www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 19:04:36

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1353 1354 1355 1356 1357 [1358] 1359 1360 1361 1362 1363 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27946916 alkalommal)
Süni
« Hozzászólás #87501 Dátum: 2010 November 25, 13:33:42 »

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/11/25/torpe-volkswagen_a_legkisebb_embereknek/

"A Mini Gol egyelőre két példányban létezik, és nem is igen készül belőle több, bár nagyon is elképzelhető, hogy egy erősebb motorral hétköznapi közlekedési eszközként is lenne iránta igény. A legtöbb ma gyártott autót ugyanis 150 centi feletti testmagasságú embereknek tervezik, így aki jóval alacsonyabb, legfeljebb segédeszközökkel képes egyszerre elérni minden kezelőszervet."

Ja. Amíg az elsőt el nem tapossa egy kamion....  Lips Sealed
Nem elérhető Sagaris

« Hozzászólás #87500 Dátum: 2010 November 25, 13:00:00 »

Hali.

Találtál kint jó állapotú kisablakos bódét?

Személyautóra november 01.-től kötelező Ausztriában.Azt hogy tehergépcsira és trailerre kell-e,azt nem tudom.

Nem akarom elkiabálni, képek alapján megfelelőnek tűnik, de saját szemmel nézve lehet mást fog mutatni...

1961 VW1200 DeLuxe

http://www.vulture.hu
Nem elérhető kipe

« Hozzászólás #87499 Dátum: 2010 November 25, 12:53:29 »

nene felreertetted:
en az alabb leirtakat Egerszegen es Keszthelyen a Generalinal inteztem - irasban ! tehat Magyarban törtentek

...akkor azok vmi kivételek voltak

Nem elérhető xoyox

visszatertem a Boxsterhez

« Hozzászólás #87498 Dátum: 2010 November 25, 12:47:16 »

...sajnos mi egy másik EU-ben lakunk mint te  Lips Sealed
( a mienk jóval macerásabb)
nene felreertetted:
en az alabb leirtakat Egerszegen es Keszthelyen a Generalinal inteztem - irasban ! tehat Magyarban törtentek

hello agyagedenyek !
mi a helyzet ?
Nem elérhető kipe

« Hozzászólás #87497 Dátum: 2010 November 25, 12:25:21 »

Ja.OK; elhiszek mindent, en csupan a sajat tapasztalatom alapjan irtam, amit irtam

generalinal a hazbiztositast es  egy Eletbiztositast mondtam le levelben, a hazbiztositasnal volt diszkrepanz , amire en birosagot helyeztem kilatasba, es ekkor - ezutan fizettek a karomert penzt .
Szerzödes szeges miatt, aztan belathattak, hogy a rövidebb agon ülnek. (feltetelezem )
Egy nevetseges banda volt, tele olyan emberekkel , akik mashol nem kapnak munkat, de hazalni, nekik profitot termelni jok.
ez is persze sajat velemeny 

...sajnos mi egy másik EU-ben lakunk mint te  Lips Sealed
( a mienk jóval macerásabb)

Nem elérhető xoyox

« Hozzászólás #87496 Dátum: 2010 November 25, 12:07:18 »

Az utánfutónknak levélben intéztem és drágább volt, mint ha maradtam volna a biztosítónál. Még sűrgősségit is akartak rárakni (100) forint, mire én nem ér oda 3 nap alatt? Deeee mondták a postahivatalban. Lemondani nagyon nehéz, ma is ezt intéztem. A bogár éves díja az aliansnál 3000 Ft!
Ja.OK; elhiszek mindent, en csupan a sajat tapasztalatom alapjan irtam, amit irtam

generalinal a hazbiztositast es  egy Eletbiztositast mondtam le levelben, a hazbiztositasnal volt diszkrepanz , amire en birosagot helyeztem kilatasba, es ekkor - ezutan fizettek a karomert penzt .
Szerzödes szeges miatt, aztan belathattak, hogy a rövidebb agon ülnek. (feltetelezem )
Egy nevetseges banda volt, tele olyan emberekkel , akik mashol nem kapnak munkat, de hazalni, nekik profitot termelni jok.
ez is persze sajat velemeny 

hello agyagedenyek !
mi a helyzet ?
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #87495 Dátum: 2010 November 25, 11:27:56 »

ajanlott levelben, de manapsag Emailban, es faxban is lehet ügyeket intezni ( komolyabbak is , mint egy biztosito felmondasi temat  )
Az utánfutónknak levélben intéztem és drágább volt, mint ha maradtam volna a biztosítónál. Még sűrgősségit is akartak rárakni (100) forint, mire én nem ér oda 3 nap alatt? Deeee mondták a postahivatalban. Lemondani nagyon nehéz, ma is ezt intéztem. A bogár éves díja az aliansnál 3000 Ft!
Nem elérhető xoyox

« Hozzászólás #87494 Dátum: 2010 November 25, 11:25:10 »

nálatok
nem cimbora az EU-ban ha nem tudnad  !
Es mar regota ugy Bank dolgokat mint egyeb administratios dolgokat leegyszerüsitettek, de birosagi, rendörsegi ügyeket is lehet esetenkent meg telafonon is valtoztatni .

Magyarban en is 2 alkalommal stornoztam,   Biztositasomat a Generalinal . 2 különbözöt.

hello agyagedenyek !
mi a helyzet ?
Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #87493 Dátum: 2010 November 25, 11:20:55 »

ajanlott levelben, de manapsag Emailban, es faxban is lehet ügyeket intezni ( komolyabbak is , mint egy biztosito felmondasi temat  )
nálatok
Nem elérhető xoyox

« Hozzászólás #87492 Dátum: 2010 November 25, 11:19:50 »

Biztosítás lemondásához elég egy sima mail?

hello agyagedenyek !
mi a helyzet ?
Nem elérhető xoyox

« Hozzászólás #87491 Dátum: 2010 November 25, 11:17:06 »

sem elvileg, sem gyakorlatilag nem.
na ne meselj mar ! Talan terdre kellene esni , egy felmondas miatt , egy szar biztosito elött ?
Ök vannak ertem, es nem forditva !
Belölem, az en penzemböl elnek, vagy tevedek ??

hello agyagedenyek !
mi a helyzet ?
Nem elérhető AZS

« Hozzászólás #87490 Dátum: 2010 November 25, 11:01:54 »

elvileg igen.

sem elvileg, sem gyakorlatilag nem.
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #87489 Dátum: 2010 November 25, 09:57:52 »

levél ajánlottan a tuti

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető xoyox

« Hozzászólás #87488 Dátum: 2010 November 25, 09:56:13 »

De havi 80e-ből is ilyen vidáman élnél?  Grin
jaj haver ez csak rajtad mulik hol dolgozol, milyen iskolat valasztasz, melyik varosban elsz, megeszed-e a bafözeleket stb. nem sorolom, a te eletedet te iranyitod nem mas .....

hello agyagedenyek !
mi a helyzet ?
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #87487 Dátum: 2010 November 25, 09:53:30 »

De havi 80e-ből is ilyen vidáman élnél?  Grin
Voltam egy Zalai varosban es kiakadtam:

A domboldalakat hatalmas hazakkal beepitettek, hogy elkepesztö,  itt valami nagy titok van, es közösen hazudnak,  hogy a vilag ne jöjjön ra milyen jol elnek, ...ez nem vicc !
mar belelatok ! es megmondom, ha lehetne ott sielni, odaköltöznek, es kitanulnam az ottani eletstilust, .
Mondjuk akkora hazakat nem epitenek, vagy vennek, mert minek ? es teljesen felesleges, viszont meg mindig olcso, az elet,a vonalas telefon 1200.- Ft, a Kabel TV 60 Csatornaval 1400.-, faval olcson lehet füteni, / van gaz is persze/ kocsival keveset kell jarni, mert minden közel van, a kocsibiztositas egy nevetseges, az összes kaja - pia olcso, vazze mi kell meg ?? csajok jol neznek ki, könnyen jönnek, jo hely . oda kene menni ! fasza hely

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
Nem elérhető xoyox

« Hozzászólás #87486 Dátum: 2010 November 25, 09:51:07 »

Voltam egy Zalai varosban es kiakadtam:

A domboldalakat hatalmas hazakkal beepitettek, hogy elkepesztö,  itt valami nagy titok van, es közösen hazudnak,  hogy a vilag ne jöjjön ra milyen jol elnek, ...ez nem vicc !
mar belelatok ! es megmondom, ha lehetne ott sielni, odaköltöznek, es kitanulnam az ottani eletstilust, .
Mondjuk akkora hazakat nem epitenek, vagy vennek, mert minek ? es teljesen felesleges, viszont meg mindig olcso, az elet,a vonalas telefon 1200.- Ft, a Kabel TV 60 Csatornaval 1400.-, faval olcson lehet füteni, / van gaz is persze/ kocsival keveset kell jarni, mert minden közel van, a kocsibiztositas egy nevetseges, az összes kaja - pia olcso, vazze mi kell meg ?? csajok jol neznek ki, könnyen jönnek, jo hely . oda kene menni ! fasza hely

hello agyagedenyek !
mi a helyzet ?
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #87485 Dátum: 2010 November 25, 08:56:36 »

elvileg igen.
gyakorlatilag biztosabb a fax vagy a levél.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
RNIE
« Hozzászólás #87484 Dátum: 2010 November 25, 08:47:11 »

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #87483 Dátum: 2010 November 25, 08:05:57 »

Ausztriába már csak téligumival lehet kimenni. Ez vonatkozik a vontatmányra is pl. tréler? Tehergépkocsikra? Hétvégéig jó lenne tudnom biztosra.
Hali.

Találtál kint jó állapotú kisablakos bódét?

Személyautóra november 01.-től kötelező Ausztriában.Azt hogy tehergépcsira és trailerre kell-e,azt nem tudom.
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #87482 Dátum: 2010 November 25, 08:04:43 »

vajon azt is ellenőrzik ausztriában, hogy 7 fok felett téli gumival ne közlekedj?  Roll Eyes

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Sagaris

« Hozzászólás #87481 Dátum: 2010 November 24, 23:05:26 »

Ausztriába már csak téligumival lehet kimenni. Ez vonatkozik a vontatmányra is pl. tréler? Tehergépkocsikra? Hétvégéig jó lenne tudnom biztosra.

1961 VW1200 DeLuxe

http://www.vulture.hu
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #87480 Dátum: 2010 November 24, 21:23:33 »

A mama volt a főnök,az meg "nagyhatalom". Grin

igen , tudom Grin

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
1303LS
« Hozzászólás #87479 Dátum: 2010 November 24, 21:23:28 »

Persze,hogy voltam onnan néztük a műsort. Undecided

Velem majd' szó szerint ugyanez történt,csak 50es lábbal és 145kilóval,annyi helyem volt mint a kutyának a kútban. Roll Eyes

Őszintén megmondom, elképzelni nem tudlak abban a székben.  Grin
Van egy kép valahol ahol az500-as fiatban ülsz szilveszterkor. Na az segítség lenne.  Grin
PéZsé
« Hozzászólás #87478 Dátum: 2010 November 24, 21:20:56 »

csak ti maradtatok és a család?
 Grin Grin Grin

mert értelemszerűen én valami kamu dumával mernélek csak kitessékelni a megjelenésedből adódóan:)

A mama volt a főnök,az meg "nagyhatalom". Grin

PéZsé
« Hozzászólás #87477 Dátum: 2010 November 24, 21:19:32 »

Bazz.  Grin
Ugyanitt voltam szombaton.  Grin
Délben bevittem a kislányom, akkor be sem engedtek parkolni, cigánymódon az út szélén parkoltam, mert cölöp az volt mindenhol.
Rengeteg motyót szaladva vittem be és egy gyors puszi után szaladtam vissza, nehogy lebilincseljék a kocsit.
Lelátóra nem mentél fel? Na mi igen. A két nagymamának szó szerint halálfélelme volt olyan meredek a lépcső és olyan közel vannak a padsorok egymás felett
Támlába kapaszkodva kúsztak be a székekbe. Nem vagyok egy nagy darab (ismersz), de a sípcsontom az előttem ülő fejétő kb 5centiméterre volt feszes ülésnél. Azért mondom, hogy a sípcsontom, mert olyan alacsonyan ült az előttem lévő sor. A cipőm (40-41) úgy fért el a mi szintünk padkáján, hogy volt előtte kb 3cm.  Shocked
Falak dizájnja: hungarocell, tappancsos dübel beütve festve. Olcsó és dizájnos.  Grin Lépcsőházi burkolat baumaxos legolcsóbb, úgy csúszott mint a jégpálya. Küzdőtéri burkolatra a fiam hívta fel a figyelmem, hogy apa, nálunk a suliban (pont ugyanekkora pálya) a tornateremben parketta van. Itt linó.  Shocked
Mindezt 2006-ban adta át a tisztelt kerületi vezetőség, csak arra nem jöttem rá, hogy miért "sportpalota"?
Biztonságiőr srácokkal beszélgettem, azok is ki voltak akadva a parkolódíjon. Mikor mentem haza, még be is szart, bácsi fordítva fúzte be a szalagot, és nagyon bénázott. Már mondtam neki, hogy hagyjuk már a bohóckodást abba és nyissa ki végre a sorompót mert vinném végre haza a mamákat.  Cheesy
Eddig minden lőrinci/imrei ismerősömnek mondtam, hogy e-miatt szégyellhetik magukat.  Wink polgm. mesterlászló.  Cool

Persze,hogy voltam onnan néztük a műsort. Undecided

Velem majd' szó szerint ugyanez történt,csak 50es lábbal és 145kilóval,annyi helyem volt mint a kutyának a kútban. Roll Eyes

1303LS
« Hozzászólás #87476 Dátum: 2010 November 24, 20:56:03 »

örülj neki, hogy beengedtek a táblán belülre
Elhiheted nem is szívesen járok be.  Wink Arról a szigetmicsodáról meg ne is beszéljünk.  Cheesy
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #87475 Dátum: 2010 November 24, 20:54:33 »

Eddig minden lőrinci/imrei ismerősömnek mondtam, hogy e-miatt szégyellhetik magukat.  Wink polgm. mesterlászló.  Cool

örülj neki, hogy beengedtek a táblán belülre

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
1303LS
« Hozzászólás #87474 Dátum: 2010 November 24, 20:48:53 »

Grin Grin Grin

mert értelemszerűen én valami kamu dumával mernélek csak kitessékelni a megjelenésedből adódóan:)

Szombaton még Nála is nagyobb biztoságosjánosok voltak.  Grin
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #87473 Dátum: 2010 November 24, 20:46:50 »

8kor kiraktak mindenkit,
 Grin Grin Grin

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
1303LS
« Hozzászólás #87472 Dátum: 2010 November 24, 20:41:54 »

Az egész hepaj a pestszentlőrinci sportkastélyban volt,mindentől a lehető legmesszebb.(otthon,iskola,lakott területek).

Odaérünk,parkolás 200/óra örzés no,ruhatár 180/kabát(bazz még a színházban is ingyen van több helyen),büféárak mintha a Hotel Paris teraszán lennénk MonteCarloban a F1 alatt,és 8kor kiraktak mindenkit,hogy vége eddig bérelték a termet... Undecided

Bazz.  Grin
Ugyanitt voltam szombaton.  Grin
Délben bevittem a kislányom, akkor be sem engedtek parkolni, cigánymódon az út szélén parkoltam, mert cölöp az volt mindenhol.
Rengeteg motyót szaladva vittem be és egy gyors puszi után szaladtam vissza, nehogy lebilincseljék a kocsit.
Lelátóra nem mentél fel? Na mi igen. A két nagymamának szó szerint halálfélelme volt olyan meredek a lépcső és olyan közel vannak a padsorok egymás felett
Támlába kapaszkodva kúsztak be a székekbe. Nem vagyok egy nagy darab (ismersz), de a sípcsontom az előttem ülő fejétő kb 5centiméterre volt feszes ülésnél. Azért mondom, hogy a sípcsontom, mert olyan alacsonyan ült az előttem lévő sor. A cipőm (40-41) úgy fért el a mi szintünk padkáján, hogy volt előtte kb 3cm.  Shocked
Falak dizájnja: hungarocell, tappancsos dübel beütve festve. Olcsó és dizájnos.  Grin Lépcsőházi burkolat baumaxos legolcsóbb, úgy csúszott mint a jégpálya. Küzdőtéri burkolatra a fiam hívta fel a figyelmem, hogy apa, nálunk a suliban (pont ugyanekkora pálya) a tornateremben parketta van. Itt linó.  Shocked
Mindezt 2006-ban adta át a tisztelt kerületi vezetőség, csak arra nem jöttem rá, hogy miért "sportpalota"?
Biztonságiőr srácokkal beszélgettem, azok is ki voltak akadva a parkolódíjon. Mikor mentem haza, még be is szart, bácsi fordítva fúzte be a szalagot, és nagyon bénázott. Már mondtam neki, hogy hagyjuk már a bohóckodást abba és nyissa ki végre a sorompót mert vinném végre haza a mamákat.  Cheesy
PéZsé
« Hozzászólás #87471 Dátum: 2010 November 24, 20:27:42 »

Ne is mond, ugyanez volt az érzésem nekem is ugyenezen témakörben.
A fotós/videós storit még csak most várom.  Grin Bár a videó elvileg ki van már fizetve, de gyanúsan kevésről tudok.  Cheesy

Az egész hepaj a pestszentlőrinci sportkastélyban volt,mindentől a lehető legmesszebb.(otthon,iskola,lakott területek).

Odaérünk,parkolás 200/óra örzés no,ruhatár 180/kabát(bazz még a színházban is ingyen van több helyen),büféárak mintha a Hotel Paris teraszán lennénk MonteCarloban a F1 alatt,és 8kor kiraktak mindenkit,hogy vége eddig bérelték a termet... Undecided

1303LS
« Hozzászólás #87470 Dátum: 2010 November 24, 20:19:38 »

Sosem volt erösségem a pénzkidobás,ha valamit olcsón vagy ingyen is meg lehet oldani... Wink

Ne is mond, ugyanez volt az érzésem nekem is ugyenezen témakörben.
A fotós/videós storit még csak most várom.  Grin Bár a videó elvileg ki van már fizetve, de gyanúsan kevésről tudok.  Cheesy
PéZsé
« Hozzászólás #87469 Dátum: 2010 November 24, 20:15:56 »

Meg kell vásárolni a képeket... Tongue Evil

Sosem volt erösségem a pénzkidobás,ha valamit olcsón vagy ingyen is meg lehet oldani... Wink
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #87468 Dátum: 2010 November 24, 16:38:02 »

Számitógép mágusok,hogyan tudnánk a fotóról eltüntetni az ábrákat?
Meg kell vásárolni a képeket... Tongue Evil

Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #87467 Dátum: 2010 November 24, 15:21:41 »

Szuper! Akkor mar csak 69 van hatra! :-)))

elég félreérthetőre sikerült  Wink Evil

a lényeg: hogy azt már nem vállalom  Grin
Nem elérhető Protheus

Pődör Gergely

« Hozzászólás #87466 Dátum: 2010 November 24, 14:59:30 »

nagyhirtelen (messze nem tökéletes, csak néznek a vállam fölött  Wink Grin ) :
Szuper! Akkor mar csak 69 van hatra! :-)))

Buzi, aki fékez! :-)))
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #87465 Dátum: 2010 November 24, 14:38:14 »

nagyhirtelen (messze nem tökéletes, csak néznek a vállam fölött  Wink Grin ) :

PéZsé
« Hozzászólás #87464 Dátum: 2010 November 24, 14:28:43 »

PéZsé
« Hozzászólás #87463 Dátum: 2010 November 24, 14:27:26 »

nehezen (azért teszik rá  Wink ), de meg lehet próbálni. megvan nagyobb felbontásban is?

Küldtek vagy 70 fotót,ha a lánykám megjön megkérdem.
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #87462 Dátum: 2010 November 24, 14:24:28 »

Számitógép mágusok,hogyan tudnánk a fotóról eltüntetni az ábrákat?

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Oldalak: 1 ... 1353 1354 1355 1356 1357 [1358] 1359 1360 1361 1362 1363 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: