www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 19, 20:58:46

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1148 1149 1150 1151 1152 [1153] 1154 1155 1156 1157 1158 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27921609 alkalommal)
Nem elérhető Dr.gonzo

The first rule of Fight Club is......

« Hozzászólás #95701 Dátum: 2011 Május 22, 16:12:45 »

hajdu energomat mosógépünk 20 évesen elhunyt, mire észrevettem, hogy ég addigra szétégett mindene

SOS keresnék mechanikai sérültet donornak, vagy kölcsön ugyanilyet valakitől akinek kettő van és nem használja stb minden opció érdekel

az melyik??
tolj egy képet!
lehet van Wink

"Aki vadálatot csinál magábol,az megszabadul az emberi lét fájdalmátol"!
Nem elérhető gyuszkó

ABD-999 nem csak autó, CSALÁDTAG!

« Hozzászólás #95700 Dátum: 2011 Május 22, 13:02:37 »

Belvíz nem egyenlő a talajvízzel! Ha belvíz van nálad, akkor csónakkal közlekedsz (ugye, hogy nem?!). Ha pedig valóban csónakkal közlekedsz az udvaron, akkor inkább költözz el! Grin
Jogos!
Szóval a talajvíz szintjéről beszéltem. B+, a fiam ha ezt írta volna a dolgozatba amit én, olyan egyes, hogy csak füstöl. Természetismeret 5. osztály.

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #95699 Dátum: 2011 Május 22, 12:46:53 »

hajdu energomat mosógépünk 20 évesen elhunyt, mire észrevettem, hogy ég addigra szétégett mindene

SOS keresnék mechanikai sérültet donornak, vagy kölcsön ugyanilyet valakitől akinek kettő van és nem használja stb minden opció érdekel

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #95698 Dátum: 2011 Május 22, 12:34:12 »

Kőmíves Kelemenek!

Segítséget kérek szépen:

1. Garázsba milyen vastag betonozást javasoltok? (Akna nem lesz, belvíz miatt gyakorlatilag lehetetlen...)

társulj a Bugival, vegyetek nagy tételben szivattyút Tongue

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #95697 Dátum: 2011 Május 22, 11:53:19 »

Nagyjából ennyit tudok én is. Konkrétan a vásárláshoz kellene saccolni hány zsák cement, satöbbi...
A grúzolás nem nagyon kell (ismerem, mész-sok cement-kevés homok, jó híg), de a finomításokra vagyok kíváncsi. Nagyjából ki van vakolva a garázsom, többnyire csak simító réteg kell. Belvíz kb. 1 m mélységben jelent csak gondot (a pincénk ennyivel van a föld alatt, és éppen csak tocsogott a sár, a szomszédnál jó 1,50 - 1,60 a mélység, ott viszont emelni kellett a kazánon...)

7 lapát homok
2 lapát cement
1 cserpák mész. (Nem Fangli)
víz hozzá, de ezt figyelni, kell, mert lehet száraz a homok, és nyáron a melegben több kell, ezért nem írok ide arányt.
Ez egy cemenkeverő gépbe való adag, úgy 2 vödör kész vakolat. Persze ha a vödör vastagon szennyezett a száraz vakolattól, akkor több vödör is lehet.  Grin
Nem elérhető kdf 001

ERŐ AZ ÖRÖM ÁLTAL

« Hozzászólás #95696 Dátum: 2011 Május 22, 11:42:36 »

Nagyjából ennyit tudok én is. Konkrétan a vásárláshoz kellene saccolni hány zsák cement, satöbbi...
A grúzolás nem nagyon kell (ismerem, mész-sok cement-kevés homok, jó híg), de a finomításokra vagyok kíváncsi. Nagyjából ki van vakolva a garázsom, többnyire csak simító réteg kell. Belvíz kb. 1 m mélységben jelent csak gondot (a pincénk ennyivel van a föld alatt, és éppen csak tocsogott a sár, a szomszédnál jó 1,50 - 1,60 a mélység, ott viszont emelni kellett a kazánon...)
Mivel én építettem a műhelyem, és én is terveztem, van tanácsom számodra. A fal simitásánál a mésztől jobban csúszik a simitó, de a mészdarabok ki pattintják a falból magukat, kis krátereket csinálva a sima felületen. Egy lakószobánál idővel csúnya ez a jelenség, de garázsnál szerintem nem nagy hiba.
Nem elérhető Bill

« Hozzászólás #95695 Dátum: 2011 Május 22, 11:23:59 »

Belvíz kb. 1 m mélységben jelent csak gondot (a pincénk ennyivel van a föld alatt, és éppen csak tocsogott a sár, a szomszédnál jó 1,50 - 1,60 a mélység, ott viszont emelni kellett a kazánon...)
Belvíz nem egyenlő a talajvízzel! Ha belvíz van nálad, akkor csónakkal közlekedsz (ugye, hogy nem?!). Ha pedig valóban csónakkal közlekedsz az udvaron, akkor inkább költözz el! Grin
1303LS
« Hozzászólás #95694 Dátum: 2011 Május 22, 11:21:16 »

Én 1m3 sóderhez simán hozzávágnék 2-2,5mázsa cementet.
Azt is számold bele, hogy ezek a mennyiségek összekeverve nem adják ki az 1m3-t, nehogy ott állj üres talicskával meg egy lukkal a sarokban.  Cheesy
Simításra, vakolgatásra én zsákos kész cuccot vennék, kis mennyiségben (nem 3-4cm vastagon kenve) nem fog a földhöz vágni az ára, viszont gyerekjáték dolgozni velük. Ha betartod a ráírt dolgokat akkor nem reped, nem potyog, csak jó lesz.
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #95693 Dátum: 2011 Május 22, 10:04:59 »

Kőmíves Kelemenek!

Segítséget kérek szépen:

1. Garázsba milyen vastag betonozást javasoltok? (Akna nem lesz, belvíz miatt gyakorlatilag lehetetlen...)
2. 1 m3 betonhoz körülbelül mennyi cement szükséges?
3. Vakoláshoz milyen homok-cement-mész arányt használjak?
(durvázáshoz, illetve simításhoz)

Sajna 2 év alatt sokat felejtettem, akkor fejben voltak ezek a dolgok... Undecided
http://lmgtfy.com/?q=beton+kever%C3%A9si+ar%C3%A1ny  Kiss
Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #95692 Dátum: 2011 Május 22, 09:36:05 »

1.:Szerintem ha belvíz van, akkor lehet érdemes lenne még szigetelni is alulról. 12cm vastag már elbír bőven egy dudut, de a jobbak szoktak vasat, vagy síkhálót tenni a betonba.
2.:Mikor mi betonoztunk, akkor 1:4 arányban kevertük a betont ha jól emlékszem. 1 cement,4 sóder.
3.: Vakolás előtt szoktak keverni egy grúz maltert, amire jobban feltapad az alap vakolat. Meszet nem szoktak olyan sokat tenni, de azt majd megmondja valaki kömíves.

Így hirtelen. Remélem nem írtam vadbaromságokat.
« Utoljára szerkesztve: 2011 Május 22, 09:37:56 írta gyuszkó »

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető sparkafer

30-347-1939

« Hozzászólás #95691 Dátum: 2011 Május 22, 09:02:37 »

Kőmíves Kelemenek!

Segítséget kérek szépen:

Sajna 2 év alatt sokat felejtettem, akkor fejben voltak ezek a dolgok... Undecided
1.:Szerintem ha belvíz van, akkor lehet érdemes lenne még szigetelni is alulról. 12cm vastag már elbír bőven egy dudut, de a jobbak szoktak vasat, vagy síkhálót tenni a betonba.
2.:Mikor mi betonoztunk, akkor 1:4 arányban kevertük a betont ha jól emlékszem. 1 cement,4 sóder.
3.: Vakolás előtt szoktak keverni egy grúz maltert, amire jobban feltapad az alap vakolat. Meszet nem szoktak olyan sokat tenni, de azt majd megmondja valaki kömíves.

Így hirtelen. Remélem nem írtam vadbaromságokat.

Nem elérhető gyuszkó

« Hozzászólás #95690 Dátum: 2011 Május 22, 08:55:36 »

Kőmíves Kelemenek!

Segítséget kérek szépen:

Ifj.Pethő Gyula
30/5671916
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #95689 Dátum: 2011 Május 22, 08:52:52 »

Nem volt válasz, mert kérdés sem volt, csak azért írtam, hogy a világ (talán) legértékesebb bogarát már eladták....
értem  Wink

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #95688 Dátum: 2011 Május 22, 08:50:20 »

ja akkor azért nem értem miért ez a válasz  Roll Eyes

Nem volt válasz, mert kérdés sem volt, csak azért írtam, hogy a világ (talán) legértékesebb bogarát már eladták....

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #95687 Dátum: 2011 Május 22, 08:47:18 »

Eladták.

ja akkor azért nem értem miért ez a válasz  Roll Eyes

Nem elérhető stonemen

« Hozzászólás #95686 Dátum: 2011 Május 22, 08:36:39 »

Eladták.

sajnos nem értek németül
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #95685 Dátum: 2011 Május 22, 08:30:09 »

Dieses Fahrzeug ist inzwischen verkauft.    Kiss
sajnos nem értek németül

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #95684 Dátum: 2011 Május 22, 08:24:56 »

feltehetőleg a világ legértékesebb bogara !

Dieses Fahrzeug ist inzwischen verkauft.    Kiss

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #95683 Dátum: 2011 Május 22, 06:26:11 »

Madár első mondata:nem megmondtam, nem rohad az alja.

ez az igazi lazaság :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #95682 Dátum: 2011 Május 21, 22:36:44 »

Narancsnak külön ajánlanám. Hátha még nem látta. Wink
"1950 óta őrzi szavatosságát ez a csokiofalat, minden, amit láttok rajta, eredeti, a fényezéséhez sem nyúltak még. 1980 óta ugyanis egy VW kereskedés csendes dísztárgya volt."
http://www.axelschuette.de/fahrzeugangebot/1950-vw-kafer
feltehetőleg a világ legértékesebb bogara !

Nem elérhető tazoli49

« Hozzászólás #95681 Dátum: 2011 Május 21, 22:21:36 »

Narancsnak külön ajánlanám. Hátha még nem látta. Wink
"1950 óta őrzi szavatosságát ez a csokiofalat, minden, amit láttok rajta, eredeti, a fényezéséhez sem nyúltak még. 1980 óta ugyanis egy VW kereskedés csendes dísztárgya volt."
http://www.axelschuette.de/fahrzeugangebot/1950-vw-kafer
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #95680 Dátum: 2011 Május 21, 21:31:02 »

Ja, és welnesezésen nem a telefont kell buzerálni... Evil

Emmán a szálláson volt, este.... Tongue Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #95679 Dátum: 2011 Május 21, 19:34:54 »

Grin Grin Grin Grin
Az első kocsim vásárlásakor (Golf Einser gti)a gazdi tartott bemutatot a Mecseken.Lapisnál eldobta.Kiszálltunk szerencsére sérülés nélkül.Madár első mondata:nem megmondtam, nem rohad az alja.Nagyon kapott egy frászt, és haza ballagtam.Igy lett az Ascona SRE. Ma már megvárnám a trélert és a városban ütném meg.
« Utoljára szerkesztve: 2011 Május 21, 19:39:13 írta Mr.Horsepower »

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #95678 Dátum: 2011 Május 21, 19:25:15 »

Tudod az autó importőrök azért csinálnak nyílt vagy tesztnapokat, hogy azok, akik esetleg autóvásárláson törik a fejüket, ki tudják próbálni az autót, ne csak a szalonban üldögéljenek benne.

A helyi menő csávók meg menjenek anyuci pénzén vidámparkba, vagy ha nem ad lóvét akkor a WC-re recskászni, ha nincs jobb dolguk.

Jópár tesztnapon túl vagyok, sok autós és még több motoroson, én speciel az ilyen hülyegyerekeket elhajtottam a francba.
Grin Grin Grin Grin

Nem elérhető Varázsló

« Hozzászólás #95677 Dátum: 2011 Május 21, 19:24:03 »

Saab talin a tesztautóval kimentünk bükkbe, wallisos emberke kikészült, cimbik meg vigyorogtak mint atom és közölték a végén, hogy helyihüje, kárvolt neki adni 200 loas turbos benzinest

Tudod az autó importőrök azért csinálnak nyílt vagy tesztnapokat, hogy azok, akik esetleg autóvásárláson törik a fejüket, ki tudják próbálni az autót, ne csak a szalonban üldögéljenek benne.

A helyi menő csávók meg menjenek anyuci pénzén vidámparkba, vagy ha nem ad lóvét akkor a WC-re recskászni, ha nincs jobb dolguk.

Jópár tesztnapon túl vagyok, sok autós és még több motoroson, én speciel az ilyen hülyegyerekeket elhajtottam a francba.

Stuntmanus

VW 1302 S

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #95676 Dátum: 2011 Május 21, 18:54:39 »

azért az kurvamenő, hogy a ventilátor keresésre a gugli feldobja, hogy "ventillátort keres ? "

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #95675 Dátum: 2011 Május 21, 18:47:03 »

röbbilabda testű gumilapátos ventilátort vennék !

vagy más kistestű is érdekelne, kb sör árban, vagy olcsón

Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #95674 Dátum: 2011 Május 21, 18:23:28 »

Leo Getz???? Shocked Roll Eyes Cool Te vagy??? Grin

...naná    ...nem is Shaq Beckur Grin
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #95673 Dátum: 2011 Május 21, 18:18:13 »

...de ha rajta van a wellness program?? Grin
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #95672 Dátum: 2011 Május 21, 15:49:28 »

függő a csávó :-))

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető ABF-932

A bogaras külső buszos szívet takar

« Hozzászólás #95671 Dátum: 2011 Május 21, 14:16:02 »

Húsvétkor engem is átbö a Csamcsung Galaxy S, a Telenorral karöltve... azt hittem, a szálláson wifivel megy a net... közben meg gprs volt, asszem, mert csinált egy 13 ezres forgalmat, a hétvégén... Tongue Undecided
Úhhogy nagyon okosan kell az androidokat beállítani.... Roll Eyes

Bácsi Győző
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #95670 Dátum: 2011 Május 21, 11:13:35 »

...egy nagy átbasz az egész ... reklámozzák igy egyszerű ugy egyszerű, közben meg a mobilnetre megy ki az egész, meg persze a lehúzásra, telepitsél fel minden hülyeséget, azok meg okosan pörgetik a számládat, és akkor még csak most terjednek el az androidos "virusok" ... akkor persze vegyél virusirtót rá ....szóval okos kis koncepció ez, mind amellett, hogy a programok egy része szabadon garázdálkodik az adataid között...üdv mindenkinek a trójaiak klubjában a "görögök" ismét ajándékot hoztak Grin

Leo Getz???? Shocked Roll Eyes Cool Te vagy??? Grin

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető gumibogi

20-9111-661 www.ftgumi.hu

« Hozzászólás #95669 Dátum: 2011 Május 21, 09:03:27 »

Ja és sok boldog névnapot a trón örökösének Cheesy
úgy legyen Cool

Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #95668 Dátum: 2011 Május 21, 08:23:56 »

Ja és sok boldog névnapot a trón örökösének Cheesy
Nem elérhető Hanyi

« Hozzászólás #95667 Dátum: 2011 Május 21, 08:21:17 »

...egy nagy átbasz az egész ... reklámozzák igy egyszerű ugy egyszerű, közben meg a mobilnetre megy ki az egész, meg persze a lehúzásra, telepitsél fel minden hülyeséget, azok meg okosan pörgetik a számládat, és akkor még csak most terjednek el az androidos "virusok" ... akkor persze vegyél virusirtót rá ....szóval okos kis koncepció ez, mind amellett, hogy a programok egy része szabadon garázdálkodik az adataid között...üdv mindenkinek a trójaiak klubjában a "görögök" ismét ajándékot hoztak Grin
Nem elérhető aates

« Hozzászólás #95666 Dátum: 2011 Május 21, 07:58:43 »

Húsvétkor engem is átbö a Csamcsung Galaxy S, a Telenorral karöltve... azt hittem, a szálláson wifivel megy a net... közben meg gprs volt, asszem, mert csinált egy 13 ezres forgalmat, a hétvégén... Tongue Undecided
Úhhogy nagyon okosan kell az androidokat beállítani.... Roll Eyes

no ezért van nálunk minden telefon beállítása vodára rakva - t-n nem tud csatlakozni, ha át akar kúrni, akkor kénytelen kérdezni Wink

Farkas Attila Balázs
Az optimisták angolul tanulnak. A pesszimisták héberül. A realisták - lőni
Nem elérhető BX_thomas

Szőr

« Hozzászólás #95665 Dátum: 2011 Május 21, 07:11:07 »

Morgen!

Tűszelep cserére ébredünk!  Cheesy

Ha bajod van a világgal, nem a világgal van a baj…
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #95664 Dátum: 2011 Május 21, 00:37:22 »

azért egy diplomával lehet tudni
A diplomát nem azért adják...  Roll Eyes
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #95663 Dátum: 2011 Május 20, 22:55:58 »

magyarázd ezt el egy orvosnőnek  Grin Grin Grin
azért egy diplomával lehet tudni, hogy a szerződést elolvassuk aláírás előtt, ha valami nem világos, kérdezünk. nagy mákjuk volt, hogy a té nem szívózott

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #95662 Dátum: 2011 Május 20, 22:43:48 »

magyarázd ezt el egy orvosnőnek  Grin Grin Grin

ne is mondd!
rosszabbak, mint a bölcsészek :-))

flex 'em all!
Oldalak: 1 ... 1148 1149 1150 1151 1152 [1153] 1154 1155 1156 1157 1158 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: