www.bogarhatu.hu - ahol a Bogarazás kezdődik
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?
2025 Július 20, 14:40:27

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
Népautós Szilveszter
Pólus Center
2024. december 31.
921218 Hozzaszólás 218 Témában írta 1614 Felhasználó
Legújabb tag: mickilangelo
* Főoldal Bejelentkezés Regisztráció
Oldalak: 1 ... 1090 1091 1092 1093 1094 [1095] 1096 1097 1098 1099 1100 ... 3545
Nyomtatás
Szerző Téma: Szóljatok ide  (Megtekintve 27941671 alkalommal)
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #98021 Dátum: 2011 Augusztus 09, 08:53:33 »

frankon?
Komolyan.Locsold meg aztán várd meg még megszárad.Ennyi.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #98020 Dátum: 2011 Augusztus 09, 08:45:09 »

Vodka.
frankon?

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
Nem elérhető abes

« Hozzászólás #98019 Dátum: 2011 Augusztus 09, 08:41:01 »

ha macska lepisilt valalamit de mérete miatt nem mosható ötlet  a szagtalanitásra?

sima tisztiszeres cuccokon tulvagyok.......

tuti tip?

(nem olyanra gondoltam h rakjak ki macska almot,varjam el hugycsövét...) Cheesy
Nem tudom mit tisztelt meg a kesztyűnek való, de egy ecetsavas kezelést még kipróbálhatnál. (ne a macskán).  Wink
Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #98018 Dátum: 2011 Augusztus 09, 08:40:02 »

ha macska lepisilt valalamit de mérete miatt nem mosható ötlet  a szagtalanitásra?
tuti tip?

nem akarlak elkeseríteni, de sehogy.
megvárod, míg kiszellőzik.

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Mr.Horsepower

« Hozzászólás #98017 Dátum: 2011 Augusztus 09, 08:39:40 »

tuti tip?

Vodka.

A legönzetlenebb emberek azok, akik az észt osztják, mert abból adnak, amiből nekik is nagyon kevés van!
http://www.youtube.com/watch?v=AYcLg1m7aI4
Nem elérhető Maresz

WWW.BUGGARAGE.HU

« Hozzászólás #98016 Dátum: 2011 Augusztus 09, 08:25:36 »

Ebben az a legszomorúbb, hogy nyugatabbra ennél komolyabb ügyeket szó szerint a trafikosnál elintézel 10 perc alatt, attól függően milyen gyors a NET. 

tuti tip?

WEBshop
http://retrocarclub.superwebaruhaz.hu/
Ha müszakivizsga vagy zöldkari kell és problémás az élet:06706223882;06706313882
Kedvezméynes kötelező bizti kötése!
Gyári vw audi seat skoda Alkatrészek beszerzése gyors határidővel,postázva
www.retroautoklub.hu
1303LS
« Hozzászólás #98015 Dátum: 2011 Augusztus 09, 08:21:47 »

Cool Cool Cool

ezt bekeretezem és a földszinten dolgozó harácsoló vénségeknek elviszem hamarosan.
Cheesy

Pont ebbe a szituációba keveredtem pár évvel ezelőtt pont a visegrádiban ..
két napig szívtam magam és az ő vérüket..
majd kiderült hogy az okosok az emeleten dolgoztak épp amikor én hordtam egy hasonló keresztet a hátamon.

A butusok meg a földszinten püfölték a billentyűzetet...
amit egy órás idegbeteg rinyálással sem tudtak felfogni a földszinten azt 3óra várakozás sorrakerülése után kb 15 perc adminisztrációval megoldódott.

azt hittem betérdelek és elsírom magam hol itt az igazság Smiley)))

magyar bürokrácia(tudathasadás) szeretem Smiley

Ebben az a legszomorúbb, hogy nyugatabbra ennél komolyabb ügyeket szó szerint a trafikosnál elintézel 10 perc alatt, attól függően milyen gyors a NET. 
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #98014 Dátum: 2011 Augusztus 09, 05:53:37 »

ha valaki ismer olyan uzsorást aki 1-2 napon belül ad nekem "fedezetre" 200e forintot, az keressen privátban !

kérném mindenki tartsa magában az ezzel kapcsolatos, belőle kikívánkozó, vicceskedő, sajnálkozó megjegyzéseit ! ! !

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Spike

« Hozzászólás #98013 Dátum: 2011 Augusztus 09, 00:12:36 »

Gyakorlatilag MINDEN okmányiroda átírhat OT-t csak nem szeretik. Forgalomba viszont nem helyezhet.
Konkrétan hajtanak mindenhonnan a Visegrádiba, ahol az intéző is kb egy percig kétkezébe temeti a fejét, hogy fel tudja idézni, hogy "hogyaniskelleztmost". Majd mikor kinyögi, akkor kell rászólni, hogy "kiccsillagnemkénemert2Xnemfizetekforgalmiérttörzskönyvért", ekkor beugrik neki a tuti megoldás és már sínen is vagyunk. Szóval simán elbaszta volna és kétszer megveteti velem a papírokat. 
Cool Cool Cool

ezt bekeretezem és a földszinten dolgozó harácsoló vénségeknek elviszem hamarosan.
Cheesy

Pont ebbe a szituációba keveredtem pár évvel ezelőtt pont a visegrádiban ..
két napig szívtam magam és az ő vérüket..
majd kiderült hogy az okosok az emeleten dolgoztak épp amikor én hordtam egy hasonló keresztet a hátamon.

A butusok meg a földszinten püfölték a billentyűzetet...
amit egy órás idegbeteg rinyálással sem tudtak felfogni a földszinten azt 3óra várakozás sorrakerülése után kb 15 perc adminisztrációval megoldódott.

azt hittem betérdelek és elsírom magam hol itt az igazság Smiley)))

magyar bürokrácia(tudathasadás) szeretem Smiley

"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség." (M.Oyama)
1303LS
« Hozzászólás #98012 Dátum: 2011 Augusztus 08, 22:57:48 »

Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #98011 Dátum: 2011 Augusztus 08, 22:42:12 »

mindketten emeltétek a kezeteket,de mire a bogarak felértek a felüljáró tetejére elzsibbadt Evil
Nem elérhető brez

http://vbk.at.hu/

« Hozzászólás #98010 Dátum: 2011 Augusztus 08, 21:25:52 »

Na erre nem tértünk ki, mert meglepően hamar elállt ettől a verziótól.
Már azt sem pedzegettem, hogy miért most kell kifizetnem egy -akár 6hónap múlva kiállítandó papírért.
Ilyenkor kicsit megrendül bennem a hit, hogy ezeket a dolgokat tényleg megcsinálják tőlünk nyugatabbra 20perc alatt a falusi lottózóban, vagy trafikban.  Roll Eyes
Nekünk a bordó bogárral volt hasonló, megvettük, de mivel tél jött nem akartuk műszakiztatni, aztán januárban elküldtem öregemet egy több mint két hónappal korábban keltezett adásvételivel, hogy írassa mégis át, mert az a biztos... minden probléma nélkül átírták MŰSZAKI NÉLKÜL, de minden költséget előre kellett fizetni, aztán később a műszaki adatlappal besétáltam és kiállították a forgalmit.

1303LS
« Hozzászólás #98009 Dátum: 2011 Augusztus 08, 21:19:04 »

Így már világos, bár azt nem értem, hogy miben különbözött volna a mostani forgalmid, a minősítés utánitól?
Na erre nem tértünk ki, mert meglepően hamar elállt ettől a verziótól.
Már azt sem pedzegettem, hogy miért most kell kifizetnem egy -akár 6hónap múlva kiállítandó papírért.
Ilyenkor kicsit megrendül bennem a hit, hogy ezeket a dolgokat tényleg megcsinálják tőlünk nyugatabbra 20perc alatt a falusi lottózóban, vagy trafikban.  Roll Eyes
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #98008 Dátum: 2011 Augusztus 08, 21:15:34 »

Nincs muzeális minősítés. Átíráshoz kell, ez az eredetvizsga is.
15 napon belül fizikai képtelenség produkálni.
Kérvény kellett neki, hogy így átírja, de ilyen nyomtatvány nem létezik, körmölj az ablaknál papírra. Diktálni csak vonakodva akart.
Adott volna most forgalmit/törzskönyvet 6/6ezerért, majd mikor van minősítés, műszaki, akkor ismét cserélt volna forgalmit/törzskönyvet 6/6ezerért.
Most majd kapok egy levelet, hogy 6 hónapom van  adolgokra. Persze kaptam mindenről egy szép felsorolást, hogy mit vett át. Pecsét/anyjaneve/pinkód. Ha nem kérem lehet, hogy nem kapok.
Így már világos, bár azt nem értem, hogy miben különbözött volna a mostani forgalmid, a minősítés utánitól?

1303LS
« Hozzászólás #98007 Dátum: 2011 Augusztus 08, 21:11:26 »

Ne kelljen már mindent harapófogóval kiszedni belőled!  Grin
Mit akart elrontani és miért kellett kérvényt írnod?
Nincs muzeális minősítés. Átíráshoz kell, ez az eredetvizsga is.
15 napon belül fizikai képtelenség produkálni.
Kérvény kellett neki, hogy így átírja, de ilyen nyomtatvány nem létezik, körmölj az ablaknál papírra. Diktálni csak vonakodva akart.
Adott volna most forgalmit/törzskönyvet 6/6ezerért, majd mikor van minősítés, műszaki, akkor ismét cserélt volna forgalmit/törzskönyvet 6/6ezerért.
Most majd kapok egy levelet, hogy 6 hónapom van  adolgokra. Persze kaptam mindenről egy szép felsorolást, hogy mit vett át. Pecsét/anyjaneve/pinkód. Ha nem kérem lehet, hogy nem kapok.
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #98006 Dátum: 2011 Augusztus 08, 21:05:14 »

Gyakorlatilag MINDEN okmányiroda átírhat OT-t csak nem szeretik. Forgalomba viszont nem helyezhet.
Konkrétan hajtanak mindenhonnan a Visegrádiba, ahol az intéző is kb egy percig kétkezébe temeti a fejét, hogy fel tudja idézni, hogy "hogyaniskelleztmost". Majd mikor kinyögi, akkor kell rászólni, hogy "kiccsillagnemkénemert2Xnemfizetekforgalmiérttörzskönyvért", ekkor beugrik neki a tuti megoldás és már sínen is vagyunk. Szóval simán elbaszta volna és kétszer megveteti velem a papírokat. 
Ne kelljen már mindent harapófogóval kiszedni belőled!  Grin
Mit akart elrontani és miért kellett kérvényt írnod?

1303LS
« Hozzászólás #98005 Dátum: 2011 Augusztus 08, 21:02:33 »

És akkor mi is volt a probléma(?), csak hogy mi is okuljunk belőle...
Nem elérhető brez

« Hozzászólás #98004 Dátum: 2011 Augusztus 08, 20:55:58 »

Most jöttem meg a kocsiátírásból.

És akkor mi is volt a probléma(?), csak hogy mi is okuljunk belőle...

RNIE
« Hozzászólás #98003 Dátum: 2011 Augusztus 08, 20:54:54 »

mindketten emeltétek a kezeteket,de mire a bogarak felértek a felüljáró tetejére elzsibbadt Evil
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #98002 Dátum: 2011 Augusztus 08, 20:53:52 »

Az van a keleti után ugye? Intettem csak gyors voltál, mint a villám.  Cheesy
na legalább valami jó is történt Grin
én is emeltem a kezem, csak hát a lóerők Evil
1303LS
« Hozzászólás #98001 Dátum: 2011 Augusztus 08, 20:51:18 »

Az van a keleti után ugye? Intettem csak gyors voltál, mint a villám.  Cheesy
Nem elérhető kormányzoo

redgear.hu

« Hozzászólás #98000 Dátum: 2011 Augusztus 08, 20:38:45 »

1303LS
« Hozzászólás #97999 Dátum: 2011 Augusztus 08, 20:33:27 »

Egyenlőre még nyugszok, lehet, hogy nem is írok a tizennyóckerületi jegyzőnek meg a fogyasztóvédelemnek (vagy az illetékes felettes szervüknek).  
Basszák meg kifizetek 40eFt-ot és a hülye picsa 3 órás várakozás után máshova zavar, hogy nem rá tartozik. Közben meg de, derül ki másik 2 óra sorra várás után.
Írtam ma kérelmet az ügyemben a4-es papírra tollal. XXI.század magyarország.   Először csak tömören 1db egyszerű tőmondatban, mivel nyomtatvány nem létezik, hiszen én vagyok az első a világon aki ilyennel fordul hozzájuk.   Grin Na ez után volt hajlandó segíteni a hölgy. Olyan jól ki is békültünk, hogy legközelebb -ha meglesz a többi papírom- mehetek hozzá soron kívül.  Cool Persze mindent előre kell fizetni. AZt is amit majd -akár- 6 hónap múlva kapok.   Ez már a Visegrádi utca.
Már bánom, hogy nem hallgattam tapasztaltabb veterános ismerősömre, aki mindenáron a jegyzőhöz akart küldeni csakhogy elkerüljem az elmebetegekkel a vitát.
Én hülye, mindig azt hiszem, hogy az emberek jobbak mint..., aztán idegeskedhetek.
« Utoljára szerkesztve: 2011 Augusztus 08, 20:34:58 írta 1303LS »
Nem elérhető Vagabond

A busz is bogár "FOREVER"06-30-688-4298

« Hozzászólás #97998 Dátum: 2011 Augusztus 08, 20:29:47 »

Ha annyira nem érdekel Téged, akkor Istennyilának küld át az elérhetőségét, mert akar ilyesmit csak rá kell beszélnem a típusra.
Még sok részletet nem tudok,igy dönteni sem.
Amint tisztul a kép,jelentkezem.

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #97997 Dátum: 2011 Augusztus 08, 20:23:21 »

Komolyan kacsingatok erre a csigaházra. Cheesy

Ja, ez a jobbik fajta aminek már nyitható az első/hátsó ablaka. Rohadt jól át lehet szellőztetni, konkrétan (vastag szőnyegpadló falburkolattal) bent hűvösebb van mint kint. Ahogy becsukom a két ablakot és csak a tető és az ajtó van nyitva lényegesen melegebb lesz bent.
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #97996 Dátum: 2011 Augusztus 08, 20:21:54 »

Tóth Zoltán
1303LS
« Hozzászólás #97995 Dátum: 2011 Augusztus 08, 20:20:13 »

hány kiló egy ilyen?
és a tiéd mennyi?
420/475

És az enyém is ennyi.  Grin Grin Grin
1303LS
« Hozzászólás #97994 Dátum: 2011 Augusztus 08, 20:19:48 »

Nem elérhető Typ117

1969

« Hozzászólás #97993 Dátum: 2011 Augusztus 08, 20:19:27 »

Ha a belseje még az eredeti, akkor kétlem, hogy a falburkolat még fent van. Ha már csinálták akkor el tudod dönteni, hogy tetszik-e, megfelel-e.
Ha eredeti akkor a szövet alatt elmálik a 3mm vastag szivacs és belóg az egész, brutál szar csinálni, mert az elbomlott szivacs ragacsos trutyi. Ezt kell minél jobban letakarítanod a falakról, plafonról.
A futóművét nézd meg, hogy a besütött gumi nincs-e szétnyomódva. Ez maga a rugózás és a lengéscsillapítás is. Ha alánézel érteni fogod, gyakorlatilag két zártszelvény egymásba tolva 90'-al elforgatva és a hézag kiöntve gumival. Ha szépen peckesen áll akkor nincs gond, ha leül, mert nincs már a helyzet magaslatán a gumi akkor tengelycser, mert nem javítható.
Ha papírjai rendben vannak és egyébként OK akkor 2kiló körül adnék érte a nevemre íratva.  Roll Eyes
Ha annyira nem érdekel Téged, akkor Istennyilának küld át az elérhetőségét, mert akar ilyesmit csak rá kell beszélnem a típusra.
hány kiló egy ilyen?
és a tiéd mennyi?
1303LS
« Hozzászólás #97992 Dátum: 2011 Augusztus 08, 20:18:27 »

Kérdezném a szakértöket,hogy mi pénz mondható korrekt árnak?
Mennyire kell alkudnom(azt tudom,hogy nagyon!)szóval nem irok árat.

Belseje kb. rendben,elösátra nincsen.
Ha a belseje még az eredeti, akkor kétlem, hogy a falburkolat még fent van. Ha már csinálták akkor el tudod dönteni, hogy tetszik-e, megfelel-e.
Ha eredeti akkor a szövet alatt elmálik a 3mm vastag szivacs és belóg az egész, brutál szar csinálni, mert az elbomlott szivacs ragacsos trutyi. Ezt kell minél jobban letakarítanod a falakról, plafonról.
A futóművét nézd meg, hogy a besütött gumi nincs-e szétnyomódva. Ez maga a rugózás és a lengéscsillapítás is. Ha alánézel érteni fogod, gyakorlatilag két zártszelvény egymásba tolva 90'-al elforgatva és a hézag kiöntve gumival. Ha szépen peckesen áll akkor nincs gond, ha leül, mert nincs már a helyzet magaslatán a gumi akkor tengelycser, mert nem javítható.
Ha papírjai rendben vannak és egyébként OK akkor 2kiló körül adnék érte a nevemre íratva.  Roll Eyes
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #97991 Dátum: 2011 Augusztus 08, 20:03:00 »

140-re szokták állítani, 141 már baj.
na akkor kiderül, mert a határon voltam. 150-nél mér a gps 140-et, remélem pontos

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető BigBug

« Hozzászólás #97990 Dátum: 2011 Augusztus 08, 19:55:43 »

<beszúrt kép törölve>
<beszúrt kép törölve>
kb 2-300 euró+ plusz ami a legalizáláshoz kell, az a kb 200e ft
na ez a hivatalos
de kb 50e-ért már ez beszerezhető sztem

sokkal rosszabb, ha volt de már nincs, annál ha soha nem volt, mert vágyakozni nem fáj annyira, mint emlékezni.....

ui: ha nagy leszek, transportert veszek...........
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #97989 Dátum: 2011 Augusztus 08, 19:51:53 »

az jó, akkor szerválok egy adót

másik kérdés, bennfentes valaki nem tud infót milyen sebességtől büntetnek most pályán?

140-re szokták állítani, 141 már baj.

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #97988 Dátum: 2011 Augusztus 08, 19:48:42 »

Én még az Enforcer riasztómmal is tudtam a szomszédnak csengetni...  Grin
az jó, akkor szerválok egy adót

másik kérdés, bennfentes valaki nem tud infót milyen sebességtől büntetnek most pályán?

Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...
Nem elérhető Varázsló

Low Fast -többet forog, jobban pörög

« Hozzászólás #97987 Dátum: 2011 Augusztus 08, 19:35:57 »

a vezeték nélküli csengők ugyanazon a 4 frekin mennek általában? szóval nem összetartozó adó és vevő is működhet együtt?

Én még az Enforcer riasztómmal is tudtam a szomszédnak csengetni...  Grin

Stuntmanus

VW 1302 S

http://oettingertsv.blogspot.com/

"Már nem vagyok annyira fiatal, hogy mindenre azonnal tudjam a választ."
Nem elérhető Vagabond

« Hozzászólás #97986 Dátum: 2011 Augusztus 08, 19:33:55 »

Tóth Zoltán
Nem elérhető BlackP

« Hozzászólás #97985 Dátum: 2011 Augusztus 08, 19:28:01 »

a vezeték nélküli csengők ugyanazon a 4 frekin mennek általában? szóval nem összetartozó adó és vevő is működhet együtt?

Nem elérhető Pityubacsi

« Hozzászólás #97984 Dátum: 2011 Augusztus 08, 17:43:12 »

Pedig nem is ittam söröt Tongue
na, akkor az volt a baj!

flex 'em all!
Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog.
Nem elérhető Zoli

« Hozzászólás #97983 Dátum: 2011 Augusztus 08, 15:22:34 »

Nemtom. (de)
De, hogy pisilni kellett az látszik.
  Grin

Evil
Pedig nem is ittam söröt Tongue

Rulezka
« Hozzászólás #97982 Dátum: 2011 Augusztus 08, 15:14:10 »

Még nem vagyok teljesen kész vele, bár én teljesen kész vagyok, de már kényelmesen belehet állni a Golffal a kapun belülre. Nem ér le az alja.
Ma nem haladtam vele, mert esett is, és még a festési után javítottam a foltokat. Bezöldült az előszoba, konyha, gardrobe.
jó lesz, alakulsz vele, nálunk a garázs lett tegnap lenyomva mattbarnára, nekem nagyon tetszik face-n nyomok ma este fel róla fényképeket ismét...
Oldalak: 1 ... 1090 1091 1092 1093 1094 [1095] 1096 1097 1098 1099 1100 ... 3545
Nyomtatás

Ugrás: