www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 18, 18:33:55
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
Szóljatok ide
Oldalak:
1
...
2088
2089
2090
2091
2092
[
2093
]
2094
2095
2096
2097
2098
...
3545
Szerző
Téma: Szóljatok ide (Megtekintve 27889360 alkalommal)
Binci
Re: Szóljatok ide
«
Hozzászólás #58101 Dátum:
2009 Január 07, 21:56:51 »
Idézetet írta: gyuszkó - 2009 Január 07, 21:37:40
Kezdem megérteni, hogy miért koccol le nem egy régi fórumos, vagy csak alig látogatja.
NAGYON KEZD ELHARAPÓZNI EGY OLYAN HANGNEM, AMI ABSZOLÚTE NEM IDEVALÓ.
MARHÁRA NEM ÉRDEKEL, KICSODA AZ ILLETŐ, HÁNY FÜLE, MEG BOGARA VAN, MEG MEKKORA LÁBA, DE EZT A HANGNEMET KEZDEM NAGYON RÜHELLNI. AZ SEM ÉRDEKEL, HOGY MÁS FÓRUMOKON HOGYAN MEGY.
EGYSZERŰEN AZ ILYEN JELLEGŰ KEMÉNYKEDÉSEKET PRIVÁTBAN KELLENE INTÉZNI, EGYÉBKÉNT MEG OTT VAN AZ ANYÁZÓS!
JA, ÉS KÉRETIK AZ ÉRINTETTEKTŐL, DE FŐLEG KRAFTER KOLLÉGÁTÓL OLVASGATNI A RÉGI FÓRUMOT! CSAK ÚGY, HOGY SZOKJA A NORMÁLIS HANGNEMET.
Én nem vagyok túl régi, de már új sem, de nekem is kurva unalmas már, ami itt megy.
Hasznosat egyre kevesebbet lehet olvasni, de anyázás, egymás közti csevegés, az van.
Igaz, nem kötelező olvasni, lehet tartom magam hozzá a jövőben.
Rozsdakupac Magazin
Holló
yeah Boy
«
Hozzászólás #58100 Dátum:
2009 Január 07, 21:49:12 »
igazi faszok vagytok
Tudtátok, hogy a holló az 1etlen madárfaj, ami pusztán az élvezet kedvéért repül?
by KIZS
ESZ-764
Samu 66
«
Hozzászólás #58099 Dátum:
2009 Január 07, 21:40:43 »
Idézetet írta: matchbox - 2009 Január 07, 21:32:06
Miután elolvastam ezt
http://www.evpermanent.com/hu/infohu.php
és megnéztem ezt
http://www.evalbum.com/2278
egyre jobban tetszik az elektromos autó gondolata.
ez is érdekes, tetszik
http://www.youtube.com/watch?v=KTv01SVpxhQ&feature=related
www.talizmansport.hu
gyuszkó
ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!
«
Hozzászólás #58098 Dátum:
2009 Január 07, 21:37:40 »
Idézetet írta: Vagabond - 2009 Január 07, 21:21:12
Én ezt teljes egészében beidézem,mert aszonta,hogy kiregel,s akkor ugrik ez a gyöngyszem!
Kezdem megérteni, hogy miért koccol le nem egy régi fórumos, vagy csak alig látogatja.
NAGYON KEZD ELHARAPÓZNI EGY OLYAN HANGNEM, AMI ABSZOLÚTE NEM IDEVALÓ.
MARHÁRA NEM ÉRDEKEL, KICSODA AZ ILLETŐ, HÁNY FÜLE, MEG BOGARA VAN, MEG MEKKORA LÁBA, DE EZT A HANGNEMET KEZDEM NAGYON RÜHELLNI. AZ SEM ÉRDEKEL, HOGY MÁS FÓRUMOKON HOGYAN MEGY.
EGYSZERŰEN AZ ILYEN JELLEGŰ KEMÉNYKEDÉSEKET PRIVÁTBAN KELLENE INTÉZNI, EGYÉBKÉNT MEG OTT VAN AZ ANYÁZÓS!
JA, ÉS KÉRETIK AZ ÉRINTETTEKTŐL, DE FŐLEG KRAFTER KOLLÉGÁTÓL OLVASGATNI A RÉGI FÓRUMOT! CSAK ÚGY, HOGY SZOKJA A NORMÁLIS HANGNEMET.
Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
RNIE
«
Hozzászólás #58097 Dátum:
2009 Január 07, 21:37:24 »
mi volt ez a bohócot csinálni mindenkiből dolog??lemaradtam róla
Mr.Horsepower
«
Hozzászólás #58096 Dátum:
2009 Január 07, 21:37:19 »
Idézetet írta: Protheus - 2009 Január 07, 21:34:01
Hat ize ... Ha kiregel Krafter akkor a hozzaszolasai megmaradnak, tehat akar torolhetned is ezt a bazi hosszu hozzaszolast (legyszi')! De remeljuk nem regel ki, csak felrevonul egy kicsit majd tovabb okitja itt a nepes tarsasagot. :-) Kicsit visszafogottabban. ;-)
És ez most komoly?
A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #58095 Dátum:
2009 Január 07, 21:34:01 »
Idézetet írta: Vagabond - 2009 Január 07, 21:21:12
Én ezt teljes egészében beidézem,mert aszonta,hogy kiregel,s akkor ugrik ez a gyöngyszem!
Hat ize ... Ha kiregel Krafter akkor a hozzaszolasai megmaradnak, tehat akar torolhetned is ezt a bazi hosszu hozzaszolast (legyszi')! De remeljuk nem regel ki, csak felrevonul egy kicsit majd tovabb okitja itt a nepes tarsasagot. :-) Kicsit visszafogottabban. ;-)
Buzi, aki fékez! :-)))
matchbox
«
Hozzászólás #58094 Dátum:
2009 Január 07, 21:32:06 »
Miután elolvastam ezt
http://www.evpermanent.com/hu/infohu.php
és megnéztem ezt
http://www.evalbum.com/2278
egyre jobban tetszik az elektromos autó gondolata.
abes
«
Hozzászólás #58093 Dátum:
2009 Január 07, 21:29:37 »
Idézetet írta: Balage - 2009 Január 07, 21:26:54
Nem akarok parasztnak tünni, de én szóltam.
Feladod valamikor a csomagot? Újra indult a gyár. Köszönöm.
Jó, hogy szólsz holnap feladom.
Balage
Low Fast - többet forog, jobban pörög
«
Hozzászólás #58092 Dátum:
2009 Január 07, 21:26:54 »
Nem akarok parasztnak tünni, de én szóltam.
Feladod valamikor a csomagot? Újra indult a gyár. Köszönöm.
Idézetet írta: abes - 2009 Január 07, 21:23:16
1971 VW 1300 GT-L
1999 Piaggio Liberty 50 2T
abes
«
Hozzászólás #58091 Dátum:
2009 Január 07, 21:26:11 »
Idézetet írta: Vagabond - 2009 Január 07, 21:24:57
Mér,benne vagyok a 3-ban?
Ja,nem olvastam!
nem csak nehogy berág. Meg a vérnyomásod....
Vagabond
A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298
«
Hozzászólás #58090 Dátum:
2009 Január 07, 21:24:57 »
Idézetet írta: abes - 2009 Január 07, 21:23:16
Vaga ne olvasd!
Mér,benne vagyok a 3-ban?
Ja,nem olvastam!
Tóth Zoltán
abes
«
Hozzászólás #58089 Dátum:
2009 Január 07, 21:23:16 »
Idézetet írta: Balage - 2009 Január 07, 21:20:55
van ember aki ezt végig olvassa?
Vaga ne olvasd!
Vagabond
A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298
«
Hozzászólás #58088 Dátum:
2009 Január 07, 21:21:12 »
Idézetet írta: Krafter - 2009 Január 07, 21:00:20
Nem volt a terveim között hogy csörtézzek veled,de a hozzászólásod meggyőzött.
"(latinul a kedvedért "Audiatur et altera pars!" , ad 2 mert engem is érint "
Megkiméllek a "kedvedért" szócska használatától,latinból perfekt vagyok.
"-(elolvasva eddig 11.db hozzászólásodat -nem szeretnék csak ebből véleményt alkotni valakiről, ezért rólad sem teszed ezt- de azt elárulom h elég rossz fényben tüntetnek fel téged
)"
Erre ki kért meg téged?
Honnan veszed a bátorságot hogy az általad megvizsgált 11 beirásom alapján véleményt alkoss rólam?
"Igenis, a bogarhatu.hu fóruma egy jó közösség
bár látom egyesek nem szeretik a vicceket sem- csak sajnálni tudlak. "
Igen a bogarhatu.hu szerintem is egy jó közösség.
De ha ezt te is leirtad,akkor már nem volt hiábavaló az elöző hozzászolásom.
Amugy meg megint beleestél állandóan ismétlödö hibádba és ismeretlenül alkotsz véleményt arról akit csak 11 hozzászólásbol probálsz megismerni.
Kimondottan szeretem a vicceket és egy roppant vigkedélyü embernek tartom magam aki nem szorul a sajnálatodra!
"
nem ártana talán életedben egyszer elolvasni egy Magyar Alkotmányt (többször módosított 1949. évi XX.tv) hogy tisztában legyél a jogaiddal illetve kötelezettségeiddel ebben az országban."
Megint tévedsz,már röstellem leirni de ez a helyzet.
A Magyar Alkotmányt még a te kedvedért se tudom legalább egyszer elolvasni mert kb 100-szor olvastam .
Lehet hogy neked kéne behatobban tanulmányozni,mielött mást
próbálsz helyre tenni ezen a téren.ebben az országban.
"
NEM LEHET SZANKCIONÁLNI EGY OLYAN DOLGOT AMI ADDIG NEM VOLT TILOS, ÉS NEM LEHET SZANKCIÓKÉNT OLYAN BŰNTETÉST ALKALMAZNI-KISZABNI AMI ADDIG NEM VOLT ( igyekeztem most nagyon egyszerűen-érthetően fogalmazni h megértsd )"
Az egyszerü(és egyben lenézö,kioktatő) fogalmazást köszönöm de nem szükséges ennyire kimélned,értek én a szóból(is)
Az általad kiemelt(nagybetüs a gyengébbek kedvéért) résznek van egy másik olvasata is.
Eszerint ha nem tilos az adott szituácioban kifogásolt cselekedet,akkor nem számit sem az emberség sem a gerincesség sem a becsület.
Lehet bátran szórakozni a többi forumossal ugysem lesz semmi(jogi) következménye.
De emberi következménye az lett de ez téged ne zavarjon.
Lehet hogy ujdonságot közlök veled de itt nem jogászok azok akik forumoznak hanem mindenféle emberek.Tudod?
"Kit bántottunk meg KONKRÉTAN és MITŐL voltunk bomlasztóak??"
Ha visszaolvasol erre is választ kapsz.
"Már bocs, de ha valakit meg akarok szivatni
- akkor annak csúnyább vége lesz..."
Ez jogilag több mint fenyegetés nagyon megijedtem.
"Előbb volt a Woodoo- aztán én vwoodoo (becenéven) kerültem ide- regisztráláson után derült ki h csupán egy karakterben tér el a fórumnevünk-amit sokan sokszor össze is kevernek egyesek- de ha mi nem csináltunk ebből problémát akkor te miért teszed???"
Ha ezt magyaráznom kell neked akkor nem nekem kell orvoshoz fordulnom ahogy javasoltad.
Ujra azt tudom mondani olvassál vissza és látni fogod a reakciokat a nicknévvel és avatarcserével végrehajtott kis tréfátokkal kapcsolatban.Nektek lehet hogy jó vicc volt de a közönséget átvertétek szándékosan.
"voltak itt a fórumon már keményebb anyázások, sőt fenyegetőzések, fegyveres puskás kép belinkelése, politikai nézetek illetve roma származással kapcsolatos megnyilvánulások is.... mégsem tiltottak ki senkit sem
Akkor Te minek ugrálsz?? Menjél inkább a kirgiz testvéreidhez fórumozni
"
Ebben az olvasatban nekem az jön le hogy bátran lehet továbbra is anyázni fenyegetözni fegyveres képet belinkelni romázni mert ugysem tiltanak ki.
Tisztában vagy azzal amit irsz?
Lehet az a kirgiz topik mégis téged vár.
" nincs megtiltva senkinek sem, csak tudod - szerintem NEM ILYEN BUNKÓ HANGNEMBEN KELLENE MEGTENNI
"
A BUNKÓ HANGNEM szándékos volt figyelemfelkeltö oktató jellegü.
Ezért ebben a válaszban igyekszem kerülni pedig nagyon viszket az ujjam. Azt a célt mindenesetre elérte hogy volt reagálás.
"az a nőcis schiebedachos képet a 18+ (azon belül is a nők-be) való, de ebből sem csinálunk/csináltam vitát ahogy te.... csak tudomásul kell venni.."
Én is tudomásul vettem.Az a helyzet hogy ott kapcsolodtam a témához.Azt hittem széleskörü ismereteid alapján ezt nem kell megmagyaráznom.
"Ezek után úgy érzem a legkevesebb, amit tehetsz az az hogy bocsánatot kérsz és új lappal indulsz nálam! "
Abszolut nem érzem szükségét hogy bocsánatot kérjek.
Azt sem tudom hogy miért kellene uj lappal indulnom pont NÁLAD?
Azt viszont határozottan állitom hogy neked kellene sok embertöl bocsánatot kérni itt a forumon.
Azoktol akikböl hülyét csináltatok egy napon keresztül.
De ez ugye nem gond mert amit a törvény nem tilt azt lehet csinálni legfeljebb a gyomor fordul ki másnál.
Maradok tisztelettel az a "KEMÉNY"fiu aki ezután kiregel.
Tóth Zoltán
Balage
Low Fast - többet forog, jobban pörög
«
Hozzászólás #58087 Dátum:
2009 Január 07, 21:20:55 »
van ember aki ezt végig olvassa?
...
1971 VW 1300 GT-L
1999 Piaggio Liberty 50 2T
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #58086 Dátum:
2009 Január 07, 21:18:32 »
Ez mi?
tonio
«
Hozzászólás #58085 Dátum:
2009 Január 07, 21:00:20 »
Idézetet írta: vwoodoo - 2009 Január 07, 17:36:12
Krafter-nek!
Már a neved is "keményt" jelent
, mint eddig az összes hsz.-ed itt a fórumon... Olvastam tegnapi hsz-ed, amire nem is akartam válaszolni-de most mégis kivételt teszek, h miért??? Ad 1 Hallgattassék meg a másik fél is! (latinul a kedvedért "Audiatur et altera pars!" , ad 2 mert engem is érint a "leköcsögözésed"
-tévedésben vagy... mert NEM muszáj fórumozni itt senkinek sem, senki sem kényszerből van itt, neked sem kötelező, és amúgy írni sem muszáj
-a rendrakást sz.tem kezdje mindenki a maga portáján -(elolvasva eddig 11.db hozzászólásodat -nem szeretnék csak ebből véleményt alkotni valakiről, ezért rólad sem teszed ezt- de azt elárulom h elég rossz fényben tüntetnek fel téged
)
-Milyen közösség az ahol két vudubaba megszivat pusztán viccböl mindenkit??
Igenis, a bogarhatu.hu fóruma egy jó közösség
bár látom egyesek nem szeretik a vicceket sem- csak sajnálni tudlak. Tényleg, megkérdezhetem amúgy tőled h mikor nevettél utoljára egy jót
?? Orvosok néha terápiás gyógymódként is szokták javasolni a nevetést befordult-depressziós-pesszimista-magányos embereknek....
-Mindezt ugy elöadva,hogy füszerezik a dumájukat latin idézetekkel,burkolt célozgatásokkal,állandóan,minden beirással valakit megbántva,bomlasztják a közösséget.
Ne várd h bocsánatot kérjek műveltségbeli hiányosságaidért
nem ártana talán életedben egyszer elolvasni egy Magyar Alkotmányt (többször módosított 1949. évi XX.tv) hogy tisztában legyél a jogaiddal illetve kötelezettségeiddel ebben az országban.
Amit írtam az arra vonatkozott h NEM LEHET SZANKCIONÁLNI EGY OLYAN DOLGOT AMI ADDIG NEM VOLT TILOS, ÉS NEM LEHET SZANKCIÓKÉNT OLYAN BŰNTETÉST ALKALMAZNI-KISZABNI AMI ADDIG NEM VOLT ( igyekeztem most nagyon egyszerűen-érthetően fogalmazni h megértsd )
Kit bántottunk meg KONKRÉTAN és MITŐL voltunk bomlasztóak??
-Hogy megszivattuk volna ezzel az egész közösséget???
Már bocs, de ha valakit meg akarok szivatni
- akkor annak csúnyább vége lesz...
Kicsit utánanézhetnél, nem tegnap vagy egy hónapja regisztrált fórumozó tagok vagyunk.... Előbb volt a Woodoo- aztán én vwoodoo (becenéven) kerültem ide- regisztráláson után derült ki h csupán egy karakterben tér el a fórumnevünk-amit sokan sokszor össze is kevernek egyesek- de ha mi nem csináltunk ebből problémát akkor te miért teszed???
-A nicknévvel és avatarral csinált kis játékuk még egy kirgiz forumon is nevetséges,onnan (is) páros lábbal basznák ki az ilyeneket!
voltak itt a fórumon már keményebb anyázások, sőt fenyegetőzések, fegyveres puskás kép belinkelése, politikai nézetek illetve roma származással kapcsolatos megnyilvánulások is.... mégsem tiltottak ki senkit sem
-Fel kéne ébredni! Senki nem mer beszolni az ilyen köcsögöknek??
dehogynem (megtették), nincs megtiltva senkinek sem, csak tudod - szerintem NEM ILYEN BUNKÓ HANGNEMBEN KELLENE MEGTENNI
-Nézzél körül a fórumon struktúrájában, Stonemen -nek igenis igaza volt- mert az a nőcis schiebedachos képet a 18+ (azon belül is a nők-be) való, de ebből sem csinálunk/csináltam vitát ahogy te.... csak tudomásul kell venni..
Ezek után úgy érzem a legkevesebb, amit tehetsz az az hogy bocsánatot kérsz és új lappal indulsz nálam! De tudod mit... attól sem leszek boldogabb/szomorúbb ha mégsem teszed meg..
Ennyi!
"-(elolvasva eddig 11.db hozzászólásodat -nem szeretnék csak ebből véleményt alkotni valakiről, ezért rólad sem teszed ezt- de azt elárulom h elég rossz fényben tüntetnek fel téged
)"
Erre ki kért meg téged?
Honnan veszed a bátorságot hogy az általad megvizsgált 11 beirásom alapján véleményt alkoss rólam?
"Igenis, a bogarhatu.hu fóruma egy jó közösség
bár látom egyesek nem szeretik a vicceket sem- csak sajnálni tudlak. "
Igen a bogarhatu.hu szerintem is egy jó közösség.
De ha ezt te is leirtad,akkor már nem volt hiábavaló az elöző hozzászolásom.
Amugy meg megint beleestél állandóan ismétlödö hibádba és ismeretlenül alkotsz véleményt arról akit csak 11 hozzászólásbol probálsz megismerni.
Kimondottan szeretem a vicceket és egy roppant vigkedélyü embernek tartom magam aki nem szorul a sajnálatodra!
"
nem ártana talán életedben egyszer elolvasni egy Magyar Alkotmányt (többször módosított 1949. évi XX.tv) hogy tisztában legyél a jogaiddal illetve kötelezettségeiddel ebben az országban."
Megint tévedsz,már röstellem leirni de ez a helyzet.
A Magyar Alkotmányt még a te kedvedért se tudom legalább egyszer elolvasni mert kb 100-szor olvastam .
Lehet hogy neked kéne behatobban tanulmányozni,mielött mást
próbálsz helyre tenni ezen a téren.ebben az országban.
"
NEM LEHET SZANKCIONÁLNI EGY OLYAN DOLGOT AMI ADDIG NEM VOLT TILOS, ÉS NEM LEHET SZANKCIÓKÉNT OLYAN BŰNTETÉST ALKALMAZNI-KISZABNI AMI ADDIG NEM VOLT ( igyekeztem most nagyon egyszerűen-érthetően fogalmazni h megértsd )"
Az egyszerü(és egyben lenézö,kioktatő) fogalmazást köszönöm de nem szükséges ennyire kimélned,értek én a szóból(is)
Az általad kiemelt(nagybetüs a gyengébbek kedvéért) résznek van egy másik olvasata is.
Eszerint ha nem tilos az adott szituácioban kifogásolt cselekedet,akkor nem számit sem az emberség sem a gerincesség sem a becsület.
Lehet bátran szórakozni a többi forumossal ugysem lesz semmi(jogi) következménye.
De emberi következménye az lett de ez téged ne zavarjon.
Lehet hogy ujdonságot közlök veled de itt nem jogászok azok akik forumoznak hanem mindenféle emberek.Tudod?
"Kit bántottunk meg KONKRÉTAN és MITŐL voltunk bomlasztóak??"
Ha visszaolvasol erre is választ kapsz.
"Már bocs, de ha valakit meg akarok szivatni
- akkor annak csúnyább vége lesz..."
Ez jogilag több mint fenyegetés nagyon megijedtem.
"Előbb volt a Woodoo- aztán én vwoodoo (becenéven) kerültem ide- regisztráláson után derült ki h csupán egy karakterben tér el a fórumnevünk-amit sokan sokszor össze is kevernek egyesek- de ha mi nem csináltunk ebből problémát akkor te miért teszed???"
Ha ezt magyaráznom kell neked akkor nem nekem kell orvoshoz fordulnom ahogy javasoltad.
Ujra azt tudom mondani olvassál vissza és látni fogod a reakciokat a nicknévvel és avatarcserével végrehajtott kis tréfátokkal kapcsolatban.Nektek lehet hogy jó vicc volt de a közönséget átvertétek szándékosan.
"voltak itt a fórumon már keményebb anyázások, sőt fenyegetőzések, fegyveres puskás kép belinkelése, politikai nézetek illetve roma származással kapcsolatos megnyilvánulások is.... mégsem tiltottak ki senkit sem
"
Ebben az olvasatban nekem az jön le hogy bátran lehet továbbra is anyázni fenyegetözni fegyveres képet belinkelni romázni mert ugysem tiltanak ki.
Tisztában vagy azzal amit irsz?
Lehet az a kirgiz topik mégis téged vár.
" nincs megtiltva senkinek sem, csak tudod - szerintem NEM ILYEN BUNKÓ HANGNEMBEN KELLENE MEGTENNI
"
A BUNKÓ HANGNEM szándékos volt figyelemfelkeltö oktató jellegü.
Ezért ebben a válaszban igyekszem kerülni pedig nagyon viszket az ujjam. Azt a célt mindenesetre elérte hogy volt reagálás.
"az a nőcis schiebedachos képet a 18+ (azon belül is a nők-be) való, de ebből sem csinálunk/csináltam vitát ahogy te.... csak tudomásul kell venni.."
Én is tudomásul vettem.Az a helyzet hogy ott kapcsolodtam a témához.Azt hittem széleskörü ismereteid alapján ezt nem kell megmagyaráznom.
"Ezek után úgy érzem a legkevesebb, amit tehetsz az az hogy bocsánatot kérsz és új lappal indulsz nálam! "
Abszolut nem érzem szükségét hogy bocsánatot kérjek.
Azt sem tudom hogy miért kellene uj lappal indulnom pont NÁLAD?
Azt viszont határozottan állitom hogy neked kellene sok embertöl bocsánatot kérni itt a forumon.
Azoktol akikböl hülyét csináltatok egy napon keresztül.
De ez ugye nem gond mert amit a törvény nem tilt azt lehet csinálni legfeljebb a gyomor fordul ki másnál.
wob974
«
Hozzászólás #58084 Dátum:
2009 Január 07, 20:50:15 »
Idézetet írta: vw1966 - 2009 Január 07, 19:37:50
keresek fényképet bogár motorszámáról ami még gyári!
Nincs abban semmi különleges.
Nekem is van.
Vegyetek VW modelleket!:
https://picasaweb.google.com/wob974/EladoVWModellekForSale
Képek:
https://picasaweb.google.com/wob1974
Videók:
http://www.youtube.com/user/wob974#g/u
vetart
1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db
«
Hozzászólás #58083 Dátum:
2009 Január 07, 20:37:33 »
Idézetet írta: suki - 2009 Január 07, 10:57:11
Szewasztok, utolagosan B.U.É.K. mindenkinek!!Én nem jol kezdtem az évet,1.-5.-ig ágyat nyomtam betegség miatt,valami "kalicid" vagy valami ilyesmi nevü virus ledöntöt,kész voltam,nem kivánom senkinek
!!DE MOST MÁR ITTVAGYOK FITTEN!!
CALICI-VÍRUS
Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74, Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Narancs
«
Hozzászólás #58082 Dátum:
2009 Január 07, 19:45:07 »
Idézetet írta: vw1966 - 2009 Január 07, 19:37:50
[a csatolmányt egy admin törölte]
vw1966
«
Hozzászólás #58081 Dátum:
2009 Január 07, 19:37:50 »
vwoodoo
«
Hozzászólás #58080 Dátum:
2009 Január 07, 19:35:24 »
Idézetet írta: Protheus - 2009 Január 07, 19:25:34
Nah ez az, amit pontosan privatban kellett volna elkuldened neki... Neki irtad az osszes pontot.
Ez jogos es igy is tortent. :-)
Azok után h nyilvánosan sértette meg (becsületünket) csakis nyilvános formában kívántam rá reagálni
Priv.ben (eddig még) senki sem jelentkezett nálam
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #58079 Dátum:
2009 Január 07, 19:25:34 »
Idézetet írta: vwoodoo - 2009 Január 07, 17:36:12
Krafter-nek!
Nah ez az, amit pontosan privatban kellett volna elkuldened neki... Neki irtad az osszes pontot.
Idézet
Amit írtam az arra vonatkozott h NEM LEHET SZANKCIONÁLNI EGY OLYAN DOLGOT AMI ADDIG NEM VOLT TILOS, ÉS NEM LEHET SZANKCIÓKÉNT OLYAN BŰNTETÉST ALKALMAZNI-KISZABNI AMI ADDIG NEM VOLT ( igyekeztem most nagyon egyszerűen-érthetően fogalmazni h megértsd )
Ez jogos es igy is tortent. :-)
vwoodoo
«
Hozzászólás #58078 Dátum:
2009 Január 07, 17:36:12 »
Idézetet írta: Krafter - 2009 Január 06, 19:40:45
Ritkán irok,de most megint muszáj.
Szerinted az a nénis kép a legnagyobb gond ezen a forumon?
A rendrakást egészen máshol kellene kezdeni!
Milyen közösség az ahol két vudubaba megszivat pusztán viccböl mindenkit?
Mindezt ugy elöadva,hogy füszerezik a dumájukat latin idézetekkel,burkolt célozgatásokkal,állandóan,minden beirással valakit megbántva,bomlasztják a közösséget.
A nicknévvel és avatarral csinált kis játékuk még egy kirgiz forumon is nevetséges,onnan (is) páros lábbal basznák ki az ilyeneket!
Fel kéne ébredni! Senki nem mer beszolni az ilyen köcsögöknek??
Én szóltam! Nem kell válaszolni rá,biztos hogy nem leszek vitapartner!
Ennyi!
Krafter-nek!
Már a neved is "keményt" jelent
, mint eddig az összes hsz.-ed itt a fórumon... Olvastam tegnapi hsz-ed, amire nem is akartam válaszolni-de most mégis kivételt teszek, h miért??? Ad 1 Hallgattassék meg a másik fél is! (latinul a kedvedért "Audiatur et altera pars!" , ad 2 mert engem is érint a "leköcsögözésed"
-tévedésben vagy... mert NEM muszáj fórumozni itt senkinek sem, senki sem kényszerből van itt, neked sem kötelező, és amúgy írni sem muszáj
-a rendrakást sz.tem kezdje mindenki a maga portáján -(elolvasva eddig 11.db hozzászólásodat -nem szeretnék csak ebből véleményt alkotni valakiről, ezért rólad sem teszed ezt- de azt elárulom h elég rossz fényben tüntetnek fel téged
)
-Milyen közösség az ahol két vudubaba megszivat pusztán viccböl mindenkit??
Igenis, a bogarhatu.hu fóruma egy jó közösség
bár látom egyesek nem szeretik a vicceket sem- csak sajnálni tudlak. Tényleg, megkérdezhetem amúgy tőled h mikor nevettél utoljára egy jót
?? Orvosok néha terápiás gyógymódként is szokták javasolni a nevetést befordult-depressziós-pesszimista-magányos embereknek....
-Mindezt ugy elöadva,hogy füszerezik a dumájukat latin idézetekkel,burkolt célozgatásokkal,állandóan,minden beirással valakit megbántva,bomlasztják a közösséget.
Ne várd h bocsánatot kérjek műveltségbeli hiányosságaidért
nem ártana talán életedben egyszer elolvasni egy Magyar Alkotmányt (többször módosított 1949. évi XX.tv) hogy tisztában legyél a jogaiddal illetve kötelezettségeiddel ebben az országban.
Kit bántottunk meg KONKRÉTAN és MITŐL voltunk bomlasztóak??
-Hogy megszivattuk volna ezzel az egész közösséget???
Már bocs, de ha valakit meg akarok szivatni
- akkor annak csúnyább vége lesz...
Kicsit utánanézhetnél, nem tegnap vagy egy hónapja regisztrált fórumozó tagok vagyunk.... Előbb volt a Woodoo- aztán én vwoodoo (becenéven) kerültem ide- regisztráláson után derült ki h csupán egy karakterben tér el a fórumnevünk-amit sokan sokszor össze is kevernek egyesek- de ha mi nem csináltunk ebből problémát akkor te miért teszed???
-A nicknévvel és avatarral csinált kis játékuk még egy kirgiz forumon is nevetséges,onnan (is) páros lábbal basznák ki az ilyeneket!
voltak itt a fórumon már keményebb anyázások, sőt fenyegetőzések, fegyveres puskás kép belinkelése, politikai nézetek illetve roma származással kapcsolatos megnyilvánulások is.... mégsem tiltottak ki senkit sem
-Fel kéne ébredni! Senki nem mer beszolni az ilyen köcsögöknek??
dehogynem (megtették), nincs megtiltva senkinek sem, csak tudod - szerintem NEM ILYEN BUNKÓ HANGNEMBEN KELLENE MEGTENNI
-Nézzél körül a fórumon struktúrájában, Stonemen -nek igenis igaza volt- mert az a nőcis schiebedachos képet a 18+ (azon belül is a nők-be) való, de ebből sem csinálunk/csináltam vitát ahogy te.... csak tudomásul kell venni..
Ezek után úgy érzem a legkevesebb, amit tehetsz az az hogy bocsánatot kérsz és új lappal indulsz nálam! De tudod mit... attól sem leszek boldogabb/szomorúbb ha mégsem teszed meg..
Ennyi!
«
Utoljára szerkesztve: 2009 Január 07, 17:42:58 írta vwoodoo
»
Süni
«
Hozzászólás #58077 Dátum:
2009 Január 07, 14:51:17 »
Idézetet írta: bogara_zo - 2009 Január 07, 14:46:08
sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki valami konkrétabb, bővebb információt autóátépítés legalizálásával kapcsolatban? A kérdés off-os autóra vonatkozik, de VW-re vetítve kb. ez lenne: van egy IV-es golf, tegyük fel, hogy nem gyártották az r32-t, a legerősebb szériában gyártott a V5-ös (170)LE. ha vesz az ember egy 1.6-os benzinest, engedik-e valahogy belefaragni az V-ös golf 2.0TFSI 200LE-s motorját? a kérdés magyarul: mi számít típusidegen motornak (golf-golf az-e)? illetve, valami olyat hallottam, hogy a valaha szériában gyártott legerősebb +10% engedélyeztethető..magyarul 170+17= 187LE.. aki tud rá válaszolni az úgyis megérti, hogy mit akarok kérdezni
kösz
Válaszoltam ott, ahol először feltetted.
NEM
AZS
«
Hozzászólás #58076 Dátum:
2009 Január 07, 11:53:59 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2009 Január 07, 09:13:59
lehet ip cím alapján is tiltani.
úgyhogy a kitiltott kolléga regisztrálhat 2152345 másik nicket is, akkor sem fog tudni belépni.
a büntetési tétel egy seggrepacsi strandpapuccsal :-PP
ip cím alapján? hogy? mert az ugye leginkább dinamikus...
vagy ez itt a thesamba lesz, ahonnan egy barom miatt minden matávkébelest kitiltottak?
suki
20/4848-392
«
Hozzászólás #58075 Dátum:
2009 Január 07, 10:57:11 »
Szewasztok, utolagosan B.U.É.K. mindenkinek!!Én nem jol kezdtem az évet,1.-5.-ig ágyat nyomtam betegség miatt,valami "kalicid" vagy valami ilyesmi nevü virus ledöntöt,kész voltam,nem kivánom senkinek
!!DE MOST MÁR ITTVAGYOK FITTEN!!
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #58074 Dátum:
2009 Január 07, 10:50:21 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2009 Január 07, 10:28:41
tilts le, ha tudsz.
Sztem tud. ;-)
BlackPsenior
«
Hozzászólás #58073 Dátum:
2009 Január 07, 10:28:41 »
úgyhogy a kitiltott kolléga regisztrálhat 2152345 másik nicket is, akkor sem fog tudni belépni.
vazze... én pl. vagy 8 gépről fórumozok, mindnek más az ip címe, van közöttük proxy meg router mögötti is.
a rúterét akkor változtatom meg, amikor akarom.
tilts le, ha tudsz.
Mr.Horsepower
«
Hozzászólás #58072 Dátum:
2009 Január 07, 10:08:11 »
Idézetet írta: wob974 - 2009 Január 07, 10:02:22
Pölö ez a kérdés.
En inkabb azt tartom bomlasztonak hogy valaki itt kocsogozik kett forumozot es a Forumfej megszolitja ugy hogy Kedves.
A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
wob974
«
Hozzászólás #58071 Dátum:
2009 Január 07, 10:02:22 »
Idézetet írta: Woodoo - 2009 Január 07, 09:39:41
Mit értunk bomlasztas alatt? Olyan sokszor merul fel velem kapcsolatban hogy most mar definialhatna nekem valaki.
Pölö ez a kérdés.
Vegyetek VW modelleket!:
Képek:
Videók:
wob974
«
Hozzászólás #58070 Dátum:
2009 Január 07, 10:01:38 »
Végrehajtja Pityubácsi rózsaszin polóban.
Vegyetek VW modelleket!:
Képek:
Videók:
wob974
«
Hozzászólás #58069 Dátum:
2009 Január 07, 09:54:48 »
Idézetet írta: 1303LS - 2009 Január 06, 16:55:14
Szerintem a névváltoztatást is korlátozni kéne pont a "0"-ra, meg korlátozni a regelést valami IP szerint (1db/fő).
JA, és kötelezővé tenni az alapinfók megadását.
Most üthettek.
Könyörgöm had én először.
Na csak eccer legalább.
Na lécci, lécci.
Vegyetek VW modelleket!:
Képek:
Videók:
Mr.Horsepower
«
Hozzászólás #58068 Dátum:
2009 Január 07, 09:39:41 »
Mit értunk bomlasztas alatt? Olyan sokszor merul fel velem kapcsolatban hogy most mar definialhatna nekem valaki.
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #58067 Dátum:
2009 Január 07, 09:30:39 »
Idézetet írta: BigBug - 2009 Január 07, 09:28:59
írtam neked priv
valaszoltam is!
(pont az iment)
BigBug
«
Hozzászólás #58066 Dátum:
2009 Január 07, 09:28:59 »
Idézetet írta: Protheus - 2009 Január 07, 09:24:30
Uhh, az faj! ;-)
írtam neked priv
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #58065 Dátum:
2009 Január 07, 09:24:30 »
Uhh, az faj! ;-)
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #58064 Dátum:
2009 Január 07, 09:23:11 »
Idézetet írta: BlackPsenior - 2009 Január 07, 07:17:50
ugyanmár, mit érsz el egy kényszerpihenővel...
van, akit nem tart vissza semmi. beregel egy új fikanikken és folytatja tovább.
A kenyszerpiheno arra jo, hogy - amennyiben komolyan forumozni szeretne - nem hasznalhatja azt a felhasznalojat amelyen megismer(het)tek ot a tobbiek, amellyel privatokat kuldhet. Amennyiben allandoan visszajon es bomlasztja, ideigesiti a kozosseget es megneheziti az amugy is felhigult (es igy nehezebben egyuttmukodo, egyutt elo) forumozok online eletet, arra is van technikai lehetoseg, megoldas.
Idézetet írta: Woodoo - 2009 Január 07, 08:16:47
áruld már el hogy mi lesz a büntetési tétele
Fogalmam sincs. Amint letisztul a szabalyzat - amely minket, forumozokat fog vedeni - ki lesz hirdetve, ha szukseges egyes reszei vitara lesznek bocsajtva, utana be lesz - egyertelmu szabalyok szerint - tartatva. Mivel most nincsenek egyertelmu szabalyok (egy kis letszamu, kisebb diverzitasu forumhoz nem is kellett), a dolog eleg nehez es az uzemeltetoket is ovatossagra kenyszeriti.
Mr.Horsepower
«
Hozzászólás #58063 Dátum:
2009 Január 07, 09:23:03 »
Értem. Mikkorra varhato ez a forumalapszabalyzat?
Pityubacsi
«
Hozzászólás #58062 Dátum:
2009 Január 07, 09:13:59 »
Idézetet írta: Woodoo - 2009 Január 07, 08:16:47
Oké én most már tudom. De azert áruld már el hogy mi lesz a büntetési tétele a más nicknév használatának?
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Oldalak:
1
...
2088
2089
2090
2091
2092
[
2093
]
2094