www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 11:43:35

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1128 1129 1130 1131 1132 [1133] 1134 1135 1136 1137 1138 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27938929 alkalommal)
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #96501 Dátum: 2011 Június 21, 20:54:04 »

Tényleg kellene egy alapszabályzat.És könyörgöm a mimozákat is büntessék . Evil
Nem szítom tovább a tüzet még véletlen se.
De egyetértek vele. És igen legyen forum szabályzat amit mindenki elfogad egy kattintással vagy akárhogy.
De érted a derült égből villámcsapás módszer kicsit érdekes.

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #96500 Dátum: 2011 Június 21, 20:46:13 »

Ez konkrétan egy 74-es,és teljesen gyári.

Fekete lökhárítók,fekete csomagtérkilincs,díszlécmentes fellépő,C-oszlopon nincsen kopoltyú csak a süllyesztett helye,elől a csomagtértetőn nincsen szellőzőrács,ezért alatta sincsen levegőztető és a műszerfalon sincsenek szellőzők,kormányon nincs dudanyomó krómkarika,az A-oszlopon nincsen belső világításkapcsoló,az ajtókon nincsen könyöktámasz csak ilyen behúzó,tetőkárpit csak a tetőn középen,mesztelen oszlopok...
Cheesy

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető Narancs

« Hozzászólás #96499 Dátum: 2011 Június 21, 20:45:38 »

A 74-es évjáratú Spar-ok sajátosságait keresem...
Ez konkrétan egy 74-es,és teljesen gyári.

Fekete lökhárítók,fekete csomagtérkilincs,díszlécmentes fellépő,C-oszlopon nincsen kopoltyú csak a süllyesztett helye,elől a csomagtértetőn nincsen szellőzőrács,ezért alatta sincsen levegőztető és a műszerfalon sincsenek szellőzők,kormányon nincs dudanyomó krómkarika,az A-oszlopon nincsen belső világításkapcsoló,az ajtókon nincsen könyöktámasz csak ilyen behúzó,tetőkárpit csak a tetőn középen,mesztelen oszlopok...

[a csatolmányt egy admin törölte]
Nem elérhető Forest

+36-20-458-5399

« Hozzászólás #96498 Dátum: 2011 Június 21, 20:38:37 »

ezt ne kezdjük el, a kor állapot, semmire nem jogosít fel, illetve bizonyos kor után ingyen tömegközlekedhetsz...
Ok, ez jogos, a kor nem érdem, de az, ha valaki meg a fórumregisztráció időpontjától számítja a tapasztalatszerzését, az azért egy "picit" erős...
Olyan, mintha az iskolai házira kapott jegyeinket azzal magyaráznánk, hogy működött-e otthon a net..  Wink

Üdvw, Forest
VW1300 '70--> '65 (CJS-063)
Karmann Ghia '67. feb.
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #96497 Dátum: 2011 Június 21, 20:37:38 »

Tényleg kellene egy alapszabályzat.És könyörgöm a mimozákat is büntessék . Evil

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető TBK001

Road Force One

« Hozzászólás #96496 Dátum: 2011 Június 21, 20:36:23 »

Huhhh... mekkora buli volt itt a biliben... Roll Eyes Undecided

Az állam a javadat akarja... És meg is fogja szerezni!! :-)

Bug's Forever!             VW1303/1974
http://tbk.hupont.hu    Hyundai i30 CW 2015
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #96495 Dátum: 2011 Június 21, 20:32:24 »

Meg úgy szeretem, hogy olyanok mondják nekem hogy regeljek ki, akiknek ha bajuk volt elsőnek állatam be a sorba segíteni.
Azért fussunk már neki újra.
Gyönyörü és korrekt csusztatás volt.

Tóth Zoltán
Nem elérhető b_sanyi

Ex-Mex...

« Hozzászólás #96494 Dátum: 2011 Június 21, 20:27:35 »

1200-as motor, szellőzőrács nélküli motorháztető, fekete lökhárító, egyszerűbb kárpitozás (csak a tetőn, a tetőoszlopokon nincs kárpit; zseb nélküli ajtókárpit, más ajtóbehúzó), nincs: ajtó a kesztyűtartón, dísztárcsa, ablakokon díszkeret.
RNIE
« Hozzászólás #96493 Dátum: 2011 Június 21, 20:23:59 »

1303LS
« Hozzászólás #96492 Dátum: 2011 Június 21, 20:16:19 »

Persze igazad van.

A többit majd holnap.
Nem elérhető Balage

Low Fast - többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #96491 Dátum: 2011 Június 21, 20:15:44 »

Még nem reagált rá senki.

Beírom hogy kellene ez meg az, ráadásúl nem is nekem, hanem segíteni akarok éppen egy újdonsült bogarasnak.

1971     VW 1300 GT-L
1999     Piaggio Liberty 50 2T
1303LS
« Hozzászólás #96490 Dátum: 2011 Június 21, 20:15:32 »

Gondold azt hogy megtiszteltetés.Egy noname egyszer hirdető majd évekig nem is hallani róla embert kitiltani nem kavart volna fel senkit.Igy meg hogy félk napja nyavajogsz egyész jó hirverése lett a dolognak.
Cheesy
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #96489 Dátum: 2011 Június 21, 20:14:34 »

Gondold azt hogy megtiszteltetés.Egy noname egyszer hirdető majd évekig nem is hallani róla embert kitiltani nem kavart volna fel senkit.Igy meg hogy félk napja nyavajogsz egyész jó hirverése lett a dolognak.
Látod ezen még nem is gondolkodtam. De megvilágosodtam.
Ezúton elnézést kérek mindenkítől, Majd proti visszatörli.
És mosolyogva örülök a meg tiszteltetésnek  hogy én lehetek az első akin betartatják a szabályokat.
Köszi mégy egyszer.
 Grin 

"A vadászat többek szemében a férfiasság, az erő, a hatalom szimbóluma is. A vadászok azt tartják, hogy a vadászaton ismerszik meg, ki milyen ember valójában."

« Hozzászólás #96488 Dátum: 2011 Június 21, 20:11:56 »

Persze igazad van.
De azért gondolj bele picit te is.
Beírom hogy kellene ez meg az, ráadásúl nem is nekem, hanem segíteni akarok éppen egy újdonsült bogarasnak.
Erre kitilt abból a topicból! És ne kapcsoljon le az áram az agyamba?
Meg úgy szeretem, hogy olyanok mondják nekem hogy regeljek ki, akiknek ha bajuk volt elsőnek állatam be a sorba segíteni.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
Nem elérhető ratro

« Hozzászólás #96487 Dátum: 2011 Június 21, 20:11:43 »

Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #96486 Dátum: 2011 Június 21, 20:08:25 »

Szerintem kicsit nagyon túlliheged.
SZusszanj egyet és holnap írj szépen egy "bocsi mindenkitőlt". Szerintem okos és elegáns is lenne, bár a történteket ugye nem teszi meg nem történté.
Fent van az alkatrészes tetején, hogy mi a "KÉRÉS", ha ezt nem láttad volna akkor is pár naponta előjött a probléma és a reakciókból le lehetett szűrni, hogy mi a lényeg. Ezen felül még talán volt körprivát is, de azt -bár kerestem- most nem találom. (1500+ privát között nehéz) Az is lehet, hogy nem volt, de ez semmin nem változtat.
Ennek már régen meg kellett volna történnie. MOST történt meg és pont VELED, ennyi. El kell fogadni és továbblépni. Hőzöngésnek meg abszolut semmi értelme semmilyen szempontból.
Persze igazad van.
De azért gondolj bele picit te is.
Erre kitilt abból a topicból! És ne kapcsoljon le az áram az agyamba?

« Hozzászólás #96485 Dátum: 2011 Június 21, 20:07:34 »

28e juróért asszem még az itthoni összes ruhámat, a tévénket, a hűtőt, a mosógépet, a kutyáim közül az egyiket és a fűnyírót is
 Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
ja és örökre
Van ilyen perverziom hogy egyszer egy ilyet vezetnék.De nekem olyan ez mint a zsiráf.Tetszik de otthonra nem kellene.

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #96484 Dátum: 2011 Június 21, 20:05:42 »

Kérdés, egy köre vagy örökbe? Evil
28e juróért asszem még az itthoni összes ruhámat, a tévénket, a hűtőt, a mosógépet, a kutyáim közül az egyiket és a fűnyírót is
 Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
ja és örökre

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #96483 Dátum: 2011 Június 21, 20:05:21 »

Volt egy haverom,a Kálmán.

Mindig mindenkinek beszólt,ha kellett,ha nem,aztán volt aki megunta és néha bizony kapott egy-két "lángost".

Sosem adta vissza,mert majrés volt az Istenadta,na de azt a vernyákolást,amit utána hetekig halgattunk,

hogy "vele ezt nem lehet és majd mindenki jól megkapja a magáét meg leszo***ják Öt mind" akiktől a taslit kapta etc,etc.

Aztán valaki a baráti kőrből,mondta neki:Kálmán ha legközelebb történik veled valami,előtte fenyegesd meg,hogy:

"Pofon után mindig hangos vagyok!" Grin

Ez csak úgy eszembe jutott.

Grin

« Hozzászólás #96482 Dátum: 2011 Június 21, 20:03:52 »

én egy pillanatot sem, de odaadnám a kocsimat is hozzá és az összes ruhámat ami rajtam van  Grin Grin Grin Grin
Kérdés, egy köre vagy örökbe? Evil

1303LS
« Hozzászólás #96481 Dátum: 2011 Június 21, 20:02:13 »

Bocs de nem.
Ja és nekem meg ne verje ki a biztosítékot hogy keresek egy éppen műszakira készülő autóhoz alkatrészt, erre 3percre rá kitilt a topicból?
Nem érzed kicsit furcsának? És ne legyek ideges?
Szerintem kicsit nagyon túlliheged.
SZusszanj egyet és holnap írj szépen egy "bocsi mindenkitőlt". Szerintem okos és elegáns is lenne, bár a történteket ugye nem teszi meg nem történté.
Fent van az alkatrészes tetején, hogy mi a "KÉRÉS", ha ezt nem láttad volna akkor is pár naponta előjött a probléma és a reakciókból le lehetett szűrni, hogy mi a lényeg. Ezen felül még talán volt körprivát is, de azt -bár kerestem- most nem találom. (1500+ privát között nehéz) Az is lehet, hogy nem volt, de ez semmin nem változtat.
Ennek már régen meg kellett volna történnie. MOST történt meg és pont VELED, ennyi. El kell fogadni és továbblépni. Hőzöngésnek meg abszolut semmi értelme semmilyen szempontból.
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #96480 Dátum: 2011 Június 21, 20:02:05 »

.. annyit ad a kantinodért? én nem sokat gondolkoznék  Grin
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #96479 Dátum: 2011 Június 21, 20:01:03 »

én egy pillanatot sem, de odaadnám a kocsimat is hozzá és az összes ruhámat ami rajtam van  Grin Grin Grin Grin

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #96478 Dátum: 2011 Június 21, 19:59:49 »

Nézd meg az életkorokat és utána okoskodj a világ dolgairól! 
ezt ne kezdjük el, a kor állapot, semmire nem jogosít fel, illetve bizonyos kor után ingyen tömegközlekedhetsz...

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BlackPsenior

« Hozzászólás #96477 Dátum: 2011 Június 21, 19:59:16 »

azután 28.000.- euróról volt szó

Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #96476 Dátum: 2011 Június 21, 19:56:16 »

picít oldanám a feszkót !

a mai egyik ügyfelem ezzel a kocsival érkezett
nem nagyon figyeltem, meg nem is nagyon értek hozzá, de mintha 1994-es évjáratot emlegetett volna és, hogy az utolsó levegős motorral szerelt porkék egyike

azután 28.000.- euróról volt szó

Nem elérhető Forest

+36-20-458-5399

« Hozzászólás #96475 Dátum: 2011 Június 21, 19:50:50 »

nézd már meg hogy TE mikkor regeltél  erre a forumra, majd nézd meg hogy én mikkor regisztráltam.
kösz
Bocs, nem (erre a fórumra történt) regisztráció számít. Nem akarom elkezdeni a papolást, de amikor én a bogarasfórumokra (nem erre) feliratkoztam,
akkor szerintem még messziről sem láttál bogarat! Kösz a személyeskedést! Nézd meg az életkorokat és utána okoskodj a világ dolgairól! 
« Utoljára szerkesztve: 2011 Június 21, 19:55:05 írta Forest »

Üdvw, Forest
VW1300 '70--> '65 (CJS-063)
Karmann Ghia '67. feb.
PéZsé
« Hozzászólás #96474 Dátum: 2011 Június 21, 19:50:28 »

Volt egy haverom,a Kálmán.

Mindig mindenkinek beszólt,ha kellett,ha nem,aztán volt aki megunta és néha bizony kapott egy-két "lángost".

Sosem adta vissza,mert majrés volt az Istenadta,na de azt a vernyákolást,amit utána hetekig halgattunk,

hogy "vele ezt nem lehet és majd mindenki jól megkapja a magáét meg leszo***ják Öt mind" akiktől a taslit kapta etc,etc.

Aztán valaki a baráti kőrből,mondta neki:Kálmán ha legközelebb történik veled valami,előtte fenyegesd meg,hogy:

"Pofon után mindig hangos vagyok!" Grin

Ez csak úgy eszembe jutott.

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #96473 Dátum: 2011 Június 21, 19:45:11 »

Bocs de nem.
Pedig komolyan el kéne gondolkodnod rajta.
Az senkit nem jogosit semmire,hogy nem tud itt eladni egy fluxuskondenzátort,mert baj volt a hirdetéssel,ezért nekiáll trágárkodni,rágalmazni,sértegetni,szekszualizálni(OFF-ban,amit mindenki olvas)
Folytassam OFF-ban?

Tóth Zoltán
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #96472 Dátum: 2011 Június 21, 19:33:29 »

Nem akarnál véletlenül kiregelni?
Meg is magyarázom a kérdésem!
Személyes ismerösöm mindegyik pirosbetüs admin,söt tovább megyek,többen a barátaim.
Az a stilus,ahogyan irogatsz,nálam nagyon kiverte a biztositékot.

Ha elfogadsz egy tanácsot tölem(talán ennek a forumnak a korelnökétöl),akkor nagyon gyorsan visszaveszel a lendületböl,vagy teljesited a fent emlitett kérdést.
Bocs de nem.
Ja és nekem meg ne verje ki a biztosítékot hogy keresek egy éppen műszakira készülő autóhoz alkatrészt, erre 3percre rá kitilt a topicból?
Nem érzed kicsit furcsának? És ne legyek ideges?

Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #96471 Dátum: 2011 Június 21, 19:31:22 »

és te?
Nem a hellyel  van gond hanem bizonyos emberek ahogy intézik a dolgokat.
Nem akarnál véletlenül kiregelni?
Meg is magyarázom a kérdésem!
Személyes ismerösöm mindegyik pirosbetüs admin,söt tovább megyek,többen a barátaim.
Az a stilus,ahogyan irogatsz,nálam nagyon kiverte a biztositékot.

Ha elfogadsz egy tanácsot tölem(talán ennek a forumnak a korelnökétöl),akkor nagyon gyorsan visszaveszel a lendületböl,vagy teljesited a fent emlitett kérdést.

Tóth Zoltán
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #96470 Dátum: 2011 Június 21, 19:18:13 »

az utólagos szabályhozás és büntetés/szankció azért kis hazánkban újabban nem éppen példa nélküli...

a suttyomban kötött üzlet sem, igaz-ami igaz (ezzel szigorúan nem azt feltételezve, hogy ez esetben történt ilyen)
politizálunk? Jól Értem?
Proti hol vagy? BlackPsenior "anyázós"-on kívül politizál! Remélem tudod a dolgod!

« Hozzászólás #96469 Dátum: 2011 Június 21, 19:15:10 »

Persze nevetséges az egész. Majd valakit meg azért tilt ki mert 2009-ben elfelejtett bemutatkozni.
Végül is bebizonyította az idő nem számít.
Arra persze már gondolni se merek hogy nem-e véletlen valamelyik piros betűs akarta megvenni azt a bizonyos alkatrészt?

az utólagos szabályhozás és büntetés/szankció azért kis hazánkban újabban nem éppen példa nélküli...

a suttyomban kötött üzlet sem, igaz-ami igaz (ezzel szigorúan nem azt feltételezve, hogy ez esetben történt ilyen)
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #96468 Dátum: 2011 Június 21, 19:09:40 »

nekem ne küldjön senki körlevelet.
annál már csak az sms-t rühellem jobban ...
az egy ki..aszott hülyeség tud lenni ...és elvárják h a hüvelykújammal visszacsináljak valamit

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #96467 Dátum: 2011 Június 21, 19:09:29 »

télleg. nálam a szavazások konstans be vannak zárva. és ez nem is szavazás Tongue
Persze nevetséges az egész. Majd valakit meg azért tilt ki mert 2009-ben elfelejtett bemutatkozni.
Végül is bebizonyította az idő nem számít.
Arra persze már gondolni se merek hogy nem-e véletlen valamelyik piros betűs akarta megvenni azt a bizonyos alkatrészt?

Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #96466 Dátum: 2011 Június 21, 19:07:25 »

az adok-veszek fejlécéből idézek:

"Kérünk, hogy hirdetésedhez mindenképpen írjál legalább egy irányárat, különben a hirdetést figyelmeztetés nélkül töröljük.
Vételi szándékodat nyilvánosan jelezd, különben egy hétre kitiltunk.
Köszönjük. "
télleg. nálam a szavazások konstans be vannak zárva. és ez nem is szavazás Tongue

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...

« Hozzászólás #96465 Dátum: 2011 Június 21, 19:05:41 »

és te?

én normálisnak tekintem ezt a helyet, tehát itt vagyok. a fórumtársakat is, tehát mindenkor a tisztelet hangján társalgok velük, még akkor is, amikor megpróbálom felhívni a figyelmüket a helytelen viselkedésre.

igazad van: bizonyos emberekkel van a gond...

« Hozzászólás #96464 Dátum: 2011 Június 21, 19:03:12 »

Állj.
Nekem ugy tünik hogy nincs szimpátia tüntetés.Volt rola szó hogy be keményit a forum gazdája.Precedens ami Veled történik,ami biztos nem kellemes ,de nekem ugy tünik hogy hasznos.

« Hozzászólás #96463 Dátum: 2011 Június 21, 19:03:05 »

én is körlevéllel kezdtem volna..vagy már volt? a hírdoboz mellé mindig látható helyre ki lehet tenni egy szabályzat ablakot, ami villog, vagy akármi...

az adok-veszek fejlécéből idézek:

"Kérünk, hogy hirdetésedhez mindenképpen írjál legalább egy irányárat, különben a hirdetést figyelmeztetés nélkül töröljük.
Vételi szándékodat nyilvánosan jelezd, különben egy hétre kitiltunk.
Köszönjük. "
Nem elérhető maxi

« Hozzászólás #96462 Dátum: 2011 Június 21, 19:02:30 »

ha szerinted az a hely nem normális, akkor mit keresel itt?  Roll Eyes
és te?

Oldalak: 1 ... 1128 1129 1130 1131 1132 [1133] 1134 1135 1136 1137 1138 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: