www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 22, 13:27:03

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921220 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1441 1442 1443 1444 1445 [1446] 1447 1448 1449 1450 1451 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27999768 alkalommal)
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #83981 Dátum: 2010 Szeptember 01, 14:15:17 »

Én az árlistában, olyan 12 ezer környékén látom az árát, egy higroszabályozású, nyílászáróba építhetőnek, plusz szerelés....
http://www.urbancsok.hu/pdf/aereco_arlista.pdf
Egy komolyabb bejárati ajtó többe kerül, mint ebből 3 db... de persze vannak ócsó bejárati ajtók is... Grin
Ha jól emlékszem 17-18 volt darabja a bejárati ajtónk pedig 80 volt +20 szerelés.
Najo nem volt annyi a 3 de majdnem  Wink
« Utoljára szerkesztve: 2010 Szeptember 01, 14:17:17 írta Peti »

Rulezka
« Hozzászólás #83980 Dátum: 2010 Szeptember 01, 11:19:22 »

új ablaknál a penészedés legfőbb oka legtöbbször az hogy a nyílászáró tökéletesen zár, de az épület NINCSEN leszigetelve!
megoldás:
- a ház teljeskörű leszigetelése
- penészes falrészek megtisztítása tégláig, és újravakolása Baumit SANOMA rendszerrel.

Lehet veszekedeni és okosakat mondani,de aki nem hiszi én épp ezt csinálom otthon!
És tuti segít!

Ja és persze nem árt szellőztetni is otthon naponta többször! Még ha kint minusz 20 van akkor is!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #83979 Dátum: 2010 Szeptember 01, 11:05:39 »

Vili! Mi ez? Huh Roll Eyes

Evil
prekuperátor. az az ősi kuperátor

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #83978 Dátum: 2010 Szeptember 01, 10:58:51 »

Az a rekuperátor. Az elhasznált levegő távozásakor a benne lévő hőt átadja a bejövő friss levegőnek. Vagyis egy hőcserélő. Ki kell építeni hozzá egy szellőzővezetékhálózatot, megtervezve a légáramokat és a be- és kifújás helyeit.

Amúgy egyetértek TBK001 építészkollegámmal. Mint energetikai tanúsító pedig szívesen segítek szóban és írásban is, ha kell valakinek. Igaz nem értek hozzá.  Wink Úgy látom sokakat érdekel a téma.

Lehet külön topicot kéne nyitni a témának. Nem ide való.

UI:
"drága műanyag ablak" ???
UI2:
amíg nem voltak résszellőzők, én is azt javasoltam, hogy 5 cm-en vágják ki a gumitömítést, ha nem akarnak szellőztetni. Ma már nem javasolom.

Kösz, hogy hülyének néztél! El se olvastad mi van odaírva, mi?
« Utoljára szerkesztve: 2010 Szeptember 01, 11:00:33 írta Bill »
Nem elérhető Kisvakond

« Hozzászólás #83977 Dátum: 2010 Szeptember 01, 10:22:02 »

Evil

Az a rekuperátor. Az elhasznált levegő távozásakor a benne lévő hőt átadja a bejövő friss levegőnek. Vagyis egy hőcserélő. Ki kell építeni hozzá egy szellőzővezetékhálózatot, megtervezve a légáramokat és a be- és kifújás helyeit.

Amúgy egyetértek TBK001 építészkollegámmal. Mint energetikai tanúsító pedig szívesen segítek szóban és írásban is, ha kell valakinek. Igaz nem értek hozzá.  Wink Úgy látom sokakat érdekel a téma.

Lehet külön topicot kéne nyitni a témának. Nem ide való.

UI:
"drága műanyag ablak" ???
UI2:
amíg nem voltak résszellőzők, én is azt javasoltam, hogy 5 cm-en vágják ki a gumitömítést, ha nem akarnak szellőztetni. Ma már nem javasolom.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #83976 Dátum: 2010 Szeptember 01, 09:39:33 »

...prekuperátor...

Evil
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #83975 Dátum: 2010 Szeptember 01, 09:26:51 »

Illetve a résszellőzőt ha szeretnéd akkor bezárod.
A réseket azonban sajna nem.

A rés ingyen van ez meg rohadt drága. 3 szellőző annyiba került majdnem mint a bejárati ajtó de megéri.
nem, elrakod a kivágott szigetelést és tépőzárral visszarakod, ha zavar éppen  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #83974 Dátum: 2010 Szeptember 01, 08:11:20 »

A rés ingyen van ez meg rohadt drága. 3 szellőző annyiba került majdnem mint a bejárati ajtó de megéri.

Én az árlistában, olyan 12 ezer környékén látom az árát, egy higroszabályozású, nyílászáróba építhetőnek, plusz szerelés....
http://www.urbancsok.hu/pdf/aereco_arlista.pdf
Egy komolyabb bejárati ajtó többe kerül, mint ebből 3 db... de persze vannak ócsó bejárati ajtók is... Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Peti

vbk.at.hu

« Hozzászólás #83973 Dátum: 2010 Szeptember 01, 07:52:31 »

Itt a pont...
Nem mellesleg áram nélkül (is) működik...
De ez úgyis hülyeség...

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #83972 Dátum: 2010 Szeptember 01, 07:20:37 »

logikusan gondolkodva:
 - a rosszul záródó ablak MINDIG engedi ki/be a levegőt
 - a résszellőző meg csak akkor, ha a páratartalom meghalad egy bizonyos értéket
itt van a nagy különbség, bébi.

ebbe természetesen nem tartozik bele a mekkmester által ajánlott szigetelés kivágás.

Itt a pont...
Nem mellesleg áram nélkül (is) működik...
De ez úgyis hülyeség...

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #83971 Dátum: 2010 Szeptember 01, 06:55:11 »

A résszellőzőről pedig ha valaki bebizonyítja, hogy ugyanannyi levegő szabadba engedésével több vizet vezet ki mint amennyit egy ugyanolyan felületi össznyílással rendelkező rosszul záródó ablak azt szívesen veszem.

logikusan gondolkodva:
 - a rosszul záródó ablak MINDIG engedi ki/be a levegőt
 - a résszellőző meg csak akkor, ha a páratartalom meghalad egy bizonyos értéket
itt van a nagy különbség, bébi.

ebbe természetesen nem tartozik bele a mekkmester által ajánlott szigetelés kivágás.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
1303LS
« Hozzászólás #83970 Dátum: 2010 Augusztus 31, 21:58:26 »

a projekt előtt!

Jaja, ez is nagyon fontos.  Grin
1303LS
« Hozzászólás #83969 Dátum: 2010 Augusztus 31, 21:57:12 »

ha valakinek szakmája, tanulta, tudja...
Innen válaszd ki a kakukktojást. Illetve a három jelző nem szinonímája egymásnak. Szerintem.
Sajnos Nálad úgy látom, valóban semmit nem jelent, ha valakinek szakmája, tanulta, tudja... Te úgyis jobban tudod nála...
Azt azért tedd hozzá, hogy manapság ritka, ha valaki kiviteli tervet rendel, mert minek, hisz a kőműves, vagy a haver-sógor, anélkül is fel tudja építeni, mert ért hozzá... hisz már egy kutyaólat összetákolt, otthon. Aztán az illető megrendeli egy jó kis ócsó cégtől az ablakokat, aztán ezt kapja... vagy bele sem gondolt előtte...
Hidd el, tudom, miről beszélek.... Nagyon sok ilyen "okos" építtetővel volt már dolgom, akik mindent jobban tudtak nálam.... aztán jött a sírás-rívás, hogy most mit csináljak....
Az Általad leszólt, fűtés-pocsékoló résszellőző már sok helyen bebizonyította, hogy működik, ha hagyják működni... (mert azt is le lehet zárni) és nem lszb tőle 2x annyia  fűtésszámla... DE Te úgyis jobban tudod...
Még mindig nem olvastad el az előző oldalra csúszott cikket. Ezt veszem ki az indulatoskodásodból. A leszólásom legfőkébb annak a "szakembernek" szólt aki megveteti velem a hiperszuper ablakot, majd azt ajánlja, hogy vágjam ki belőle a hiperszuperséget. A lejjebi cikk erről szólt.  
A résszellőzőről pedig ha valaki bebizonyítja, hogy ugyanannyi levegő szabadba engedésével több vizet vezet ki mint amennyit egy ugyanolyan felületi össznyílással rendelkező rosszul záródó ablak azt szívesen veszem.
Hogy értsd is, megvetetik az emberekkel a drága műanyagablakokat, majd egy lukon a megspórolt energiát (egy részét) kivezettetik velük az udvarra.
Miért nem jut senkinek eszébe ajánlani a polgárnak egy prekuperátor beépítését?
Komolyan kérdezem. Te ajánlod a szellőztetőt?
Vagy csak azért nem mert az ablakgyártóssal "tárgyal" a család aki pont leszarja, mennyit fogok elfűteni, de az energetikai szakemberre sajnálja  a pénzt, időt fáradtságot?
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #83968 Dátum: 2010 Augusztus 31, 21:54:54 »

Ebben tökéletesen igazad van, de az egy másfajta rendszer része. Egyébként kandallót illik külső levegő bevezetéssel üzemeltetni (nálam sem így van) ekkor már borul az egyensúly megint. Egyébként meg egy helységből táplálkozó kandalló esetén a kémény pont jól is jöhet a pára elvezetésére, ha már úgyis kipöfögjük rajta a levegőt. Szóval a kulcsszó még mindig a rendszer.
A lejjebb említett rendszerekben tétlem, hogy sűrűn szerepelne a kandalló.  Wink
igen komoly nagyteljesítményű modern kandallóknál külön bevezetett frisslevegő bevezető rendszer van(előmelegítővel akár!) azaz (zárt terű kandallókról beszélünk)teljesen elkülönül a levegőhasználat a ház levegőgazdásától...
de kissebb,egyszerübb "kandallókályhák" esetén meg kell oldani a távozó légtömeg utánpótlását.
amúgy a lényeg valóban: rendszerben kell gondolkodni,utánaolvasni,több forrásból tájékozódni.......... a projekt előtt!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #83967 Dátum: 2010 Augusztus 31, 21:49:59 »

tenx Smiley
ez az azthiszem:
http://www.hqproducts.com/eng/products/audiovideo/accessories/page_1/artl_CLP-003
de hol lehet kapni, nem tud még ilyet"intézni"?
médiában is lehet kapni szerintem, de nem tudom mennyiért

1303LS
« Hozzászólás #83966 Dátum: 2010 Augusztus 31, 21:44:08 »

pl kandalló esetén a kéményen távozó levegőt pótolja(azaz befelé jön a zoxigén)

amugy van erről(is) fórum, millió hozászólással, sok hülyeség mellől a lényeget ki lehet hámozni....
Ebben tökéletesen igazad van, de az egy másfajta rendszer része. Egyébként kandallót illik külső levegő bevezetéssel üzemeltetni (nálam sem így van) ekkor már borul az egyensúly megint. Egyébként meg egy helységből táplálkozó kandalló esetén a kémény pont jól is jöhet a pára elvezetésére, ha már úgyis kipöfögjük rajta a levegőt. Szóval a kulcsszó még mindig a rendszer.
A lejjebb említett rendszerekben tétlem, hogy sűrűn szerepelne a kandalló.  Wink
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #83965 Dátum: 2010 Augusztus 31, 21:42:38 »

jövő héten megkérdem tőle, de szerintem igen.
köszönöm Smiley
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #83964 Dátum: 2010 Augusztus 31, 21:41:06 »

jövő héten megkérdem tőle, de szerintem igen.
tenx Smiley
ez az azthiszem:
http://www.hqproducts.com/eng/products/audiovideo/accessories/page_1/artl_CLP-003

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #83963 Dátum: 2010 Augusztus 31, 21:40:03 »

Szerintem nem olvastad a cikket ahonnan az egész elindult, már az előző oldalon van.
Másik. Ha nekem valaki olyat tervez a kazánházamba ami hálószobába való és -ezért duplája pl egy kazánházba valónál- és ki akarja belőle vágni a szigetelést (tehát tönkreteszi) amitől drága, akkor ez a szakember repül, nálam.  Undecided
Sajnos a mai világban nem sokat jelent, hogy valakinek szakmája, tanulta, tanfolyamolta.
És nincs is így jól szerintem.

Sajnos Nálad úgy látom, valóban semmit nem jelent, ha valakinek szakmája, tanulta, tudja... Te úgyis jobban tudod nála...
Azt azért tedd hozzá, hogy manapság ritka, ha valaki kiviteli tervet rendel, mert minek, hisz a kőműves, vagy a haver-sógor, anélkül is fel tudja építeni, mert ért hozzá... hisz már egy kutyaólat összetákolt, otthon. Aztán az illető megrendeli egy jó kis ócsó cégtől az ablakokat, aztán ezt kapja... vagy bele sem gondolt előtte...
Hidd el, tudom, miről beszélek.... Nagyon sok ilyen "okos" építtetővel volt már dolgom, akik mindent jobban tudtak nálam.... aztán jött a sírás-rívás, hogy most mit csináljak....
Az Általad leszólt, fűtés-pocsékoló résszellőző már sok helyen bebizonyította, hogy működik, ha hagyják működni... (mert azt is le lehet zárni) és nem lszb tőle 2x annyia  fűtésszámla... DE Te úgyis jobban tudod...

Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #83962 Dátum: 2010 Augusztus 31, 21:36:37 »

Ilyen.

A főnököm intézte valahonnan.

tenx Smiley
ez az azthiszem:
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #83961 Dátum: 2010 Augusztus 31, 21:12:56 »

Persze, hogy nem faszság. Az a faszság mikor az ember csomó pénzért ablakot cserél, majd az így megspórolt Xforintnyi melegből 2Xnyit kienged a résszellőzőn. A hülyeség és a hülyének nézés csúcsa mikor a "szakember" aki ezzel foglalkozik, ezeket tervezi azt mondja, hogy vágd ki a gumitömítéstShocked
Az a faszság, hogy emberek kicseréltetik az ablakaikat mondjuk másfél millióért és spórolnak a légcserélő berendezésen 150-200 ezret, mert olcsóbb kiengedni a meleget a résszellőzőn. Hiába jön bárki bármivel, nekem nehéz bemagyarázni azt hogy azon a lukon -vezérelheti azt egyenesen a náza is a hold túloldaláról, úgy megy ki a pára, hogy a meleg bentmarad.
pl kandalló esetén a kéményen távozó levegőt pótolja(azaz befelé jön a zoxigén)

amugy van erről(is) fórum, millió hozászólással, sok hülyeség mellől a lényeget ki lehet hámozni....
1303LS
« Hozzászólás #83960 Dátum: 2010 Augusztus 31, 21:02:38 »

Ha most ez egy kazánházi ablak, akkor nem snicerrel kell hanem két kézzel kivágni... akár... Wink
Konkrétan csak arra gondoltam, hogy ha valaki, akinek szakmája, tanulta, tanfolyamolta, azt leszólod, hogy nemúgyvanaz... Meg neked aztán ne magyarázza senki... Csak erre... Wink
Szerintem nem olvastad a cikket ahonnan az egész elindult, már az előző oldalon van.
Másik. Ha nekem valaki olyat tervez a kazánházamba ami hálószobába való és -ezért duplája pl egy kazánházba valónál- és ki akarja belőle vágni a szigetelést (tehát tönkreteszi) amitől drága, akkor ez a szakember repül, nálam.  Undecided
Sajnos a mai világban nem sokat jelent, hogy valakinek szakmája, tanulta, tanfolyamolta.
És nincs is így jól szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 2010 Augusztus 31, 21:05:33 írta 1303LS »
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #83959 Dátum: 2010 Augusztus 31, 20:55:31 »

Most mi a bajod? Te is kivágnád sniccerrel a gumitömítést az ablakon? Vagy nem? Én sejtem a választ, ne okozz csalódást.  Wink

Ha most ez egy kazánházi ablak, akkor nem snicerrel kell hanem két kézzel kivágni... akár... Wink
Konkrétan csak arra gondoltam, hogy ha valaki, akinek szakmája, tanulta, tanfolyamolta, azt leszólod, hogy nemúgyvanaz... Meg neked aztán ne magyarázza senki... Csak erre... Wink

1303LS
« Hozzászólás #83958 Dátum: 2010 Augusztus 31, 20:51:39 »

Te olyan okos vagy Vili! Taníts még! Istibiz le is darálom a diplomám, meg minden papírom, amit összeszedtem az elmúlt 24 év alatt... Roll Eyes
Most mi a bajod? Te is kivágnád sniccerrel a gumitömítést az ablakon? Vagy nem? Én sejtem a választ, ne okozz csalódást.  Wink
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #83957 Dátum: 2010 Augusztus 31, 20:48:38 »

Persze, hogy nem faszság. Az a faszság mikor az ember csomó pénzért ablakot cserél, majd az így megspórolt Xforintnyi melegből 2Xnyit kienged a résszellőzőn. A hülyeség és a hülyének nézés csúcsa mikor a "szakember" aki ezzel foglalkozik, ezeket tervezi azt mondja, hogy vágd ki a gumitömítéstShocked
Az a faszság, hogy emberek kicseréltetik az ablakaikat mondjuk másfél millióért és spórolnak a légcserélő berendezésen 150-200 ezret, mert olcsóbb kiengedni a meleget a résszellőzőn. Hiába jön bárki bármivel, nekem nehéz bemagyarázni azt hogy azon a lukon -vezérelheti azt egyenesen a náza is a hold túloldaláról, úgy megy ki a pára, hogy a meleg bentmarad.

Te olyan okos vagy Vili! Taníts még! Istibiz le is darálom a diplomám, meg minden papírom, amit összeszedtem az elmúlt 24 év alatt... Roll Eyes

Nem elérhető Kisvakond

« Hozzászólás #83956 Dátum: 2010 Augusztus 31, 20:13:15 »

megnéztem, fent van a Váciak honlapján, csak most a tartalom nem elérhető. Terkebog kirándulásokról ismerős

VBK-s, Verának hívják. Tényleg aranyos.
1303LS
« Hozzászólás #83955 Dátum: 2010 Augusztus 31, 20:02:43 »

Emellett még számold ki, hogy a 3 milka (ablakcsere, házbecsomagolás) mennyi idő alatt térül meg. Ha havonta spórólsz egy ötvenest és egy fűtésszezon 6 hónap, akkor pontosan 10 év alatt. Emellett persze rádumálnak az okoskazánra, amihez kémény is kell, mire beépül 6-7 kiló, és ezzel is spórolsz 20%-ot, szintén 10 év alatt térül meg, de 5 évet sem bír.
Építsetek kályhát. :-)

Ablakcsere, szigetelés, jó dolog, de rendszerben gondolkozva. Olcsó ablak beépítva, vékony szigetelés feltéve, semmit nem ér, még rosszabb lesz. Aztán jön a lesajnálás, hogy "bedunsztolódik a ház a szigeteléstől. Ha hozzáértő ember tervezi, aki megoldja a pára kijuttatását a házból energiatakarékosan és a harmatpontokra odafigyelve szigetel akkor annál nincs jobb. Csak az a meleg olcsó ami nem megy ki lehet innen akár atomvillanás, vagy tábortűz a szobában, mindegy.
Csillivilli faszom kazánok szarok. Nekem is tönkre ment 4 év alatt, de ha csak napi 1m+-t spórol amit simán csak a melegvízzel megcsinálja egy gázbolylerhez képest már évi 365m+-nél tartonk ami több mint 40eF. Sajnos ez van.
Ha új házat építenék agázt is átvezettetném az utca túloldalára, nem hogy be a telekre.  Undecided
1303LS
« Hozzászólás #83954 Dátum: 2010 Augusztus 31, 19:55:01 »

A higroszabályozású résszellőző nem faszság. 10 év múlva már gépi hővisszanyerős szellőztetés lesz az általános, de most ez van helyette. Nyílt égésterű készülékeknél pláne vigyázni kell a légutánpótlásra. Örülök, hogy van olyan ablakgyártó, aki megkérdezi hova lesz az ablak.
Korábban az emberek szellőztettek és az ablakok sem zártak tökéletesen. Ma egyik sem igaz. És nem csak a pára dúsul fel. Elhasznált levegőben éldegélünk és alszunk. Na ezért sem cseréltem le a 100 éves vörösfenyő ablakainkat.
Nem elérhető AMZ-970

« Hozzászólás #83953 Dátum: 2010 Augusztus 31, 18:14:13 »

Németül kellene egy e-mailt küldenem, csak nem tudok németül.
Valaki tudna nekem segíteni ebben?
Megköszönném. Smiley
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #83952 Dátum: 2010 Augusztus 31, 15:21:30 »

Aztat én nem tudhassam. Egy kedves, aranyos hölgyé, akinek a férje Capri Klub tag, és Monoron laknak.

Ő a Capri:
http://www.fordcapri.hu/forford3/viewtopic.php?f=12&t=1591
megnéztem, fent van a Váciak honlapján, csak most a tartalom nem elérhető. Terkebog kirándulásokról ismerős
Süni
« Hozzászólás #83951 Dátum: 2010 Augusztus 31, 15:18:45 »

de VBK-s, ugye?
Aztat én nem tudhassam. Egy kedves, aranyos hölgyé, akinek a férje Capri Klub tag, és Monoron laknak.

Ő a Capri:
http://www.fordcapri.hu/forford3/viewtopic.php?f=12&t=1591
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #83950 Dátum: 2010 Augusztus 31, 15:16:24 »

Monori.  Wink
de VBK-s, ugye?
Süni
« Hozzászólás #83949 Dátum: 2010 Augusztus 31, 15:15:58 »

Váci Smiley
Monori.  Wink
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #83948 Dátum: 2010 Augusztus 31, 15:11:38 »

Alsóörsi Ford évadzáró találkozó.

<beszúrt kép törölve>
Váci Smiley
Süni
« Hozzászólás #83947 Dátum: 2010 Augusztus 31, 15:08:08 »

Alsóörsi Ford évadzáró találkozó.

Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #83946 Dátum: 2010 Augusztus 31, 14:35:50 »

ja arra megyünk, ha nem lesz hóesés  Wink
arra már nem:) te a retro cruise ra gondolsz:)

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Rulezka
« Hozzászólás #83945 Dátum: 2010 Augusztus 31, 14:14:31 »

vw gruppen party,meg vagy 2verseny...és még kéne.....
ja arra megyünk, ha nem lesz hóesés  Wink
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #83944 Dátum: 2010 Augusztus 31, 13:36:35 »

házibuli lesz? hol hol hol?  Grin

vw gruppen party,meg vagy 2verseny...és még kéne.....

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Rulezka
« Hozzászólás #83943 Dátum: 2010 Augusztus 31, 13:27:25 »

idén vissza jött volna már... föleg h nem 1000fös hangistás kell csak 200 Smiley
házibuli lesz? hol hol hol?  Grin
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #83942 Dátum: 2010 Augusztus 31, 13:16:48 »

na azért nem egyből a sportcsarnok hangcuccát kell bérelni  Grin
idén vissza jött volna már... föleg h nem 1000fös hangistás kell csak 200 Smiley

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Oldalak: 1 ... 1441 1442 1443 1444 1445 [1446] 1447 1448 1449 1450 1451 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: