www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 19:39:28

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2242 2243 2244 2245 2246 [2247] 2248 2249 2250 2251 2252 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27890834 alkalommal)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #51941 Dátum: 2008 Augusztus 29, 10:24:19 »

Nem ragaszkodnék a bátyám titulushoz, mint ahogy a mesterhez sem. Az identitásom sem titkos, csak úgy gondoltam, személyesen akkor tudunk megismerkedni többőtökkel, amikor kész lesz az autóm, és részt tudok venni egy találkozón. Tehát a titkolózás nem szándékos, csak éppen nem hiszem, hogy sokat mondana a nevem, van belőle egy pár ezen a fórumon is: Nagy Gábor, 45 év, bp. állatorvos. Így jó? És én kérek elnézést. Az intellektusról nem tehetek, bár lehet, hogy csak régebben élek ezen a Földön.
Kedves Nagy Gábor állatorvos ki 5 évvel idősebb vagy nálam !
azt gondolom ezt egy jó pohár hideg sör mellett beszéljük tovább majd egyszer
addig is písz

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #51940 Dátum: 2008 Augusztus 29, 10:22:08 »

OK, de akkor ne döntsön az én sorsomról, korlátozzuk a szavazójogát  Evil Neki joga, de az előbbiek miatt a társadalom nem engedheti meg.

Már évek óta mondom, hogy mindekinek annyit érjen a szavazata, amennyi adót fizet az állambácsinak!
Aki pedig csak segélyt kap, az.......

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #51939 Dátum: 2008 Augusztus 29, 10:05:00 »

OK, de akkor ne döntsön az én sorsomról, korlátozzuk a szavazójogát  Evil Neki joga, de az előbbiek miatt a társadalom nem engedheti meg.

Simicska Lajos kicsit más kontextusban már 94-ben megmondta: mindenkinek állampolgári joga hülyének lenni.
Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #51938 Dátum: 2008 Augusztus 29, 09:57:41 »

Úgy látom, mégsem én ugatok annyira érthetetlen, vagy ördögtől való dolgokat, azért van, aki érti ezeket a szempontokat is. Amúgy valóban mindenkinek szíve joga bárkit utálni, csak nincs értelme. Igaz, Simicska Lajos kicsit más kontextusban már 94-ben megmondta: mindenkinek állampolgári joga hülyének lenni.
A megoldást szerintem ilyen módon kell keresni, persze nem csak a részünkről egyoldalúan. Aztán az egy más kérdés, hogy lehet rávenni a másik oldalt a hasonló gondolkodásmódra.
Nekem könnyű én egy öreg konzervatív vagyok, megengedhetek magamnak némi liberális hozzáállást Smiley
azért nehogymár bűn legyen az, ha valaki nem akarja írtani a cigányokat, vagy nem gyűlöli őket, hanem próbál abba is belelátni, hogy ott mi folyhat és mondjuk egy normális megoldást találni. vaga az egyetlen higgadt ember itt?
« Utoljára szerkesztve: 2008 Augusztus 29, 10:00:37 írta vetart »

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #51937 Dátum: 2008 Augusztus 29, 09:38:43 »

A megoldást szerintem ilyen módon kell keresni, persze nem csak a részünkről egyoldalúan. Aztán az egy más kérdés, hogy lehet rávenni a másik oldalt a hasonló gondolkodásmódra.
Nekem könnyű én egy öreg konzervatív vagyok, megengedhetek magamnak némi liberális hozzáállást Smiley

Nem mondanám, sőt vannak igen kellemetlen tapasztalataim velük, és igyekszem távol tartani magam és családom tőlük. De ez nem jelenti azt, hogy az általánosítást megengedném magamnak. Az túl könnyű lenne. Mindig lehet találni célpontot az utálatnak. Szerintem ez nem elegáns, a világ demokratikusabb részein nem PC (politically correct). Sajnálom, ha úgy érezted, rád-rátok akarom tukmálni az evvel kapcsolatos nézeteimet, ez a lehető legtávolabb állt tőlem. Csak azt szerettem volna elérni, hogy  gondolkodjatok el egy kicsit ezen, vizsgáljátok meg a kérdés más szemszögből is. Ok?
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #51936 Dátum: 2008 Augusztus 29, 00:14:42 »

te valamiért nagy cigánybarát vagy amivel nincs gond mert szíved joga,csak ne próbáld már rámtukmálni ok?
azért nehogymár bűn legyen az, ha valaki nem akarja írtani a cigányokat, vagy nem gyűlöli őket, hanem próbál abba is belelátni, hogy ott mi folyhat és mondjuk egy normális megoldást találni. vaga az egyetlen higgadt ember itt?

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #51935 Dátum: 2008 Augusztus 28, 23:21:09 »

nem tudja valaki honnan tudnam lehuzni a hobby betonba beontott labakat.[nyissz] ismeri valaki?
Termeszetesen... :-)
Villam Geza egyik telefontrefaja, itt talalod: http://www.deffifilm.hu/villamtelcsi/vg_hobbibeton.mp3
A tobbit meg itt: http://www.deffifilm.hu/villamtelcsi/lista.htm

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető vetart

« Hozzászólás #51934 Dátum: 2008 Augusztus 28, 23:16:51 »

Hát nem tudom.Annak idején ez volt a  kínaiakkal.De bebízonyították hogy nem kell utálni őket,nem bűnöznek,nem állnak segélyért a sorban,lehet velük együtt élni,elpiacoznak magukban.
Hát nem tudom.Annak idején ez volt a törökökkel.De bebízonyították hogy nem kell utálni őket,nem bűnöznek,nem állnak segélyért a sorban,lehet velük együtt élni,eléttermeznek magukban.
Hát nem tudom.Annak idején ez volt az arabokkal.De bebízonyították hogy nem kell utálni őket,nem bűnöznek,nem állnak segélyért a sorban,lehet velük együtt élni,elvalutázgatnak magukban.
De ezekkel nem lehet

Szerintem, igenis rendesen vannak a felsoroltak között bűnözők, de ugyanúgy nem érdekelnek, mint a romák.

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető vetart

« Hozzászólás #51933 Dátum: 2008 Augusztus 28, 23:15:28 »

Ez a vilagon mindenhol igy van es nem eri meg rola beszelni inkabb fogadd el mert ha dumalsz rola tuti lesz ellenvetes es ez igy normalis. Eloszor mindenkeppen fura erzes de en azt mondom szerencse hogy nem vagyunk egyformak nem ? Cheesy  Grin
igaz

Nem elérhető vetart

« Hozzászólás #51932 Dátum: 2008 Augusztus 28, 23:13:37 »

mostantól szem előtt tartom ezt !
és mondanám hogy mester...
de egy identitást titkoló , nélkülöző embert nem bátyámoznék le szívesen
mert még véletlenül elküldelek kóláért hortobágyon mert hujeségeket beszélsz egy bambival a kezedben a játékárus mellett
szval nehéz veled beszélgetni mikor azt sem tudom hogy beszívtál vagy ilyen okos vagy, már megbocsájts !
és az intellektusod ismerete nélkül mégis elnézést kérek és még kettőt
Nem ragaszkodnék a bátyám titulushoz, mint ahogy a mesterhez sem. Az identitásom sem titkos, csak úgy gondoltam, személyesen akkor tudunk megismerkedni többőtökkel, amikor kész lesz az autóm, és részt tudok venni egy találkozón. Tehát a titkolózás nem szándékos, csak éppen nem hiszem, hogy sokat mondana a nevem, van belőle egy pár ezen a fórumon is: Nagy Gábor, 45 év, bp. állatorvos. Így jó? És én kérek elnézést. Az intellektusról nem tehetek, bár lehet, hogy csak régebben élek ezen a Földön.

RNIE
« Hozzászólás #51931 Dátum: 2008 Augusztus 28, 23:13:31 »

Nem nagyon értesz.
Hát nem tudom.Annak idején ez volt a  kínaiakkal.De bebízonyították hogy nem kell utálni őket,nem bűnöznek,nem állnak segélyért a sorban,lehet velük együtt élni,elpiacoznak magukban.
Hát nem tudom.Annak idején ez volt a törökökkel.De bebízonyították hogy nem kell utálni őket,nem bűnöznek,nem állnak segélyért a sorban,lehet velük együtt élni,eléttermeznek magukban.
Hát nem tudom.Annak idején ez volt az arabokkal.De bebízonyították hogy nem kell utálni őket,nem bűnöznek,nem állnak segélyért a sorban,lehet velük együtt élni,elvalutázgatnak magukban.
De ezekkel nem lehet
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #51930 Dátum: 2008 Augusztus 28, 23:10:02 »

Nem nagyon értesz. Akkor kimondom: én sem kedvelem őket, de erre nem vagyok büszke, sőt, tulajdonképpen szégyenlem, mert ez valami zsigeri félelem a másságtól. Ezért próbálok inkább gondolkodni ezen, és megmagyarázni magamnak a dolgot. Egyébként mindegy, hogyy cigányokról beszélünk (mert nekünk ez jutott), vagy más népcsoportról, felekezetről, vagy akár autósokról (tipikus A SUZUKISOK v. SKODÁSOK). Ez a beszélgetés elhangozhatott volna pl. Szlovákiában két szlovák között a helyi magyarokról...
Ez a vilagon mindenhol igy van es nem eri meg rola beszelni inkabb fogadd el mert ha dumalsz rola tuti lesz ellenvetes es ez igy normalis. Eloszor mindenkeppen fura erzes de en azt mondom szerencse hogy nem vagyunk egyformak nem ? Cheesy  Grin

Nem elérhető vetart

« Hozzászólás #51929 Dátum: 2008 Augusztus 28, 23:05:10 »

Persze.Csak az nem értehető hogy téged miért basztat annyira hogy van akik máshogy gondolják.Mondta itt neked valaki hogy ne szeresd őket és ne próbáld megérteni?Nem.Akkor az ellenkezőjére is annyi szükség van mint jehova igéjét terjeszteni.Aki akarja úgyis rátalál
Nem nagyon értesz. Akkor kimondom: én sem kedvelem őket, de erre nem vagyok büszke, sőt, tulajdonképpen szégyenlem, mert ez valami zsigeri félelem a másságtól. Ezért próbálok inkább gondolkodni ezen, és megmagyarázni magamnak a dolgot. Egyébként mindegy, hogyy cigányokról beszélünk (mert nekünk ez jutott), vagy más népcsoportról, felekezetről, vagy akár autósokról (tipikus A SUZUKISOK v. SKODÁSOK). Ez a beszélgetés elhangozhatott volna pl. Szlovákiában két szlovák között a helyi magyarokról...

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #51928 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:59:07 »

mert még véletlenül elküldelek kóláért hortobágyon mert hujeségeket beszélsz egy bambival a kezedben a játékárus mellett
szval nehéz veled beszélgetni mikor azt sem tudom hogy beszívtál vagy ilyen okos vagy, már megbocsájts !

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #51927 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:58:13 »

Idézet
Rendben, közérthetően: Attól még, hogy (szerinem legalábbis) minden különösebb ok nélkül pofán basz Kiskunlacházán egy 195 cm- es kancigány, nem gondolom, hogy ezt az összes cigány nevében követte el a fehér emberrel szembeni vérbosszú keretében. És amikor feltörték a kocsimat, azt sem hiszem, hogy csak cigányok tehették, de ha mégis, akkor sem az összes. Érthető?

RNIE
« Hozzászólás #51926 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:56:04 »

Idézet
Érthető?
Persze.Csak az nem értehető hogy téged miért foglalkoztat annyira hogy van akik máshogy gondolják?Mondta itt neked valaki hogy ne szeresd őket és ne próbáld megérteni?Nem.Akkor az ellenkezőjére is annyi szükség van mint jehova igéjét terjeszteni.Aki akarja úgyis rátalál.Nézd más szemszögből.Értsd meg őket.De ne várd el mástól is
Nem elérhető vetart

« Hozzászólás #51925 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:52:50 »

Idézet
Rendben, közérthetően: Attól még, hogy (szerinem legalábbis) minden különösebb ok nélkül pofán basz Kiskunlacházán egy 195 cm- es kancigány, nem gondolom, hogy ezt az összes cigány nevében követte el a fehér emberrel szembeni vérbosszú keretében. És amikor feltörték a kocsimat, azt sem hiszem, hogy csak cigányok tehették, de ha mégis, akkor sem az összes. Érthető?

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #51924 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:50:25 »

1:1    ""fogalmazzálbazmeg értehtőbben a faszomba de tényleg !""

Grin
hu bazdmeg igazad van  Roll Eyes Grin Grin Grin Grin

RNIE
« Hozzászólás #51923 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:49:55 »

Nem mondanám, sőt vannak igen kellemetlen tapasztalataim velük, és igyekszem távol tartani magam és családom
Értem,de-itt magamra gondolok-nem szeretném megvizsgálni semmilyen szemszögből és hogy úgymond politikailag inkorrekt vagyok velük szemben azt tök büszkén vállalom
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #51922 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:49:37 »

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Grin .............ma se ébredtem hiába  ! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ugye a mester nem alszik soha csak kiszolgál   Grin Grin Grin Grin Grin

Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #51921 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:49:33 »

már ne is haragudj de értem én amit írsz de nem helytálló

valamint a vehemenciát sem értem amit ily ízesen taglalsz nyilván szándékosan, már megbocsájts !
ugyanis igazán csak a levegőbe beszélsz de de azt roppant entellektuel módon.
van erre közönség vajon ?

és még kétszer kérek elénézést !
és ezúton mégegyszer külön csak tőled !
és kérlek ne hidd hogy ez most egy pikért rád kihegyezett piszkálódás
csak írd már le a véleményed légyszíves
ugyanis a mondanivalód amit gyönyörűen becsomagoltál ízes és műveltséged és tanult intelligenciád nyilván tökéletesen bizonyító rizsába , számomra pl érthetelen !
de ez nyilván az alulintegrált mivoltom tükrözi !

fogalmazzálbazmeg értehtőbben a faszomba de tényleg !
1:1    ""fogalmazzálbazmeg értehtőbben a faszomba de tényleg !""

Grin
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #51920 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:48:08 »

"Rákosi Mátyás a ligetben testőreitől körülvéve átveszi az úttörőktől kapott narancssárga lufikat"

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Grin .............ma se ébredtem hiába  ! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nem elérhető vetart

« Hozzászólás #51919 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:46:54 »

te valamiért nagy cigánybarát vagy amivel nincs gond mert szíved joga,csak ne próbáld már rámtukmálni ok?
Nem mondanám, sőt vannak igen kellemetlen tapasztalataim velük, és igyekszem távol tartani magam és családom tőlük. De ez nem jelenti azt, hogy az általánosítást megengedném magamnak. Az túl könnyű lenne. Mindig lehet találni célpontot az utálatnak. Szerintem ez nem elegáns, a világ demokratikusabb részein nem PC (politically correct). Sajnálom, ha úgy érezted, rád-rátok akarom tukmálni az evvel kapcsolatos nézeteimet, ez a lehető legtávolabb állt tőlem. Csak azt szerettem volna elérni, hogy  gondolkodjatok el egy kicsit ezen, vizsgáljátok meg a kérdés más szemszögből is. Ok?

Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #51918 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:45:51 »

valamint a vehemenciát sem értem amit ily ízesen taglalsz nyilván szándékosan, már megbocsájts !

ugyanis a mondanivalód amit gyönyörűen becsomagoltál ízes és műveltséged és tanult intelligenciád nyilván tökéletesen bizonyító rizsába , számomra pl érthetelen !

a kkurrva eget  Evil  kezdtem elveszteni a fonalat de utso monadatoddal helyretetted a dolgokat a fejemben!kosz mester  Evil

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #51917 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:43:12 »

Amit leírsz, az külön-külön mind igaz. De csak részigazságok. És együtt, ilyen rendszerezésben tendenciózus, általánosító. Abban is igazad van, hogy az okokat kellene feltárni, de amit pl. okként említesz (letelepítés), az nem állja meg a helyét, hiszen nem ok, hanem okozat. Ugyanis a cigányokat azért kellett letelepíteni, mert a modernizálódó világban azok a foglalkozások, amiket vándorlásaik során űztek (vályogvetés, drótostótkodás-edényjavítás, kupeckedés stb.) megszűntek, ill. nem volt rájuk igény.

RNIE
« Hozzászólás #51916 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:38:21 »

Késő van, összegezném az elhangzottakat, illetve levonnám mindenki számára közérthetően a tanulságot:
NÉZZETEK SOUTH PARKOT! Jó éjszakát, elmentem aludni.
Nem elérhető vetart

« Hozzászólás #51915 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:36:45 »

Illetve azok a foglakozások amit a letelepedésük óta űznek(lopás,zsebelés,autófeltörés,stb)nem szűntek meg pedig nincs rá igény
Késő van, összegezném az elhangzottakat, illetve levonnám mindenki számára közérthetően a tanulságot:
NÉZZETEK SOUTH PARKOT! Jó éjszakát, elmentem aludni.

RNIE
« Hozzászólás #51914 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:29:20 »

azok a foglalkozások, amiket vándorlásaik során űztek (vályogvetés, drótostótkodás-edényjavítás, kupeckedés stb.) megszűntek, ill. nem volt rájuk igény.
Illetve azok a foglakozások amit a letelepedésük óta űznek(lopás,zsebelés,autófeltörés,stb)nem szűntek meg pedig nincs rá igény
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #51913 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:27:38 »

Igaz amit irok nem bogaras tema sőt.  OFF Azt mondom hogy erdemes megnezni mert megvilagosodtam es egy igen nagy halmazban elo csoportot foglal ossze eme kis VIDIJÓ. Undecided Undecided Lips Sealed
http://www.youtube.com/watch?v=FGTr_9fON0Y

Nem elérhető vetart

« Hozzászólás #51912 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:26:16 »

Tévedsz: egy népcsoport használja ki, egyébként nagyon jogosan - sajnos...
Sokan hülyék lennének melózni, ha azt látják:
1. Alulképzettek, de aki tanul, az sem boldogul mindig, sőt...
2. Valljuk be már csak bőrszín miatt is egy-két meló csukva előlük
3. Akármekkora disznósgot is csinálnak, egy értelmesnek mondott politikai réteg a toleranciára hivatkjozva (meghát ugye ütőkártya...) bármi áron kiáll mellettük
4. A médiában sem a dolgos közülük kikerült embereket nyomják (van ilyen!), hane,m a hülye Győzikét és társait
5. Egy csomóan lopásból élnek a nagykutyák közül, akkor őket, a kicsiket is megilleti valami...

Mondjuk ki: a cigányság megváltoztatását a társadalmi állapotok rendbetételével kellene kezdeni, illetve a politikai élősködők eltávolításával.
Pont azok érzékenykednek itt a problémával kapcsolatosan, akik annak a társaságnak a szellemi örökösei, amelyik leszoktatta a munkáról a cigányságot (erőszakosan letelepítette őket...).
Amit leírsz, az külön-külön mind igaz. De csak részigazságok. És együtt, ilyen rendszerezésben tendenciózus, általánosító. Abban is igazad van, hogy az okokat kellene feltárni, de amit pl. okként említesz (letelepítés), az nem állja meg a helyét, hiszen nem ok, hanem okozat. Ugyanis a cigányokat azért kellett letelepíteni, mert a modernizálódó világban azok a foglalkozások, amiket vándorlásaik során űztek (vályogvetés, drótostótkodás-edényjavítás, kupeckedés stb.) megszűntek, ill. nem volt rájuk igény.

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #51911 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:20:27 »

"Rákosi Mátyás a ligetben testőreitől körülvéve átveszi az úttörőktől kapott narancssárga lufikat"
Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #51910 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:18:01 »

ratro számát valaki tudja és megadná?

Köszönöm! Megvan már.
Nem elérhető suki

20/4848-392

« Hozzászólás #51909 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:16:58 »

jövőhéten leszek netközelben, üdvw.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #51908 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:10:35 »

Ez kész!! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #51907 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:07:57 »

Szerintem nem egy népcsoport használja ki a lehetőséget, hanem néhány prominens képviselőjük. Ne felejtsük el, hogy ezeket az embereket a saját vezetőik sanyargatják, kifosztják, átverik, nyomorban tartják, bűncselekmények elkövetésére késztetik, stb. A politikusok pedig mindig, mindennel (vissza)élnek, ezt a kártyát is egymás ellen, vagy a közhangulat irányításának eszközeként játszák ki.
Tévedsz: egy népcsoport használja ki, egyébként nagyon jogosan - sajnos...
Sokan hülyék lennének melózni, ha azt látják:
1. Alulképzettek, de aki tanul, az sem boldogul mindig, sőt...
2. Valljuk be már csak bőrszín miatt is egy-két meló csukva előlük
3. Akármekkora disznósgot is csinálnak, egy értelmesnek mondott politikai réteg a toleranciára hivatkjozva (meghát ugye ütőkártya...) bármi áron kiáll mellettük
4. A médiában sem a dolgos közülük kikerült embereket nyomják (van ilyen!), hane,m a hülye Győzikét és társait
5. Egy csomóan lopásból élnek a nagykutyák közül, akkor őket, a kicsiket is megilleti valami...

Mondjuk ki: a cigányság megváltoztatását a társadalmi állapotok rendbetételével kellene kezdeni, illetve a politikai élősködők eltávolításával.
Pont azok érzékenykednek itt a problémával kapcsolatosan, akik annak a társaságnak a szellemi örökösei, amelyik leszoktatta a munkáról a cigányságot (erőszakosan letelepítette őket...).

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
RNIE
« Hozzászólás #51906 Dátum: 2008 Augusztus 28, 22:01:43 »

Rajzot, májsztro!!

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #51905 Dátum: 2008 Augusztus 28, 21:55:34 »

aszemétrákosi
Rajzot, májsztro!!

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #51904 Dátum: 2008 Augusztus 28, 21:54:39 »

aszemétrákosi
monnyonle

RNIE
« Hozzászólás #51903 Dátum: 2008 Augusztus 28, 21:51:52 »

Ne felejtsük el, hogy ezeket az embereket a saját vezetőik sanyargatják, kifosztják, átverik, nyomorban tartják,
aszemétrákosi
Nem elérhető vetart

« Hozzászólás #51902 Dátum: 2008 Augusztus 28, 21:49:04 »

Akkor lépj egyet előre...
Ez a bizonyos népcsoport csak kihasználja a lehetőségeit, amelyek most igen szélesek, köszönhetően jónéhány politikai elit emberszabású szabadgondolkodónak.
A hiba abban van, hogy ezt a rendszert valakik fenntartják, politikai hasznot húznak belőle, mert nemegyszer ez a "embercsoporttal kapcsolatos kérdés" a jolly joker a kezükben. Mint ahogy a zsidókérdés is. Meg a nácikérdés is. És még folytathatnám...
Szerintem nem egy népcsoport használja ki a lehetőséget, hanem néhány prominens képviselőjük. Ne felejtsük el, hogy ezeket az embereket a saját vezetőik sanyargatják, kifosztják, átverik, nyomorban tartják, bűncselekmények elkövetésére késztetik, stb. A politikusok pedig mindig, mindennel (vissza)élnek, ezt a kártyát is egymás ellen, vagy a közhangulat irányításának eszközeként játszák ki.

Oldalak: 1 ... 2242 2243 2244 2245 2246 [2247] 2248 2249 2250 2251 2252 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: