www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 13, 00:25:07

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921214 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1240 1241 1242 1243 1244 [1245] 1246 1247 1248 1249 1250 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27753878 alkalommal)
RNIE
« Hozzászólás #92021 Dátum: 2011 Február 20, 11:26:14 »

Nekem sem fogadja el sem a forint,sem az euro számlaszámot hiába dombor a kártyám Undecided
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #92020 Dátum: 2011 Február 20, 11:24:34 »

nekem is 1000 éve van, de mintha dombornyomott kártya kéne hozzá, bár enm esküdnék meg erre sem

nekem magyar dombornyomott sose volt, szóval sima visa electronnal nyitottam meg anno...

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #92019 Dátum: 2011 Február 20, 11:11:59 »

ingyér?  Grin tudod mennyit járok télen a bogárral  Roll Eyes
Grin Grin Grin

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #92018 Dátum: 2011 Február 20, 11:04:49 »

spárkéfer bélának volt eladó télije ebben a verzióban
ingyér?  Grin tudod mennyit járok télen a bogárral  Roll Eyes

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #92017 Dátum: 2011 Február 20, 11:02:30 »

ha valaki ad téli smart szettet előre ................  Grin
spárkéfer bélának volt eladó télije ebben a verzióban

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #92016 Dátum: 2011 Február 20, 11:00:45 »

Én a lesz*rom hogy ki milyen gumival jár csoportba tartozom ha van itt olyan
ha valaki ad téli smart szettet előre és megcsinálja a fűtésem, télivel fogok járni  Grin

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
RNIE
« Hozzászólás #92015 Dátum: 2011 Február 20, 10:53:32 »

.
Hagyjuk egymás oktatását és a fingfűrészelést. Inkább örüljünk annak, ha a másiknak sikere van,

Én a lesz*rom hogy ki milyen gumival jár csoportba tartozom ha van itt olyan
Nem elérhető Tekivagy

« Hozzászólás #92014 Dátum: 2011 Február 20, 10:53:24 »

jól tetted Cool
a héten elég sok bogival találkoztam...lehet hogy lassan tavaszodik? Roll Eyes
illetve szeretnék hogy az legyen..... Roll Eyes
Jó lenne már!! Jó hideg telünk van most...... Monnyon le

Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #92013 Dátum: 2011 Február 20, 10:50:56 »

Megjárattam egy kicsit Cheesy Smiley
jól tetted Cool
a héten elég sok bogival találkoztam...lehet hogy lassan tavaszodik? Roll Eyes
illetve szeretnék hogy az legyen..... Roll Eyes

Nem elérhető Tekivagy

« Hozzászólás #92012 Dátum: 2011 Február 20, 10:48:54 »

a héten én meg téged láttalak....hengermalom-szerémi lámpánál.....csillogot a géped Cool

Megjárattam egy kicsit Cheesy Smiley

Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #92011 Dátum: 2011 Február 20, 10:44:14 »

Üdv innen Sopronból, egyből láttam 3 szép bogarat Cheesy
a héten én meg téged láttalak....hengermalom-szerémi lámpánál.....csillogot a géped Cool

Nem elérhető Tekivagy

« Hozzászólás #92010 Dátum: 2011 Február 20, 10:42:42 »

Üdv innen Sopronból, egyből láttam 3 szép bogarat Cheesy

Nem elérhető gumibogi

« Hozzászólás #92009 Dátum: 2011 Február 20, 10:33:11 »

-Biztos forrásból tudom, hogy a gumibogi is nyári gumikon hozta fel a kocsiját vidékről, talán még a Marci is a kocsiban ült, de ez nem biztos.

-Hagyjuk egymás oktatását és a fingfűrészelést. Inkább örüljünk annak, ha a másiknak sikere van, hátha egyszer nekünk is lehet, és akkor lesz kitől tanulni. A szálka és gerenda kérdést már fel sem vetem.
-igy igaz.....megvártam mig száraz hideg idő lett és haza ,azaz felhoztam bp-re a sárgámat és Marci fiam is velem volt...persze kellő óvatosággal, mivel azért az idő elég hideg volt és  a bogimom nyári szett van......szeritem Stunt sem full nyálkás, hólatyakos uton teszteli a szupermotorját....ha lehet hasonloságot hozni a két szitu között. Cool

-a másik dolog amit Stone irt egyre jobban jelemző ránk ...sajnos....valaki betesz egy képet egy autóról vagy bármiről,Ő örül neki, megpróbálja örömét megosztani...erre jön valaki és tuti hogy a rosszat  látja meg benne....persze nem kell tetszeni de akkor inkább kussoljon,szerintem

peace,üdvw

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #92008 Dátum: 2011 Február 20, 10:29:27 »

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #92007 Dátum: 2011 Február 20, 10:04:45 »

miért ne lehetne paypalt forint számlához?!
nekem kb. 8 éve úgy van Tongue
nekem is 1000 éve van, de mintha dombornyomott kártya kéne hozzá, bár enm esküdnék meg erre sem

Nem elérhető aates

« Hozzászólás #92006 Dátum: 2011 Február 20, 10:02:24 »

paypal számlát valamilyen létező számlához kell hozzárendelni
ha ez működöképes, akkor ebay elfogadja
de nem hinném hogy ezt forintszámlához meg lehet csinálni, de ki tudja..

miért ne lehetne paypalt forint számlához?!
nekem kb. 8 éve úgy van Tongue

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #92005 Dátum: 2011 Február 20, 08:50:14 »

hol? Bahreinben? nem hiszem...  Undecided
Nekem mindegy, hol...
Ha nem ott, majd kezdik máshol...

Bácsi Győző
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #92004 Dátum: 2011 Február 20, 08:47:52 »

Három hét múlva Forma 1.

hol? Bahreinben? nem hiszem...  Undecided
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #92003 Dátum: 2011 Február 20, 08:46:57 »

Három hét múlva Forma 1.

Bácsi Győző
Nem elérhető ABF-932

« Hozzászólás #92002 Dátum: 2011 Február 20, 08:33:44 »

A "mindegy, mivel járom le a 100e kilómétert" gondolkodásmód igaz, hobbi autónál ott sántít, hogy 30 év alatt sem. Hogy csatlakozzam a menőkhöz, nekem is téli van a Bogáron (nyáron is), sőt, a téli golfon is az volt.
Biztos forrásból tudom, hogy a gumibogi is nyári gumikon hozta fel a kocsiját vidékről, talán még a Marci is a kocsiban ült, de ez nem biztos.
Komolyan mondom, kezdünk oda alacsonyodni, ahova a cikk kommentelői (mondjuk még a gyorsforgalmin vontatást nem szúrtuk ki, pedig az még kresz ellenes is (Istenem, mennyit csináltuk :-))), pedig azt gondoltam, hogy ez a társaság egy cseppet legalább az átlag fölé tud nőni.
Bábok lettünk. Ha valaki azt mondja, hogy este piros cipőben kell járni, nem szabad tojást enni, egészségtelen disznózsírban sütni, akkor azonnal mindent eldobunk és átállunk a másikra. A MÉRTÉK a fontos, az odafigyelés, a megfelelő gondolkodásmód.
Szóval szerintem mindenki élje úgy az életét felelősségteljesen, ahogy gondolja. Úgy érzem, itt javarészt olyan emberek vannak, akik ezt képesek megtenni.
Hagyjuk egymás oktatását és a fingfűrészelést. Inkább örüljünk annak, ha a másiknak sikere van, hátha egyszer nekünk is lehet, és akkor lesz kitől tanulni. A szálka és gerenda kérdést már fel sem vetem.

Köszönet a hozzászólásért!

Bácsi Győző
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #92001 Dátum: 2011 Február 20, 07:56:14 »

A "mindegy, mivel járom le a 100e kilómétert" gondolkodásmód igaz, hobbi autónál ott sántít, hogy 30 év alatt sem. Hogy csatlakozzam a menőkhöz, nekem is téli van a Bogáron (nyáron is), sőt, a téli golfon is az volt.
Biztos forrásból tudom, hogy a gumibogi is nyári gumikon hozta fel a kocsiját vidékről, talán még a Marci is a kocsiban ült, de ez nem biztos.
Komolyan mondom, kezdünk oda alacsonyodni, ahova a cikk kommentelői (mondjuk még a gyorsforgalmin vontatást nem szúrtuk ki, pedig az még kresz ellenes is (Istenem, mennyit csináltuk :-))), pedig azt gondoltam, hogy ez a társaság egy cseppet legalább az átlag fölé tud nőni.
Bábok lettünk. Ha valaki azt mondja, hogy este piros cipőben kell járni, nem szabad tojást enni, egészségtelen disznózsírban sütni, akkor azonnal mindent eldobunk és átállunk a másikra. A MÉRTÉK a fontos, az odafigyelés, a megfelelő gondolkodásmód.
Szóval szerintem mindenki élje úgy az életét felelősségteljesen, ahogy gondolja. Úgy érzem, itt javarészt olyan emberek vannak, akik ezt képesek megtenni.
Hagyjuk egymás oktatását és a fingfűrészelést. Inkább örüljünk annak, ha a másiknak sikere van, hátha egyszer nekünk is lehet, és akkor lesz kitől tanulni. A szálka és gerenda kérdést már fel sem vetem.

ja és ugy tudom az ilyen kommentek miatt nem ír pl Csikós sem a merciről hogy halad. Lips Sealed

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #92000 Dátum: 2011 Február 20, 07:54:53 »

megyek veszek téli gumit a bogárra nehogy megcsússzon a garázsba. Evil

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #91999 Dátum: 2011 Február 20, 06:21:16 »

Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #91998 Dátum: 2011 Február 20, 01:53:26 »

Én csak az alábbi dolgot nem értem ebben a téligumi témában!
Valaki azt mondja,hogy nem tellik neki téligumira,vagy felesleges kiadásnak tartja,holott ha jobban belegondolunk,az mellett,hogy biztonságosabban közlekedünk és nem veszélyeztetjük magunk,családunk és mások életét,semmivel sem kerül többe,ha két garnitúra gumival járunk.Mivel két garnitúrát koptatunk,kétszer annyi km-t is megyünk vele.Tehát míg a paraszt eljár két garnitúra nyárit,addig én eljárok egy garn télit és egy garn nyárit.Amíg koptatom a télit,nem használom a nyárit.Míg koptatom a nyárit,nem használom a télit.Mikor nekem van két félig lefutott garnitúrám,aki folyamatosan csak egy gumit használ,annak akkor van egy garnitúra lefutott gumija.

Ezért nem hiszek abban sem,hogy a gyártók csinálták szándékosan a több profit reményében ezt a téli-nyári gumi dolgot.Nem mindegy mondjuk a Semperitnek,hogy valaki mondjuk az évi 100e km futása alatt,vásárol két garnitúra nyárit,vagy egy nyárit és egy télit?Ugyan annyi gumit jár el,csak megoszlik nem?

Vagának meg üzenem,hogy mindig is volt téli gumi,még harminc évvel ezelőtt is,a hetvenes és nyolcvanas években is!
Rulezka
« Hozzászólás #91997 Dátum: 2011 Február 19, 22:49:49 »

Aha, és mivel alig használod valószínűleg van vagy 10 éves és finom kemény már.
Cseréld le egy friss nyárira és próbáld ki.
mint írtam TÉLEN alig használom a minit (mellesleg nincs meg még 2 éve a mini), amúgy az összes autómon megvétel után ÚJ gumikat szoktam venni. minire is megvan már a legújabb hóbort, egy 10" zsír új szépséges gumi + alu hozzá
Nem elérhető mikrobi

« Hozzászólás #91996 Dátum: 2011 Február 19, 22:47:09 »

paypal számlát valamilyen létező számlához kell hozzárendelni
ha ez működöképes, akkor ebay elfogadja
de nem hinném hogy ezt forintszámlához meg lehet csinálni, de ki tudja..
Nem elérhető somci

« Hozzászólás #91995 Dátum: 2011 Február 19, 22:39:23 »

a paypal elvileg visa alapu..
azt nem veszi be?
  a személyes menüdben van egy olyan lehetőség hogy
mitgliedskonto
azon belül:
Zahlungsmethoden für Verkäufergebühren
azon belül:
.Einmalzahlung auf Ihr eBay-Konto
ott tudsz alkalmanként paypalról fizetni
a számla akkor kell ha automatikus fizetést akarsz
ezzel csak az ebay adót fizeted, árut nem tudsz fizetni
Megszopódtam, mert ott nekem nincs ilyen menüpontom. Most adnék el először, be kell állítanom egy Verkäuferkonto-t, ami kéri, adjam meg, hogyan szeretném fizetni a Verkäufersgebühren-t, adjam meg a bankszámla adataimat. Amiket meg nem fogad el, mert nem német bank...
Közre játszhat az, hogy ilyen fiataloknak szóló, egyetemista bankszámlám van, ami esetleg nem tudom milyen módon le van korlátozva? Lips Sealed
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #91994 Dátum: 2011 Február 19, 22:27:05 »

tévedsz
nekem téligumi van a hobbi mini-men is, nem használom télen (csak nagyon ritkán),de ha esetleg kell, akkor tudok vele menni,mert téli van rajta

Gratulálunk mindannyian, te egy Isten vagy, mi meg szarcsimbókok, sajnáljuk, majd ha jön az inkvizíció biztos beáldoznak minket és csak az előrelátással és a tartással rendelkező bölcs, okos egyedeket hagyják meg.
Ez majd minden bizonnyal meg fog történni, de addig arra kérnélek jegeljük ezt a témát, nekem nem lesz egyetlen hobbi autómon sem téligumi, őszintén sajnálom.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
1303LS
« Hozzászólás #91993 Dátum: 2011 Február 19, 22:20:46 »

tévedsz
nekem téligumi van a hobbi mini-men is, nem használom télen (csak nagyon ritkán),de ha esetleg kell, akkor tudok vele menni,mert téli van rajta
Aha, és mivel alig használod valószínűleg van vagy 10 éves és finom kemény már.
Cseréld le egy friss nyárira és próbáld ki.
Rulezka
« Hozzászólás #91992 Dátum: 2011 Február 19, 22:17:00 »

Annyira feleslegesnek érzem a moralizálást azon, hogy száraz úton, napsütésben mentem az autóval nyári gumival, hogy kár minden billentyű leütés.

Rulezka, majd szerez a hobbiautójára téli gumit (7 fok alatt), én úgysem kötök bele semmilyen vonatkozásban.

De ha ezt meguntátok, akkor moralizálhatunk azon is, hogy a tuning bogár teljességgel szabályellenes.
tévedsz
Nem elérhető mikrobi

« Hozzászólás #91991 Dátum: 2011 Február 19, 21:53:28 »

a paypal elvileg visa alapu..
azt nem veszi be?
  a személyes menüdben van egy olyan lehetőség hogy
mitgliedskonto
azon belül:
Zahlungsmethoden für Verkäufergebühren
azon belül:
.Einmalzahlung auf Ihr eBay-Konto
ott tudsz alkalmanként paypalról fizetni
a számla akkor kell ha automatikus fizetést akarsz
ezzel csak az ebay adót fizeted, árut nem tudsz fizetni

Esetleg ha valaki adott már el ebay-en, az ki tudna segíteni?
Be vagyok regisztrálva, vettem is már róla, most eladni szeretnék. Létrehoztam egy paypal számlát magamnak, megcsináltam a hirdetést is, minden ok, de amikor be kéne fizetnem az eladói sarcot, akkor csak német bankszámlát akar elfogadni az ebay.de. Hogyan tudnám ezt áthidalni? Undecided
« Utoljára szerkesztve: 2011 Február 19, 21:58:48 írta mikrobi »
Nem elérhető somci

« Hozzászólás #91990 Dátum: 2011 Február 19, 21:50:06 »

Esetleg ha valaki adott már el ebay-en, az ki tudna segíteni?
Be vagyok regisztrálva, vettem is már róla, most eladni szeretnék. Létrehoztam egy paypal számlát magamnak, megcsináltam a hirdetést is, minden ok, de amikor be kéne fizetnem az eladói sarcot, akkor csak német bankszámlát akar elfogadni az ebay.de. Hogyan tudnám ezt áthidalni? Undecided
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #91989 Dátum: 2011 Február 19, 21:48:20 »

De ha ezt meguntátok, akkor moralizálhatunk azon is, hogy a tuning bogár teljességgel szabályellenes.
én már sok éve túlléptem az ilyen morális kétségeimen, mióta belegondoltam mennyibe kerülhet nekem(!) kijavíttatni az a hibát, amit egy átírásnál vétettek ők(!), miszerint elírták a cc-t és azután fizettem többet a kelleténél. nem érzem, hogy értünk vannak, így borul, hogy én értük legyek Smiley

Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #91988 Dátum: 2011 Február 19, 21:42:48 »

Miért kell eljátszani minden évben 2-3x ezt a télinyárigumi flémet?

Annyira feleslegesnek érzem a moralizálást azon, hogy száraz úton, napsütésben mentem az autóval nyári gumival, hogy kár minden billentyű leütés.

Rulezka, majd szerez a hobbiautójára téli gumit (7 fok alatt), én úgysem kötök bele semmilyen vonatkozásban.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Süni
« Hozzászólás #91987 Dátum: 2011 Február 19, 20:48:07 »

mínusz 5-ben te is nyárival jársz? kétlem  Wink
Volt már rá példa. Most csak azért nem, mert épp télit tudtam (tudott gumibogi) olcsón. Ha nyári lett volna, azt is megvettem volna.
RNIE
« Hozzászólás #91986 Dátum: 2011 Február 19, 20:36:07 »

Miért kell eljátszani minden évben 2-3x ezt a télinyárigumi flémet?
1303LS
« Hozzászólás #91985 Dátum: 2011 Február 19, 20:07:57 »

szerintem a gyártók között nagyobb a különbség, mint a téli-nyári között...
És vegyük hozzá még azt, hogy milyen idős.
Én úgy gondolom, hogy egy 15 éves téligumi (csak mert keveset volt fent a kocsin és még nagy a mintája) sokkal szarabb lehet mint egy 3-4 éves nyári. Minden időjárási körülmények között.
Tudok olyat aki mindig cserélgette lelkiismeretesen a téli/nyári gumiját a kocsin, de amikor hozzájutott egy garnitúra nyári vredesteinhez azóta télen is azt használja, mert sokkal jobb mint az akármilyen öreg téli garnitúrája. Nagy különbségnek kell lenni, ha simán érezhető.
Azonos évjáratú (újközeli) gumikat nézve viszont biztos vagyok, hogy télen sokkal jobb a téli.
Ha jól tudom az osztrákoknál, meg más normálisabb országban vizsgán nem is meg yát Xévnél öregebb gumival a kocsi. Talán a télinél 3 év a küszöb?
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #91984 Dátum: 2011 Február 19, 20:05:15 »

csúszik? az én tapasztalatom, hogy jobban tapad...jártam már nyáron télivel..
jobban tapad s ezáltal jobban is kopik.
ha csúszik akkor a jogsid is bucsúzik  Cool

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #91983 Dátum: 2011 Február 19, 19:50:17 »

a valószínűbb szóból arra lehet következtetni hogy kérdéses esetekben
komolyan halottam ilyet , igen
A "valószinübb" szó az nem a KRESZ által definiált fogalom.
Próbáltam a vicces oldaláról megválaszolni a kérdésedet,de nem sikerült.

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #91982 Dátum: 2011 Február 19, 19:49:00 »

igen én is Erdélyre gondolok csak akkor miért csinál valami pöcs hungari népszerűsítő miafaszt erdélyi képekkel
na nem mintha az nem Magyarország lenne csak most éppen nem az
Ha jól tudom ez az operett aminek betétdala, valamikor  a 20-as évek elején íródott és mindenki az elszakított területek "siratásával" kapcsolta össze.
Szóval pont helyén van az a képsor.
Oldalak: 1 ... 1240 1241 1242 1243 1244 [1245] 1246 1247 1248 1249 1250 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: