www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 November 01, 23:08:06

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921354 Hozzaszólás 218 Témában írta 1615 Felhasználó
Legújabb tag: August
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 3397 3398 3399 3400 3401 [3402] 3403 3404 3405 3406 3407 ... 3546
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 30676720 alkalommal)
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #5799 Dátum: 2006 április 13, 11:00:18 »

Szerintem mindenki bármikor beszélhet a szepivel, közös megbeszélést úgysem lehet összehozni (nagy az ország, mindenki dolgozik, utazik, stb). Hogy ez sörözőben, telefonon vagy a sas utcában történik, gáncegál. Döntéseket úgyis közgyűlésen kell hozni.
nekem pl nem jó a szombat, korán kezdem vidéken a családdal az ünnepeket. :-)

Áh, menjek vagy ne mejek?!
Messze van, matrica is kell. Nekem nincsenek kérdéseim. Kibic vagyok csak a témában.
Szombaton Pesten vagyunk!
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #5798 Dátum: 2006 április 13, 10:54:29 »

Egyeztetjük az időpontot.

Áh, menjek vagy ne mejek?!
Messze van, matrica is kell. Nekem nincsenek kérdéseim. Kibic vagyok csak a témában.
Szombaton Pesten vagyunk!
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #5797 Dátum: 2006 április 13, 10:53:23 »

Egyeztetjük az időpontot.

Hát szerintem ha kaptál egy felhívást keringőre azt illik elfogadni, nem?

Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #5796 Dátum: 2006 április 13, 10:52:03 »

Akkor most pontról-pontra tárgyaljuk meg, amiket Szepi felvetett? Tényleg, elmegy valaki a javasolt találkozóra?
Hát szerintem ha kaptál egy felhívást keringőre azt illik elfogadni, nem?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5795 Dátum: 2006 április 13, 10:47:14 »

szerintem is meg kell beszélni, most talán többen ott leszün a rajzással a hátunk mögött.

az, hogy ki szólt és ki nem utólag, szerintem teljesen mindegy, mert akárhogyis, a boltokban is a pénztártól való távozás után...meg ugye a megállóban sem büntet az ellenőr leszállás után...szóval ott is bárki figyelmeztethetett volna.

a jövőre vonatkozó tervek szerintem nagyon eltérnek egymástól, a fél gárda csak Bogaras rajzást szeretne, akár olcsóbb helyszínen is, a másik fele elviseli a vizeseket is, a harmadiknak meg tökmindegy, jó a ring, szóval nehéz helyzet.

nemtudom mikor lenne a találkozó, én részemről ha nem megyek pécsre, ottleszek, úgyis állandó bűnbak vagyok, ott belém is lehet rúgni  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető OR

Cliffs of Dover and the Orange Machinedragon

« Hozzászólás #5794 Dátum: 2006 április 13, 10:43:14 »

Helló!

Azért ez így sokkal jobb, hogy megszólalt a másik fél is. Szerintem is beszéljenek az érintett felek egymással.

A nagy félreértést a "kereskedelem, és a kereskedelmi mennyiség" meghatározásánál érzem. Az hogy évek óta vesz-elad valaki dolgokat az egyáltalán nem azt jelenti, hogy kereskedelmi mennyiséggel dolgozik (hiszen az egész más, adózni kell utána, egyéb feltételek stb). Lehet, hogy előtte kikötötték, hogy utólag is behajtható ennek a díja, de amíg nincs a fenti dolog tisztázva a felek között, addig nincs is miről beszélni.

OR

Az se hülye, aki ritkán ír.
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #5793 Dátum: 2006 április 13, 10:40:07 »

Akkor most pontról-pontra tárgyaljuk meg, amiket Szepi felvetett? Tényleg, elmegy valaki a javasolt találkozóra?
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #5792 Dátum: 2006 április 13, 10:34:08 »

Hozzá kell tenni, hogy a Szepi nem őrült, hogy direkt problémázna.
Kellett ez a levél, ez a kis csörte, hogy mindenki lássa, tudja, hogy nem szakítást akar az ember.
Beszélgessünk, persze.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #5791 Dátum: 2006 április 13, 10:30:56 »

Beszélni kell, persze az NGA ügyben az álláspont változatlan. A többit meg már kitárgyaltuk itt a fórumon.

« Hozzászólás #5790 Dátum: 2006 április 13, 10:24:34 »

Korrekt levél. Tényleg beszélni kell.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #5789 Dátum: 2006 április 13, 10:21:44 »

Na, a levél abszolút pozitív hangzású és előremutató. Mivel a szepi felhatalmazott rá, hogy közzétegyem a fórumon, ezért itt olvasható:

Hello!

Először is: Köszönet a részvételetekért a bulin! Fent van a bogarasok.hu-n is.
Sajnos van egy olyan dolog amit meg kell beszélnünk. Hozzád fordulok, mivel a csapatot Te képviselted a boxról folytatott egyeztetés során.
Az alábbi levelet a mai napon küldtem el a Nagy Gábornak:

Szia!

Mint tudod, a Rajzáson kereskedelmi tevékenység ( árusítás ) csak a Klub engedélyével lehetséges.
Természetesen ezt az engedélyt utólag megadjuk, azonban a költségeit vállalnod kell.

A bogarhatu.hu boxot ingyenesen bocsátottuk rendelkezésre.
Ez kiállítási célt jelent. Tagtoborzás, a csapat népszerűsítése. ( Nonprofit tevékenység )
Nem vonatkozik kereskedői árusításra.

Mérlegelve a történteket 10.000.- ft-ban állapítom meg az árusítás miatti felmerülő költségedet.
( Ez egy box bérleti díjának 25%-a )

Kérlek, hogy fenti összeget 8 napon belül utald át a klub számlájára:

CIB BANK 10700543-42143202-51100005

Amennyiben ezt az összeget csekken szeretnéd rendezni, akkor kérlek írj egy postacímet!

Tudomásom szerint az Elkán Péter kolléga is árusított. Még nem volt időm utánanézni, megerősítenéd a dolgot?

Üdvözlettel:

Szepes Gábor elnök MBK

NGA felhívott telefonon kb este 8 körül. Én eközben egy ügyfelemmel tárgyaltam, ezt jeleztem is neki, hogy nem a legalkalmasabb az idő, hívjon vissza később, vagy én visszahívom, de nem nagyon lehetett leállítani, annyira fel volt háborodva, kiabált a telefonba. Sérelmezte a dolgot, azzal, hogy azok a "saját cuccai" és nem kereskedik vele. Roppant kellemetlen volt, kialakult egy szóváltás. ( Ez arról szólt, hogy mi még /értsd MBK/ soha nem jöttünk ki jól az NGA-val folytatott ügyekből ) Ha gondolod ezt is részletezhetem, vagy megbeszélhetjük.

Szerintem lássunk tisztán: Évek óta ismert a bogarasok körében, mint kiegészítőket árusító ember. Ez hobbi is biznisz is. A kereskedelem az, amikor eleve eladási céllal veszi meg a dolgokat. Ez jó dolog, és a részünkről abszolút támogatott. Viszont aki kereskedik, az vegye ki a részét a terhekből is. Számos ember jött oda, aki olvasta a tájékoztatót, megkérdezte az árusítást, nem volt semmi gond. Befizették a 41-es boxban és árultak nagy örömmel. A DEPOban előre meghirdettük, hogy aki nem jelzi előre, annak utólag is el kell fogadnia a díjszabást.

Egyébként nem én vettem észre, hanem a Szigeti Miki szólt tegnap a dologról.

Egy ideje olvasom a fórumot, így a mai termést is volt alkalmam áttanulmányozni. Van egy-két hangadó, akiknek nagy a felelőssége, hogy mit mondanak. Ezek a kollégák sok éve bogaraznak, természetesen tisztában vannak vele, hogy mi a helyzet, mégis abból próbálnak tőkét és népszerűséget kovácsolni, hogy kritizálják a klubot és engem. A jelen helyzetben is ez van.

Visszatérve az alap problémára. Természetesen elvi kérdésről van szó, nem az összegről. Objektíven még nem foglalt senki állást az ügyben. Nagy érzelmi viharok, be és kiszólások voltak. Így jó lenne ha tisztáznánk a helyzetet.

Itt egy egyszerű technikai kérdésről van szó. Szerinted az fair, hogy mindenki fizet az árusításért - hozzáteszem, nagy örömmel, hiszen a klub biztosít egy 100%-os célközönséget - csak kizárólag NGA ne fizessen? MInden további dolog pusztán érzelmi kérdés. ( Egyébként még a Mice is beszállt, mert ő is árusított )

Amúgy sok dolog van, ami még megbeszélést igényelne a Rajzással kapcsolatban.
-mostani rajzás értékelése
-rajzás a jövőben
-miért nem regisztrálok a bogarhatu.hu-n
-a klub jövőbeni tervei
-miben tudunk együttműködni
-mi bassza a csőrünket nekünk bogarasoknak ( úgy általában )
-stbstb
Ebben - mint aktívan bogarazókra - számítok is a véleményetekre.
Amennyiben érdemesnek tartod a dolgot, akár egy újabb Stonehenge összejövetel során megbeszélhetjük azt a sok sok felgyülemlett problémát, amit az események és az ettől független dolgok is kiváltottak. Örülnék ha a vezéregyéniségek eljönnének.
Tehát nézzünk előre!

Abban biztos vagyok, hogy nem az a valódi célja a fórumnak, hogy indulatokat gerjesszen, és megossza a bogarasokat. Természetesen tisztában vagyok a fórumok szabad véleményformálásával, és szabad stílusával. Itt azonban elég célzatos vélemények voltak, amik szerintem nem viszik előre az ügyet.

Javaslom a hétvégét, hogy ha valaki meszebbről jön, az is részt tudjon venni.

Várom a válaszod!

Üdv.: szg

U.I.: Ezt a levelet megküldöm az NGA-nak is. Természetesen felhatalmazlak a fórumon való közzétételre is. A dolgot NGA vitte ki a fórumra így szerintem nincs akadálya a dolognak.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #5788 Dátum: 2006 április 13, 10:20:21 »

Most olvasom. Mindjárt reagálok.

OK, mivel nem nekem szól, igy nem idézem ide be.
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #5787 Dátum: 2006 április 13, 10:18:15 »

Most olvasom. Mindjárt reagálok.

Megkaptad a Szepi levelét?
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #5786 Dátum: 2006 április 13, 10:16:27 »

Szerintem nincs értelme, azért nem reagáltam.

szerintem meg egy levelet kéne írni amiben elmondjuk a véleményünket (kultúrált formában Evil), és aláírnánk jó sokan.

erre biztos kapnánk választ.

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #5785 Dátum: 2006 április 13, 10:13:24 »

Megkaptad a Szepi levelét?
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #5784 Dátum: 2006 április 13, 10:03:16 »

Adminok: vélemény????

« Hozzászólás #5783 Dátum: 2006 április 13, 09:53:31 »

Akkor dobjunk össze egy üzenetet, amiben szépen, európai módon megfogalmazzuk a véleményünket pl. a vizesekről és NGA ügyéről.
Az adminok nyitnának egy új topikot SZEPI, GYERE ÉS ÍRJ NEKÜNK!! címmel , oda nem írnánk be (csak a nyitóüzenetet) és várnánk mondjuk egy hétig a válaszra.
Na?

Adminok: vélemény????
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #5782 Dátum: 2006 április 13, 09:48:32 »

Faxolj át egy munkáltatói igazolást a klubnak, hogy nem ebből élsz! :-)

Igazából Ő arra alapitja a követelést, hogy én ebből élek, és ezért kereskedő vagyok. Tujátok minden évben megfogadom, hogy semmit nem hozok fel eladni a rajzásra. Mivel igy legalább meg tudnám nézni az autókat, el tudnék menni versenyekre, arra a vizes pályára is szivesen elmentem volna, de igy sem volt rosz, mert a pénz a legkevésbé érdekelt, de sok olyan embert ismertem meg, akiket még eddig nem, és ezt pl a rádiók kapcsán. Nem azért árulok, mert nekem ebből hatalmas bevételem lenne, hanem azért, mert igy sok érdekes emberrel találkozom. Egyébként meg a lányom és a barátja árulta a cuccokat :-)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5781 Dátum: 2006 április 13, 09:46:48 »

A Szepes üzenete hétköznapira lefordítva körübelül olyan, mintha mondjuk megfognál egy ingyenesen elvihető újságot valahol (ahol ki van írva!) és odajönne valaki, és azt mondaná, hogy fizess érte neki "x" forintot, meg köpd be azt is, akit láttál vinni belőle... Ez azért elég nonszensz, és szerintem semmiféle jogi alapja nincs a követelésének!

mint a csövesek, a lámpánál is metró újságot árulnak  Evil

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #5780 Dátum: 2006 április 13, 09:44:32 »

A Szepes üzenete hétköznapira lefordítva körübelül olyan, mintha mondjuk megfognál egy ingyenesen elvihető újságot valahol (ahol ki van írva!) és odajönne valaki, és azt mondaná, hogy fizess érte neki "x" forintot, meg köpd be azt is, akit láttál vinni belőle... Ez azért elég nonszensz, és szerintem semmiféle jogi alapja nincs a követelésének!

Igazából Ő arra alapitja a követelést, hogy én ebből élek, és ezért kereskedő vagyok. Tujátok minden évben megfogadom, hogy semmit nem hozok fel eladni a rajzásra. Mivel igy legalább meg tudnám nézni az autókat, el tudnék menni versenyekre, arra a vizes pályára is szivesen elmentem volna, de igy sem volt rosz, mert a pénz a legkevésbé érdekelt, de sok olyan embert ismertem meg, akiket még eddig nem, és ezt pl a rádiók kapcsán. Nem azért árulok, mert nekem ebből hatalmas bevételem lenne, hanem azért, mert igy sok érdekes emberrel találkozom. Egyébként meg a lányom és a barátja árulta a cuccokat :-)
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #5779 Dátum: 2006 április 13, 09:39:48 »

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #5778 Dátum: 2006 április 13, 09:14:23 »

na csak úgy a "szakadás"-ról: jelentem nem voltam, nem vagyok és nem is leszek embéká tag, cserébe ha létrejönne valami új formáció, abba se lépnék be, főleg, mert nem vagyok olyan belépős fajta.
maximum támogatnám a magam módján, ahogy eddig is támogattam egy-két dolgot már.

aki meg a nagy bogaras összetartás meg bogaras szellemet hiányolja, az legyen szíves, olvassa el még egyszer-kétszer az NGA által beidézett levelet, meg a későbbieket is.
szóval tán nem pont tőlünk kéne számonkérni ezeket.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #5777 Dátum: 2006 április 13, 09:06:22 »

Azt azért csak csendben jegyzem meg, hogy tőlem is majdnem belépőt kértek a kapunál, mert állítólag nem voltam rajta a listán.... 2005. 11. 04-én befizettem, és szerencsére nálam a volt a csekk feladóvevénye...
Viszont a tagsági kártyám ott volt az MBK standján, átvettem... Príma adminisztráció!
Én sem akarok lázítani, mert eddig alapvetően nem volt bajom a Klubbal, a vezetéssel, de nem kelenek ilyen mellékzöngék!

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #5776 Dátum: 2006 április 13, 09:04:47 »

Gusztustalan módon gennyezünk itt olyan dolgokon amin réges régen túl kellene lenni...

Ratro: Itt az elveken van a vita.

1. Ha odajön a Szepes, vagy bárki, hogy az a pár cucc kereskedelmi mennyiség, és ha tovább akarom árusitani, akkor az ennyi pénzbe kerül, akkor összepakolom, és elrakom. Világosan ki lett irva, hogy börze van, és nem kereskedelmi mennyiséget és használt cuccot lehet árulni ingyen.
2. Mondjuk a Misinél, Csillagnál, meg a többi kereskedőnél megértem az összeg nagyságát, de 10e Ft sarcot szedni azért, mert kivittem pár cuccot ez nagy bátorságra vall. A teljes nyereségem azon, amit ott árultam nem volt ennyi.
3. Ami a gusztustalan az egészbe, hogy mindezt utólag közölni, és arra kérni, hogy másokat is köpjek be, ez mire vall?

Én nem szeretném, ha bárki is gyüjtene a részemre, vagy bárki is a nevemben ezt befizetné a Szepesnek, mivel ezt teljesen jogtalannak, erkölcstelennek, és gusztustalannak tartom. Van 10e Ft-om, de nem fogom befizetni, főleg azok után, amit a Szepes nekem mondott.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5775 Dátum: 2006 április 13, 08:41:42 »

Lehet azért mert arányait tekintve az a a20-50-100 ember kevesebb mint a 700-750-780 ember akinek nem kell számolgatnia, mert nem érzi megbántva magát.
De mi lenne ha lezárnánk ezt a topikot? Elmúlt a rajzás, nem? Nyissunk valami új "késdobálót"

nem fogjuk annyiban hagyni, ha valakit ilyen aljas módon hátbatámadnak és még arra is kérik, hogy "dobja fel" a társait, az undorító.
és ha az a 700 ember jólérzi magát(rajzáson lehetett 500 bogár, a többi klubtag sehol és ennek viszont jelentős részét képeztük mi, az már nem mindegy), akkor az az ő dolguk, de ettől még nem kell, hogy mi is lenyeljük, ennyi

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #5774 Dátum: 2006 április 13, 08:41:20 »

Szerinted a 700-750-800 tud róla? Ha nem tud róla, honnan lenne véleménye?
Még1x, hogy már ne másról beszéljünk, nekem nem volt bajom a Rajzással. A szándék jó volt, ilyenre sikerült, én jól is éreztem magam. nekem a tegnapi megnyilvánulás büdös, de az nagyon.

Lehet azért mert arányait tekintve az a a20-50-100 ember kevesebb mint a 700-750-780 ember akinek nem kell számolgatnia, mert nem érzi megbántva magát.
De mi lenne ha lezárnánk ezt a topikot? Elmúlt a rajzás, nem? Nyissunk valami új "késdobálót"
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #5773 Dátum: 2006 április 13, 08:40:53 »

Ez a "Szóljatok ide" topik. Miért is kellene rajzás után lezárni?
Amúgy szvsz a Rajzásost sem kellene, hiszen vannak utózöngék, mint látjuk, na meg jövőre is lesz rajzás, ha jól tudom.

TÉNYLEG, jó
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #5772 Dátum: 2006 április 13, 08:39:38 »

Miért van arra szükség, hogy az embernek ilyen érzése legyen? :-(
Miért nekünk (20-50-100 embernek) kell 10-ig számolni, miért nem annak az egynek, aki elküld egy ilyen levelet, mielőtt megteszi? :-(

iagazd van, tudjuk, hogy olvassa a fórumot, mégha ritkán is, mostmár 3 oldalon át róla van szó, mondhatna valamit. eddig korrektnek ismertem, segített a biztosításnál, segített a Bogártöréskor is, stb, de ez most igencsak feledteti ezeket. ez a rajzás szar volt a lent említett dolgok miatt, most még ez a pénzezés is hozzájön, én spec nem vagyok hajlandó várni a közgyűlésig, hogy elmondjam ezeket.

szakadásról senki nem beszélt, egyszerűen nem kifizetődő már a klubban lenni. a depoban kb olyan a felhozatal, mint amilyen a rajzáson volt és egyre inkább olyan lesz, ahogy néztem.

az, hogy ne tudnánk összehozni egy találkozót, baromság, tudjuk, hogy az aktív tagokból mennyien szerveztek, szerveznek találkozót, ahoz, hogy rajzás helyett összegyűljünk a közlekedési múzeum mögött pölö nem kell nagy összeköttetés, meg ilyesmi, de abban is biztos vagyok, hogy 150-200 emberből van, aki rendelkezik összeköttetéssel. amennyien mondtuk, hogy a rjazáosn a szervezés szar volt, annyian mi is tudunk sajátot szervezni. megkockáztatom a rendőri felvezetés megszerzése sem lehet lehetetlen.

a klubbtagásgi díj mire megy el: depo(szar), rajzás(láttuk mi az új irány), pár találkozóra ingyenes belépés(ilyen MBK hozzáállással inkább fizetek a találkozóért)

szóval igencsak aktuális lenne Szepi reakciója, mert így nem leváltás lesz(senki nem mondta), hanem egyszerűen megcsináljuk a saját bulinkat..legalább a köv rajzáson lesz hely a sok vizesnek...nemhinném, hogy 10-20ezer forint megérte részéről, hogy idáig jussunk egy nap alatt

« Hozzászólás #5771 Dátum: 2006 április 13, 08:34:02 »

Ez a "Szóljatok ide" topik. Miért is kellene rajzás után lezárni?
Amúgy szvsz a Rajzásost sem kellene, hiszen vannak utózöngék, mint látjuk, na meg jövőre is lesz rajzás, ha jól tudom.
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #5770 Dátum: 2006 április 13, 08:30:56 »

Miért nekünk (20-50-100 embernek) kell 10-ig számolni, miért nem annak az egynek, aki elküld egy ilyen levelet, mielőtt megteszi? :-(

Nem elérhető ESZ-764

Samu 66

« Hozzászólás #5769 Dátum: 2006 április 13, 08:30:03 »

és ezt h tudom megnyitni? Huh
nekem sem sikerült Huh szar a link szerintem

« Hozzászólás #5768 Dátum: 2006 április 13, 08:28:14 »

Jó ötlet.

Akkor dobjunk össze egy üzenetet, amiben szépen, európai módon megfogalmazzuk a véleményünket pl. a vizesekről és NGA ügyéről.
Az adminok nyitnának egy új topikot, oda nem írnánk be (csak a nyitóüzenetet) és várnánk mondjuk egy hétig a válaszra.
Na?
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #5767 Dátum: 2006 április 13, 08:25:35 »

Tegnapi első gondolatom a hallottak után nekem is az volt hogy akkor jövőre pápá MBK de számoltam 10 ig és kivárásra helyeztem magam.
1303LS
« Hozzászólás #5766 Dátum: 2006 április 13, 08:23:35 »

Tegnapi első gondolatom a hallottak után nekem is az volt hogy akkor jövőre pápá MBK de számoltam 10 ig és kivárásra helyeztem magam.
1303LS
« Hozzászólás #5765 Dátum: 2006 április 13, 08:20:55 »

Nyissunk akkor egy új topikot:  SZEPI, GYERE IDE ÉS ÍRJ NEKÜNK!! címmel  Wink

Jó ötlet.
1303LS
« Hozzászólás #5764 Dátum: 2006 április 13, 08:19:58 »

Véleményem szerint az lenne a korrekt, ha Szepes itt megszólalna és elmondaná az ő szempontjait is.

(Valóban nem az összegről, hanem az eljárásról van szó. Szerintem 3 perc alatt összedobjuk a lóvét, ha elmagyarázza valaki, miért nem a helyszínen figyelmeztették NGA-t és miért így utólag, ilyen formában kell behajtani a pénzt.)

Erről beszélek én is.
Várjuk meg amíg megnyilatkozik.
Természetesen ha nem pozitív a hozzáállása akkor lehet következtetéseket levonni de addíg szerintem korai.
Lehet hogy napokig ide se szagol. Így igazságtalan lenne osztani szegényt. Grin

« Hozzászólás #5763 Dátum: 2006 április 13, 08:19:34 »

Ha olvas is minket biztos nem minden órában kukkant ide be.

Nyissunk akkor egy új topikot:  SZEPI, GYERE IDE ÉS ÍRJ NEKÜNK!! címmel  Wink
1303LS
« Hozzászólás #5762 Dátum: 2006 április 13, 08:17:29 »

Bocsi, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni.
"Adni kellene egy esélyt a dolgok rendezésére, lehet az egész amiből kiindult egy egyszerű félreértés." - A lehetőség adott, az illetékes sehol.
"AZ hogy valaki is azt mondja hogy egy ilyen szintű klubvezetést, tálákozó szervezést kisujjból kiráz, hát nem mondom...." Ilyet senki nem mondott, sőt olyat sem, hogy le kellene cserélni a vezetést. Kicsit figyelmesebben olvass, légyszives.
"Ha valami félreértésen alapul a dolog azt felnőtt emberek módjára lehet rendezni.Viszont más a helyzet ha itt valami személyes konfliktus kiteljesedése van a háttérben." Ez így igaz. Csak ezt annak kellene kezdeményezni, aki a hibát elköveti. Már persze ha felnőttek vagyunk.
"Az a 10000 forint meg bagatel, NGA gondolom ha picit is jogosnak érezné már rég elküldte volna, ha arról lenne szó itt kb 10 perc alatt összedobnánk, de NEM ez a LÉNYEG." A 10000Ft lehet valakinek bagatell, lehet, hogy valakinek nem az. Az NGA is ki tudná nyögni, de amennyire tudom, nem veti fel a pénz, és sokkal jobb helyet is tudna neki találni.
Szerinted hol lenne a helye a személyes megnyilvánulásoknak, ha nem egy olyan helyen, mint a Bogaras közösség egy részének nyilvános, bárki által olvasható, lereagálható fóruma?

1. Természetesen ha az illetékes nem jelentkezik az őt minősíti, és akkor helyén való minden személyes hozzászólás.
2. Én a szakadásra gondoltam, ami SZVSZ nem kivitelezhető olyan könnyen mint ahogy sokan gondolják, és csak hátrányát élveznénk, legalábbis az első időkben.
3. Szintén várjuk az illetékest. (Mert ugye az nyílt titok hogy olvas minket)
4. A 10000-ret nem mondtam hogy ki kellene fizetni sőt. Gondolom nem ez húzná ki a gödörből az MBK-t
5. Elhamarkodott személyeskedő megnyilvánulások szerintem nem viszik előre a dolgot. Ha olvas is minket biztos nem minden órában kukkant ide be.
Lehet még bármi.

« Hozzászólás #5761 Dátum: 2006 április 13, 08:09:29 »

Véleményem szerint az lenne a korrekt, ha Szepes itt megszólalna és elmondaná az ő szempontjait is.

(Valóban nem az összegről, hanem az eljárásról van szó. Szerintem 3 perc alatt összedobjuk a lóvét, ha elmagyarázza valaki, miért nem a helyszínen figyelmeztették NGA-t és miért így utólag, ilyen formában kell behajtani a pénzt.)
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #5760 Dátum: 2006 április 13, 07:56:01 »

Bocsi, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni.
"Adni kellene egy esélyt a dolgok rendezésére, lehet az egész amiből kiindult egy egyszerű félreértés." - A lehetőség adott, az illetékes sehol.
"AZ hogy valaki is azt mondja hogy egy ilyen szintű klubvezetést, tálákozó szervezést kisujjból kiráz, hát nem mondom...." Ilyet senki nem mondott, sőt olyat sem, hogy le kellene cserélni a vezetést. Kicsit figyelmesebben olvass, légyszives.
"Ha valami félreértésen alapul a dolog azt felnőtt emberek módjára lehet rendezni.Viszont más a helyzet ha itt valami személyes konfliktus kiteljesedése van a háttérben." Ez így igaz. Csak ezt annak kellene kezdeményezni, aki a hibát elköveti. Már persze ha felnőttek vagyunk.
"Az a 10000 forint meg bagatel, NGA gondolom ha picit is jogosnak érezné már rég elküldte volna, ha arról lenne szó itt kb 10 perc alatt összedobnánk, de NEM ez a LÉNYEG." A 10000Ft lehet valakinek bagatell, lehet, hogy valakinek nem az. Az NGA is ki tudná nyögni, de amennyire tudom, nem veti fel a pénz, és sokkal jobb helyet is tudna neki találni.
Szerinted hol lenne a helye a személyes megnyilvánulásoknak, ha nem egy olyan helyen, mint a Bogaras közösség egy részének nyilvános, bárki által olvasható, lereagálható fóruma?

Na jó reggelt!

Látom volt bőven termés éccaka.
Szerintem sokan kicsit elragadtatták magukat, idő előtt.
Adni kellene egy esélyt a dolgok rendezésére, lehet az egész amiből kiindult egy egyszerű félreértés.
Amit NGA kolléga a boxban kivitelezett lehet hogy a Szepes szemszögéből -a nagy rohangálás közepette- úgy látszott ahogy.
Várjuk meg a fejleményeket és utána lehet ítélkezni.
Ratroval tökéletesen egyetértek abban, hogy egy vezetést lecserélni vagy csak kritizálni is elég necces dolog, amíg nem látunk a dolgok mögé nem tudhatjuk hogy mi az ami motiválja az ilyesféle megnyilvánulásait a Szepesnek.AZ hogy valaki is azt mondja hogy egy ilyen szintű klubvezetést, tálákozó szervezést kisujjból kiráz, hát nem mondom....
Abban viszont nincs igaza Ratronak, hogy túl kell lépni rajta.Ha valami félreértésen alapul a dolog azt felnőtt emberek módjára lehet rendezni.Viszont más a helyzet ha itt valami személyes konfliktus kiteljesedése van a háttérben.
Az a 10000 forint meg bagatel, NGA gondolom ha picit is jogosnak érezné már rég elküldte volna, ha arról lenne szó itt kb 10 perc alatt összedobnánk, de NEM ez a LÉNYEG.
SZVSZ várjuk meg a pro és kontra megnyilvánulásokat, de addíg a hangos és néha túl személyeskedő megnyilvánulásokat talán nem kellene ilyen szinten forszírozni.

Én személy szerint el tudom képzelni, hogy olyan rossz mérleggel zárt a rajzás hogy a Szepes önkívületi állapotban próbál minden  egyes forintot begyűjteni ami csak a látókörébe kerül. Mégegyszer mondom a félreértéseket meg emberi módon lehet rendezni, még a Szepessel is.

Oldalak: 1 ... 3397 3398 3399 3400 3401 [3402] 3403 3404 3405 3406 3407 ... 3546
Nyomtatás

Ugrás: