www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 23, 21:35:20

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921222 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 3277 3278 3279 3280 3281 [3282] 3283 3284 3285 3286 3287 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 28038630 alkalommal)
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #10542 Dátum: 2006 Július 25, 10:21:57 »

Nem vagyok sértődős típus komolyan, nyugodtan lehet fikázni.....Csak ezzel is még mindig a témán lovagoltok.......Kicsit telhetetlen vagyok lehet, de merni kell nagyokat álmodni, különben nincs mi előre vigyen....

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #10541 Dátum: 2006 Július 25, 10:17:45 »

Nem csodálom, hogy eldurrant az agya... én csak érdektelenség miatt nem szóltam hozzá. (mondjuk én antiszociális vagyok, nem lehet mindenki olyan rendes, mint a vaga)

Azért ha visszaemlékszünk hogy például Rnie meg Szeda miket álmodozott itten, akkor ez a kis közjáték még kellemes is volt, felkavarta az állóvizet, hiszen segiteni tudtunk, akartunk egy kezdő bogarasnak. Abból jobban elegem lett, hogy szarból is lehet várat épiteni, meg hogy "nem lesz azért teljesen olyan a kocsim mint Ratro-nak, csak nem tudom mit tegyek, mert nekem nincsenek olyan ötleteim mint neki" dolog.
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #10540 Dátum: 2006 Július 25, 10:12:19 »

Meghát a 6oson még1x bogárral,soha....Sokszor lebsztam az alját Sad

Nem te mondtad, hogy nem ér le csak vigyázni kell?  És, hogy a kompra is fel lehet vele állni? (ahol a széria Golfom leért?)

Evil

Showcar-ral szar közlekedni.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #10539 Dátum: 2006 Július 25, 10:05:46 »

Én ma motoroztam az M6-os elkészült részén.Unalmas volt. Hazafelé a hatoson jöttem.Semmi extra.És a szélén végig melóznak...

Nem volt rossz az M6,bár kitáblázva az utolsó körforgalomnál volt csak..Ha pl egy külföldi keresné,tuti nem találná meg,míg az M1-M5-M7 rendesen volt táblázva...
Meghát a 6oson még1x bogárral,soha....Sokszor lebsztam az alját Sad

www.elitevwclub.hu

1982 Porsche 931 (924 Turbo)
2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #10538 Dátum: 2006 Július 25, 10:03:06 »

Nem csodálom, hogy eldurrant az agya... én csak érdektelenség miatt nem szóltam hozzá. (mondjuk én antiszociális vagyok, nem lehet mindenki olyan rendes, mint a vaga)

Én is direkt nem szóltam hozzá. Csak sértődés lett volna.

Mondjuk én meg egy 911-es Porsche-t szeretnék már vagy 15 éve, de nem ám olyan ami lepukkant, hanem szép, restauráltat 1970-es évek elejéről és nagyon olcsón és azonnal.

Mindenki addig nyújtozkodjon, ameddig a takarója ér, ha meg kényelmetlen görnyedt lábbal aludni, találjon ki mást.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető te_o

Zeitwagen...

« Hozzászólás #10537 Dátum: 2006 Július 25, 09:52:38 »

Peace, nyugodj meg Gabi :-)

VW Beetle - the original since 1938
Nem elérhető GeRGelu:

« Hozzászólás #10536 Dátum: 2006 Július 25, 07:16:35 »

Nem tudja vki Mikrobi elerhetoseget (emilen kivul)?  SOS kellene.
Ha igen, kerem kuldje meg magan uzenetben. Kosz.

Vintage Volkswagens: Always and Everywhere!
Nem elérhető Sanci78

« Hozzászólás #10535 Dátum: 2006 Július 24, 23:30:28 »

koszonom szepen, megyek probalkozni akkor.
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #10534 Dátum: 2006 Július 24, 23:25:20 »

Sziasztok. Nem e tud valaki olyan vago programot amivel egyszeruen tudok dvdkameraval csinalt filmbol kivagni par reszt, valami egyszerure gondolok hogy en is tudjak vele dolgozni, ja es honnan huzzam le utana. vw1966 vagy quzma, tik biztos tudtok valamit. koszonom.

Amugy meg mindenkit udvozlok innen, a faszom angliabol, sajnos csak osszel megyek haza innen, ugyhogy nekem nem lessz iden bogar talalkozo, de remelem jovore legalabb lessz mibol venni empi8spoke kerekeket a bogaramnak.
kurva angol bilenytyuzet.
Udv.

milyen kamera?DV vagy DVD?
-- DVD kamerával nem volt még dolgom de mivel mpeg2be vesznek fel gondolom valami mpeg vágo kell pl mpeg video wizzard vagy asztem canopus edious talán jo kehet

-- ha miniDV akkor kamerát firewire porton (nem USB !) gépre kötöd  és egyszerűbb progik pinnacle studio10 ulead videostudio sony vegas video.......de mi  adobe premiert használunk abbol a pro 1.5 vagy pro 2.0 a jó sztem az se bonyolult.... dolog menete Capture DV aviba vágás effektek ...aztán export bármibe pl DVD
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #10533 Dátum: 2006 Július 24, 23:22:33 »

Sziasztok. Nem e tud valaki olyan vago programot amivel egyszeruen tudok dvdkameraval csinalt filmbol kivagni par reszt, valami egyszerure gondolok hogy en is tudjak vele dolgozni, ja es honnan huzzam le utana. vw1966 vagy quzma, tik biztos tudtok valamit. koszonom.

Amugy meg mindenkit udvozlok innen, a faszom angliabol, sajnos csak osszel megyek haza innen, ugyhogy nekem nem lessz iden bogar talalkozo, de remelem jovore legalabb lessz mibol venni empi8spoke kerekeket a bogaramnak.
Udv.
virtualdub

könnyen kezelhető, rakat tömörítést tud(amo codec a gépen van telepítve). nem egy profi cucc, de kényelmes

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Sanci78

« Hozzászólás #10532 Dátum: 2006 Július 24, 23:18:44 »

Udv.
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #10531 Dátum: 2006 Július 24, 21:30:35 »

eddigis ezt próbáltuk közölni vele, csak nem jött át neki (c)Soma
Kicsit lassú a felfogásom, de már értem.... Cheesy

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Elérhető BlackP

« Hozzászólás #10530 Dátum: 2006 Július 24, 21:18:40 »

itt egyetlenegy dologról van szó. szereted ezt a ződ rémséget, vagy nem szereted?

mert ha szereted, akkor hagyd abba a nyafizást, és vegyél egy csiszológépet meg valami szerszámkészletet, és ess neki. ha meg nem szereted, akkor keress valami jól fizető melót, és ha összeszedtél egy kis lóvét, akkor vedd meg azt azt autót, amelyikbe beleszeretsz.

minden más kanyar tök felesleges, ez erről szól.
eddigis ezt próbáltuk közölni vele, csak nem jött át neki (c)Soma

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető PBéci

Az élet túl rövid,hogy unalmas autókat vezessünk

« Hozzászólás #10529 Dátum: 2006 Július 24, 21:09:19 »

itt egyetlenegy dologról van szó. szereted ezt a ződ rémséget, vagy nem szereted?

mert ha szereted, akkor hagyd abba a nyafizást, és vegyél egy csiszológépet meg valami szerszámkészletet, és ess neki. ha meg nem szereted, akkor keress valami jól fizető melót, és ha összeszedtél egy kis lóvét, akkor vedd meg azt azt autót, amelyikbe beleszeretsz.

ennyi

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #10528 Dátum: 2006 Július 24, 21:06:46 »

Itt nem arról van szó, hogy megszólnának azért ahogy kinéz, kit érdekel az....Arról van szó, hogy van egy álma az embernek, hogy milyet szeretne, s felkínálják tálcán neki, akkor jó, hogy az ember elkezd gondolkodni, hogy melyik legyen. A zöld Bogár már kb 6-8 éve van meg, s azért ennyi idő után szerintem elfogadható, hogy szeretnék egy frankóbbat, arról nem is bezsélve ,hogy ez mégis az én első autóm lenne, amit én néztem ki, amit én intéztem el és amit én fizetek ki, mégha adósságot is csinálok miatta. Mindenképpen olyat akarok, s bár a zöldből is lehet olyan, de ha lenne is annyi pénz rá, akkor sem lenne szívem rákölteni másfél milliót, akármennyire is imádom a bogarakat, mert másfél milla k*rva sok pénz és én meg tökéleteset szeretnék.....Ez az átka annak ha valaki maximalista és nem éri be kevesebbel  Undecided Smiley

Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #10527 Dátum: 2006 Július 24, 21:06:05 »

Akkor lehet hogy jol tennéd ha a döntésedet közkinccsé tennéd,mert mi még mindig ott tartunk,hogy segiteni szeretnénk.
Van egy bogár ami az "öledbe pottyant" és ez sokunknak egy ajándék lett volna.
Ha ráadásus családi , gyermekkori emlékek füznek hozzá,az az én szemembe csak emeli a vas értékét!
De nem vagyunk egyformák! Huh
Ha ez a fehér bogár nem lenne, akkor a zöld maradna. Műszakitól kezdve polírozásig jobb kocsit csinálnék belőle apránként, aztán kitudja.
Csak ez a fehér bogár egy nagyon alkalmi vétel, persze most jön az, hogy mindig lesz alkalmi vétel, amit érdemes meggondolni sokszor. Pár dolgot megpróbálok még a fehérért, aztán ha nem sikerül, akkor ez marad természetesen, aminek így is örülök nagyon, hogy az ölembe "pottyant". De tényleg hagyjuk ezt, mert nem akarok senkit ezzel fárasztani, mert így is túl sokat lett foglalkozva ezzel......

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #10526 Dátum: 2006 Július 24, 20:52:32 »

Ez így van,emlékszem én is hogy örültem amikor fatertól megörököltem az 500-ast,egy hétig takarítottam,mostam,meg szereltem Grin aztán ki se szálltam belőle,kivéve ha megkaptam a családi Minit Evil Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #10525 Dátum: 2006 Július 24, 20:49:59 »

Akkor lehet hogy jol tennéd ha a döntésedet közkinccsé tennéd,mert mi még mindig ott tartunk,hogy segiteni szeretnénk.
Ha ráadásus családi , gyermekkori emlékek füznek hozzá,az az én szemembe csak emeli a vas értékét!
Ez így van,emlékszem én is hogy örültem amikor fatertól megörököltem az 500-ast,egy hétig takarítottam,mostam,meg szereltem Grin aztán ki se szálltam belőle,kivéve ha megkaptam a családi Minit Evil Grin

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #10524 Dátum: 2006 Július 24, 20:46:16 »

Nem sírok, csak reagálok a hozzászólásokra, amik ide kapcsolódnak. Itt kértetek képeket, meg mindenki ezzel foglalkozik, én már rég leszálltam volna a témáról, de mivel mindenki hozzászól nem akarok bunkó lenni és nem válaszolni. Én részemről már rég lezártam ezt a témát, s tudom mit szeretnék, de mivel korábban tanácsot kértem, ezért olvasom és válaszolok azokra, amiket most írnak.....

Tóth Zoltán
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #10523 Dátum: 2006 Július 24, 20:43:06 »

Nem sírok, csak reagálok a hozzászólásokra, amik ide kapcsolódnak. Itt kértetek képeket, meg mindenki ezzel foglalkozik, én már rég leszálltam volna a témáról, de mivel mindenki hozzászól nem akarok bunkó lenni és nem válaszolni. Én részemről már rég lezártam ezt a témát, s tudom mit szeretnék, de mivel korábban tanácsot kértem, ezért olvasom és válaszolok azokra, amiket most írnak.....
Tanácsot kértél mi meg adtunk,azt hiszem ezzel be is fejeztük a témát.CSak amikor szétflexeled a zöldet szólj Pityubának hogy legalább ő élvezkedjen kicsit Evil Grin

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #10522 Dátum: 2006 Július 24, 20:32:39 »

kicsit kezd unalmas lenni hogy itt sírsz, inkább keress munkát ha lesz bevételed majd lehet olyan autod amilyet akarsz, most ürülj meglévőnek

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #10521 Dátum: 2006 Július 24, 20:30:27 »

Itt nem arról van szó, hogy megszólnának azért ahogy kinéz, kit érdekel az....Arról van szó, hogy van egy álma az embernek, hogy milyet szeretne, s felkínálják tálcán neki, akkor jó, hogy az ember elkezd gondolkodni, hogy melyik legyen. A zöld Bogár már kb 6-8 éve van meg, s azért ennyi idő után szerintem elfogadható, hogy szeretnék egy frankóbbat, arról nem is bezsélve ,hogy ez mégis az én első autóm lenne, amit én néztem ki, amit én intéztem el és amit én fizetek ki, mégha adósságot is csinálok miatta. Mindenképpen olyat akarok, s bár a zöldből is lehet olyan, de ha lenne is annyi pénz rá, akkor sem lenne szívem rákölteni másfél milliót, akármennyire is imádom a bogarakat, mert másfél milla k*rva sok pénz és én meg tökéleteset szeretnék.....Ez az átka annak ha valaki maximalista és nem éri be kevesebbel  Undecided Smiley
Én meg úgy vagyok hogy ha nincs pénzem akkor nem veszek semmit,hanem boldogulok azzal amim van.Egyébként ez az álom meg olyan dolog hogy én sosem akartam Mini Clubmant,mert régebben nem tetszett az elejének a formája.Egyfolytában hagyományos kerekorrú Minit kerestem.Aztán amikor  a véletlen elém hozta ezt a Minit,egy percig nem gondolkodtam a megvételén,pedig előtte két héttel lett rendbetéve az Innocentim.Szóval nekem is van olyan álmom hogy lehetne egy első szériás Minim,eredeti állapotban,vagy egy gyári Mini PickUpom.Sőt ha már álom akkor egy T1-es Szambát is tudnék szeretni,vagy egy Typ3-ast.Szóval rohadtul ráérsz még az álmaiddal,ez a mostani Bogarad legalább arra jó hogy megtudd akarsz e igazán Bogarazni.

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #10520 Dátum: 2006 Július 24, 20:28:47 »

kicsit kezd unalmas lenni hogy itt sírsz, inkább keress munkát ha lesz bevételed majd lehet olyan autod amilyet akarsz, most ürülj meglévőnek

Peace, nyugodj meg Gabi :-)
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #10519 Dátum: 2006 Július 24, 20:28:17 »

Nem akarok személyeskedni,de ha jol számolok,8 éve 11 éves voltál.
Namost , ha jol emléxem,én 11 éves koromban mozdonyvezetö akartam lenni!
Akkor most vennem kéne egy 424.est hogy boldog legyek?
Az a baj hogy csak egy szakadt tolatomozdonyom van. Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #10518 Dátum: 2006 Július 24, 20:23:24 »

1.5 milla 5évre levetítve össze lehet hozni csak éppen másra nem költesz...én se vagyok miliomos mint ahogy szerintem mások se....mindenki megdolgozott azért amilye van
Nem elérhető vw1966

« Hozzászólás #10517 Dátum: 2006 Július 24, 20:21:47 »

Nem elérhető d1987

56/61/71/78

« Hozzászólás #10516 Dátum: 2006 Július 24, 20:18:07 »

Viszont én ezt a kocsit nem akarom eladni egyáltalán,tehát szeretném ha minél jobb állapotú lenne.Így lehet viszonylag kis pénzből hobbiautózni. Szóval ki a garázsból azzal a zöld Bogárral és átnézni hogy mik a legégetőbb problémái Cheesy

1956-Oval
1961-L10B
1961-L391
1971-L60D
1978-L96F
Nem elérhető PBéci

« Hozzászólás #10515 Dátum: 2006 Július 24, 19:58:45 »

Itt fejteném ki a véleményemet, mégsem a komplett autók-ban....

Szerintem kompromisszum kérdése az egész.Nem kell hogy tökéletes legyen a kocsi elsőre.Nekem 8 éve van meg a Minim,amikor megvettem kifoltoztuk,lefújtuk Neoluxxal,rendbetettük a hengerfejet és nagyjából a futóművet.Nem volt csúnya,működött megbízhatóan,de maradt bőven baja.Amikor elkezdtem dolgozni lassan összeszedtem hozzá a cuccokat és először teljesen felújítottam a futóművét és a fékeket(gömbfejek,lengéscsillapítók,szilentek,betétek,munkahengerek,stb)Aztán amikor megint összejött a pénz felújíttattam a hengerfejet és a motort is felfúrattam.Ez 2003 végén volt.Most tartok ott hogy nagyjából megvan a pénzem és teljesen szét lett szedve az autóa  karosszéria teljes felújítása miatt.Télre talán már úgy fog kinézni amilyennek mindig is akartam,kivéve a kárpitozás,mert arra már nem lesz idén pénzem.Az évek alatt persze ahogy volt lehetőség beszereztem hozzá pár extrát,vagy épp eredeti gyári cuccot,ami az enyémnél nem is olyan egyszerű(pl:felnik).Találkozókon egyszer nem szóltak meg hogy rozsdás,füstöl,össze van kenve alapozóval vagy ilyesmi,pedig a vége felé már elég ratlook közeli volt. Grin
Viszont én ezt a kocsit nem akarom eladni egyáltalán,tehát szeretném ha minél jobb állapotú lenne.Így lehet viszonylag kis pénzből hobbiautózni. Szóval ki a garázsból azzal a zöld Bogárral és átnézni hogy mik a legégetőbb problémái Cheesy

Mini 1275 Gt 1974
VW Golf C 1.6D 1984
szeda_1970
« Hozzászólás #10514 Dátum: 2006 Július 24, 19:37:51 »

Én ma motoroztam az M6-os elkészült részén.Unalmas volt. Hazafelé a hatoson jöttem.Semmi extra.És a szélén végig melóznak...

nem tudom,még Paksra kell mennem ma,matricám még van a 7végéről,gondoltam kipróbálom az új pályát...
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #10513 Dátum: 2006 Július 24, 18:06:19 »

fúúúú de jóóó
akkor mindenki hozzon finom falatokat, mert mi nem viszünk kutyakaját
hortobágy után 3 napig nem evett a dög csak szart Lips Sealed

nem arról volt szó legutóbb, hogy jodát zabáljuk meg?
kicsi szecsuáni mártásban, párolva  :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető NGA

« Hozzászólás #10512 Dátum: 2006 Július 24, 17:53:31 »

Kedden a Filmmuzeumon 7 tonna dollár
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #10511 Dátum: 2006 Július 24, 17:45:02 »

mert aki korán (vagy kórán) kell, aranyat lel
nem hiszem, hogy megszöknék

hüje ;-)))
Holló
« Hozzászólás #10510 Dátum: 2006 Július 24, 17:41:26 »

ja, akkó ezért nyúlod le a tyuning extrát, oszt fizetni meg mikófox ;-)))
mert aki korán (vagy kórán) kell, aranyat lel
nem hiszem, hogy megszöknék
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #10509 Dátum: 2006 Július 24, 17:13:34 »

ezért halok éhen
fizetni senki nem akar

ja, akkó ezért nyúlod le a tyuning extrát, oszt fizetni meg mikófox ;-)))
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #10508 Dátum: 2006 Július 24, 17:10:00 »

Látod b.meg a sokszáz km autópályát már fejben sem tudod tartani. Evil
Ez nem az ami egyébként nem is autópálya hanem csak autóút minősítést kapott?
nem tudom,még Paksra kell mennem ma,matricám még van a 7végéről,gondoltam kipróbálom az új pályát...

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének-nem derék ember. Gróf Széchenyi István
1303LS
« Hozzászólás #10507 Dátum: 2006 Július 24, 17:02:25 »

HELP!
Az M6os autópályára Bpen hol kell felhajtani?

Látod b.meg a sokszáz km autópályát már fejben sem tudod tartani. Evil
Ez nem az ami egyébként nem is autópálya hanem csak autóút minősítést kapott?
Holló
« Hozzászólás #10506 Dátum: 2006 Július 24, 16:31:01 »

Holló!

Utánanéztünk, és lehet kutyát vinni gyomára. Smiley
fúúúú de jóóó
akkor mindenki hozzon finom falatokat, mert mi nem viszünk kutyakaját
hortobágy után 3 napig nem evett a dög csak szart Lips Sealed
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #10505 Dátum: 2006 Július 24, 16:28:39 »

HELP!
Attol függ,honnan jössz.
Pl Petöfi hid,Budafokin végig,onnan meg vezetnek a táblák.
M0-ásrol még egyszerübb.Át a nagy Duna hidon oszt balra! Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető Bripery

www.elitevwclub.hu

« Hozzászólás #10504 Dátum: 2006 Július 24, 16:28:02 »

Bp-ig még nem ért el a pálya sajnos.
Legközelebb Érdnél tudsz felhajtani, miután átverekedted magad legalább 4, azaz négy darab körforgalmon.
ja,akkor sejtem,hogy hol lehet,ezer köszi Wink

www.elitevwclub.hu

2021 VW Golf GTE

Nem elérhető Eszter

« Hozzászólás #10503 Dátum: 2006 Július 24, 16:26:42 »

HELP!
Bp-ig még nem ért el a pálya sajnos.
Legközelebb Érdnél tudsz felhajtani, miután átverekedted magad legalább 4, azaz négy darab körforgalmon.
Oldalak: 1 ... 3277 3278 3279 3280 3281 [3282] 3283 3284 3285 3286 3287 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: