www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 27, 18:57:59

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921223 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1576 1577 1578 1579 1580 [1581] 1582 1583 1584 1585 1586 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28146903 alkalommal)
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #78582 Dátum: 2010 április 19, 21:43:25 »

A következő színe sötétkék lesz, az lesz csak az igazi  Grin

Gyári kobaltkék L630.
Az én autóm fénykorában... remélem, ősszel ennél szebb lesz.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető kisbalczer

« Hozzászólás #78581 Dátum: 2010 április 19, 21:31:56 »

Marhaszar ez a kék festék, rohad tőle minden bogár.  Grin

A következő színe sötétkék lesz, az lesz csak az igazi  Grin
Nem elérhető kisbalczer

« Hozzászólás #78580 Dátum: 2010 április 19, 21:29:52 »

Hoztam jeget a modememre, már kezd helyre jönni.  Cheesy

Az enyém bírja... Cheesy
1303LS
« Hozzászólás #78579 Dátum: 2010 április 19, 21:18:56 »

na de 13,3 MB?
Hoztam jeget a modememre, már kezd helyre jönni.  Cheesy
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #78578 Dátum: 2010 április 19, 21:17:53 »

Ime egy pár kép a hétvégi bogarantyu-takarításból:
Úgy érzem, szükség lenne, némi hegesztésre, és egy tetőkárpitra... Smiley
Marhaszar ez a kék festék, rohad tőle minden bogár.  Grin
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #78577 Dátum: 2010 április 19, 21:16:17 »

Ime egy pár kép

na de 13,3 MB?
Nem elérhető MatroX

Szamosvölgyi Bálint http://www.vwbug.blog.hu

« Hozzászólás #78576 Dátum: 2010 április 19, 21:13:25 »

nem értem miért nem engedi fotózni a motort Huh ezt magyarázza meg valaki...
(nekem van róla fotóm  Tongue )
feldobhatnád a képet a motorról kíváncsi vagyok Smiley

Vw bogár 1303 74- évj.   autóblog: www.vwbug.blog.hu
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #78575 Dátum: 2010 április 19, 21:10:25 »

Erről a boggáról tudni valamit? Esetleg a gazda fórumozik?? SmileySmiley (Rajzáson fotóztam)

<beszúrt kép törölve>
nem értem miért nem engedi fotózni a motort Huh ezt magyarázza meg valaki...
(nekem van róla fotóm  Tongue )

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető kisbalczer

« Hozzászólás #78574 Dátum: 2010 április 19, 20:44:22 »

Ime egy pár kép a hétvégi bogarantyu-takarításból:
Úgy érzem, szükség lenne, némi hegesztésre, és egy tetőkárpitra... Smiley

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #78573 Dátum: 2010 április 19, 19:04:25 »

A dácia is népszerű volt, az angolok meg hülyék, ezt tudjuk.  Cheesy
Naja, de negyedét meg a Németek veszik.
Olcsó, megbízható, keveset fogyaszt...
1303LS
« Hozzászólás #78572 Dátum: 2010 április 19, 18:58:15 »

Én sem értem a sírást. Swift II nagyon népszerű nyugaton, a most gyártott autók fele jobb kormányos.  Smiley

A dácia is népszerű volt, az angolok meg hülyék, ezt tudjuk.  Cheesy
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #78571 Dátum: 2010 április 19, 18:56:26 »

Gyártanak ezek Esztergomban Subarut is...
Én sem értem a sírást. Swift II nagyon népszerű nyugaton, a most gyártott autók fele jobb kormányos.  Smiley

Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #78570 Dátum: 2010 április 19, 18:21:55 »

Gyártanak ezek Esztergomban Subarut is...

Bácsi Győző
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #78569 Dátum: 2010 április 19, 17:27:12 »

ha van köztünk jogász aki hagyatéki ügyekben jártas
kérem priv segítsen nekem kicsit

thx BB

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #78568 Dátum: 2010 április 19, 16:54:15 »

inkább hírhedt  Evil
na ja Smiley

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető SiD

« Hozzászólás #78567 Dátum: 2010 április 19, 16:08:52 »

a híres turbós bogár.
inkább hírhedt  Evil

1963 VW1200 DeLuxe
Nem elérhető drflexes

« Hozzászólás #78566 Dátum: 2010 április 19, 15:53:08 »

Erről a boggáról tudni valamit? Esetleg a gazda fórumozik?? SmileySmiley

<beszúrt kép törölve>
a híres turbós bogár.

új számom van:20 592 5434
Nem elérhető MatroX

Szamosvölgyi Bálint http://www.vwbug.blog.hu

« Hozzászólás #78565 Dátum: 2010 április 19, 15:45:40 »

Erről a boggáról tudni valamit? Esetleg a gazda fórumozik?? SmileySmiley (Rajzáson fotóztam)

« Utoljára szerkesztve: 2010 április 19, 15:52:19 írta MatroX »

Vw bogár 1303 74- évj.   autóblog: www.vwbug.blog.hu
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #78564 Dátum: 2010 április 19, 15:37:14 »

És képzeld át is basztak, mert mindenhez nem érthetek. 
Eladnak olyan dolgokat amit más becsületes kereskedő a tűzre dobna, csak azért nem viszem vissza, mert a kiscsaj nem tehet róla ott a reklamálós pultban az emeletre meg nem engednek fel a nyakkendősökhöz, bár az sem tehet róla. Csak az a gané aki megvesz küföldön 8 kamion olyna árút amit sehol a világon nem adnak el csak itt nálunk. A szomorú, hogy az élelmiszer is így működik, abba meg beledöglünk.
Ja lábtörlőről van szó ami 2-3 lábtörlés után szinte felrobban és tiszta szösz az egész terasz meg a fél udvar.
Ne vegyetek teszkós lábtörlőt. 

Egyszerüen egy volt kollégámat idézem:

"Aki madár, repüljön."

Evil

Nem elérhető SiD

« Hozzászólás #78563 Dátum: 2010 április 19, 14:46:44 »

A Daewoo Chevrolet nagyobb csapás lehetett anno az amerikai autó fanoknak.

1963 VW1200 DeLuxe
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #78562 Dátum: 2010 április 19, 14:05:15 »

ez már a vég...  Undecided

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/04/19/volkswagen_lesz_a_suzuki_splashbol/
1303LS
« Hozzászólás #78561 Dátum: 2010 április 19, 13:27:34 »

http://www.hirtv.hu/musorok/?article_hid=173284
Ősök tere
Autók a szocializmus alatt
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #78560 Dátum: 2010 április 18, 23:43:36 »

rosszul látod !

pont az lenne a lényege,hogy öszeadja józsi,jenő ,marika,béla jolán a földjét ,traktorát ,irodáját,teherautóját,eszét
és mindenki azt csinálja amihez ért
lehet,hogy marika örökölt földet de nem tudja megművelni mert nincs traktora mint józsinak ,aki megtudja , viszont józsinak lövése nincs az adminisztrációhoz amiben penge marika mert 20 éve kúrja a polgármester ,és mivel jenő faszát is szopta már akinek szintén van földje és még teherautója is ezért jenő lesz aki elviszi a nagybanira eladni ,stb,stb,stb..........

azért mondtam ,hogy gondold tovább

a gond az,hogy a magyar parazt az orránál nem lát tovább , a dogma pedig dogama , tsz fúúúú azt ne mert komcsi stb..........
Tökéletesen egyetértek! nálunk a parasztok kis csoportja ezt próbálja fenntartani , és szerintem nagy májerek lettek a többi purdé paraszt között az utóbbi években . sokkal többet fejlesztettek szb... mások meg nem értik h tudnak fejlődni a válságban.. Lips Sealed Grin Grin
sajnos engem batyus dzsipónak tartanak mert a nagyfaluban járok be a biztos megélhetésért. de keményen gürcölök én is egy traktorért vagy egy földért mert azért mégsem szopni akarok..
Smiley))

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #78559 Dátum: 2010 április 18, 23:40:55 »

pont a továbbgondolással van a baj, mert rájön, hogy a bio cucca nem versenyképes, mert drágább előállítani, több vele a pepecs, stb és itt elkezd összeomlani a szép elmélet és jön a mai valóság, hogy bio néven adják a teszkós szart, hogy átkúrják a termelőtől kezdve az összeset, ők, mivel átkúrják őket lopni kezdenek, gondolom nem kell bemutatni
ehhhhhh ........

ennyire ne gondold tovább !  Grin Grin Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #78558 Dátum: 2010 április 18, 23:26:45 »

rosszul látod !

pont az lenne a lényege,hogy öszeadja józsi,jenő ,marika,béla jolán a földjét ,traktorát ,irodáját,teherautóját,eszét
lehet,hogy marika örökölt földet de nem tudja megművelni mert nincs traktora mint józsinak ,aki megtudja , viszont józsinak lövése nincs az adminisztrációhoz amiben penge marika mert 20 éve kúrja a polgármester ,és mivel jenő faszát is szopta már akinek szintén van földje és még teherautója is ezért jenő lesz aki elviszi a nagybanira eladni ,stb,stb,stb..........

a gond az,hogy a magyar parazt az orránál nem lát tovább , a dogma pedig dogama , tsz fúúúú azt ne mert komcsi stb..........
pont a továbbgondolással van a baj, mert rájön, hogy a bio cucca nem versenyképes, mert drágább előállítani, több vele a pepecs, stb és itt elkezd összeomlani a szép elmélet és jön a mai valóság, hogy bio néven adják a teszkós szart, hogy átkúrják a termelőtől kezdve az összeset, ők, mivel átkúrják őket lopni kezdenek, gondolom nem kell bemutatni

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #78557 Dátum: 2010 április 18, 23:18:16 »

vegyünk egy adag őstermelőt, termeszteek x féle gyümölcsöt. mivel termeszteni kell, nincs idő piacra rohangálni, főváros nagy felvásárló piac, szóval oda el kell juttatni, tehát kell logisztika a termelő mellé. a gépparkot karban kell tartani, intézni a szervizelést, biztosítást, vizsgáztatást, szóval kell gizike, aki koordinálja egy irodából. aztán kellenek árusok, hogy a termelő termelhessenek, a fuvarozók fuvarozzanak, kell még pár gizike, aki koordinálja őket, aztán egy pénzügy, aki intézi a fizetéseket, a helybérletet, adót, trágya, üzemanyag, egyéb beszerzést, stb. innen már csak egy lépés a korrupció, a gazdák lehúzása, a fuvarozók ki nem fizetése és elérkeztüünk oda, ahol kezdtük...
rosszul látod !

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #78556 Dátum: 2010 április 18, 23:07:30 »

ezt egy kicsit gondold tovább  Wink Grin
vegyünk egy adag őstermelőt, termeszteek x féle gyümölcsöt. mivel termeszteni kell, nincs idő piacra rohangálni, főváros nagy felvásárló piac, szóval oda el kell juttatni, tehát kell logisztika a termelő mellé. a gépparkot karban kell tartani, intézni a szervizelést, biztosítást, vizsgáztatást, szóval kell gizike, aki koordinálja egy irodából. aztán kellenek árusok, hogy a termelő termelhessenek, a fuvarozók fuvarozzanak, kell még pár gizike, aki koordinálja őket, aztán egy pénzügy, aki intézi a fizetéseket, a helybérletet, adót, trágya, üzemanyag, egyéb beszerzést, stb. innen már csak egy lépés a korrupció, a gazdák lehúzása, a fuvarozók ki nem fizetése és elérkeztüünk oda, ahol kezdtük...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
1303LS
« Hozzászólás #78555 Dátum: 2010 április 18, 23:04:27 »

Egyébként a fő ellenség a szar árú, azzal nem lehet versenyezni.
Meg a média, meg a rohanás.
Kinek van kedve/idelye sétálgatni a piacon nézelődni a hentesjózsinál, veszekedni a bunkó halaspistával.
Mindenki dolgozik mint az állat és nem törődik semmivel.
Bevásárol a tszkóban, hazaesik, megveri a gyereket, sör oszt szundi.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #78554 Dátum: 2010 április 18, 23:00:10 »

a tsz is egyfajta multi, nem?

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #78553 Dátum: 2010 április 18, 22:59:21 »

akármekkora összegbe fogadok,hogy ha a magyar paraszt nem akarja,hogy megzabálják a multik akkor újra viszatér a TSZ

én azt mondom, nem is lenne baj
a tsz is egyfajta multi, nem?

1303LS
« Hozzászólás #78552 Dátum: 2010 április 18, 22:57:06 »

akármekkora összegbe fogadok,hogy ha a magyar paraszt nem akarja,hogy megzabálják a multik akkor újra viszatér a TSZ

Nevezzük inkább "hangya szövetkezetnek". A TSZ nagyon lejáratódott.  Wink
De bonyolultabb ez ennél szerintem sokkal.  Undecided
De egyetértünk.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #78551 Dátum: 2010 április 18, 22:54:56 »

Így átalakult a piac. Kihaltak az olyanok mint mi, (ebből a szemszögből mondhatjuk, hogy mi voltunk a lúzerek) eltünt a kínálat stb apró akármi.
Álítom, sőt tudom, hogy ha most lemennénk olyan falvakba ahol áruspecifikusan mindenki szinte ugyanazzal foglakozott és jól megélt, ma minden második már nem csinálja, a többi meg most tervezi abbahagyni, mert nem tud versenyezni az egyiptomi arzénes paprikával, mert azt mindegy mennyiért adják el, mert máshol a kukában kötne ki. stb stb.

offolásért meg jól picsánrúgnak majd minket.

1303LS
« Hozzászólás #78550 Dátum: 2010 április 18, 22:49:28 »

lehet,hogy a haver lúzer
de
15 év alatt hidegkúton épített egy 150m2-es 2 szintes házat , vett 2 zöldséges üzletet szintén hidegkúton , a múlt héten az alkalmazottjának vett egy t5B-t ,klímásat amivel a 2 bolt között szállítja az árút (1km) , de van egy iveco raktér klímás leghosszabb legmagasabb vasa is amivel hetente 3x megy a nagybanira

egyébként amikor a saját üzleteit nyitotta akkoriban ő is vidékre járt (5 éve)
Így átalakult a piac. Kihaltak az olyanok mint mi, (ebből a szemszögből mondhatjuk, hogy mi voltunk a lúzerek) eltünt a kínálat stb apró akármi.
Álítom, sőt tudom, hogy ha most lemennénk olyan falvakba ahol áruspecifikusan mindenki szinte ugyanazzal foglakozott és jól megélt, ma minden második már nem csinálja, a többi meg most tervezi abbahagyni, mert nem tud versenyezni az egyiptomi arzénes paprikával, mert azt mindegy mennyiért adják el, mert máshol a kukában kötne ki. stb stb.

offolásért meg jól picsánrúgnak majd minket.
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #78549 Dátum: 2010 április 18, 22:47:47 »

Egy normális országban az ilyet bejelentik - és ezt állampolgári kötelességüknek érzik - a hatóságok pedig sok-sok időre elveszik a kedvét az ilyen figuráknak.
A mom melletti okopiac a legutobbi informacioim szerint ugy mukodik, hogy 2 evig fizetni kell tagdijat, majd utana arusithatsz. Azt, hogy valoban bio termekeket arulsz-e vagy egyaltalan a sajat termeked-e, SENKI NEM ELLENORZI, fizesd be a tagdijat es arulj amit akarsz! Talald ki ezek utan hany valoban bio van ott, mindenfele tanusitvany es minosegellenorzes nelkul! Cheesy Vicc az egesz!

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #78548 Dátum: 2010 április 18, 22:20:05 »

Fogalmam sincs manapság, hogy megy, de az én időmben a fenti mondat már eleve a lúzerséget feltételezte nálunk.
Mi gyakorlatilag mindent vidékről hoztunk fel, csak primőröket árultunk, rengeteg árút eladtunk kis haszonnal, kis kálóval gyorsan. Estére gyakorlatilag üresek voltak a boltjaink másnapra csak minimális maradt. Embertelen kilómétert nyomtunk le minden nap és többször fullra ki-be pakoltuk a magasított hosszított legnagyobb dobozols LT-t. Hétfőtől vasárnapig. Ember ennyit nem tud dolgozni, állatok voltunk, de jók.  Cheesy Szerencsénkre még a déligyümölcsöt sem a nagybaniról hoztuk (másik történet), sőt ha kellett annyiért adtuk pulton amennyiért más a nagybanin vette. Nem csak néha.  Cheesy Néha jó nosztalgiázni, de soha többet nem csinálnám.  Undecided

Egyébként az írásod stimmel napjainkra, sajnos ez van.  Undecided
lehet,hogy a haver lúzer
de
15 év alatt hidegkúton épített egy 150m2-es 2 szintes házat , vett 2 zöldséges üzletet szintén hidegkúton , a múlt héten az alkalmazottjának vett egy t5B-t ,klímásat amivel a 2 bolt között szállítja az árút (1km) , de van egy iveco raktér klímás leghosszabb legmagasabb vasa is amivel hetente 3x megy a nagybanira

egyébként amikor a saját üzleteit nyitotta akkoriban ő is vidékre járt (5 éve)

1303LS
« Hozzászólás #78547 Dátum: 2010 április 18, 22:11:44 »

megveszem az x terméket a nagybanin
Fogalmam sincs manapság, hogy megy, de az én időmben a fenti mondat már eleve a lúzerséget feltételezte nálunk.
Mi gyakorlatilag mindent vidékről hoztunk fel, csak primőröket árultunk, rengeteg árút eladtunk kis haszonnal, kis kálóval gyorsan. Estére gyakorlatilag üresek voltak a boltjaink másnapra csak minimális maradt. Embertelen kilómétert nyomtunk le minden nap és többször fullra ki-be pakoltuk a magasított hosszított legnagyobb dobozols LT-t. Hétfőtől vasárnapig. Ember ennyit nem tud dolgozni, állatok voltunk, de jók.  Cheesy Szerencsénkre még a déligyümölcsöt sem a nagybaniról hoztuk (másik történet), sőt ha kellett annyiért adtuk pulton amennyiért más a nagybanin vette. Nem csak néha.  Cheesy Néha jó nosztalgiázni, de soha többet nem csinálnám.  Undecided

Egyébként az írásod stimmel napjainkra, sajnos ez van.  Undecided
Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #78546 Dátum: 2010 április 18, 22:10:34 »

Mert van még józan eszed Smiley

mindamellett kérdezném tisztelettel honna a kurvaannyából van mondjuk márciusban az ökopiacokon paprika,paradicsom,patiszo,csillagtök stb stb stb ....

elmentem a múlt hétvégén , a kapuban amikor megláttam,hogy az első standon ezeket meg lehet vásárolni akkor azonnal visszafordultam
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #78545 Dátum: 2010 április 18, 22:09:15 »

Egy normális országban az ilyet bejelentik - és ezt állampolgári kötelességüknek érzik - a hatóságok pedig sok-sok időre elvezik a kedvét az ilyen figuráknak. Csak nálunk még a "kádári" összekacsintás működik.

ezek a beszélgetések reggel 2 és 3 között a nagybani bejárata előtt zajlanak , semmi nem bizonyítható

de egy biztos a haver elmondása alapján , az,hogy vannak akik a nagybanin kifejezetten az osztályon alulit keresik , na ezek árusítanak a marczbányi téren és a momparkban az öko piacon

mindamellett kérdezném tisztelettel honna a kurvaannyából van mondjuk márciusban az ökopiacokon paprika,paradicsom,patiszo,csillagtök stb stb stb ....

elmentem a múlt hétvégén , a kapuban amikor megláttam,hogy az első standon ezeket meg lehet vásárolni akkor azonnal visszafordultam

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #78544 Dátum: 2010 április 18, 22:05:39 »

Egy normális országban az ilyet bejelentik - és ezt állampolgári kötelességüknek érzik - a hatóságok pedig sok-sok időre elvezik a kedvét az ilyen figuráknak. Csak nálunk még a "kádári" összekacsintás működik.

aztán mutass nekem egy hozzáértőt, aki a piacon vásárol. aki ért hozzá, maga csinálja, vagy ismerőstől kapja, aki meg nem, annak a lidlis sáros is bio

Nem elérhető gsattila

« Hozzászólás #78543 Dátum: 2010 április 18, 22:01:40 »

Egy normális országban az ilyet bejelentik - és ezt állampolgári kötelességüknek érzik - a hatóságok pedig sok-sok időre elveszik a kedvét az ilyen figuráknak. Csak nálunk még a "kádári" összekacsintás működik.

ismer olyan őstermelőt aki azt megcsinálja,hogy megveszi a lidliben,aldiban,osanban az akciósat , hazsviszi ,besározza és másnap reggel kint van vele az ökopiacon
« Utoljára szerkesztve: 2010 április 18, 22:09:21 írta gsattila »
Oldalak: 1 ... 1576 1577 1578 1579 1580 [1581] 1582 1583 1584 1585 1586 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: