www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 27, 15:36:23

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921223 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2408 2409 2410 2411 2412 [2413] 2414 2415 2416 2417 2418 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28142704 alkalommal)
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #45302 Dátum: 2008 április 17, 11:58:49 »

Nyáron szeretnénk Londonba menni barátnömmel 2 hónapra júliusban. Szállásnak egy zimmer ferit szeretnénk mint legolcsóbb megoldás (és nem diákszálló), azt viszont csak helyben tudjuk lerendezni. Amig találnánk ilyet, addig kellene max. 1 hétre fix szállás.

Ha van valaki akinek van kapcsolata kint, esetleg tudna ebben segiteni, nagyon megköszönnénk. (Vagy akármi plusz ötletet) Smiley
Nehogy luftot rúgjatok!
Sógorom egy teljes évet szopott, mire normális melója lett.
Csatlakozom díszesflexes(  Cool ) fórumtárs véleményéhez, a vendégmunkásokat szívatják keményen.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #45301 Dátum: 2008 április 17, 11:50:21 »

A brit alattvalóknak.

de legalább a kolbász kolbászból van?
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #45300 Dátum: 2008 április 17, 10:51:28 »

nincs kolbaszbol a kerites.

de legalább a kolbász kolbászból van?
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #45299 Dátum: 2008 április 17, 10:44:24 »

Nyáron szeretnénk Londonba menni barátnömmel 2 hónapra júliusban. Szállásnak egy zimmer ferit szeretnénk mint legolcsóbb megoldás (és nem diákszálló), azt viszont csak helyben tudjuk lerendezni. Amig találnánk ilyet, addig kellene max. 1 hétre fix szállás.

Ha van valaki akinek van kapcsolata kint, esetleg tudna ebben segiteni, nagyon megköszönnénk. (Vagy akármi plusz ötletet) Smiley
a plusz otlet az annyi,hogy kurva jol gondold meg az egeszet.azert nem egeszen mukodik az a `romantikus` hozzaallas hogy `kimegyunk es majd alakul,meg ezt meg azt csinaljuk`.nincs kolbaszbol a kerites.itt sem.nem keseriteni akarlak,csak hogy tisztabban lass.

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #45298 Dátum: 2008 április 17, 10:32:20 »

Itt is OFF, de hátha lenne aki úgy érzi alá kellene írnia.

http://szmsz.awardspace.com/benes/index.php#signpetitionű

bocs.
ON

bár az ilyesmit nem szokásom aláírni, ezt azért megtettem.
1303LS
« Hozzászólás #45297 Dátum: 2008 április 17, 10:14:02 »

Itt is OFF, de hátha lenne aki úgy érzi alá kellene írnia.

http://szmsz.awardspace.com/benes/index.php#signpetitionű

bocs.
ON
Nem elérhető gyiik

borzasztó-Bogár és Citroën

« Hozzászólás #45296 Dátum: 2008 április 17, 09:57:28 »

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #45295 Dátum: 2008 április 17, 08:30:16 »

hogy csinálsz konkurenciát?
most erre mit mondjak? kell lóvé és ennyi..hülye kérdés..de mehetsz fejeket vágni is, hátha

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #45294 Dátum: 2008 április 17, 00:54:19 »

felajánlanám szmb helyszínnek a kertem illetve a garázsom
Koszonom, de ha a kocsi oda tudna menni, akkor mar kesz is lenne, mert jelenleg darabokban van. :-) Hortobagyra ajanlom neki, hogy kesz legyen!  Grin

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #45293 Dátum: 2008 április 16, 22:37:26 »

köszi megoldódott
« Utoljára szerkesztve: 2008 április 16, 23:21:04 írta Hanyi »
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #45292 Dátum: 2008 április 16, 22:16:56 »

Bazzzz ... beirom hátha valaki nálam is nagyobb fej...  (vagy nagyobb a feje)

A mozilla nem hoz be képeket honlapokon ... elméletileg semmit nem változtattam és előtte behozta (nem szüntek meg)

5let?
Gyorsítótár, előzmények, sütik törlése.
Majd restart.
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #45291 Dátum: 2008 április 16, 22:15:08 »

Bazzzz ... beirom hátha valaki nálam is nagyobb fej...  (vagy nagyobb a feje)

A mozilla nem hoz be képeket honlapokon ... elméletileg semmit nem változtattam és előtte behozta (nem szüntek meg)

5let?
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #45290 Dátum: 2008 április 16, 21:22:33 »

Felreerthetted, nem autoval mentem, hanem bkvval. De majd ha osszerakom a kocsit, akkor majd elo fog fordulni, hogy mi bogarral, ok meg az altalad le nem hugyozott (papirkutya!) beetlevel jarnak haza.
Es hogy miert megyek erte bogarral?
1. este 10 utan mar nincs forgalom. 10 perc alatt ott vagyok, ujabb 10 perc mulva haza is ertunk.
2. este 10 utan minimum 1 ora lenne onnan hazajonni bkvval.
3. este 10 utan asszonypajtasnak mar nem sok ereje van, elegge faradt
4. a kocsiban nem esik az eso, nem fuj a szel, sot meg futes is van.
5. a kocsiban nem idegenek simogatjak az asszonypajtast
6. neha ki kell mozdulni szegeny bogival, szeretem vezetni
7. mindezektol fuggetlenul, lusta fasz vagyok.

Ezeket gondolom megerted. Mindezek mellett nappal asszonypajtas is, es en is bkvval jarunk es igenis tamogatom, hogy jarjon mindenki bkvval, legyen 6x ennyi jarat, tudjanak mindenkit elszallitani. Persze hoborges mindig lesz, "jajj, zsufolt", "fujj, koszos", "baszki nem jon", "nem ferek fel", "becsukta elottem az ajtot", stb. Az igazi megoldas pedig ugy velem egy PRT lenne, itt is es a vilag mas nagyvarosaban is. ( http://en.wikipedia.org/wiki/Personal_rapid_transit )

felajánlanám szmb helyszínnek a kertem illetve a garázsom

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #45289 Dátum: 2008 április 16, 21:03:23 »

köszönöm hogy megfogalmaztad helyettem !
és kurvára nem értek egyet azzal hogy olyan emberek zsarolnak effektíve minket és nem a kormányt és nem a nemtudomkit hanem minket
akik 100 fölött keresnek alapból szinte kivétel nékül
erre senkinek semmi reakciója ne legyen mert elverem a seggét de komolyan

A BKVt én meg te meg mindenki fizeti hogy zsarolja akkor a kormányt?

Evil

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #45288 Dátum: 2008 április 16, 20:55:22 »

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #45287 Dátum: 2008 április 16, 20:47:30 »

jaja!

meg lehetne olyat is csinálni, hogy beszerezni pár nagyobb autót, és azokat valamilyen rendszer szerint járatni olyan útvonalakon, amelyeken a zemberek akarnak közlekedni. és akkor a zemberek a saját kocsijuk helyett ezekkel a a nagy autókkal utazhatnának, persze úgy, hogy a költségekhez hozzájárulnának.

ha meg elég igény lenne a dologra, akkor lehetne igazán nagy autókat venni erre a célra, szép sötétkékre festeni, meg még valami táblát is tenni rájuk, hogy merrefelé közlekednek. sőt, ezeknek a többsávos utakon akár külön sávot is ki lehetne jelölni.

még nagyobb igény esetén buszokat is lehetne beszerezni és mondjuk járatszámokat adni nekik és ráírni mondjuk hogy bkv az oldalára
gondoom ezt akartad kihozni belőle

jó gondolat, konkurencia kell a bkvnak, hogy emberibb szolgáltatást nyújtson!

hogy csinálsz konkurenciát? ahhoz hogy 10 ed akkora járműparkot létrehozz mint a bkv-nak van annyi pénz kell amit soha senki nem fog vállalkozásba fektetni, főleg most Mo-n, biztos sok támogatást kapna egy állami cég konkurenviájaként
a bkv nál kéne levágni azokat a fejeket akiket csak úgy odaraktak mert a józsi sógora és olynokat a helyükre rakni akik értenek hozzá szvsz
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #45286 Dátum: 2008 április 16, 20:15:33 »

mintha pont tegnap írtad volna, hogy autóval mentél a zasszonyér' a belvárosba.
miért nem mentél cangával, buzi?
Felreerthetted, nem autoval mentem, hanem bkvval. De majd ha osszerakom a kocsit, akkor majd elo fog fordulni, hogy mi bogarral, ok meg az altalad le nem hugyozott (papirkutya!) beetlevel jarnak haza.
Es hogy miert megyek erte bogarral?
1. este 10 utan mar nincs forgalom. 10 perc alatt ott vagyok, ujabb 10 perc mulva haza is ertunk.
2. este 10 utan minimum 1 ora lenne onnan hazajonni bkvval.
3. este 10 utan asszonypajtasnak mar nem sok ereje van, elegge faradt
4. a kocsiban nem esik az eso, nem fuj a szel, sot meg futes is van.
5. a kocsiban nem idegenek simogatjak az asszonypajtast
6. neha ki kell mozdulni szegeny bogival, szeretem vezetni
7. mindezektol fuggetlenul, lusta fasz vagyok.

Ezeket gondolom megerted. Mindezek mellett nappal asszonypajtas is, es en is bkvval jarunk es igenis tamogatom, hogy jarjon mindenki bkvval, legyen 6x ennyi jarat, tudjanak mindenkit elszallitani. Persze hoborges mindig lesz, "jajj, zsufolt", "fujj, koszos", "baszki nem jon", "nem ferek fel", "becsukta elottem az ajtot", stb. Az igazi megoldas pedig ugy velem egy PRT lenne, itt is es a vilag mas nagyvarosaban is. ( http://en.wikipedia.org/wiki/Personal_rapid_transit )

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #45285 Dátum: 2008 április 16, 19:46:32 »

jaja!

meg lehetne olyat is csinálni, hogy beszerezni pár nagyobb autót, és azokat valamilyen rendszer szerint járatni olyan útvonalakon, amelyeken a zemberek akarnak közlekedni. és akkor a zemberek a saját kocsijuk helyett ezekkel a a nagy autókkal utazhatnának, persze úgy, hogy a költségekhez hozzájárulnának.

ha meg elég igény lenne a dologra, akkor lehetne igazán nagy autókat venni erre a célra, szép sötétkékre festeni, meg még valami táblát is tenni rájuk, hogy merrefelé közlekednek. sőt, ezeknek a többsávos utakon akár külön sávot is ki lehetne jelölni.

tök tuti lenne!
jó gondolat, konkurencia kell a bkvnak, hogy emberibb szolgáltatást nyújtson!

amúgy meg robogózzon, motoros rollerezzen, motorozzon mindenki, lesz hely a városban, mindeni többet alhat, a bkv meg bekaphatja

és az a jó mód a járatritkítás megállítására, ha egyáltalán nincs járat és így nincs mit ritkítani? király érzés lehet mondjuk 1millió emberrel kibaszni és ki tudja mennyi céggel, akiknek a dolgozói nem tudnak bejutni. faszok

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Mákos

« Hozzászólás #45284 Dátum: 2008 április 16, 19:40:45 »

és kurvára nem értek egyet azzal hogy olyan emberek zsarolnak effektíve minket és nem a kormányt és nem a nemtudomkit hanem minket

igazából  mondjuk a kókának és tsainak meg az összes bkávó csókos házát kéne körbeállni buszokkal, csuklós ikaruszt állítani keresztbe minden kereszteződésbe, vonatot minden átjáróba, a maradék bkv buszokkal meg behajtania parlamentbe. na AZ sztrájk lenne. ezzel csak a népet szopatják, a f@szopók meg csak röhögnek, akiknek rendőri felvezetés jár.

még 2006 ban olvastam valami adatot, a békávósok átlegfizetéséről, valami 170 volt, amikor az állomány 70% a  120 alatt keresett....az a maradék meg biztos összeguglizott pár tanulmányt, bots "tanulmányt" pár millióért darabját.

VW 1300
BMW 525i e34 touring

...az egyik általában működik : ))

« Hozzászólás #45283 Dátum: 2008 április 16, 19:33:41 »

Maresz: tök jó a patkányos klip a depó honlapján!!   Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy

(lehet, hogy már volt szó róla, de eddig még nem láttam  Undecided )
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #45282 Dátum: 2008 április 16, 18:04:03 »

kurvára nem a lóvé miatt sztrájkolnak, hanem a járatritkítások ellen.
hogy neked, az "UTASNAK" jobb legyen.

a mávos ratyik az más tészta, azok faszok egyértelműen.

üss, bébi, üss!![color]

milyen járatritkítás he ?
ki a faszt érdekel az én nyomorom ha holnap nem tudok nekik pólótgyártani ?
beszednek xxxxxxxxxxxxx pénzt és abból az utasra fordítank xx-et a bkv-s dolgozóra xxxxx-et
nincs meló mert járatot ritkítottak ? kiafaszomat érdekel lehet menni szakmáttanulni az mhsz-es jogsival amivel csak ide volt esze elhelyezkedni halloóóóó !

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #45281 Dátum: 2008 április 16, 18:01:19 »

jaja!

tök tuti lenne!
Grin

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #45280 Dátum: 2008 április 16, 18:01:01 »

kurvára nem a lóvé miatt sztrájkolnak, hanem a járatritkítások ellen.
hogy neked, az "UTASNAK" jobb legyen.

a mávos ratyik az más tészta, azok faszok egyértelműen.

üss, bébi, üss!!

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #45279 Dátum: 2008 április 16, 17:58:40 »

höhö...

kitaláltam valamit a pénteki békávé sztrájkkal kapcsolatban, bár nálunk ez keresztülvihetetlen...

szóval röviden: pénteken a zemberek jól megszervezik a békávétlan közlekedést, ki autóval, ki binyiglivel, ki taxival. lényeg, hogy mindenki megoldja valahogy.

namármost jó lenne, ha mindenki emlékezne a saját megoldására még hétfőn is, és alkalmazná azt.
mókás lenne látni az üresen közlekedő békávés járműveket. lehet, hogy néhányan elgondolkoznának...

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #45278 Dátum: 2008 április 16, 17:58:19 »

Kikurni a sok autot a belvarosbol, csak az menjen be, akinek tenyleg nagyon muszaj ...

mintha pont tegnap írtad volna, hogy autóval mentél a zasszonyér' a belvárosba.
miért nem mentél cangával, buzi?

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #45277 Dátum: 2008 április 16, 17:39:13 »

Kellene nekem olyan progi amivel lehet honlapot kesziteni.
Lehetoleg magyaritasal
http://mozilla.fsf.hu/nvu.html
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #45276 Dátum: 2008 április 16, 17:26:02 »

Lehetoleg magyaritasal

notepad
magyarítva: jegyzettömb
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #45275 Dátum: 2008 április 16, 16:57:48 »

Lehetoleg magyaritasal

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #45274 Dátum: 2008 április 16, 16:45:53 »

Jah ertem, aszittem allandora gondoltad. Hosszu tavon csak az a megoldas sztem. Kikurni a sok autot a belvarosbol, csak az menjen be, akinek tenyleg nagyon muszaj ...

jaja!

tök tuti lenne!
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #45273 Dátum: 2008 április 16, 16:09:27 »

félreértesz. én egy egyszeri alkalomra gondolok: ha pénteken a békávé sztrájkol, hétfőn az utas...
Jah ertem, aszittem allandora gondoltad. Hosszu tavon csak az a megoldas sztem. Kikurni a sok autot a belvarosbol, csak az menjen be, akinek tenyleg nagyon muszaj ...

« Hozzászólás #45272 Dátum: 2008 április 16, 15:43:14 »

1. autoval nem megoldhato, nem birna ennyi autot a fovaros sem atereszteni sem tarolni (meg a mostani, bkvs forgalmat sem birja!)
2. ez jo otlet, szerintem megoldhato, csak nem mindenki bir biciklizni (ugyertem oreg, beteg, stb) es utana hol hagyod a bringat? (de ez legyen a legkevesebb, az oszlopokon furtokben loghatnak a kerekparok, vszeg elferne 5x annyi kerekpar, mint ahany auto jelenleg is van ...)
3. hat igen, csak ez penzbe kerul, nem is kevesbe, joval tobbe, mint ha kocsival, vagy bkvval menne az ember, ezert ebbol sztem senki nem csinalna rendszert ... :-)

De a kerekparos/gorkoris/rolleres megoldast tamogatnam, mashol is mukodik ...

félreértesz. én egy egyszeri alkalomra gondolok: ha pénteken a békávé sztrájkol, hétfőn az utas...
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #45271 Dátum: 2008 április 16, 15:28:56 »

szóval röviden: pénteken a zemberek jól megszervezik a békávétlan közlekedést, ki autóval, ki binyiglivel, ki taxival. lényeg, hogy mindenki megoldja valahogy.
1. autoval nem megoldhato, nem birna ennyi autot a fovaros sem atereszteni sem tarolni (meg a mostani, bkvs forgalmat sem birja!)
2. ez jo otlet, szerintem megoldhato, csak nem mindenki bir biciklizni (ugyertem oreg, beteg, stb) es utana hol hagyod a bringat? (de ez legyen a legkevesebb, az oszlopokon furtokben loghatnak a kerekparok, vszeg elferne 5x annyi kerekpar, mint ahany auto jelenleg is van ...)
3. hat igen, csak ez penzbe kerul, nem is kevesbe, joval tobbe, mint ha kocsival, vagy bkvval menne az ember, ezert ebbol sztem senki nem csinalna rendszert ... :-)

De a kerekparos/gorkoris/rolleres megoldast tamogatnam, mashol is mukodik ...

Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #45270 Dátum: 2008 április 16, 15:24:22 »

Vácra elvileg
Hova kihez?

Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #45269 Dátum: 2008 április 16, 15:23:28 »

Sajnos így van... Undecided
Pedig egy kis lecke nem ártana.....
Tuti nem lenne akkor olyan oszinte a mosoly : meg 60 millas vegkielegitesre se telne bar igy sincs ra csak adjak

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #45268 Dátum: 2008 április 16, 14:50:25 »

Tuti nem kivitelezheto normalisan. Ket okbol: Az egyik hogy Budapest nem akkora mint London s nagyon zsufolt lesz ez igy. A masik meg szerintem az hogy egyszeruen bambak vagyunk mint egy jollakott tehencsorda.

Sajnos így van... Undecided
Pedig egy kis lecke nem ártana.....

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Chabeetle

« Hozzászólás #45267 Dátum: 2008 április 16, 14:48:58 »

Szerintem kerdezd meg Strano-t o szokott cibalni bogarakat mindenfele itt a kornyeken trailerrel.
Hova lesz a seta?

Vácra elvileg
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #45266 Dátum: 2008 április 16, 14:13:38 »

És még hozzá nem is vagyunk jóllakottak, mert kurvára lopják a szénát 

bambak vagyunk mint egy jollakott tehencsorda.

Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #45265 Dátum: 2008 április 16, 14:04:46 »

Na ez az, amit Magyarországon nem tudsz megvalósítani.... (lásd: anno az egy napig ne tankoljon senki a MOL kutakon...) Undecided

Tuti nem kivitelezheto normalisan. Ket okbol: Az egyik hogy Budapest nem akkora mint London s nagyon zsufolt lesz ez igy. A masik meg szerintem az hogy egyszeruen bambak vagyunk mint egy jollakott tehencsorda.

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #45264 Dátum: 2008 április 16, 13:48:05 »

höhö...

kitaláltam valamit a pénteki békávé sztrájkkal kapcsolatban, bár nálunk ez keresztülvihetetlen...

namármost jó lenne, ha mindenki emlékezne a saját megoldására még hétfőn is, és alkalmazná azt.
mókás lenne látni az üresen közlekedő békávés járműveket. lehet, hogy néhányan elgondolkoznának...

Na ez az, amit Magyarországon nem tudsz megvalósítani.... (lásd: anno az egy napig ne tankoljon senki a MOL kutakon...) Undecided

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015

« Hozzászólás #45263 Dátum: 2008 április 16, 13:39:06 »

höhö...

Oldalak: 1 ... 2408 2409 2410 2411 2412 [2413] 2414 2415 2416 2417 2418 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: