www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 13:19:40

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1362 1363 1364 1365 1366 [1367] 1368 1369 1370 1371 1372 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27940610 alkalommal)
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #87141 Dátum: 2010 November 13, 16:26:55 »

Homokfúvás, vagy drótkorong nagyon alaposan. Nitrós áttörlés után cinkspray telibe. Az összes (értsd: összes) hegesztést mindkét oldalról ecsetgittel vastagon kikenni. Tank alatti kereszttartó és a pótkerék alatti merevítéseknél a lemez több rétegű, mindig rohad, csak nem látszik. A műszerfal előtti doboz a csomagtér felől rossz konstrukció, rozsdagyűjtő. A hátsó oldalán van egy mélyedés, gyárilag kikenve vastagon ecsetgittel, mindig rohad, mert  az a legmélyebb pont, nem az esőelvezető csövecske, és az ecsetgitt alá szivárgó nedvesség megeszi. Innen ázik a kocsi belseje, csak nem derül ki, mindenki azt hiszi, hogy a szélvédőnél jön be a víz, pedig itt. A többi ugyanaz, mint a többi bogárnál.

[a csatolmányt egy admin törölte]

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #87140 Dátum: 2010 November 13, 16:24:53 »

Keresek 1303 kasztnizásáról, felújításáról képeket, videókat, linkeket.
Bármilyen jótanácsot szívesen veszek, arról, hogy mikre kell figyelni, mivel lehet nagyot szívni, milyen utángyártott cucokkat kerüljek, milyen sörrel megy legjobban a munka, bármit... Wink
Homokfúvás, vagy drótkorong nagyon alaposan. Nitrós áttörlés után cinkspray telibe. Az összes (értsd: összes) hegesztést mindkét oldalról ecsetgittel vastagon kikenni. Tank alatti kereszttartó és a pótkerék alatti merevítéseknél a lemez több rétegű, mindig rohad, csak nem látszik. A műszerfal előtti doboz a csomagtér felől rossz konstrukció, rozsdagyűjtő. A hátsó oldalán van egy mélyedés, gyárilag kikenve vastagon ecsetgittel, mindig rohad, mert  az a legmélyebb pont, nem az esőelvezető csövecske, és az ecsetgitt alá szivárgó nedvesség megeszi. Innen ázik a kocsi belseje, csak nem derül ki, mindenki azt hiszi, hogy a szélvédőnél jön be a víz, pedig itt. A többi ugyanaz, mint a többi bogárnál.

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
Nem elérhető vetart

1303'74: 297.861 db, Ghia'74 (California) 5608 db

« Hozzászólás #87139 Dátum: 2010 November 13, 16:12:37 »

Keresd Vetart.

Evil
Vetart-ot.

Skoda Felicia '61, Skoda Octavia '62, VW 1303LS '74, VW Karmann Ghia '74, Fiat 127 L '74,  Porsche 911 SC Cabriolet '83, Mercedes SL 500 '90, BMW E30 320i Cabriolet '91, Alfa Spider 2.0 '92, Fiat Panda 1000 i.e. '93, Mercedes G 400 CDI SW 2002, Renault Twingo 1,2 16V Quickshift 2002.
1303LS
« Hozzászólás #87138 Dátum: 2010 November 13, 15:55:30 »

Keresd Vetart.

Evil
Ő mindent cserél. Vizet sosem lát a kocsija, mondjuk kilóméterkövet sem sokat.  Cheesy
1303LS
« Hozzászólás #87137 Dátum: 2010 November 13, 15:54:41 »

Bármilyen jótanácsot szívesen veszek, arról, hogy mikre kell figyelni, mivel lehet nagyot szívni, milyen utángyártott cucokkat kerüljek, milyen sörrel megy legjobban a munka, bármit... Wink
Én véleményem a minden utángyártott elem kerülése, ha mégis akkor csontra pucolni a ráfújt festéknek csúfolt akármit és onnan kezdeni újra.
Lámpabiliket mindenképpen ki kell venni és kikezelve visszarakni. Ereszcsatorna ráhajtott részét levágni, kárpitozás előtt belülről bőven kifújni üregvédő viasszal.
Majd ha jut eszembe még valami beírom.
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #87136 Dátum: 2010 November 13, 14:45:02 »

Nagy kavarás az F1 idömérö futamán.
Még hátra van a Q3.

Tóth Zoltán
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #87135 Dátum: 2010 November 13, 12:33:17 »

Keresd Vetart.

Evil

Nem elérhető Normogo

« Hozzászólás #87134 Dátum: 2010 November 13, 08:44:00 »

2013 Suzuki SX4 S-Cross GLX CVT Allgrip
1993 Mercedes 200E
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #87133 Dátum: 2010 November 13, 00:05:42 »

Bútorasztalost keresek.
Volt (van?) a topik, ahol fel lehetett sorolni a mesterségeket, de ott nem találtam. Pedig emlékszem, hogy volt valaki. A sajátomat sem találtam, pedig végigolvastam az egészet. Egyszer törölték, majd újra lett indítva?
Istennyila Aircult Kawa ....

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető Kicsi Nelly

20/916-72-61

« Hozzászólás #87132 Dátum: 2010 November 12, 23:58:24 »

Bútorasztalost keresek.
Volt (van?) a topik, ahol fel lehetett sorolni a mesterségeket, de ott nem találtam. Pedig emlékszem, hogy volt valaki. A sajátomat sem találtam, pedig végigolvastam az egészet. Egyszer törölték, majd újra lett indítva?
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #87131 Dátum: 2010 November 12, 23:48:45 »

Valaki mondja már el hogy miért?Nem tudták berakni a Nemzeti Muzeumba?
A dagadt Puna le szeretne fogyni karcsú punára...
szerintem itt csak ez a cél . jól tették.

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #87130 Dátum: 2010 November 12, 21:34:25 »

Remélem lesz olyan video ahol látszika a képe.
Hátha leköpnék az utcán.
2millát el lehetett volna adományozni is.
Nem hiszem hogy ebben az országban akkora geci nagy gazdagság van hogy nem kell 2 milla.
Ja és az lenne a legszebb hogyha a hétfői törvény alapján elvennék tölle 5évre visszamenőéeg minden állami pénzt és támogatást.
És ezután se kaphasson. Majd elgondolkodna a budos picsa,

Ne te döntsd már el hogy ki és mit csinál az autójával.

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #87129 Dátum: 2010 November 12, 21:33:07 »

az ilyennek nyugodtan lehet mondani hogy szakadt volna anyába a feje.
http://www.youtube.com/watch?v=ZqhbJADC9rg

http://www.youtube.com/watch?v=nwVqjg_sdR8

Miért is?

Evil

Nem elérhető Minx

« Hozzászólás #87128 Dátum: 2010 November 12, 20:29:49 »

Nem szoktam nagyon tvzni, de most megnéztem a fókuszt, benne a kocsiledobást
Csak nekem tűnt fel, hogy felemeléskor még alufelni volt rajta, amikor földet ért már egy szakadt lemez?
Valaki élelmes volt...
A riport elején, amikor a kezelő beszállt a daruba, mintha a háttérben lett volna egy bogár...

2003 Mazda MX-5 Sportive
1995 Opel Astra F Caravan 1.4 SE
2009 Opel Astra G Caravan 1.4 Twinport
2019 Hyundai i20
1995 Honda CB750 Sevenfifty
Nem elérhető Leon1303

Kicsi a kocsi, de nagy az önbizalma!

« Hozzászólás #87127 Dátum: 2010 November 12, 20:27:10 »

Nem szoktam nagyon tvzni, de most megnéztem a fókuszt, benne a kocsiledobást
Csak nekem tűnt fel, hogy felemeléskor még alufelni volt rajta, amikor földet ért már egy szakadt lemez?
Valaki élelmes volt...
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #87126 Dátum: 2010 November 12, 20:11:57 »

"Mi jellemzi a magyarokat? Kiderült: a hallgatók többsége nem akar rombolni. Az autót így kisorsolták azon hallgatók között, akik arra szavaztak, hogy az autót ne dobják le. A szerencsés győztes Icu lett, aki egy pontosan ugyanolyan márkájú, ugyanannyi idős autót kapott ajándékba, mint amelyet Balázsék fellógattak 30 méter magasra.

Duplacsavar: Icu új autót kapott, Andrea ledobta sajátját!
Balázs, Feri és Jani a játékot támogató céggel közösen azonban úgy döntött: közeleg a Karácsony, így hát mindkét tábort megajándékozzák egy autóval. Ezért Balázs felajánlotta a „ledobó táborból” kisorsolt Andreának, hogy visszavonhatja szavazatát és megtarthatja az autót.
Balázsék minden győzködése ellenére azonban Andrea úgy döntött, kitart eredeti szándéka mellett, szeretné látni, ahogy lezuhan az autó. Bár a rádiósok mindent megtettek, hogy Andreát lebeszéljék, Andrea hajthatatlan volt."

én letetettem volna a flaszterra, aztán üveghangon elfüstölni a gumikat, kinyírni a motort és utána flex!!
ez csak egy autó, de az élmény!.... :-)))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #87125 Dátum: 2010 November 12, 18:45:28 »

Hö... ma jött meg a jelenlegi kötelezős biztosítóm ajánlata, ami olcsóbb, mint amit a netrisk.hu, vagy a biztositok.hu írt ki...
9.849,- Ft éves díjat ajánlottak... de ami viszont nagyon remek ajánlat mellette, hogy évi 5.000,- Ft díjért lehet igényleni melléje egy ún. miniCascot...
Ezzzel együtt már nagyon jól hangzik...
Lehet, hogy maradok... Roll Eyes

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #87124 Dátum: 2010 November 12, 18:42:07 »

Nem sorsolták, hanem - ahogy hallottam - a helyszínen (véletlenszerűen :-)) kiválasztottak egy nőt. A kisorsolt kapott egy ugyanolyan kocsit, ez a kiválasztott nő pedig úgy csinált, mintha úgy döntött volna, hogy dobják le a kocsit. Melyikőnk az, aki ledobatna 2-3 milkát? Persze egyikőnk sem.
Ha már kint volt minden média, le kellett dobni egy kocsit, de hogy kisebb legyen a felháborodás, oda is kellett adni egyet.
Egyszerű marketing akció, 3-5 milkába került. Látványos, mindenki odafigyel (persze van egyes embereknél negatív éle, de a negatív reklám is reklám). Egy meganyál forgatás szerintem legalább 2x ennyibe kerül, a vajna étteremmegnyitója meg 3x ennyibe. Nem lehet minden reklámköltséget a szegényeknek adni, ezt el kell fogadni.

"Mi jellemzi a magyarokat? Kiderült: a hallgatók többsége nem akar rombolni. Az autót így kisorsolták azon hallgatók között, akik arra szavaztak, hogy az autót ne dobják le. A szerencsés győztes Icu lett, aki egy pontosan ugyanolyan márkájú, ugyanannyi idős autót kapott ajándékba, mint amelyet Balázsék fellógattak 30 méter magasra.

Duplacsavar: Icu új autót kapott, Andrea ledobta sajátját!
Balázs, Feri és Jani a játékot támogató céggel közösen azonban úgy döntött: közeleg a Karácsony, így hát mindkét tábort megajándékozzák egy autóval. Ezért Balázs felajánlotta a „ledobó táborból” kisorsolt Andreának, hogy visszavonhatja szavazatát és megtarthatja az autót.
Balázsék minden győzködése ellenére azonban Andrea úgy döntött, kitart eredeti szándéka mellett, szeretné látni, ahogy lezuhan az autó. Bár a rádiósok mindent megtettek, hogy Andreát lebeszéljék, Andrea hajthatatlan volt."
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #87123 Dátum: 2010 November 12, 18:24:32 »

Nem sorsolták, hanem - ahogy hallottam - a helyszínen (véletlenszerűen :-)) kiválasztottak egy nőt. A kisorsolt kapott egy ugyanolyan kocsit, ez a kiválasztott nő pedig úgy csinált, mintha úgy döntött volna, hogy dobják le a kocsit. Melyikőnk az, aki ledobatna 2-3 milkát? Persze egyikőnk sem.
Ha már kint volt minden média, le kellett dobni egy kocsit, de hogy kisebb legyen a felháborodás, oda is kellett adni egyet.
Egyszerű marketing akció, 3-5 milkába került. Látványos, mindenki odafigyel (persze van egyes embereknél negatív éle, de a negatív reklám is reklám). Egy meganyál forgatás szerintem legalább 2x ennyibe kerül, a vajna étteremmegnyitója meg 3x ennyibe. Nem lehet minden reklámköltséget a szegényeknek adni, ezt el kell fogadni.

pontosan !

és hozzátenném az ilyen típusú marketing az nem a szegényeknek és még csak nem is a középosztálynak szól

bár köztünk maradjon a célcsoport viszont leszarja

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #87122 Dátum: 2010 November 12, 18:21:01 »

Ha pl. neked volt/lesz több autód egyszerre, odaadnád vkinek -és miét pont neki Huh lehetnek rászorultabbak is. Kisorsolták, és az új tulaj döntött a sorsáról..ennyi!
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #87121 Dátum: 2010 November 12, 17:59:29 »

Hány család van akinek nincs autója!! Miért nem adták azoknak!! Ezek teljesen idióták!
Ha pl. neked volt/lesz több autód egyszerre, odaadnád vkinek -és miét pont neki Huh lehetnek rászorultabbak is. Kisorsolták, és az új tulaj döntött a sorsáról..ennyi!

« Hozzászólás #87120 Dátum: 2010 November 12, 17:55:37 »

Jajj, ne vegyétek már ennyire a szívetekre (naponta sokkal jobb autókat (közöttük vw-kat is) összetörnek)...
-hány olyan autós találkozó van/volt, ahol jótékonysági autószétverő show volt Roll Eyes..
-nem különb kategória-a "majd egyszer meglesz csinálva" -tól
-nem köztulajdon volt.. Tongue
http://www.bevezetem.hu/cikk/morning-show-odaadta-hallgato-ledobta-fotokkal

Értem.Mármint nem, de mindegy is.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
Nem elérhető vwoodoo

« Hozzászólás #87119 Dátum: 2010 November 12, 17:50:43 »

Jajj, ne vegyétek már ennyire a szívetekre (naponta sokkal jobb autókat (közöttük vw-kat is) összetörnek)...
-hány olyan autós találkozó van/volt, ahol jótékonysági autószétverő show volt Roll Eyes..
-nem különb kategória-a "majd egyszer meglesz csinálva" -tól
-nem köztulajdon volt.. Tongue

Inkább valaki az egész sztorit mondja mér el, mert ezekből semmi nem derül ki.
http://www.bevezetem.hu/cikk/morning-show-odaadta-hallgato-ledobta-fotokkal

« Hozzászólás #87118 Dátum: 2010 November 12, 17:42:43 »

Igy.Nem Hallgatom öket.Petöfizem.Mi a bánatnak csapták oda a renaultott?

Nem elérhető PORSCHE

« Hozzászólás #87117 Dátum: 2010 November 12, 17:40:35 »

Hány család van akinek nincs autója!! Miért nem adták azoknak!! Ezek teljesen idióták!

96 audi 80 cabrio   Pedálos bogi           Pedálos moszkvics
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #87116 Dátum: 2010 November 12, 17:40:21 »

« Hozzászólás #87115 Dátum: 2010 November 12, 17:39:03 »

Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #87114 Dátum: 2010 November 12, 17:35:23 »

Hátha leköpnék az utcán.
Nem hiszem hogy ebben az országban akkora geci nagy gazdagság van hogy nem kell 2 milla.
Ja és az lenne a legszebb hogyha a hétfői törvény alapján elvennék tölle 5évre visszamenőéeg minden állami pénzt és támogatást.
nesze
http://www.youtube.com/watch?v=ogjBBEBV3vI&feature=player_embedded
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #87113 Dátum: 2010 November 12, 17:34:25 »

Hátha leköpnék az utcán.

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."

« Hozzászólás #87112 Dátum: 2010 November 12, 17:32:49 »

Ettől többen hallgatják őket?

Nem elérhető PORSCHE

« Hozzászólás #87111 Dátum: 2010 November 12, 17:29:27 »

valaki mogyorózza már el, hogy ennek mi értelme volt?
Huh Huh Shocked

96 audi 80 cabrio   Pedálos bogi           Pedálos moszkvics
Nem elérhető Leon1303

« Hozzászólás #87110 Dátum: 2010 November 12, 17:26:16 »

valaki mogyorózza már el, hogy ennek mi értelme volt?
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #87109 Dátum: 2010 November 12, 17:23:10 »

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #87108 Dátum: 2010 November 12, 16:21:20 »

Arra figyelj, hogy az előző adásvételről is EREDETI papper kell, másolat, nyilatkozat nem jó.

ok rendben köszi, meglátjuk mi sikerül!
Nem elérhető Mákos

« Hozzászólás #87107 Dátum: 2010 November 12, 16:20:39 »

Háháháhá, terveztem egy kimenőtrafót 1776-os menetszámmal Cheesy

VW 1300
BMW 525i e34 touring

...az egyik általában működik : ))
Nem elérhető szilati

« Hozzászólás #87106 Dátum: 2010 November 12, 16:18:14 »

Szerintem most pont nem bonyolult.
Ha becsületesen eljársz, akkor semmi extra költséged nem lesz.
1.Új típusú adásvételi rendesen kitöltve áláírva
2.Adásvételi az előző tulajtól
3.Eredetvizsga
4.Ocsmányiroda és átírás+ideiglenes forgalomból kivonatás
Ennyi.

Hol itt a szívás?  Huh
ok rendben köszi, meglátjuk mi sikerül!

« Hozzászólás #87105 Dátum: 2010 November 12, 15:56:05 »

asse tudom mi az a kebab  Grin
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://pctrs.network.hu/clubpicture/1/4/5/_/doner_kebab_2_145090_73314.jpg&imgrefurl=http://recept.network.hu/kepek/7_szendvicsek/doner_kebab_2&h=936&w=1197&sz=309&tbnid=HfzbJxoKl65KfM:&tbnh=117&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dkebab&zoom=1&q=kebab&hl=hu&usg=__gFiiCw22HWaz5EaLXJ92Q7qn99w=&sa=X&ei=slTdTMbfJImVOoLB3NEO&ved=0CDQQ9QEwBQ
Ilyen.Linznél pulykából van és kecskesajtott raknak bele örölt chilivel paradicsommal salátával illetve fokhagymás joghurttal.

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #87104 Dátum: 2010 November 12, 15:54:36 »

ma voltam "ott" állásinterjún  Cool
péntekig eldönthetem akarom-e Roll Eyes

És bármikor visszakérhetik a pénzedet akár évekre visszamenőleg is. Grin

Evil

Nem elérhető wob974

« Hozzászólás #87103 Dátum: 2010 November 12, 15:53:10 »

én a kárszakértőm tanácsára a helyszinen ráiratom a megjegyzés rovatba:

"az okozott balesetben a teljes felelősséget elismerem"....külön aláírás!....

eddig bevált
persze csak akkor van esély erre ha valóban egyértelmű a szitu

Ezt is bármikor visszavonhatja.

Evil

Nem elérhető fecszso

« Hozzászólás #87102 Dátum: 2010 November 12, 15:50:13 »

köszi mindenkinek a segítséget!
miért ilyen bonyolult az élet?
meg akarok venni valamit, kifizetném, és csak sz*patás megy...
Szerintem most pont nem bonyolult.
Ha becsületesen eljársz, akkor semmi extra költséged nem lesz.
1.Új típusú adásvételi rendesen kitöltve áláírva
2.Adásvételi az előző tulajtól
3.Eredetvizsga
4.Ocsmányiroda és átírás+ideiglenes forgalomból kivonatás
Ennyi.

Hol itt a szívás?  Huh

VW 1300 - 1967
Pannónia T1 - 1963
Honda Transalp XL600 VT -1996
Oldalak: 1 ... 1362 1363 1364 1365 1366 [1367] 1368 1369 1370 1371 1372 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: