www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 21, 11:40:23

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1773 1774 1775 1776 1777 [1778] 1779 1780 1781 1782 1783 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27967926 alkalommal)
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #70701 Dátum: 2009 November 08, 19:59:26 »

Buyway jo helyszin? Shocked Grin
Nézd. Nem vagyunk egyformák, viszont van nagyon kultúrált mellékhelység, nem tesco parkoló mert van bőven zöld felület és van kiemelt hely a kiállított autók számára is tényleg egy kultúrált környezet. Mindemellett anyuci sem unatkocik, mert elmegy vásárolni a CandA-ba vagy az ofiszshú-ba és nyugivan.....

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #70700 Dátum: 2009 November 08, 19:59:08 »

Igen, Szepi is ebben reménykedik és, hogy sikerül egy jó ajánlatot kialkudni.... De én személy szerint egy BuyWay-t sem itélek el.... minden feltétel adott egy jó rajzás szervezéséhet, megfelelő infrastuktúra, szép környezet, csak hát a multi jellegget kell valahogy feledtetni a részvevőkkel.... viszont abban is kell gondolkodni, hogy 2011-ben lesz a 20. évforduló, arra mindenképpen valami nagy durranás kell, vagyis sok pénz, ehhez meg már lehet jövőre el kell kezdeni spórolni.

Inkább elmegyek még 5-10 ideihez hasonló színvonalú rajzásra, mint, hogy egy Buy-Way parkolóban tengődjünk, hogy aztán egyszer lehessen egy nagyon nagy durranás. Az első rajzásom a 2006-os volt, a Buy-Waynél, az nagyon tetszett, mert az volt az első, de idén nagyon magasra tették a mércét, kár lenne leverni (szerintem nem fogják).

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #70699 Dátum: 2009 November 08, 19:57:24 »

De jobb lenne, ha megcsinálnák a betont, hogy Ti is el tudjatok jönni.   Evil
belehet !gyorsulási szakaszon én vitem tavaly egy kis betont magammal! Grin

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #70698 Dátum: 2009 November 08, 19:55:40 »

A FAP-nál biztos jobb! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #70697 Dátum: 2009 November 08, 19:55:17 »

en barhol elmegyek az ultetett autommal,csak okosan kell kozlekedni vele Tongue Cheesy

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #70696 Dátum: 2009 November 08, 19:54:39 »

az idopont egyebkent aprilis elso szombatja?
húsvét utáni hétvége, ami tán a választás hétvégéje

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #70695 Dátum: 2009 November 08, 19:54:14 »

az idopont egyebkent aprilis elso szombatja?

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #70694 Dátum: 2009 November 08, 19:53:53 »

Jaja,Varosliget szuper lenne Grin

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #70693 Dátum: 2009 November 08, 19:53:27 »

Igen, Szepi is ebben reménykedik és, hogy sikerül egy jó ajánlatot kialkudni.... De én személy szerint egy BuyWay-t sem itélek el.... minden feltétel adott egy jó rajzás szervezéséhet, megfelelő infrastuktúra, szép környezet, csak hát a multi jellegget kell valahogy feledtetni a részvevőkkel.... viszont abban is kell gondolkodni, hogy 2011-ben lesz a 20. évforduló, arra mindenképpen valami nagy durranás kell, vagyis sok pénz, ehhez meg már lehet jövőre el kell kezdeni spórolni.

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #70692 Dátum: 2009 November 08, 19:52:46 »

Átmentünk a múltkor a városligeten, és láttam, hogy a műjég változatlan állapotban van, mint tavaly, holott volt szó valami felújításról is. Gondolom télire nem kezdenek bele, és tavaszra ugyanilyen lesz. Akkor pedig én mindenképp támogatnám, hogy ott legyen a rajzás, szerintem az idei az igazán jóra sikeredett. Tökéletes helyszín egy ilyen eseményre szerintem...

Jaja,Varosliget szuper lenne Grin

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Tekivagy

« Hozzászólás #70691 Dátum: 2009 November 08, 19:51:07 »

igen, én is ezt remélem. titokban szabotálom a felújítást  Grin
já szal ezért nem iszol, csak ők Grin

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #70690 Dátum: 2009 November 08, 19:50:42 »

Most is éppen megakoncert van ottan(Sláger Rádio)
Felujitás közben ez nem nagyon férne bele.
Aztán itt a tél,és leáll az el sem kezdett felujitás!

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #70689 Dátum: 2009 November 08, 19:46:57 »

Átmentünk a múltkor a városligeten, és láttam, hogy a műjég változatlan állapotban van, mint tavaly, holott volt szó valami felújításról is. Gondolom télire nem kezdenek bele, és tavaszra ugyanilyen lesz. Akkor pedig én mindenképp támogatnám, hogy ott legyen a rajzás, szerintem az idei az igazán jóra sikeredett. Tökéletes helyszín egy ilyen eseményre szerintem...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #70688 Dátum: 2009 November 08, 19:42:26 »

Nem elérhető Binci

« Hozzászólás #70687 Dátum: 2009 November 08, 19:38:16 »

Euroring, Műjég, Vác, xxx     Négy volt konkrétan megemlítve az utolsóra nem emlékszem.....

Szóval készül külön BH-s időmérő berendezés? kíváncsi vagyok a dologra... esetleg részleteket lehet tudni?

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #70686 Dátum: 2009 November 08, 19:36:00 »

3 éve készül...a negyedik nem a transportertali helyszne volt?
Az az ötödik volt.... ugye ez még képlékeny vagyis még csak most jött szóba... Cheesy Cheesy Cheesy
Talán a buyway volt a negyedik de ebben nem vagyok biztos....

Időmérőhöz, a volt informatikatanárom a helyi gokartpálya részére csinált ilyen időmérő berendezést.... megpróbálok belőle információkat kihúzni... Wink

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #70685 Dátum: 2009 November 08, 19:31:54 »

Euroring, Műjég, Vác, xxx     Négy volt konkrétan megemlítve az utolsóra nem emlékszem.....

Szóval készül külön BH-s időmérő berendezés? kíváncsi vagyok a dologra... esetleg részleteket lehet tudni?
3 éve készül...a negyedik nem a transportertali helyszne volt?

Nem elérhető brez

« Hozzászólás #70684 Dátum: 2009 November 08, 19:27:46 »

- a helyszínek hol lettek meghirdetve? én nem találkoztam ilyennel (pl. depo)
 - a giltner nevét írd már le egyszer normálisan, baszki :-PP (idén is saját - fordklubos cuccal - ment a mérés, úgy ez nem probléma, de ezt szepi is tudja)

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #70683 Dátum: 2009 November 08, 19:17:33 »

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #70682 Dátum: 2009 November 08, 19:16:18 »

Nemá!
Baj van?
Vagy Neked is beszólt a Fiad? Grin

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #70681 Dátum: 2009 November 08, 19:13:52 »

én már nem...  Wink
Nemá!
Baj van?
Vagy Neked is beszólt a Fiad? Grin

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #70680 Dátum: 2009 November 08, 19:11:02 »

Persze,csak én még iszok is! Grin

én már nem...  Wink
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #70679 Dátum: 2009 November 08, 19:10:05 »

ugyanazt mondjuk, négyen négyféleképpen.
Persze,csak én még iszok is! Grin

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #70678 Dátum: 2009 November 08, 19:07:55 »

ugyanazt mondjuk, négyen négyféleképpen.
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #70677 Dátum: 2009 November 08, 19:07:46 »

ne igyál többet, aranyhalmemóriád lesz tőle  Grin
Te viszont nem iszol rendesen! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #70676 Dátum: 2009 November 08, 19:06:58 »

Nemcsak a konkurenst,hanem a méröcuccaikat is ismeri.
Ha nem lát arcot,csak a cuccot,akkor is tudja,kié.
A Fordos cucc nem konkurencia.
A készüló bogárhátus se az.
Ezen kivül van még más lehetöség is,de azt ne itt és ne most akarjuk megbeszélni.
Egy biztos.
Jövöre is lesz Tököl,lesz gyorsulás,lesz buli!
nekem 8

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #70675 Dátum: 2009 November 08, 19:06:25 »

mert a Giltner minden konkurrest arcról ismer  Wink  és ha jönnek a rajzásos csókák, az már nem "házi" verseny.  Roll Eyes
Nemcsak a konkurenst,hanem a méröcuccaikat is ismeri.
Ha nem lát arcot,csak a cuccot,akkor is tudja,kié.
A Fordos cucc nem konkurencia.
A készüló bogárhátus se az.
Ezen kivül van még más lehetöség is,de azt ne itt és ne most akarjuk megbeszélni.
Egy biztos.
Jövöre is lesz Tököl,lesz gyorsulás,lesz buli!

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #70674 Dátum: 2009 November 08, 19:01:22 »

Ménem? Huh
ne igyál többet, aranyhalmemóriád lesz tőle  Grin

« Hozzászólás #70673 Dátum: 2009 November 08, 18:59:24 »

Ménem? Huh

mert a Giltner minden konkurrest arcról ismer  Wink  és ha jönnek a rajzásos csókák, az már nem "házi" verseny.  Roll Eyes
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #70672 Dátum: 2009 November 08, 18:58:29 »

"HÁZIVERSENYt,mint a tavalyi,csinálhatunk" <= ezekszerint mégsem  Roll Eyes
Ménem? Huh

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #70671 Dátum: 2009 November 08, 18:54:48 »

A gurulon is azt "engedélyezi" aki neki nem jelent konkurenciát.
Akik a tavaszi rajzáson mértek,jöttek volna Tökölre is,mert a Szepi beszélt velük,de nem jöhettek,mert rajta voltak a Giltner listáján.
Éted? Grin
"HÁZIVERSENYt,mint a tavalyi,csinálhatunk" <= ezekszerint mégsem  Roll Eyes

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #70670 Dátum: 2009 November 08, 18:54:40 »

övé? övé.
megteheti? megteheti.
megteszi? megteszi.
nem tetszik? leszarja.

evvan.
Igy is jó,meg tömör,deTéllegevvan!

Tóth Zoltán
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #70669 Dátum: 2009 November 08, 18:50:34 »

nem akarok beleokoskodni, és nem is tudom, hogy mi a háttere a dolognak, de:

a bogarhatu.hu/MBK a területet bérli? ha igen, akkor a gilter miért szól bele, hogy ott ki és mit csinál?
abba is van beleszólása, hogy ki legyen a büfés, vécés, hangosító, szervező, résztvevő?
miért nem lehet azt oda vinni amit akartok?
ő bérbe ad egy üres beton placcot 48 órára, utána vissza kapja azt sértetlenül. a továbbiakban mi köze van ahhoz, hogy ott mi zajlik? (persze a reptér szabályait és házirendjét be kell tartani, és minden további biztonsági előírást, stb, stb...)

övé? övé.
megteheti? megteheti.
megteszi? megteszi.
nem tetszik? leszarja.

evvan.
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #70668 Dátum: 2009 November 08, 18:48:11 »

ha a gurulón engedi a giltner, hogy azzal mérjünk, amivel akarunk,
A gurulon is azt "engedélyezi" aki neki nem jelent konkurenciát.
Akik a tavaszi rajzáson mértek,jöttek volna Tökölre is,mert a Szepi beszélt velük,de nem jöhettek,mert rajta voltak a Giltner listáján.
Éted? Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #70667 Dátum: 2009 November 08, 18:43:25 »

Nem egészen erröl van szó.
A reptéren bármilyen autós rendezvényt akarsz csinálni,azt csak a Negyedmérföld Kft.(Giltner)tudtával és hozzájárulásával csinálhatsz.
Ugyanott HIVATALOS gyorsulási versenyt csak az emlitett társaság csinálhat.
Ez a társaság bárkinek mér X forintért.
Vannak másik mérös társaságok is,akik esetleg mérnének nekünk fél X forintért,de ök a Giltner konkurensei,akiket egyszerüen nem enged be a reptérre,mert olyan pozicioban van ott,hogy megteheti.
HÁZIVERSENYt,mint a tavalyi,csinálhatunk,ahogy csináltunk is a Fordosok cuccával,de azzal,valamint az anyagi hátterünkkel nem tudunk felmenni a nagybetonra,marad a guruló,ami szerintem tökéletesen müködött tavaly.
Az egy másik dolog,hogy ott szivatott bennünket a technika,ahol csak lehetett,de ezzel is megbirkóztunk,ugy,ahogy.
Azért született az ötlet,hogy legyen saját bogárhátus méröcucc,mert azzal nem lehet gond jövöre,háziversenyt simán tudunk csinálni.
ha a gurulón engedi a giltner, hogy azzal mérjünk, amivel akarunk, akkor szerintem a szepes féle cuccot vegyók igénybe jövőre, mivel azzal semmi gond nem volt és személyzet is van hozzá, nem gumiboginak kell baszkurálni a fotocellát. és mint támogatást, megkapnánk a cuccot. de ez a ti asztalatok, csak épp én voltam kéznél, akinek eltudja mondani szepi

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #70666 Dátum: 2009 November 08, 18:38:06 »

ebben kurvára igazad van.
azonban egy ilyen móka után jövőre 5 milka lenne a bérleti díj.
szép lehetsz, de okos nem.
Nem egészen erröl van szó.
A reptéren bármilyen autós rendezvényt akarsz csinálni,azt csak a Negyedmérföld Kft.(Giltner)tudtával és hozzájárulásával csinálhatsz.
Ugyanott HIVATALOS gyorsulási versenyt csak az emlitett társaság csinálhat.
Ez a társaság bárkinek mér X forintért.
Vannak másik mérös társaságok is,akik esetleg mérnének nekünk fél X forintért,de ök a Giltner konkurensei,akiket egyszerüen nem enged be a reptérre,mert olyan pozicioban van ott,hogy megteheti.
HÁZIVERSENYt,mint a tavalyi,csinálhatunk,ahogy csináltunk is a Fordosok cuccával,de azzal,valamint az anyagi hátterünkkel nem tudunk felmenni a nagybetonra,marad a guruló,ami szerintem tökéletesen müködött tavaly.
Az egy másik dolog,hogy ott szivatott bennünket a technika,ahol csak lehetett,de ezzel is megbirkóztunk,ugy,ahogy.
Azért született az ötlet,hogy legyen saját bogárhátus méröcucc,mert azzal nem lehet gond jövöre,háziversenyt simán tudunk csinálni.

Tóth Zoltán

« Hozzászólás #70665 Dátum: 2009 November 08, 18:35:18 »

a bogarhatu.hu/MBK a területet bérli? ha igen, akkor a gilter miért szól bele, hogy ott ki és mit csinál?

ld. szerződés.

abba is van beleszólása, hogy ki legyen a büfés, vécés, hangosító, szervező, résztvevő?

ld. szerződés.

ő bérbe ad egy üres beton placcot 48 órára, utána vissza kapja azt sértetlenül. a továbbiakban mi köze van ahhoz, hogy ott mi zajlik? (persze a reptér szabályait és házirendjét be kell tartani, és minden további biztonsági előírást, stb, stb...)

ld. szerződés.

egyéb kérdés?
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #70664 Dátum: 2009 November 08, 18:22:43 »

ebben kurvára igazad van.
azonban egy ilyen móka után jövőre 5 milka lenne a bérleti díj.
szép lehetsz, de okos nem.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Qzma

http://t2ab4sale.blog.hu/

« Hozzászólás #70663 Dátum: 2009 November 08, 18:16:13 »

Nem fog menni, oket nem engedik be. Volt mar rola szo tavaly is...

http://t2ab4sale.blog.hu/   ÚJ A TEFONSZÁMOM:06203692740
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #70662 Dátum: 2009 November 08, 18:05:03 »

Nem fog menni, oket nem engedik be. Volt mar rola szo tavaly is...
azért erre valamit nem ártana kitalálni, mert a szepi ugyan rajong ezért a taliért, de megemlítette, hogy a kivitt technikai atrakciók azért nem annyira működtek és ez kicsit szomorú

Oldalak: 1 ... 1773 1774 1775 1776 1777 [1778] 1779 1780 1781 1782 1783 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: