www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 November 08, 12:24:18

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921356 Hozzaszólás 218 Témában írta 1615 Felhasználó
Legújabb tag: August
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 2070 2071 2072 2073 2074 [2075] 2076 2077 2078 2079 2080 ... 3547
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 30888485 alkalommal)
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #58881 Dátum: 2009 Január 20, 10:18:49 »

nem akarok ütni, köpni, Smiley csak 2 gondolat:
Te mondod, hogy az autósok elenyésző százaléákát érinti: szerintem is. Akkor meg kit zavar, hogy bemegyek?????
Sajnos össze van mosva a régi dízel, meg pl. a bogár, pedig szálló por szempontból a bogár pont olyan ártalmatlan, mint egy 6millás új autó

(+1:Az Astrák és Buzikik eleje még sárga cetlis)

azért, mert ha neked megengedik, akkor meg kell engedniük a lentebb említett BMW/A6/Passat/Mercedes tulajoknak is
meg kell engedniük az IFA-nak is és a szétesés határán járó sittes Transporternek is

és ugyan még így is kevesen vannak a többekhez képest, de az általuk okozott kár összemérhető a többiekével

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
RNIE
« Hozzászólás #58880 Dátum: 2009 Január 20, 10:17:51 »

beszopták, ez ilyen

ja,értem.korrekt.
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #58879 Dátum: 2009 Január 20, 10:16:43 »

96-97 BMW/A6/Passat/Mercedes 1,6mft körül és elég sok van belőle a belvárosban

beszopták, ez ilyen
nézd, nem lehet mindenkinek jó, a társas együttélés már csak ilyen

feltételezem, hogy a 96-97-es BMW/A6/Passat/Mercedes tulajdonosok alapvetően vagizásból vették a kocsit, és nem szükségből
szükségből az ember Opel Astra kombit vesz meg Mondeo-t meg ilyeneket

ha pedig hobbiból vették, akkor lenti hobbiautós véleményem igaz rájuk is

A logika csodálatos dolog, de azért nem mindig ér fel az úgynevezett gondolkodással.
Azt amit tudunk, pillanatnyilag emígyen lehetne összegezni: Kezdetben vala a semmi, ami felrobbant.
Nem elérhető osvatha

« Hozzászólás #58878 Dátum: 2009 Január 20, 10:15:47 »

Mondjuk ezen a fórumon nem leszek túl népszerű ezzel az állításommal, de szerintem ez nem annyira rossz rendelet (üssetek, köpjetek szemen). És az autósoknak csak az elenyésző százalékát érinti. Hiszen szerintem már az Opel Astra is szabályozott katalizátoros volt. És azt nem sorolnám a drága autók közé (mármint tíz évesen, használtan, van vagy 150-300 ezer forint).
Most az egy dolog, hogy a hobbi autósokkal kitolnak, de azért a társadalom másik része többen van. Sokkal többen.

nem akarok ütni, köpni, Smiley csak 2 gondolat:
Te mondod, hogy az autósok elenyésző százaléákát érinti: szerintem is. Akkor meg kit zavar, hogy bemegyek?????
Sajnos össze van mosva a régi dízel, meg pl. a bogár, pedig szálló por szempontból a bogár pont olyan ártalmatlan, mint egy 6millás új autó

(+1:Az Astrák és Buzikik eleje még sárga cetlis)
RNIE
« Hozzászólás #58877 Dátum: 2009 Január 20, 10:12:19 »

Nekem az a véleményem, hogy aki nem tud megvenni egy 10 éves használt kisautót magának, az ne vegyen autót.

96-97 BMW/A6/Passat/Mercedes 1,6mft körül és elég sok van belőle a belvárosban
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #58876 Dátum: 2009 Január 20, 10:11:51 »

itt merül fel sajnos a megélhetési bogarasság kérdése,ténye  Embarrassed

ez is igaz, de a társadalom többi tagjához képest a megélhetési bogarasok elenyészően kevesen vannak

Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #58875 Dátum: 2009 Január 20, 10:10:33 »

ez igaz. meg az is, hogy a békávé pl. sokkal jobban szennyezi a levegőt, mint az összes hobbiautó.

ez is igaz, a BKV műszaki állapota a világ szégyene

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #58874 Dátum: 2009 Január 20, 10:08:56 »

itt merül fel sajnos a megélhetési bogarasság kérdése,ténye  Embarrassed

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #58873 Dátum: 2009 Január 20, 10:08:51 »

hogy is van a 98 előtti dízelekkel?

Ha nem tudja megfizetni a 10 éves dízelt, akkor vegyen egy 10 éves benzinest. Nekem az a véleményem, hogy aki nem tud megvenni egy 10 éves használt kisautót magának, az ne vegyen autót.
Persze most nem a hobbi meg "szerelem" autókról beszélünk. De azok meg hobbi és "szerelem" autók, tehát nem napi közlekedésre valók (függetlenül attól, hogy műszakilag bírnák a napi közlekedést).

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #58872 Dátum: 2009 Január 20, 10:08:48 »

Mondjuk ezen a fórumon nem leszek túl népszerű ezzel az állításommal, de szerintem ez nem annyira rossz rendelet (üssetek, köpjetek szemen). És az autósoknak csak az elenyésző százalékát érinti. Hiszen szerintem már az Opel Astra is szabályozott katalizátoros volt. És azt nem sorolnám a drága autók közé (mármint tíz évesen, használtan, van vagy 150-300 ezer forint).
Most az egy dolog, hogy a hobbi autósokkal kitolnak, de azért a társadalom másik része többen van. Sokkal többen.

ez igaz. meg az is, hogy a békávé pl. sokkal jobban szennyezi a levegőt, mint az összes hobbiautó.
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #58871 Dátum: 2009 Január 20, 10:08:25 »

Opel Astra is szabályozott katalizátoros volt. És azt nem sorolnám a drága autók közé (mármint tíz évesen, használtan, van vagy 150-300 ezer forint).
ez igy igaz....de azért 10évesen azért ennél picivel több...
15évesek vannak ennyiért....de azok is kat-osak
pl a miénk.....

Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #58870 Dátum: 2009 Január 20, 10:04:38 »

Drágább!  Grin

Amúgy a hobbi autósok kb. erre az időszakra le is rakják a hobbi járműveiket.
RNIE
« Hozzászólás #58869 Dátum: 2009 Január 20, 10:03:50 »

hogy is van a 98 előtti dízelekkel?
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #58868 Dátum: 2009 Január 20, 10:01:42 »

Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #58867 Dátum: 2009 Január 20, 09:54:02 »

persze, hogy nem vesz közterületet az ember, de a politikussággal sem jár a közpénzek herdálása, rokonok szívbéli jóbarátok cégeinek támogatása
+isteni bolcseseg.Mert akik ezt kitalaltak azok sem normalisak.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #58866 Dátum: 2009 Január 20, 09:51:01 »

azt írták is, hogy rokkantkártyával lehet hajtani....
Másik oldalról is próbáltam közelíteni, kérdeztem egy papírmágus szerelőt, hogy hogy tudnék a bogárból zöldmatricást csinálni:
Ugye mexikóban a vége felé már injektorral, szabályozott katalizátorral gyártottak, tehát elvileg alkatrészek létezhetnek hozzá ( ár? ), de a beépítéshez átalakítási terv, engedély és még nemtudom hányféle papír kéne, azt mondta nagyon sok idő, mégtöbb pénz, és nem is nagyon vállalná a hercehurcát (pedig elintézett már pár cifra dolgot nekem is).
"gúsbakötve táncolni"
akkor ér semmit mert ha csak azt motort rakod be tehát acd kodú motort ami regado stb kpm akkor valóban bejegyzik ez 500e forintos játék!és nincs 1000db eladó mexikoi motor eladó

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #58865 Dátum: 2009 Január 20, 09:49:23 »

Ha piros határon belül laksz,akkor nem használhatod a sárga matricás kocsidat csak azon kívűl.Az adott idő intervallumban csak parkolhatsz a házad előtt.Bár azért meg majd fizetned kell,mert mint mondták,kocsival együtt nem veszel közterületet.Ahol laksz,ott az érvényes parkolási díj 10%-át kellene perkálnod,ha egy kocsid van.A másikra ugyanazon lakcímre bejelentett,mondjuk asszonyé,teljes tarifa.Ezt mondták a rádióban tegnap.
persze, hogy nem vesz közterületet az ember, de a politikussággal sem jár a közpénzek herdálása, rokonok szívbéli jóbarátok cégeinek támogatása
RNIE
« Hozzászólás #58864 Dátum: 2009 Január 20, 09:49:20 »

szoval ennek cimke nézésnek semmi értelme!
de.tessék szépen új szuzukit venni részletre mert visszaestek az eladások,meg a bkv-nak is kell egy kis plusz
Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #58863 Dátum: 2009 Január 20, 09:48:32 »

Ha piros határon belül laksz,akkor nem használhatod a sárga matricás kocsidat csak azon kívűl.Az adott idő intervallumban csak parkolhatsz a házad előtt.Bár azért meg majd fizetned kell,mert mint mondták,kocsival együtt nem veszel közterületet.Ahol laksz,ott az érvényes parkolási díj 10%-át kellene perkálnod,ha egy kocsid van.A másikra ugyanazon lakcímre bejelentett,mondjuk asszonyé,teljes tarifa.Ezt mondták a rádióban tegnap.

meg 1 dolog nem vilagos, ha bent lakom, es decemberbe hazamennek videkre autoval, akkor oktoberben kiviszem az autot a varos szelere hogy aztan majd el tudjak menni?

es ha kint lakom, es mondjuk terhesen jarnek dokihoz joooo nagy hassal minusz akarhany fokban akkor???

(figyelitek, nem allandoan akarok bejarni csak NEHA ha mar OTT LAKOM... kitalalhatnanak valamit az ottlakokra...)

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #58862 Dátum: 2009 Január 20, 09:48:04 »

na ma voltam reggel müszakiztatni és vizsgabiztos haverom megkérdeztem!ezt azt
miért a cimkét nézik???????,
mert zöld cimke csak szondával ellétott vezérelt katalizátoros kocsi!
de ha te sárga cimkés kocsidba raksz egy nem vezérelt univerzális katalizátort amit vizsgánál bejegyeznek forgalmiba(ez cirka 30e moka)
akkor te már nem szenyezed a levegöt hiába van beirba neked ,mert zöldkárya cimkéd akkor is sárga marad!ezt egy olyan ember találta ki aki egy fasz!

szoval ennek cimke nézésnek semmi értelme!

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető osvatha

« Hozzászólás #58861 Dátum: 2009 Január 20, 09:29:14 »

azt írták is, hogy rokkantkártyával lehet hajtani....
Másik oldalról is próbáltam közelíteni, kérdeztem egy papírmágus szerelőt, hogy hogy tudnék a bogárból zöldmatricást csinálni:
Ugye mexikóban a vége felé már injektorral, szabályozott katalizátorral gyártottak, tehát elvileg alkatrészek létezhetnek hozzá ( ár? ), de a beépítéshez átalakítási terv, engedély és még nemtudom hányféle papír kéne, azt mondta nagyon sok idő, mégtöbb pénz, és nem is nagyon vállalná a hercehurcát (pedig elintézett már pár cifra dolgot nekem is).
"gúsbakötve táncolni"
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #58860 Dátum: 2009 Január 20, 08:56:01 »

a rajzás egy remek alkalom lenne felhívni az illetékesek figyelmét az öregautókra és a velük való kibabrálásra...
Nem elérhető KIZS

« Hozzászólás #58859 Dátum: 2009 Január 20, 08:47:28 »

gyanítom a rokkant igazolványosok kapnak felmentést, valamint feltételezem azt is, hogy sürgős esetekben a rendőr nem szarakodik (bár ez tényleg a rendőrre lesz bízva)
egyébként pedig csodálkoznék rajta, ha komolyabban foglalkoznának vele mint bármi mással, tehát ha éppen kaszálni akarnak akkor baszogatni fognak, egyébként meg leszarják

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #58858 Dátum: 2009 Január 20, 08:43:29 »

Háát igen, ugyanebben a cipőben járok én is.
És ami még szebb, ha mondjuk éjjel 1kor telefonál az asszony, hogy bulizott, és menjek érte, vagy egy haverom, hogy bajban van, vagy kórházba kell menni, vagy bármi ilyesmi, akkor is csak annyit tudok csinálni, hogy megmondom, hívjon egy taxit, vagy én hívok egyet, mert a bogár nem autó. És ugye Érd->Bp kb 15ezer....  Vagy várhatok a vonatra (ahol egyébként most húzták ki a fele járatot), ami éjszaka szintén gyakran jár. Nyáron még megoldom, hogy vonat+bringa, bár 2x annyi idő Érdről, mint kocsival, de télen elég cinkes. Ha blokádolni kell, szóljatok. Smiley

nekem csak azt kellene ezzel kapcsolatban megmagyarazni, hogy akkor egy tolokocsis aki nyockerben lakik es akinek regi autoja van majd megtanul jarni vagy hogy lesz?

Nem elérhető osvatha

« Hozzászólás #58857 Dátum: 2009 Január 20, 07:42:51 »

és ha nekem napközben kell bemennem ebbe a szép kis körbe, viszont éjjel-hajnalban végzek a munkámmal akkor hogy a megmerevedett f....ba jutok haza Érdre? Taxi? Vagy vegyek egy fasza új autót ami olyan környezetbarát de olyan.....!  Undecided

Háát igen, ugyanebben a cipőben járok én is.
És ami még szebb, ha mondjuk éjjel 1kor telefonál az asszony, hogy bulizott, és menjek érte, vagy egy haverom, hogy bajban van, vagy kórházba kell menni, vagy bármi ilyesmi, akkor is csak annyit tudok csinálni, hogy megmondom, hívjon egy taxit, vagy én hívok egyet, mert a bogár nem autó. És ugye Érd->Bp kb 15ezer....  Vagy várhatok a vonatra (ahol egyébként most húzták ki a fele járatot), ami éjszaka szintén gyakran jár. Nyáron még megoldom, hogy vonat+bringa, bár 2x annyi idő Érdről, mint kocsival, de télen elég cinkes. Ha blokádolni kell, szóljatok. Smiley
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #58856 Dátum: 2009 Január 19, 22:36:47 »

bocs ha félrevezettelek de nekem magátol értetődő a wifi mert utálom a drótot úgyhogy nincs egy darab sem

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #58855 Dátum: 2009 Január 19, 22:34:49 »

a wan portok beállításához ne értek de lehet ha nyomsz egy all reset-et akkor az megoldja az a problámát hogy csak egy wan portot engedélyez
de leht az is hogy a digi szolgáltató digi trükkje az egész
várd meg amig a proti idetalál mert sokkal okosabb mint én

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #58854 Dátum: 2009 Január 19, 22:32:53 »

dróóóót  Smiley
ja akkor mindez nem kell félrevezettelek az amit írtam wifire értendő bocsánat

Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #58853 Dátum: 2009 Január 19, 22:31:47 »

egyébként wifin vagy dróton nyomod most ?

dróóóót  Smiley
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #58852 Dátum: 2009 Január 19, 22:30:43 »

hogymivan??? Grin  Roll Eyes
odáig jutottam, hogy kéri a wan tipusát. ott mit?
egyébként wifin vagy dróton nyomod most ?

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #58851 Dátum: 2009 Január 19, 22:29:47 »

keresd meg a wifi config beállításokat és nézd meg van e titkosítás illetve jelszó beállítva
vagy vpa vagy vpn ha jól emléxem
ha nincs akor be kell tudnod lépni simán csak a winfosban meg kell találnod a routert és az autómatikus csatlakozást bekapcsolni
ha van akkor írd át és minden gépen állítsd be és halleluja

lehet hogy w -vel  Cool

Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #58850 Dátum: 2009 Január 19, 22:28:55 »

keresd meg a wifi config beállításokat és nézd meg van e titkosítás illetve jelszó beállítva
ha nincs akor be kell tudnod lépni simán csak a winfosban meg kell találnod a routert és az autómatikus csatlakozást bekapcsolni

hogymivan??? Grin  Roll Eyes
odáig jutottam, hogy kéri a wan tipusát. ott mit?
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #58849 Dátum: 2009 Január 19, 22:27:21 »

áhh siker  Smiley bent vagyok
és most hogy tovább?

Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #58848 Dátum: 2009 Január 19, 22:24:05 »

de valamilyen ip-vel eléred a router menüjét egyáltalán ?

áhh siker  Smiley bent vagyok
és most hogy tovább?
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #58847 Dátum: 2009 Január 19, 22:22:25 »

semmi
de valamilyen ip-vel eléred a router menüjét egyáltalán ?

Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #58846 Dátum: 2009 Január 19, 22:19:20 »

próbáld meg az admin/admin kombinációt  vagy a router gyártmánya mondjuk asus/admin vagy smc/admin
vagy admin és jelszó nélkül
de valószínű nyitott a wifije úgyhogy én inkább a pcken nézném meg a fellelhető wifi hálózatokat és ott vakarásznék
az ip pedig nem csak 1 -re végződhet
semmi
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #58845 Dátum: 2009 Január 19, 22:17:42 »

próbáld meg az admin/admin kombinációt  vagy a router gyártmánya mondjuk asus/admin vagy smc/admin
de valószínű nyitott a wifije úgyhogy én inkább a pcken nézném meg a fellelhető wifi hálózatokat és ott vakarásznék
az alapértelmezett átjáró ip címére gondoltam magyarul a routerére mert a jelenlegi routerem ami msi pl 10-re végződik

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #58844 Dátum: 2009 Január 19, 22:16:53 »

Az hogy ne légy demagóg  Cool Grin
Ha a belvárosi létnek van egyetlenegy értelme, az az hogy minden a szádban van és tömegközlekedéssel el tudsz jutni bárhova.
Komolyabban: tuti hogy a helyi lakosok kivételek lesznek majd a szabályozás alól. Majd kitalálnak valamilyen alkotmányos indokot mint a tulajdonjog szabad használatának korlátozása, jövedelemkaszter szerinti diszkrimináció, etc.

erre azért irnék ezt azt én .....nem régi kocsikat kell baszogatni hanem kamonokat akik zöldcimkével ontják a füstöt.......
ezt nem hinném hogy megtudják tenni hogy betiltják az lesz hogy megint blokád lesz csak most nem taxis

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #58843 Dátum: 2009 Január 19, 22:14:34 »

Megvan, de nemtom a jelszót, router papírjai nincsennek meg, ezer éves. De érted eddig faszán működött már régóta, ma makacsolta meg magát!

Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #58842 Dátum: 2009 Január 19, 22:14:05 »

most elindultam haza ha addig nem sikerül akkor visszatérünk rá
oks
folyt privátban, mert megharagszanak rám  Smiley
Oldalak: 1 ... 2070 2071 2072 2073 2074 [2075] 2076 2077 2078 2079 2080 ... 3547
Nyomtatás

Ugrás: