www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 27, 22:49:36
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921223
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
Szóljatok ide
Oldalak:
1
...
2420
2421
2422
2423
2424
[
2425
]
2426
2427
2428
2429
2430
...
3545
Szerző
Téma: Szóljatok ide (Megtekintve 28150847 alkalommal)
BlackPsenior
Re: Szóljatok ide
«
Hozzászólás #44822 Dátum:
2008 április 04, 21:24:57 »
Idézetet írta: Vagabond - 2008 április 04, 21:19:50
Ott a nagy baj,hogy az ilyennek roppant nagy és összetarto a családja.
Nos ezek holnaptol minden nap ott lesznek,és hadd ne folytassam a gondolatmenetet.
Igy utolag belegondolva jobban be vagyok szarva,mint abban a pillanatban,amikor történt.Persze akkor nem nagyon volt idöm gondolkodni,de azota nagyon sokat agyalok.
Az biztos, hogy nem nagyon kéne oda visszamennem,de más meg nincs a tarsolyba.
hát igen, sajnos manapság ez is benne van a pakliban.
a cég nem mondott semmit? pl. egy-két hétig ne menj be, jobban figyelnek egy kicsit vagy valami ilyesmi?
(megoldás lehetne a szőrzettől való átmeneti megválás -a rokonság összezavarása céljából-, de hát ez szóba sem jöhet...)
sparkafer
30-347-1939
«
Hozzászólás #44821 Dátum:
2008 április 04, 21:24:30 »
Idézetet írta: Vagabond - 2008 április 04, 20:52:44
Nos kedves kollegák,ide irok,mert anyázosba nem járok,pedig most oda kéne irnom!!
Annyi a mondandom tömören,hogy ma megérkezett a nekem szánt kés,amitöl ennek a csapatnak a segitségével menekültem meg!
Bövebben:-azzal kell kezdenem,hogy a kényszer oda vezetett,hogy elszegödtem biztonsági örnek(No bejelentés,minden No)kispénzért,mert az is pénz.
Élelmiszer diszkont jellegü multinál ügyelek,de egy örzö védö cég tett oda sumákba!
Másfél honapja örizgetem a dolgokat,ma egy baromarcu dakota olyan feltünöen lopott,hogy "muszáj" volt közbelépnem,és szolni az állatnak,hogy vegye már ugyan ki a belsözsebböl a Dzsonivókert,mert nem fizette ki!
Nyult is befele,de a pia helyett egy akkora pengét huzott elö,amivel elefántot szoktak leölni,és már inditotta is a szivem felé.
Bevallom,ledermedtem,és itt jött a forum segitsége!
Az összes infom ami a bogarazással,a tököli találkozo szervezésével,és egyebekkel kapcsolatos,jegyzetlapokra irodva,kb nyocszáz rétegben hajtogatva a zakom felsö ,belsö zsebében volt,ezt találta el az állatja!!
Abban a pillanatban,ahogy rájöttem,hogy ezt megusztam(mármint a szurást) a lábam szinte magátol emelkedett,és NAGYON fejbe lett rugva az emberarcu állatom!
A másik lábam meg már a kést tarto kézen landolt,de addigra ott volt az üzlet személyzetének nagyrésze,és 3 percen belül a Yard is.
Ök vitték el az embert is meg a szolgálati zakot is mint bizonyitékot.
A jegyzeteimet is akarták,de azt nem adtam!!
Aszonta a rendör,hogy pont sziven szurt volna,ha nincs ott közbe "VALAMI"!
Hát ez történt,igy jártam.
Megint segitett a bogarazás,soha nem hagyom abba!!
Hát öregem,rökönnyödve olvastam végig!
Boldog szülinapot!
És örülök ,hogy megúsztad!
Ebből is kitűnt,hogy a bogarazás sorsát a szíveden viseled!!
http://sparkafer.blogspot.hu/
Vagabond
A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298
«
Hozzászólás #44820 Dátum:
2008 április 04, 21:19:50 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2008 április 04, 21:11:08
vazze, ez durva!!
nagyon örülök, hogy ekkora lélekjelenléted volt és így megúsztad!!
remélem a karakter jó sokáig lesz az övéi között a hűvösben és visszakapja az élményt kamatostul!
Ott a nagy baj,hogy az ilyennek roppant nagy és összetarto a családja.
Nos ezek holnaptol minden nap ott lesznek,és hadd ne folytassam a gondolatmenetet.
Igy utolag belegondolva jobban be vagyok szarva,mint abban a pillanatban,amikor történt.Persze akkor nem nagyon volt idöm gondolkodni,de azota nagyon sokat agyalok.
Az biztos, hogy nem nagyon kéne oda visszamennem,de más meg nincs a tarsolyba.
Tóth Zoltán
BlackPsenior
«
Hozzászólás #44819 Dátum:
2008 április 04, 21:11:08 »
vazze, ez durva!!
nagyon örülök, hogy ekkora lélekjelenléted volt és így megúsztad!!
remélem a karakter jó sokáig lesz az övéi között a hűvösben és visszakapja az élményt kamatostul!
bitus76
06 30 460 2831
«
Hozzászólás #44818 Dátum:
2008 április 04, 21:10:13 »
Boldog születésnapot.Középkori törvények kellenének.
Nos kedves kollegák,ide irok,mert anyázosba nem járok,pedig most oda kéne irnom!!
Annyi a mondandom tömören,hogy ma megérkezett a nekem szánt kés,amitöl ennek a csapatnak a segitségével menekültem meg!
Bövebben:-azzal kell kezdenem,hogy a kényszer oda vezetett,hogy elszegödtem biztonsági örnek(No bejelentés,minden No)kispénzért,mert az is pénz.
Élelmiszer diszkont jellegü multinál ügyelek,de egy örzö védö cég tett oda sumákba!
Másfél honapja örizgetem a dolgokat,ma egy baromarcu dakota olyan feltünöen lopott,hogy "muszáj" volt közbelépnem,és szolni az állatnak,hogy vegye már ugyan ki a belsözsebböl a Dzsonivókert,mert nem fizette ki!
Nyult is befele,de a pia helyett egy akkora pengét huzott elö,amivel elefántot szoktak leölni,és már inditotta is a szivem felé.
Az összes infom ami a bogarazással,a tököli találkozo szervezésével,és egyebekkel kapcsolatos,jegyzetlapokra irodva,kb nyocszáz rétegben hajtogatva a zakom felsö ,belsö zsebében volt,ezt találta el az állatja!!
Abban a pillanatban,ahogy rájöttem,hogy ezt megusztam(mármint a szurást) a lábam szinte magátol emelkedett,és NAGYON fejbe lett rugva az emberarcu állatom!
A másik lábam meg már a kést tarto kézen landolt,de addigra ott volt az üzlet személyzetének nagyrésze,és 3 percen belül a Yard is.
VW 1200.1963.
wob974
«
Hozzászólás #44817 Dátum:
2008 április 04, 21:09:16 »
Örülünk a szerencsédnek.
De rughattál volna többet is.
Vegyetek VW modelleket!:
https://picasaweb.google.com/wob974/EladoVWModellekForSale
Képek:
https://picasaweb.google.com/wob1974
Videók:
http://www.youtube.com/user/wob974#g/u
Typ117
1969
«
Hozzászólás #44816 Dátum:
2008 április 04, 21:05:35 »
uramisten
hogy törne le a keze az ilyen állatnak
van egy második szülinapod Vaga. örülök hogy szerencséd volt.
b_sanyi
Ex-Mex...
«
Hozzászólás #44815 Dátum:
2008 április 04, 20:59:49 »
Basszus, keresem a szavakat... örülök, hogy megúsztad.
PBéci
Az élet túl rövid,hogy unalmas autókat vezessünk
«
Hozzászólás #44814 Dátum:
2008 április 04, 20:59:09 »
Hubazz
Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
AZS
«
Hozzászólás #44813 Dátum:
2008 április 04, 20:56:52 »
huhhhh
brez
http://vbk.at.hu/
«
Hozzászólás #44812 Dátum:
2008 április 04, 20:56:23 »
Vagabá, nagyon örülök, hogy megúsztad!!
Azt hiszem egy hálaadó szentmisére befizethetsz....
Ja és éljen a bogarazás!!
http://vbk.at.hu/
http://minkabogi.blogspot.com/
Vagabond
A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298
«
Hozzászólás #44811 Dátum:
2008 április 04, 20:52:44 »
Tóth Zoltán
sparkafer
30-347-1939
«
Hozzászólás #44810 Dátum:
2008 április 04, 19:50:22 »
Idézetet írta: BlackP - 2008 április 04, 08:22:10
hát első körben én is videokarira tippelnék. a videokari alapján nem egy izmos gép, a táppal túl nagy baj nem lehet, egy codegen vagy gaba is kiszolgálja. memória.. memtest86.com karcold ki újraírhatóra az iso filet, resetelj és várj fél napot kb, míg mind a 20 teszt lefut. de ha már a felénél nem volt hiba, a memória alighanem jó. alaplap még lehetne.
a videokarin ha leáll a venti, borda attól még van, mivel a venti a bordára van szerelve. utoljára a TNT2-esek működtek hűtőborda nélkül
Nekem az ASUS 9600XT-n behalt a kis venti.Kb. 10 perc után annyira bemelegedett,hogy kockásra tette a monitort,és senki sehova!Szerkesztettem rá egy nagy ventit ,de ha van valakinek olyan kis ventije,ami a bordák közé megy,arra vevő lennék!És apropó ,még keresek PIV-es tápot!
sparkafer
30-347-1939
«
Hozzászólás #44809 Dátum:
2008 április 04, 19:43:47 »
Idézetet írta: AZS - 2008 április 04, 19:13:42
dehogy ér annyit. nekem megvan, de vagy 10 éve ki se nyitottam, mert minek.
Most már én sem forgatom,de jó ha megvan!Bár gyújtást ne ebből állítsatok!Akinek semmilyen irodalma nincs,annak ad legalább valami segítséget.Bár ha jól emlékkszem van olyan kép amit forgatni kell,hogy érthető legyen!
SiD
«
Hozzászólás #44808 Dátum:
2008 április 04, 19:30:00 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2008 április 04, 15:34:56
Kollégámmal történt ma:
céges offautóval a Bakáts téren volt dolga, a bogarasbolt közelében lévő játékboltban.
Leparkolt, a 8-10 méterre lévő automatánál jegyet váltott 12:11 idővel, negyed órára talán. Elintézte a boltban a dolgát, majd a kocsihoz visszatérve piros zacsit talált a szélvédőn. Kibontotta és láss csodát: 12:09-kor megbüntették.
Akkor még ott sem volt. Bizonyítani persze nem tud semmit, nyilván fénykép is készült, a gép szerinti 12:09-es időpontban.
Valakinek rosszul jár az órája, talán nem véletlenül.
Én önvédelemből mindig a jegykiadótól látótávolságra parkolok.
1963 VW1200 DeLuxe
AZS
«
Hozzászólás #44807 Dátum:
2008 április 04, 19:13:42 »
Idézetet írta: Micka - 2008 április 04, 18:46:02
most komolyan megér ez a könyv 3500 at?
http://www.vatera.hu/volkswagen_bogar_58837566.html
mert most annyiért tudnék venni egyet, de sokallom azért
dehogy ér annyit. nekem megvan, de vagy 10 éve ki se nyitottam, mert minek.
Micka
1971, 1300 , GZL-700
«
Hozzászólás #44806 Dátum:
2008 április 04, 18:46:02 »
most komolyan megér ez a könyv 3500 at?
mert most annyiért tudnék venni egyet, de sokallom azért
sparkafer
30-347-1939
«
Hozzászólás #44805 Dátum:
2008 április 04, 17:20:45 »
Idézetet írta: TBK001 - 2008 április 04, 06:59:32
Nekem legutóbb 25ezer/elem -ért fújták, viszont xar is lett...
Most 200-as ajánlatot kaptam legutóbb, komplett külsőre...
Azt is vállal,csak megbeszélés kérdése!!
BlackPsenior
«
Hozzászólás #44804 Dátum:
2008 április 04, 16:58:03 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2008 április 04, 15:34:56
Kollégámmal történt ma:
Kollégám szempontjából jóra fordultak a dolgok: bement az irodába és elismerték a hibát.
Kérdés: hányan teszik ezt meg? Miféle rendszerük van? Szándékos vagy véletlen hiba? Általános vagy egyedi az eset?
más:
felfüggesztette a PSZÁF a MÁV kötelező biztosítót
http://www.origo.hu/uzletinegyed/magyargazdasag/20080404-mav-pszaf-kotelezo-gepjarmufelelossegbiztositas.html
épp ideje volt. a köbe mikor kerül sorra?
BlackPsenior
«
Hozzászólás #44803 Dátum:
2008 április 04, 15:34:56 »
Kollégámmal történt ma:
céges offautóval a Bakáts téren volt dolga, a bogarasbolt közelében lévő játékboltban.
Leparkolt, a 8-10 méterre lévő automatánál jegyet váltott 12:11 idővel, negyed órára talán. Elintézte a boltban a dolgát, majd a kocsihoz visszatérve piros zacsit talált a szélvédőn. Kibontotta és láss csodát: 12:09-kor megbüntették.
Akkor még ott sem volt. Bizonyítani persze nem tud semmit, nyilván fénykép is készült, a gép szerinti 12:09-es időpontban.
Valakinek rosszul jár az órája, talán nem véletlenül.
Micka
1971, 1300 , GZL-700
«
Hozzászólás #44802 Dátum:
2008 április 04, 11:48:54 »
sejtetem hogy te voltál név alapján, mákod volt naggggggggggyon, a legkevesebb hogy beszkenneled nekem az egészet
Idézetet írta: Protheus - 2008 április 04, 08:44:17
En vittem el azt a konyvet. Szerinted veletlen, hogy lefagyott a geped az utolso pillanatban? ;-)
nincs azoknak olyan jo kocsijuk hogy utolérjenek, célozni meg nem igen tudnak lőfegyverrel mert a bot használatánál elakadtak a törzsfejlődésben, azt tökéletesen forgatják,de a többihez bénák
Idézetet írta: Protheus - 2008 április 04, 11:15:35
Neked inkabb olyan kocsi kene, ami meghaladja az 500m/mp sebesseget mar az elindulas pillanataban ... ;-) Kulonben nem lesz eselyed :-D
Micka
1971, 1300 , GZL-700
«
Hozzászólás #44801 Dátum:
2008 április 04, 11:43:25 »
memóriateszt ok lett, már néztem 1 hete
van olyan is hogy be akartom kapcsolni gépet, és pittyeg,mert nem érzékeli a videókártyát, kicsit megmozgatom és van hogy jobb de van hogy fél perc káromkodással és semmittevéssel javul meg
nem hiszel nekem, nem volt borda a kártyán mivel annyira darált a ventillátor hogy leszedtem és egybeépítve van a körös hűtőbordákkal, csupaszon ott volt a cpu-ja (ha az már annak nevezhető), jah és gyárilag basztak hűtőzselét tenni a ventillátor alá
Idézetet írta: BlackP - 2008 április 04, 08:22:10
hát első körben én is videokarira tippelnék. a videokari alapján nem egy izmos gép, a táppal túl nagy baj nem lehet, egy codegen vagy gaba is kiszolgálja. memória.. memtest86.com karcold ki újraírhatóra az iso filet, resetelj és várj fél napot kb, míg mind a 20 teszt lefut. de ha már a felénél nem volt hiba, a memória alighanem jó. alaplap még lehetne.
a videokarin ha leáll a venti, borda attól még van, mivel a venti a bordára van szerelve. utoljára a TNT2-esek működtek hűtőborda nélkül
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #44800 Dátum:
2008 április 04, 11:15:35 »
Idézetet írta: Aircult - 2008 április 04, 09:27:34
he nigger,gyere ide
Idézetet írta: TBK001 - 2008 április 04, 10:22:42
Na, ha ezt elkiáltod ott, a nagy Amerika megfelelő városának, megfelelő negyedében és élve kijutsz, kapsz egy söröt....
Idézetet írta: Micka - 2008 április 04, 10:55:35
ha adsz egy kocsit vagy motort ami 10 mp alatt van 100 on, megcsinálom neked
Neked inkabb olyan kocsi kene, ami meghaladja az 500m/mp sebesseget mar az elindulas pillanataban ... ;-) Kulonben nem lesz eselyed :-D
Buzi, aki fékez! :-)))
vwoodoo
«
Hozzászólás #44799 Dátum:
2008 április 04, 10:14:02 »
Idézetet írta: vwoodoo - 2008 április 04, 10:04:08
páros v páratlan hetet írunk??
14, páros! én nyertem...
vwoodoo
«
Hozzászólás #44798 Dátum:
2008 április 04, 10:04:08 »
páros v páratlan hetet írunk??
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #44797 Dátum:
2008 április 04, 08:44:17 »
Idézetet írta: Micka - 2008 április 03, 22:17:38
persze ez csak üdözési mánia, de hogy ez nem csak balszerencse az tuti
En vittem el azt a konyvet. Szerinted veletlen, hogy lefagyott a geped az utolso pillanatban? ;-)
Buzi, aki fékez! :-)))
Pityubacsi
«
Hozzászólás #44796 Dátum:
2008 április 04, 08:27:02 »
Idézetet írta: ABF-932 - 2008 április 04, 07:38:58
Gyere Komáromba, majd megtudod! Én sem merem felrakni, pedig tetszik...
nyírasd kopaszra a fejed, meg tegyél fel egy iló fuxot a nyakadba.
kigyúrtnak már úgyis kigyúrt vagy.
ezek után majd nem mernek kötözködni az orkok.
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Normogo
«
Hozzászólás #44795 Dátum:
2008 április 04, 08:22:39 »
Idézetet írta: Micka - 2008 április 03, 22:17:38
a mai nap rájöttem hogy a gépeknek lelke van
mióta bogaram van (1 hét) a számítógépemen egyre több szoftver/hardver probléma kerül elő, mostanság néha néha lefagy a gép, mert valszeg haldoklik a videokártya, a probléma aznap kezdődött mikor lefoglalóztam kocsit, de a mai betett, licitálni akartam erre
,
természetesen 22.00-kor akartam rányomni hogy utolsó legyek, abban a szent pillanatban mikor rá akartam nyomni a licitet (100ft os licitemelés volt) a 3301 es árra megfogyott a gép, kész, nem moccant, full fagyás, a kezem rajta volt már azon a nyamvadt az egeren és épp kattintottam és ekkor a kép elmosódott , ez már több mint balszerencse,
ez a rohadt gép nem karja hogy bograzak, mert akkor nem a gép előtt ülök
persze ez csak üdözési mánia, de hogy ez nem csak balszerencse az tuti
Valaki itt is árulta a napokban, nézd meg az "ami otthon már nem kell" topikot.
2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
BlackP
«
Hozzászólás #44794 Dátum:
2008 április 04, 08:22:10 »
Idézetet írta: Micka - 2008 április 03, 23:13:29
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Rulezka
«
Hozzászólás #44793 Dátum:
2008 április 04, 08:15:15 »
Idézetet írta: Süni - 2008 április 03, 17:37:17
2007-ben az addigi 30 millió keresés statisztikáját kiértékelve meghatározták, hogy mi Németország legkeresettebb autója.
Gyártó: BMW
Típus: Golf
Kategória: limuzin
Ajtók száma: 4
Erre azt mondták, hát németek, ha ez kell Nektek, megcsináljuk.
És a mobile.de promójaként megszületett:
<beszúrt kép törölve>
Így, egy Golf III és egy BMW E36 316 egyesítésével:
<beszúrt kép törölve>
2008. feb. 28-án bemutatták, az akkor már érvényes TÜV-fel (műszaki vizsga) rendelkező autót.
Részletek:
http://promo.mobile.de/deutschlandauto/
jó vicc lenne ilyennel közlekedni... gondolj csak bele gyorshajtáson kapnak és a zsaru leírja a kocsidat: előlről VWnek néztük, oldalról nem tudtuk mi az, hátulról meg olyan volt mint egy BMW...
Maresz
WWW.BUGGARAGE.HU
«
Hozzászólás #44792 Dátum:
2008 április 04, 08:01:19 »
Idézetet írta: vw1966 - 2008 április 03, 22:27:01
ha ez vígasztal ilyeneket 1500 körül lehet venni börzéken, találkozókon stb
az van h eza könyv vetrán börzén is már kurens cikk és nem olcsó!(nem 1500)
WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
ABF-932
A bogaras külső buszos szívet takar
«
Hozzászólás #44791 Dátum:
2008 április 04, 07:38:58 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2008 április 04, 01:58:46
faxom tudja, hogy kinek van, de a zsék nem kötözködnek miatta az biztos.
Gyere Komáromba, majd megtudod! Én sem merem felrakni, pedig tetszik...
Bácsi Győző
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #44790 Dátum:
2008 április 04, 07:10:51 »
Idézetet írta: zsipi - 2008 április 03, 19:51:13
Már megvan, köszi!
Dolgozunk néha nekik, de mi csak a műszakisokkal vagyunk kapcsolatban...
Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)
Bug's Forever! VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu
Hyundai i30 CW 2015
TBK001
Road Force One
«
Hozzászólás #44789 Dátum:
2008 április 04, 06:59:32 »
Idézetet írta: sparkafer - 2008 április 03, 20:11:34
Sziasztok!
Valahol,valaki keresett fényezőt!
Megkérdeztem lányom barátját!12 ezer ,plusz annyagért fényez elemenként!De legalább 3 elem kell ,hogy legyen,mert a műhely bérleti díja az ugye van!Ha valakit érdekel az szóljon ,és adok elérhetőséget!De persze hétvégén tudja csinálni,mert amúgy ,dolgozik.
Nekem legutóbb 25ezer/elem -ért fújták, viszont xar is lett...
Most 200-as ajánlatot kaptam legutóbb, komplett külsőre...
Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)
Bug's Forever! VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu
Hyundai i30 CW 2015
Pityubacsi
«
Hozzászólás #44788 Dátum:
2008 április 04, 01:58:46 »
Idézetet írta: Wega - 2008 április 03, 22:45:30
Van valakinek T-bar lököse errefelé?nem kötekedni azsarukmiatta?vagy hasonlók?
faxom tudja, hogy kinek van, de a zsék nem kötözködnek miatta az biztos.
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Micka
1971, 1300 , GZL-700
«
Hozzászólás #44787 Dátum:
2008 április 03, 23:13:29 »
1. tudom hogy váltotztatható bmikor a megadott keret, de ezt most nem tom leírni miért nem alkalmazom, majd élőben elmagyarázom 1szer
2. mostanság van hogy gondol egyet a gép és megfagy a képernyő , zene/hangok mennek tovább, gépet csak áramtalanítani lehet semmi mást, a kép vibrál , csúszik, az egér körül piros apró csíkok körben végig, aztán van hogy a monitor kikapcsol és nem mutat semmit, elosztó lenyomása után restart de ekkor általában nincs monitor, csak vilog de be nem kapcsol, aztán gondol egyet a rendszer és a 8. újraindítás után minden megy egy darabig normálisan, a fagyás játék közben vagy csak böngészéskor is jelentkezik, túlmelegedést nem észlelek sehol
lehet a videokártyán kívül más is ludas vagy tuti a kártya a rossz (gondolok én még tápra vagy procira)?????
amugy megy ventillátor nélkül is, mert mikor meghallt a gyári ventillátor egy hétvégét anélkül ment, borda meg nincs rajta mivel ventilátor van , ha nem hiszed gyere nézd meg amíg még megy az a vacak
Idézetet írta: BlackP - 2008 április 03, 23:01:16
1. bármikor megadhatod, nem csak a végén, de mindegy
2. borda nélkül tuti nem megy, venti nélkül igen
szóval mi a hibajelenség pontosan?
«
Utoljára szerkesztve: 2008 április 03, 23:50:30 írta Micka
»
BlackP
«
Hozzászólás #44786 Dátum:
2008 április 03, 23:01:16 »
Idézetet írta: Micka - 2008 április 03, 22:49:12
köszi az ötleteket,de
1. ismerem a levédést de mondjuk ennyit tuti nem adtam volna ki érte reálisan, de fél órája igen, mindig ez van
2. van külön progim a hőmérsékeltek mérésére ( Everest) de semmi nem melegszik túl, a 5200 esem aktívan jöt k ia gyárból, de már cseréltem rajta ventillátort vörösrézre, aminek semmi értelme nem volt, mert ez a kártya tapasztalatból mondom hogy simán elfut max kihasználtságon ventillátor és hűtőborda nélkül is
1. bármikor megadhatod, nem csak a végén, de mindegy
2. borda nélkül tuti nem megy, venti nélkül igen
szóval mi a hibajelenség pontosan?
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Micka
1971, 1300 , GZL-700
«
Hozzászólás #44785 Dátum:
2008 április 03, 22:51:09 »
Idézetet írta: vw1966 - 2008 április 03, 22:27:01
ha ez vígasztal ilyeneket 1500 körül lehet venni börzéken, találkozókon stb
igen azt halottam már mástól is, de mikor lesz ilyen börze és hol?
esetleg rajzáson lehet ilyet venni?
Micka
1971, 1300 , GZL-700
«
Hozzászólás #44784 Dátum:
2008 április 03, 22:49:12 »
köszi az ötleteket,de
1. ismerem a levédést de mondjuk ennyit tuti nem adtam volna ki érte reálisan, de fél órája igen, mindig ez van
2. van külön progim a hőmérsékeltek mérésére ( Everest) de semmi nem melegszik túl, a 5200 esem aktívan jöt k ia gyárból, de már cseréltem rajta ventillátort vörösrézre, aminek semmi értelme nem volt, mert ez a kártya tapasztalatból mondom hogy simán elfut max kihasználtságon ventillátor és hűtőborda nélkül is
Idézetet írta: BlackP - 2008 április 03, 22:34:01
két dolog:
1 vaterán van automatikus licit, ha beírod, hogy 5000 amit megér neked és ennyit licitálsz rá, mind
i
g felüllicitálja azt, aki ellened tett rá, egész 5000 forintig. nem kell előtte ülni
2. géppel kapcsolatban, ha még bekapcsol valamennyire, windows eseménynaplót nézz meg. próbáld kézzel ellenőrizni, hogy nem túl forró e valami, azért óvatosan, az fx5200 készült passzív hátéssel is, ami igen meleg, 70 fok körül. ha a biosig sem jut el, az cumi...
Wega
«
Hozzászólás #44783 Dátum:
2008 április 03, 22:45:30 »
Van valakinek T-bar lököse errefelé?nem kötekedni azsarukmiatta?vagy hasonlók?
Oldalak:
1
...
2420
2421
2422
2423
2424
[
2425
]
2426