www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 27, 10:21:48

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921223 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2404 2405 2406 2407 2408 [2409] 2410 2411 2412 2413 2414 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28136507 alkalommal)
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #45462 Dátum: 2008 április 21, 19:58:29 »

Hali emberek ! megjött ma a "teljesitmény adó" ! Tavaly 3000ft /év ,most 5280ft (pedig a ló ugyanannyi) Huh Huh Huh            Simán megduplázták???????
Nem elérhető mikrobi

« Hozzászólás #45461 Dátum: 2008 április 21, 19:57:14 »

bontogatok

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #45460 Dátum: 2008 április 21, 19:55:18 »

Jajjmá hogy felvág azzal a bádogkonténerrel....  Evil Evil Evil Grin
vagy 2 havi fizumba volt+ betony. Cool

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #45459 Dátum: 2008 április 21, 19:51:27 »

Az az egyik garázsom, amoben a buszom vanik. Evil A másikben, ami a házba van építve meg a bogi, tesó új buzukija, meg anyám szinténúj cliója meg ázzon az esőn meg verje az ég. Ez tök komoly, és be is adtam nekik, és elviselik. Ezanemsemmi. Meg még a garázsban vanik két mocim meg egy veterán bicaj. Evil Cool

Jajjmá hogy felvág azzal a bádogkonténerrel....  Evil Evil Evil Grin
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #45458 Dátum: 2008 április 21, 19:42:43 »

Szép kapcsolószekrény. :-)

Az az egyik garázsom, amoben a buszom vanik. Evil A másikben, ami a házba van építve meg a bogi, tesó új buzukija, meg anyám szinténúj cliója meg ázzon az esőn meg verje az ég. Ez tök komoly, és be is adtam nekik, és elviselik. Ezanemsemmi. Meg még a garázsban vanik két mocim meg egy veterán bicaj. Evil Cool
« Utoljára szerkesztve: 2008 április 21, 19:44:36 írta slavia919 »

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #45457 Dátum: 2008 április 21, 19:39:11 »

aszittem mini metorologiai állomás  Grin Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #45456 Dátum: 2008 április 21, 19:38:12 »

naaaaaaaaaaaa!!

;-)

naaaaaattezsvér mindent tud!  Wink Grin
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #45455 Dátum: 2008 április 21, 19:36:45 »

Ikervár.

naaaaaaaaaaaa!!

;-)
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #45454 Dátum: 2008 április 21, 19:36:16 »

lajosmizsén ?
vagy békéscsabán ?
vagy esetleg bácsalmáson ?

vagy hol a f... ba ?

Wink

ikerváron
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #45453 Dátum: 2008 április 21, 19:34:32 »

Baz nálunk akkora vihar van, hogy még az internyett (kábeles) is nemműködik, úgyhogy kénytelen vagyok a rémlassú céges mobilos cuccosról nyomni az ipart... Felétek mi a helyzet? Nálunk jég is volt. De csak kicsi. Meg nagy szél eső és villogás vanik.
Itt éppen 17:54-kor támad a vihar az udvarunkon. Cool
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #45452 Dátum: 2008 április 21, 19:33:57 »

Baz nálunk akkora vihar van, hogy még az internyett (kábeles) is nemműködik, úgyhogy kénytelen vagyok a rémlassú céges mobilos cuccosról nyomni az ipart... Felétek mi a helyzet? Nálunk jég is volt. De csak kicsi. Meg nagy szél eső és villogás vanik.
<beszúrt kép törölve>

lajosmizsén ?
vagy békéscsabán ?
vagy esetleg bácsalmáson ?

vagy hol a f... ba ?

Wink

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #45451 Dátum: 2008 április 21, 19:27:55 »

« Utoljára szerkesztve: 2008 április 21, 19:30:24 írta slavia919 »

« Hozzászólás #45450 Dátum: 2008 április 21, 18:24:36 »

Hazajöttek a hokisok:   

http://www.origo.hu/sport/jegkorong/20080421-hazaerkezett-az-a-csoportos-jegkorongvalogatott.html

visszagondolva az eredményhírdetésre, öröm volt nézni ezt a huszonegynéhány srácot, ahogy együtt, összekapaszkodva énekelték a himnuszt, lengették a zászlót, viselték büszkén a címeres mezt, örültek, boldogok voltak. ugráltak, fényképezték egymást, vigyorogtak, sírtak...
együtt elérték a nagy célt.
együtt.
lakóhelyre, nemzetiségre, felekezetre, pártállásra, szexuális beállítottságra, ízlésre, szenvedélyre, bármire való tekintet nélkül.
egy közös cél érdekében.
(mert ugye a nagy számok törvénye alapján azért mindenféle-fajta ember előfordulhat egy ekkora közösségben.)

példát kéne venni róluk. megérdemlik.
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #45449 Dátum: 2008 április 21, 17:52:42 »

Te meg egy igazi szadi-s  Tongue  Smiley

Jó hogy jössz.Az öreg Markos tényleg Bajor-Nagy Ernővel koptatta a komiszkenyeret az ÁVH-n?
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #45448 Dátum: 2008 április 21, 17:50:35 »

Te meg egy igazi szadi-s  Tongue  Smiley

á, puhapöcs ez... ;-) te meg ugye szimplán egy agymosott barom ;-)))
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #45447 Dátum: 2008 április 21, 17:23:56 »

Mellesleg most van némi igazsága.  Roll Eyes
Távolálljon tőlem, hogy védjem, na.  Wink

Meg eléggé le is ültetek.  Evil

á, puhapöcs ez... ;-) te meg ugye szimplán egy agymosott barom ;-)))
1303LS
« Hozzászólás #45446 Dátum: 2008 április 21, 16:58:29 »

mondom én, sértődött óvodás hülyegyerek vagy, piros traktor nélkül ;-)

Mellesleg most van némi igazsága.  Roll Eyes
Távolálljon tőlem, hogy védjem, na.  Wink

Meg eléggé le is ültetek.  Evil
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #45445 Dátum: 2008 április 21, 16:18:51 »

elektromos bogár....No Comment!   http://www.ubergizmo.com/15/archives/2007/11/vw_beetle_to_run_on_electricity.html

A Zöldeknek! Lips Sealed

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #45444 Dátum: 2008 április 21, 16:06:44 »

najah, vagy tetőt kalapálni utána...

konnyebb a karosszeriasnak kikalapalni a tetot, mint az orvosoknak a koponyadat
Nem elérhető FradiDaniVW1970

« Hozzászólás #45443 Dátum: 2008 április 21, 15:57:51 »

mennyivel más egy százzal szembejövő jégdarab a szélvédőbe...  Wink Grin

najah, vagy tetőt kalapálni utána...

« Hozzászólás #45442 Dátum: 2008 április 21, 15:45:36 »

jo hogy kocsival jottem dogozni , ha busszal jovok akkor meg 10 percet kell a pusztaban gyalogolnom., hat nem esne jol egy 100 al szembejovo jegdarab az arcomba

mennyivel más egy százzal szembejövő jégdarab a szélvédőbe...  Wink Grin
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #45441 Dátum: 2008 április 21, 15:42:22 »

Vihar, jégeső és akár 100 km/órás szél várható - 14:03

Erős viharokra, jégesőkre lehet számítani az ország egész területén a késő délutáni óráktól. Helyenként akár diónyi jég is eshet, ezért az Országos Meteorológiai Szolgálat narancssárga, azaz másodfokú figyelmeztetést adott ki - közölte az intézet egyik veszélyjelző meteorológusa. 

jo hogy kocsival jottem dogozni , ha busszal jovok akkor meg 10 percet kell a pusztaban gyalogolnom., hat nem esne jol egy 100 al szembejovo jegdarab az arcomba

« Hozzászólás #45440 Dátum: 2008 április 21, 15:35:32 »

Vihar, jégeső és akár 100 km/órás szél várható - 14:03

Erős viharokra, jégesőkre lehet számítani az ország egész területén a késő délutáni óráktól. Helyenként akár diónyi jég is eshet, ezért az Országos Meteorológiai Szolgálat narancssárga, azaz másodfokú figyelmeztetést adott ki - közölte az intézet egyik veszélyjelző meteorológusa. 
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #45439 Dátum: 2008 április 21, 14:07:48 »

hogy te mekkora egy primitív szájtépő fasz vagy, fáj. na ennyit rólad, ha klubbos kérdésed van hívd fel szépen a szepest kérdezd meg tőle, nem vagyok én a képviselője. na most kezdehtsz megsértődni

mondom én, sértődött óvodás hülyegyerek vagy, piros traktor nélkül ;-)

értelmes dolgot nem tudsz válaszolni (mondjuk ezen nem csodálkozom, egyszer neked is be kell látnod, hogy a védhetetlent nem érdemes védeni), tehát csak az agyament baromságaidat nyomod ;-) mi van, fáj az igazság? ;-)))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #45438 Dátum: 2008 április 21, 13:54:43 »

de rossz, amikor ezt sértődött hülyegyerek óvodás stílusodat erőlteted... mi van, elvette valaki a piros traktorodat?

akkor ezt kell írni, nem a biztosítást meg a depót meg a belépődíjakat. amúgy veled biztos ez történt, mások meg pont ellenkező dolgokat mesélnek... és te egy vagy, mások meg sokan...

na most jó nagy luftot rúgtál, eddig csak az mbk volt az, amelyiket kibaszták egy biztosítóból, a másik verzió kösz szépen, jól van. és mint mondtam, ott rendben mennek a dolgok, van kötvény, van csekk, időben, mindenkinek.

na akkor házi feladat: keresd szépen vissza, hogy ki és mikor állította, hogy a depó minőségéről az mbk tehet. oszt ha nem sikerül, akkor gondolkozz el azon, hogy mégiscsak te vagy a sértődött hülyegyerek óvodás, akinek elvették a piros traktorját ;-)

tényleg? mert csak az utolsó pár hétben homlokegyenest ellenkező vélemények voltak itt, hogy akkor melyik tagság mivel jár... szóval akkor van teljes értékű tagság, biztosítással, ingyenes belépőkkel, de depó nélkül, vagy nincs?

a találkozókat? mire ez a többesszám? mondjál légyszíves 2, azaz kettő darab mbk-s találkozót...
(ja, és fikázni főleg azt szoktam, ami szerintem szar. márpedig a szarról sosem fogom azt mondani, hogy nem szar. cserébe viszont a szarról se mondom, hogy szar, mert feltételezem, hogy mindenki tudja. de ha páran elkezdik megmagyarázni, hogy a szar tulajdonképpen tejszínhab, akkor már csak szólok, hogy hé, ez nem tejszínhab, hanem szar. világos?)
hogy te mekkora egy primitív szájtépő fasz vagy, fáj. na ennyit rólad, ha klubbos kérdésed van hívd fel szépen a szepest kérdezd meg tőle, nem vagyok én a képviselője. na most kezdehtsz megsértődni

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #45437 Dátum: 2008 április 21, 13:47:22 »

nem a jókedvedere apellálok, ha szólok, de beszélhetünk az mbk tagságiról.

de rossz, amikor ezt sértődött hülyegyerek óvodás stílusodat erőlteted... mi van, elvette valaki a piros traktorodat?

nekem igenis szükségem van rá, és úgy érzem a pénzemért kapok valamit. mondjuk mikor hétvégén összetörnek és felhívom a szepest, hogy mit csináljak, felveszi a telefont, vagy napközben, vagy este, vagy tökmindegy mikor, sajnos volt már rá szükségem. elvittem a kocsit, mondta, hogy segít bármi szakvéleményben, ha szopatnának, stb.

akkor ezt kell írni, nem a biztosítást meg a depót meg a belépődíjakat. amúgy veled biztos ez történt, mások meg pont ellenkező dolgokat mesélnek... és te egy vagy, mások meg sokan...

a biztosítást más is meg tudja csinálni, de a klubot azért fixebb dolognak érzem, ők nem tűnnek el másnapra, ha úgy hozza a sors, és feltételezem, hogy nem nyúlják le a pénzem(ki tudja, hogyha egy vadidegenhez odamegyek mit lép)

na most jó nagy luftot rúgtál, eddig csak az mbk volt az, amelyiket kibaszták egy biztosítóból, a másik verzió kösz szépen, jól van. és mint mondtam, ott rendben mennek a dolgok, van kötvény, van csekk, időben, mindenkinek.

a depó minőségéről nem az mbk tehet, asszem nem kell sok ész, hogy ezt belássa valaki

na akkor házi feladat: keresd szépen vissza, hogy ki és mikor állította, hogy a depó minőségéről az mbk tehet. oszt ha nem sikerül, akkor gondolkozz el azon, hogy mégiscsak te vagy a sértődött hülyegyerek óvodás, akinek elvették a piros traktorját ;-)

és a tagságiban nem kötelező jelleggel van benne a depo előfizetés.

tényleg? mert csak az utolsó pár hétben homlokegyenest ellenkező vélemények voltak itt, hogy akkor melyik tagság mivel jár... szóval akkor van teljes értékű tagság, biztosítással, ingyenes belépőkkel, de depó nélkül, vagy nincs?

szóüval lehet szídni a szepest, a klubbot, az újságot, a találkozókat, csak az nem épp építő dolog és kurvára nem lesz jobb, de legalább mindig lesz egy fikázható célpont

a találkozókat? mire ez a többesszám? mondjál légyszíves 2, azaz kettő darab mbk-s találkozót...
(ja, és fikázni főleg azt szoktam, ami szerintem szar. márpedig a szarról sosem fogom azt mondani, hogy nem szar. cserébe viszont a szarról se mondom, hogy szar, mert feltételezem, hogy mindenki tudja. de ha páran elkezdik megmagyarázni, hogy a szar tulajdonképpen tejszínhab, akkor már csak szólok, hogy hé, ez nem tejszínhab, hanem szar. világos?)
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #45436 Dátum: 2008 április 21, 11:58:01 »

ez rééégii
itt tört el a keze
Tom de erről volt itt szó: "de biztos most is százhetvennel borult, pedig gépészkedett, meg állt a gázon ;-)".
170-el nemtom lökdöste a kormányt boruláshatáron, de inkább berántotta hogy előbb álljanak feljre...
Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #45435 Dátum: 2008 április 21, 11:53:31 »

ez rééégii
itt tört el a keze
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #45434 Dátum: 2008 április 21, 11:50:38 »

peched van, mert ma megint jókedvemben vagyok ;-)

na szóval a lényeg az, hogy bármikor beszólhatsz nekem, ha annak van értelme. na tegnap nem ezt játszottad. leírhatod századszor is, hogy hülye fasz vagyok, mert nem nyalom habosra a szepes seggét, csak éppen kurvára nem ez a lényeg.

esetleg mostmár megpróbálhatnál ahelyett, hogy velem foglalkozol, azzal foglalkozni, amit írok (mert azt eddig láthatóan kínosan kerülted). csak emlékeztetőül: az mbk tagsági díjat nem érdemes fizetni, olcsó biztosítás anélkül is van (és a másik cég ki is küldi a kötvényt meg a csekket időben), a depó egy rakás szar, ráadásul az előfizetők rosszabbul járnak, mint akik megveszik (vagy csak átlapozzák az ósanteszkókban, ugye), a találkozók díja kevesebb, mint a tagsági díj, a rajzás pedig évről-évre egyre gyengébb, sőt, rajzás, mint olyan, már nincs is.

na ehhez szóljál hozzája nagyvidáman.
nem a jókedvedere apellálok, ha szólok, de beszélhetünk az mbk tagságiról. nekem igenis szükségem van rá, és úgy érzem a pénzemért kapok valamit. mondjuk mikor hétvégén összetörnek és felhívom a szepest, hogy mit csináljak, felveszi a telefont, vagy napközben, vagy este, vagy tökmindegy mikor, sajnos volt már rá szükségem. elvittem a kocsit, mondta, hogy segít bármi szakvéleményben, ha szopatnának, stb. a biztosítást más is meg tudja csinálni, de a klubot azért fixebb dolognak érzem, ők nem tűnnek el másnapra, ha úgy hozza a sors, és feltételezem, hogy nem nyúlják le a pénzem(ki tudja, hogyha egy vadidegenhez odamegyek mit lép)

a depó minőségéről nem az mbk tehet, asszem nem kell sok ész, hogy ezt belássa valaki, viszont elhívja közgyűlésre, találkozóra a depo tagjait, akikkel ott is lehet beszélni, meg maúgyis lehet jelezni, hogy itt van egy 100km-t megtett garázsos öregbás bogár, hozzatok le egy cikket róla, ne a műanyag golfról. meg fogják tenni, amíg nincs ilyen, arról írnak, amiről akarnak. és a tagságiban nem kötelező jelleggel van benne a depo előfizetés. nekem sem mindig tetszik, de megtehetem, hogy legyen egy fél polcom neki

talákozók díjához nem tudok mit szólni, nem járok sok találkozóra, de ott legalább csak sörre kell költenem, mert előre kifizettem Smiley

rajzáshoz meg annyit, hogy szerintem is egyre szarabb, épp ezért megyek megbeszélsére, közgyűlésre, vagy beszélek külön a szepessel, hogy jövőre már jobb legyen és visszajöjjön a nekem tetsző feeling, ha itt tépem a szám, attól nem lesz jobb.

szóüval lehet szídni a szepest, a klubbot, az újságot, a találkozókat, csak az nem épp építő dolog és kurvára nem lesz jobb, de legalább mindig lesz egy fikázható célpont

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #45433 Dátum: 2008 április 21, 11:15:04 »

de biztos most is százhetvennel borult, pedig gépészkedett, meg állt a gázon ;-)

http://auto.indavideo.hu/video/PALIK_BORULASA_A_DAKARON -Ezaz.

Shocked
« Utoljára szerkesztve: 2008 április 21, 11:34:53 írta tazoli »

« Hozzászólás #45432 Dátum: 2008 április 21, 11:06:11 »

vmiert a media nagyon nyomja elore a kepernyore, csak nem tom miert

mert még az ántivilágban, valamikor az ötödölő idején héderbarna haverjával együtt az ősi privatizációk alkalmával belevásárolta magát a tévébiznicbe, később a hungaroringbe...  azé!

« Hozzászólás #45431 Dátum: 2008 április 21, 11:03:38 »

már megint a használtautók...

http://totalcar.hu/magazin/velemeny/szinvakok/
Nem elérhető Micka

1971, 1300 , GZL-700

« Hozzászólás #45430 Dátum: 2008 április 21, 11:02:24 »

Nagyon gratulálok Palik Autóversenyző Lacinak hogy  a Dakar Magyar részén nem tud helyezést elérni söt végig menni egy senki!egy béna akinek  nem kéne az észt osztani és tévébe verni magát hogy mekkora menö mert dakar pilota!egy nyomorék! Lips Sealed

emlekszem a regi szep idokre mikor meg volt othol orf1 es egyebb nemet csatorna ahol lehtett nezni az F1 et es inkabb a nemet gazsulalsat halgattuk faterral mint a palikot, mar akkor utaltam a csavot, es azota is folyamatosan csalodok benne, vmiert a media nagyon nyomja elore a kepernyore, csak nem tom miert
az egyetlen poztivuma a csavonak hogy van 1 kurva jo felesge akit azert mindenki meghuzna sztem  Grin
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #45429 Dátum: 2008 április 21, 11:00:43 »

Sziasztok nem tudom hogyan kell írni a többieknek de remélem ki érdeklődöt a zöld Folci iránt megtalálja üzennetemet... az autó székesfehérváron van egy garázsban áll a tulajdonos nevén van, az anyosa munkatársam és ő ajánlota mikor hallóta  hogy szeretnék vásárolni egyet hobby célra .Ezek után elmentem megnéztem és rendszám után beazonositottam (tessóm az okmányirodában dolgozik) és helyben meg is mondta ki a tulaj és hogyan van kivonva forgalombol (véglegesen )igy a tulajnak kicsit elcsorbult a szája mert ő annak idején mikor kivonta,nem véglegesen akarta hanem egy ideig mert vett egy Skodát és nem akart fizetni a folci után  de a z okmány irodán nem iformálták igy meg véglegesen vonta ki ....az auto alapnak vagy alkatrésznek jó a sárvédők eléggé jók motorikusan csak annyit tudok hogy kuplung tárcsát cseréltek  2003 ban vonta ki a forgalomból és garázsban áll csak akkor állitja ki néha napján mikor a mási8kon babrál (olajcsere stb). Gondolta hogy majd felujitja és újból beirja a forgalomba de sajnos nem lehet.. 80.000 forintot kér érte ennyiért vette valamikor ...én azt mondom ennyit megér  én 150.000 adtam egyért ami ideiglennesen van kivonva forgalomból és még sok a lemez munkám is rajta ne mondjam azt hogy á tól z ig de az auto egyben van nem hiányos  a gyár..évét már nem tartom észben vagy 68' vagy 74'  én annyit ajánlotam nneki hogy esetleg keressek vevőt rá képeim csak sajnos amit látatok

akkor tesód rosszul tudja 2005 előtt véglegesen kivont kocsi a hatályos jogszabályok szerint sikeres műszaki vizsga biztosítás zöldkártya és egy visszahelyezési kérelem kitöltése(kb1500ft) után forgalomba helyezhető ismét

« Hozzászólás #45428 Dátum: 2008 április 21, 10:54:41 »

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #45427 Dátum: 2008 április 21, 10:43:37 »

én nem ismerem a teljes sztorit, annyit tudok, hogy mindketten csökönyös faszok vagytok és nem tartok igényt visszafogottságra

peched van, mert ma megint jókedvemben vagyok ;-)

na szóval a lényeg az, hogy bármikor beszólhatsz nekem, ha annak van értelme. na tegnap nem ezt játszottad. leírhatod századszor is, hogy hülye fasz vagyok, mert nem nyalom habosra a szepes seggét, csak éppen kurvára nem ez a lényeg.

esetleg mostmár megpróbálhatnál ahelyett, hogy velem foglalkozol, azzal foglalkozni, amit írok (mert azt eddig láthatóan kínosan kerülted). csak emlékeztetőül: az mbk tagsági díjat nem érdemes fizetni, olcsó biztosítás anélkül is van (és a másik cég ki is küldi a kötvényt meg a csekket időben), a depó egy rakás szar, ráadásul az előfizetők rosszabbul járnak, mint akik megveszik (vagy csak átlapozzák az ósanteszkókban, ugye), a találkozók díja kevesebb, mint a tagsági díj, a rajzás pedig évről-évre egyre gyengébb, sőt, rajzás, mint olyan, már nincs is.

na ehhez szóljál hozzája nagyvidáman.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #45426 Dátum: 2008 április 21, 10:10:44 »

te is tudod, én is tudom, hogy van némi igazság abban, amit mondasz, de attól még ez nem így van.
tudniilik már megint nem okról van szó, hanem következményről. úgyhogy most roppant visszafogottan csak a "sanda csúsztatás" kifejezést használom arra, amit írtál.

legközelebb nem fogok finomkodni.
én nem ismerem a teljes sztorit, annyit tudok, hogy mindketten csökönyös faszok vagytok és nem tartok igényt visszafogottságra

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #45425 Dátum: 2008 április 21, 10:09:29 »

lehet hogy te is, igen, de konkrétan nem fejtetedd ki a véleményed a kérédsemmel kapcsolatban
mi volt a kérdés?

Nem elérhető b_sanyi

Ex-Mex...

« Hozzászólás #45424 Dátum: 2008 április 21, 10:02:38 »

Nagyon gratulálok Palik Autóversenyző Lacinak hogy  a Dakar Magyar részén nem tud helyezést elérni söt végig menni egy senki!egy béna akinek  nem kéne az észt osztani és tévébe verni magát hogy mekkora menö mert dakar pilota!egy nyomorék! Lips Sealed
Még szánalmasabb az a felhajtás, amit a média kerít körülötte.
Bár az első Dakarja óta (amikor Szalay navigátoraként állandóan a TV-s helikoptereknek integetett, később a RedBull-os doboz volt a kezéhez nőve minden riport alkalmával) sokat fejlődött, de a nagy arca időnként alig fér el a képernyőn.
F1 közvetítésein néha sírni, sikítani támad kedvem...
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #45423 Dátum: 2008 április 21, 09:58:20 »

de biztos most is százhetvennel borult, pedig gépészkedett, meg állt a gázon ;-)
Oldalak: 1 ... 2404 2405 2406 2407 2408 [2409] 2410 2411 2412 2413 2414 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: