www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 21, 01:09:04

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2330 2331 2332 2333 2334 [2335] 2336 2337 2338 2339 2340 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27955333 alkalommal)
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #48421 Dátum: 2008 Július 01, 07:01:09 »

Felkerültek a fuchsok!

fasza,csak magas Grin,meg en lefujnam a dobokat feketere,a piros nekem bantja a szemem Undecided

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető GeRGelu:

« Hozzászólás #48420 Dátum: 2008 Június 30, 21:43:39 »

itt pomázon nigériai rendszámmal szokott cirkálni egy szanaszét hullott nissan patrol. Képzelem mennyi müszaki van rajta... (de tényleg nigériaiaké)

Ráadásul a rendszám csak egy nyomtatott müanyag lap  Wink

Abban a lepukkant Nigeriaban, (bocs az otteloktol) ami csak par hellyel eloz meg minket a korruptsagi vilagranglistan, sincs plakett kft fele lenyuljuk a pogarokat a haverkomasogortutiallamilagprivilegizaltcegevel mutyibznisz. Hanem sokezer kis ceg gyarthat kedvere muanyaglapot, tetszoleges abraval, felirattal. Aztan valszeg ugyis az ervenyesito cimke teszi hitelesse, meg a forgalmi. Ala usa. (Ahol alap sima rendszamot pl a horgasz vadaszboltokban is kapni, megfelelo feketesuger-barnamedve stb. mintakkal a hatuljan. Vagy kinek mi a kedve, ha nem akar "alap sablon" allami rendszamot).
Udvozlunk mindenkit a hatartalan burokracia orszagaban. Van mire buszkek lennunk. Mutyiland. 

Vintage Volkswagens: Always and Everywhere!
Nem elérhető gyiik

borzasztó-Bogár és Citroën

« Hozzászólás #48419 Dátum: 2008 Június 30, 21:36:37 »

itt pomázon nigériai rendszámmal szokott cirkálni egy szanaszét hullott nissan patrol. Képzelem mennyi müszaki van rajta... (de tényleg nigériaiaké)

Ráadásul a rendszám csak egy nyomtatott müanyag lap  Wink
Nem elérhető GeRGelu:

« Hozzászólás #48418 Dátum: 2008 Június 30, 21:31:24 »

Van egy "ország" melynek neve "Principality of Hutt River".
Ezt az "országot" nem ismerte el senki, de ad állampolgárságot és autóra rendszámot.
Itt nálunk van egy H3 amin ilyen rendszám van.
Ha megállítja a rendőr akkor mi történik?

Ez jo. Tenyleg mit csinalhat vele a rendor?
Hogy lehet rendszamot szerezni? Muszaki is kell?  Grin

Vintage Volkswagens: Always and Everywhere!
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #48417 Dátum: 2008 Június 30, 21:30:50 »

Valakinek nincs meg? Szeretném elolvasni.
 Roll Eyes
Badár Sándor - Horváth János: Jappán

http://www.jaffa.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=79&Itemid=2
Szia!
Itt a július!Jössz felém?És narancs felé?Drágább benzint fog mutatni a jelző , mire beszereled!!

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #48416 Dátum: 2008 Június 30, 20:56:16 »

Valakinek nincs meg? Szeretném elolvasni.
 Roll Eyes
Badár Sándor - Horváth János: Jappán

http://www.jaffa.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=79&Itemid=2
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #48415 Dátum: 2008 Június 30, 20:51:03 »

acdc problem child
csak a Bon Scott,most TNT
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #48414 Dátum: 2008 Június 30, 20:46:50 »

Azajó.
acdc problem child
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #48413 Dátum: 2008 Június 30, 20:45:25 »

távcsí
Azajó.

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #48412 Dátum: 2008 Június 30, 20:44:50 »

Aazt elhiszem. Hol nyomtad? Nappalin? Távokton? Levin?
távcsí
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #48411 Dátum: 2008 Június 30, 20:42:44 »

Emléxszem mennyire vártam..
Aazt elhiszem. Hol nyomtad? Nappalin? Távokton? Levin?

Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #48410 Dátum: 2008 Június 30, 20:39:57 »

Emléxszem mennyire vártam..
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #48409 Dátum: 2008 Június 30, 20:35:42 »

Milyen gátra gondolt kis kedves.Lefetty.
Háááát. Fönt isss lent isss Tószegig, összvonalba'. Lényegében mindenhol mekkell erösítteni a gátakat, mer' ez egy spesziáliss témma.

Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #48408 Dátum: 2008 Június 30, 20:34:21 »

Az biztosssss. Ez itt a keeert. Egyebet nem tudok elmondani, mert az nagyon spetzciálisss témma, mint a gátvédelem. Kéremkapocsojjaki. Grin
Milyen gátra gondolt kis kedves.Lefetty.
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #48407 Dátum: 2008 Június 30, 20:28:24 »

hát kéccer kettő így lesz 5
Az biztosssss. Ez itt a keeert. Egyebet nem tudok elmondani, mert az nagyon spetzciálisss témma, mint a gátvédelem. Kéremkapocsojjaki. Grin

Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #48406 Dátum: 2008 Június 30, 20:23:56 »

hát kéccer kettő így lesz 5
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #48405 Dátum: 2008 Június 30, 20:20:39 »

Grat. 
Én meg nemrég zártam le egy hármast. Három éve iszok életvitelszerűen. Na jó nemis. Roll Eyes Tongue Evil Grin Grin Grin
kösze
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #48404 Dátum: 2008 Június 30, 20:19:56 »

Grat. 
Én meg nemrég zártam le egy hármast. Három éve iszok életvitelszerűen. Na jó nemis. Roll Eyes Tongue Evil Grin Grin Grin

Ákos Stefi Mariguanacsacsacsa
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #48403 Dátum: 2008 Június 30, 20:18:14 »

Ma zártam le egy négyest.Már villamos mérnök is vagyok. ál di méólát hallgatok.
Grat. 

Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #48402 Dátum: 2008 Június 30, 20:14:00 »

Én egy öt éves periódus véghajrájában vagyok.  De én közben is bogarakat vettem Smiley

Ma zártam le egy négyest.Már villamos mérnök is vagyok. ál di méólát hallgatok.
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #48401 Dátum: 2008 Június 30, 20:07:33 »

MI ez a "nyüzsgés" ? Roll Eyes

Nem elérhető Bendzsi

« Hozzászólás #48400 Dátum: 2008 Június 30, 19:27:39 »

Sokba lenne megcsinálni egy olyan oldalt, mint a www.trabinevelde.hu, csak éppen Bogarakkal és Buszokkal?
Ugyanúgy lehetne "gondozni", pl új olajat adni neki, garázsba tenni, meg egyéb dolgokat.
Nem tudom ki mennyire jártas az ilyen dolgokban, de szerintem jó lenne egy ilyet megvalósítani. Smiley
Nem elérhető gyiik

« Hozzászólás #48399 Dátum: 2008 Június 30, 17:04:39 »

persze, maradok bogaras, csak itt a gont az, hogy _nincs_ másik autó. Illetve mától van, a citró Smiley rozoga, de kiszolgál (már ha a váltó jó lesz)... és elb*szott kényelmes, 8-10L eszik, relative ez nagyon kevés automatás 2,3as autótol.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #48398 Dátum: 2008 Június 30, 12:55:13 »

Én egy öt éves periódus véghajrájában vagyok.  De én közben is bogarakat vettem Smiley

másfél honapja igérgeted hogy majd kész lesz kocsi...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #48397 Dátum: 2008 Június 30, 11:45:59 »

azóta is megvan, de szopás is van.
hát, mikor a buszomban másodszor is elszakadt a kuplung bowden, mert lusta fasz voltam kicseréklni a vezető házat, meg sem lepődtem, arrébb toltuk, vontatás. mikor kiesett a hátsó kerekem, mert fazs voltam és nem húztam meg rendesen a csavarokat, akkoris telefon, meg várakozás, közben a hungárián az árpád hídf tövében az autók közt gyűjtögettem a csavarokat Cheesy szóval hozzá lehet szokni a gondokhoz is. mikor nem az én hülyeségemből állt meg 1-2 alkalommal, akkorsem estem pánikba, csak húztam egy strigulát Cheesy

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #48396 Dátum: 2008 Június 30, 11:39:07 »

azert akad  ra pelda
Wink
mondhatnám azt is, hogy kivétel erősíti a szabályt, de nincs kivétel, előbb vagy utóbb (te esetedben, majd valamikor) de lesz szopás, nem kell itt nagy dolgokra gondolni (nem motor felújítás, magy kasztni csere) egy példa (saját): közlekedtem egy igen ritkán járt úton, az autóm megy nincs vele probléma, élvezem a délutánt, defekt, mivel faszi vagyok simán ki tudok cserélni egy kereket (mivel a téli-nyári váltást is magamnak csinálom), de már ott elakdtam hogy mivel vegyem le a dísztárcsát (mivel nem hordok egy komplett műhelyt az autómban) még csavarhúzom se volt, mire jött valaki aki tudott egy megfelelő szerszámot adni, már besötétedett. Vagy egy másik, egy hosszabb(?? 180km-es) útra indultam, az autó szépen megy, egyszercsak megváltozik valami 100-nál letilt az ótómatika és gyengébben is húz (előzésnél idegeskedtem egy párszor) 4. fokozatban városban nem akar 50km/h-val menni dadog (karbi probléma), de mennem kell nem állok meg, csak erőteljesebben használom a motorféket, semmi. Megérkezem, gumi lengedett, el a gumishoz, aki kijavítja a kereket, idegből lépek a gázra, úgy fingatom a motortahogy addig soha (közben ajkamat a "felgyújtalak, eladlak, kell a francnak ez a szar" kombó felváltva hagyta el) és láss csodát a valami a karbiban feladta és megszünt és a kis autóm szépen muzsikált (mondhatnám, hogy öngyógyító), azóta is megvan, de szopás is van.
Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #48395 Dátum: 2008 Június 30, 10:39:56 »

De érted nem nálam van...viszont még nem is önjáróképes ugyhogy ide-oda tologatni nem egyszerü.
...szeretem én  a bogarat csak tulzásnak tartom érte ennyi sok szopást.

(tudom lesz a másikkal is szopás nem kell mondani) csak épitkezni is kéne meg melózni 2x szopás autó nélkül

Több mint öt éve van buszom. Az egyik 2 évet volt lakatosnál, tolták ide-oda míg "készen" lett. A helyi találkozón(Kübekháza/cool-túra) elfurikáztam két tank benzint az üres kasznimegamotor combóval. Tehát nem használtam csak szerettem volna buszozni(pénz nélkül). Aztán találtam tavaly decemberben egy másikat. Az öreget meg eladtam darabokban. Sebaj, legalább tartotta a lelkesedésemet, hogy nekem egyszer lesz egy buszom, egy igazi, és mehetek közétek már végre, nem offal butáskodom mint eddig... évekig.
Most, fél év után pénteken majd két havi csiszolást követően, ráfújták az első alapozószerű réteget. Végignéztem. Olyan volt mint az első randi. Folyamatosan vigyorogtam, szaladgált rajtam a hideg. Nagyon boldog vagyok, ha minden jól megy még egy-két hónap és -bár újkárpitra nem marad lé- mehetek vele egy kört, aztán meg sokezer kilómétert.
Légyszi NE ADD FEL _akarj_ bogarazni!
Ja és én is újjítom a házat meg most született a második kisnagy.

Üdv
G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #48394 Dátum: 2008 Június 30, 10:31:48 »

de maresz ez igy nem fasza másfél honapja igérgeted hogy majd kész lesz kocsi, nem jutunk egyröl a kettöre az meg legyen az én bajom hogy szar az azvázszámom... egyelöre lenne már kész a dög...addig ne legyen gond ez... pedig azért vontatva ment oda az autó nem darabokban.

motor-váltó összeszerelésnél basztam el valamit azzal van plusz melo hogy nem jo ott valami, emellett azért csak elsö futomü beállitás,stab felszerelése, fékek, váltó rudazat helyrerakás+olajbeöntés, motor beröffentés, beállitás, takarólemezek helyrerakása+szigetelés lett volna... ne mondd hogy pár napi munkaóránál több...csak nem akartam összegányolni házilag de felét megcsináltam volna...

...
részbe igazad van elismerem mert tényleg elvagyok uszva most is kb 1,5 hétig még nemtok melozni m,ert szétvan baszva kert és mühely bövités miatt!(+szinte egyedül csinálom)és még vagy 12kocsi vár itt Roll Eyes
elöl féknél alaplapot kell cserélni!(nincs lik nincs állitás)
-kézifék bowden tartoja nincs erre irtad hogy hadjam majd megcsinálod(ezt igy nem adnám ki szivesen)
 ami jött meglepi:
pedálsor kuka szinte de beraktam
kuplung az nincs (motor ki amit most nemtok megcsinálni mert nincs helyem)
inditomotor szét volt hulva nem tekert(már igen)
ami nem megygyözö hogy motor 85a aksi nem forgatja szinte csak alig!!!60cm kulcsal alig tudom átforgatbi ott valmi meglepi lesz

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Gambo

+ 36 30 424 06 78

« Hozzászólás #48393 Dátum: 2008 Június 30, 10:21:41 »

Ne, ne, ne, ne!  Ha kell, en megyek segiteni neked szemelyesen, rakjuk ossze a bogaradat, uton lesz par nap alatt! Nem szabad feladnod, de talan ezt nem is kell mondanom annak, aki ekkora hatalmas feladatnak siman nekiallt, mint pl annak a puzzle bogarnak a feltamasztasa!

Kitartas Gyiik, csak ezt tudom kivanni!

Szolj, ha kell segitseg!

Csatlakozom én is az előttemlévő bölcs hozzászólásához, Nem szabad meghátrálni! Kitartás! Wink
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #48392 Dátum: 2008 Június 30, 09:42:18 »

pedig szopás nélkül nincs bogarazás  Evil

azert akad  ra pelda
Wink

Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #48391 Dátum: 2008 Június 30, 09:40:12 »

Van egy "ország" melynek neve "Principality of Hutt River".
Ezt az "országot" nem ismerte el senki, de ad állampolgárságot és autóra rendszámot.
Itt nálunk van egy H3 amin ilyen rendszám van.
Ha megállítja a rendőr akkor mi történik?

[a csatolmányt egy admin törölte]

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #48390 Dátum: 2008 Június 30, 09:27:04 »

jól teccik mondani.... Wink Cheesy
kinek több kinek kevesebb...de azért mindig van Smiley

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #48389 Dátum: 2008 Június 30, 09:20:20 »

De érted nem nálam van...viszont még nem is önjáróképes ugyhogy ide-oda tologatni nem egyszerü.

(tudom lesz a másikkal is szopás nem kell mondani) csak épitkezni is kéne meg melózni 2x szopás autó nélkül
Nem elérhető gyiik

« Hozzászólás #48388 Dátum: 2008 Június 30, 07:59:17 »

Ne, ne, ne, ne!  Ha kell, en megyek segiteni neked szemelyesen, rakjuk ossze a bogaradat, uton lesz par nap alatt! Nem szabad feladnod, de talan ezt nem is kell mondanom annak, aki ekkora hatalmas feladatnak siman nekiallt, mint pl annak a puzzle bogarnak a feltamasztasa!

Szolj, ha kell segitseg!

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #48387 Dátum: 2008 Június 30, 02:00:55 »

Összegezve elment a kedvem már az egész bogarazástol

Szolj, ha kell segitseg!

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető gyiik

« Hozzászólás #48386 Dátum: 2008 Június 30, 01:29:18 »

de maresz ez igy nem fasza másfél honapja igérgeted hogy majd kész lesz kocsi, nem jutunk egyröl a kettöre az meg legyen az én bajom hogy szar az azvázszámom... egyelöre lenne már kész a dög...addig ne legyen gond ez... pedig azért vontatva ment oda az autó nem darabokban.

motor-váltó összeszerelésnél basztam el valamit azzal van plusz melo hogy nem jo ott valami, emellett azért csak elsö futomü beállitás,stab felszerelése, fékek, váltó rudazat helyrerakás+olajbeöntés, motor beröffentés, beállitás, takarólemezek helyrerakása+szigetelés lett volna... ne mondd hogy pár napi munkaóránál több...csak nem akartam összegányolni házilag de felét megcsináltam volna...

kb 4 hónap volt hogy dolgoztam az auton (sok szünet volt, összesen ugye már 1 éve van nálam) ehez képest 2 honapja nálad van ez azért csalodás a bogárban, fizetem az adót a kocsira meg a biztositást és nem mondom hány FT minusz az hogy nincs melósautó csak BKV meg MÁV...

Összegezve elment a kedvem már az egész bogarazástol hogy ennyit gürcöltem egy kalap szar béna autóért... nem véletlen hogy most vettem egy citrót...
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #48385 Dátum: 2008 Június 29, 23:32:27 »

ért valaki ahhoz ,hogy egy valaha volt hotmail-es emilcímet hogyan lehet feltámasztani
a jelszó is megvan meg minden

priv léci

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #48384 Dátum: 2008 Június 29, 23:32:12 »

............... Nálunk is van ilyen, hogy a tetönek déli tájolásunak kell lenni (az adott élpitési területen MINDENHOL) ennek mi értelme van, ha az utca ferde, a házaknak akkor is olyan irányban kell állniuk...gratulálok

..................
Barátnőm építész és azt mondja, hogy labancéknál is van ilyen, pl. napkollektor elhelyzése miatt
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #48383 Dátum: 2008 Június 29, 23:26:17 »

ezeket meg töröljétek ki Wink
esetleg ilyet msn-en inkább
csatlakozom

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #48382 Dátum: 2008 Június 29, 23:17:53 »

ezeket meg töröljétek ki Wink
esetleg ilyet msn-en inkább
Oldalak: 1 ... 2330 2331 2332 2333 2334 [2335] 2336 2337 2338 2339 2340 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: