www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2026 Július 13, 01:30:49

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2026. december 31.
921889 Hozzaszólás 218 Témában írta 1620 Felhasználó
Legújabb tag: samlevy0515
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1388 1389 1390 1391 1392 [1393] 1394 1395 1396 1397 1398 ... 3549
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 37304941 alkalommal)
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #86275 Dátum: 2010 Október 25, 10:21:05 »

0-25 évig fog megszünni mindenhol!!
na ez baj Sad

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #86274 Dátum: 2010 Október 25, 09:30:16 »

de persze ezek még legendák minden biztositó elzárkozik és nov 1 ig nem mond semmit....... Roll Eyes

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #86273 Dátum: 2010 Október 25, 09:27:06 »

Sehogy. Itt a taxisokról, közalkalmazottakról, stb. van szó. Mi azért (is) kapunk nagyobb kedvezményt, mert az adott klub odavisz egy csomó kocsit.
Zárójelben jegyzem meg, hogy mivel az autóink általában a legkisebb teljesítmény kategóriába fognak esni, lehet, hogy anélkül is csökkenni fognak a díjaink.

nem m,ert flotta kaphat kedvezményt annak pedik 5 embernél egy azonos cimnek stb kell lenni  de mint klub nem veheti igénybe ezért volt tavaly allaianzos sok leveles kavarodás....

WEBshop
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #86272 Dátum: 2010 Október 25, 09:25:29 »

megszüntetnék a hobbi biztosítást? Huh
0-25 évig fog megszünni mindenhol!!

25 év felet marad

köszönhető ez sok káreseménynek és nem megindokolható hobby kocsiknak!

WEBshop
www.retroautoklub.hu
Rulezka
« Hozzászólás #86271 Dátum: 2010 Október 25, 09:22:07 »

ki így, ki úgy olvassa  Wink
reméljük a legjobbakat  Roll Eyes
megszüntetnék a hobbi biztosítást? Huh
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #86270 Dátum: 2010 Október 25, 08:38:40 »

Láttál bármelyik online alkusz honlapon MBK/RCC/DLVK beikszelhető választ? Biztosan nem.
Most ezeket a beikszelhető izéket szüntetik meg.

"Nem lesz ezután az ügyfélajánlás után nyújtott díjkedvezmény. A biztosítók mintegy fele alkalmazott olyan kedvezményeket is, amelyek a díjtarifában nem, csak a honlapjaikon jelentek meg, csökkentve az ügyfelek tájékozódási lehetőségeit (ezek többsége valamilyen szervezet tagságához volt köthető). Ez a gyakorlat szintén megszűnik."

ki így, ki úgy olvassa  Wink
reméljük a legjobbakat  Roll Eyes

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #86269 Dátum: 2010 Október 25, 08:33:29 »

Láttál bármelyik online alkusz honlapon MBK/RCC/DLVK beikszelhető választ? Biztosan nem.
Most ezeket a beikszelhető izéket szüntetik meg.

"Nem lesz ezután az ügyfélajánlás után nyújtott díjkedvezmény. A biztosítók mintegy fele alkalmazott olyan kedvezményeket is, amelyek a díjtarifában nem, csak a honlapjaikon jelentek meg, csökkentve az ügyfelek tájékozódási lehetőségeit (ezek többsége valamilyen szervezet tagságához volt köthető). Ez a gyakorlat szintén megszűnik."
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #86268 Dátum: 2010 Október 25, 08:01:08 »

Sehogy. Itt a taxisokról, közalkalmazottakról, stb. van szó. Mi azért (is) kapunk nagyobb kedvezményt, mert az adott klub odavisz egy csomó kocsit.
Zárójelben jegyzem meg, hogy mivel az autóink általában a legkisebb teljesítmény kategóriába fognak esni, lehet, hogy anélkül is csökkenni fognak a díjaink.

értem én és úgy legyen amen

de

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #86267 Dátum: 2010 Október 25, 07:28:05 »

nem tudom ez minket hogyan fog érinteni
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #86266 Dátum: 2010 Október 25, 07:13:20 »

http://www.vezess.hu/biztositas/vege_trukkos_kotelezo_biztositasnak/27214/

nem tudom ez minket hogyan fog érinteni

Nem elérhető Mákos

« Hozzászólás #86265 Dátum: 2010 Október 24, 23:42:03 »

de

Csak a 3 jegyű azonosító kell legyen rajta. Évek óta vásárolok PayPallal, otp junior visa elecronnal  Wink

VW 1300
BMW 525i e34 touring

...az egyik általában működik : ))
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #86264 Dátum: 2010 Október 24, 23:23:51 »

de
"Hogy működik a bankkártya?

A bankkártyának van egy száma (4x4 számjegy), és egy "titkos" kódja (3 vagy 4 számjegy). A két szám ismeretében bárki levehet pénzt a kártyához tartozó számláról (persze általában csak limit erejéig). Könnyen belátható, hogy a rendszer bizalmi alapú. A visszaélésekből származó károkat a bankok általában átvállalják (Magyarországon a törvény is kötelezi erre őket).

Az itt, és továbbiakban leírtak a dombornyomott bankkártyákra vonatkoznak. Az úgynevezett elektronikus (azaz csak elektronikus úton használható) kártyákkal tipikusan nem lehet Interneten rendelni. Bármennyire meglepő, az Internetes vásárlás ebből a szempontból nem elektronikus használat."

http://vbence.web.elte.hu/paypal-leiras.html

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #86263 Dátum: 2010 Október 24, 23:23:10 »

Nem Smiley
de

Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #86262 Dátum: 2010 Október 24, 23:09:06 »

Nem Smiley
Hat az en visa electronom nem mukodott paypallal... :-(

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető Mákos

« Hozzászólás #86261 Dátum: 2010 Október 24, 22:47:47 »

(talán dombornyomott kártya kell)

Nem Smiley

VW 1300
BMW 525i e34 touring

...az egyik általában működik : ))
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #86260 Dátum: 2010 Október 24, 20:32:21 »

ok,tehát ezzel a programmal nem kell a számlán brutál tejelnem ha mondjuk a gps-t használom??jolértem?
és ha így használom,akkor azért rendesen használható a cucc?
van értelme??

Nokiaprogramok.hu-n olvashatsz róla, letöltheted(asszem emelt díjas sms-t kérnek ott), van telepítési útmutató. A memkártyára kell felmásolni egy adott könyvtárba és onnan indítani, majd térképet kell hozzáadni. Sokkal egyszerűbb, mint egy vindóz telepítés. N95-re raktam, azon jól ment és az egy jó telefon.

Nem elérhető MatroX

Szamosvölgyi Bálint http://www.vwbug.blog.hu

« Hozzászólás #86259 Dátum: 2010 Október 24, 19:35:31 »

paypalra regelsz, megadod a kért adatokat (talán dombornyomott kártya kell), utána ha valahol paypal-al vásárolsz, akkor a paypal automatice leveszi a megadott összeget, neked nem kell utalgatni semmit. ha paypal számládra fizetnek, elvileg átutalja az igazi számládra

Ja értem akkor. Smiley

Köszi

Vw bogár 1303 74- évj.   autóblog: www.vwbug.blog.hu
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #86258 Dátum: 2010 Október 24, 19:34:34 »

Aki oda vissza fújja Paypal-t az segítene???? pénz befizetési dolgoból kifolyólag. Paypal számlára hogy birok konkrétan pénzt berakni? Kell hozzá pl egy otp-s mastercard? vagy lehet egyből paypal-re is utalni kp-t??? Valaki mondja el pls mert megőrülök Cheesy akár privátban is mind1 csak valahogy..

Előre kösz
paypalra regelsz, megadod a kért adatokat (talán dombornyomott kártya kell), utána ha valahol paypal-al vásárolsz, akkor a paypal automatice leveszi a megadott összeget, neked nem kell utalgatni semmit. ha paypal számládra fizetnek, elvileg átutalja az igazi számládra

Nem elérhető MatroX

Szamosvölgyi Bálint http://www.vwbug.blog.hu

« Hozzászólás #86257 Dátum: 2010 Október 24, 19:07:45 »

Aki oda vissza fújja Paypal-t az segítene???? pénz befizetési dolgoból kifolyólag. Paypal számlára hogy birok konkrétan pénzt berakni? Kell hozzá pl egy otp-s mastercard? vagy lehet egyből paypal-re is utalni kp-t??? Valaki mondja el pls mert megőrülök Cheesy akár privátban is mind1 csak valahogy..

Előre kösz

Vw bogár 1303 74- évj.   autóblog: www.vwbug.blog.hu
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #86256 Dátum: 2010 Október 24, 18:22:28 »

Na de már hajnali 8 körül indult a szenvedés... Evil Roll Eyes Cool
És valóban aggódtam, hogy az asszony elparancsol a tévé elől, ebéd miatt.... (mondjuk ott is van egy kis tévé... Roll Eyes ) Grin
Jó kis motorcsónak verseny volt! Grin

Tóth Zoltán
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #86255 Dátum: 2010 Október 24, 17:59:26 »

egyébiránt én nem ilyen kics pöcs kijelzőn navigálnék, 10ért már van használt érintős normális kijelzős navi cucc, 20ért már 4"os is, kollegám wayteq 5"ost vett, rádobott egy legújabb igo-t, kurva szép kép, simán lejátszik videót is, ha lemerül még tudsz telefonálni, hogy eltévedtél, stb
persze értem én és igazad is van de most választanom kell a Nokia c3 és a nokia 6220 csassics közül és a jobbat,használhatobbat,szeretném,aminek több értelme van.... Wink

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #86254 Dátum: 2010 Október 24, 17:49:13 »

há most hogy monnyam konkrétabban ?  Grin Grin Grin
tökéletes volt így

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #86253 Dátum: 2010 Október 24, 17:48:52 »

ha az általad említett telefonokban van gps antenna is és nem csak gps lehetőség akkor sima ügy , ha nincs antenna akkor az kb 6-8e ft-ért beszerezhető (lehet,hogy már olcsóbban is )
de bármelyik variáció is van a garmin ingyenes !
egyébiránt én nem ilyen kics pöcs kijelzőn navigálnék, 10ért már van használt érintős normális kijelzős navi cucc, 20ért már 4"os is, kollegám wayteq 5"ost vett, rádobott egy legújabb igo-t, kurva szép kép, simán lejátszik videót is, ha lemerül még tudsz telefonálni, hogy eltévedtél, stb

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #86252 Dátum: 2010 Október 24, 17:48:37 »

Grin Grin Grin
há most hogy monnyam konkrétabban ?  Grin Grin Grin

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #86251 Dátum: 2010 Október 24, 17:46:34 »

Grin Grin Grin

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #86250 Dátum: 2010 Október 24, 17:44:14 »

ok,tehát ezzel a programmal nem kell a számlán brutál tejelnem ha mondjuk a gps-t használom??jolértem?
van értelme??

ha az általad említett telefonokban van gps antenna is és nem csak gps lehetőség akkor sima ügy , ha nincs antenna akkor az kb 6-8e ft-ért beszerezhető (lehet,hogy már olcsóbban is )
de bármelyik variáció is van a garmin ingyenes !

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #86249 Dátum: 2010 Október 24, 17:36:21 »

van értelme??

elvileg a programoknak illik rákérdezni, mielőtt fizetős részhez nyúlnak. de a garmin tudtommal a rendes antennát használja, nem adatkapcsolatot, ami fizetős. és igen, a gps program gps vevővel elég jól használható

Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #86248 Dátum: 2010 Október 24, 17:29:15 »

tényleg jó, ahogy Bugi embere is - van ismerősöm, aki azt használja, ráadásul nem is magyarul Wink
(mármint a garmint, nem a Bugi emberét Tongue)
a garmin-nak van egy kifejezetten nokia telefonokra írt gps progija
én kb 3-4 éve azt használom (használtam) kiváló
alapból fel sem merül az a kérdés,hogy beindul e gprs alapon , automatikusan gps antennáról indul !
van értelme??

Nem elérhető aates

« Hozzászólás #86247 Dátum: 2010 Október 24, 17:24:00 »

alapból fel sem merül az a kérdés,hogy beindul e gprs alapon , automatikusan gps antennáról indul !

tényleg jó, ahogy Bugi embere is - van ismerősöm, aki azt használja, ráadásul nem is magyarul Wink
(mármint a garmint, nem a Bugi emberét Tongue)

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #86246 Dátum: 2010 Október 24, 17:20:14 »

halál laikus vagyok,ebben a témában...ez mit takar??
és ha ugyalakul,köszönöm elörre is Wink

Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #86245 Dátum: 2010 Október 24, 17:17:21 »

mindegyiknek a gps-e a szolgáltató által úgy van beállítva,hogy az elsődleges a gprs alapú internet
az első dolog az,hogy nem használjuk a nokia gpst (egyáltalán ,soha)
a második,hogy feltesszük rá mondjuk a garmin progit ami kurvajó
ha nincs lehetőséged a garminra akkor tudok adni elérhetőséget aki felteszi neked párezer forintért
halál laikus vagyok,ebben a témában...ez mit takar??
és ha ugyalakul,köszönöm elörre is Wink

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #86244 Dátum: 2010 Október 24, 17:10:19 »

üdv
ha vannak telefon guruk köztünk vagy olyan "felhasználók"akkor az ö segítségüket kérném!!
döntenem kéne,hogy Nokia C3-at vagy Nokia 6220 classicot akarok használni....
szerintetek,melyik a jobb,hasznosabb???
esetleg tapasztalati vélemények?

és hogy a nokia 6220 classic nak a gps-e internet használ-e??mert ha csak net segitségével lehet,akkor.. Sad
mindegyiknek a gps-e a szolgáltató által úgy van beállítva,hogy az elsődleges a gprs alapú internet
az első dolog az,hogy nem használjuk a nokia gpst (egyáltalán ,soha)
a második,hogy feltesszük rá mondjuk a garmin progit ami kurvajó
ha nincs lehetőséged a garminra akkor tudok adni elérhetőséget aki felteszi neked párezer forintért

Nem elérhető Dr.gonzo

« Hozzászólás #86243 Dátum: 2010 Október 24, 17:00:29 »

üdv
ha vannak telefon guruk köztünk vagy olyan "felhasználók"akkor az ö segítségüket kérném!!
döntenem kéne,hogy Nokia C3-at vagy Nokia 6220 classicot akarok használni....
szerintetek,melyik a jobb,hasznosabb???
esetleg tapasztalati vélemények?

és hogy a nokia 6220 classic nak a gps-e internet használ-e??mert ha csak net segitségével lehet,akkor.. Sad

Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #86242 Dátum: 2010 Október 24, 16:36:06 »

Milyen korán...majdnem ebédre lett vége!! Grin Grin Grin

Na de már hajnali 8 körül indult a szenvedés... Evil Roll Eyes Cool
És valóban aggódtam, hogy az asszony elparancsol a tévé elől, ebéd miatt.... (mondjuk ott is van egy kis tévé... Roll Eyes ) Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető oldfield

« Hozzászólás #86241 Dátum: 2010 Október 24, 13:58:50 »

Ki korán kel.... (tudom, az nem alszik eleget... Grin )
Sorry.... Cool
Milyen korán...majdnem ebédre lett vége!! Grin Grin Grin
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #86240 Dátum: 2010 Október 24, 13:49:53 »

Sorry.... Cool
Cheesy

Tóth Zoltán
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #86239 Dátum: 2010 Október 24, 13:44:48 »

Most fogom(az ismétlést ) megnézni.
Ha lehet,ne löjétek le a poént.
Köszönöm.

Sorry.... Cool

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #86238 Dátum: 2010 Október 24, 13:42:26 »

Most fogom(az ismétlést ) megnézni.
Ha lehet,ne löjétek le a poént.
Köszönöm.

Tóth Zoltán
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #86237 Dátum: 2010 Október 24, 13:37:53 »

Jó kis futam volt a mai...  Grin

Azért az Rb-nél, lassan kibújik a szög a zsákból. Olajnyomás és hasmagasság között szoros összefüggést látok...  Roll Eyes

Hehe! Ugye? Csak nem arra a kis szikrázásra gondolsz, amit művelt a kocsi, miután meghalt a motor??? Roll Eyes Cool

Nem elérhető abes

« Hozzászólás #86236 Dátum: 2010 Október 24, 12:20:00 »

Jó kis futam volt a mai...  Grin

Azért az Rb-nél, lassan kibújik a szög a zsákból. Olajnyomás és hasmagasság között szoros összefüggést látok...  Roll Eyes
Oldalak: 1 ... 1388 1389 1390 1391 1392 [1393] 1394 1395 1396 1397 1398 ... 3549
Nyomtatás

Ugrás: