www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 27, 07:22:52

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921222 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1940 1941 1942 1943 1944 [1945] 1946 1947 1948 1949 1950 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28133129 alkalommal)
Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #64022 Dátum: 2009 Május 14, 00:39:14 »

Vizsga:
Öreg tegnap levizsgázott.
Sztori:
Felhívom az egyik barátomat, hogy ajánlotta, segít vizsgázni, hát most jó lenne okosban műszakiznia a kocsinak, mert itt-ott kissé gyenge az alja. Fék, futómű rendben lesz, de van bizonylat nélküli sportkormány, meg még egypár hülyeség - pl hideghegesztéses eljárással történt kasztni javítás (mikrohullámú sütő oldallemezéből készült folt gittel, lemezcsavarral küszöb alján, egy-két repedés a hátsó doblemezeken Body999-es maszgéróval bevarrva, gyorsban lekenve valami 5 éve megmaradt alvázvédővel...) ja, és a fék is ki lett tisztítva, be lett állítva, de nehezen akart beállni, kissé félrehúzott, most már kezd beállni.... Szóval normál vizsgán már kotorásznának a vazelinesdoboz után ennyiért...
Haver mondja, visszahív. Aszondja, keressem xy-t, és mondjam, hogy ez+az küldött (két tök ismeretlen név). Ja, és zsír a forgalmiba.
Én szófogadó gyerek vagyok, korán reggel fél 8 táján kint vagyok a vizsgahelyen. Műhelybe beslattyogok, a láncdohányos, kissé mogorva xy-t megtalálva mondom, hogy ez+az küldött, vizsgázna egy kocsi. Forgalmi odaad. Csákó a forgalmit szétszedi, a kis figyelmességet elteszi.
Sorba beállok, előttem vagy 5 autó. (Az egyik rozsdaboglya dízel Tipo-t betoltuk, utána egy óra hosszatt kerregett, mert másképp nem indult...)
Kocsi begurul a sorra. Közben a bázis főnöke/tulaja megjön, meginvitál tök ismeretlenül egy kávéra a többi emberkével, azokat már haverként üdvözli... Közben egy jó tányér pörköltet megeszik, persze leeszi az ingét, a titkárnő mossa ki neki a mosdóban, mindez csak úgy egyszerűen az ügyfelek előtt, szűk családi körben.
A váróban 3 rekesz dióbél, kirakva, csipkedje mindenki kedvére. 2 óra várakozás, szobrozás, élet nagydolgainak (hogyan fejtik a folyékony PB gázt a vasúton, miegyebek...) megtárgyalása eleddig idegen, de jóarc emberekkel.
Én néha kikukucskálok, de szokatlan módon betessékelnek.
Főnök közben kérdez a bogárról, az egyik arc mondja, dolgozott az Autóker-nél, raktárkészlet felszámolásakor emeleti raktár ablakán hajigálták a bogár sárvédőket, miegyebek...
Kikukucskálva látom, az autóm még mindig a soron, kiderül, hogy tök váratlanul ellenőrzés jött a bázisra, kötözködnek a cég papírjaival, satöbbi...
Tovább üldögélek, kikukucskálok, már a kocsi a másik soron van, eleje felemelve, jobb eleje megbontva (pont a fék...), namondom, fasza, sika, kasza, léc, itt nagyjavítást eszközölnek a félrehúzó fék miatt...
Rágom a kefét, egyszer csak a főnök jön, hogy mizujs a bogárral? Aszongyák a szerelők, még a soron van. Főnök erre: na, gyere komám, megnézzük... Kiderült, az ellenőr pont az én kocsimat pécézte ki. Mondom magamban, faja, ez télleg okos műszaki lesz...
Jó 20 perc múlva főnök jön, bocs, gyerekek, ellenőrzésünk volt, ezek most mindenbe belekötöttek, olyan papírokat kerestettek meg velünk, ami cégalapításkor kellett, de most már minden oké.
Aszongya, ismerem Merki Pistát? Mondom, hogyne, országos bogaras barát. Aszongya, együtt voltak "karmandzsiját" nézni az egyik cimbinek németo.-ban, de nem tudtak hozni, de télleg fasza srác a Pista. Mondom télleg. Közben a kocsit kivitték az udvarra.
Egyszer csak szólít a hölgy a pénztáros pultnál, 16500 forintocskát fizetek, kocsi kint áll, kész, csak a forgalmit kell cserélnem...
Főnöknél az egyik várakozó kolléga az irodában éppen egy jó szál száraz kolbásszal szemezget, miközben füstölt sonkát majszol kovászos uborkával, főnök kínál engem is, közben ad névjegykártyát, és megemlíti, hogy van egy Austin Cambridge kasztnija alkatrésznek, ha valakit érdekel. A kolbászt meg a sonka valami királyság volt...
A műhelyfőnök srác nagyon tudhatott valamit, azt a 3ezret érdemes volt betenni a forgalmiba...
Komolyan mondom, egy Hrabal regény kellős közepében éreztem magam.

Ocsmányirodában ismerős ügyintéző kábé 20 perc leforgása alatt kicserélte a forgalmimat, és még a lakcímváltozást is felvezette, és adott egy 11-es matrinyát a rendszámra.

Ja, ez itt a "sötét" Szabolcs megye. Cool
szeretek itt élni.
A magyar vadkelet, a pitiáner korrupció melegágya. Ugyanaz, mint máshol, csak kicsiben. Grin

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #64021 Dátum: 2009 Május 13, 23:18:14 »

Nem tudom, székesfővárosunk környékén melyik vizsgahelyen kínálnak meg dióbéllel, meg füstölt sonkával, meg kolbásszal... Smiley

Ja, azt nem is meséltem, hogy a könyvelő barátunk szó szerint szarér-hugyér csinálta meg az adóbevallásunkat.
3 diszperzites vödör csirkeszart kért a kertjébe.
Szó nélkül fizettem... Smiley

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #64020 Dátum: 2009 Május 13, 23:07:45 »

szerintem az utolsó mondat felesleges volt, hol esznek még pörit reggelire?! Cheesy Cheesy Cheesy
hát igen Smiley Kárpátalján is azt kaptnk a kiránduláson  Cheesy
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #64019 Dátum: 2009 Május 13, 23:03:00 »

hol esznek még pörit reggelire?! Cheesy Cheesy Cheesy
Mos'me' ? En szoktam, pedig pesti nigger vagyok. :-)

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #64018 Dátum: 2009 Május 13, 23:01:40 »

... korán reggel fél 8 táján kint vagyok a vizsgahelyen.
... Közben egy jó tányér pörköltet megeszik....

szerintem az utolsó mondat felesleges volt, hol esznek még pörit reggelire?! Cheesy Cheesy Cheesy

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #64017 Dátum: 2009 Május 13, 22:42:32 »

Vizsga:
Öreg tegnap levizsgázott.
Sztori:
Felhívom az egyik barátomat, hogy ajánlotta, segít vizsgázni, hát most jó lenne okosban műszakiznia a kocsinak, mert itt-ott kissé gyenge az alja. Fék, futómű rendben lesz, de van bizonylat nélküli sportkormány, meg még egypár hülyeség - pl hideghegesztéses eljárással történt kasztni javítás (mikrohullámú sütő oldallemezéből készült folt gittel, lemezcsavarral küszöb alján, egy-két repedés a hátsó doblemezeken Body999-es maszgéróval bevarrva, gyorsban lekenve valami 5 éve megmaradt alvázvédővel...) ja, és a fék is ki lett tisztítva, be lett állítva, de nehezen akart beállni, kissé félrehúzott, most már kezd beállni.... Szóval normál vizsgán már kotorásznának a vazelinesdoboz után ennyiért...
Haver mondja, visszahív. Aszondja, keressem xy-t, és mondjam, hogy ez+az küldött (két tök ismeretlen név). Ja, és zsír a forgalmiba.
Én szófogadó gyerek vagyok, korán reggel fél 8 táján kint vagyok a vizsgahelyen. Műhelybe beslattyogok, a láncdohányos, kissé mogorva xy-t megtalálva mondom, hogy ez+az küldött, vizsgázna egy kocsi. Forgalmi odaad. Csákó a forgalmit szétszedi, a kis figyelmességet elteszi.
Sorba beállok, előttem vagy 5 autó. (Az egyik rozsdaboglya dízel Tipo-t betoltuk, utána egy óra hosszatt kerregett, mert másképp nem indult...)
Kocsi begurul a sorra. Közben a bázis főnöke/tulaja megjön, meginvitál tök ismeretlenül egy kávéra a többi emberkével, azokat már haverként üdvözli... Közben egy jó tányér pörköltet megeszik, persze leeszi az ingét, a titkárnő mossa ki neki a mosdóban, mindez csak úgy egyszerűen az ügyfelek előtt, szűk családi körben.
A váróban 3 rekesz dióbél, kirakva, csipkedje mindenki kedvére. 2 óra várakozás, szobrozás, élet nagydolgainak (hogyan fejtik a folyékony PB gázt a vasúton, miegyebek...) megtárgyalása eleddig idegen, de jóarc emberekkel.
Én néha kikukucskálok, de szokatlan módon betessékelnek.
Főnök közben kérdez a bogárról, az egyik arc mondja, dolgozott az Autóker-nél, raktárkészlet felszámolásakor emeleti raktár ablakán hajigálták a bogár sárvédőket, miegyebek...
Kikukucskálva látom, az autóm még mindig a soron, kiderül, hogy tök váratlanul ellenőrzés jött a bázisra, kötözködnek a cég papírjaival, satöbbi...
Tovább üldögélek, kikukucskálok, már a kocsi a másik soron van, eleje felemelve, jobb eleje megbontva (pont a fék...), namondom, fasza, sika, kasza, léc, itt nagyjavítást eszközölnek a félrehúzó fék miatt...
Rágom a kefét, egyszer csak a főnök jön, hogy mizujs a bogárral? Aszongyák a szerelők, még a soron van. Főnök erre: na, gyere komám, megnézzük... Kiderült, az ellenőr pont az én kocsimat pécézte ki. Mondom magamban, faja, ez télleg okos műszaki lesz...
Jó 20 perc múlva főnök jön, bocs, gyerekek, ellenőrzésünk volt, ezek most mindenbe belekötöttek, olyan papírokat kerestettek meg velünk, ami cégalapításkor kellett, de most már minden oké.
Aszongya, ismerem Merki Pistát? Mondom, hogyne, országos bogaras barát. Aszongya, együtt voltak "karmandzsiját" nézni az egyik cimbinek németo.-ban, de nem tudtak hozni, de télleg fasza srác a Pista. Mondom télleg. Közben a kocsit kivitték az udvarra.
Egyszer csak szólít a hölgy a pénztáros pultnál, 16500 forintocskát fizetek, kocsi kint áll, kész, csak a forgalmit kell cserélnem...
Főnöknél az egyik várakozó kolléga az irodában éppen egy jó szál száraz kolbásszal szemezget, miközben füstölt sonkát majszol kovászos uborkával, főnök kínál engem is, közben ad névjegykártyát, és megemlíti, hogy van egy Austin Cambridge kasztnija alkatrésznek, ha valakit érdekel. A kolbászt meg a sonka valami királyság volt...
A műhelyfőnök srác nagyon tudhatott valamit, azt a 3ezret érdemes volt betenni a forgalmiba...
Komolyan mondom, egy Hrabal regény kellős közepében éreztem magam.

Ocsmányirodában ismerős ügyintéző kábé 20 perc leforgása alatt kicserélte a forgalmimat, és még a lakcímváltozást is felvezette, és adott egy 11-es matrinyát a rendszámra.

szeretek itt élni.
« Utoljára szerkesztve: 2009 Május 13, 22:45:48 írta gyuszkó »

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető zoejazz

slooow rider.. 06-20/9704079

« Hozzászólás #64016 Dátum: 2009 Május 13, 20:39:05 »

Hali!
tud valaki olyan vizsgahelyet pest környékén, ahol szívesen látnak bogarat és nem hülyéskednek vele.. esedékes lenne lassan műszaki és kéne egy normális hely.. az sem baj, ha nem figyelnek oda pár dologra Wink

« Utoljára szerkesztve: 2009 Május 13, 20:43:31 írta zoejazz »

automata öntözőrendszerek tervezése, kivitelezése, füvesítés, parkosítás
www.kvaderkft.hu
Nem elérhető Imrüs

www.matraveteran.uw.hu

« Hozzászólás #64015 Dátum: 2009 Május 13, 20:34:20 »

igen
padlólemez kb mennyibe kerül?

Kapható
Azt nem tom

"...bolond is lennék, ha nem lennék bolond..."
Nem elérhető vwakos

« Hozzászólás #64014 Dátum: 2009 Május 13, 20:33:36 »

igen
padlólemez kb mennyibe kerül?
Az anyákra gondolsz?

Nem elérhető Imrüs

www.matraveteran.uw.hu

« Hozzászólás #64013 Dátum: 2009 Május 13, 20:28:04 »

lehet kapni olyan szögletes csavart ami a sárvédő felfogatásoknál van??
vagy mi a megoldás?
párat cserélni kell!

Az anyákra gondolsz?

"...bolond is lennék, ha nem lennék bolond..."
Nem elérhető vwakos

« Hozzászólás #64012 Dátum: 2009 Május 13, 20:25:56 »

lehet kapni olyan szögletes csavart ami a sárvédő felfogatásoknál van??
vagy mi a megoldás?
párat cserélni kell!

RNIE
« Hozzászólás #64011 Dátum: 2009 Május 13, 19:46:10 »

sziasztok!
mondjatok nekem fedett helyszineket ahol lattatok mar eskuvoi fotozast budapesten? (mondjuk privatban...)
koszi.

templom,házzaságkötőterem,lakás
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #64010 Dátum: 2009 Május 13, 19:45:10 »

sziasztok!
mondjatok nekem fedett helyszineket ahol lattatok mar eskuvoi fotozast budapesten? (mondjuk privatban...)
koszi.

A múlthéten egy tehervillamosban volt ilyen,és különmenet!
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #64009 Dátum: 2009 Május 13, 12:04:58 »

mondjatok nekem fedett helyszineket ahol lattatok mar eskuvoi fotozast budapesten?
Gellert-furdo, Grasham palota, ELTE, BME, Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár felújított palota része ( http://www.fszek.hu/ ), Corinthia Grand Hotel Royal ( http://royal.2ms.hu/index.php?sp=/magyar/ ), Nagytétényi Kastélymúzeum ( http://www.nagytetenyi.hu/ ), stb ( --> gugli )

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #64008 Dátum: 2009 Május 13, 12:01:21 »

Pl. egy templom?  Grin

sziasztok!
koszi.

Nem elérhető aaggoottaa

« Hozzászólás #64007 Dátum: 2009 Május 13, 11:56:08 »

sziasztok!
koszi.

Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #64006 Dátum: 2009 Május 13, 10:44:43 »

Nekem annyira idegen ez a megoldás, hogy nagyon... Undecided
El sem tudnám képzelni, hogy ilyet műveljek a Bogarammal...
Tudom: ízlések és pofonok...
Nem Mondtam hogy tetszik... Tongue

Nem elérhető _NagyG

« Hozzászólás #64005 Dátum: 2009 Május 13, 08:10:10 »

sziasztok
esküvőre keresek zenészt/zenekart!
please írj privit ha utazol ilyesmiben...
köszi

www.klaren.extra.hu

G.

https://www.facebook.com/milleniumflakon

alul felni-felül ház-elől kocka-hátul ráz
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #64004 Dátum: 2009 Május 13, 00:33:55 »

azt hiszem Theo Decker  tuningos bogarakon volt ilyen NSU front anno

http://www.tde-kaefer-tuning.de/index.php?pageid=11
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #64003 Dátum: 2009 Május 13, 00:30:35 »

Jájj...

azt hiszem Theo Decker  tuningos bogarakon volt ilyen NSU front anno
Nem elérhető fecszso

« Hozzászólás #64002 Dátum: 2009 Május 12, 22:11:33 »

hat ha allnak a tenyek ha nem akkor sem irok ilyet egy x*1000db szamban megjelenő ujsagban wazze.
vagy akkor igen ha kiakarok baszni bogaras kollegamal.
 Lips Sealed
Én egyetértek a Lacival. Nem a felújítást végzőket minősíti le ezzel, hanem az újság színvonalát mutatja meg. Korábban is olvastam 1-2 cikket amioben olyan butaságokat írtak amitől a hajam égnek állt. Szerintem ha nem értek hozzá akkor vagy utánanézek azoknak a dolgoknak amit nem tudok, vagy nem okoskodok (szvsz).

VW 1300 - 1967
Pannónia T1 - 1963
Honda Transalp XL600 VT -1996
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #64001 Dátum: 2009 Május 12, 20:57:37 »

km órában nem megy a mutató csak távolságot számlálja akkor mit raktam össze rosszul?
A km orat. ;-)

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #64000 Dátum: 2009 Május 12, 20:15:39 »

Szerintem a Citrom DS-t látja benne...
Legalábbis nekem az jött be.

Nekem annyira idegen ez a megoldás, hogy nagyon... Undecided
El sem tudnám képzelni, hogy ilyet műveljek a Bogarammal...
Tudom: ízlések és pofonok...

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #63999 Dátum: 2009 Május 12, 20:13:03 »

Orvos.....! Mert különben tele leszel szövődménnyel... Wink Grin
Szerintem a Citrom DS-t látja benne...
Legalábbis nekem az jött be.

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #63998 Dátum: 2009 Május 12, 20:09:47 »

Hmm. És ha azt mondom hogy tetszik?

Orvos.....! Mert különben tele leszel szövődménnyel... Wink Grin

1303LS
« Hozzászólás #63997 Dátum: 2009 Május 12, 20:06:06 »

Ha valaki az arlistat keresi ( PDF-ben )  Partner Hoffmann Speedster  itt nezze
Nem lehet rákattintani.
Rulezka
« Hozzászólás #63996 Dátum: 2009 Május 12, 20:03:31 »

sziasztok
esküvőre keresek zenészt/zenekart!
please írj privit ha utazol ilyesmiben...
köszi
Nem elérhető slavia919

« Hozzászólás #63995 Dátum: 2009 Május 12, 17:15:36 »

Jájj...

<beszúrt kép törölve>
Hmm. És ha azt mondom hogy tetszik?

Keresek afterbe díszlécet kesztyűtartó ajtóra!
Süni
« Hozzászólás #63994 Dátum: 2009 Május 12, 17:07:15 »

Austria legjobb Bogar cege(szerintem )egy fiatal srac Salzburg felett , www.pps.co.at gyors ö a Hoffmann A-i lerakata

Jájj...

xoyox
« Hozzászólás #63993 Dátum: 2009 Május 12, 16:27:31 »

Most erkezett a csomagban, a legujabb Hoffmann katalog.
nem akarok nekik reklamot, (mert nem fizetnek erte ) de nagyon jo !
640 oldal Bogar + Karmann  + teherautok T 1-2-3 + Golf + Porsche programmokkal, alkatreszek Fotoval illustraltak, bogar es bus lemezek prima jo rajzokkal,  reszletes leiras a Bogarak stb (kübel ) gyartasi evek alatti valtozasokkal, alvazszam + Motorszam, jelölesek, stb stb szerinti, vadi uj Rumpf-motorok ,+ komplettek, mexikoi stb
Katalog: € 8.- + Postazas
Austria legjobb Bogar cege(szerintem )egy fiatal srac Salzburg felett , www.pps.co.at gyors ö a Hoffmann A-i lerakata

Ha valaki az arlistat keresi ( PDF-ben )  Partner Hoffmann Speedster  itt nezze
« Utoljára szerkesztve: 2009 Május 12, 16:34:24 írta xoyox »
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #63992 Dátum: 2009 Május 12, 15:59:06 »

64MB-os van, ingyé. Vigyem hortobágyra?

64mb-s van par darab nekem is.
ha hortobagyra viszed akkor biztos nem tudod ideadni Grin

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #63991 Dátum: 2009 Május 12, 15:48:40 »

Nem unjátok még a zsici témát?
Ez bogaras fórum elvileg!
Ezekről kéne dumálni, a többi baromságnak meg ott az index, ott is egymásra találhatnátok!

Uff.
Jogos. Ebben én is sáros vagyok.
Igazad van, át kellett volna vinnem a témát az anyázósba.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #63990 Dátum: 2009 Május 12, 15:13:19 »

64MB-os van, ingyé. Vigyem hortobágyra?

512Mb Pc133-as sd ramot keresek!!
S.O.S.
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #63989 Dátum: 2009 Május 12, 15:05:54 »

ha megkéred Örnit, szerintem szívesen rajzol rá.
nincs is benne a karmann,nem jo Tongue Cheesy

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #63988 Dátum: 2009 Május 12, 15:03:25 »

Nem unjátok még a zsici témát?
Ez bogaras fórum elvileg!
Ezekről kéne dumálni, a többi baromságnak meg ott az index, ott is egymásra találhatnátok!
<beszúrt kép törölve>

Uff.

nincs is benne a karmann,nem jo Tongue Cheesy

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #63987 Dátum: 2009 Május 12, 14:17:52 »

512Mb Pc133-as sd ramot keresek!!
S.O.S.

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #63986 Dátum: 2009 Május 12, 13:44:31 »

válaszolt...
áááááááááááááááuuuuuuuuuuuuu!! ;-)

Most mit nem értesz ezen..? A többi, amit kérdeztél, nincs nekijje!! Grin
Teljesen korrekt eladó... Wink
 Evil Evil Evil
És akkor még Proti is rátesz egy lapáttal... kész.... Cheesy

Süni
« Hozzászólás #63985 Dátum: 2009 Május 12, 13:44:27 »

válaszolt...
A bai nagy Motorcraft felirat nem tűnt neki fel ? Vagy csak nekem egyértelmű, hogy az Ford ?  Roll Eyes
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #63984 Dátum: 2009 Május 12, 13:38:14 »

válaszolt...

lehet, hűtőt is kellene hozzá kérni, akkor okulnánk! Cheesy

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #63983 Dátum: 2009 Május 12, 13:27:13 »

válaszolt...
Tehetséges. Grin

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Oldalak: 1 ... 1940 1941 1942 1943 1944 [1945] 1946 1947 1948 1949 1950 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: