www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 11:41:48

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2245 2246 2247 2248 2249 [2250] 2251 2252 2253 2254 2255 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27882086 alkalommal)
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #51821 Dátum: 2008 Augusztus 27, 07:03:10 »

hehe, ezt most olvastam valahol :-))

"Kis falu a 86-os úton. A lakosság nyomására 30-as táblákat tettek ki a főútra. Eredmény: sebesség nem csökkent számottevően, viszont a helyi lakosság szinte minden kocsija kapott már büntetést, némelyik 5-6 darabot is, az átutazók viszont nem. Az indok egyszerű: az átutazók villogtatnak egymásnak, egy helyi viszont kikanyarodik egy mellékútról vagy a házától és mivel szinte azonnal túllépi a 30-at, már le is kapták.
Most le akarták szerelni a táblákat, de a hatóság nem engedi, azzal az indokkal, hogy az út veszélyes (nagyrészt nyílegyenes, jól belátható, széles). Nem hivatalosan a polgármesternek megemlítették, hogy a rendőrség nem szeretne lemondani a további bevételekről, tehát büntetik tovább a helyi lakosságot. Aki másnak vermet ás..."

Majdnem ugyanez történt a szomszédban, Vértesszőlősön...
KIharcolták az óriási átmenő forgalom miatt, a 40-es táblát, aminek az lett az eredméyne, hogy reggel nem tudnak a helybéliek a főútra rákanyarodva, bekpacsolódni a forgalomba, akár hosszú percekig, hogy munkába, boltba jussanak....
Azóta itt is szóba került a levétele, de itt sem engedték, hasonló indokokkal...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Süni
« Hozzászólás #51820 Dátum: 2008 Augusztus 27, 06:25:08 »

Ma láttam a soroksári út mellett parkolni egy 67 utáni metálkék bogit fekete BRM felniken. Ösmeri valaki?
Igen. Az a napi munkábajárós autója (bár olyan szép, hogy bexarok). Az ünneplős autója egy még szebb 199x évjáratú fekete mexicói, Mangelseken. (Bugmaster haverja, nagyon jó srác, kint volt tTökölön is).

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #51819 Dátum: 2008 Augusztus 26, 22:18:23 »

a segítségeteket szeretném kérni !

a tavaszi folkszendroll egyik szponzora egy teljesítményigazolás miatt a mai napig nem fizetett ki nemkevés pénzt
már csak egy dolog kéne sok sok kép amin látszanak a piros sapkák és passtartók
akinek van ilyen képe vagy képtára ahol találok ilyen képeket
azt kérném küldje el nekem a bigbug@t-online.hu  emilcímre
előre is köszi BB

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #51818 Dátum: 2008 Augusztus 26, 21:49:48 »

a hírt hallottam, de nem tudtam, hogy bogarasról van szó.
minden elismerésem a bátor helytállásáért!!

(sajnálom az elhunytakat. kiderült, mi volt a baleset oka?)
Úgy tudom, motorhiba volt

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #51817 Dátum: 2008 Augusztus 26, 21:48:57 »

Vannak többen is akik ismerik személyesen, ezért is rakom be ide, mivel Németh József pécsi bogaras.

Kitüntetést, illetve főigazgatói dicséretet kapnak a július végén Kiskunlacházánál lezuhant mentőhelikopter baleset idején helytálló mentésirányítók és a gépen utazó mentőorvos. Hőnyi Péter mentőorvos hősies helytállást tanúsított, mikor súlyos sérülései ellenére a mentésirányítóval folyamatosan kapcsolatot tartva megpróbált mindenkin segíteni.

A mentőhelikopter július 31-én délután zuhant le a Pest megyei Kiskunlacháza közelében. A szerencsétlenségben meghalt a gépen ülő ápoló, a pilóta pedig életveszélyesen megsérült, ő egy hét múlva, a kórházban hunyt el. Súlyosan megsérült Hőnyi Péter mentőorvos is, aki sérülései ellenére Németh József mentésirányítóval folyamatos telefonos kapcsolatot tartva próbált segíteni a sérülteken. A szállított kisgyerek és édesanyja megmenekültek.

Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) nyilvánosságra hozta a tragédia után a súlyosan sérült orvos és a mentésirányítás közti telefonbeszélgetés felvételeit, majd a hanganyag közzétételére vonatkozó engedélyt az érintettek visszavonták. A felvételen a mentésirányító a sérült orvost próbálja megnyugtatni, aki még a hívás előtt kimentette az anyát és a gyermeket. Mielőtt a telefonos kapcsolat megszakadt, az orvos a gép életmentő táskáját kezdte keresni a roncsban. A beszélgetés közben sikerült a GPS koordináták alapján meghatározni a baleset pontos helyét.

A hősies helytállásról tanúbizonyságot tett orvost kedden, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója "Magyar Mentésügyért" kitüntetésben részesíti. A segélyhívást fogadó mentésirányítók - Németh József és Sziráki Sándor - kiváló szakmai munkájuk miatt Főigazgatói Dicséretet kapnak

Ez igen!! nagy tisztelet az ilyen embereknek ,ha nem bogaras akkor is!!
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #51816 Dátum: 2008 Augusztus 26, 20:46:34 »

Vannak többen is akik ismerik személyesen, ezért is rakom be ide, mivel Németh József pécsi bogaras.

a hírt hallottam, de nem tudtam, hogy bogarasról van szó.
minden elismerésem a bátor helytállásáért!!

(sajnálom az elhunytakat. kiderült, mi volt a baleset oka?)
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #51815 Dátum: 2008 Augusztus 26, 20:39:00 »

Kitüntetést, illetve főigazgatói dicséretet kapnak a július végén Kiskunlacházánál lezuhant mentőhelikopter baleset idején helytálló mentésirányítók és a gépen utazó mentőorvos. Hőnyi Péter mentőorvos hősies helytállást tanúsított, mikor súlyos sérülései ellenére a mentésirányítóval folyamatosan kapcsolatot tartva megpróbált mindenkin segíteni.

A mentőhelikopter július 31-én délután zuhant le a Pest megyei Kiskunlacháza közelében. A szerencsétlenségben meghalt a gépen ülő ápoló, a pilóta pedig életveszélyesen megsérült, ő egy hét múlva, a kórházban hunyt el. Súlyosan megsérült Hőnyi Péter mentőorvos is, aki sérülései ellenére Németh József mentésirányítóval folyamatos telefonos kapcsolatot tartva próbált segíteni a sérülteken. A szállított kisgyerek és édesanyja megmenekültek.

Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) nyilvánosságra hozta a tragédia után a súlyosan sérült orvos és a mentésirányítás közti telefonbeszélgetés felvételeit, majd a hanganyag közzétételére vonatkozó engedélyt az érintettek visszavonták. A felvételen a mentésirányító a sérült orvost próbálja megnyugtatni, aki még a hívás előtt kimentette az anyát és a gyermeket. Mielőtt a telefonos kapcsolat megszakadt, az orvos a gép életmentő táskáját kezdte keresni a roncsban. A beszélgetés közben sikerült a GPS koordináták alapján meghatározni a baleset pontos helyét.

A hősies helytállásról tanúbizonyságot tett orvost kedden, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója "Magyar Mentésügyért" kitüntetésben részesíti. A segélyhívást fogadó mentésirányítók - Németh József és Sziráki Sándor - kiváló szakmai munkájuk miatt Főigazgatói Dicséretet kapnak

Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #51814 Dátum: 2008 Augusztus 26, 20:04:44 »

Ma láttam a soroksári út mellett parkolni egy 67 utáni metálkék bogit fekete BRM felniken. Ösmeri valaki?
Nem elérhető gyiik

borzasztó-Bogár és Citroën

« Hozzászólás #51813 Dátum: 2008 Augusztus 26, 20:04:09 »

...
Amennyiben értelmes, ilyen gép kezelésére alkalmas a személy akkor vehessen.
Csak az a baj, mindenki el tudja játszani, hogy milyen nagyszerű, előzékeny sofőr.
1303LS
« Hozzászólás #51812 Dátum: 2008 Augusztus 26, 19:47:50 »

ezt nem értem hogyan gondolod.tahát ha valaki megteheti hogy landcruiserrel járjon,az ne vegyen azért mert mondjuk van aki nem engedheti meg magának csak a skodát és balesetben ugye...
vagy félreértettem?
SZVSZ félre.
Bár nem nekem szólt a kérdés, de ha valaki azért vesz "nagyot", hogy a másiknál erősebb legyen és innentől magára nézve feleslegesnek tartja az egymásra figyelés szabályait akkor ne vehessen.
Amennyiben értelmes, ilyen gép kezelésére alkalmas a személy akkor vehessen.
1303LS
« Hozzászólás #51811 Dátum: 2008 Augusztus 26, 19:44:33 »

Aki ilyet vesz tudja, hogy ő túléli, és leszarja a többieket.

Sajnos fejben itt tart a népesség nagyon nagy része, nagyon igaz.
Azt mondjuk félre is tehetjük, hogy legtöbb esetben csak látszat biztonság amit annak hisznek, mert míg én max 100-110-120-al vagyok képes belerongyolni egy szép egészséges 30-40 éves tölgybe, addíg ő akár 200-al is megteheti, igaz van 10 légzsákja.
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #51810 Dátum: 2008 Augusztus 26, 19:37:32 »

Please help me
Kellene nekem a munkamhoz egy oscilloscop. Mindegy hogy ps-s program+hardware, vagy csak muszer.
meg epiheto kitt is jo lenne.
aki tud segiteni ne tartsa vissza magat.
koszi Grin

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
RNIE
« Hozzászólás #51809 Dátum: 2008 Augusztus 26, 18:41:23 »

buzi!! :-PPP
ez egy német kifejezés,eredetileg a ruhr vidéki Stephan Ulrich-ra alkalmazták Kiss

« Hozzászólás #51808 Dátum: 2008 Augusztus 26, 18:40:25 »

ulrich-hal ...

az kicsoda??  Shocked
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #51807 Dátum: 2008 Augusztus 26, 18:39:10 »

Valaki jön Szegedről a Kaposvári talira?
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #51806 Dátum: 2008 Augusztus 26, 18:29:11 »

ez egy egyenes Tongue

nem jut eszembe...
hogyan is hívják azokat a fickókat, akik más fickókkal létestenek szexuális kapcsolatot?

megvan:

buzi!! :-PPP

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
RNIE
« Hozzászólás #51805 Dátum: 2008 Augusztus 26, 18:24:17 »

ulrich-hal mentem egy kört....  Evil
ez egy egyenes Tongue
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #51804 Dátum: 2008 Augusztus 26, 18:23:28 »

ulrich-hal mentem egy kört....  Evil

[a csatolmányt egy admin törölte]

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
RNIE
« Hozzászólás #51803 Dátum: 2008 Augusztus 26, 18:17:07 »

. A biztonsághoz egyenlő joga van mindenkinek, annak is aki nem tudja megfizetni.

ezt nem értem hogyan gondolod.tahát ha valaki megteheti hogy landcruiserrel járjon,az ne vegyen azért mert mondjuk van aki nem engedheti meg magának csak a skodát és balesetben ugye...
vagy félreértettem?
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #51802 Dátum: 2008 Augusztus 26, 18:00:23 »

a top gear-ben (vagy fifth gear-ben, a tökömsememléxik) egy hűdebiztonságos nagyvolvót összeeresztettek egy rönyó modussal, ami valljuk be, nem egy túl nagy autó.
az is lerombolta a volvót.
jo de azt pont irta valaki multkor hogy csunya  csalas volt mert nem volt motor a volvoban Cool

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #51801 Dátum: 2008 Augusztus 26, 15:22:05 »

Szerintem egy szegénykeverékes közvetlen befecskendezéses, hengerkikapcsolásos benzines, vagy akármilyen blue dízel katalizátoros über luxusautó, vagy terepjáró környezetszennyezőbb, mint 10 bogár együtt. És nonszensz, hogy az 50 kilós anyuka a 30 kilós lurkóját viszi a 2,5 tonnás szörnyeteggel a 4 km-re levő iskolába, esetel még beugrik a bankba, mielőtt eltöltené a délelőttöt a fitnessben, mert utána menni kell megint a gyerekért, aztán haza.

Egy kőolaj alapú társadalomban (mint a miénk ma) gyakorlatilag minden annyira környezetszennyező, amennyibe kerül (durván, nyilván a különféle adók és dotációk beleszólnak ebbe, de mondjuk lokálisan igaz).
Ha az előbbi feltétel igaz (szerintem igen, de vitatkozhatunk), akkor a továbbiakat könnyű belátni...

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #51800 Dátum: 2008 Augusztus 26, 14:43:33 »

Grin Grin Grin

"Kis falu a 86-os úton. A lakosság nyomására 30-as táblákat tettek ki a főútra. Eredmény: sebesség nem csökkent számottevően, viszont a helyi lakosság szinte minden kocsija kapott már büntetést, némelyik 5-6 darabot is, az átutazók viszont nem. Az indok egyszerű: az átutazók villogtatnak egymásnak, egy helyi viszont kikanyarodik egy mellékútról vagy a házától és mivel szinte azonnal túllépi a 30-at, már le is kapták.
Most le akarták szerelni a táblákat, de a hatóság nem engedi, azzal az indokkal, hogy az út veszélyes (nagyrészt nyílegyenes, jól belátható, széles). Nem hivatalosan a polgármesternek megemlítették, hogy a rendőrség nem szeretne lemondani a további bevételekről, tehát büntetik tovább a helyi lakosságot. Aki másnak vermet ás..."
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #51799 Dátum: 2008 Augusztus 26, 14:42:48 »

Velem is megtörtént, hogy álló helyemben alám esett egy bringás, de az más tészta. (még a 4 km sem biztonságos Smiley )

egyszer a  belvárosban volt olyan, hogy csorogtam a dugóban.
az előttem lévő haladt előre 5 métert, tolok egy egyest, elkezdek én is gurulni.
erre jobbról egy paraszt izomból ráhasal a motorháztetőre.
át akart futni az úton, csak hirtelen odanőtt a járművem.
ezt a balfaszt... :-)))
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #51798 Dátum: 2008 Augusztus 26, 14:41:22 »

flex 'em all!
Elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #51797 Dátum: 2008 Augusztus 26, 14:18:26 »

Grin Cry
Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #51796 Dátum: 2008 Augusztus 26, 14:16:22 »

A "normálisok" nagy része is bevallja, hogy biztonságot vásárol magának, vagy a hülye feleségének. Mások rovására. Nem szeretek ilyen mozgó fegyvereket az úton. Ilyen olyan védelem stb. Nem. 200 kiló fejenként, aztán lehet száguldani....

Szerintem egy szegénykeverékes közvetlen befecskendezéses, hengerkikapcsolásos benzines, vagy akármilyen blue dízel katalizátoros über luxusautó, vagy terepjáró környezetszennyezőbb, mint 10 bogár együtt. És nonszensz, hogy az 50 kilós anyuka a 30 kilós lurkóját viszi a 2,5 tonnás szörnyeteggel a 4 km-re levő iskolába, esetel még beugrik a bankba, mielőtt eltöltené a délelőttöt a fitnessben, mert utána menni kell megint a gyerekért, aztán haza.

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #51795 Dátum: 2008 Augusztus 26, 14:02:46 »

KIZSnek van egy videója, frontálisnál a hűdebiztonságos nagyvolvót a b-oszlopig elpusztítja

a top gear-ben (vagy fifth gear-ben, a tökömsememléxik) egy hűdebiztonságos nagyvolvót összeeresztettek egy rönyó modussal, ami valljuk be, nem egy túl nagy autó.
az is lerombolta a volvót.

flex 'em all!
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #51794 Dátum: 2008 Augusztus 26, 13:33:48 »

A "normálisok" nagy része is bevallja, hogy biztonságot vásárol magának, vagy a hülye feleségének. Mások rovására. Nem szeretek ilyen mozgó fegyvereket az úton. Ilyen olyan védelem stb. Nem. 200 kiló fejenként, aztán lehet száguldani....

megjegyzem egy T3 is ilyen (v.ö.: "az én autóm gyűrődési zónája a másik autó")

KIZSnek van egy videója, frontálisnál a hűdebiztonságos nagyvolvót a b-oszlopig elpusztítja
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #51793 Dátum: 2008 Augusztus 26, 13:32:01 »

mert csak mennek, mint ááállat!!  Grin Grin

Az avatarképe nem akkor készült.... Wink Grin Evil

« Hozzászólás #51792 Dátum: 2008 Augusztus 26, 13:20:09 »

az előttem lévő haladt előre 5 métert, tolok egy egyest, elkezdek én is gurulni.

mert csak mennek, mint ááállat!!  Grin Grin
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #51791 Dátum: 2008 Augusztus 26, 12:59:13 »

És limitálnám a sebességet 4 km/h-ra, mert akkor csak a fekvő emberben lehet kárt tenni, ha elütsz valakit akkor káromkodbva rádől a motorházra (vagy csomagtartófedélre) és az egyáltalán nem olyan veszélyes, mintha valakit 100-zal csapsz el. De ezeknek a hülyéknek ez még nem jutott eszükbe.

flex 'em all!
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #51790 Dátum: 2008 Augusztus 26, 12:55:33 »

Mondjuk úgy, hogy azok, akik ilyet vesznek annak a nagyrésze...
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #51789 Dátum: 2008 Augusztus 26, 12:44:07 »

Azért nekem van felelősen gondolkodó, teljesen normális X5 tulajdonos barátom. Mondjuk úgy, hogy azok, akik ilyet vesznek annak a nagyrésze...

Egy kéz elég lenne megszámolni???

Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #51788 Dátum: 2008 Augusztus 26, 12:41:54 »

Nem lenne X6 és a többi nehézsúlyú a jelenlegi formájában. Amióta az új építkezések miatt megváltozott a lakosság, jól érezhetően megváltozott a közlekedés stílusa. Aki ilyet vesz tudja, hogy ő túléli, és leszarja a többieket. A biztonsághoz egyenlő joga van mindenkinek, annak is aki nem tudja megfizetni. Ezért "szoktuk" az időseket is lesegíteni pl. a buszról, és felállni nekik.

Azért nekem van felelősen gondolkodó, teljesen normális X5 tulajdonos barátom. Mondjuk úgy, hogy azok, akik ilyet vesznek annak a nagyrésze...

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #51787 Dátum: 2008 Augusztus 26, 12:40:59 »

Nem lenne X6 és a többi nehézsúlyú a jelenlegi formájában. Amióta az új építkezések miatt megváltozott a lakosság, jól érezhetően megváltozott a közlekedés stílusa. Aki ilyet vesz tudja, hogy ő túléli, és leszarja a többieket. A biztonsághoz egyenlő joga van mindenkinek, annak is aki nem tudja megfizetni. Ezért "szoktuk" az időseket is lesegíteni pl. a buszról, és felállni nekik.

szerintem nem az autókkal van a baj, hanem a fejekkel

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #51786 Dátum: 2008 Augusztus 26, 12:33:14 »

Ezt nem értem, az 5 személyes X6-os BMW 1000 kg lenne?
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #51785 Dátum: 2008 Augusztus 26, 12:09:59 »

Kivéve ha te vagy David Hasselhoff  Evil

Mondjuk 15 évvel ezelött ez nagy durranás lett volna. Most csak megmosolyognák az emberek.

Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #51784 Dátum: 2008 Augusztus 26, 12:01:45 »

Mondjuk 15 évvel ezelött ez nagy durranás lett volna. Most csak megmosolyognák az emberek.
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #51783 Dátum: 2008 Augusztus 26, 12:01:02 »

Én elsősorban a személyautók (terepjárók) tömegét korlátoznám. Személyenként 200 kg önsúly. Egyébként meg menjen amennyivel tud.

Ezt nem értem, az 5 személyes X6-os BMW 1000 kg lenne?

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető bushi

-=BUS(H)MAN=-

« Hozzászólás #51782 Dátum: 2008 Augusztus 26, 11:58:40 »

Ez a kemény nem a rokk:
http://www.hasznaltauto.hu/1821637_pontiac_firebird_1984

Oldalak: 1 ... 2245 2246 2247 2248 2249 [2250] 2251 2252 2253 2254 2255 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: