasd

ennyi

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #40138 Dátum: 2008 Január 11, 15:12:12 »

de bazdmeg nem érted. offolás megy mindenhol, nem fogod fel? a kedvenc lúktopiokban sincs leírás, egy kibaszott linkgyűjteményt csinálsz, nem tűnik fel? vagy szemed nincs, hogy nem arról szól, amiről kellene? télleg hülye vagy, vagy csak eljátszod?

2 dolgot tényeg nem értek aztán ígérem többet nem szólok be az ősatyáknak...

1, mi baj a linkgyűjteménnyel? sztem egy topik azokat az embereket vonzza, akik érdeklődnek a benne találhatók iránt. sírtok hogy ne töltsük tele képekkel -> linkelünk..most az sem jó...akkor? nem vagyonk informatikus, utálom a számítástechnikát ahogy van -> nem is tudok és nem is akrok kibaszott weblakat csinálni ahova töltögetek mert attól hogy 5 ember megnézi a képeim nem fogok tudni róla beszélgetni velük + itt lehet felkelt emberekben érdekődést egy-két dolog

2, egy fórum miről szóljon? az azt használó emberekről és azok érdeklődési köréről sztem..a te motoros topicod kurvára jobban on mint az én bogarakkal foglalkozóm??? de tök mindegy mert én azt nem olvasom te meg ezt ne olvasd és kész.

még az is OFF ha az eleve OFF szóljatok topicba ír az ember..komolyság az van
részemről lezárva

http://sleepair.blogspot.hu

Typ3 Variant ‘72
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #40137 Dátum: 2008 Január 11, 15:11:36 »

Bárki beleszólhat bármibe. De azt ne kelljen azonnal, mindenkinek, feltétel nélkül elfogadni és azonnal alkalmazni.
Páran, akik régóta fórumoznak (még magamat sem sorolom azok közé) sok vizet láttak már lefolyni a Dunán. Volt 1000 ötlet, abból 998 volt használhatatlan, a maradék kettőt meg lusta volt bárki is megcsinálni. Szerintem azért az látható, ha értelmes ötlet van, mellé állunk, minden erőnkkel.
Pl az, hogy egy tudvalevőleg multi tulajdonában álló közösségi portálon (ami ki tudja, meddig működik, mert eladják) népszerűsítsük egymást, szerintem nem ide való. Aki ott szeret keresgélni, tegye meg. Nekünk is megvan a Bogárregiszterünk, ott is lehet kutakodni, bár macerásabb, de talán érdekesebb is.
Jobban örülnék az olyan ifjonti hévnek, hogy saját magunkért teszünk valamit. Bármit. Mert büdös önző köcsög vagyok, és nem akarok még 10 kattintást a wiwnek. Minek.

én is úgy érzem h "újoncok" nem nagyon ugathatnak bele semmibe- de én nem is akarok!
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #40136 Dátum: 2008 Január 11, 15:11:04 »

jah, ott is nagyon hallgattál a véleményemre..végülis én tényleg nem voltam ott az első gödöllői Boga Pisti féle találkozón, ahol először jött össze az indexes csapat. vagy mi számít réginek? küldjek fotót a 2003-as pólóról? vagy kinek a szava számít?
jaaa.BlackP a legkeményebb kemény magja.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #40135 Dátum: 2008 Január 11, 15:10:45 »

OFF úgy érzem ez a topic estére sok hozzászólást fog még generálni-ha mindenki elmondhatja szabadon-következmények nélkül a véleményét ON
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #40134 Dátum: 2008 Január 11, 15:09:29 »

Igazad van,de azért be kell látni h van keménymag-és azoknak többet ér a szavuk! Persze azért abban egyetértek-h vkiknek irányítani kell fejetlenséget!
párszor már elszabadultak itt az érzelmek... lásd ez az "iwiwes ügy" is hogy felfújodott!

Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #40133 Dátum: 2008 Január 11, 15:08:54 »

Igazad van,de azért be kell látni h van keménymag-és azoknak többet ér a szavuk! Persze azért abban egyetértek-h vkiknek irányítani kell fejetlenséget!
párszor már elszabadultak itt az érzelmek... lásd ez az "iwiwes ügy" is hogy felfújodott!
mondjuk ok meg minden de azért az se lenne jó, ha mindenfél újoncnak (mint mondjuk én) lenne topicnyitogatási joga.

Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #40132 Dátum: 2008 Január 11, 15:06:57 »

ez hülyeség, ez egy nagy csapat, nem egy királyság...
Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #40131 Dátum: 2008 Január 11, 15:06:11 »

de bazdmeg nem érted. offolás megy mindenhol, nem fogod fel? a kedvenc lúktopiokban sincs leírás, egy kibaszott linkgyűjteményt csinálsz, nem tűnik fel? vagy szemed nincs, hogy nem arról szól, amiről kellene? télleg hülye vagy, vagy csak eljátszod?

tényleg hülye vagyok

Typ3 Variant ‘72
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #40130 Dátum: 2008 Január 11, 15:00:18 »

szerintem ezt-itt-most ne nagyon folytassuk,mert anyázós topic lesz a vége...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #40129 Dátum: 2008 Január 11, 14:59:30 »

én is úgy érzem h "újoncok" nem nagyon ugathatnak bele semmibe- de én nem is akarok!
ez hülyeség, ez egy nagy csapat, nem egy királyság...

Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #40128 Dátum: 2008 Január 11, 14:56:51 »

ez is kurva aranyos, hogy mindenkinek leesik az álla a régiektől, holott én is ott voltam az elején, te meg bepfázol nekem. ilyenkor nem fontos a vélemény, csak ha egyetért veled??
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #40127 Dátum: 2008 Január 11, 14:51:40 »

ne hisztizzél bammeg  Grin most már csináld meg. vagy valaki az "őslakosok" közül nyisson egy ilyet! csak őket nyilván kevésbé mozgatja, mert akit akarnak azt már ismerik a többiek meg le vannak szarva
ez is kurva aranyos, hogy mindenkinek leesik az álla a régiektől, holott én is ott voltam az elején, te meg bepfázol nekem. ilyenkor nem fontos a vélemény, csak ha egyetért veled??

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #40126 Dátum: 2008 Január 11, 14:50:17 »

külön topic ötlete ideiglenes lett vona, de az sztem is sok. max a szakértők topicot lehetne ezzel összemosni, ott úgyis megvan midnen nézv, wiwen lehet keresni azt kész.

amúgy ez a topicnyitogatás általánosságban nem hülyeség sztem. üvöltötél az új look- topicért meg az ebay-ért is azóta is pörög mind2 én másokat pl. nem is olvasok mert nem érdekel annyira, ezek viszont igen.

másik, hogy minden külföldi fórum sokkal tagoltabb, nézzétek meg pl. a germanlook.com-t, vannak hazsnos főkategóriák mint pl maga a germanlook, motor topic, váltók, fékek, belsők, kasztni...azon belül tele altopikokkal kurva jó tök sok infot megtudhatsz arról ami érdekel. a többit meg nem nézed és kész.
épp ezért nincs folyton olyan anyázás mint mondjjuk itt volt a superbeetleben..

Nem elérhető Wega

« Hozzászólás #40125 Dátum: 2008 Január 11, 14:36:37 »

Nincs valakinek keszthelyen vagy a környékén türkiz bogara?
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #40124 Dátum: 2008 Január 11, 14:30:39 »

látom te is szeretsz tanulni  Grin Grin
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #40123 Dátum: 2008 Január 11, 14:23:44 »

ne hisztizzél bammeg  Grin most már csináld meg. vagy valaki az "őslakosok" közül nyisson egy ilyet!
csak őket nyilván kevésbé mozgatja, mert akit akarnak azt már ismerik a többiek meg le vannak szarva
nem hisztizek!! nézzd meg nyugodtan,Te is iwiw-es vagy h hány vw bogár klub van fennt....
ezekben biztosan benne vannak a bogarhatus bogarasok is!!
gondoltam könnyebb lenne felismerni őket-ha mind egy helyen vannak.....
de minek,nekem ráment fél éjszakám(tanulás helyett)h kerestem új arcokat-csak másnak akartam megspórolni ugyanezt.. Különben meg csak végig kell nézni Maresz,Snoopy,Aircult,Ratro,Stonemen,Melák,Bogara_zo,Typ117,Gumibogi,TBK,Qzma,Ágota,WOB974,Protheus,Lacabug,Angel06,Andi,Binci,BigBug,Szeky,
Milka,Dboxy,Kriszta,ARA820,Süsü,Tiko,Balage,JGA,  Sompi,Bill,Maxi,Aatesz, és még sorolhatnám ismerőseit.....

(BOCS HA KIHAGYTAM VKIT) jaa és még hányan bogaraznak akik nem hallottak a bogárháturól vagy nem iwiw-esek..... Grin
« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 11, 14:26:49 írta vwoodoo »
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #40122 Dátum: 2008 Január 11, 14:13:53 »

(Iwiw jó ötlet. Bugarhatu.hu névvel valaki meghívózzon. De én vagyok tán a legújabb uh. nemszólok.)

Tehát a háború kellős közepén kinézek a lövészárokból és kérdeznék egy olyat hogy

BMW-663 ??? vagy BWM... nem emlékszek már de szerintem az első verzió. A 663 tuti.

Valaki tudja kié-kicsoda? Gödöllő dél körül, 2.-es postánál, piros bogár, kicsit szakadt Cheesy de pöccre indulós kilépő nélküli. Netán fórumos? Megnéztem a gépét, bementem aztán elkerültük egymást mert amíg pénztárban álltam távozott. Magas fekete vagy abrna hajú pali.
Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #40121 Dátum: 2008 Január 11, 14:06:37 »

Mondjuk ez azért kicsit erős megállapítás............

nekem így tűnik. ez van.

Typ3 Variant ‘72
Nem elérhető angel06

« Hozzászólás #40120 Dátum: 2008 Január 11, 14:04:27 »

csak őket nyilván kevésbé mozgatja, mert akit akarnak azt már ismerik a többiek meg le vannak szarva

Mondjuk ez azért kicsit erős megállapítás............

Nem biztos, hogy a pozitív hozzáállásod minden problémát megold,
de elég embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen kipróbálni!
Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #40119 Dátum: 2008 Január 11, 14:01:54 »

nem bántottak nyugi!
naneeem, ezek után... majd mindenki egyesével megkeresi egymást...

ne hisztizzél bammeg  Grin most már csináld meg. vagy valaki az "őslakosok" közül nyisson egy ilyet! csak őket nyilván kevésbé mozgatja, mert akit akarnak azt már ismerik a többiek meg le vannak szarva

Typ3 Variant ‘72
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #40118 Dátum: 2008 Január 11, 14:00:12 »

bazz..mi van itt???

ne bántsátok már vwoodoo-t! sztem tök jó ötlet, csak egy újabb plusz fórum az ismerettségek alakítására..és a FELismerés a lényeg, nem a MEG.
amúgy blackp nemtom te hogy vagy bekötve, de én pl. szoktam a nevemre hallgatni, mondjuk szüleim meg jó páran nem bogara_zo-nak hívnak... Roll Eyes

VALAKI CSINÁLJA MEG A BOGARHATU.HU-S WIW ID-T AZTÁN AKINEK VAN HUMORA BEJELÖLI, AKINEK NINCS AZ NEM ÉS KÉSZ. nemtom mért kell mindenből ilyen nagy problémát csinálni
nem bántottak nyugi!
naneeem, ezek után... majd mindenki egyesével megkeresi egymást...
Nem elérhető angel06

« Hozzászólás #40117 Dátum: 2008 Január 11, 13:59:55 »

<beszúrt kép törölve>  Grin

Ez a "furcsa" kis szmájli még csak nekem kerülte el a figyelmemet?????? Grin Grin Grin

Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #40116 Dátum: 2008 Január 11, 13:58:41 »

külön topic ötlete ideiglenes lett vona, de az sztem is sok. max a szakértők topicot lehetne ezzel összemosni, ott úgyis megvan midnen nézv, wiwen lehet keresni azt kész.

amúgy ez a topicnyitogatás általánosságban nem hülyeség sztem. üvöltötél az új look- topicért meg az ebay-ért is azóta is pörög mind2 én másokat pl. nem is olvasok mert nem érdekel annyira, ezek viszont igen.

másik, hogy minden külföldi fórum sokkal tagoltabb, nézzétek meg pl. a germanlook.com-t, vannak hazsnos főkategóriák mint pl maga a germanlook, motor topic, váltók, fékek, belsők, kasztni...azon belül tele altopikokkal kurva jó tök sok infot megtudhatsz arról ami érdekel. a többit meg nem nézed és kész.
épp ezért nincs folyton olyan anyázás mint mondjjuk itt volt a superbeetleben..

Typ3 Variant ‘72
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #40115 Dátum: 2008 Január 11, 13:53:09 »

bazz..mi van itt???

ne bántsátok már vwoodoo-t! sztem tök jó ötlet, csak egy újabb plusz fórum az ismerettségek alakítására..és a FELismerés a lényeg, nem a MEG.
amúgy blackp nemtom te hogy vagy bekötve, de én pl. szoktam a nevemre hallgatni, mondjuk szüleim meg jó páran nem bogara_zo-nak hívnak... Roll Eyes

VALAKI CSINÁLJA MEG A BOGARHATU.HU-S WIW ID-T AZTÁN AKINEK VAN HUMORA BEJELÖLI, AKINEK NINCS AZ NEM ÉS KÉSZ. nemtom mért kell mindenből ilyen nagy problémát csinálni
csinálja..de külön topikért herélek rajzáson

uhhh... mi van veled? ne húzd fel magad, inkább könnyíts magadon <beszúrt kép törölve> Grin
 régebben volt róla szó, és bele is kezdtél a projektbe, hogy létrehozzunk a egy bogarhatus regsztert.
1-2 kép a formáról, bogárról, pár szavas bemutatkozás, hogy a találkozókon megismerjük egymást. TE csináltad vazzze ! az iwiwes témának is pont ez lett volna a célja. Roll Eyes
aztán lett erre alkalmas fórumunk, kitöltheted a személyes adataid, belinkeled a wiws adatlapod a weblapnál mondjuk és lehet jelölgetni. hurrá.

Nem elérhető sleepAIR

« Hozzászólás #40114 Dátum: 2008 Január 11, 13:46:37 »

bazz..mi van itt???

« Utoljára szerkesztve: 2008 Január 11, 13:48:50 írta bogara_zo »

Typ3 Variant ‘72
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #40113 Dátum: 2008 Január 11, 13:31:19 »

kedveseim  Kiss

vitazas helyett inkabb mondjatok el nekem Tongue hogy
holnap a bamako rali indulas hanytol lesz a hosok teren?
erdemes megnezni? vagy hulye otlet?
a Parlament elől indulnak elvileg, asszem 9 kor de nem tutti.

Nem elérhető péter

« Hozzászólás #40112 Dátum: 2008 Január 11, 13:30:57 »

Kellene kölcsönbe egy hőlégfúvó, hátha akad valakinél... Köszi!

Nekem van elérhatőség ismert állítható hőmérséklettel és sebesség "bos" Wink
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #40111 Dátum: 2008 Január 11, 13:29:57 »

jó, csinálj neki külön topikot, wiwes barátokat keresek címmel, vagy esetleg külön fórumot is! várj, nemis, gyűjtsünk zsetont és vegyük meg a wiwet! áh, ne álljunk itt meg, költözzünk össze egy kommunába ahol alapfeltétel, hogy te is bedobj lóvét a wiwes gyűjtésbe. nene, inkább foglaljuk el wolfsburgot! vagy akkor már világuralmat...

uhhh... mi van veled? ne húzd fel magad, inkább könnyíts magadon   Grin
 régebben volt róla szó, és bele is kezdtél a projektbe, hogy létrehozzunk a egy bogarhatus regsztert.
1-2 kép a formáról, bogárról, pár szavas bemutatkozás, hogy a találkozókon megismerjük egymást. TE csináltad vazzze ! az iwiwes témának is pont ez lett volna a célja.  Roll Eyes

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető angel06

« Hozzászólás #40110 Dátum: 2008 Január 11, 13:26:47 »

ezzel csak arra akartam utalni, hogy az ottani adatlapról sem fog senki senkit megismerni, max max felismerni

Sztem vwoodoonak is ez volt a gondolattttya  Wink

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #40109 Dátum: 2008 Január 11, 13:22:29 »

Kellene kölcsönbe egy hőlégfúvó, hátha akad valakinél... Köszi!
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #40108 Dátum: 2008 Január 11, 12:53:20 »

látod,már el is elfelejtettem h elqrtad.... csak azért tettem szóvwá mert van rajtam kívül van egy másik woodoo is! gondolom te sem szereted ha kevernek BlackP vel...

jaa igen: bemutatkozásnál akkor ezentúl jobban odafigyelek h vw-el ejtsem ki Wink

bezzeg, ha másvalaki qr el valamit, azt egy ország nem felejti... Wink Grin

ezt a fauvés kiejtést meg majd jól megfigyelem  Shocked
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #40107 Dátum: 2008 Január 11, 12:50:55 »

Abba ne hagyjátok!!  

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #40106 Dátum: 2008 Január 11, 12:48:38 »

jóóó jóóó! tudom , emlékszem h BlackPsenior-al dumáltam !

tudod jól alatt az értettem,h páram felirták ide fórumra h vwoodoo is ott volt és ismerkedett, Pityubácsi +dícsért: h nem voltam nyuszi!
akkor épp nem olvastam a fórumot a topiknyitogatók miatt  Roll Eyes

Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #40105 Dátum: 2008 Január 11, 12:47:06 »

Grin Szegény vwoodoo, már teljesen bekavarodik ..........
na jóóólvan húzok innen a topicból,még mielőtt... Grin
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #40104 Dátum: 2008 Január 11, 12:45:16 »

én dícsértelek meg, hogy nem voltál nyuszi, és jól leqrtál, hogy a bemutatkozásnál nem hallottam meg a neved elején a fauvét...  Wink Cheesy
látod,már el is elfelejtettem h elqrtad.... csak azért tettem szóvwá mert van rajtam kívül van egy másik woodoo is! gondolom te sem szereted ha kevernek BlackP vel...

jaa igen: bemutatkozásnál akkor ezentúl jobban odafigyelek h vw-el ejtsem ki Wink
Nem elérhető angel06

« Hozzászólás #40103 Dátum: 2008 Január 11, 12:44:51 »

én dícsértelek meg, hogy nem voltál nyuszi, és jól leqrtál, hogy a bemutatkozásnál nem hallottam meg a neved elején a fauvét...  Wink Cheesy

Grin Szegény vwoodoo, már teljesen bekavarodik ..........

Oldalak: 1 ... 2537 2538 2539 2540 2541 [2542] 2543 2544 2545 2546 2547 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: