www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 November 08, 17:57:28

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921356 Hozzaszólás 218 Témában írta 1615 Felhasználó
Legújabb tag: August
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2086 2087 2088 2089 2090 [2091] 2092 2093 2094 2095 2096 ... 3547
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 30893641 alkalommal)
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #58241 Dátum: 2009 Január 11, 18:16:23 »

Voltak valaha P+R parkolók. De a főműfityma eladta őket.

HA lennének faszályos P+R parkolók, akkor nagyon sokan letennék az autójukat, pl. én is.
így naponta bedzsesszelek a nagyvárad térre és ott teszem le, ami tulajdonképpen a kórház parkolója és reggel 7-kor már tele van.

itt van elbaszarintva, hogy pl. a IV, XVIII, II, XVI és X kerületi önkormányzatoknak kellene csinálni ilyen parkolókat, mert ott vannak a metró, földalatti végállomások, de ők meg basznak rá mert semmi hasznuk nincs belőle.
ha a fővárosi önkormányzatnak nagyobb szava lehetne (elbaszott önkormányzati törvény miatt nincs), akkor meg lehetne csinálni.
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #58240 Dátum: 2009 Január 11, 17:57:53 »

és mi van a 0 végüvel?
páros, valaki azt irta....ha emlékeim nem csalnak

Elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #58239 Dátum: 2009 Január 11, 17:57:45 »

és mi van a 0 végüvel?
hogyhogy mi? az páros
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #58238 Dátum: 2009 Január 11, 17:56:55 »

és mi van a 0 végüvel?

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #58237 Dátum: 2009 Január 11, 17:48:03 »

Szerintem nem feltétlenül az aglomerációt kell piszkálni. Nyilván sokan járnak be városhatáron kívülről ,de kiváncsi lennék hányan mennek pl a III. kerületből a huszon valamelyik kerületbe dolgozni. Aki nem hajnalba indul az biztos pöfög 1 órát. Ha BKV-val menne akkor meg hajnalba kéne indulnia!! Kényszerítse valaki rá...
Egyébként ha nem olvasgatnám a fórumot nem tudnék erről az egészről. Voltam ma kocsival a belvárosba 15 perc oda 20 perc haza (mert szarul vannak beállítva a lámpák) és a rádióban pont nem voltak hírek. Tv-ben meg sportot nézek ott se mondják. Menjek holnap BKV-val? Fél órával korábban kelhetek , de lehet a lányomér megteszem!  

HA lennének faszályos P+R parkolók, akkor nagyon sokan letennék az autójukat, pl. én is.
így naponta bedzsesszelek a nagyvárad térre és ott teszem le, ami tulajdonképpen a kórház parkolója és reggel 7-kor már tele van.

itt van elbaszarintva, hogy pl. a IV, XVIII, II, XVI és X kerületi önkormányzatoknak kellene csinálni ilyen parkolókat, mert ott vannak a metró, földalatti végállomások, de ők meg basznak rá mert semmi hasznuk nincs belőle.
ha a fővárosi önkormányzatnak nagyobb szava lehetne (elbaszott önkormányzati törvény miatt nincs), akkor meg lehetne csinálni.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #58236 Dátum: 2009 Január 11, 17:12:54 »

Szín: DRAPPOSSZÜRKE
Haha, kemeny! ;-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Sompi
« Hozzászólás #58235 Dátum: 2009 Január 11, 17:11:01 »

A GÉPJÁRMŰ NYILVÁNTARTÁSBELI ADATAI
Rendszám: EOD-729
Gyártmány: VOLKSWAGEN
Típus: 1300
A jármű körözés alatt áll?: NEM
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van

Evil
gyors vagy vazze!!
Smiley
Kiss köszi!  Kiss
Nem elérhető kisa

« Hozzászólás #58234 Dátum: 2009 Január 11, 17:10:21 »

Szerintem nem feltétlenül az aglomerációt kell piszkálni. Nyilván sokan járnak be városhatáron kívülről ,de kiváncsi lennék hányan mennek pl a III. kerületből a huszon valamelyik kerületbe dolgozni. Aki nem hajnalba indul az biztos pöfög 1 órát. Ha BKV-val menne akkor meg hajnalba kéne indulnia!! Kényszerítse valaki rá...
Egyébként ha nem olvasgatnám a fórumot nem tudnék erről az egészről. Voltam ma kocsival a belvárosba 15 perc oda 20 perc haza (mert szarul vannak beállítva a lámpák) és a rádióban pont nem voltak hírek. Tv-ben meg sportot nézek ott se mondják. Menjek holnap BKV-val? Fél órával korábban kelhetek , de lehet a lányomér megteszem!  

1.6 Smiley
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #58233 Dátum: 2009 Január 11, 17:09:40 »

A GÉPJÁRMŰ NYILVÁNTARTÁSBELI ADATAI
Rendszám: EOD-729
Gyártmány: VOLKSWAGEN
Típus: 1300
A jármű körözés alatt áll?: NEM
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási adat: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
Egyéb: A lekérdezett jármű forgalomban van

Evil

Sompi
« Hozzászólás #58232 Dátum: 2009 Január 11, 17:07:35 »

magyarország.hu-n megnézné nekem valaki az EOD-729 rendszámot!??!
Köszi
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #58231 Dátum: 2009 Január 11, 16:56:10 »

Agglomerációs lakos vagyok, nem költöztem ki olcsóbban jobba, itt születtem. Itt is akarok élni. Mert jó, aránylag közel van a város, és - milyen meglepő - igen, ott dolgozom, sőt a város másik felén. Van ilyen, most már sokan lakunk itt. Amikor a 80-as években csak egy hév járt ide óránként és minden hatodik háznál volt egy ezerkettes zsiga, vagy egy Trabi vész esetére, meg még jóformán két aszfaltozott út volt, akkor nem kérdezte meg senki, hogy nem rossz-e? De akkor is szerettem itt lakni. Most autóval tudok járni, mindenkinek van legalább egy otthon, mert mindenkinek lehet. A kormányok és az autógyárak hirdetik nekünk is az autókat, mert azt akarják vegyünk, hisz
1. az autógyár jól jár
2. a bank is jól jár
3. a kormány is jól jár
4. és tulajdonképpen mi is jól járunk, mert munka is van jó esetben.

Nem kellett volna előbb gondolni arra, hogy ha mindenkinek lesz autója, az azzal is jár, hogy nagy lesz a szennyezés? És ez ellen tenni valamit?

No és ráadásul még valami. Ha elkezdjük azt a sort, hogy te idejössz hozzánk (!) büdösíteni, meg szemetelni, oszt máshol fizeted az adót úh. menj innen, az nem tudom hová vezet. Mert akkor te se gyere arra, ahol az én adómból épült az út... De hol is?  Grin

Sajnos nem vagyok hajlandó BKV-val menni amíg drágább, mint az autóm. Amíg jóval lassabb. Amíg nem épül a semmilyen szolgáltatást sem nyújtó parkolócégek nyereségéből a város szélén parkolóház, ahol letehetném a kocsit.

Most megyek és játszom a gyerekkel. UFF!  Smiley
Röviden ennyi.  Grin
Igen,én bűnöm hogy kihagytam a "gyárilag" ott lakókat.Mea culpa.De ha jól tudom Ti sem igazán toleráljátok a "gyütt-menteket".Nekem normális elgondolás.Itt globálisan felborult valami.Ami senkinek nem jó.Eltelt 20 év,és azon fosunk,hogy megfagyunk-e.Kihátrált Boross,már nem élő jó barátom hajdani főnöke,ki eladta az egész Dél-Pesti vendéglátót.Ővé az egész hajdanvolt FÉG.Soroksári út.Most úgy kellene rá tekinteni mint az igazi nagy hazafira.Antallról még elhiszem,hogy jó indulatú volt(és balfasz),de az okosságot és ezt a szart-ami ma itt van- csírájában ez a szemét hozta.
Nem elérhető Barnabee

Verybug

« Hozzászólás #58230 Dátum: 2009 Január 11, 16:25:51 »

A mozgó autók egyharmada a Bp.-i lakosoké.A többi az aglomerációból jön be.Kiköltözött olcsóbban jobb-ba,adót lakhelyen fizet viszajár szarni,szemetelni,szennyezni.És 20 km.-el odébb a tutiba alszik.

Agglomerációs lakos vagyok, nem költöztem ki olcsóbban jobba, itt születtem. Itt is akarok élni. Mert jó, aránylag közel van a város, és - milyen meglepő - igen, ott dolgozom, sőt a város másik felén. Van ilyen, most már sokan lakunk itt. Amikor a 80-as években csak egy hév járt ide óránként és minden hatodik háznál volt egy ezerkettes zsiga, vagy egy Trabi vész esetére, meg még jóformán két aszfaltozott út volt, akkor nem kérdezte meg senki, hogy nem rossz-e? De akkor is szerettem itt lakni. Most autóval tudok járni, mindenkinek van legalább egy otthon, mert mindenkinek lehet. A kormányok és az autógyárak hirdetik nekünk is az autókat, mert azt akarják vegyünk, hisz
1. az autógyár jól jár
2. a bank is jól jár
3. a kormány is jól jár
4. és tulajdonképpen mi is jól járunk, mert munka is van jó esetben.

Nem kellett volna előbb gondolni arra, hogy ha mindenkinek lesz autója, az azzal is jár, hogy nagy lesz a szennyezés? És ez ellen tenni valamit?

No és ráadásul még valami. Ha elkezdjük azt a sort, hogy te idejössz hozzánk (!) büdösíteni, meg szemetelni, oszt máshol fizeted az adót úh. menj innen, az nem tudom hová vezet. Mert akkor te se gyere arra, ahol az én adómból épült az út... De hol is?  Grin

Sajnos nem vagyok hajlandó BKV-val menni amíg drágább, mint az autóm. Amíg jóval lassabb. Amíg nem épül a semmilyen szolgáltatást sem nyújtó parkolócégek nyereségéből a város szélén parkolóház, ahol letehetném a kocsit.

Most megyek és játszom a gyerekkel. UFF!  Smiley
Röviden ennyi.  Grin

Beeeezzzzzz - a kékeszöld villám
Nem elérhető bokonon

« Hozzászólás #58229 Dátum: 2009 Január 11, 16:20:09 »

Most jöttem meg a városból. Természetesen páratlan rendszámú autóval - 28 éves 2300 cm3 benzines.
A normál napi futkosós off  otthon maradt.
Mondanom sem kell, legalább a fele az autóknak páros rendszámú volt az utakon  Roll Eyes
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #58228 Dátum: 2009 Január 11, 16:19:45 »

Most hogy igy mondod 2000ben is szarul voltak beállitva.

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #58227 Dátum: 2009 Január 11, 16:18:37 »

Amúgy féldélbe keltem összeszedtük magunkat elmentünk kocsival lurdyba
mosogépet nézni aztá anyámékhoz kajálni.
Anyám mondta hogy szmogriadó van mert se tvt se rádiót nem néztünk kapcsoltunk be még a kocsiban sem.
Hát ha megállitott volna egy rendőr és azt mondja nem lehet úgy néztem volna rá mint ufora a körúton.
Amúgy spec aki vidéken dolgozik az hogy megy holnap vidékre?
Vagy kollégám aki Bpn terit(ene) árut hogy dolgozik mivel nem "közszükségleti árucikket" árul?

Evil

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #58226 Dátum: 2009 Január 11, 16:18:16 »

direkt kapuztatják a parasztokat a lámpánál, nem a szimenszen múlik.
hagyó elvtársadnál panaszkodj, aki a közlekedésért felelős istenfasza, de még jogosítványa sincs.

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #58225 Dátum: 2009 Január 11, 16:12:55 »

Vili miatt van tiszta gáz helyett szennyezi a levegőt a fájával
ti meg nem ülhettek autóba miatta.

Evil

Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #58224 Dátum: 2009 Január 11, 15:19:57 »

ami itt folyik a kormány és az egész vezetés részéről, az a teljes kiszolgáltatás és kiárulás a multiknak.

ez amúgy igaz, de ez a faszkodás most konkrétan a demszky nevezetű abortuszszökevény sara
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #58223 Dátum: 2009 Január 11, 14:53:25 »

SZVSZ sokkal egyszerűbb lenne a szimensnél odabaszni az asztalra és beállíttatni a lámpákat, hogy normális zöldhullámokat csináljanak.

direkt kapuztatják a parasztokat a lámpánál, nem a szimenszen múlik.
hagyó elvtársadnál panaszkodj, aki a közlekedésért felelős istenfasza, de még jogosítványa sincs.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
1303LS
« Hozzászólás #58222 Dátum: 2009 Január 11, 14:12:25 »

ez valami vicc?olyan mintha hétfőn csak piros,kedden csak fehér autó közlekedhetnének..tiszta röhely
Pontosan.
Vicc.
SZVSZ sokkal egyszerűbb lenne a szimensnél odabaszni az asztalra és beállíttatni a lámpákat, hogy normális zöldhullámokat csináljanak.
Akkor nem kéne egyes helyeken 50-100 méterenként 1-2.ben telepumpálni a motort benzinnel, majd  a kinyert energiát belemelegíteni a fékbe.

Mellesleg engem pont nem érint mert biztos, hogy még ha dolgom is lenne sem mennék be egy ilyen mérgező levegőjű büdös városba.  Evil
Felhúzom a gumicsimmát oszt összeszedem a biokutyaszart a kertben.  Grin
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #58221 Dátum: 2009 Január 11, 13:46:11 »

anyukátoknak a hátizsákos picsája, az!
buzik!
CSB-001    ez olcsóbb is

csepelibuzi

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #58220 Dátum: 2009 Január 11, 13:42:20 »

anyukátoknak a hátizsákos picsája, az!
buzik!

flex 'em all!
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #58219 Dátum: 2009 Január 11, 13:30:55 »

HOMI-01  a rencáma  Grin

francokat! PITYU-ÁSZOK... (szám nélkül, így örökké mehet!  Wink Cheesy )
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #58218 Dátum: 2009 Január 11, 13:18:04 »

Téged nem érint,a KUKI-0 az természetes szám Tongue
HOMI-01  a rencáma  Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
RNIE
« Hozzászólás #58217 Dátum: 2009 Január 11, 13:16:44 »

az a legszebb, hogy karácsony és szilveszter között is kibaszott nagy volt a szállópor koncentráció.
holott akkor mindenki otthon hegyezi a répáját.

akkor most tényleg a gépkocsiforgalom a fő bűnös?
Téged nem érint,a KUKI-0 az természetes szám Tongue

« Hozzászólás #58216 Dátum: 2009 Január 11, 13:15:27 »

az a legszebb, hogy karácsony és szilveszter között is kibaszott nagy volt a szállópor koncentráció.

egy nagy francokat!!

csak az ótósokat a legegyszerűbb szívatni, mert még mindig az a hivatal reflexe, hogy az autó az luxus. azonkívül roppant egyszerű büntetni, mert tökéletes nyilvántartása van, rendszámot visel és közterületen közlekedik.

próbálnák meg pl. a kéményeket korlátozni-büntetni...
« Utoljára szerkesztve: 2009 Január 11, 13:17:26 írta BlackPsenior »
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #58215 Dátum: 2009 Január 11, 13:12:34 »

flex 'em all!

« Hozzászólás #58214 Dátum: 2009 Január 11, 12:46:03 »

szóval mit is érünk el a szigorítással?

"A forgalomkorlátozások alól számos jármű mentesül, egyebek között a tömegközlekedési és a megkülönböztető jelzést használó járművek, továbbá azok, amelyek teljesítik a legszigorúbb környezetvédelmi követelményeket.

A helyi, helyközi és távolsági közösségi közlekedés (BKV, MÁV, Volán) járművei zavartalanul közlekedhetnek a főváros útjain. Nem érinti a korlátozás a megkülönböztető fény-és hangjelzéssel felszerelt, valamint a betegszállító, a beutalt betegeket, valamint az orvosi ügyeletet ellátó járműveket, továbbá a mozgáskorlátozott személyt szállító járműveket (amennyiben eredeti és érvényes parkolási igazolvánnyal rendelkezik és ez a szélvédőn keresztül jól látható).

Közlekedhetnek a tiszta gázüzemű és a hibrid hajtású autók, az OBD (fedélzeti diagnosztikai) rendszerrel ellátott EURO-5-ös vagy EEV, vagyis kiemelten környezetkímélő motorral szerelt dízel-hajtású autók. Ezeknek a gépjárműveknek a zöldkártyájában a 12-es vagy 13-as szám szerepel a környezetvédelmi osztály-kategóriában.

A kivételek közé tartoznak a DT betűjelű rendszámmal közlekedő diplomata járművek is.

Mentesülnek a korlátozás alól a szemétszállító, utak tisztítására szolgáló, víz-, gáz-, villamosenergia-, távhő- és távközlési szolgáltatást ellátó, a karbantartást és ellátást biztosító járművek, a köztisztasági és közegészségügyi feladatot ellátó járművek, továbbá a közszükségleti áruszállítás, polgári védelem, honvédség, rendőrség, katasztrófa elhárítás, az önkormányzatok és az ÁNTSZ járművei.

A rendszámellenőrzést a rendőrség és a közterület-felügyelet végzi a riasztás alatt, és közlekedési szabálysértésnek számít, ha valaki nem veszi figyelembe a tiltást, információink szerint azonban a tiltás ellenére is autót használók nem számíthatnak semmilyen szankcióra: mivel végrehajtási rendelet nem készült a szabályozás mellé, nem lehet büntetéseket sem kiosztani. Pekingben hasonló helyzetben például leszerelték az Olimpia ideje alatt az engedély nélkül közlekedő járművek rendszámát.

Tafferner Éva, a BRFK kommunikációs osztályának a vezetője az Indexnek elmondta, hogy kollégái a riasztás alatt megállítják a járműveket és figyelmeztetik a sofőröket, büntetni azonban nem fogják őket."

tehát hányan nem ülnek majd autóba? véleményem szerint a szám valahol a nulla és a zéró között lesz...

Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #58213 Dátum: 2009 Január 11, 12:05:39 »

Szóval lényeg az, hogy a rendelet megalkotóinak a figyelmét fel kellene hívni egy apró tényre:
aki délelőtt a városban autóban ül, nem városnézési célokból úri kedvében furikázik, hanem estleg dolgozik. sok esetben olyan a munkája, hogy a legkülönfélébb okokból nem veheti igénybe a tömegközlekedést (mert pl. szerszámokat visz). sokan meg ki akarnak jutni a városból, hogy ügyes-bajos dolgaikat vidéken intézzék el, majd este jönnének vissza.
A mozgó autók egyharmada a Bp.-i lakosoké.A többi az aglomerációból jön be.Kiköltözött olcsóbban jobb-ba,adót lakhelyen fizet viszajár szarni,szemetelni,szennyezni.És 20 km.-el odébb a tutiba alszik.

« Hozzászólás #58212 Dátum: 2009 Január 11, 12:01:30 »

Szóval lényeg az, hogy a rendelet megalkotóinak a figyelmét fel kellene hívni egy apró tényre:
aki délelőtt a városban autóban ül, nem városnézési célokból úri kedvében furikázik, hanem estleg dolgozik. sok esetben olyan a munkája, hogy a legkülönfélébb okokból nem veheti igénybe a tömegközlekedést (mert pl. szerszámokat visz). sokan meg ki akarnak jutni a városból, hogy ügyes-bajos dolgaikat vidéken intézzék el, majd este jönnének vissza.
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #58211 Dátum: 2009 Január 11, 12:00:45 »

" A kormányfő a közösségi közlekedési eszközözök használatát javasolta."

Reggel fél hétkor indulok,20 perc alatt bent vagyok.BKV-val ez lenne másfél óra(3 átszállás,kutyagolás,mosdatlan büdös rosszkedvű emberek).Havonta 8000-et tankolok,amivel megvan a havi bejárás,minden elintézése hazafelé,gyerek ide-oda hurcibálása etc.Kilencért nem veszek bérletet.Ha a járatok olyanok lennének mint régen,hogy egy sínen jár több viszonylat,ami elvisz a célig 1 átszállásal akkor mennék.Féláron.
Nem elérhető Funk

« Hozzászólás #58210 Dátum: 2009 Január 11, 11:54:24 »

na pl. erre gondoltam az előbb.
Funk: ne értsd félre, nem neked szól.

szóval hoztak egy rendeletet.
akinek pl. két autója van, máris kijátszotta, mert szmogmentes időben sem jár egyszerre két géppel. most tehát váltogatja, a levegő meg nem tisztul.

kíváncsi lennék hány fekete terepjárót fognak megállítani a rendszáma miatt. eddig ugye parkolhattak akárhol, az egyéb szabályokat is leszarhatták, majd pont ezt tartják be.
Nem értem félre.Amit Kanyarkirály ír igaz.Katalizátoros 1,4-es off  kombi astrám lehet hogy tökéletesebben égeti a benzint,mint az 1850-em két weberrel,amivel ráadásul agresszívabb is vagyok ha mellém áll a jobbra kanyarodó sávban egy tulok. Roll Eyes
RNIE
« Hozzászólás #58209 Dátum: 2009 Január 11, 11:49:50 »

A kormányfő a közösségi közlekedési eszközözök használatát javasolta."
És kb erre ment ki az egész
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #58208 Dátum: 2009 Január 11, 11:44:10 »

Gyurcsány melyik BKV járaton fog utazni?

4es metrón  Evil

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető kanyarkiraly

CSD-226

« Hozzászólás #58207 Dátum: 2009 Január 11, 11:43:20 »

mondom én, hogy hoztak egy betarttathatatlan intézkedést...
"Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a szmogriadó szigorú betartását kérte a kormány tagjaitól, a minisztériumok és a közhivatalok vezetőitől. A kormányfő a közösségi közlekedési eszközözök használatát javasolta."
Gyurcsány melyik BKV járaton fog utazni?

VW1300 '69 "Bíborka"    (OFF - Opel Rekord B '66 - UFF)

« Hozzászólás #58206 Dátum: 2009 Január 11, 11:40:01 »

mostantól ez lesz a legjobb kifogás: biztos úr, én éppen vidékről jövök hazafelé (bizonyítsa be ,hogy nem... )

mondom én, hogy hoztak egy betarttathatatlan intézkedést...

kényelmesen hátradőlnek, mondván meghozták a határozatot a fincsi ájer érdekében. ki van pipálva, mint a tököli tali.
Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #58205 Dátum: 2009 Január 11, 11:38:04 »

rtlklub-on olvastam:
"A fővárosban élő, de jelenleg vidéken tartózkodók gépkocsijukkal akkor is hazatérhetnek, ha a rendelet szerint nem közlekedhetnek Budapesten. A rendőrség - tekintettel arra, hogy ilyen még nem fordult elő Budapesten - senkit sem fog kiszállítani a kocsijából. A rendelet megsértőit azonban megállítják, és figyelmeztetni fogják."

mostantól ez lesz a legjobb kifogás: biztos úr, én éppen vidékről jövök hazafelé (bizonyítsa be ,hogy nem... )

Nem elérhető Qzma

« Hozzászólás #58204 Dátum: 2009 Január 11, 11:36:13 »

Nekem a bogim a páratlan,az off a páros.Ez most működik,de ősztől már a sárga matrica miatt nem.Ha csak a Klubnak nem sikerül valamit elérni.

a lényeg, hogy a gazdasági válság betetőzésekor mégnagyobb nyomorba taszítsák a magyar lakosságot (főleg a dolgozó réteget)

add el az ezeréves (max 15éves) katalizátor nélküli verdádat és vegyél fel hitelt külföldi banknál és vegyél új import verdát.ja, csak egy kocsid van 1 rendszámmal? vegyél egy másikat is másik rendszámmal! (ha meg akarod tartani a munkádat és dolgozni akarsz, hogy fizethesd a rengeteg hitelt)

ami itt folyik a kormány és az egész vezetés részéről, az a teljes kiszolgáltatás és kiárulás a multiknak.

off.

Nem elérhető kanyarkiraly

CSD-226

« Hozzászólás #58203 Dátum: 2009 Január 11, 11:35:44 »

rtlklub-on olvastam:
"A fővárosban élő, de jelenleg vidéken tartózkodók gépkocsijukkal akkor is hazatérhetnek, ha a rendelet szerint nem közlekedhetnek Budapesten. A rendőrség - tekintettel arra, hogy ilyen még nem fordult elő Budapesten - senkit sem fog kiszállítani a kocsijából. A rendelet megsértőit azonban megállítják, és figyelmeztetni fogják."

VW1300 '69 "Bíborka"    (OFF - Opel Rekord B '66 - UFF)

« Hozzászólás #58202 Dátum: 2009 Január 11, 11:25:04 »

Nekem a bogim a páratlan,az off a páros.Ez most működik,de ősztől már a sárga matrica miatt nem.Ha csak a Klubnak nem sikerül valamit elérni.

na pl. erre gondoltam az előbb.
Funk: ne értsd félre, nem neked szól.

szóval hoztak egy rendeletet.
akinek pl. két autója van, máris kijátszotta, mert szmogmentes időben sem jár egyszerre két géppel. most tehát váltogatja, a levegő meg nem tisztul.

kíváncsi lennék hány fekete terepjárót fognak megállítani a rendszáma miatt. eddig ugye parkolhattak akárhol, az egyéb szabályokat is leszarhatták, majd pont ezt tartják be.
Oldalak: 1 ... 2086 2087 2088 2089 2090 [2091] 2092 2093 2094 2095 2096 ... 3547
Nyomtatás

Ugrás: