www.bogarhatu.hu
- ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
Nem érkezett meg az
aktiváló e-mail?
2025 Július 21, 10:53:06
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:
Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218
Hozzaszólás
218
Témában írta
1614
Felhasználó
Legújabb tag:
mickilangelo
www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
>
Hová tartozol?
>
Bogaras fórumok
> Téma:
Szóljatok ide
Oldalak:
1
...
1774
1775
1776
1777
1778
[
1779
]
1780
1781
1782
1783
1784
...
3545
Szerző
Téma: Szóljatok ide (Megtekintve 27966794 alkalommal)
Protheus
Pődör Gergely
Re: Szóljatok ide
«
Hozzászólás #70661 Dátum:
2009 November 08, 17:53:48 »
Idézetet írta: BlackP - 2009 November 08, 17:31:15
vegyük igénybe a klub féle cuccot ingyér, mert az működik is
Nem fog menni, oket nem engedik be. Volt mar rola szo tavaly is...
Buzi, aki fékez! :-)))
BlackP
«
Hozzászólás #70660 Dátum:
2009 November 08, 17:31:45 »
Idézetet írta: Vagabond - 2009 November 08, 17:30:09
Az a probléma,hogy a Giltnernek van pár kunkorenciája(ellensége?) akiket nem enged be Tökölre mérni,mert ezt is megteheti.
Tavaly is hozta volna a Szepi a rajzáson mérö csapatot,de Ök se vállalták,mert nincsenek jóban a nagyúrral!
javaslom a csütrtök esti kivégzését az arcnak rituális jelleggel a jó idő reményében
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
BlackP
«
Hozzászólás #70659 Dátum:
2009 November 08, 17:31:15 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2009 November 08, 17:20:54
- a helyszínek hol lettek meghirdetve? én nem találkoztam ilyennel (pl. depo)
- a giltner nevét írd már le egyszer normálisan, baszki :-PP (idén is saját - fordklubos cuccal - ment a mérés, úgy ez nem probléma, de ezt szepi is tudja)
idén nem lett meghirdetve, az előző évben volt a nagy pörgés, fotók, stb, oszt mindenki leszarta (elenyésző % nem, én is késve küldtem be
)
- nem írom, mert nem tudom és nem akarom. ha nem gond, akkor ha tehetek javaslatot ex-szervezőként, akkor vegyük igénybe a klub féle cuccot ingyér, mert az működik is
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Vagabond
A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298
«
Hozzászólás #70658 Dátum:
2009 November 08, 17:30:09 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2009 November 08, 17:20:54
(idén is saját - fordklubos cuccal - ment a mérés, úgy ez nem probléma, de ezt szepi is tudja)
Az a probléma,hogy a Giltnernek van pár kunkorenciája(ellensége?) akiket nem enged be Tökölre mérni,mert ezt is megteheti.
Tavaly is hozta volna a Szepi a rajzáson mérö csapatot,de Ök se vállalták,mert nincsenek jóban a nagyúrral!
Tóth Zoltán
Pityubacsi
«
Hozzászólás #70657 Dátum:
2009 November 08, 17:20:54 »
Idézetet írta: BlackP - 2009 November 08, 16:57:40
volt közgyűlés, tán 12-en voltunk az elnökséggel együtt, nagyjából:
- pénzügyi beszámoló, rábólintás
- rajzásról pár szösszenet, semmi konkrét, esetleg annyi, hogy a műjég jó lenne, meg még pár helyszín felvetődött. az indoklás, ami igaz is, hogy több csatornán meg lett hirdetve, hogy milyen helyszínek közül lehet választani, mindenki szavazhat, stb, lényeg, hogy összesen 32 szavazat érkezett, kvázi az emberek pont leszarják hol lesz a rajzás, csak legyen. szóval megszavaztuk, hogy az elnökségre bízzuk a korábbi érvek igyelembe vételével, tehát nem teszkó gazdaságos rajzás, egy napos, szórakoztató programokkal, stb
- találkozók támogatási rendszerének átbeszélése, erről majd az érintettek kapnak még infót, erről többet nem írok, ami minket közvetlenül érint, hogy tökölt imádja Szepi és továbbra is szívesen látja, technikai részben is tudna segíteni, ha a gintlerrel, vagy kivel el lehet sikálni, hogy saját mérőcuccunk van (ami az 1/100-as futamon is volt, meg a műjégen a gyorsuláson)
- biztosításból bejön egy új biztosító jó árakkal, amik valószínűleg debütáló árak és jövőre valószínűleg emelkedni fognak, az allianz folytatja tovább, de ebben is lesz némi módosulás, következő klubos levélben benne lesz minden infó, jövő héten postázzák.
hát, én kb ennyire emlékszem, mindezt két és fél órára széthúzva
- a helyszínek hol lettek meghirdetve? én nem találkoztam ilyennel (pl. depo)
- a giltner nevét írd már le egyszer normálisan, baszki :-PP (idén is saját - fordklubos cuccal - ment a mérés, úgy ez nem probléma, de ezt szepi is tudja)
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
BlackP
«
Hozzászólás #70656 Dátum:
2009 November 08, 16:57:40 »
Idézetet írta: Aircult - 2009 November 08, 14:13:13
Volt valaki ma kozgyulni??
volt közgyűlés, tán 12-en voltunk az elnökséggel együtt, nagyjából:
- pénzügyi beszámoló, rábólintás
- rajzásról pár szösszenet, semmi konkrét, esetleg annyi, hogy a műjég jó lenne, meg még pár helyszín felvetődött. az indoklás, ami igaz is, hogy több csatornán meg lett hirdetve, hogy milyen helyszínek közül lehet választani, mindenki szavazhat, stb, lényeg, hogy összesen 32 szavazat érkezett, kvázi az emberek pont leszarják hol lesz a rajzás, csak legyen. szóval megszavaztuk, hogy az elnökségre bízzuk a korábbi érvek igyelembe vételével, tehát nem teszkó gazdaságos rajzás, egy napos, szórakoztató programokkal, stb
- találkozók támogatási rendszerének átbeszélése, erről majd az érintettek kapnak még infót, erről többet nem írok, ami minket közvetlenül érint, hogy tökölt imádja Szepi és továbbra is szívesen látja, technikai részben is tudna segíteni, ha a gintlerrel, vagy kivel el lehet sikálni, hogy saját mérőcuccunk van (ami az 1/100-as futamon is volt, meg a műjégen a gyorsuláson)
- biztosításból bejön egy új biztosító jó árakkal, amik valószínűleg debütáló árak és jövőre valószínűleg emelkedni fognak, az allianz folytatja tovább, de ebben is lesz némi módosulás, következő klubos levélben benne lesz minden infó, jövő héten postázzák.
hát, én kb ennyire emlékszem, mindezt két és fél órára széthúzva
brez
http://vbk.at.hu/
«
Hozzászólás #70655 Dátum:
2009 November 08, 16:44:28 »
Voltam én is és Black is...
http://vbk.at.hu/
http://minkabogi.blogspot.com/
LovasB
«
Hozzászólás #70654 Dátum:
2009 November 08, 16:36:30 »
Idézetet írta: vw1966 - 2009 November 08, 16:34:05
Tatabányán ott volt! Elég bénák a hézagok pl. sárvédőnél ezért valami böszme vastag bőrdarab van kéderként!
több helyen is hagy némi kívánnivalót maga után, pl. műszerfalon a sok szirszar kapcsoló,stb...
játszós autónak elfogadnám
http://vwtyp181.blogspot.com/
VW Typ 181: 1974 "The Thing" ,Hecho en Mexico
VW Typ 181: 1973 & 1976 "megleszcsinálva"
VW Jetta 2 1.6TD 1989
és még sok más:-)
vw1966
«
Hozzászólás #70653 Dátum:
2009 November 08, 16:34:05 »
Idézetet írta: LovasB - 2009 November 08, 16:27:10
ocsmány a padlón az a trepnilemez, ráadásul belül a küszöbön is végig olyan van
"falura jó" kategória az autó
Tatabányán ott volt! Elég bénák a hézagok pl. sárvédőnél ezért valami böszme vastag bőrdarab van kéderként!
maxi
«
Hozzászólás #70652 Dátum:
2009 November 08, 16:29:01 »
Keresem a Jbuilder 8.0-at
Elég sürgős lenne
gugli nem jött be.
S.O.S
"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
LovasB
«
Hozzászólás #70651 Dátum:
2009 November 08, 16:27:10 »
Idézetet írta: b_sanyi - 2009 November 08, 16:22:40
Talán még nem olvasta mindenki. Typ181:
http://www.retromobil.hu/page.php?id=123
ocsmány a padlón az a trepnilemez, ráadásul belül a küszöbön is végig olyan van
"falura jó" kategória az autó
http://vwtyp181.blogspot.com/
VW Typ 181: 1974 "The Thing" ,Hecho en Mexico
VW Typ 181: 1973 & 1976 "megleszcsinálva"
VW Jetta 2 1.6TD 1989
és még sok más:-)
b_sanyi
Ex-Mex...
«
Hozzászólás #70650 Dátum:
2009 November 08, 16:22:40 »
Talán még nem olvasta mindenki. Typ181:
http://www.retromobil.hu/page.php?id=123
Pityubacsi
«
Hozzászólás #70649 Dátum:
2009 November 08, 14:14:17 »
blekkpí fogadkozott, hogy menni fog.
flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Bripery
www.elitevwclub.hu
«
Hozzászólás #70648 Dátum:
2009 November 08, 14:13:13 »
www.elitevwclub.hu
1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE
Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #70647 Dátum:
2009 November 08, 14:10:26 »
Idézetet írta: stonemen - 2009 November 08, 13:51:55
Ha javasolhatok, akkor innen menjen a tiszta lap
Ezt te sem gondolhatod komolyan! Nincs az a penz, amier' en a Buginak tiszta lapot adnek ...
SUHANOROZSDA
www.vwborze.hu
«
Hozzászólás #70646 Dátum:
2009 November 08, 14:09:11 »
Idézetet írta: vw1966 - 2009 November 08, 13:51:14
hagyd már abba!
Minek veszekedtek amikor verekedni is lehet
1957 VW 1200
1964 VW TYP 3 Limo
1958 VW T1 Panel
1962 VW T1 Deluxe
1965 VW T1 Pritsche 1977 MZ 250/1
1967 VW T2/a Doka Ex Tűzóltó 1960 PANNONIA TLF
1975 VW Brasilia 1963 Oldalkocsis PANNONIA
BigBug
«
Hozzászólás #70645 Dátum:
2009 November 08, 14:01:30 »
Idézetet írta: pitta_63 - 2009 November 08, 13:46:37
És ez a zenénél igy is volt, de nem magyarázta meg senki miért van...de már töröltem a hozzászólást...
aztán jöttek a képek...hogy ott a busz...most ezért vitáztok, de ezt nem szépen fejezted ki hogy pl:
miért voltál ott, az tiltott terület nekünk, legközelebb ne forduljon elő, mert anyagiakba került volna...
ezt tökéletesen elfogadtam volna, megértettem volna, és béke lenne, de úgylátom te csak kötekedsz velem, volt olyan vita is, hogy vki vett egy bogarat és anyuja apuja segtett felújítani és valakit az írigység ölt meg h neki meg felújítják, mindegy honnan kapja a pénzt, a lényeg hogy megmentett egy bogarat...és szerintem ez bőven elég...
hidd el próbálnék beilleszkedni, de nem megy, mert kapom mind
i
g a leoltást....
de ha nagyon nem illek be szerintetek ide, akkor nem írok sehová semmit, csak nézelődök, és olvasgatok, hisz azzal is tanulok
Üdv:Pitta
most ismétlem önmagam de annak érdekében,hogy végre befejezd csak ennyi
vagy megszoksz vagy megszöksz !
jó utat kívánok bármelyik irányt is választod !
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
xXxpittaxXx
«
Hozzászólás #70644 Dátum:
2009 November 08, 13:53:59 »
Idézetet írta: Protheus - 2009 November 08, 13:38:54
Neeem, neeem ...Ebbol megint az latszik, hogy fogalmad sincs, hogy mirol van szo. Azt fotozol le amit akarsz. De ha elmesz egy rendezvenyre, amire a rendezok rengeteget koltottek es semmi mast nem akarnak, csak azt, hogy mindenki jol erezze magat, maradandot alkossanak es a belepojegyekbol legalabb nullara kijojjenek, akkor - finoman fogalmazva - eleg bosszanto, hogy a repuloternek befizetett tobb szazezer forintnyi kaucio azert mehet a levesbe egyetlen pillanat alatt, mert egy hugyagyu elcsambikol a tiltott teruletre, melyre a bejaratnal adott - es ala is irt ? - tajekoztato fuzet is nagy betukkel felhivta a figyelmet! Ne mondd ezek utan, hogy neked nem mondta senki ...Ez ugyan mar mas tema, de szerintem a vita nagyon jo dolog. En rengeteget tanultam mar emberektol ertelmes vitak soran es ugy gondolom, hogy en is hasznos partner tudok ebben lenni. Te talan a veszekedesre gondolsz? Az anyazasra ? Fogadd el, hogy vannak irt es iratlan szabalyok es jotanacsok, melyeket nem betartva bizony komoly feszultsegek tudnak letrejonni emberek kozott ... Jelen pillanatban te szitod a tuzet. :-)
értem már... ÍME EGY EMBER AKI NORMÁLISAN ELMAGYARÁZTA NEKEM A DOLGOT!!
Köszönöm neked!
stonemen
«
Hozzászólás #70643 Dátum:
2009 November 08, 13:51:55 »
Ha javasolhatok, akkor innen menjen a tiszta lap, és fejezzük be annak a bizonyosnak a fűrészelését.
Tudom, hogy mindkét félnek vannak még indokai, privátban, ha kérhetem.
Köszönöm!
vw1966
«
Hozzászólás #70642 Dátum:
2009 November 08, 13:51:14 »
Idézetet írta: pitta_63 - 2009 November 08, 13:46:37
És ez a zenénél igy is volt, de nem magyarázta meg senki miért van...de már töröltem a hozzászólást...
aztán jöttek a képek...hogy ott a busz...most ezért vitáztok, de ezt nem szépen fejezted ki hogy pl:
miért voltál ott, az tiltott terület nekünk, legközelebb ne forduljon elő, mert anyagiakba került volna...
ezt tökéletesen elfogadtam volna, megértettem volna, és béke lenne, de úgylátom te csak kötekedsz velem, volt olyan vita is, hogy vki vett egy bogarat és anyuja apuja segtett felújítani és valakit az írigység ölt meg h neki meg felújítják, mindegy honnan kapja a pénzt, a lényeg hogy megmentett egy bogarat...és szerintem ez bőven elég...
i
g a leoltást....
de ha nagyon nem illek be szerintetek ide, akkor nem írok sehová semmit, csak nézelődök, és olvasgatok, hisz azzal is tanulok
hagyd már abba!
xXxpittaxXx
«
Hozzászólás #70641 Dátum:
2009 November 08, 13:46:37 »
Idézetet írta: BigBug - 2009 November 08, 13:33:56
nos
te arról próbálsz minket meggyőzni hetek óta,hogy te egy bogaras lelkű fiatal vagy ,ami valószínűleg így is van
ezen a fórumon van még pár ilyen emberke ,akik vagy beilleszkednek és a tapasztalt hozzászólók tanácsait megfogadják
vagy megpróbálják a maguk eszével a fórumot megreformálni
60 egynéhány hszed van amire 200 körüli válasz érkezett a válaszok 75% először óvatosan,majd finoman azután rendreutasítóan és végül szinte anyázva hívja fel a figyelmed arra,hogy a fórum megreformálása nem fog menni !
ezekután vagy beilleszkedsz vagy menj a bánatos faszba az álmaiddal együtt !
nekem a taknyos nyavalygásod nem baszta ki a biztosítékot sokakkal ellentétben
de az,hogy a tököli tiltott területeken jártál az kibaszta !
minden belépő kapott egy házirendet tökölön amiben ez pontosan le volt írva !
vagy leszartad hogy elolvasd vagy csak a szabályokra szartál
a bogarazás érdekel ? a bogaras közösségbe való hovatartozás ?
teljesen mindegy !
a szabályok szabályok !
huszon pár ember közel 6-8 hónap munkájának eredménye minden évben tököl , nem kevés pénz,energia részünkről és mi a bogárhátú fórum tagjai ,akik részesei vagyunk ennek ,büszkék vagyunk rá,hogy létrehoztuk
de
ameddig olyanok lesznek akik döngetik a mellüket ,hogy mekkora bogarasok de a mi munkánkra szarnak azokra az emberkékre smekker leszek és nem is fogom eltitkolni !
aki ismer tudja,hogy az én korosztályom 0-90-ig terjed
i
g a leoltást....
BigBug
«
Hozzászólás #70640 Dátum:
2009 November 08, 13:43:36 »
Idézetet írta: Protheus - 2009 November 08, 13:41:26
Pfujj, micsoda kirekeszto vagy!
tudtam
sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #70639 Dátum:
2009 November 08, 13:41:26 »
Idézetet írta: BigBug - 2009 November 08, 13:33:56
Pfujj, micsoda kirekeszto vagy!
AZS
«
Hozzászólás #70638 Dátum:
2009 November 08, 13:39:58 »
Idézetet írta: pitta_63 - 2009 November 08, 13:25:26
Üdv!
Igen, mert sokak leállnak egy 16éves gyerekkel vitázni...és én nem is vitáznék velük, de látod most is már a buszos kép után megfenyegettek, vagy mit mondjak...
holnap meg majd azzal jönnek hozzám hopgy le mertem fényképezni az autóját, vagy hogy véletlenül ő is bennelett a képbe...de nem tudok velük mit csinálni, akkor utáljanak meg az sem érdekel nem miattuk vagyok a fórumon, hanem azok miatt akik rendesek velem és elmondják normálisan mi a baj, de nem gondolkodnak azon, h bogarasoknak nem kellene vitatkozniuk?????? mert úgylátszik nem az a cél, hogy kijöjjünk egymással, hanem az ellentétje...
házi feladat, ezeken gondolkozz el egy cseppet:
1. akadnak még páran itt a fórumon a te korosztályodból
2. jópár fórumtársnak vannak gyerekei ebből a korosztályból, köztük olyanok is, akik eléggé kilógnak mindenféle sorból
3. na most ezekkel az égvilágon semmi baj nincs, sőt
4. veled elég sok, most nem kezdem el felsorolni
5. biztos, hogy azokban az emberekben van a hiba, akik rádszólnak, biztos, hogy itt többrendbeli rosszindulat van fennforogva ellened, és biztos, hogy nem te vagy baromi idegesítő?
szóval gondolkozz, gondolkozz... és majd csak utána írogass.
Protheus
Pődör Gergely
«
Hozzászólás #70637 Dátum:
2009 November 08, 13:38:54 »
Idézetet írta: pitta_63 - 2009 November 08, 13:25:26
és én nem is vitáznék velük
Neeem, neeem ...
Idézet
holnap meg majd azzal jönnek hozzám hopgy le mertem fényképezni az autóját, vagy hogy véletlenül ő is bennelett a képbe...
Ebbol megint az latszik, hogy fogalmad sincs, hogy mirol van szo. Azt fotozol le amit akarsz. De ha elmesz egy rendezvenyre, amire a rendezok rengeteget koltottek es semmi mast nem akarnak, csak azt, hogy mindenki jol erezze magat, maradandot alkossanak es a belepojegyekbol legalabb nullara kijojjenek, akkor - finoman fogalmazva - eleg bosszanto, hogy a repuloternek befizetett tobb szazezer forintnyi kaucio azert mehet a levesbe egyetlen pillanat alatt, mert egy hugyagyu elcsambikol a tiltott teruletre, melyre a bejaratnal adott - es ala is irt ? - tajekoztato fuzet is nagy betukkel felhivta a figyelmet! Ne mondd ezek utan, hogy neked nem mondta senki ...
Idézet
bogarasoknak nem kellene vitatkozniuk
Ez ugyan mar mas tema, de szerintem a vita nagyon jo dolog. En rengeteget tanultam mar emberektol ertelmes vitak soran es ugy gondolom, hogy en is hasznos partner tudok ebben lenni. Te talan a veszekedesre gondolsz? Az anyazasra ? Fogadd el, hogy vannak irt es iratlan szabalyok es jotanacsok, melyeket nem betartva bizony komoly feszultsegek tudnak letrejonni emberek kozott ... Jelen pillanatban te szitod a tuzet. :-)
BigBug
«
Hozzászólás #70636 Dátum:
2009 November 08, 13:33:56 »
Idézetet írta: pitta_63 - 2009 November 08, 13:16:41
tudod Bigbug, ezek után még az is kérdéses h megyek e talikra, nemtudom lenne e kedvem olyan közösségbe menni ahol utálnak...ha meg is lesz a bogaram és kitolom a seggem a talikra nem miattatok fogok menni, most lehet utálni leszarom, amúgy én nemtudtam h oda nem lehet menni...és itt a fórumon ha hiszitek ha nem, vannak tagok akikkel nagyon is jól kijövök....ennyi...te meg csak kötegedjél a saját korosztályoddal...
nos
te arról próbálsz minket meggyőzni hetek óta,hogy te egy bogaras lelkű fiatal vagy ,ami valószínűleg így is van
ezen a fórumon van még pár ilyen emberke ,akik vagy beilleszkednek és a tapasztalt hozzászólók tanácsait megfogadják
vagy megpróbálják a maguk eszével a fórumot megreformálni
60 egynéhány hszed van amire 200 körüli válasz érkezett a válaszok 75% először óvatosan,majd finoman azután rendreutasítóan és végül szinte anyázva hívja fel a figyelmed arra,hogy a fórum megreformálása nem fog menni !
ezekután vagy beilleszkedsz vagy menj a bánatos faszba az álmaiddal együtt !
nekem a taknyos nyavalygásod nem baszta ki a biztosítékot sokakkal ellentétben
de az,hogy a tököli tiltott területeken jártál az kibaszta !
minden belépő kapott egy házirendet tökölön amiben ez pontosan le volt írva !
vagy leszartad hogy elolvasd vagy csak a szabályokra szartál
a bogarazás érdekel ? a bogaras közösségbe való hovatartozás ?
teljesen mindegy !
a szabályok szabályok !
huszon pár ember közel 6-8 hónap munkájának eredménye minden évben tököl , nem kevés pénz,energia részünkről és mi a bogárhátú fórum tagjai ,akik részesei vagyunk ennek ,büszkék vagyunk rá,hogy létrehoztuk
de
ameddig olyanok lesznek akik döngetik a mellüket ,hogy mekkora bogarasok de a mi munkánkra szarnak azokra az emberkékre smekker leszek és nem is fogom eltitkolni !
xXxpittaxXx
«
Hozzászólás #70635 Dátum:
2009 November 08, 13:25:26 »
Idézetet írta: AZS - 2009 November 08, 13:20:42
azért meg is kell ám dolgozni, kemény, kitartó, szívós munkával.
mondjuk te a lehető legjobb úton vagy efelé.
Üdv!
Igen, mert sokak leállnak egy 16éves gyerekkel vitázni...és én nem is vitáznék velük, de látod most is már a buszos kép után megfenyegettek, vagy mit mondjak...
holnap meg majd azzal jönnek hozzám hopgy le mertem fényképezni az autóját, vagy hogy véletlenül ő is bennelett a képbe...de nem tudok velük mit csinálni, akkor utáljanak meg az sem érdekel nem miattuk vagyok a fórumon, hanem azok miatt akik rendesek velem és elmondják normálisan mi a baj, de nem gondolkodnak azon, h bogarasoknak nem kellene vitatkozniuk?????? mert úgylátszik nem az a cél, hogy kijöjjünk egymással, hanem az ellentétje...
AZS
«
Hozzászólás #70634 Dátum:
2009 November 08, 13:20:42 »
Idézetet írta: pitta_63 - 2009 November 08, 13:16:41
ahol utálnak...
azért meg is kell ám dolgozni, kemény, kitartó, szívós munkával.
mondjuk te a lehető legjobb úton vagy efelé.
xXxpittaxXx
«
Hozzászólás #70633 Dátum:
2009 November 08, 13:19:53 »
Idézetet írta: herbie67 - 2009 November 08, 12:28:16
Bugi néha nyers ,de most igaza van
lehet felőlem igaza, nem is cáfolom most hogy hazudik, csak érted én nemtudtam h oda nem lehet menni, amúgy sem mi voltunk az egyetlenek akik ottvoltunk, mert rajtunk kívül is voltak még emberek akik ott császkáltak, egyiknek vw bogaras zöld pólója volt arra is emlékszek...
de sajnálom...
Tekivagy
«
Hozzászólás #70632 Dátum:
2009 November 08, 13:17:16 »
Idézetet írta: kdf 001 - 2009 November 08, 13:11:46
http://filmhiradok.nava.hu/watch.php?id=4881
00 23-nál kübel!
Elfogadnám
A tank is jól jönne
http://indafoto.hu/tekivagy
http://www.youtube.com/user/Tekivagy
http://www.flickr.com/photos/tekivagy/
xXxpittaxXx
«
Hozzászólás #70631 Dátum:
2009 November 08, 13:16:41 »
Idézetet írta: BigBug - 2009 November 08, 08:21:06
pitta !
arról is értekezhetnél majd ,hogy a nyomatékos kérések és a tiltás ellenére miért császkáltál tökölön olyan helyeken ami adott esetben nekünk nem kevésbe került volna ha kiderül
felőlem kinézhetsz 40-nek is de úgy nyakonverlek ha jövőre ezt megpróbálod ,hogy leszakad a füled !
tudod Bigbug, ezek után még az is kérdéses h megyek e talikra, nemtudom lenne e kedvem olyan közösségbe menni ahol utálnak...ha meg is lesz a bogaram és kitolom a seggem a talikra nem miattatok fogok menni, most lehet utálni leszarom, amúgy én nemtudtam h oda nem lehet menni...és itt a fórumon ha hiszitek ha nem, vannak tagok akikkel nagyon is jól kijövök....ennyi...te meg csak kötegedjél a saját korosztályoddal...
kdf 001
ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL
«
Hozzászólás #70630 Dátum:
2009 November 08, 13:11:46 »
http://filmhiradok.nava.hu/watch.php?id=4881
00 23-nál kübel!
oldfield
«
Hozzászólás #70629 Dátum:
2009 November 08, 12:28:16 »
Idézetet írta: vetart - 2009 November 08, 12:10:24
Egy őszinte, kőkemény hang...
Bugi néha nyers ,de most igaza van
vetart
1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db
«
Hozzászólás #70628 Dátum:
2009 November 08, 12:10:24 »
pitta !
arról is értekezhetnél majd ,hogy a nyomatékos kérések és a tiltás ellenére miért császkáltál tökölön olyan helyeken ami adott esetben nekünk nem kevésbe került volna ha kiderül
felőlem kinézhetsz 40-nek is de úgy nyakonverlek ha jövőre ezt megpróbálod ,hogy leszakad a füled !
Egy őszinte, kőkemény hang...
Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74, Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
gumibogi
20-9111-661 www.ftgumi.hu
«
Hozzászólás #70627 Dátum:
2009 November 08, 11:10:27 »
pulcsi rendelés ma este lezárodik!!
aki szeretne még esetleg az tegye meg a megfelelő topikban!!
köszi!
zengőgumi
vwoodoo
«
Hozzászólás #70626 Dátum:
2009 November 08, 08:45:17 »
Tanácsotokat szeretném kérni-bogáreladással kapcsolatban
.... A vasak lelke....topicba leírtam!
gumibogi
20-9111-661 www.ftgumi.hu
«
Hozzászólás #70625 Dátum:
2009 November 08, 08:30:09 »
pitta !
kemény vagy csoki
de igaz ami igaz.......rendnek kell(ene) lenni
zengőgumi
BigBug
«
Hozzászólás #70624 Dátum:
2009 November 08, 08:21:06 »
pitta !
xXxpittaxXx
«
Hozzászólás #70623 Dátum:
2009 November 07, 22:43:09 »
Idézetet írta: Pityubácsi - 2009 November 07, 22:27:15
ráklattyoltam a galériádra.
azokról a papír modellekről értekezhetnél egy kicsit a makettes topicban, mert érdekelne a téma.
rendben írogatok akkor róluk
Üd V |
W .
Pitta
«
Utoljára szerkesztve: 2009 November 07, 23:00:44 írta pitta_63
»
Pityubacsi
«
Hozzászólás #70622 Dátum:
2009 November 07, 22:27:15 »
Idézetet írta: pitta_63 - 2009 November 07, 21:52:27
Stunt: kijavítottam...
az angolt magyarra
Most amúgy a "vita" abból jött ki, hogy kiírtam hogy hallgassátok meg a zenét, nekem honnan kellene tudnom hogy ti mit hallgattok...mindegy nem vitázok, nem vtázni jöttem a fórumra...
Akinek baja van velem, az ne ordibáljon le hogy a zene nem idevaló, hidjétek el többet értetek volna azal ha elmondjátok mi a baj a zenével és törlöm módosítom akármi...
sajnálom h ez lett a vége
ráklattyoltam a galériádra.
azokról a papír modellekről értekezhetnél egy kicsit a makettes topicban, mert érdekelne a téma.
flex 'em all!
Oldalak:
1
...
1774
1775
1776
1777
1778
[
1779
]
1780